Söndag

Bakisdag AB.. Var och bowla och på Wasa igår. Riktigt roligt :). Prata med dej oxå :P. Ännu roligare. Var hemma vid två hos Ullis och Robert..

Vakna vid nio, så då satte jag och Ullis på en film och kollade, sen vid elva så gick vi och käka lite. Tillbaka till Ullis, satte på ännu en film som jag somnade till. Sov riktigt skönt på deras soffa. Vid fyratiden så åkte vi till ICA och handlade tacos, sen till Färnäs och lagade mat. Och sedan så ansåg jag att jag kunde köra bil så då for jag hem. Var hemma vid halv sex och efter det lade jag mig i soffan.

Hoppade in i duschen så jag kände mig lite piggare. Städade ordning lite i lägenheten och nu sitter jag här. Ska dra täcket över huvudet nu snart och sova.

Mia från jobbet ringde idag oxå för en som blivit sjuk så jag börjar jobba sju imorrn. Bra att jag får en dag till den här månaden.

-Längtar-

// A

fredag

Har inte sovit inatt heller, lr jo lite bättre än de andra nätterna.. Lyckades somna vid tio igår men sen ringde telefonjäveln!!! Fan vad jag ville slänga den i väggen då.. Men men.. Sen somna jag om och vakna vid två, efter det sov jag kanske en timme till sammanlagt.. Gav upp och gick upp vid åtta, betalade räkningar och fixa lite. Sedan gick jag till jobbet, är ledig men skulle dit och tala med en som ska hjälpa mig gå med i facket, så på måndag ska jag gå och fixa lite arbetsintyg och sen skicka in papperen, vad jag nu ska vara med i facket för, kostar bara en massa pengar i alla fall.. men men nu kanske man kan slippa morsans tjat om att jag ska gå med i det..

Annars är jag så jävla less på jobbet för är bara en massa krångel, först igår ringde de och drog in en arbetsdag för mig och då fick jag sitta i telefon en massa efter det för så får de visst inte göra, så då ringer jag och säger att jag ska ha en annan dag men då mena kärringen som satt där att det hade hon ingen till mig.. Så då ringer jag till chefen som sa att det ska jag ju visst ha.. det tar tio min så har jag fått två heldagar.. En del ska fan ha sparken på en gång.. Men men.. Sen kom jag till jobbet och där hade hon ju sullat till saker ännu mera, och de mena att jag skulle vara kvar till kvart över nio, glöm det sa jag.. och då skulle en vara kvar själv en timme fast det får hon ju inte.. Men då visa det sig att de satt in en annan fast på fel avdelning.. Fattar inte vad en del tänker med.. Så skapligt förbannad och trött så jobbade jag. Fick i alla fall gå hem åtta som jag skulle.

Idag kmr Nina till Orsa men hon vill inte komma in i min lägenhet för hon tror inte man får plats två i den för den är så liten :P.. Men vill bara dra täcket över huvudet och aldrig mera vakna.. Fy fan för att vara vuxen, jag menar, allt man ska göra är jobba, sova, jobba, äta, sova, jobba, jobba.. betala räkningar för pengarna och sen är livet slut.. Kul liksom..

Nej ha ett fucking jävla bra liv.. Hej då..

// A

Onsdag

Ledig my ass.. Jag fick ju självklart jobb både igår och idag.. men men är ju pengar.. Men jobbar bara kväll så får ju sova på morgnarna.. Om jag ändå bara kunnat sova, inatt har jag vaknat en gång i timmen minst och vid fyra gav jag upp och satte mig och kolla film och tv.. men finns inget att se.. är ju så trött, så vrf kan jag inte sova ? Börjar jobba halv fem idag och innan det ska lägenheten se topp trim ut.. Ska till mamma idag och sova där, hon jobbar natt så ska se till så Viktor kmr till skolan imorrn och att hunden och katterna kmr ut.

Tankarna är för många och för svåra för att jag ska förstå, jag ville ju detta, men ändå så blir det inte bra. Jag har inte mina fötter på jorden just nu och vet inte vad som kmr att hända lr så. Det är för jobbigt att inte veta det och då gräver jag ner mig.. Vrf kan jag inte bestämma mig för vad jag vill med mitt liv.. Vrf kan det inte bli som jag vill.. Känns som att allt bara är skit nu.. Som om att jag aldrig kmr ta mig upp från detta dynghål jag hamnat i.. Ändå så ska allt se bra utåt, man ska vara glad och skratta åt allt.. Aldrig att jag släpper ngn nära igen.. En person på denna jord vet allt om mig och han är även den enda som ngnsin kmr göra det. Ingen annan. Används bara emot en i alla fall, om de ens tror på det man säger..

Nu skiter jag i detta, jag vill inte vara med i ditt liv ngt mera.. Det är för svårt..

// A

Tisdag

Nästan en vecka sedan jag skrev, så nu är det dags igen.. Jag har som vanligt bara jobbat och inte gjort ngt mera.. Men va ledig igår och jobbar nästa gång på torsdag kväll :P. Skönt med lite ledigt..

Har så jädra tråkigt är så mkt jag vill göra men är ju så lat.. men idag ska jag bara vara hemma och längta efter helgen. Lr rättare sagt fredag för då ska jag klippa mig och färga håret så hej då på dej min lön :P. men är nog värt det.. tror jag :P. hehe.

Trött som fan är jag oxå, vet inte vad det är för fel. brukar alltid sova hela nätterna, alltid, men nu helt plötsligt så vaknar jag minst tre ggr per natt.. skitdrygt, men är säkert bara för att jag sover själv, skulle haft ngn bredvid mig..

Nu ska jag vika tvätt, sen fara hem till mig igen. Har vart hos mamma.


// A


Onsdag

Skulle sova i morse eftersom jag hämta min nya säng igår, men nej, det fick jag ju inte för telefonjäveln började ringa som fan.. Så det var bara att gå upp.. Så har suttit vid datorn hela förmiddagen, nu ska jag snart åka till Bynn och fixa lite mera med min saker, sen ska Jocke och kanske Emelie följa med mig hem och hjälpa mig sätta upp lite hyllor och tavlor, sen är min lägenheten i stort sett färdig.

ThumbnailThumbnail

Bilder från planten. Så jävla trött jag var alltså. Först flytt, sen plant, sen flytt, sen plant, sen flytt, sen jobb. Sen har jag hållt på med jobb och försökt få ngn ordning i lägenheten. men nu börjar det ordna sig lite :)

 Kan du inte ringa nu då? Så jag får veta vad som är fel ?

// A

Tisdag

Har vart ganska mkt nu i helgen. Började packa i fredags och sen i lördags så satte vi plant och börja flytta, var färdiga vid tio på kvällen med allting. Sen på söndagen så satte vi mera plant. och sen for jag hem och började med uppackningen, sen började jag jobba halv fyra igen. Igår packade jag upp mera och jobbade. Nu sitter jag här vid datorn. Håller på att sortera kläderna, en del ska ner i förrådet, om jag hade haft ett vill säga.. Det har ngn tagit, så vaktmästaren skulle fixa det åt mig. Så nu ligger allt som ska i förrådet i mammas bil :P. Börjar jobba halv fem idag och har ganska mkt som ska fixas innan det.. så får väl se vart detta slutar.. Imorrn ska Jocke komma och hjälpa mig sätta upp en hylla och sen ska det sorteras lite hemma hos Jocke och jag ska ta med mina sista saker. Ska lägga upp lite bilder frn planten och min lägenhet sen.

// A

Tomt..

Är det såhär det ska kännas? I magen, i huvudet, i hjärtat, för då vill inte jag vara med ngt mera.. Orkar inte med detta..

Ögonen gråter, men munnen den ler
Hon är på väg upp, och vill aldrig mer ner
Från löften och svek blev hon självdestruktiv
Och i rop på hjälp sökte hon ta sitt liv
Hon byggde en väg utav falska skratt
Men bakom fasaden var det mesta svart
Jag hoppas att hon hinner komma till ro
Innan skalet spricker och faller ihop
Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer 

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Om jag hade vetat hur det skulle bli
Så hade jag tvekat och smugit förbi
För jag var den droppen som slutligen fick
Bägarn att svämma när säkringen gick
Så brinn för att synas och skrik så det hörs
För snabbt kan du tyna och visionen förstörs
Och även om ingen kommer skylla på mig
Så tar jag på mig skulden till ödet för dig
Om timglaset blir tomt och sanden rinner ner
Så lyser inte solen på våran flicka mer
 
Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer 

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Torsdag

Idag har jag jobba från halv åtta till ett. Sen åkte jag ner på Mora och köpte bärbart modem eftersom jag köpte en ny dator som Jocke hämta åt mej igår. Så idag ska de installeras och så.

Fick även lägenheten så ska till Bynn idag och packa och rensa, är en etta med kökskåp, men men, han skulle säga till när en större blev ledig så fick jag den på en gång. :)

Har även fått ganska mkt jobb nu så jag ska tjäna stora pengar.

Ska gå och packa lite saker från mamma nu så jag är färdig när skjutsen kmr.






// A



Onsdag.

Ska snart till Orsa och kolla på en lägenhet, en etta, säkert med kokvrå, men spela roll, precis som om jag kmr laga mat :P. Hoppas den är fin för den är tom så då får jag flytta in snart. Ska bara vänta på lönen så jag kan köpa en säng sen. Måste ju ha ngt att sova i. Sen ska jag förhoppningsvis och träffa Ullis idag oxå. Sen ska jag ringa min bror Mikael och formligen tvinga honom att byta bakaxel på 144:an så jag har en bil att köra runt i.

//A

Har äntligen tagit tag i träningen så jädra skönt.

Så himla kul att vara tillbaka på mattan, förutom att jag tappat allt, verkligen allt, orkar fam omget just nu, men ska komma igen och vara som förut. Men om bara den där jädra ryggen kunde sluta krångla, tar mig ju knappt upp ur sängen, men det är väl bara att köra på så försvinner den värken.. hoppas jag..

Onsdag


-Tisdag-

Har ringt lite om lägenheter och så idag :). Ska och kolla på en i Orsa imorrn :). En liten etta, men vet inte om det är kök lr kokvrå men det spelar då ingen roll :) Ringde lillåhem oxå så fick jobb redan nästa vecka 6 dagar :). Fan vad skönt detta ska bli. Bo själv och jobba lite mera :). Nu ska jag bara säga upp mig från Bynn. haha. ganska komiskt, bodde där en månad typ.. menmen.. shit happens.. ska bara berätta för emelie nu att vi inte ska bli sambos eftersom jag får mkt mera jobb i Orsa och Mora.. Sen ska jag fjäska in min bror så han byter bakaxel på 144:an :P. Så jag kan leka lite :D hehe. För stereo, det har jag ju redan, den sitter i 855:an. Nu ska jag gå ner på Mora och möta Emelie, vi ska köra ut planten så den är färdig tills på lördag.

//A

Måndag

Har nyss packat mina saker, ska åka till mamma några dagar och sova där medan jag funderar ut lite med jobb och boende och så. Ska även in till arbetsförmdlingen och skriva in mig där och se lite. Ska försöka hitta lite jobb i Norge tänkte jag så jag kan få ut lite pengar :P.

Ska bli skönt att bo hos mamma ett tag för då kan jag träna lite brottning, jag sa ju att jag hade slutat med det, men längtar som fan efter att få brottas lite och så. Känns som det behövs lite träning nu. Ska även ut och springa. Måste bara komma igång med träningen.

Hmm.. Har inte en aning om vad som kmr att hända med mej just nu med jobb, skola och boende.. Hade ju velat läsa till undersköterska, men tror inte det blir av, måste hitta lite jobb först så jag har råd att leva.. Hmm, fan oxå, tänk om jag kunde få ett fast jobb.. Helst 75-100 procent så man får in lite pengar, men en sak är så klart, jag ska inte bosätta mig hemma hos mamma igen, det klarar jag inte av..

Jaja, nu ska jag sätta mig framför teven innan bussen till Mora går. Jobbar på fredag igen så ska väl hit till Bynn igen på torsdag, imorrn ska vi även köra ut planten så ska vi sätta den på lördag och söndag så vi får in lite x-tra penningar.. Bra det. Så jag kan fa till Sandviken lönehelgen :)

//A


Lördag

Idag äre fest. Idag ska jag supa rent ut sagt. Sen får man se vad som händer. var in på tredje systembolaget idag :P VIlken bedrift va ? hehe. Ska till Sandviken lönehelgen och om jag ska åka bil dit så ska jag in på systemet i rättvik och falun oxå, bara för att :P Nej nu ska jag duscha och fixa lite sen ligga i soffan innan festen :P

-Fredag-

Idag är det fredag för er som inte visste det...

-Lönehelgen blire Sandviken till min Fia-

-Nu blev det som det blev, både sorgset och glädje-

----------------------

Fan vad störd jag blir på att gå hemma hela tiden, är ju så fruktansvärt tråkigt så det är inte sant.. Jag är ju van att jobba tio-femton dagar i rad och sen vara ledig en, max två om jag har tur. Min kropp är van att jobba och hålla igång hela tiden och gör jag inte det så får jag huvudvärk och migrän.. Så himla roligt, nej då jobbar jag hellre.. Och sen skulle jag ner på byn idag och hämta ut mina kläder som kommit och vad hittar jag inte, jo mitt körkort och bankomatkort. Tvättat skulle jag ha gjort oxå, men tvättmedlet är slut, så skulle vart och handlat, men som sagt har inga pengar hemma och bankomatkortet är borta :S kul liv. Så tog en senare tvättid ifall jag skulle hitta det. Fy fan vilken jävla skitdag rent ut sagt..

Sedan min hjärna då, och min kropp, som itne kan bestämma sig för ngt, inte för ngt alls.. Om jag är hungrig lr inte.. Är fan glad om jag äter en gång om dagen just nu.. Fan om jag kunda jobba så jag kom in i mina gamla vanor igen.. Blir ju fan knäpp på det hära. Förbannade jävla skit rent ut sagt. Ja, som alla märker så är mitt humör inte på topp idag, var glad att ni slipper vara nära mej. För då hade ni nog fått er en avhyvling med lr ngt. Vem fan vet vad som kan komma ur min mun..

Jaja, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och fortsätta glo på teven, inte för att det är ngt bra på den då, men vad ska man göra om man inte har ngt liv.. Kanske ska köpa mig ett på konsum lr ngt.. Hoppas de har billiga liv där, för om man itne jobbar så har man inga pengar och har man inga pengar kan man inte göra ngt och kan man inte göra ngt så blir man som mig.. Tråkig, eländig och allmänt störd...

// A

Onsdag

Då har man fixat sig en blogg då :)
Duktiga jag. Nu ska jag bara fixa till sidan så den liknar min. Får väl se hur lång tid det tar, fick ju hem en ny dator igår så ska väl hämta det som är kvar av den andra, dvs hårddisken hos min bror på måndag, då hade han tid och hjälpa mig lägga in den i nya dator lr föra över lr vad det nu är man gör :P

Idag har jag i alla fall vaknat med en sån jädra huvudvärk, har mått illa hela dagen, såå kul. Men så blire om jag är ledig, är ju van att jobba tolv-tretton dagar i rad och sedan vara ledig en dag. Har ju jobbar så hela sommaren, men nu är den slut så nu är jag glad om jag får jobba en dag i veckan. Ååh, det är ju så jädra tråkigt att gå hemma.

I helgen var jag i alla fall chaffis åt min fars komöpis till Gävle, pappa åkte från Sthlm och vi tog galaxin till Gävle, där möttes vi upp och så körde jag hela kvällen, lr ja, inte hela, var ju på Hillbillys oxå. Var riktigt trevligt :) Men var hemma sju på söndag morgon så var ganska trött.

Vakna vid halv tolv på söndagen sen och gjorde absolut ingenting på heela dagen.

Måndag, jag fyllde 20, trodde jag skulle gå på systemet, men nej, var så mkt att göra så blev inget med det.

Men på tisdag, dvs igår så var jag ialla fall in och handlade på systemet, storhandla inför helgen då det blir fest :) Sedan handla jag lite kläder oxå, varav ett par jättesköna mjukisbyxor, jag vet, jag köper inget annat än mjukiskläder men det är ju såå skönt.. hehe.

Nu ska jag snart ner på byn och handla ngt att äta så kanske huvudvärken försvinner, och hämta kläder jag beställt :P hoppas bara jag kan ha de. Vill ju ha ngt snyggt på mig på lördag.

// A

--------------------

Faaan, skrev nyss ett jättelångt inlägg och vad gör jag.. Jo, jag raderar det så klart.. Så jä'vla typiskt mig.

Välkommen till bloggandet Annelie..