Usch och fy säger jag bara

Det borde vara olagligt att gå upp när det är mörkt ute, visst jag brukar vara morgonpigg, men inte när jag måste gå upp. Längtar tills på lördag morgon då jag får sova. Eller jag får sova imorrn med, men då är inte Jocke hemma.
Imorrn har jag praktik på kvällen, det är bra, för då börjar jag inte förrän två och behöver inte gå upp förrän senast ett. Inte för jag kommer sova så länge, har planer på att lägga mig klockan nio ikväll. Ska bara hem från träningen ikväll, duscha och sen bädda ner mig i sängen.
Nu ska jag ligga i soffan till tjugo i sju, då får jag lov att gå ut i det kalla vädret och åka mot praktiken. Hoppas dagen går fort...

-Annelie-

-Bara vänta-

Nu är det bara att vänta...

-Annelie-

Fyra veckor praktik

Igår efter marykay och allting så åkte jag till Busk med Jennifer. Vi såg på barnen i bullerbyn. Gud vad jag längtar till vintern just nu alltså. Medan vi såg på den filmen så var Jocke i lägenheten snett under och gjorde sin tredje tatuering. Jag ska vara ärlig, jag har aldrig sett Jocke som en kille som ska ha en tatuerad överarm, men när jag såg den tatueringen så fick jag verkligen tänka om. Han passade så bra i det, så jävla snygg alltså. Titta bara:


Den är inte färdig, bara linjerna som är dragna.

Titta bara, så jävla snygg :D

Inatt så drömde ajg en skitkonstig dröm, att jag typ glömde bort praktiken och gjorde en massa annat, jag kom på att jag skulle på praktik vid typ fyra på eftermiddagen, men kunde inte ta mig dit.
Som tur var så var det bara en dröm, jag gick upp vid åtta imorse och duschade, åt frukost och betalade räkningar. Strax innan tio var jag på lasarettet i alla fall, så gick upp på avdelningen och fick mitt schema, kläder, och en massa papper.
Sen visade min handledare mig runt och så. Jag blev kvar där till typ halv tre idag, imorrn går jag mellan 7-15.30. Slutar aldrig före 15.30. och går jag kväll börjar ajg redan 14:00.
Det ska bli roligt att ha praktik, men tycket inte om så långa dagar :P Jag ska aldrig jobba 100%. Haha.
Men det gick i alla fall bra att jag bytte lite dagar som jag inte kunde. Skönt att ha det gjort så slipper man fundera.
En annan rolig sak var att en gammal klasskompis till mig har fått fast tjänst på avdelningen bredvid så hela lunchen satt vi och pratade minnen och skrattade. Haha.

Nu ska jag laga lite mat innan det är dags för att träna blandgruppen och sen träna själv. Ska även vara föräldramöte kl. 18:00. Så får väl se hur mycket föräldrar det kommer.

-Annelie-

Liten stund för mig själv

Igår orkade jag inte blogga, men hade en riktigt rolig dag, jag måste fan ha blivit född i vattnet, tror ingen förstår hur mycket jag älskar att bada. Vi var i alla fall till aquanova jag, Jocke, Björne och Mikael. Riktigt roligt var det. Skulle lätt kunna åka dit nästa helg med :P. Men ska införskaffa ett halvårskort på badhuset i Mora så jag kan gå och simma. Och leka såklart :D.
Resten av kvällen igår så kikade vi på film, det blev prince of persia. Den var väldigt bra. Kan nog ses flera gånger. Hade även mammas hund och valpen hos oss tills idag.

Idag vaknade jag vid halv nio första gången, men gick tillbaka till sängen för att mysa med Jocke, då somnade vi om. Så vaknade vi elva. Usch, hatar att vakna så sent. Men det var faktiskt skönt att sova ut för en gångs skull. När vi väl gått upp så gick Jocke med hundarna och sen skjutsade han hem Ninja och valpen. Jag satte igång att städa lite, bäddade sängen, hängde två maskiner tvätt som vi glömde göra igår. Satte igång en ny tvättmaskin, dammsög lite och vek tvätten. När Jocke kom hem så fick han den stora äran att diska.
Nu sitter jag framför datorn, ska snart ner och äta lite frukost, är hungrig känner jag. Lite youghurt med päron i, det lät gott.

Tulle ringde mig igår och frågade om jag kunde ha ett Marykayparty idag, hade ett nyss, men skälet var för att hon hade en tjej som behövde träna upp sig. Så jag fick i alla fall ihop tre personer som ska komma. Skälet till att jag sa ja till att ha det var för man fick en liten gåva :D. Haha, allt för gratissakerna.

Igår beställdes det även en digitalkamera, en fotoskrivare, fotopapper och en väska till kameran. Inte just för dyrt, för vill kunna ha med kameran ut på saker utan att bli skitledsen om den tappas i golvet eller något :P Så snart kommer det bilder i bloggen igen. :)

-Annelie-

Fredag

Igår var jag i skolan till två, sen for jag och hämtade Jocke och Kans i Evertsberg när de kom från Sälen. Vi släppte av Kans nere på Mora och så for vi hem. Älskling lagade mat till oss igår, det var trevligt. Var iväg och tränade tjejerna på kvällen och efteråt tränade jag själv. :) Så kikade vi på film efter det. Så hade inte tid att blogga mer igår.

Idag vaknade vi alla fall vid halv tio kanske, gick upp och kikade på sex and the city, tror det blev ca tre avsnitt innan vi gjorde något mera. Till frukost blev det baguette och juice. Efter vi ätit lite frukost så fixade vi lite så det blev fint. Björne kom hit och gjorde oss sällskap lite. Sedan blev det att åka ner på Mora. Skulle in på Åhlens och kika på ett par jeans, de satt jättebra, men var tyvärr för korta :(.
Men hittade lite annat i andra butiker :). Lunch så blev det china huse, de hade friterad kykling på dagens. Kikade lite mer efter vi ätit och har nyss kommit hem.
Jocke och Björne kikar på full frys nu och jag ska kika efter en digitalkamera.

Min shopping idag:


Underkläder från HM

Stickad tröja från HM

Foppaskor från skohuset

Linne från Cubus

Tröja från Cubus

Ett par svart lite tjockare leggings

Köpte till älskling:

Väst från HM, den är svart, dålig bild.

T-shirt från HM

Måste bara visa:


Såhär ser Björne ut när han hälsar på.

Nu ska jag se på lite tv innan jag ska laga mat, det blir ris och korvstroganoff idag. :)

-Annelie-

Morgontrött

Hatar att vara morgontrött.. Ställde klockan på sex imorse för jag skulle ta mig upp och träna ett snabbt pass här hemma, men jag tog mig inte upp. Tror inte ens jag vakna av klockan, vet bara att Jocke ringde mig klockan sju och då flög jag upp ur sängen. Men då är det försent att träna, var bara att klä på mig och sminka mig.
För snart ska jag till skolan, sista dagen innan praktiken börjar på måndag..
Missar ett jobbpass gör jag idag med :( Skittråkigt att få lov att säga nej, men jag känner att jag måste till skolan idag.
Och jag har sådan ångest för alla andra jobbpass jag kommer missa :(. Det suger stort att man inte får betalt för dessa fyra veckor.
Nu ska jag selite sex and the city innan det är dags att åka mot skolan.


Sitter med min tekopp och njuter av sex and the city :D

-Annelie-

1 natt kvar

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag.
Jobbade mellan tolv och halv sex.
Åkte direkt hem till Jennifer efter jobbet, så satt vi där i kanske tio min innan vi åkte till badhuset. Väl där så solade vi först, sen skulle vi bara ta det lite lugnt och plaska lite.
Slutade med att vi simmade 1 km. :) Så duktiga vi var då.
Så duschade vi och klädde på oss. Efter en sån simtur så vart vi ganska hungriga så vi for och åt, tänker inte söga vad, men var inte allför nyttiga om vi säger det så.
Sen skjutsade jag hem henne och for sedan hem till mig.
Har nyss satt på mig myskläder och satt på xboxet, ska alldeles strax kolla på lite sex and the city innan jag ska sova.
Det enda dåliga idag var att mitt batteri dog runt ett på mobilen, så har inte pratat med min älskling förräns nyss :(. Men imorrn kommer han hem, det tycker vi om. :)

En annan sak jag funderar på är vart mina skolböcker är? De är helt borta och jag ska ha gjort en uppgift tills imorrn och sen behöver jag ju ha med dom.. Helt sjukt, har letat igenom hela lägenheten men hittar dom inte. Börjar fundera på om jag glömt dem i skolan..

-Annelie-

Snabbt inlägg

Jag har frivilligt gått upp vid sju idag, kände jag behövde gå upp i tid för att fixa lite här hemma.
Så har nu på morgonen diskat, bäddat sängen, hängt tvätt, tagit upp tvätt. Ska vika rena tvätten, men det gör jag ikväll när jag kommer hem.
För nu snart ska jag åka och ombesikta vår bil, den blev lagad igår, hoppas allt ser bra ut nu. Sen ska jag vidare hem till mamma och släppa ut lite hundar och vara där ett tag.
Klockan tolv börjar jag jobba, stänger fritids idag, så jobbar som längst till sex. Men förhoppningsvis åker alla hem vid halv fem.
Ikväll ska jag till badhuset och simma och sola. Det ska bli skönt. Tror Jennifer skulle göra mig sällskap, har inte pratat med henne än. Vi lyckades ringa om varandra igår kväll. :P får skicka ett sms lite senare.

Förresten, är det för tidigt att börja beställa julsaker? :P

-Annelie-

Ont i öronen

Igår blev det inte mycket bloggande, hade en riktigt deppdag, det enda jag gjorde var att städa lite och sen titta på sex and the city. Hade velat haft en sådan dag idag med.
Men fick lov att cykla till mamma och hjälpa henne ta ut hundarna, hon jobbar heldag och Viktor går i skolan hela dagen. Men då fick jag lite träning i alla fall.
Så sitter hos mamma nu, orkade inte ens bädda sängen innan jag åkte idag. Snacka om trött jag är., Har börjat få ont i öronen med, känner mig hängig och trött :S.
Men ska cykla vidare om en stund, ska och göra ett grupparbete i skolan. Hoppas det går fort, sen ska jag hem och laga mat innan jag ska iväg och träna småpojkar och sen är det träning för mig efter det.

Har inget roligare att dela med mig av..

-Annelie-

Deprimerad

Är bara så less på allt, känner mig ensam dygnet runt och vill bara till Jocke.
Skriver kanske mer ikväll...

-Annelie-

Söndag

Igår hade jag verkligen inte tid att uppdatera bloggen, var så mycket. Vaknade vid tio på förmiddagen, sa grattis till min älskling. Han fick presenter, han fick ett armband och halsband och en parfym av mig. Han blev jätteglad för det. :) Så snyggt nu när han har smycken på sig igen. Men vi fick lov att åka ner på Mora och korta av smyckena, de var för stora för honom. Men de var så snälla och hjälpte oss med det, fast jag hade glömt kvittot hemma :P. Var även in på HM och köpte ett linne till mig och systemet och handlade alkohol.
När vi kom hem så fixade vi lite, vid halv två började det komma gäster. De tyckte om min fika, gladast blev jag för att de tyckte prinsesstårtan smakade bättre än den man köper :D. Hade inte kunnat bli ett bättre betyg, särskilt inte när det var första gången jag bakade den. Tur man har en mamma som kan det där med bakning så man kan ringa och be om råd.
Efter att de hade åkt så kom Björne och Emil, så åkte vi och Mikael med dem och åt mat. Blev snabbmat, men jag och Jocke delade faktiskt en pizza, så stolt att jag blir mätt av en halv pizza, knappt så jag orkade den. Väl hemma så bytte jag om och sminkade mig. Sedan kom Örjan och Johanna, de sov även kvar. Sen droppade det in folk lite när som helst.
Var en riktigt rolig kväll med singstar, eller lips rättare sagt, vi hade allsång och satt bara och snackade och drack. Det var nog länge sen jag hade en sån rolig kväll. Vid tolv åkte en del ner på Wasa, vi andra åkte bil en vända och sen hem och fortsatte festen. Vid halv fyra kom Örjan och Johanna tillbaka, då hade jag lagt mig, la mig vid tre. De och Jocke la sig vid fyra tror jag.

Vaknade vid tio idag, var ganska pigg och inte så bakis. Så vi gick upp och pratade lite om gårdagen. Så åt vi lite frukost innan Örjan och Johanna åkte hem. Min bror och syster kom förbi och grattade Jocke idag, så de fick lite fika och så. Jag hoppade in i duschen, sen skjutsade vi Hillevie till tåget.
Efter det for vi och röstade och handlade.
Sen åkte vi hem och satte på en film, eller två rättare sagt. Vi hade i alla fall tur med vädret, ettan och tvåan. Två klassiker som man bara måste se. Nu har Jocke nyss lagat sina sista matlådor som han ska ha i veckan.
Så nu ska vi se lite på valvakan och sen film. :) En riktig myskväll som det ska vara på söndagar.

Har ingen bra kamera, så har inga bra bilder från igår :( Så tråkigt. Måste fixa en kamera, så tråkigt att inte kunna lägga upp bilder.

-Annelie-

städ och bakdag.

Jag har inte hunnit uppdatera idag, för jobbade mellan halv åtta och halv ett idag. Kort och bra arbetspass.
När jag kom hem så hade älskling börjat städa, var ju en ganska lång lista jag gjort :P Men så hjälpte jag honom, när det nästan var färdigt fick Jocke och Mikael lov att åka iväg en vända. så de gjorde det, jag städade lite till.
Sen satte jag igång och bakade. Visar bilder på vad jag bakat längre ner. :)
Det som städades idag var:
- Dammsugit
- Dammtorkat
- Städat badrummen
- Vattnat blommorna
- Rensat saker ute på gården
- Rensat kylskåpsdörren
- Tagit ut alla soporna
- Tvättat
- Hängt tvätt
- Vikt tvätt
- Diskat typ 4 gånger
- Ställt in all disk

Det var dagens städning. Men skönt att ha allting gjort, så kan vi slippa det resten av helgen.
Imorrn fyller min älskling år, han blir hela 24 år gammal. Så ska ha tårtkalas för hans familj imorrn, sen fest på kvällen. Men innan tårtkalaset ska Jocke se om han kan installera en bänkdiskmaskin som vi fått (lånat?). Och sen ska han byta en lampa i datarummet. Han måste förlänga lampsladden innan, annars hade jag kunna byta den själv :D.


Älskar hösten, träden blir så fina då :)

Bakade prinsesstårta idag, första lagret är hallonsylt

Andra lagret är vaniljkräm

Sen lägger man på sista bottendelen och täcker allting med grädde

Färdig, texten valdes av Jocke. :D

Har även bakat en marängtårta, inte lika fin som den prinsesstårtan dock.

Har även bakat chokladbollar, godismuffins och dumlekakor för någon dag sedan

Och så bakades det ca 60 bullar nu på kvällen :)

Nu är vi redo för kalas imorrn :). Men nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Salt med Angelina Jolie, hoppas den är bra. :)

-Annelie-

Städning pågår

Kom hem från träningen vid halv nio, Jocke fick skjutsa mig till träningen i all hast då jag såg att klockan dragit iväg :S Kom fem minuter sent, men som tur var hade Ogge dragit igång träningen redan. Tränade tjejerna en timme, sedan började min träning. Jag agerade tränare idag, Stig var borta, så det funkade bra. Tjejen kom, riktigt roligt var det, hon tyckte vår träning var roligare också, för den var lite jobbigare och jag förstår henne, en 14-åring ska inte behöva träna med 7-8-åringar. Jag tror verkligen på den här tjejen, så hoppas det blir bra.

När jag kom hem från träningen så hade Jocke och Mikael åkt till Orsa för att laga bilen, men pratade nyss med Jocke och de kunde inte göra allt. Så får besikta den på måndag istället. Men det blir nog bra.

Efter jag duschat så skrev jag en lista på allting som ska göras imorrn, det blir en storstädning igen, jag är sådan, att ska det städas, då ska det göras ordentligt, ingen idé att bara göra en sak, för då stör jag mig på sakerna som inte blev städade. Så storstädar hellre en gång i månaden än att går och stör mig på att det inte är städat. Och det går ganska fort bara man kommit igång. Så imorrn blir det finare. Men har redan nu börjat göra en del småsaker. Så är inte så mycket kvar. :) Måste ju bli fint tills på lördag då Jocke fyller år och ska ha kalas. Så imorrn blir det en stressdag, ska städa och baka.

Men innan jag kan börja med det så ska jag jobba. De ringde mig idag från en skola, en som har två elever bara (är en speciallärare) har blivit sjuk, så hon frågade om jag kunde jobba för henne imorrn. Självklart kan jag det, har vart mycket på den skolan och jobbat och känner eleverna sen förut och vet lite hur de funkar, så ska bli roligt. Är ju bara mellan kvart i åtta och halv ett, så kommer gå så fort så.

Nu ska jag se lite sex and the city och äta lite kräm innan sängen kallar. Hoppas bara på att Jocke ska komma hem innan jag lägger mig så jag slipper somna själv.


Gammalt kort, men älskar faktiskt det här kortet :)

-Annelie-

Lugn stund

Kom hem från skolan för en timme sen ca. Har fått jobb imorrn, så har pratat med skolan så jag vet vad jag ska göra. Ska ha två elever imorrn då. Så ska hoppa in i en specialklass. Ska bli roligt :) Känner ju dem barnen sen tidigare med, så det är inga problem.
Snart kommer Jocke hem med, då ska det lagas mat. Idag blir det fiskpinnar med potatis. Känner mig hungrig redan nu, så tycker han kan komma nu.
Klockan sex ska jag iväg och träna tjejgruppen. Sen ska jag träna själv klockan sju, men har sträckt mig i låret eller något, så blir lugnt. Känner mig inte så pigg just heller, men måste vara där i alla fall, för en tjej som är 14 år som jag haft i tjejgruppen ska börja träna med oss i stora gruppen.
Och hon är lite sugen på att börja tävla, så ska köra lite teknik med henne. styrka, spänst och kondition har hon redan, så det är inga problem :)

-Annelie-

Huvudvärk

Har sovit bättre inatt än förra natten i alla fall. Men vaknade upp med huvudvärk, och den vill inte ge med sig. Så ska på statoil innan skolan börjar.
Igår var en trevlig kväll i alla fall, jag fyllde upp mitt förråd igen, plus att jag beställde en lotion till Jocke. Han klagada på att han var så torr.
Nu har jag nyss duschat och sminkat mig, ska snart ta Solo på en promenad och sedan åka till skolan. Jocke kommar hem ungefär samtidigt som jag slutar skolan. Det blir mysigt.
Ska även vara tränare ikväll och träna själv. Men måste ha sträckt mig i låret på förra träningen. Kan knappt gå i trappan. Och då har jag träningsvärk i hela kroppen redan.
Nej, nu måste jag bädda sängen innan jag ska åka.

-Annelie-

Marykayparty

Jag bakade idag, jag bakade godismuffins och dumlekakor, godismuffinsen blev bra. dumlekakorna vet jag inte vad jag gjorde med. Vågar inte visa kort på dem här i alla fall. Men de ska säkert gå att äta, första gången jag gjorde dem, så då får man misslyckas. haha.
Har även diskat, sen har jag inte gjort så mycket mera. jo, målat mina naglar. Svarta blev dem den här gången.
Snart kommer Tulle också, hon säljer marykayprodukter, det var en kompis till mig som ville jag skulle ha att sånt party för hon ville komma. Så då har jag ett sånt party, men nu kommer inte hon. Lite tråkigt att man gör så, för det är ju enda skälet till att jag har det. Så fick lov att fixa några andra som kommer, det blev Anneli, som jag nyss fick sms av, hon blev ca en halvtimme sen. Och sen kommer Cathrine.
Jaja, det blir säkert bra. lite besviken att hon inte kommer bara.

När jag gick ut till brevlådan och hämtade posten idag så blev jag glad, mitt smink från ELF som jag beställt hade kommit. Det var:


Sminkväska

Nya borstar

Täckstift, rouge, puder x2, eyeliner, svart nagellack, primer,
ögonskugga.

Så nu har jag renat bort allt mitt gamla smink och gjort om i min sminkhylla :)

-Annelie-

Vilken natt..

Jag åkte aldrig till Sälen igår, var ju och tränade och orkade inte köra bil i en timme efter det.
Tur var det, för hade jag åka till Sälen så hade inte Jocke fått sova något, för inatt vaknade jag vid tre utav att jag frös så jag skakade. Jag ville bara gå upp på toa och sen lägga två täcken över mig, men jag kunde inte förmå att röra mig, frös och mådde illa. Tror jag hade feber. Så låg i alla fall i sängen i en timme innan jag lyckades komma upp ur sängen. Tog mig in på toan och drack lite vatten, tog mig tillbaka till sängen och bäddade ner mig med två täcken. Lyckades inte somna om, så har i stort sett legat vaken sen tre imorse. Somnade väl till och från. Vid halv sju gav jag upp och tog mig ner för trappen och svalde en ipren. sen tog jag mig upp i soffan och såg på tv.
Vid halv åtta la jag mig sängen och halvsov en timme. Sen var jag någorlunda pigg. Så klädde på mig och bäddade sängen, stoppade in en tvättmaskin.
Så bestämde jag mig för att sminka mig och fixa håret, kände mig genast fräschare efter det. Gick ut till bilen och for till mamma och hämtade Solo, vidare ner på Mora och handlade födelsedagspresenter till Jocke. Och sen vidare på ICA maxi och handlade så allt finns tills det ska bakas. Blir ju kalas för Jocke på lördag.
Tänkte jag skulle baka lite idag, men vet inte om jag orkar. Får se.
Nu ska jag i alla fall kika lite på onepiece kläderna. Vill ha en sån! Gud vad skönt att mysa runt med en sån hemma.

-Annelie-

Hemma

Fick sluta en timme tidigare idag, för barnen åkte hem. Skulle egentligen ha slutat nu, men ahr redan hunnit äta. Ska bara byta om nu och sen åka till brottningen.Ska i alla fall träna barnen, sen vet jag inte om jag ska träna själv eller om jag ska hem och duscha lite snabbt för att sedan åka till Sälen och träffa min underbara man. Han kommer ju hem om två dagar, men jag saknar honom så mycket just nu.
Har inget jobb imorrn heller, men ska däremot köpa födelsedagspresent och kanske baka lite om jag hinner. Får se imorrn. Ska även ha Mary Kay party klockan 18.00 imorrn. Ska bli skoj.

Men nu är den stora frågan, Sälen eller inte Sälen?

-Annelie-

Jobba

Vaknade vid åtta idag, fast var jättetrött när jag vaknade. Drömde att det var snö ute inatt, synd nog så var det inte det när jag vaknade :(. Bara mulet, grått, kallt och blåsigt. Jag längtar efter de dör fina vinterdagarna.
jag gick i alla fall från sängen till soffan en stund, sen tog jag med mig Solo ut på morgonpromenaden. Det gjorde både mig och han piggare tror jag. När jag kom in så skulle Mikael åka till mamma, dåfick han ta Solo med sig, jag ska jobba idag och sen träninge direkt efter det och Mikael skulle vara borta hela dagen med, så då vill jag inte ha Solo ensam hemma hela dagen.
När Mikael åka så satte jag igång att diska, gjorde rent köket lite, nu ska jag vika all torr tvätt och bädda sängen.
Måste sminka mig och fixa inför jobbet med, men hinner det med, börjar inte förrän halv ett :).
Om jag hinner ska jag leta lite presenter åt Jocke, vet vad jag ska köpa, men ska se om det är något som ska beställas eller om jag ska ner på Mora och köpa det imorrn :)

-Annelie-

?

Jobbade mellan halv två och halv fem idag. Var ett bra arbetspass, på min favoritskola också :)
på vägen hem från jobbet for jag in på Ica och handlade köttfärs, för idag lagade jag spagetti och köttfärssås. Riktigt gott blev det.
Hann precis äta innan det var dags att byta om och cykla till träningen. Mellan sex och sju tränade jag och Ogge en grupp. Var så många som 16 stycken där idag. Roligt var det.
Efter det så tränade jag själv brottning i stora gruppen. Var ett lagomt arbetspass, så nu är jag mör i kroppen, var ju länge sen jag tränade brottning nu. Men ska bli skönt med träningsvärk imorrn.
Blev ingen promenad med Jennifer idag, utan vi tar det imorrn förmiddag istället, jag börjar ju jobba halv ett och hon elva, så blir bra att göra det på morgonen.
Nu har jag nyss duschat och ätit lite kvällsfika. Så tänkte gå och bädda ner mig i sängen nu.

Saknar min älskling gör jag med, funderar på att åka till Jocke imorrn efter träningen, längtar så mycket efter honom. Men får se, bara tre nätter ifrån honom ju.

-Bara försöka igen, börjar bli less på att försöka..-


-Annelie-

Jag hör :D

Jag var och kollade min hörsel idag, det var inget fel på den i alla fall, utan läkaren sa att det kan vara så att när det blir för stimmigt så stänger jag av, då slutar jag lyssna och om jag är trött och stressad så kan jag uppfatta det som att jag hör sämre.
När jag kom hem från läkaren gick jag en promenad med Solo, så satte vi oss i bilen och åkte till Orsa och skrev på min timrapport, och vilken timrapport, hela fem timmar hade jag jobbat i Orsa i augusti :D. haha.
När vi sen kom hem så ställde jag undan disken, hatar när det är saker på diskbänken.
Åt lite frukost.
Sen fick jag ett ryck, så började noppa mina ögonbryn, så nu är de fina igen, och så målade jag naglarna. :)
Nu snart ska jag byta om och sen åka och jobba några timmar.
Träning ikväll, ska bli skönt. Avslutar nog hela dagen med en promenad med Jennifer ikväll.


Mina ögonbryn nu, de var dubbelt så stora nästan :)


Det fick bli vita naglar denna gången :)

-Annelie-

Ny vecka

Jocke väckte mig tjugo över fem imorse. Då skulle jag skjutsa honom till Våmhus så han kunde åka med Kans till Sälen. Så nu har jag bil hemma i veckan, men den ska min bror laga, för måste ombesikta den senast på fredag.
När jag kommit hem efter att skjutsat Jocke så la jag mig i soffan för jag frös så, så blev två täcken och kläderna jag hade på mig.
Men nu måste jag gå upp. Ska ju och kolla hörseln halv nio idag och innan det måste jag fixa håret och dona lite.
När jag kollat hörseln så ska jag till Orsa och skriva på min timrapport som jag glömde göra i fredags.
Ska se om tvätten torkat när jag kommit hem senare, då kan jag vika den så den är klar, ska tvätta sista maskinen också, så är tvättkorgen tom för första gången på flera veckor :D
Nej, dags att byta kläder och dona lite innan jag ska åka.

-Annelie-

Lugn dag

Gick upp halv sju idag för att gå ut med valpen. Gick och la mig igen efter det, vaknade vil tio, gick till soffan och kollade på sex and the city fram till halv tolv. Hoppade då in i duschen och sminkade mig och klädde på mig. Hann öven med att slänga in en tvättmaskin under morgonen med.
Vid ett for vi med valpen till mamma och vidare till att kolla på ännu en innebandymatch. Var riktigt roligt att kolla idag faktiskt då det var så jämt. Tyvärr förlorade laget vi hejade på.
väl hemma så vek jag tvätt, hängde tvätt och stoppade i en till tvättmaskin. Jocke åkte med pappersinsamlingen och dammsög nedervåningen.
Efter vi gjort det lagade jag mat. Idag gjorde jag hemmagjorda pannbiffar, potatis och sås. Det var så gott med lingonslylt och en knäckebrödmacka och självklart mjölk till det :)
Nu snart ska vi ha filmkväll med kompisar, det blir vi hade i alla fall tur med vädret, först ettan och sen tvåan. Ska bli roligt att skratta till en film igen.
Igår kväll såg jag och älsklingen grownups, den skrattade jag riktigt mycket åt faktiskt :)

Ha en bra kväll mina vänner. :)


-Annelie-

Mys med pojkvännen ♥

Vi kom hem från barnvaktandet vid halv sex idag, var en rolig dag, var länge sedan vi träffade de barnen.
Längtar så tills jag får en sådan egen familj :).
I alla fall så hann vi knappt hem innan vi åkte igen. Då for vi till Unihoc arena och kikade på innebandy igen, höll på till ca halv nio. For via Ica maxi hem och handlade lite.
Lagade mat tillsammans när vi kom hem. Ni vet sådär mysigt som dom gör på film. Så var det för oss idag. Har nyss ätit tillsammans och ska nu hämta upp lite chips och after eight och sätta på en film och baramysa vi två.
Mikael är inte hemma inatt heller, så blir verkligen bara vi två. Mysigt ska det bli i alla fall.

Har ingen kamera, därför det inte blir några bilder på bloggen just nu och kameran på mobilen duger inte tycker jag.

Mamma, om du läser det här så var inte hundarna ensamma hela dagen. De var ensamma när vi var och kikade på innebandy, så typ tre timmar.

-Annelie-

Morgonhumör

Igår när vi skulle äta så bet jag fel i gaffeln, så lyckades bita av lite av plasten jag har på framtänderna. Lyckat, känns skitkonstigt dåenda tanden nu är sträv och vass. Så blir att ringa tandläkaren på måndag och kolla lite vad de kan göra och vad det kostar. Usch, känns hemskt att vara över 20 och få lov att betala för att få tanden fixad.

Vi var i alla fall och kikade på innebandy igår, var riktigt trevligt, inte att kolla på innebandy då, det gillar jag inte. Men sällskapet var roligt :).
När vi kom hem (Björne följde med) så kollade vi på en film, kommer inte ihåg vad den hette, men bra var den i alla fall. De största manliga skådespelarnasamlade i en film, snacka om dyr film.

Idag vaknade jag vid sju, frös som bara den, Jockes fel inatt igen, harn har tagit täcket av mig hela natten och vänt sig mot mig. Min hämnd blev attputta upp honom ur sängen sju imorse, han fick släppa ut hundarna. Elakt, ja, men då får han sluta ta mitt täcke. Jag är inte trevlig när jag inte fått sova.

Är i alla fall gladare nu när jag vaknat till, har nyss sminkat mig och snart ska vi åka till Orsa för att sitta barnvakt några timmar. Har faktiskt ingen aning om vad som händer efter det.


-Annelie-


Fredag

Sovit dåligt tredje natten irad nu. Usch säger jag bara. Blev inte bättre av att Jocke glömt stäng av sin väckarklocka. så vaknade kavrt över sex, har sedan legat vaken till och från fram tills mamma kom med valpen. Så är valpvakt hela helgen nu.
I alla fall så gick jag upp till slut. Satte på sex and the city och bara låg i soffan.
Åt sedan en mysfrukost med Jocke och sminkade mig efter det.
Jennifer kom vid tolv och jag följde med henne när hon skulle äta lunch. Gick in på willys och handlade lite. Nu sitter vi i soffan och kollar på supernanny, helt sjukt hur en del uppfostrar sina barn, eller hur de inte uppfostrar dem kanske man ska säga..

Ikväll blir det att kika på innebandy med Jennifer och Jocke, Björne lär väl säkert följa han med :)

Nu ringer jag Björne, han ska komma hit och klippa sig nu :D. Jennifer ska lära mig hur man gör :P

-Annelie-

Skavsår

Har nyss kommit hem från skolan, ska snart börja med maten så den är färdig tills Jocke kommer hem. Idag står det pölsa på matlistan.
Har vart en någorlunda dag i skolan idag, får väl stå ut tills i jul, för sen är det färdigt.
Vid sex idag ska jag och träna tjejer i brottning, sen får jag ta helg :)
Igår när jag var ute och gick så hade jag på mig mina springskor, men har nu kommit på att jag måste köpa nya, de jag har får jag skavsår av fortfarande, så de var inget bra.

Har nu fått reda på en annan som är gravid, grattis till henne. Nu har mina tankar verkligen kommit på om det är något fel på mig, om jag inte kan bli gravid eller något.

-Annelie-

Morgonpigg :)

Gick upp kvart över sex idag, tog en långpromenad med Solo.
Sen in i duschen och nu snart ska jag till skolan och sitta där hela dagen.
Inte så sugen på det faktiskt, men bara le och se glad ut.
Men innan skolan så hinner jag ju se på lite sex and the city :)

-Annelie-

Onsdag

Idag började min dag bra, eller ja, efter jag drömt två psycho drömmar så började den bra. Vaknade vid kvart över nio och gick direkt till teven och kikade lite.
Tog sen en promenad med Solo för att sedan gå in och göra frukost. Tog upp alla tvätt och vek den, tvättade två maskiner och diskade och gjorde matlådor till Jocke.
Efter det cyklade jag ner på Mora och satte in pengar på banken, vidare till skolan och gjorde färdigt ett grupparbete som jag ska skicka in nu.
Hem coh bytte om till träningskläder, tog en långpromenad med Solo i detta vackra väder som kommit.
Duschen efter det och sen satte jag mig i soffan en halvtimme innan jag gick ner och lagade mat, idag stod det pannkakor på menyn.
Nu sitter jag i soffan efter att jag har ätit. Ska se på lite sex and the city innan sängen kallar. Ska nig även beställa lite smink och kläder idag. Tycker det börjar bli tomt :D. haha.

Så har min dag sett ut, ska även betala en räkning som jag fick idag. Usch, hatar räkningar.

-Annelie-

Bli en buzzador :)

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är rosenson88):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=rosenson88>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=rosenson88</a>

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=rosenson88&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=rosenson88&lang=SE</a>

Vet inte hur man lägger in för att man ska kunna trycka på en länk för att komma till den sidan, ni får helt enkelt kopiera och lägga in i adressfältet själva :)

-Annelie-

Äntligen

Äntligen sitter jag i soffan och myser ikväll igen. Ska snart ner och göra mig en kopp the och dricka framför sex and the city.
Min dag blev inte som jag planerat idag, utan jag vaknade vid halv åtta imorse, tjugo i åtta fick jag sms om jag kunde jobba mellan nio och fem, klart jag kunde det. Så var bara att klä på mig, äta frukost och bädda sängen. Sen cyklade jag till jobbet, på min rast for jag hem och skulle gå med Solo, men det behövde jag inte för Mikael var hemma och hade gått med honom. Bra att ha lillebror boendes här :)
Åkte tillbaka till jobbet och jobbade till fem, hem och lagade mat fort som bara den, idag blev det pasta och skinksås, gott var det. Är stolt över mig själv som bara börjat ta en portion vid varje måltid, behöver inte äta mer bara för det är gott.
Direkt efter jag ätit bytte jag om till träningskläder och for till brottningen och agerade tränare. Det är riktigt roligt nu faktiskt, för nu är vi två tränare på varje pass och kan dela upp, så jag tar dem som vart med lite längre och kör lite svårare saker med dem och Ogge tar nybörjarna. Det är roligt att flera nya har börjat, men man ska inte glömma bort dem som vart med ett tag, för då kanske de slutar och det vill vi ju inte.
Tränade dem till sju i alla fall, sen åkte jag hem, vill fortfarande inte vara med och träna själv än, dels för jag vart så förkyld och vill inte överanstränga mig och dels för jag skäms för jag inte har någon ork :P.
Så när jag kom hem tog jag Solo med mig och så gick vi, var ute och gick i ca 45 min. Så nu ligger Solo helt slut och sover i soffan och jag sitter nyduschad och ska kika färdigt lite på datorn innan jag gör thekoppen.

Saknar min älskling med, men två nätter kvar, sen kommer han hem.

-Annelie-

Kvällsmys med mig själv

Det gick bra på jobbet idag, när jag kom hem så stoppade jag in lasagnen i ugnen och åt lite innan det var dags att cykla iväg.
Idag började vi med träningen till mellangruppen, var riktigt roligt, det är jag och Ogge som har hand om den, och vi ska försöka vara med alla 3 dagarna i veckan tillsammans. Så backar vi upp varandra om en av oss inte kan. Bra upplägg tycker jag. Efter vi haft den träningen var det meningen att jag skulle träna själv, men hade ingen ork idag då jag vart så förkyld, så hoppade den. Blev slut bara av att vara med lite och träna på den första :P
När jag kom hem så blev det telefonpratande i en timme ca. Sen in i duschen, nu har jag nyss gjort mig en kopp the, tänt lite ljus och ska mysa ner mig i soffan och kolla sex and the city, lite mysigt att vara ensam en kväll med, fast hade ju vart mysigare med Jocke, men får göra det bästa av situationen.





Tända ljus, dator, en kopp the, sex and the city,
en riktig myskväll för en tjej :)

-Annelie-

Ensamt igen.

Jag är fortfarande inte van med att Jocke åker bort på veckorna igen, det är ju bara andra veckan. Blir så tomt i sängen utan honom, men förut var det fyra nätter, nu är det i alla fall bara tre.
Han åkte vid halv sex imorse, men det reagerade inte jag på. Vet att jag var upp på toa, men har inget minne av att han sa hej då eller något sådant.
Jag vaknade i alla fall vid nio, gick upp och satte på sex and the city och vaknade till. Klädde på mig och gick med Solo efter en stund.
Snart så ska jag bädda sängen och plocka lite så det blir fint. Ska även göra lasagnen så den bara är att stoppa i ugnen sen. Börjar jobba halv två idag till halv fem. Inte långa stunden, men alltid något. Men är nog inte hemma förrän fem och ska börja träna mellangruppen klockan sex, och ska hinna laga maten innan det med. Så gör färdigt så det bara är att stoppa in den i ugnen direkt jag kommer hem.
Ska i alla fall bli skönt att allting börjar igen nu, Med träningen och jobbena. Så jag får in lite rutiner och kan gå ner de sista kilona.
Funderar på om jag ska köpa ett par easytones också, kan vara bra när man ska gå med hunden. Vem vill inte ha snyggare vader, lår och rumpa? :D

Nej, nu ska jag sätta igång så kanske jag hinner se lite mer sex and the city innan jobbet :)

-Annelie-

Söndagsmys :)

Idag vaknade jag vid åtta först, då gick vi ut med hundarna. Jocke rastade Ninja och Solo och jag var på gården med valpen :)
När valpen gjort det hon skulle så gick jag in och la mig. Vaknade igen vid elva, tog täcket med mig till soffan och la mig och kikade på sex and the city. Vid tolv åkte Jocke iväg med Ninja och valpen till mamma, då satte jag igång. Först la jag på en anisktsmask i ansiktet och sen bäddade jag rent i sängen, rollade kuddarna och donade. Mammas hund Ninja lossar så mycket hår just nu, så ville ha bort allt det.
När Jocke kom hem så dammsög han hela lägenheten och soffan. Jag hoppade in i duschen.
La oss i soffan en stund innan vi for iväg, tvättade bilen, handlade spolavästska, handlade det Jocke ska ha med sig i veckan på en gång. Så kom nyss hem, nu håller vi på att laga mat, idag blir det kyckling, ris och currysås :)
Efter vi ätit ska vi lägga oss i soffan och bara mysa tills sängen kallar.

Igår var det riktigt roligt, men Orsa bowling är så mycket bättre än Mora. Mycket mer stämning i Orsa, så ska inte bowla i Mora något mera. Men i alla fall så krossade jag de fem andra som var med och spelade, men är man bäst så är man :)
Efter vi bowlat så satte vi oss i baren och drack lite innan det blev en taxi till wasa, där tog vi oss också en drink och pratade lite skit innan vi tog en taxi hem till mig och Jocke. Hemma så sjöngs det lite LIPS och snackades mycket.
Var dags för sängen vid halv tre. Riktigt rolig och trevlig kväll. Fler såna tack :)

-Annelie-

Party :)

I torsdags hade vi kalas för mig, jag fick lite pengar och så fikade vi. Fick lite mer presenter av Jocke oxå, underkläder :D Han hade köpt jättesnygga, men tyvärr för små storlek, så vi åkte in och bytte storlek igår.

Fast först jobbade jag igår, slutade halv ett, då for vi ner på Mora och bytte storlekar och åt mat och så köpte jag en kofta på cubus :) Såå fin. Efter det for vi hem, kikade på lite sex and the city, sen for vi till Orsa och Kans och Cathrine bjöd på mat och så såg vi på en film, killarna valde, så självklart var den dålig :D haha.

Idag gick jag upp vid sju, duschade och fixade innan jag åkte och jobbade. slutade klockan ett, for hem och la mig i soffan en stund. Vid fyra åkte jag, Jocke, Kans, Cathrine, Björne och Mikael och åkte gocart, jag kom 4:a. Köpte med oss mat hem och tog det lugnt en stund. Jag har nyss fixat mig, sminkat mig och fixat håret. Så nu ska vi festa, är ett gäng som ska bowla och sitta här och dricka lite och ha det trevligt :)


Kvällens outfit :)



-Annelie-

haha

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/kvinnlighalsa/article7675489.ab

Jag fick 0,8 :D Snacka om attraktiv :D

-Annelie-

1:a september = 22 år :D

Skriver om gårdagen nu. Vaknade vid halv sju och älsklingen hade lämnat ett paket hemma när han åkte till jobbet i måndags.
Så öppnade det och vart jätteglad :D Det var sex and the city, alla säsongerna, nu har jag något att göra.
Somnade i alla fall om efter det och vaknade igen vid halv tio, Då gick jag upp och satte igång, bakade, städade och donade.
På eftermiddagen kom Björne och vi åkte iväg, var och hälsade på en person, kan inte skriva om det här. Vi kom i alla fall hem vid halv elva, då gick jag in och bakade färdigt chokladmuffinsen och marängtårtan, tog en halvtimme bara.
Sen ringde jag Jocke och vi pratade innan det var dags att somna.

-Annelie-