Mars

Så var mars här, vasaloppsveckan är igång en vecka senare för att VM var i Falun. Bara denna vecka är slut så längtar jag alltid till våren. Skulle gärna hinna ut på en skotertur till först. Hoppas vi gör det. 
 
Tiden rusar iväg, Benny är nu 9 månader och full fart framåt, han kryper inte men drar sig fram på magen och snurrar och rullar runt. Han vill gärna vara där Anton är och mer ofta än sällan så hittar jag honom i lekrummet. Roligt har han i alla fall. Han älskar att stå upp och nu har han börjat förstå att man kan gå framåt medan vi håller hans händer. Ibland tror jag han kommer hoppa krypandet och börja gå direkt. För en vecka sedan så fick han flytta in i sitt egna rum och det går jättebra, han sover hela nätterna. 
 
Anton, han blir 3 år om 2 månader. Han har nu vart på dagis i 1 månad ca och han tycker det är roligt. Står i fönstret och vinkar när vi går och sen leker han. Ett tag var han jätteledsen när vi lämna honom, men nu är han inte det. Han har även börjat äta när de andra barnen äter, ett tag åt han när de skulle duka av. hehe. Här hemma är han lika vild som alltid, så just nu tränar vi på att se barnprogram på kvällen. Morgonpigg är han också, klockan 05 vill han gå upp de senaste veckorna, men det ska vi träna bort. Allt efter 6 är godkänt. 
 
I söndags hade vi deras kusin Jason här med oss. Han har blivit 6 månader. Benny tyckte det var roligt och de låg på golvet tillsammans en stund. Bara för att Jason är yngre så betyder inte det att han är svarage, när Benny börja klättra på han så tryckte han ner Bennys huvud i golvet. Såg så roligt ut. :P De kommer ha roligt under uppväxten tror jag, 3 månader är ingenting om ett tag. 
 
Idag har jag inget mera att skriva, jag går hemma och njuter ena sekunden och i nästa vill jag slita av mig håret för all trots och tidiga morgnar :) 
 
 
-Annelie-