13:27

Snart ringer jag och frågar om jag verkligen ska må såhär.
Kan inte ens prata med någon i telefon utan att börja gråta.
Börjar jobba om två och en halv timme. Inget sugen alls på det.
Vill faktiskt inte jobba om jag ska vara ärlig.
Jag vill gå hemma och ta hand om mig själv.
Rå om mig någon gång.
Har bara krav på mig att jag ska jobba, jobba, jobba. Hela tiden.
Det är de enda frågor jag får, när jobbar du då?
Hur jobbar du då? Ska du jobba snart?
SKIT PÅ ER!
Just nu så hatar jag allt. Ser inget positivt idag. Vill bara att det ska bli höst.
Vill vara ledig, vill ha ledigt.
Sjukskrivning ja tack!.

-Annelie-

08:18

Vaknat, direkt jag steg upp ur sängen kom huvudvärken och yrseln.
Inte roligt med nässprayen. Gör verkligen att jag mår skit och önskar jag hade semester hela sommaren.
Hur orkar folk jobba när de mår såhär?
Vet inte vad jag ska göra snart. Känns som migrän och allt jag vill är att sova.
Smaken i käften gör så jag vill spy.
Gråter för minsta lilla och känns som krafterna tagit slut.
Väldigt mycket negativa inlägg just nu.
Vänj er.

-Annelie-

00:56

Klockan går, kan inte sova.
Har ont i huvudet, mår illa, ont i magen, brösten,
känner mi deprimerad/ledsen hela tiden.
Ska visst jobba imorrn också.
Orkar inte.
Flera veckor framför mig kvar.
Ska det vara såhär hela tiden?

-Annelie-

12:02

Mår skit idag rent ut sagt. Ont i huvudet, svettas och har ont i magen.
Ensam hemma på det gör inte saken bättre. Vaknade vid åtta, tog nässprayen, ville spy när jag känner smaken i munnen.
Somnade om och vaknade igen vid halv elva av sms från mamma. Ska ner på Mora och fika på kaffestugan snart.
Har tusen saker som behövs göras här hemma, men har ingen ork eller lust till det.
Katterna hade just ner ännu en blomkruka i golvet, bara köpa nytt. Ingen dammsugare hemma denna vecka heller, Jocke tog den med sig till Norge. Så fick sopa upp allting, men det funkar ju inte vidare bra. Får stå ut med att leva i en svinstia just nu.
Vet inte vad jag ska göra idag, sola när jag kommer hem från Mora i alla fall, ska även gå en långpromenad som igår. Skönt med mobilen hemma då. Inte behöva bry mig om något under en timmes tid.


-Annelie-

22:51

Har läst på en massa forum, det funkar inte för många av dom, varför skulle det funka för oss?
Kanske ska lägga ner denna skiten nu.
Huvudvärk, ont i brösten och mår illa.
Vem finns där och stöttar och frågar?

-Annelie-

20:04

Efter jobbet idag så hade jag velat åka hem och sola lite. Men nej, solen bestämde sig för att gå i moln och börja blåsa. Så hämtade Solo, for och handlade lite. När jag kom hem så åt jag lite mellanmål och plockade en massa. Startade diskmaskinen, starta tvättmaskin, ta reda på sopor och kattskit. Satte mig även vid datorn och gjorde en träningsdagbok och ett peppblad som jag satte upp på kylskåpet. Bytte sedan om och tog Solo med mig ut och gick. Vi gick i en och en halvtimme sammanlagt. Riktigt skönt och lagom svettig när jag kom hem. Var bara att äta middag då och duscha.
Nu sitter jag framför teven och har gjort iordning vattenmelon, jordgubbar och vindruvor. Min kvällsfika ikväll. Ska verkligen försöka dra ner på allt vad godis och skräpmat heter. Kommer inte sluta helt, för det kan jag inte. Men dra ner kan jag.

Imorrn är jag ledig, skönt :D. Hoppas på sol och 30+ :D.

-Annelie-

06:35

Tycker det är alldeles för tidigt just nu. Usch, slutade jobba kvart över nio igår kväll. Kom hem och såg på en film med Jocke, låg och pratade i sängen. Helt plötsligt var klockan halv tolv, dags att sova.
Jocke for vid halv sex, jag gick upp vid kvart i sex. Alldeles för tidigt som sagt. Nu har jag ätit frukost och fixat mig, ska snart fara till jobbet. Jobbar till klockan tre idag, sen är jag ledig till onsdag eftermiddag. Så skönt. Och ser ut som det blir fint väder. Hoppas det håller i sig, i sånt fall blir det Leksand sommarland i helgen :D.

-Annelie-

Helgen slut

Nu är helgen slut. Eller jag har väl inte haft någon riktig helg. Har ju jobbat och börjar jobba kvart över fyra idag igen. Sen jobbar jag även imorrn innan jag är ledig en dag. Men har räknat ut att jag bara har åtta arbetsdagar kvar tills jag får semester i elva dagar :D. Jag längtar.
Då blir det Göteborg i någon dag, sen blir vi hemmavid och bara är. Förhoppningsvis med strålande väder och massa sol, bad och Leksands sommarland. :).
Trodde det skulle bli sol idag, såg så ut imorse när jag vaknade, men nu har molnen och blåsten kommit :(. Jag som ville sola innan jobbet. Men skulle nog bli fint i veckan som det såg ut och jobbar bara tre dagar denna vecka :).

Igår efter jag slutat så lagade jag och älskling mat, var mysigt att bara vara vi två och äta och prata. Sedan ville Jocke ut och kika lite, så for till Orsa och hälsade på Kans och Cathrine och alla som var där. Var där en stund och for sedan vidare till pappa. Hillevie följde med dit en vända också, så spelade spel och pratade. Var tänkt vi skulle tillbaka till Kans och dom sedan, men blev att vi for till Mora och hälsade på Alvärn och hans familj istället. När vi sedan for hem var jag trött så sängen kallade på en gång.

Har även börjar med hormoner idag, trodde jag skulle spy när nässprayen gick från näsan och jag fick smaken i munne. Fy fan säger jag bara. Men men, bara stå ut i några veckor till. Ser ju inte direkt framemot sprutorna heller, men vad gör man inte.

-Annelie-

Midsommarafton

Så var det midsommarafton då. Jag har inte gjort något idag förutom att titta på film och mysa med Jocke. Blev inte så mycket mera för att jag började jobba klockan fyra. Så har jobbet mellan fyra och nio. Har vart hemma ett tag nu. Väntar på Jocke, han har vart i Buder och firat midsommar med sin far och en av hans systrar. Var säkert fler släktingar där. Jag vet inte. När han kommer ska vi se klart en film innan jag ska sova. Börjar jobba lvart i sju imorrn bitti igen. Surt att jobba midsommar, men blir ju OB. Bra lön i juli med andra ord :D. När jag slutat fyra imorrn så är jag faktiskt ledig i 24 timmar. Så då kan vi ut och kika lite om vi vill. Får se.

-Annelie-

Onsdag

Har gått bra på jobbet dessa två dagar faktiskt, bättre än jag trott. Ville först inte jobba, ville nästan att chefen skulle komma och ge mig sparken. Men jag sköter mig så bra, så varför skulle hon?. Men var ganska nere ett tag. Som alltid så blir det bättre bara jag gör något. Så har vart skönt att jobba dessa två dagar faktiskt.

Idag slutade jag kvart över fyra. For hem och bäddade sängen, sattte in disken i maskinen, vek all tvätt, gick med soporna, tömde kattlådan. Sedan letade jag fram ett recept på internet och skrev ut. Laddade hem tre avsnitt av glee och kikade lite på datorn. Sedan började jag kolla på ett avsnitt glee, men kände att jag behövde göra något mera. Så gjorde handlingslistan för helgen/nästa vecka. Så for jag och handlade. Nu är kylskåpet och frysen full av mat igen och jag har gjort matlistan så jag vet vad jag ska göra för något varje dag. Var tänkt att vi skulle grilla på lördag efter jag slutat jobba. Men har snitzel och klyftpotatis hemma. Så blir det istället. Nu ska jag kika på lite bloggar och sen titta på glee och längta tills Jocke kommer hem ikväll :).

Ej visad shopping:
Träniglinne, shorts och vattenflaska

Underkläder och bikiniöverdel

Skor

Böcker

bodybutter

Har mer i mappen ej visad shopping :P. haha, börjar få ångest här.
Men tur det är billiga affärer man handlar på,
får mycket mer för pengar då och det gillar jag :)

-Annelie-

jobb

Somnade inte förrän tre inatt, kunde verkligen inte sova. Varvade mellan att sitta vid datorn, läsa bok och bara ligga och fundera. När jag väl somnat så vaknade jag vid fem, vid åtta och sen gick jag upp vid elva. Tur jag inte börjar jobba förrän fyra idag. När jag väl tagit mig upp var det bara att gå med Solo. Kom in och åt frukost, plocka ur och in diskmaskinen, duschade, tog reda på all post som legat och skräpat. Nu skulle jag ha tömt kattlådan och vikt tvätt. Men gör det sen om jag orkar. Eller ja, kattlådan måste jag ju tömma, men tvätten får nog vara. Ska även göra matlåda så jag har tills idag och imorrn. Men korven är gjord, måste bara göra mos så är det fixat.
Fram till dess så blir det soffhäng och se på glee.

-Annelie-

Bättre än igår

Dagen började inte bra, sa hej då till Jocke vid halv fem och var riktigt ledsen för att han skulle åka. Kände att jag hade behövt honom här hemma. Men var bara att bita ihop och somna om. Så sov vidare ett tag, kommer inte ihåg vad klockan var när jag vaknade igen. Men gick i alla fall med Solo och for och handlade panodil. Har haft huvudvärk och mått illa sen igår.
När jag kom hem så kände jag hur sorgsen jag verkligen är. Kraften tog slut på att le, så la mig i soffan och kollade på one tree hill och glee. Låg i soffan till två, då var det dags att gå med Solo igen. Har tänkt mycket idag, känner att jag mår verkligen inte bra. Jag försöker hålla humöret uppe, le och skratta. Ringde Jocke och grät i telefonen. Grät efter vi lade på. Var riktigt nära att sätta mig i bilen och åka till honom i Norge bara för att få sova bredvid honom. Känner att det är för mycket för mig nu. Känns för långt borta allting, alla planer, alla drömmar om vår framtida familj.

Tog mig i alla fall i kragen framåt tre och bestämde mig för att fixa trädgården idag. Vill ha en fin en. Så satte över pengar på migg konto och Cathrine kom så for vi och handlade blommor och krukor. Blev riktigt fint. Har sedan dess legat i soffan och kommer spendera några timmar till i soffan känner jag. Behöver inte lägga mig i tid, börjar inte jobba förrän fyra imorrn. Skönt.








Så fint så :)

-Annelie-

?

Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med bebisar hela helgen
så tränger sig de ledsna känslorna på om att vi inte har någon egen bebis
eller är gravida ännu.
Det gör att jag drar täcket över huvudet och gråter en stund.
Innan jag tvingar undan dem känslorna långt inom mig.
Går sedan upp med ett leende på ansiktet och fortsätter som vanligt.
Livet stannar tyvärr inte och låter en vara ledsen.
Det fortsätter rulla på som vanligt..

-Annelie-

Söndag

Helgen har sprungit iväg :(. Vill att det ska vara fredag igen. Har vart till Sågmyra med Jocke, Alvärn, Camilla och deras son idag. Efter det for vi vidare till Falun och åt på Max. Var även in och handlade på citygross så behöver vi inte bry oss om det.
Innan vi for iväg imorse så hann vi med att se lite på en film, duscha, starta en tvättmaskin och dona på lite.
Vi kom hem för kanske en halvtimme sedan och har hängt upp tvätten. Jocke håller på att dammsuga, sen blir det nog soffan och se på film och mysa resten av eftermiddagen/kvällen.

Har hittat en massa shopping jag inte visat er, ni får se den och det som jag hitta idag någon dag här framöver.
Funderar på att åka och köpa blommor och fixa fint imorrn. Sista semesterdagen kan väl gå till något vettigt :).

-Annelie-

MÖRDA!!

När jag vaknade imorse så flög jag upp ur sängen, drömde att mina syskon förstörde vår nya bil :P. haha, jag var livrädd. Men bara jag vaknat till så blev jag lugn. La mig ner en vända till då. Vi gick upp vid halv nio och då skulle Jocke åka på en gång. Han for till Kättbo och skulle fixa 945:an. Så får se när han kommer hem. Men innan det så var han underbar och hämtade frukost åt mig :)

Lade mig i soffan och hoppades få vila en stund. Men tji fick jag, de där katterna vägrade vara lugna. Sprang över mig, rev mig, hängde i filten jag hade på mig. De vägrade sluta. Var i fönstret och härjde. Jag kände bara MÖRDA då. Så stängde inte dom i sovrummet för att jag skulle få vakna till lite mera. Men då hör jag hur de river ner en blomma i golvet!. Tog reda på blomman och slängde krukan som gick sönder. Det var andra blomman de förstörde för mig. Blev ännu mer arg när jag skulle ta fram dammsugaren, det gick inte för det står ett bord i vägen där. Lätt att flytta på egentligen, men blir jag arg och det kommer ett hinder i vägen så skiter jag i det. Så skickade sms till Jocke och sa att han fick lov att komma hem och hjälpa mig. När han ringer ser jag hans skor som han inte ställt där de ska vara. Blev ännu argare och pratade inte snällt med honom. Jag har fan ingen spärr när jag blir arg. Så ska ringa och be honom om ursäkt. Och nej, han kom inte hem och hjälpte mig.

Har i alla fall vart iväg och handlat nya blommor och krukor, bäddat sängen, satt in i diskmaskinen. Sen behövs det dammsugas, kattlådan tömmas och badrummet städas. Men orkar inte göra det nu. Ska även hämta ut våra pass idag. Om vi hinner.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och kika på glee. Har inget bättre för mig i alla fall. 

-Annelie-

Vart f*n är sommarvädret?

Det är för man min semester!. Vart är det där 30+ vädret som gör att jag skulle bo nere på stranden hela dagarna. Bara ligga och softa, sola, bada och läsa min bok?. Jaja, det kommer väl nästa vecka när jag är på jobbet.
Kom inte i säng förrän halv två inatt, var hos syskonen och såg film. Första vi såg var bra, andra skulle vara en thriller, men var som att någon spelat in en högstadiefilm. Den sög samtidigt som man skratta för den var så dålig.

Vaknade tio idag, tyckte det var bra, behöver jag inte fördriva alltför många timmar innan Jocke kommer hem. Har ätit frukost, gått med Solo, vikt tvätt och donat på. Nu ska jag äta lite jordgubbar och fortsätta se på glee. Skulle ha duschat också, ska till Tobbe och grilla i eftermiddag, så har till dess på mig. Vad ska man ha på sig dit då?

Vill bara att det ska bli augusti nu. Passen har kommit, så ska hämta dom imorrn. Längtar till Turkiet!.

-Annelie-

Uppdaterad

Min andra blogg uppdaterad. LÄS DEN NU FIA!!!

-Annelie-

Allt färdigt!

Jag trodde en semester skulle vara lugn och skön, men inte då. Sen i torsdags då jag gick av jobbet så har det hänt saker hela tiden. Tills nu. Idag har jag gjort alla måsten på förmiddagen såsom disken, tvätten, kattlådan och sängen. Emellan det har jag vart på lasarettet och tagit blodprov som de inte hann i Falun igår. Har även vart på lasarettet och lämnat in recept på saker de ska ta hem till mig. Och sist var jag till jobbet för att prata med SSk om något med delegation, vad jag nu skulle på det för, har redan fått min delegation. Och så skrev jag på alla papper som chefen skulle ha. Så nu får jag äntligen min semester. Fem och en halv dag kvar. Jag hinner nog tröttna på att vara ledig och längta till jobbet :P. haha.

-Annelie-

Tisdag snart slut.

Har nyss kommit hem från Falun. Vi for tid vid elva i förmiddags, hade ett möte mellan två och fyra. Vi var framme strax efter tolv, så blev att kika i affärer. Jocke har ju velat ha en vertygslåda från Biltema hur länge som helst nu, men han hade hittat en billigare variant på Clas Ohlsons. Så var in på Clas och köpte den. Han brukar aldrig hitta något i kläd eller skoväg när vi kikar i affärer, men idag hitta han båda skor, shorts och strumpor :P. Nästan såman fick en chock :D. hehe.
Även jag hittade lite saker som vanligt :P. hehe. Har ju ångest för allt som handlats de senaste dagarna :P. Men tur man har en karl som jobbar i Norge, haha. Nej, jag tjänar faktiskt mina egna pengar med :)

Efter vi vart klara på mötet så mötte vi upp Johanna och Örjan och åt pizza med dom. Älskar take away pizzerian i Falun. Och nu har vi som sagt nyss kommit hem, blir att se film innan det blir sängen. Jocke ska upp fyra imorgon för att åka och jobba, han fick ingen semester dessa två dagar och jag ska visst till jobbet på något möte :(. 

Skriver mer om mötet på min andra blogg sen.

-Annelie-

Bara en vecka kvar :(

Nu har det helt plötsligt gått 4 dagar på min semester och är bara sju dagar kvar. Jag vill vara ledig tre veckor till :P. haha.
Fick lov att ställa klockan idag, tjugo över nio imorse lämnade vi Solo (hunden) och Fisan (katten) hos veterinären för att kastrera dom båda. När vi lämnat in dom så for vi hemåt och städade och åt frukost.
Bestämde oss för att åka ner på polisstationen och fixa pass, så det får vi hämta om en vecka ca. Snacka om att jag längtar tills augusti då vi ska till Turkiet.
Gick i lite affärer och skulle leta efter tröjor till Jocke. Hittade tyvärr inga, men en mjukisdress, två linnen och ett par skor till mig :P. Fikade på kaffestugan med, var mysigt.
När vi var färdiga så for jag och Cathrine (hon var med) till veterinären och hämtade djuren. Jocke for hem och följde med Björne till Rättik.
Solo var ganska pigg och är det fortfarande. Fisan går som hon supit i en vecka och är fortfarande dyngrak. Hon har även kräkts lite. Fick även reda på att Fisan hade öronskabb, så har fixat det på alla katterna. Och har även avmaskat alla utom Fisan. Ska göra det imorrn när hon är piggare.

Nu är man 5000 fattigare, det kostade på hos veterinären plus medicin. Plus att vi betalade passen.  Så usch, nu är skattepengarna borta :P. Men har ju även lagt undan lite och fick ju mycket shopping också :D.

Nu ska vi äta jordgubbar och se en film :)

-Annelie-

Inte haft tid

Den här helgen har jag verkligen inte haft tid med att blogga. Har haft fullt upp.
Men vi tar det från början.

Fredags så var vi som sagt ner på Mora och kikade lite, var in på banken och fick lån till en bil. Shoppade även lite, skattepengarna hade ju kommit :P

Min shopping :)

Köpte denna boken på Bokia

Skitsnygga höga shorts från Stil

Underkläder från Cubus.

Dagen fortsatte hem till Jennifer, på Blocket såg vi en bil i Borlänge, Jocke tyckte inte den var alltför tilltalande ut först, men efter en stunds forskande och pratande med han som ägde den så bestämde vi oss för att åka och titta på den. Eftersom 945:an gått sönder så var Jennifer snäll och skjutsade oss. Väl där så testade vi den och kollade på allting. Så vi kom hem med en ny bil :).

Vår bil :)



En skoda -03:a. Sååå snygg, så nöjd med den :)

När vi kom hem for vi vidare till Cathrines studentskiva :). Var där tills efter tolv innan vi for hem och lade oss.

På lördagen vaknade vi vid åtta, gick upp och klädde på oss. Lämnade Solo hos mamma vid tio och for till Orsa och hämtade Kans och Cathrine. Vi for till Uppsala, väl där så köpte Jocke en till bil(!). Han köpte en gammal 145:a, årsmodell 69. Den var dålig i lacken så han ska väl fixa iordning den och dona till den. Så han fick den och jag fick skodan :P. haha. Nejdå, vi ska väl ha dom tillsammans. Men jag vet då vilken jag vill köra mest :P.

Efter vi handlat bilen så for vi vidare till Gränby Centrum, inte världens bästa shoppingcentrum kom vi fram till. Men ändå kom jag hem med lite saker :P. Billigt är bra, då får man desto mera :D.

Shoppingen :)


Rattmuff, tärningar och wunderbaum till skodan från Biltema.
Måste ju synas att en tjej kör den :D.

Nyaste Harry Potterfilmen.

Ska sitta i hallen :). Kommer inte ihåg vad butiken hette, men fanns mycket jag ville köpa :P
'
En krokodilring från Indiska

Shorts från Vila

Jeans och underkläder från GinaTricot

Och till sist ett par jeansshorts till och en sjal från HM.

När vi kom ifrån shoppingcentret så var klockan redan sju, så vi for och åt på världens godaste pizzeria :). Skulle kunna åka till Uppsala bara för den pizzan. När vi ätit färdigt for vi hemåt, jag och Cathrine i skodan och Jocke och Kans i 145:an. På vägen hem fick vi leta i 12 mil innan vi hittade en mack som inte stängde vid fem eller åtta. Kom hem strax innan tolv och de andra två kom typ tjugo över. Skjutsade hem Kans och Cathrine och sen var det dags att sova.

Inatt har jag inte sovit gott, har vaknat stup i kvarten. Men har ändå hunnit med mycket idag trots allergin och tröttheten. Började med att hämta Solo hos mamma, vidare till Ica och handlade. Hem och lämnade sakerna och Jocke. Skjutsade sen Peter till mamma. När jag kom hem så hade Jocke plockat upp varorna och kopplat in diskmaskinen :). Har även vart till Vika och hämtat ett större köksbord som vi fick av Tobbe. De som bodde i huset innan honom hade lämnat en massa saker, så vi fick ta det. Större än vårat, så nu ska det letas stolar :). Finns säkert fina på blocket. Så kan vi sälja iväg vårt sen :). Nu blir det film resten av dagen utom en stund då vi ska hälsa på Jennifer och Busks nya hund. Och laga mat självklart, idag blir det lapskojs :D. Så gott.


Fick köpa diskmaskinen av en granne som skulle flytta.
Fick den för 500, men vann 500 på en trisslott samma dag, så fick den gratis :D.

Nu blir det mys med massa onyttigt resten av dagen :D.

-Annelie-

Hoppfull

Bra början på semestern, vakna halv sju :P. Men tvingade mig själv att ligga kvar till halv nio innan det blev duschen och gå med Solo. Nu sitter jag påklädd och färdig och väntar på att klockan ska gå. Klockan ett har vi tiden på banken för att se om vi ska åka och köpa bil :D. Hittade en i Vansbro som vi blev sugna på, tyvärr inte svart, men mörkgrå. Var riktigt snygg faktiskt :). Så får se.

Hittade en massa bilder på min shopping den senaste tiden som ni inte fått se. Enjoy!


Klänning från Halens

Bikini från Halens

Linne från HM

Koftor från HM

Väska från HM

Hatt från HM

Sandaler från Skopunkten

Jumpsuit från HM, min outfit idag :)

Hoppas verkligen vi köper bil idag, vi lär ju gå ner på Mora eller ta bussen i vilket fall som helst. Vår nuvarande bil tyckte det var roligt att avgassystemet gick av helt igår. Låter som en jävla traktor, aldrig i livet att jag kör den. haha.

Annars så tar Cathrine studenten idag, ska till henne ikväll och gratta. Nu ska jag ut i solen och njuta av min semester, gud vad skönt det är att säga och skriva det. Semester :D

-Annelie-

SEMESTER!

Fy fan vad skönt, äntligen semester i hela elva dagar! Som jag längtat!!. Nu ska jag börja min semester med att städa :P. haha, vad ovanligt?. Nej, ska jag ha semester så ska det i alla fall vara snyggt. Så nu ska det donas lite och så innan Jocke kommer hem :).

Det blir nog inget Stockholm i helgen, bilen verkar vara såld :(. Men har några andra som ska kollas på :).

-Annelie-

Jordgubbar :)

Det är något speciellt med jordgubbar och grädde på sommaren :). Har nyss smällt i mig en skål. Kom hem efter en promenad med Jennifer och Busk för 40 min sen. Vi gick i mer än en timme, snacka skit och kände på vattnet i Harbacken, kändes riktigt skönt. Skäms ju för att jag inte badat än :S. Hunnit duscha när jag kom hem också. Så snart väntar sängen på mig.

Har hämtat ut tre paket idag (!). Men mycket som ska skickas tillbaka. Behöll ett par jesussandaler. Ni får se dom imorrn :). Annars var det två pumps från brandos, ville bara ha ett par, men måste ha större storlek, så blir att byta det med. Hoppas de hinner komma fort :P.


Fick även hem ett paket från bluebox :D.

Nå man kan märka sin dricka med, lite roligt tyckte jag :P.

Jag har aldrig i kortform, längtar tills vi ska spela det :)

Ett till spel, ascoola 90-talet, verkade roligt, får väl se sen :).

Två massageoljor :). Nu ska jag bara få Jocke att massera mig någon dag :D

-Annelie-

Mary Kay - hudvårdskonsult

Har jobbat en av tre dagar idag, skönt med seg dag. Snacka om oväder som kom när jag var på väg hem. Trots att det inte är långt mellan bilen och lägenheten så vart jag dyngsur.
Åt lite mat snabbt och diskade, ingen idé att ta in den blöta tvätten som hängde ute, det rann av den och det ville jag inte ha in och hänga inne. Så det får fortsätta hänga ute ett tag till :).
Therese kom sedan till mig. Jag får nu tituelera mig hudvårdskonsult. Ska börja sälja Mary Kay saker, så om någon som läser min blogg vill ha en hudvårdsklass, bara att höra av sig så bokar vi in ett datum :). Det är gratis, inget köptvång och jag kommer till er. Max fyra stycken får komma :).
Nu ska jag lägga mig och sova, jobbet 7-16 imorrn. Tråkigaste tiden som finns, men bara bita ihop. Två dagar kvar :D.

-Annelie-

Vilken promenad

Usch vilken promenad det vart idag. Började med att efter jag och Cathrine hade legat i solen några timmar så skulle vi vara duktiga och gå 4 km i östnor. Kom dit och började bra, när vi kommit upp över mördarbacken så tog jag fel, som vanligt, så vi irrade runt i skogen en 45 min säkert och hittade inte tillbaka :P. haha, slutade med att vi hamnade nedanför mördarbacken. Så var bara att gå upp för den igen och ta rätt väg denna gång. Men tyvärr så var det inte slut där, jag fick världens jävla skoskav, så i ca 2 km går jag i strumporna. Nu har jag väldigt ont i fötterna :(. Men men, vi fick en promenad på mer än 4 km i alla fall, var ute i ca 90 min och gick. Duktiga vi :D.

Nu har jag nyss ätit och ligger i soffan. Ska lägga mig tidigt idag känner jag :).

-Annelie-

3 arbetsdagar kvar

Så var det måndag idag, nationaldagen, varför vi nu ens har en sådan? Då allt svenska håller på att sakta men säkert försvinna.

Sov vidare efter Jocke åkt och jobbat, tyvärr är det inte röd dag i Norge. Städade när jag kom upp så det är fint. Bäddat sängen, diskat, vikt tvätt och tvättar just nu en maskin så nu är tvättkorgen tom igen. Skönt.
Snart kommer Emma och Fredrik med Solo, han har ju vart i Bynn hela helgen och de ska hem till Borlänge idag så då kunde de ta med Solo hit. Perfekt.
När han kommit hem så ska vi fara till Håkan och lämna tillbaka lite saker vi lånade för att kunna fixa badrummet. Ska även lämna min timrapport och handla mjölk. Sen har jag hela dagen på mig att göra absolut ingenting, antingen blir det en långpromenad idag, eller så blir det en springtur. Får se vilket.

Ska jobba på fritids tis, ons och tors denna vecka. Sen ska jag vara ledig i en och en halv vecka innan mitt sommarschema börjar. Alla år har jag tagit på mig jobb fast jag sagt att jag ska vara ledig. Men inte denna gången, jag ska ha semester nu och sen vecka 28 tillsammans med Jocke. Så den här gången ska jag verkligen vara ledig också. Därför tackade jag nej till jobb idag utan ångesten som brukar komma.

Det finns inte så mycket mera att skriva nu. Hoppas solen börjar värma så jag kan sola lite idag.

-Annelie-

Bryderbritta var mitt namn.

Idag har det vart en sådan dag som jag verkligen ringt, smsat med tusen folk. Lagt mig i, funderat varför? Försökt hittat förklaringar, lagt fram förklaringar och orsaker till varför saker och ting blir som det blir. Kanske lite för mycker känner jag nu :P. Men jag är ingen lagom person, tycker folk det var för mycket så får de säga det till mig, annars får de ta de ;D. haha.

SIMON VANN BB :D. Han har jag hejat på från första början :). Min framtida man, tycker vekligen om honom, dvs tv-versionen.

Nu blir det sängen, tyvärr så åker Jocke och jobbar imorrn, de har ju ingen röd dag i Norge imorrn så jag får vara ensam. :(

Till helgen kanske det blir Stockholm och köpa bil, en passat, fan var skönt med en riktig bil. En utan småfel som ska fixas hela tiden. Med lite starkare motor som gör att man kan gasa utan att ha plattan i botten. Om vi åker på lördag och bilen finns kvar så blir det nog en heldag i Stockholm med shopping också :)

-Annelie-

Dags för mys :)

Det blev en skitkväll igår och jag önskar vi hade stannat hemma och sett på film och tränat istället. Men men, kan tyvärr inte vrida tillbaka tiden. Tycker bara det var en fruktansvärd kväll och den sög fullt ut. Så beter man sig inte, varken igår eller någonsin. Gör mig så fruktansvärt förbannad och irriterad!. Men färdigpratat om det. (Jag och Jennifer bråkade i alla fall inte :D ). haha.

Sov ända till kvart över elva idag, flög upp ur sängen och hade ångest för klockan var så mycket :P. Tvingade upp Jocke också, så la vi oss i soffan och pratade lite och myste på. Jag hoppade in i duschen och han for och handlade onyttigt gott :D. Har hunnit med att fixa så det är fint här hemma. Nu har vi skålar med chips och läsk på bordet, persiennerna är nerdragna och vi ska mysa i soffan med film i stort sett hela dagen. Och laga god kycklinggryta :D. Ska bli bara vi två och telefonerna kommer delvis vara avstängda :).

-Annelie-

Vansbro :D

Gårdagen spenderades i Solen, Älvdalen och Orsa :D. Det var min dag :).
Sovt gott inatt, fast det var varmt ute. Finns inte så mycket mera att säga om dagen, var på systemet med Jennifer och Jocke. Handlat lite och ätit jordgubbar. Nu har vi nyss bränt årets hittills bästa skiva som ska med till vansbro ikväll. Det är varmt ute, men vi ligger i soffan och slöar :P. haha.

Nu är det sommar, förra helgen var det Orsacruisingen och ikväll är det Vansbrocruisingen. Det är så man vet att sommaren har börjat :D.

-Annelie-

Vansbro :D

Gårdagen spenderades i Solen, Älvdalen och Orsa :D. Det var min dag :).
Sovt gott inatt, fast det var varmt ute. Finns inte så mycket mera att säga om dagen, var på systemet med Jennifer och Jocke. Handlat lite och ätit jordgubbar. Nu har vi nyss bränt årets hittills bästa skiva som ska med till vansbro ikväll. Det är varmt ute, men vi ligger i soffan och slöar :P. haha.

Nu är det sommar, förra helgen var det Orsacruisingen och ikväll är det Vansbrocruisingen. Det är så man vet att sommaren har börjat :D.

-Annelie-

Ensam

Har redan vart vaken i två timmar. Skönt, ätit frukost och gått med Solo. En vanlig morgon som vanligt. Nu sitter jag ensam hemma, Jocke är i Bynn och hjälper sin pappa. Funderar på att åka ner på Mora och kika en vända, men hur roligt är det när man är själv?. Får se vad som händer. Ska i alla fall ligga i solen och se om jag blir något brun senare idag. Just nu har jag skugga på framsidan och den brukar försvinna efter tolv. Så väntar på det. Tills dess så ska jag vika lite tvätt och diska. De vanliga sakerna. Ska nog tvätta en maskin med så är det gjort.

Min nya hall :D.
Före:

Efter:

Före:

Efter:

Det ska väl upp någon tavla sedan, men vet inte riktigt vad.
Funderar på att köpa en stor ram och göra ett kollage eller något.
Men visst blev det snyggt? Sa ju det :D

-Annelie-

Sommar

Nu känns det som att det är sommar på riktigt :). Shorts och linne hela dagen. Riktigt skönt med en cykeltur på dagen också. Ätit jordgubbar, softat i solen och bara njutit. Nu på kvällskvisten har vi spelat volleyboll och som vanligt blir jag skitförbannad när jag förlorar :P. Men är inte mitt fel :P. haha.
Men mest har jag tänkt på hur fint vi fått det. Kan inte sluta tänka på det. Är så nöjd. Nu är bara frågan vad nästa projekt är för något? Olja in utemöblerna imorrn i alla fall medan Jocke är i Bynn och hjälper sin pappa.

-Annelie-

Så snyggt :D

Igår hade jag ingen tid att blogga, blev att jobba till tre, hämta Cathrine och vi var iväg och handlade lite saker till hemmet. Vidare och hämta Jocke och Björne. Träffa Busk nere på Mora, blev 3D-bio. Pirates, inte alls lika bra som de tre första. En riktigt besvikelse.
Hem och plocka ur bilen och fixade hemma lite. Sedan for vi till Kans och Cathrine, hälsade på lite. Tog en tur med Kans 144:a.
Idag har vi vart iväg och handlat lite mera, det sista som fattades. Sen blev det att fixa, fixa och fixa här hemma. Även storstädning. Medan jag städade så fixade Jocke ut på gården.
Nu är det med andra ord så j*vla snyggt här hemma. Så nöjd.
Nu har även solen tittat fram, himlen är nästan blå. Så har satt på mig shorts och linne så ska vi cykla iväg och handla lite.
Resten av dagen är inget bestämt. 

-Annelie-