Karlstad :)

Kom fram vid fem igår, åkte buss i fem och en halv timme,
och självklart hamnade jag på en buss som det inte fanns uttag till datorn på.
Inte roligt, fick lyssna på musik och ha tråkigt hela vägen.
Eller lyssnade på musik tills en som satt och drack 7,2:or på bussen började prata med mig.
Jag tror han hann svepa i sig typ 5-6 öl på tre timmar. Haha
När jag kom fram så kom älsklig och hämtade mig,
vi for och handlade frukost och mat som vi skulle laga.
Så det första jag fick göra när jag kom var att laga pasta och skinksås, men det var gott.
Så tittade vi på bedtimes stories, det var en väldigt bra film.
Sedan tittade vi på lite tv och pratade. Så kollade vi också på natt på museet 2,
men den var inte alls lika bra som ettan.
Jag vaknade vid halv åtta idag, gick upp och kikade på lite tv.
Älskling fick sova, han går ju upp sex varje morgon annars.
Vid nio kom han i alla fall upp.
Nu ska vi äta frukost och klä på oss innan vi far till Örebro.
Ska och kolla in min brors nya lägenhet och han ville ha hjälp att borra upp lite hyllor.
Åker nog till Arboga och hjälper min syster flytta någon säng och soffa med.
Hon ska vara ute ur sin lägenhet på måndag,
men hon får inte flytta något själv, för hon går på medicin,
hon hade lunginflammation. Så lyckat att få det nu. :D

Nu är det inte långt kvar tills jag får på mig mina favoritjeans heller.
Eller det är Jocke jeans, men jag vill ha dem. Kan snart ha dem med,
så då tar jag dem ifrån honom. :) Har nu gått ner 4 kg i alla fall. :)

-Annelie-

Packat och Klart



Har nu packat, bara datorn kvar.
Ja, jag vet, ganska mycket för bara en helg,
men hellre för mycket än för lite. :)
Och jag vet aldrig vad jag vill ha på mig,
så då är det bättre jag har mer än att jag står och suckar imorrn bitti.
Nu ska jag laga mig en äggröra till frukost och en kopp the.
Börjar bli lite hungrig nu.

-Annelie-

Karlstad Idag :)

Usch vad jag sovit dåligt inatt. Har vaknat i stort sett hela natten. Gav upp vid halv åtta och gick upp. Så har bäddat sängen och plockat lite och donat. Ska snart ta tag i disken. Och dammsuga badrummet och tömma kattlådan igen. Känns som man gör inget annat än att tömma den. Men men, katterna måste ju ha det bra. Åker till Karlstad idag, bussen går 11.40 och är framme 16.55. Längtar tills jag är frammer och får krama min man igen. :) Vad som händer i helgen har jag ingen aning om, mer än att vi ska till Örebro en vända imorrn och hälsa på Mikael, kanske tar en tur förbi Arboga med. Jag skrev ju att jag skulle beställa kläder från HM, men har inte gjort det än. Har kollat igenom katalogen på allting jag vill ha och det kostar sammanlagt 4000(!) Så ska rensa ut vad jag verkligen vill ha och låta li allt skit. Önskar jag hade råd att beställa för så mycket, men det har jag inte. Få ta lite då och då. :P haha. Jocke, om du läser det här, så nej, jag ska inte beställa allting. :)

Ibland önskar jag att jag aldrig börjat med brottningen,
att jag var lika smal som mina syskon,
om  jag aldrig börjat så kanske jag sett ut som dem idag.
Jag kanske inte hade behövt kämpa med vikten.
Har nu gått ner 3,5 kg, men ska ner minst 6,5 igen.
Hur det nu ska gå, jag vill ha godis, men det kan jag glömma.

-Annelie-

Ännu en onsdag då

Igår satt jag och Anneli och pluggade hela dagen. Vi gjorde färdigt det sista. Åt lunch ihop och fixade. Sedan på kvällen så var jag och tränade ett boxpass från klockan 18.00-18.50. Mamma kom sen och skjutsade upp mig till brottningen, var där och tränade ett tag, men började må dåligt, så gick hem. Hamnade framför soffan och somnade där. Städade även hela lägenheten igår och diskade och fixade en massa. När jag väl vaknade från soffan så skulle jag duscha och bädda i nya sängkläder, så gjorde det och sen gick jag och lade mig.
Idag gick jag upp vid tio, klädde på mig och bäddade sängen och fixade lite. Åt lite frukost. Sedan satte jag mig på busssen till skolan, vi skulle gå igenom det sista inför redovisningen imorrn. Så var i skolan mellan tolv och tjugo i ett. Snabbt gick det. Åkte med Anneli hem efter det. Så nu sitter jag här och är förbannad över datahelvetet. Det går inte att spara mina skolarbeten och inte heller att skicka iväg det. Så nu skiter jag i det här, lämnar in det för hand istället. Måste även plugga inför provet som kommer gå åt helvete imorrn. Men shit happens. Får göra om det helt enkelt. Ska även beställa lite kläder från HM, behöver ha lite nytt :D

Jag älskar dig Joakim Åsberg ♥

-Annelie-

Måndag igen

Så var det måndag igen. Jag har fått mycket gjort idag med hjälp av min söte pojkvän då. :)
Började dagen med att vi gick upp vid halv nio. Jag tog tag i tvätten och började vika, har ju tvättat hela helgen. Jocke betalade räkningar så det blev gjort. Sedan åkte vi och handlade frukost. Hem till mamma och lämnade pengar jag var skyldig Leif. Hem och åt frukost, så började älsklingen att diska. Jockes mormor kom efter ett tag, hon skulle hälsa på och lämna matlådor till Jocke. Så när hon åkt så kom Anneli och hämtade mig, vi skulle och söka lite sommarjobb, men inga chefer var där. Så då åkte vi hem och pluggade. Så gjorde färdigt alla uppgifter tills på torsdag. Ska bara plugga inför provet nu också. Åt lite mat med älskling när Anneli åkt hem och efter det så åkte vi till Ullis och hämtade mina filmer och lämnade saker åt henne. Jocke släppte av mig på vägen hem och så for han till Karlstad, längtar redan tills på fredag då jag ska åka till honom. :) Sitter och tittar på biljetter nu.:)
Nu kom björne, så ska kolla på lite paradise hotel innan min träning börjar klockan sju. :D



Vill även beställa lite kläder jag hittat, men måste övertala älskling att jag får det först. :)
Så snälla, snälla, snälla älskling, bara ett par kläder. :D
Älskar dig mest Joakim Åsberg ♥
-Annelie-

Lördag 23:e januari

Har haft fullt upp hela veckan, därför jag inte skrivit.

Tisdag: Gick upp vid halv sju, för skulle jobba från 8.00-13.00 Några timmar i alla fall. Dagen började bra, men på lunchrasten när jag är rastvakt så springer en unge hem. Jaha, ringde hem, men fick inte tag på några föräldrar. Tog reda på adressen, jag visste vart det var, så gick dit och kollade. Jodå, hemma med föräldrarna. Bra.
Efter jobbet åkte jag till mamma och hämta Solo, for vidare till Brottarlokalen och ringde några fler sponsorer. Efter det kom Anneli och Lee och fikade. Vid fem åkte jag till brottarlokalen igen och öppnade för Frolle var lite sen. När han kom for jag till gymmet och körde ett boxpass, efter det åkte jag direkt och tränade brottning.

Onsdag: Ännu en tidig morgon, men inte för jag skulle jobba, utan för jag skulle ut med Anneli och springa. Så det gjorde vi. Först lite uppvärmning och sedan backträning. Hem efter det och duscha, for och handlade lite och fixade. Hem och städade lite mer. Vid ett kom gruppen i min klass och så gjorde vi färdigt en skoluppgift. Efter det gjorde jag och Anneli klart en annan uppgift. Skönt att det blev färdigt. Sedan när alla åkt hem så satte jag mig och började skriva rent skoluppgiften, men hann inte, för träningen började, så blev ett spinningpass och ett corebollpass. När jag kom hem skrev jag färdigt skolarbetet och skickade in det. Gick och lade mig.

Torsdag: Upp tidigt idag med, för en skoldag som väntade. Hämtade Anneli, for till mamma med Solo och sedan till skolan. Lugn dag med mycket information. Vimsig lärare, men blir bättre. Slutade vid tre, hämtade Solo och skjutsade hem Anneli. Hem och bytte om, åt en smörgås och sedan till brottarlokalen för att träna tjejerna. Efter det for jag hem. Hade sådan träningsvärk, så behövde vila en kväll. Älskling kom hem vid sju. :) Så vi kikade på en film och tog det lugnt.

Fredag: Vi gick upp vid nio tror jag, åkte upp till Anneli, för älskling skulle kolla på hennes tvättmaskin och vi började plugga. Älskling åkte hem vid elva, och jag och Anneli for och tränade ett corepass. Sedan hände det inte så mycket mera. Annelis dotter Lee kom på kvällen för Anneli skulle iväg, så hon var här några timmar. Annars såg vi någon film och bara myste. Björne var självklart här några timmar med.

Lördag: Idag vaknade vi vid åtta första gången, men var för tidigt, så vi sov några timmar till, vid tio gick vi upp. Då åkte vi upp till Anneli, så Jocke kunde koppla in hennes tvättmaskin, han hade inte rätt verktyg med sig igår. Så fikade vi lite med. Sedan åkte vi och handlade lite och hem och såg film. Har tvättat tre maskiner idag, älskling får ju med sig så mycket tvätt hem när han jobbar borta. Men det är tur man har tvättmaskin i lägenheten. :) Nu ska jag laga mat åt oss och sedan ska vi se på nya wallanderfilmen. :)

Imorrn flyttar Milena in hit, så ska fixa lite i rummet och ta ut lite saker, så hon får plats med sitt och så. Blir nog bra det.
Nästa helg åker jag till Karlstad till älsklingen min. :) Blir så bra så. :) Ska bli roligt att åka iväg en helg och göra något annat.

-Annelie-

100118 - Måndag -

Saknar min älskling som for igår kväll till Karlstad. Men på torsdag kommer han hem och nästa helg kanske jag åker till honom. :) Får se.
Idag gick jag i alla fall upp vid sju, klädde på mig och drack the. Sedan gick jag till brottarklubben och började ringa sponsorer till wasacupen som är i april. Gick hem därifrån vid tolv, åt lite lunch och kollade på sjunde himlen. Sedan har jag mest legat i soffan. Har haft huvudvärk till och från sedan i lördags.
Nu ska jag städa ordning lite och plugga lite innan träningen.

-Annelie-

100116 - Lördagsmys med Jocke & Björne -

I torsdags kom Jocke hem då. Helt underbart. Vart en jag vecka utan honom, inte för jag har fullt upp, men är mysigare att sova bredvid honom.
Torsdagen däckade vi tidigt i alla fall och gick upp vid nio på fredagen. Hamnade i soffan en stund innan frukost. Åkte iväg till djurmagasinet, hämtade stänkskydd till Solo, han märker revir hos mamma och kissar inne hemma när han är ensam, så nu har han ett stänkskydd på sig när han är själv eller hos mamma. :) Så söt så i det.
Jag och Annelie tränade igår med, blev lite core och lite spinning. Hem och duschade efter det. För på kvällen var jag och älsklingen ensamma. Så jag hade bokat biobiljetter för några dagar sen, så gick på snabba cash, helt okej film, men inte lika bra som jag trodde. Boken är klart bättre. :) Hem efter bion, tänkte se en till film tillsammans, men så blev det inte. Jag fick så ont i magen så var bara att gå och sova.
Gick upp vid nio idag, skulle iväg och träna med Anneli, vi körde först ett bodypump pass och sedan yoga efter det, har aldrig kört yoga förut, och vet inte riktigt vad jag tyckte om det, visst, skulle nog vara bra för mig, lära mig sitta still och så, men efter ca 40-45 min så började jag skruva på mig och ville bara gå ut och röra på mig :D. Men får väl testa några gånger.
Kom hem och däckade i sängen, sov till typ tre, gick upp en vända och sen sängen igen. Ont i magen och helt slut. Trodde jag skulle bli sjuk, men vaknade vid halv sex sen igen och mådde bra. Så klädde på mig och sen gick jag och Jocke en promenad till Willys med Solo.
Har nyss ätit mat och nu sitter jag vid datorn och Jocke och Björne är uppe och väntar på mig. Vi ska ha filmkväll.

Planerar lite för i sommar med. Ska åka på roadtrip några dagar, ska i alla fall hamna i Gbg någon gång så vi får gå på liseberg :D Kollar lite vilka som ska med nu och så, för tiden går fort och det här ska bli av. :) Än så länge är det jag, Jocke, Björne, Jennifer och kanske min bror Mikael som ska med. :)

-Annelie-


100114 - Skolan -

Idag började skolan igen. Började läsa medicinsk grundkurs.
Verkade ganska svårt, men det klarar jag nog.
Har ju mamma till hjälp om det behövs. :)
Gick i alla fall upp vid sju imorse, fick lov att duscha håret innan skolan.
Såg ut som ett skatbo. Blåste det och sminkade mig.
Åt lite frukost och sen åkte jag till mamma med Solo och vidare till skolan.
Seg skoldag, är ingen luft i klassrummet,
så man fick ont i huvudet och så.
Slutade i alla fall vid tre och då hämtade jag Solo och nu sitter jag här.
Pratade nyss med Jocke i telefonen, han och Ahlvärn var precis på väg hem.
Så när vi sa hej då, så la aldrig Jocke på telefonen, så jag satt och lyssnade lite,
men de pratade inte om något intressant, sen sa det bara klick,
så vet inte om han märkte något eller om han kom åt någon knapp,
ska fråga honom sen :D.
Nu ska jag snart byta om och åka på träning, ska träna tjejer först och sen träna själv.
Så får väl se min kära sambo vid halv nio ikväll,
men vi har ju hela helgen på oss att mysa.

- Haha, vad patetiskt! -

-Annelie-

100113 - Mensvärk -

Gick upp klockan sju idag, fast jag skulle sova, hehe. men missade sjunde himlen igår så ville se reprisen idag. :D haha. Men är skönt att gå upp i tid med, för då hinner man med så mycket mera. Hur mycket jag nu kommer orka, har sådan mensvärk så jag knappt kan stå upp. Skulle ha vart på gymmet och tränat idag, men har för ont för det. Får träna lite hemma istället.
Idag ska jag i alla fall försöka:

- Diska
- Tvätta mattor och gardiner
- Vika tvätt
- Stryka gardiner och en ny duk
- Byta gardiner i vardagsrummet
- Dammsuga nedervåningen
- Städa toaletterna
- Tömma kattlådan
- Leta reda på garantin till min brors mobil
- Skriva rent skolarbetet och skicka in det
- Plocka reda på all post och slänga all skit
- Träna (hemma)
- Och en massa massa mera...

Imorrn kommer min älskling hem, på fredag blir det en mysdag, har redan bestämt vad vi ska göra, men det säger jag inte, för det blir en överraskning för Jocke som han får veta imorrn när han kommer hem. :) Hoppas han vill göra det bara, för har redan betalat :D

-Annelie-

100112 - Trött -

Usch vad jag är trött.
Igår var jag i alla fall och tränade brottning, det var skönt.
Skulle även väga mig, var nervös att jag gått upp nu efter jul,
men hade faktiskt gått ner ett kg till :D
Det är ju hur bra som helst.
Kom hem därifrån vid halv nio, åkte hem och duschade.
Pratade med min älskling i telefon en timme innan jag slocknade i sängen.
Gick upp sju idag, har nyss ätit frukost,
ska snart åka och jobba från nio till halv sex.
Hem direkt efter det och sedan träna klockan sju.
Mer kommer jag inte hinna idag.
Ska bara hänga tvätten innan jag åker till jobbet.
Så har inte tid att sitta här längre.

Saknar min älskling jättemycket.
Vill kramas och mysa med honom,
men han kommer hem på torsdag,
och det är bara bra vi får sakna varandra lite.

-Annelie-

100111 - Måndag -

Fia, nu uppdatera jag :D

Helgen var rolig, det var IKEA på lördagen, då det inhandlades mycket användbara saker till lägenheten. Efter det var det folk som kom hit till oss. Var trevligt. Gick och la mig tre på lördag natt. Vaknade vid halv ett på söndagen. Men var skönt att sova ut. Sedan sattes det igång att städas och donas. Skulle upp med nya lamporna och dukarna och alla sakerna. Var till Älvdalen också och hämtade Jockes verktygslåda som han skulle ha med sig idag.

Inatt har jag sovit skit, vaknade vid ett och trodde jag skulle dö. Jag kunde inte andas, i drömmen så höll någon på att kväva mig, så när jag vaknade kunde jag inte andas och trodde Jocke skulle döda mig. Som tur var så höll inte på med det, utan han sov. haha.

Jag gick i alla fall upp halv sju idag, skulle skjutsa Jocke till ahlvärn och lämna en bensindunk, sedan till firman och lämna hans verktygssaker och även Jocke. För idag åkte Jocke med Ahlvärn till Karlstad, de ska jobba borta några veckor (månader?). Så jag är hemma själv.
Åkte i alla fall hem vid sju och gjorde mig en kopp the och en knäckebrödssmörgås med korv på. Satte mig framför teven och satt där till framåt tio. Sedan hämtade jag Anneli, vi skulle fixa lite ärenden. Så var ner på Mora, hamnade inne på cubus för att leta efter ett linne/tunika till mig som jag sett som var på rea. Kom därifrån med tre! linnen. Inte bra, men men.. Var ju rea. Åkte hem till Anneli och drack en kopp the, skulle ha hjälpt henne med datakursen eftersom jag redan läst den, men då hade det inte blivit skickat till henne.
Så började vi prata gardiner. Och helt plötsligt hamnade vi på dollar. Så handlade någon duk och gardin. Så ska byta det på onsdag. Jobbar imorrn.
Kom hem efter det och satte igång att hänga tvätt och ställa in disken och en massa mera. Men nu är det fint.
Har nyss hämtat Viktor och lagat mat åt honom. Gjorde även tre matlådor åt Jocke tills nästa vecka, så slipper man stå på söndag och göra sju stycken.
Nu ska jag åka och skjutsa Mikael till tåget, sen hem till mamma och vara där tills träningen börjar klockan sju. :D

-Annelie-

100106 - Onsdag -

Sverige kom i alla fall trea igår på jvm. Slutade med att Kans, Busk, Björne, Jennifer, Jocke och jag såg på matchen tillsammans. Eller, jag somnade i soffan i tredje perioden :D Och kommer fortfarande inte ihåg hur jag tig mig in i sängen. Hehe. Idag vaknade jag vid tio i alla fall, la mig i soffan och kikade på lite tv. Jocke och Björne gick upp vid elva, halv tolv. Jag hoppade in i duschen och åt lite frukost. Sedan följde jag med Jennifer, vi behövde handla lite. Så kom nyss hem, ska bara ta det lugnt idag. Kolla igenom nya HM-katalogen och skriva upp vad som ska handlas på IKEA när vi ska dit. :)

Blir så jävla less på alla falska människor som finns,
som säger en sak till mig och sen gör tvärtemot.
Hur fan kan man säga att man inte tycker om en person till mig?
Och sen ha öppna konversationer med den på facebook!?
Tycker det är så jävla falskt så det är inte sant.
Jag mår inte dåligt över det, men stör mig mycket på det!!

-Annelie-

100105 - Förkyld -

Vaknade upp imorse av att jag var dyngförkyld, täppt i näsan och snoret rinner. Jaja, bara att gå upp och skjutsa Jocke till jobbet. När jag gjort det så kom Jennifer till mig vid halv åtta, så tränade vi mage i en halvtimme typ. Skönt att jag orkade med det i alla fall. Tänkte gå på box ikväll, men har ingen ork till det. Åt frukost efter vi tränat, gick med hundarna. Sedan åkte vi till jobbet, jag började nio och hon tio, men hon åkte till jobbet tidigare.
Halv ett var jag färdig på jobbet, åkte till mamma och lämnade vantar som jag råkat fått med mig. Sedan åkte jag till Orsa med timrapporten efter som jag glömde det igår. Kom hem vid två och satte igång att städa. Det jag gjort är:
- Ställt in torr disk
- Diskat
- Torkat disken
- Hängt tvätt
- Vikt tvätt
- Satt på en till tvättmaskin
- Hämtat kompostpåsar
- Tömt kattlådan

Nu håller jag på att laga mat. Jocke slutar fyra, och maten kommer vara färdig typ när han kommer hem. Så det är ju bra. Idag blir det kyckling, ris och currysås. Yumma. Så kycklingen står i ugnen nu och ska stå där i typ 45 - 50 min till. Så ska lägga mig i soffan en stund.

Ikväll kommer Jennifer och Björne, då blir det film, hockey och en massa roligt. :)

-Annelie-

100104 - Tillbaka till rutinerna -

Ja, nu var det måndag igen, en helt vanlig dag. Jocke började jobba och likaså så jobbade jag idag. Men är skönt att rutinerna börjar komma tillbaka nu. Det har vart alldeles för mycket vakna nätter, godis och ingen träning under julen. Men tog tag i det idag. Började ju som sagt jobba nio idag, slutade ett. Åkte hem och gick ut med Solo och sedan for jag till Orsa och satt barnvakt. Kom hem vid halv fem, då hade älskling kommit hem och ställt sig och börjat diska, glad jag blev då. :)
Jennifer kom vid fem, så tränade vi ett tjugominuterspass, men räckte kände vi, jag är snorig och hon har precis vart sjuk. Men kommer nog ha träningsvärk i magen imorrn, hoppas i alla fall det. :) Lagade mat efter träningen, makaroner och korv. Gott. Sedan duschen och en kopp the framför teven. Nu ska jag dra täcket över huvudet, då jag börjar känna mig täppt i näsan och snorig.
Imorrn bitti ska jag upp halv sju, ska skjutsa Jocke till jobbet då jag behöver bilen när jag slutat, för skulle ha lämnat in min timrapport i Orsa idag, men likväl glömde jag väl de, så blir en extratur dit imorrn. Jaja, shit happens. Hoppas jag bara kommer ihåg att lämna in den som ska lämnas in i Mora med imorrn.
Ska även träna imorrn bitti, Jennifer kommer hit till typ kvart över sju, så hinner vi träna innan jobbet. Skönt att ha det gjort, men ska nog träna på kvällen i alla fall, om jag inte åker till Falun, får se vad som händer.

Nej, nu säger jag godnatt.

-Annelie-

100103 - Söndag -

Igår gick vi upp tidigt, vi skulle till Arboga och lämna saker och hämta saker med Mikael. Vi åkte vid nio på morgonen och var hemma tio på kvällen. Men var en fin och trevlig dag faktiskt. Fast jag sov mig igenom mesta av dagen :D. Kom i alla fall hem vid tio som sagt, då kom Jennifer med Solo till mig och efter en stund dök Busk upp, så kollade vi på en film. Busk åkte hem vid två och Jennifer blev kvar över natten.

Gick upp vid nio eller tio idag, följde Jennifer en bit på vägen, sen gick jag hem och satte igång med städningen. Tog ju bort julen i fredags som sagt, men hade inte satt upp gardiner och lagt ut dukar och sådant än. Så gjorde det idag och satte fram lite ljus och sådant så det blev hemtrevligt. Väckte Jocke vid elva, så gick han upp då. Så jag kunde bädda sängen, och han tog fram dammsugaren och fixade lite. Jag torkade även lite golv och städade badrummen. Så snacka om snygg lägenheten är nu. Jag måste bara beställa hem nya gardiner till köket. Behöver en kappa till ett fönster, ser inget bra ut annars. Men det duger väl som det ser ut just nu. Blev nyss klar med städningen, nu håller Jocke på att sätta upp tre till lampor, så får vi lite mer ljus. Då fattas det tre lampor sedan bara. Men Jennifer frågade om vi ville följa på IKEA någon helg, så kan ju hitta resten av lamporna då.

Nu ska jag åka och handla med Jennifer, så man kan laga mat sedan. Dags att komma igång med rutinerna igen nu, Jocke börjar jobba imorrn, jag med, men han behöver matlådor då, så idag ska jag göra potatis, köttbullar och sås. :) Mums.

-Annelie-

100101 - Nytt år, nya händelser -



Sminkningen igår, kort på klänningen kommer sen, har glömt kameran i Sälen :D

Riktigt rolig dag/kväll igår. Började hos mig och Jocke. Jennifer och Björne kom och vi åt god mat och pratade. Satte hos i bilen för att åka till Sälen och träffa Pettan, Kans och allt folket där. Kom halvvägs till Älvdalen, då började bilen låta konstigt, så vände för att byta till Jennifers bil, gjorde det och kom då iväg till Sälen. Tog oss fram och var i deras stuga och festade lite. Vid tio åkte vi, för då skulle de på högfjällshotellet och festa, och jag betalar inte 330 spänn, fast att det är nyårsafton, så då for vi till Jimy i Älvdalen och hälsade på. Lika trevligt där. Men vid elva åkte vi därifrån till Mora, ställde bilen på Kajen och såg fyrverkerierna. Sedan skjutsade vi hem Jennifer och vi andra åkte hem till oss och åt korv med bröd, sen la jag mig för att sova. Lika bra att sova när man är på topp. :) Jocke och Björne kollade på en film innan de la sig.

Idag vaknade jag vid tio, var ganska pigg, så gick upp och började plocka bort ALLA julsakerna, så nu är de borta. Nu vill jag inte ha jul något mera. Så nu har jag inte några gardiner i köket, har inte hunnit stryka och sätta upp det idag, så får göra det på söndag, för ska till Arboga imorrn över dagen.

Allt som allt blev det en bra nyårsafton, den bästa på länge. Så nu hoppas jag på ett lika bra år. :)

- Ingen kan bli gladare än jag när jag märker du stört dig på mig -

-Annelie-