Jag Älskar Dig!

Allt jag vill är att vara med dej. Solen lyser varje dag jag får vara med dej.
Hatar att vara ifrån dig. Försöker bara få dagarna att gå. Saknar dej så mkt
att det inte går att förklara med ord. Du är i mina tankar dag och natt och det
går inte en sekund utan att jag gråter för dej. Du var mitt allt.
Jag älskar dej mer än denna jorden och du är för fin för att det ska gå att
förklara i ord..
Det var du och jag genom allt och ingen kunde förstöra det. Allt du säger till
henne har du sagt till mig förut.
Jag trodde på det, att det skulle vara du och jag för evigt. Trodde att det skulle
gå att bygga upp från början. Men nu ger jag upp hoppet. Jag vet vad alla sagt,
skriv inte så, för då tror hon att hon vunnit, att hon knäckt mig totalt, men jag har
inte tagit åt mig för ngt hon sagt lr skrivit till mig.
Och hon har inte vunnit, det är han som har valt vem han vill vara med.
Men snart säger jag adjö till honom för evigt och efter det vet jag inte vad som
händer. Detta är mitt sista blogginlägg på ett tag..


// A

Fredag

Vakna vid sex första gången idag och somna om igen och vaknade sedan åtta igen, jag som ville sova idag eftersom jag är ledig.. Men men, bara bita i det sura äpplet och gå upp då... Har nyss vart ute med Solo och ska titta på lite tv och äta frukost och sen har jag en massa som ska göras idag..

Jag ska:

- Skriva CV
- Ringa om jobbet
- Städa iordning lägenheten
- Hälsa på en kompis
- Till mamma och skriva rent och skicka in CV:et
- På bio med min bror och hans tjej

Saknaden blir större och större när jag är ensam, sov i din tröja inatt, var väldigt varm och skön.. Önskar du kunde tänka om, men vet vet, du kanske är lycklig.. Men jag finns i alla fall här för dej när du vill prata lr bara umgås.. Älskar dej mest av allt och du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta.. Första kärleken var du för mig och även den största.

// A


Mohaha

Jag ska söka nytt jobb :D.. haha, hoppas jag får det, hade vart så roligt..

Ska nu ut och se mig om på lite olika jobb och så tänkte jag, har ju hela livet framför mig att fastna på ett jobb bara och det vill jag inte, utan ska söka flera olika och hoppas jag får ngt. :D.

slutar jobba om två timmar ca, ska direkt till mamma och äta hennes hemlagade mat, kanske hinner ner på Mora en vända oxå, ska kolla i lite affärer :) Vill ha ngt nytt och snyggt.. Bara 5 kg kvar nu :D. haha vad smal jag börjar bli..
Längtar tills april då jag förhoppningsvis ska tävla igen :D. Men de ska jag välla klara tycker jag. Ska träna min kondition efter jul/nyår tänkte jag, hatar att springa så ingen idé att lägga energi på det nu :P. kass man är egentligen för är det ngt jag skulle lagt energi på så är det just konditionen, sen är det musklerna som måste komma igång igen, de finns ju där, men måste starta dem igen :D ska även sätta igång med tekniken så jag blir snabb igen :D

Annars så ska jag handla toapapper, har fortfarande inte kommit ihåg det och nu är det helt slut hemma.. fattas bara att jag glömmer det igen. Men som sagt, minnet är bra men kort :).

-Saknar dej lika mkt fortfarande men inget jag inte kan leva med-

// A


Torsdag

Min telefonjävel ringde två inatt, fan vad aggressiv jag vart i morse.
Sen ringde den klockan sex igen och då gick jag upp och
raka vägen till jobbet, riktigt pigg idag.. Lr inte, men var i alla fall
på jobbet vid halv sju och la mig i soffan och sov.
Slutar jobba halv fem idag och då ska jag åka och tigga mat av min
mamma och sen ska jag träna en vända oxå tror jag.

Ska söka nytt jobb oxå :P. Måste skriva en CV först och sen är det
bara att hoppas :).

Som sagt, hoppet för dej dör aldrig.

// A

Tråkigt

Har nyss kommit hem och vad glömde jag köpa om
inte toapapper då :S Får åka iväg och handla snart
igen.. Kul liksom.,.

Men har ändå inget för mig. Har så fruktansvärt
tråkigt så är fan inte sant.

Saknar det som var förut, då det var roligt och vi gjorde saker..
Men shit happens och jag kan inte gräva ner mig för det..
Bara hoppas.. Och det gör jag :).
Och kommer inte sluta med det just nu heller...

// A

Snö!!

Vad roligt det är att de snöar :D. Hoppas bara den stannar kvar oxå :D.

Just nu sitter jag på jobbet, slutar halv fem, sen ska jag och handla lite och sen hem. Tur jag tog täckbyxorna på mig till jobbet idag, måste ha kännt ngt på mej :D. haha.

I alla fall så känns det så bra just nu, har kontakt med dej oxå, som jag kan prata med och vi är glada mot varandra. Känns så himla skönt.

Nervös för en sak som bara den. Vet inte vad jag hoppas och tror om den saken, men det är som det är i alla fall och blir som det blir.

Var även till Petra en vända igår efter jobbet och sen upp till farmor och Pelle och hälsade på.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, skippar träningen i alla fall, har så ont i magen för en sak så kan inte tänka.

Älskar dej fortfarande och hoppet försvinner aldrig, bara så du vet.

// A

Söndag

Läste mina kommentarer och insåg en sak..Heter det inte Alla känner apan, apan känner ingen? Men den som skrev, skrev, apan känner alla, apan känner ingen.. Men visst, lite dubbelmoral där.. Men men. Vi fatta i alla fall vad du mena. :)

Kom nyss hem från Petra i alla fall. Åkte ju dit direkt efter jobbet, satt där och drack och snacka skit och sen vidare och kika på ngt ställe. Var dött så vi for tillbaka till dem och sov istället :P Jag ska ju trots allt jobba idag och Petra skulle iväg med barnen. I alla fall har jag kommit fram till att jag inte ska dricka alkohol på ett tag, drack inte mkt igår, men kände vilken ånger och att jag började må illa. Säkert för allt som hänt så ska lägga ner det ett tag..

I alla fall börjar jag jobba om en timme och fyrtiofem min. Men jobbar bara till klockan nio ikväll så är ett kort pass, men sen börjar jag jobba sju imorrn bitti oxå. och jag som är såå morgontrött.. Menmen. blir pengar.

Vill kramas med dej..

// A

Hemma

Då var man hemma igen, har typ vart hemma en halvtimme idag, började med att gå upp i morse och skriva att idag ska jag minsann städa, mm, vart hamna kläderna då om inte bara i sängen, men ett steg i rätt riktning i alla fall, imorrn, lr nej, kanske på måndag hamnar de i garderoben. Får se. Hehe.

I alla fall så åkte jag då in till Mora, hämta min bror vid gymnasieskolan, våldgästa lite där och sen for vi till min andra brors skola, plocka upp honom och for en raggarrunda innan vi åter släppte av honom vid skolan för han hade ju inte slutat för dagen. I alla fall tattiga som vi är så ställer vi oss utanför gymmet och väntar på en.

Drar med henne till kaffestugan och fikar varefter vi har tråkigt och åker en raggarrunda hem till mig i Orsa, kollar posten och sen tillbaka till Mora. Hämtar min bror, hem till mamma, han packar och vi far vidare till Hornberga där jag kmr på att jag fortfarande hade hunden med mig. Fan tänker jag, han skulle ju av hos mamma. Vi spelar lite pingis och äter hos Farmor, sen ringer mamma och frågar vart min hund är, då jag lite skrattande börjar förklara att jag glömde lämna honom.. Mitt minne säger jag bara.

Efter vi ätit for vi till Mora, släppte av en bror där och hans tjej och kom även ihåg att lämna hunden denna gången. Tillbaka till Orsa, hem till pappa och släpper av sista brorsan där. Varefter jag åker hem och min bror ringer och frågar om jag kan skjutsa dem till Rättvik. Självklart säger jag. Snäll som jag är :P Kommer till Mora och tänker att de inte stod där de sa. Börjar fundera på om jag tappat minnet på vägen och glömt bort vart jag skulle hämta dem. Men stod på rätt ställe, de som bara var lite sega. I alla fall på vägen får jag det roligaste samtal jag ngnsin haft, hoppas det blir fler sådana. Skrattade så jag tror jag kommer ha träningsvärk i magen i en vecka minst. Men var helt klart värt det. I alla fall så har mina fördomar mot stockholmare sinat lite, lr nej, nu ljuger jag. Men ska i alla fall vara lite öppen mot stockholmare, ett tag i alla fall. Haha. Lr inte. det tror vi ju inte på.

Nu ska jag sova, får gå upp tidigt imorrn innan jobbet och se om jag hinner leta fram lite kläder jag ska ha med mig till Petra då. Annars får jag åka hem efter jobbet och hämta. Får se om jag tar mig upp ur sängen först ;P.

Godnatt på er alla.

// A

okej..

För det första så känner jag ingen Lisa, och det finns nog ingen Lisa som vet vem jag är.. Så du som skrev kommentaren på mig förra inlägg kan ju våga stå för det och skriva dit sitt riktiga namn.. Lr vågar den personen inte stå för det?

Idag ska jag i alla fall städa hela lägenheten, vet inte vad jag gör men är expert på att stöka ner.. hehe. Sen ska jag inte till Mora och lämna Solo hos mamma och köpa mig ett par nya byxor så jag har ngt att ha på mig imorrn när jag ska till Petra och festa. Jaja, whatever.

// A

Lycklig

Shit vad smal jag börjar bli. Har bara sju kg kvar nu tills jag är i min matchvikt :) Så nu ska jag satsa på att vara med på wasacupen i april 2009. Ska bli så himla kul. Har saknat tävlingen så mkt. Har redan gått ner tio kg. Skitroligt. Kul att folk faktiskt ser det oxå och säger det till mig. blir som en sporre att det syns och då vill jag fortsätta så imorrn ska jag köpa ett par byxor. För har ju inga jag kan ha längre :P Längtar tills i april. Ska fan stå överst på prispallen oxå :) Nu ska jag satsa på träningen bara.

// A

Tatuering



Detta är nog min nya tatuering, ville ju ha den på skinkan,
men tror inte det blir så bra där då, så nu vet jag inte riktigt
vart jag ska ha den.. Några förslag? Tkr ni om den då?
Kommentera nu..

Och lilla Mikael, min blogg är bättre än din :).
Lr den blir det bara du fixat den åt mig :P
Och fortsätt vara snäll mot tanterna. haha.

Mannen kom hem från arbetet och gick fram till
sin fru som stod i badrummet med bar överkropp
och beundrade sina bröst.

- Vad sysslar du med då? frågade han
- Vet du, jag var hos läkaren idag och
   han sa att jag hade bröst som en 25-åring!
-Jaså minsann. Hade han inga kommentarer
   om det 50-åriga arslet du dras med?
-Nej, vi talade överhuvudtaget inte om dej.



En liten pojke
och hans pappa är på apoteket och går förbi
stället med kondomer. Pojken frågar pappan vem
som behöver just ett 3-pack.

-Det är för högstadieeleverna: en för fredagskvällen,
  en för lördagen och en för söndagen.
-Men vem behöver det här 6-packet då?
-Det är för gymnasieeleverna: två för fredagen, två
 för lördagen och två för söndagen!

Pojken tittar vidare istället och hans ögon spärras upp
när han får se 12-packet.

-Men vem ska då ha 12 kondomer?
-Det där paketet är för gifta män: en för januari, en för
 februari, en för mars...




Torsdag

Händer inte ett jävla skit idag!!

-Sårad-

// A


Längtar

Längtar tills i helgen så jag får ha lite roligt igen :) Festa med Petra kanske, var ett tag sen nu :P

Onsdag

Dagen suger som vanligt. Men men, är väl så mitt liv ska se ut just nu. För att ta sig upp ur skiten måste man ner i den först.

Idag har jag vart hos naprapaten och fixat till ryggen igen, men den såg bra ut tyckte han. Hade bara åkt tillbaka lite som den var förut. :) hoppas den håller nu då.

Ska snart laga mat till min bror så han får i sig ngt. Han fick ju gips igår, kanske var båtbenet, de ska röntga det igen om två veckor. Hoppas det inte var det i alla fall. Då kanske han får men för livet. Han hade i alla fall fått blått gips, jag frågade honom om han visste vem mer som hade så. Och det visste han :P Hans stora idol som hade likadant i våras.


// A


--

Jag vill att du ska veta hur mkt du betyder för mig och vad du än gör för val så finns jag att luta dej emot. Jag vill ha dej och ingen annan. Jag förskte göra så du märkte hur mkt du betyder för mig, men jag vet inte vart det gick fel. Det var precis som att hur mkt jag än försökte så blev det fel. Vad jag än sa så betydde det inget för dig utan du var lika likgiltlig och sa bara att jag inget dög till längre, att det inte fanns ngt att bygga på. Jag ljuger för mig själv varje dag för att försöka må bättre, men det funkar ju inte. Jag åker upp och ner i skiten varje sekund känns det som. Precis när jag är på väg upp igen så får jag ta skit igen. Det spelar ingen roll vad jag gör så är dina ord i min tanke. Hur värdelös jag är, ingen vill ha mig, du kmr aldrig vilja ha mig igen. Jag kan lika gärna dö för jag förstör bara. Förut visste jag att jag inte gjort ngt, men i dagens läge så vet jag inte...Maten är det lika illa med som vanligt, äter inget, har blivit smal, det såg du igår, det gjorde mig glad, men blev ledsen när jag träffade dej, var så svårt att komma dit igen och se mitt förra liv, det liv jag hade för två månader sen. Kände hur tårarna kom, men lyckades mota bort dem. Men vad gör jag den dagen de inte går att mota bort då? Vem ska jag ringa? För ringer jag dej så förstör jag bara. Vet ju att du inte vill ha ngt mer med mig att göra, att du aldrig kmr att ringa och fråga hur jag mår.. Jag undrar vad jag gjort och sagt? Jag söker efter så mkt svar, har så många frågor som aldrig kmr bli besvarade.. Det enda jag kan göra är att hoppas, och de säger ju att det sista som försvinner, det sista som dör bort, det är hoppet..

//A


-Du gräver din egen grav-

--

Jag har ont i magen. Stackars mig :P.

I alla fall idag så skulle jag ha jobbat, men blev inget för var lite problem så hon som jag skulle ha jobbat för skulle inte vara ledig. Så då åkte jag till Mora och tränade en vända och efter det så åkte jag till Bynn och hämta mina sista saker som jag hade där. Var roligt att träffa och prata med dej i alla fall. Sen när du åkte gick jag upp till din mormor och Gert och hälsa på. De blev så glada. :) De skulle komma och hälsa på mig snart :). Var där och prata en stund i alla fall och hade trevligt. Skulle ringa när jag ville ha hundvakt :). Sen efter det åkte jag hem och satte mig framför teven. Sitter här ännu, ska snart sova. Har mkt att göra imorrn.


Just de, kolla min brors blogg. tafsa.se :) Varsågod Mikael. Nu gör du samma sak för mig :P.


//A

Måndag

Dagen började åt helvete, men inget jag skriver om här. De ringde i alla fall från skolan så jag börjar jobba om en kvart, fick imorrn oxå och i början av november, hoppas det dyker upp ngt mera denna månad bara.

Åkte i alla fall till Sthlm i fredags, var roligt att vara där. Kom hem igår halv tolv och blev mobbad av min bror hela vägen till Orsa. haha. Men men, han ska få tillbaka :P.

Nej nu måste jag gå till jobbet.

//A

Klockan går..

Ja, nyss var klockan elva och nu är den kvart över tre.. Men men, klockan ska väl gå framåt antar jag.. Önskar den bara kunde stanna upp så man slapp komma hem till det vanliga livet igen..

Snart ska vi i alla fall gå och käka ngt och sen vidare till några av Dannes kompisar.. Jag ska köra :P. Så märks väl om vi kommer fram.. Hehe, är ju inte van att köra bil i större städer.. Lr vad säger du Fia :P Vi vet ju hur jag körde i Sandviken.. Haha, får fortfarande ont i magen när jag tänker på det, hur illa det faktiskt hade kunnat gått.. hehe. Men men, vi lever i alla fall :D.

Inget mera jobb har jag fått än heller, så på måndag ska jag dit och tigga åt mig lite :),. Vill ju jobba.. Är så tråkigt att bara gå hemma. Men hoppas i alla fall att jag får börja plugga i vår till undersköterska. Hade vart najs.. Vill fortfarande pierca läppen och tatuera mig igen. Men måste hitta rätta fjärilen först. Sen vill jag ha ngt bak i nacken oxå, men vet inte riktigt vad.. ska nog stå ngt.

Nej nu ska vi fara.

//A

Lördag.

Fy fan vad jag är trött. skulle bara vilja dra täcket över huvudet och sova typ tio dagar till.. Men det är väl så det blir när man spelar supernintendo till halv fyra på morgonen och börjar jobba sju :P. Det var vad jag gjorde igår natt :D. Men jag ska varva mario en gång till. Jag och petra har klarat det en gång. ska klara det igen. Palla skriva.

//A

--

Tänk vad allt kan ändras snabbt, från att ena dagen ha allt man vill och lite till, till att man bara vill ta livet av sig. Ett enda val kan göra så att man känner att man inte orkar ngt mera, det är konstigt, man väljer ju utifrån det man tror blir bäst, men sen då? Om det nu inte blev så bra man trodde, vad ska man göra, det går ju inte att välja om, det val man gjort står ju fast.. Det är tungt att vakna varje morgon med en massa frågor i skallen, en massa frågor som det inte finns något rätt eller fel till. Det går inte att veta hur det kommer att bli, för man orkar inte med något, man orkar knappt ta på sig kläderna och gå upp.
Den annars så glada tjejen har nått sin botten, hon orkar inget mera nu, känner att nu är livet slut, hon är 20 år. hon ska inte känna så här. Hon ska inte gå och vänta på att det ska bli kväll så att hon får åka hem och sova igen. Det är inte meningen att det ska vara så här, det är meningen att hon ska vara glad och inte vilja gå och lägga sig på kvällarna för att hon har så mycket för sig. Men så är det inte, hon är trött och det hon lever på nu är minnena från förr. förr, det är inte länge sedan, men tankarna far runt och runt så hon känner att nu är det slut. vad ska hon göra för att ta sig upp på fötterna igen? Det är konstigt, på bara ett dygn så ändrades allt..

?

Man vaknar fortfarande med en massa tankar i huvudet varje morgon. Det är drygt att inte veta vad man vill.. Ena sekunden saknar man det som var, nästa ser man framåt, men hela tiden så känner man att det är ngt som saknas.. Den där lilla pusselbiten som måste vara där för att allt riktigt ska klicka.. Det märks att den är borta och man vill ha tillbaka den, men vet inte riktigt vart den är... Men tror sig veta så mkt om allting, om allt som är och har vart, men man kommer fram till att det man trodde i själva verket var helt tvärtom.. Man trodde inte att den som man stått så nära kunde ljuga för en.. man trodde inte att allt som vart bara kunde kastas i soporna som om det inget var värt.. Det är så mkt i livet som man skulle vilja ändra på.. Men samtidigt inte.. Hur ska man veta vad man vill göra och vad som kommer att hända i framtiden.. Tankarna är många och långa.. Det finns inga svar på frågorna, bara en massa fler frågor.. Det är drygt att inte veta vad som kommer att hända.. Vad för dumt man väljer nästa gång.. Vilken väg man kommer att ta vid nästa vägval.. det är tungt..

Torsdag

Jag ser alla kommentarer om mig på bdb och lunar.. Vrf ska man skriva ut sådant för? Vrf kan man inte vara ärlig och ta det ansikte mot ansikte för? Är det för svårt? Jag hyser inget agg mot er i alla fall. För mig så är ni fortfarande mina vänner och jag finns här för er. Det är ni som gjort ert val och jag accepterar det. Vill ni inte ha ngt mer med mig att göra, så då är det så. Men som sagt, mister man en så står det tusen åter :).

Just nu sitter jag på jobbet i alla fall. Slutar halv fem. Ska då hem och fortsätta min storstädning av lägenheten och sen och träna. :P. Petra kmr även vara där. De kmr från Falun en vända idag :).

Annars längtar jag till helgen om det blir som jag tänkt :). Hoppas det i alla fall, får veta det idag. Då kanske du kmr imorrn. *hoppas*

Sedan ska jag hämta mina absolut sista saker i Bynn ngn dag här framöver, måste kolla lite med bil och så. Men det löser sig nog.

//A

En nyare Annelie är på väg fram :P

Var ett tag sen nu jag skrev. Har vart ganska nere i en depression. Men nu är jag tillbaka. En ny Annelie, ett nytt liv, en ny start. Vill du vara med? Acceptera då mina val och beslut. Gnäll inte över att jag kanske inte kommer på ditt födelsedagsfirande, att jag kanske inte ringer varje dag.. Låt mig få göra det jag vill för att komma upp ur skiten och börja om från början.

I alla fall så har ganska mkt hänt den senaste veckan. Vi börjar från början från förra veckan:

Tisdag: Då åkte jag till Sandviken och hälsa på Fia :). Kom dit vid halv ett, vad jätteroligt fram till kvällen då jag öppna din bilddagbokssida och såg alla kommentarer och hjärtan. Då gick mitt hjärta i två delar och det brast för mig. Jag låg och grät hela kvällen/natten.

Onsdag: Bra på morgonen/dagen, gick och kika i affärer och mådde bra. Det blev kväll och vad gör jag, jo öppnar internet och hoppas, bara hoppas att allt skulle vara borta, att allt var en dröm, men nej, det fanns kvar, alla kommenterar och hjärtan. Samma sak händer, jag gråter och gråter och hoppas och hoppas.

Torsdag: Packar och städar i lägenheten jag sovit i. Tar bussen till Fia och vi kikar på film och käkar godis, lr det godiset jag får i mig, för mat, det har jag inte ätit på hela veckan. Pappa kommer och hämtar mig och vi far hem. Väl hemma så får jag inte sova i min egen lägenhet utan är hos mamma. Fortfarande går jag ut på internet och hoppas.. Men samma som dagarna innan.. Gråten kommer och jag vill bara somna in.

Fredag: Vaknar av att Monika ringer och ger mig jobb hela helgen. Skönt tänkte jag, men nej, jag kunde inte sluta tänka på dej, du försvann inte ur mina tankar ,önskade bara att du skulle vara här i mina armar och säga att du älska mig. Men du har hittat en annan, en annan som skulle vara hos dig hela helgen. En annan som skulle komma och ta över mitt liv. Vad gör jag? Jo jag gråter ännu mera.

Lördag: Börja jobba sju till halv fem, kan jag slappna av? Nej, samma sak idag, samma känslor och tankar. Att jag vill inte vara med ngt mera, jag vill bara somna in. Jag sover hos mamma fortfarande, klarar inte av att vara ensam.

Söndag: Jobbar från sju till två. Mitt i allt kommer du med min post och låtsas som ingenting. Du får din present, du säger inte ens tack. Du säger bara att du ska åka för hon ligger i lägenheten och väntar. Lägenheten vi hade tillsammans, sängen vi köpte tillsammans. Hon kom och inkräkta på mitt liv. Jag bara gråter och gråter. Sedan kan jag inte låta bli att ringa för att höra din röst, för det är dej jag älskar. Men blir söndag kväll. Blir en jobbig kväll men jag åker i alla fall hem och sover.

Måndag: Detta är början på mitt nya liv. Var och fixade jättemkt idag och sen vid fyra gick jag ut och gick, träffade dej och insåg att du inte betyder ngt för mig längre, för kan du gå vidare som du gjort och svika mig så. Då ska du få det. Men räkna inte med att jag är kvar om du ångrar dej sen. Var och tränade senare på kvällen och sen hem och tog det lugnt. Prata i telefon med två coola människor :P. Sedan gick jag ut på internet och ursäkta mig, men nu är det bara skrattretande barnsligt på ngt sätt. Jag kan inte låta bli att skratta.

Tisdag: Jag vakna vid åtta, men gick upp först vid halv tio, var inte så pigg, sov dåligt inatt. Men i alla fall så hamnar jag vid datorn, och börjar tjafsa med dej. Men fine by me, jag behöver inte ha dej i mitt liv längre, ingen ska få ner mig i skiten igen. Nu ska jag ta mig upp och det har jag gjort nu. Jag ska börja om från början och göra det jag vill. Var i alla fall till komvux i Orsa och lämna in min ansökan om att plugga till undersköterska, för de måste godkänna det i Orsa, så det hoppas jag att de gör.. Efter det for jag till mamma och snacka lite i telefon och efter det satte jag mig i soffan och där hamna jag att titta på en film.

Freedom writers hette den. Var en sann berättelse om en lärarinna som kom till en skola där allt handla om att hålla eleverna i skolan en dag, men de sket i att lära dem ngt och allt för ungdomarna handla om gäng, droger och hålla varandra om ryggen. Men hon kommer dit och förändrar saker och ting. Jag började gråta när jag såg den. Var så himla bra. Sen fick jag veta att de skrivit en bok om sina liv, så den beställde jag hem på en gång. Var på engelska, men spelar ingen roll.Vill läsa den i alla fall.. Beställde oxå hem Anne Franks dagbok. Har velat läsa den ett tag nu. Och nu ska jag se om filmen finns att beställa hem :) Bara måste ha den. 

//A 

Söndag.

Har legat magsjuk hela helgen till och från.. Skittråkigt eftersom jag faktiskt hade mkt jobb.. Men är ganska pigg nu och tur är väl det eftersom jag far till Sandviken imorrn och träffar min Fia :D. Längtar. Men har försökt ringa henne men hon svarar inte, läste hennes blogg, så hon lär nog inte svara förrän imorrn utav vad jag fatta av den i alla fall..

Kan inte få ur saker ur mitt huvud... Vrf ska det vara¨så svårt att bygga upp ett nytt liv utan dej.. Att börja om från början.. Just nu känns det ganska bra och hoppas det kmr fortsätta kännas så hära.. ska försöka skriva CV i veckan oxå så jag kan söka jobb långt härifrån, börja om från början ngn annanstans, typ i Norge lr ngt.. Fast då vill jag bara jobba typ måndag-torsdag så jag kan vara i Sverige oxå.. Hade ju vart skönt..

Längtar i alla fall efter min Fia. Ska bli kul imorrn :D

// A

Borta..

Vrf ska det kännas så hära? Vrf ska jag må så hära? jag vill inte leva längre.. Jag sitter fast i en lägenhet i Orsa alldeles ensam.. Jag skäller bara på dej fast jag inte vill.. Men kan inte prata känslor. Kan inte visa hur jag mår..

Sa upp kontakten med dej ett tag oxå.. får väl se hur allt detta slutar.

Jobbar på tre olika jobb i helgen.. Sen nästa vecka kanske jag ska åka till Sandviken och vara hos Sofia i ett par dagar.. Måste bort från allting nu.. Bara glömma..

// A


Ledig

Idag är jag ledig, var i alla fall uppe vid halv sju imorse. Var till en naprapat och fixa till ryggen. Så ska tillbaka dit om tre veckor $så lär väl strecha så han ser att jag gör läxan :P.

Sedan åkte jag och hämta min lilla Solo som vart hos mamma. Åkte och handla sen hem till soffan. Har legat på soffan sen dess och har bara planer på att ligga i soffan och inte göra ngt annat idag. Inte svara i telefonen om det inte är jobb. Fast det har det redan ringt om imorrn så ska jobba imorrn kväll igen.

Har fan inte ngt att skriva heller.

// A