Anton :)

Det blev hans namn :).
Nu är vi hemma, kom hem igår vid sextiden. Så skönt att sova i sin egen säng. Han är så snäll. Fick mat vid tolv inatt och vakna sen vid halv sex och ville ha igen. Sov vidare till halv tio innan det var dags igen.
Har vart på lasarettet med honom idag eftersom vi åkte hem tidigt från bb. Men allting såg bra ut. Han hade gått ner lite mer än 200g. Han fick gå ner 70 till. Men det trodde dom inte han gjorde eftersom amningen kommit igång och så.
Nu ska han få lite mat innan vi ska ner på Mora en vända. Ska byta ett par byxor och sen kika lite. Behöver få luft känner jag. Sen behövs det städas här hemma och det orkar jag inte nu :P


Han är här :D

Nu är vår son här. :). Åkte till Falun i torsdags natt för att jag skulle få hjälp att sova. Det fick jag, fick sova fem timmar :D. Sen skickade dom inte hem oss för mitt tryck låg högt och hade protein i urinen så de ville ha koll på mig. Så fick bo på patienthotellet. På fredag kväll så var jag in och tog trycket. Det låg högt så skulle tillbaka morgonen efter för samma sak och läns urin. Men vid åtta på fredag kväll börja sammandragningarna komma tätare och tätare. Vid tjugo över tolv är vi till aka på förlossningen och etappen är då utplånad och jag var öppen 2 cm. Fick bada och sen tog det tid. Låg med smärtor länge, men när jag var öppen 5 cm fick jag Eda. Det var det bästa som jag fått :D. Hehe.
Sen gick det segt igen, de spräckte hinnan så vattnet gick på morgonen, och så fick jag värkstimulerande dropp, men det fick de stängs av sen för att jag fick inte vila mellan värkarna. Vid tolv fick jag riktigt onda värkar. Satt på en pilatesboll och hade värkar med lustgasen som min bästa vän! Var helt borta och vet inte med vem eller vilka jag pratat med. Haha. Vet att vid två sa jag åt Jocke att nu fick han ringa på personal för nu kommer han. En kvart senare var han ute :D.
Har mått illa hela dagen, spytt mig igenom förlossningen och inte fått behålla något. Men helt klart värt det.

Han vägde 2920 g och var 49 cm lång :). Namn har vi inte riktigt klart än. Så, det var min förlossning i snabba drag.

Nu blir det sova, är trött efter att inte sovit på 34 timmar. Hoppas bebis är lika trött inatt :).

-Annelie-


Skjut mig

En till sån här natt så skjuter jag mig själv. Legat med sammandragningar hela natten igen. Sovit kanske två-tre timmar sammanlagt. Så det där med att man ska sova och vila innan man ska föda kan dom stoppa upp någonstans. Skulle bara vilja åka in och föda eller sova tio timmar. Får jag en till sån här natt så ringer jag Falun så de får ge mig något att sova på. För mår inte bra nu. Allting suger och jag är bara deprimerad. Har fortfarande sammandragningar men inte lika mycket som på natten. Ont som fan gör dom också. Hur fan ska det då kännas att föda? Nej dy fan, kejsarsnitt idag skulle jag inte tacka nej till fast jag vill föda normalt egentligen men har inga krafter just nu känner jag.

-Annnelie-


Hemma igen

Låg med sammandragningar till fyra imorse sen sluta dom. Fått sova två timmar inatt. Vart i Falun nu. Allt såg bra ut så är hemskickad nu. De tycker det är bäst om det kommer igång av sig självt. Det tycker inte jag!


Sammandragningar

Var som sagt till spec-mvc idag. Var ingen havandeskapsförgifning i alla fall. Idag såg allting bra ut, och det var ju bra. Däremot så gjorde de ultraljud och då såg de att jag hade minskad mängd fostervatten. Så det som jag trodde var flytningar kanske var vattnet som läckt. Jag vet inte, men i alla fall så kunde man inte gå med minskad mängd fostervatten hur länge som helst. Så de började prata om att skicka mig till Falun på en gång. Men när hon ringde så behövde jag inte komma på en gång.
Utan jag ska dit imorrn bitti klockan halv nio. Skulle till någon dagavdelning för att göra ny ctg-kurva och koll. Sen vet jag inte om de kanske sätter igång mig eller inte. Fatta inte så mycket av vad de sa på spec. Och tyvärr var jag ju där ensam så ingen som kunde hjälpa mig ställa de rätta frågorna eller så. När man sitter där så kommer man ju inte på frågorna utan de kommer efteråt.
De kollade även hur stor han var ungefär och de trodde han vägde 3,2 kg ca. Det är ju inte så stort :D. Och inte för lite heller. Det var helt normalt sa dom. Så skönt att veta att man inte ska föda ut en 5 kgklump :P.
Ringde i alla fall Jocke så han får komma hem från Norge, han borde dyka upp snart. Blir det så att de sätter igång mig så vill jag inte behöva ringa honom imorrn och vänta på honom i sju timmar. Plus att det känns bättre att ha honom med från början, han kanske kan ställa de rätta frågorna.
Nu på kvällen har jag i alla fall haft sammandragningar hela kvällen. Inte så täta, men de kommer. Så vem vet, det kanske kommer igång av sig själv lagom tills vi kommer till Falun imorrn. Det skulle jag inte tacka nej till.
Så nu vet ni lite om vad som händer och sker. Håll tummarna om att vi inte bli hemskickade imorrn och att nästa inlägg är ett kort på vår bebis :D.

Nu blir det sängen och kolla tv tills Jocke kommer hem :). Ska upp vid sex imorrn bitti och äta frukost, lär ju åka sju så vi kommer fram i tid och så. Är ju i alla fall 10 mil dit.

-Annelie-

V40 (39+0)

Kan ni fatta? Det är bara 6 dagar kvar till BF :D. Helt sjukt, nu hoppas jag på att vi blir föräldrar den här veckan. Bebis kom inte före idag som jag ville. Men men.
Gick upp vid halv tio idag, en sak som jag blivit duktig på är att inte hasta i mig frukost framför teven, utan jag dukar faktiskt fram allting och sätter mig vid köksbordet och äter i lugn och ro. Känns skönt faktiskt. Säkert bara för jag inte har något bättre för mig :P.
Hamnade framför teven i alla fall när jag ätit. Men när Hillevie kom vid elva så fick jag fart på mig. Jag skrubbade badrummet, vattnade blommorna och dammade hela lägenheten. Hillevie fick dammsuga. Hon är riktigt snäll ibland faktiskt :P. Eller så är hon rädd för mina hormoner. Hehe. Men nu är det fint i lägenheten igen. Skulle ha kunnat tvätta en vittvätt också, men blir bara halv maskin så känns onödigt. Får se sen.
När Hillevie for till jobbet for jag till Färnäs skola, hade lovat en fritidsfröken att visa mig innan jag födde, men hon var på kurs. Så ska åka dit imorrn istället.
Bestämde mig för att åka och handla istället, handlade middag, (fast kyl, frys och skafferi är överfullt) men ville ha potatisgratäng, så blev det och lövbiff. Kan inte bli bättre. :D.
Var på MVC idag, det gick bra. Bebis växte som han skulle. Men däremot så hade jag protein i urinet, och blodtrycket har de ju haft koll på hela tiden. Sedan har jag ju vart svullen till och från. Så frågade BM om jag hade haft huvudvärk och det hade jag imorse. Så hon ringde till Spec-MVC och jag fick en tid där imorrn. De vill kolla om det är havandeskapsförgiftning på G. Om det är det så hoppas jag de sätter igång mig. Har ju gått fullt nu, bebis är färdigväxt för att komma ut :). Så får väl se vad de säger imorrn. Jag ska lämna urinprov och de skulle göra en CTG-kurva på mig. Sen sa även BM att om jag fick huvudvärk igen, flimmer för ögonen eller ont i övre delen av magen så skulle jag inte tveka utan ringa förlossningen på en gång.


Snart är du inte kvar därinne :D

Annars så har jag vart ner på Mora och tagit en fika med Jennifer, det var trevligt att komma hemifrån en vända. Är ju så tråkigt att bara gå hemma hela tiden och inte kunna göra något. Folk säger att jag måste hitta ett sätt att komma till ro, men hur ska jag kunna det när jag vet att det är småsaker som ska göras hela tiden :P.

Nu blir det tvtittande innan jag kan gå och lägga mig. Vill att tiden ska gå fort nu.

-Annelie-

Fredagsmys utan Älskling

Jag har nu allting klart till bebis ankomst :D. Igår så städade jag hela lägenheten och donade på. Hämtade ut ett paket från HM och tog en långpromenad. Annars så har jag inte så mycket att berätta om gårdagen.
Idag gick jag upp vid halv åtta, satte mig framför unga mödrar och åt frukost. Hillevie kom hit med hundarna när hon skulle till jobbet. Jag duschade, klädde på mig och sminkade mig. Vid halv tolv tog jag en promenad med hundarna innan jag for ner och hämtade Hillevie på hennes jobb. Vi lämnade pappersinsamlingen och for till jysk. Köpte de sista sängkläderna till bebissängen så det är klart nu. For vidare ner på Mora och åt lunch. Gick in på HM och köpte en BB-cream. Känns som den kommer spara in en massa tid när bebis kommit sen när det gäller smink och så. Behöver inte ha på tjugo olika saker utan räcker med en. Var in på Cubus och köpte till Jocke också, men kan inte skriva vad för det ska han få när han kommer hem. Vidare och hämta Viktor hos mamma och sen upp till noret.
Där blev det leklust, köpte lite småplock som fattats till bebis. In på dollarstore och handlade shampoo och balsam och lite annat som "råka" följa med :D. Hehe. Sist blev det ICA Maxi och storhandlade. Nu är kyl, frys och skafferi full med mat. Känns skönt, för kommer bebis så tror jag inte man vill åka och handla en massa. Köpte även hem ersättning så det finns ifall amningen inte kommer igång på en gång.
När vi kom hem så blev det uppackande av allting. Hillevie satte upp gardinstängerna i sovrummet så jag kunde hänga upp gardinerna. Så nu är verkligen allting klart. Känns så skönt.


Från HM så blev det skor och solglasögon

Lite underkläder också, mera trosor då jag rensat bland mina och slängde säkert hälften.
Skönt, man använder ju inte allting som ligger i lådorna och skräpar.

Annars så spänner det nertill i magen ibland. Hoppas på att det kan vara tecken på att det ska starta snart. Fast Jocke vill inte det ska hända något förrän söndag kväll eller måndag morgon för han vill ha extralönen dom tjänar i helgen. Han får ju 50% extra idag och till tolv imorrn, sen har han 100% extra till söndag kväll. Känns bra, eftersom att han inte får något betalt när han är hemma tio dagar då bebis kommit. Nu får han ju på sätt och vis det. Fast han måste jobba för det. Ja, ni fattar.

Helt sjukt egentligen, den 23:e augusti 2011 fick jag reda på att IVF hade funkat och jag var gravid. Då kändes det som en evighet tills nu. När jag sen börja må dåligt och spy så kändes det som vi aldrig skulle nå fram. Kändes som jag var nära att ge upp ett x antal gånger. Kändes som det aldrig skulle vända och när det kändes som det var på väg att vända så blev det bakslag igen. Nu är jag i vecka 39, 9 dagar kvar till BF, mår fortfarande riktigt illa ibland, men har inte spytt på snart tre veckor så det är ju bra. Men hade nog kunnat spy om jag velat, trycker hellre bort det. Hatar att spy. Tänk, snart är vi framme vid målet.

Nu har tankarna börjat komma på förlossningen istället, jag är inte rädd för att föda, ut ska han, på ett eller annat sätt och jag föredrar det normala. Vet att det kommer göra ont och att man inte kan föreställa sig smärtan, men kejsarsnitt vill jag verkligen inte ha. Då kommer man få ärr och inte bära och ha ondare längre tid efteråt. Tänker mest på att jag hoppas bebis kommer må bra när han tittar ut, att det inte är något fel på honom eller så. Hoppas inget händer under förlossningen heller. Det enda jag är rädd för där är om jag kommer spricka :P. Men det hoppas jag inte. Inte alltför mycket i alla fall.

Hoppas alla håller tummarna att bebis tittar ut senast måndag nu :D.

-Annelie-

11 dagar

Igår hade jag ännu en pissdag, grina i stort sett hela dagen. Hämta ju ut paketet med gardinstängerna och gardinerna som skulle upp. Så skulle jag börja fixa, men jag fick inte till det. Höll på att bli tokig. Kunde inte skruva fast stången. Så ringde Jocke i Norge och ville tvinga hem honom. Jag ville bara inte vara ensam och ha det fult här hemma. Men han kunde ju inte komma hem bara för det. Så vid sex igår kväll la jag mig i sängen och grina mig till sömns. Vakna igen vid åtta då han ringde för att kolla hur det var med mig. Lite piggare men fortfarande deppig så satte jag mig i soffan till tio. La mig och sov igen och sov ända till halv sju imorse. Måste ha vart riktigt slut då jag aldrig sover mer än tre timmar i sträck annars. Så var riktigt skönt.
Tyckte det var för tidigt för att gå upp, så sov vidare fram till åtta. Hillevie lämnade hundarna då för hon skulle laga bilen. Jag åt frukost framför skilda världar innan jag tog mig in i duschen. Vid tio kom Hillevie tillbaka och hon hjälpte mig med gardinstången innan hon skulle iväg igen. När hon åkt så gav jag mig på den andra gardinstången, men det kunde jag inte heller. Vet inte vad det är med mig, tror det är alla hormonerna som gör att jag blir frustrerad och ger upp. Men som tur är så kom Hillevie tillbaka vid tolv och hjälpte mig även med den :D. Så nu är det bara sovrummet kvar, men det tänker jag inte ens försöka mig på själv, utan hon ska hjälpa mig på fredag.
När hon åkt så satte jag mig framför teven en vända till innan jag for till mamma. Sen var jag hos mamma hela dagen. Hon fixade mina gardiner och bjöd på pizza :D. Skönt att bara vara där en dag. Fick även med mig två stickade tröjor till bebis hem som mina syskon haft när de var små, örngott, påslakan, lakan till vagnen och tillhörande täcken. Också sådant som hon sytt när vi var små. Och så bebisfiltar, en har jag sen innan som jag hade när jag var liten, men tog lite flera :D.
När jag kom hem så tänkte jag sätta mig i soffan, tänkte fixa saker imorrn istället, men rastlös som jag är så började jag på en gång. Så nu har jag städat garderoben med alla sängkläder i så bebis saker får plats. Blev jättefint där inne. Tur jag har en liten lista på saker som ska göras, så kanske jag har något att göra en stund imorrn i alla fall.
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har inget bättre för mig och på teven är det bara skit. Bara elva dagar kvar till BF nu, men vill att bebis ska titta ut nu!!

-Annelie-


Så fruktansvärt less

Vill verkligen att bebis ska titta ut nu. Pallar inte vara tjock längre.
På det så känner jag mig fruktansvärt nedstämd och deprimerad också. Är inget roligt att bara gå hemma och inte göra något. Skittråkigt och ingen man kan åka till heller. Detta suger! Åkte dit jag trodde man var välkommen, men blev hemskickad med brorsan. Tack för den. Kanske inte ville sitta hemma bara. Men du är ju glad och trivs nu så.

Jag tycker verkligen inte om att vara gravid. Det har inte varit någon magisk resa. Det har vart en helvetesresa om jag ska vara ärlig. Jag känner mig tacksam för att jag blev gravid, för att det funkade för oss med hjälpen. Kan inte tacka nog för att vi ska få en bebis. Men jag tycker inte om att vara gravid. Jag hatar att bara för att man är gravid så har folk rätt till att peta på magen utan att fråga först, de bara lägger handen på den och klappar. Vill bara skrika låt bli då. Det är ingen som har rätt till att röra mig. Jag hatar att krama andra, hatar att andra ska röra mig. Den enda som jag accepterar som får göra det utan att fråga är Jocke. Men det är en annan sak. Annars så ska alla andra bara låta bli om de inte frågar först!!. Fattar inte vad det är med folk ibland. Sen att folk ska titta på magen och berätta för mig hur stor den är! De säger vad de tycker och tänker, säget att jag är jättestor för att ha två veckor kvar. Visst, jag kallar mig själv tjock och så, men jag känner mig tjock. Men jag behöver inte att andra berättar för mig hur stor jag är. Och de har flesta som säger det har barn själva, de om några ska väl veta att alla är olika stora, inga magar är likadana och bara för att du hade en liten mage så betyder inte det att jag har det. Sen tror jag inte på att de hade så små magar, de har bara glömt bort att deras magar var stora med.

 

-Annelie-


14:10

Klockan är inte mer än två och jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen.
Har sovit urkasst inatt, vaknat med jämna mellanrum, så tog mig en rejäl sovmorgon till halv elva, eller vakna en gång i timmen hela tiden då också. Gick upp och kikade på skilda världar innan jag åt frukost och tog en promenad med Solo. Åkte även iväg och handlade då.
När jag kom hem så bäddade jag sängen och dammsög hela lägenheten, lär inte kunna gå ikväll men vad gör det. Har ändå inget för mig. Sedan så har jag rensat datorn. När Jocke kommer hem så ska han ominstallera den, så har skrivit ut allting som jag vill ha kvar och rensat bort en massa skit. Nu ska bara alla bilder och så läggas in på en hårdisk så dom finns kvar. Det tog sitt lilla tag men ändå så är klockan bara två. Usch, vad ska man göra av dagarna? Känns som jag kan jobba ett tag till :P. Men får väl försöka vila så mycket som möjligt eftersom jag sover så dåligt på nätterna.
Ute är det vinterlandskap. Har snöat nästan hela dagen, men har nu övergått i regn, så snart är väl det borta. Ingen idé att klaga, är ju trots allt bara april än.

Blir en innedag i alla fall, så ska göra mig lite lunch nu, har tinat jordgubbar och har lite grädde kvar hemma. Så blir det och skilda världar ett tag till då :).

Har beställt lite gardiner och gardinstänger från jotex i helgen, så det ska komma imorrn, då har jag lite att göra i alla fall. Byta gardiner och stänger i köket och stänger i sovrummet. Börjar bli fint nu :). Skulle haft en ny gardinstång till barnrummet också, men hittade ingen fin så får leta vidare.
Beställde även lite underkläder från HM, ett par skor och solglasögon så hoppas det kommer i veckan :).

-Annelie-

Jahapp

Idag har vi bara tagit det lugnt, vattnat blommor och tankat bilarna är väl det som har hänt som mest. Annars så har vi legat i soffan och myst på. Tog en dusch mitt på dagen och lagade mat strax innan Jocke åkte.
Har haft ont i magen till och från idag, hoppades det skulle vara ett tecken på att det skulle sätta igång. Men inte då, nu känns allt som vanligt igen. Och Jocke har åkt :(. Han blir inte borta i 13 dagar i alla fall, utan han sa att han kommer hem nästa torsdag, så då blir det "bara" 11 dagar han blir borta. Men han har ju vår bil dit så skulle något sätta igång så kommer han hem på en gång :).
Nu har Tobbe kommit och vi ska spela bingolotto, Hillevie är inte hemma den svikaren, så stryk ska hon ha. Jag tänkte i alla fall vinna lite pengar så jag kan handla det sista till bebis i veckan utan att behöva vänta tills lönen kommer :).

Imorrn går jag in i vecka 39 (38+0), kan ni fatta? Helt sjukt, så exakt 14 dagar kvar till BF nu, men vill inte vänta så länge.


Vecka 37+6.

Jag och min älskling längtar som bara den nu :D.

-Annelie-

Kom igång nu då!!

I tre dagar så har inte jag suttit still minsta lilla just. I torsdags var jag till mamma, hon hade fått en massa ved, så lassade lite i skottkärran till och från. Innan det så städade jag hela lägenheten. Var även på kaffestugan med mamma och fikade. Vid sextiden tog jag en promenad till Jennifer och Busk så fick Jocke hämta mig där när han kom från Norge.
Igår när vi vaknade så började vi med frukost och sedan gick vi ut till förråden, det var storrensning på gång. Medan vi rensade och städade förråden så kom först Jockes farmor, farfar och kusin på besök. Efter ett tag kom hans pappa och fikade. Lite efter det kom Björne. När han farit så städa Jocke bilen och lasta in allt skit som skulle slängas. Så dammsög och dammade vi inomhus också. Först vid fyra kom vi iväg till tippen, men var ingen fara då vi inte hade någon brådska med något. Efter tippen handlade vi och när vi kom hem så stod Jockes mormor och syster här och hälsade på. När vi blev ensamma så lagade vi mat, potatis, sås och pannbiff. Gott!. Det sista vi gjorde var att fara hem till jennifer och Busk en vända. Det kändes i mina ben att jag gått hela dagen och inte vart stilla. Sov väldigt dåligt natten till idag, varje gång jag vänt mig har jag haft ont i benen och varje gång jag skulle ha vart upp på toa så har jag nästan ramlat för benen gjort så ont.
Så när vi skulle gå upp imorse så åt vi frukostoch efteråt la jag mig i soffan och vila benen lite. Somnade till då jag sovit dåligt under natten. Medan jag låg där så rollade Jocke av alla kuddar och tog reda på i köket. Så snäll kille jag har :D. Men sen var det dags igen, vi gick ut och krattade gården och rensade lite rabatter. Skönt att ha det gjort. Så mycket mera har det inte blivit idag förutom en handlingsvända :). Nu står vattnet på spisen och jag ska laga pasta och baconsås till middag. Är ganska hungrig nu :D.
Annars så vill jag ha igång en förlossning typ nu :P. Är 15 dagar kvar till BF, men vill träffa bebis nu. Längtar så mycket, allt är liksom klart förutom lite småsaker som kan fixas sen.
Och kommer den igång innan imorrn kväll så behöver inte Jocke åka till Norge :P. För åker han så verkar han bli borta i 13 dagar. De fick jobba övertid och det ska han väl göra. Han har ju egen bil så han kommer ju hem om det startar.

-Annelie-

Skithelg

Denna helgen har vart allt annat än rolig, har vart dyngförkyld och mått skit. Sovit dåligt och haft ont i hela kroppen. Men inatt vaknade jag "bara" tre gånger, en gång vid två, en vid fem och en vid sju. Vid halv åtta gick jag upp, kände mig faktiskt ganska utvilad då :). Så det var ju skönt. Vi började morgonen med ett big brother avsnitt innan det var dags för frukost. Direkt efter frukosten så plockade vi lite här hemma, dammsög och fixade badrummet som skulle ha gjorts för evigheter sedan.
For även och handlade åt Jocke så det var klart. Sedan har det bara vart en slappdag i soffan med Jennifer och Busk. Såg en film som jag inte alls tyckte om. Men var skönt med en slappdag.
Jocke for iväg vid halv sex, nu blir jag ensam i tre nätter :(. Känns tråkigt eftersom han vart hemma en vecka nästan nu. Men när bebis kommer så blir han hemma i två veckor i sträck och sen är det inte långt kvar till semestern :).
När Jocke for så tog jag en långpromenad med Solo, eller ja, lång för mig just nu. Sedan klippte jag hans klor och duschade honom. Han hade mat och tovor i hela pälsen. Men nu är det borta. Ska borsta honom sedan när han är torr tänkte jag. Lättare då.
Annars så hoppas jag min telefon kommer imorrn så jag har något att göra. Det enda som behövs göras i veckan är typ damning, tvättning, badrummen och dammsugas. Det är inte mycket att göra i tre dagar. Så får väl göra så gott jag kan med att fördriva tiden.
Har laddat hem första säsongen av Skilda världar, så har ju att göra ett tag framöver :P.

Nu blir det soffan för mig resten av kvällen. Tänkte se alcatraz som börjar på fyran idag, men vet inte, det håller på så länge :(.

-Annelie-

Ledig

Nu har jag gått på långledigt. Och då menar jag långledigt, ska inte börja jobba förrän hösten 2013 igen :P. Lär säkert jobba någon dag i höst, men ändå. Känns helt sjukt att jag ska gå hemma nu. Sen man tog studenten så tror jag inte jag vart ledig mer än 10 dagar i sträck. Helt sjukt.
Började ledigheten med världens dunderförkylning. Känns inte okej. Är inte pigg alls och mår skit. Sover inget på nätterna heller. Så bra början på ledigheten. NOT!
Annars så är nästan allt klart, har städat lägenheten, gjort klart datarummet och hallen. En sak som ska fixas i badrummet och typ 5-6 saker kvar på bebislistan. Så nu är jag lugn.
Skulle jag få bestämma så skulle jag åka in och föda denna helgen. Men det lär jag väl inte få göra.

Annars idag så har vi gått en långpromenad till willys och tillbaka. Har ont i magen till och från, men lär väl vara något jag ätit. Ingen idé att hoppas att jag ska föda snart. Efter promenaden så bakade vi bullar. Så nu är frysen full med det. Känns bra.

Känner mig redan rastlös och ledigheten har knappt börjat :P. Är ju bara helg än så länge. Men säkert bara för jag har ont i hela kroppen och psyket känns helt slut. Har ju inte ork till något.

Inga bilder har jag heller, kameran är nerpackad i bb-väskan och min iphone är på lagning så har en gamttelefon som inte är något bra. Men skulle få ut en ny telefon på garantin så hoppas den kommer i veckan :D.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på bb. Annars idag så ska vi grilla, blir en lugn kväll eftersom jag är förkyld och inte mår alltför bra.

-Annelie-

Tiden går för sakta

Bara en jobbdag kvar nu :P. Sen går jag på ledigt :D. Ganska skönt faktiskt. Idag slutade jag redan vid tolv. Kom hem och började baka godismuffins. Efter jag gjort det så började jag dona med gästsängen, den ställer man ju upp mot väggen och banden som håller dit madrassen och så hade lossnat, så fixade det. Sorterade alla papper som skulle sorteras och satte in i pärmar, vek all tvätt som hade torkat, plockade lite bland alla småsaker som ligger överallt. Har gjort pannkakssmet så det bara är att steka till middag sen. Har även gjort matschema tills på måndag och skrivit handlingslista, men ska inte handla förrän imorrn.
Nu sitter jag i soffan och kikar på tv. Blir nog sittandes här ett tag. Skulle vilja plocka ut datarummet, för vid sju ska vi till pappa och hämta ett databord, men har mätt lite i rummet och måste mäta bordet först så jag vet att det passar. Så ingen idé att börja plocka där ifall det inte passar. Så får göra det ikväll. Ska även kapa en sak till badrummet så det kan bli färdigt någon gång.
Imorrn när jag jobbar sista dagen så kommer älskling städa. Det gillar jag, då är det fint till helgen. Påskpynt skiter jag nog i år. Orkar faktiskt inte och vill inte komma hem till påskpynt om jag föder tidigare. Får vi bestämma så föder jag imorrn efter jobbet då allting är färdigt här hemma:P. Ska även bära upp spjälsängen i vårt sovrum så allting verkligen är klart och man inte behöver tänka på sådant.
Har fortfarande lite småsaker som ska handlas. Det som är kvar är:
1 påslakan och örngott
2 underlakan
2 amningsbhar, har hittat dom på hm så ska väl egentligen bara testa dom och betala.
amningsinlägg
2 nappfaskor
1 pkt mjölkersättning
badhjälp
Tror det var något mera också, men orkar inte tänka efter just nu :P. Tur jag har en lapp på kylskåpet.
Har en som sparkar som bara den i magen med :). Det gillas, men tycker han kan komma ut nu!!

-Annelie-

Fortfarande slut som artist

Nu är det bara 2 jobbdagar kvar, två korta. Slutar redan vid tolv på torsdag och imorrn blir det senast vid halv två. Så det känns ju skönt. Har vart trött som fan idag plus huvudvärk på det. Kom hem från jobbet vid ett, åt lite och sen låg jag i soffan fram till tre. For till mamma och fortsatte ligga på soffan innan jag åt mat och färgde hennes hår. Var in på ICA och handlade innan jag for hem. Så nu har jag sakerna hemma så jag kan baka tills på torsdag. Tog även ut mer illamåendetabletter då dom tagit slut. Så klarar jag mig, pallar inte gå med illamående sista tiden.
Ska även in och hämta ut allergitabletter så jag har hemma. Receptet går ut om tio dagar, så är bra att hämta ut det innan. Så slipper jag betala för nya recept :P.
Annars så ska jag nu bara sitta i soffan och se på tv resten av kvällen. Ska göra mig lite skorpor senare och en kopp the till DHW. Och när jag vaknar imorrn så är Jocke hemma :D.

-Annelie-

Helt fucking slut

I torsdags var det dags igen, på kvällen började jag må illa och sen var det bara att spendera en stund vid toan. Spydde och mådde illa som aldrig förr. Låg efter det och bara grina i sängen, ville verkligen inte att det skulle börja om. Sov sedan nästan hela natten.
Var upp och jobbade på fredagen, mådde bara lite illa men det gick över efter ett tag. Efter jobbet for jag hemåt och vi skrev färdigt alla vägningskort till wasacupen. Åt lite mat innan jag for iväg dit. Var där och fixade och så tills klockan var nio.
Väl hemma så var jag dyngtrött och det blev sängen. Mådde illa och sov dåligt hela natten. Men klockan sex ringde klockan och det var dags att gå upp. Var på Unihoc arena klockan sju och sprang sedan runt där hela dagen fram till sjutiden. Väl hemma så var jag dyngtrött. Jocke fixade mat åt oss och klockan nio hade jag däckat i sängen. Och hör och häpna, jag sov elva timmar i sträck!. Vaknade åtta! Men var fortfarande helt slut och ont i benen. Åt frukost och sen skjutsade Jocke ner mig igen. Ville inte köra bil själv då jag har riktigt ont i benen.
Vid tolv var tävlingen färdig och det skulle städas, jag for hem då. Pallade inte göra något och blir någon sur över det så är det deras problem. Jag är gravid och ska inte lyfta och springa för mycket.
Jag och älskling för till Skeer, de hade barnprylsförsäljning där. Så kom hem med en badbalja, sängkläder och lite kläder. Är så nöjd. Men fortfarande småsaker kvar att handla, usch, vill bara bli färdig med allt nu.

Går imorrn in i vecka 37. Ska även jobba 4 dagar till, men sen blir jag ledig. Som det känns nu så ska det bli skönt att kunna gå hemma och bara göra det jag vill. Och framför allt sova. Är dyngtrött och helt slut, både i huvud och kropp. Vill att han ska komma nu så jag kan röra på mig igen. Jocke kommer hem redan på tisdag kväll den här veckan, sen blir han hemma till måndag kväll. Det gillar jag. Så är perfekt om bebis kommer under den här tiden :D.
Folk verkar ju tro att jag ska föda snart, för hade sammandragningar eller förvärkar eller vad fan det kallas. En del säger att det är samma sak, andra inte. Jag vet inte. Men hade det i fredags, ont som fan gjorde det. Sen är mina fötter svullna som fan och magen har sjunkit. Farmor och en på jobbet tror inom två veckor, en annan tror om en vecka. Jag hoppas om en vecka max :P. Men får väl se. Kan lika gärna gå i sex veckor till om jag har otur. Det kan ju inte jag styra tyvärr.

Så länge får jag fixa här hemma, hallen ska göras om igen, ska tillbaka med hatthyllan och göra om lite annat istället. I datarummet så ska det in ett annat databord. Är lite annat småfix överallt med. Även en massa städning. Ska väl göra en massa i veckan så det blir färdigt någon gång. Måste baka också, lovade jobbet att bjuda på något på tosdag :P. Så fullt upp fast jag bara vill sova, kan bara inte slappna av förrän allt är klart. Tur Jocke är långledig så det kan fixas :D, förråden skulle ha städats också, men det tror jag att jag får vänta en månad med så jag också kan bära.

Nu kallar sängen. Godnatt!

-Annelie-