När slutar det?

Trodde jag hade slutat spy. Men nejdå. Vill bara att Jocke ska komma hem och ta hand om mig men han är med kompisar. Jag har längtat efter att bli gravid. Denna vecka hade jag börjar glädjas åt det. Börjat längta, men ska jag börja om såhär nu så vet jag inte vad jag tar mig till. Kan jag inte få må bra? Känns som all skit kommer till mig. Först IVF för att ens kunna bli gravid. Sen volta med bilen och vara livrädd för missfall. Nu illamående och spy i typ åtta veckor. När kan det få bli bra? Jag vill bara kunna få njuta och längta. Men efter det här så vill jag aldrig mera bli gravid. Då adopterar jag syskon.


vecka 15

Har haft en väldigt jobbig vecka. Började i tisdags då man efter jobbet började spy igen. Och igen och igen. Åkte till jobbet på onsdagen med världens illamående och huvudvärk. Skulle jobba till ett, men kom därifrån klockan nio. Hade då spenderat min arbetstimme på skolans toalett och spytt. Spydde verkligen upp allt jag stoppade i mig. Blev inte bättre när jag kom hem. Sov några timmar och sen spy igen. Fick inte behålla något, inte ens vatten och det var verkligen jobbigt. Ringde mamma vid tre så hon fick komma och hämta Solo då han inte vart ute på hela dagen. Jag tog mig bara mellan soffan och toan. Kunde inte ens ta mig nerför trappen så jag kunde hämta panodil. Kvällen slutade med akuten och dropp. Mådde så dåligt och hade sån huvudvärk så åkte in dit. Jocke kom hem från Norge och hämtade mig hos Jennifer och Busk.

På torsdagen fick han gå upp och ringa MVC och boka akupunktur åt mig mot illamåendet. Så var dit på torsdagen, och mådde genast bättre. Mådde bra fredagen också. Spydde upp allt på lördagsförmiddagen med men sen mådde jag bra. Söndagseftermiddagen började jag må sämre ocg måndagen spydde jag hela förmiddagen.

Tur mamma kom och skulle tvätta, då kunde hon vika all tvätt åt mig :P. Var på akupunktur och mådde genast bättre. Eftermiddagen blev en tur till Orsa för lite bebismys med Milenas dotter. Hem och sen väntade sängen. Idag vaknade jag upp och mådde bra, trodde jag skulle få en chock. Men faktiskt så har jag mått relativt bra hela dagen idag. Peppar peppar. Nu hoppas jag det inte bara är akupunkturen utan att det faktiskt håller på att vända.

De ringde även från dalarnas försäkring nyss, så ska få lite pengar därifrån :). Har även ringt försäkringskassan om min sjukskrivning, blev ju sjukskriven i onsdags. Så är sjukskriven tills på fredag. Ganska skönt faktiskt att bara kunna gå hemma och försöka må bra. Så nu ska försäkringskassan skicka hem papper så jag kan få sjukpenning därifrån.

Nu längtar jag till ultraljudet faktiskt, vill ju att de ska kunna se vad det är för kön :P. Annars så går jag in i vecka 15 på fredag enligt barnmorskan. Så bara hoppas allt vänder så jag får njuta av detta lite :).

-Annelie-

"

Jag hatar mitt liv, jag hatar att må såhär. Jag skiter i alla andra som säger att det kommer att bli bättre. För så fort jag tror det håller på att vända så dras jag ner i skiten igen.
Dagen började på toa och verkar avslutas här. Börjar dagen med att spy, går sedan resten av dagen med magont och kan inte skita. Magen gör som den vill och skiter i mig. Har huvud värk dygnet runt och vill bara skjuta mig själv.
Har du inte mått dåligt under graviditeten, dygnet runt. Så besvärar er inte med att skriva, det blir bättre.
Jag HATAR att vara gravid. Har längtat så länge efter det men vill inte må såhär. Jag vill bara gråta och sova. Jag vill inte jobba eller något. Hemmet förfaller för jag orkar inte göra något. Behöver tvätta, diskbänken är full av saker, mattorna ligger i hallen och behövs tvättas, behöver dammsuga. Ja, listan kan göras lång. Men jag orkar inte bry mig. Jag vill bara ha min bebis. Jag byter gärna detta mot sömnlösa nätter, men utav illamående och ont i magen. På en gång.

Jag vill inte vara med något mera på detta tåg. Varför kan det inte få vara bra?

-Annelie-


Bättre än igår :)

Igår var ingen bra dag, mådde dåligt hela dagen men jobbade bara till tolv. Efter jobbet for jag till Ica och handlade lite, hem och lyckades vattna blommorna. La mig sedan i soffan och låg kvar där, somnade till två timmar och sen lite mera tv. Mådde riktigt illa på kvällen, så var bara att gå och spy innan jag la mig för natten.

Idag vaknade jag upp och mådde bättre. Har vart på jobbet och kommit hem därifrån. Så nu har jag lyckats starta diskmaskinen och plockat lite. Har även tagit upp all tvätt som ska vikas. Halva soffan med tvätt nu, så ska försöka fixa den idag. Annars så blir det lugnt resten av dagen. Vill inte överanstränga mig så jag blir liggandes igen.

-Annelie-

Ingen bra dag

Det här suger. Jag mår skit idag. Började med att spy innan Jocke åkte till Norge och sen dess har jag mått dåligt. Har lyckats äta lite men känns som jag ska spy hela tiden.

Vi har längtat så länge efter det här, men just nu känns det bara skit. Varför ska jag få må såhär för? Vi som kämpat så för att ens komma hit. För att ens få plusset på stickan. Fick njuta av det i två veckor. Vet inte ens vilken vecka jag är inne på att må skit. Jag orkar inget och det känns som att allt bara förfaller runt mig.

-Annelie-