Classic Car Week

I fredags var vi på Bvc med Anton. Han väger nu 6100g och är 62 cm lång. Blir bara större och större :). Han fick även vaccin då, det gick bra, han var ledsen när han fick sprutorna, efteråt somna han så fint i vagnen så. Vi gick ner på Mora och öppnade ett sparkonto till honom, är släkt som vill sätta in pengar till honom i doppresent, så då fick vi det gjort. Han fick även pengar när han föddes som vi satte in där och så ska vi väl sätta in pengar där med. Bortskämda barn :P. haha. Fikade på kaffestugan och myste på i solen. När vi kom hem så fick Anton feber, men han verkade inte bry sig så mycket. Lite grin, men mest leenden fick vi :).
 
I fredags så började även Classic Car Week i Rättvik. Vi har vart där varje dag sedan dess, fredagen regna det så blev bara dit och vända en snabb vända, men när vi skulle dit så hände en sak som gjorde mig livrädd. Jag bar Anton och skulle sätta honom i bilstolen som stod på diskbänken, när jag rättar till snörena så slänger han sig bakåt, då slår han bakhuvudet på glaset ovanför spisen, som tur var inte på kanten utan mitt på. Men jag blev livrädd och det märkte han, så han skriker och skriker. Jag trodde jag hade gett honom hjärnskakning och både det ena och det andra. Som tur var har jag en mamma, så när jag prata med henne så berätta jag vad som hänt och hon sa att bebisar har så mjukt huvud och det var ingen fara. Han blev ju lugn så fort jag lugnat ner mig.
 
Lördags så var det marknad på travbanan, var inte så jättebra väder. Men var där hela dagen och kikade, på kvällen var vi ute på byn och kolla bilar. Söndagen bestod av att gå där och bara kika bilar, fika och träffa folk :).
 
Igår blev det att titta på back race, var ganska överskattat då jag tyckte banan var dålig. Man såg liksom inte hela tiden. Utan såg när dom kom från en sväng till nästa. Sen blev det som vanligt byn och kika lite. Men var hemma redan vid sex igår. Var faktiskt skönt. Låg bara i soffan och myste på.
 
 
Idag väckte Anton mig klockan sex, var ju bara att gå upp. Tur han är så glad på morgonen, det gör det så mycket lättare. Gav honom mat och vi myste i soffan, han var så pigg så han fick även leka i babygymmet lite. Märkte sen att han började bli trött, så gjorde iordning badvatten och bytte sängkläder i hans säng. Så fick han bada innan han fick en ren blöja och sen mysa ner sig i sängen igen.
Medan han och Jocke sov vidare så gick jag in i duschen och sedan for jag och handlade. När jag kom hem så vaknade även Jocke till liv. Så vi åt frukost innan vi städade. Så nu är det en fin lägenhet igen. Jocke for till Orsa och fixade med bilen och jag gav Anton mat igen och så lekte han i gymmet igen innan det var dags att sova igen. Medan han sov så fixade jag med tvätten. Hade inget mer att göra efter det så la mig i soffan och kikade på en ny serie. Hart of Dixie. Var riktigt bra än så länge.
 
Jocke har nyss kommit hem, Anton har vaknat så nu är det livat igen. Jag ska gå ner och laga mat och byta tvättmaskin igen innan vi ska fara till Rättvik en vända idag igen.
 
-Annelie-

Vad jag är duktig på att handla :P.

I tisdags så for vi till Borlänge och kika lite. Anton var hos sin mormor, var ganska fint att gå där utan att tänka på att han ska ha mat, ny blöja osv. Fick som vanligt med en massa hem till Anton :P. Förstår inte varför man bara hittar till honom. hehe.
 
Skorna längst ner handlades idag :P..
 
Igår klippte vi oss och på kvällen var vi och fiska med Jennifer och Busk. Fick bara en massa bottennapp, men var roligt :D. Eller ja, Busk fick en lite fisk. Ni ska få se kort på klippningen sen, ska färga håret ikväll.
 
Idag fick jag sovmorgon, halv tio gick jag upp :P. Var så skönt. Jag tog det lugnt med Anton medan Jocke for till Orsa och fixa med bilen. Efter ett tag så fick jag ett ryck. Så betalade räkningar, la in korten från kameran, började dona med Antons den här första tiden boken.
När Jocke kom hem så for vi ner på Mora och åt mat med Björne. Kika i lite affärer och så. Jag var in och handlade färg till skrivaren och fotopapper så jag kan skriva ut bilder och så. Ska även nu ta tag i barbapapa tavlorna jag velat göra länge :). Måste bara köpa några fina ramar.
Jag och Anton sitter ute på altan just nu, är så varmt och fint väder :). Jocke är på bio med kompisar. Ska väl ge Anton mat och pyjamas nu, för han börjar bli gnällig. Sen kommer Jennifer och hjälper mig färga håret.
 
Annars så blir det en lugn kväll. :).
 
Så roligt att se honom med sina händer nu, han har börjat slå på sakerna i gymmet.
Men han har inte riktigt kontroll på dom än :P.
 
-Annelie-

Utveckling :)

Är sån skillnad på vår prins sen han föddes så det är inte sant. Nu ler och "pratar" han för fullt, när han ligger på rygg och tar tag i mina fingrar så hjälper han till att dra upp sig i sittande ställning, han står på benen med min hjälp. Det är så roligt att se. Ska bli roligt att se vad han väger på fredag med. Hela 3 månader blir han på lördag, så dags för sprutor på fredag. Det går för fort, samtidigt som man bara längtar efter att se hur han kommer att utvecklas och bli :).
 
-Annelie-
 
 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Det absolut första jag måste skriva är STORT GRATTIS till Marielle och henne familj som fick barn i fredags :D. Började följa hennes blogg när jag höll på med IVF och såg att det fanns flera, kommer fortsätta följa den nu med. Är så roligt att läsa när det lyckats. Så GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!.
Här är den om ni vill läsa: http://mariellear.blogg.se/
 
Förra veckan på torsdag så hamna vår familj på Furuvik med Johan och hans tjej Elin, Peter och Viktor. Hela dagen gick åt till att titta på djur och ha det trevligt :). Var även varmt så det klaga man ju inte på. :). Orkar inte skriva så mycket om dagen utan slänger in en massa bilder istället :).
 
 
När vi kom hem så for jag och träna. Första träningspasset på typ 1 år. Var riktigt skönt faktiskt. Märks ju att man inte är lika lätt och vig som man var förut. Men det ska fixas till :D.
 
På fredag var det bara att packa och dona här hemma. Målet var Buder, Jockes släkts sommarstuga. Har haft en underbar helg med Jocke och hans kusins familj. Det var knytkalas på lördagen på kvällen, så grillade och hade det trevligt. En hamna på akuten då han skulle hugga ved och slant med yxan så en liten bit av toppen på fingret for av. Men var som tur inte så farligt och han kom tillbaka på kvällen med fingret i ett fint bandage.
 
 
Igår var det samma väder som det vart i stort sett hela sommaren, regn, blåst och molnigt. Så vi bestämde oss för att städa. Bokade både fin och grovtvätten. Tvättade igenom alla filtar, kuddöverdrag och sängöverkastet, likaså alla mattor. Damma, dammsög, tvätta vanliga kläder inne, vattna blommorna, städa badrummmen, köket och donade på. Riktigt skönt att ha det gjort nu. Allting blev så fint. Var ju till Bynn förra veckan och tvätta alla handdukar och sängkläder, torktumla allting så en massa hår försvann. Så nu känns det inte som att bo i en pälsboll längre. Så skönt.
När vi städat klart så gick till en promenad och handlade innan vi for iväg och grillade med vänner. Avsluta dagen i soffan framför Spartacus, riktigt bra serie :).
 
Anton väckte mig sex idag, var bara att gå upp och ge honom mat. Tur han är så söt så man inte blir arg för han vaknar så tidigt :P. Vi myste på i soffan och jag märkte han var pigg, så passa på att bada honom. Vid åtta så blev han trött och somna igen. Jocke sover fortfarande han med. Jag sitter i soffan och ska läsa lite bloggar i lugn och ro innan jag ska klä på mig. Falun och Borlänge står på schemat idag och ikväll blir det ett träningspass till :).
 
Lite träning innan sängen kallade på honom igen :)
 
 
-Annelie-

Ibland blir man ledsen och känner sig oönskad.

Har äntligen gjort i ordning vår garderob, satte upp hyllor och donade idag. Så nu har alla mina skor fått sig en plats :). Så fint så. Nu tittar vi på Wallander, Jennifer och Busk kom förbi en vända. Ibland blir jag besviken, man märker ju vilka ens vänner är när man fått barn. Känns riktigt tråkigt att man inte räknas när det händer något. Men är väl bara att vänja sig och hålla fast i de riktiga vännerna. Men funderar på varför man inte räknas när man fått barn? Har vi helt plötsligt fått skabb? Blivit smittade med något? Det är tråkigt, för vi har haft roligt ihop och att inte ens bli tillfrågade gör mig förbannad och ledsen. Jag vet att Jocke skickats iväg ett sms någon gång. Så vi har inte slutat förrän vi kände att det är meningslöst. Vi räknas ändå inte längre. Annars så längtar jag till dopet, om dom kommer eller inte ger jag blanka fan i, de är inte vänner längre vad mig behagar. Kanske låter hårt, men sist vi var ut så fick jag höra en sak också. Så bye bye, jag behåller mina äkta vänner och kan bara hoppas på att Jocke känner och tycker samma sak :). Drar ihop ett gäng och drar till Malung och kikar lite imorrn på dagen, var någon bilutställning Jocke ville se. Räkna inte med att få någon förfrågan. -Annelie- Slänger in en bild på mina pojkar :)


Dagen idag

Anton vakna halv sju och fick mat. Men jag kände inte för att gå upp då, så vi myste ner oss i min säng en stund till. Eller ja, vi somna om och vakna när mamma ringde och väckte mig :P. Hon kom förbi och hälsade på en vända. Var bra, för då fick hon mysa med Anton medan jag kunde plocka lite.
När hon for så satte vi oss i soffan och skulle mysa på ännu mera (finns just inget annat att göra då det regnat konstant), men Hillevie kom förbi en vända med ingredienser till bakningen. Hon fyller år nästa vecka så jag ska baka för kalas ska hon ha hos oss.
For ner på Mora och åt lunch med Jennifer i regnvädret. Fick med mig lite underkläder, en handduk och kräklapp till Anton hem. Så när vi kom hem så fick Anton mat och sen gav vi oss ut på en promenad med Solo i regnet. Blev 3 km idag med. Så det var ju bra.
Resten av kvällen har spenderats med att jag gav mig på att baka här på kvällen, men glömde kakorna i ugnen och de blev brända. Nu vet jag att brandlarmet fungerar i alla fall. Har även badat Anton, han fick ren pyjamas och nybäddat i sängen, så nu sover nog han gott :).
 
Det ska även jag göra nu. Men först lite bilder på vår prins :)
 
 
-Annelie-

Shopping :D

Har sovit urkasst inatt. Anton somna halv nio och sov till halv åtta. Men jag kunde inte somna. Titta på klockan halv tre, sen måste jag har somnat till en vända, för nästa gång var klockan halv fem. Så sov två timmar där, lyckades somna om till halv åtta i alla fall. Men känner mig helt slut.
Vi gick upp och mysta på i soffan. Anton åt frukost och så bytte vi blöja och myste på. Vid halv tio for jag till Hillevie och vi var ner på Åhlens, skulle köpa barbapapakläder åt Anton, men allt var urplockat :(. Fick i alla fall med en mössa och spylapp från barbapapa och sen fick han en kepa.
For hem och åt jordgubbar, har städat iordning det sista från igår. Är bara tvätten kvar nu, men min bror var hit och slängde in kläder, så maskinen är upptagen. Men det har jag ju hela veckan på mig i alla fall :).
 
Här kommer allting jag handla i Västerås och idag. :).
 
En body, spylappen, mössa och kepan :)
Underkläder, bikini, leggins och sen en mössa till Anton,
råka lägga hans mössa på taket så den blåste bort.
Men gör inget, för hans mössor börjar bli för små nu,
så var dags för nya i alla fall :)
Bikinin ville jag ha i trekantsmodell helst, men den storleken var slut.
Ny tröja
Linne från Gina Tricot,
var halva priset så ångra att jag inte köpte fler i andra färger :(
Klänning från Vero Moda
Förra sommaren så sa jag att jag aldrig skulle ha långklännig,
Till den här sommaren så ändra jag mig, har letat så länge efter en men inte hittat någon.
När vi gick på marknaden så såg jag dom här, det blev billigare om man köpte två :P
Så blev en vit och en ljusblå. Hitta just min klänning till dopet.
Om dessa stånd med bikinin och klänningarna finns på Classic Car Week så ska jag köpa flera :P
 
Nu hör jag min son börja vakna till så ska skynda mig ner och göra mat fort :). Sen fortsätter vi mysa i soffan.
 
-Annelie-
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Idag for vi hem, resten av helgen har bestått i shopping, kikat på bilar och åkt runt :). Har vart en jätterolig helg och skönt att komma iväg och umgås med bara Jocke och Anton, det behövs ibland känner jag.
Vi började rulla hemåt vid tio idag, Anton sov så länge så till slut stanna vi och väckte honom så han fick äta. Kom till parkeringen halv tre. Då var det bara att börja packa ur bilen och husvagnen. Pedant som jag är så börja jag packa upp allting på en gång.
Är skönt att ha det gjort. Duschade även. Så underbart :D. Åt snabbmat idag då Jocke skulle till Norge. Hans mormor och syster var även hit med Solo. Så nu har jag honom hemma igen. Skönt, har ju saknat honom.
När Jocke åkte så badade jag Anton och gav honom mat. Han somna vid halv nio, då sover han nog till halv sex imorrn bitti.
Har tittat på lite tv och ska bädda ner mig i sängen med, ska bara börja ladda hem one tree hill, säsong nio har kommit såg jag på tv idag :D. Måste se den.
 
Har shoppat i Västerås också, visar det imorrn. Då blir det telefonen på ljudlöst och bara mysdag med Anton. Behövs det med. Eller ja, disken och tvätten lär jag ta reda på.
 
Random bilder från Västerås:
 
 
-Annelie-

Sega jag

Seg som jag är så har jag inte uppdaterat på ett tag. Men har inte hänt så mycket, förra helgen var vi ner till Rättvik och kika på Big Lake Run. Den här veckan bestod måndagen, tisdagen och onsdagen att packa. För i onsdags så for vi till Västerås. Så just nu sitter jag i en husvagn och skriver. Vi kom fram i onsdags kväll, kikade runt lite innan pappa och Lotta kom. Vi bor bredvid dom på ett väldigt lugnt ställe. Skönt när vi har Anton, slippa fyllona :).
Igår så var solen framme till och från hela dagen. Vi for mest runt och kika. På kvällen grillade vi och kika på bilar. Kom till husvagnen först vid ett på natten. Anton är jättesnäll och är så nöjd med att få vara med och kika :).

 
Nu har vi vaknat för ca 1 timme sen. Anton ville ha mat :P. Så ska klä på oss lite och sen leta toalett :P. Idag ska vi åka till flygfältet och kika på alla bilar och visa upp vår bil :).
Jocke är besviken för det är bara en cykelpolis som stannat oss och frågat om polisbilen, annars så har ingen sagt något. Men det fränaste var en polisbil som blinka med blålysena och vinka :P. 
Nej, nu måste vi åka :D.
 
-Annelie-