090529 - Fredag -

Idag gick jag upp vid halv sex, duschade, sminkade mig, fixade håret, och bäddade sängen och så till att lägenheten är topp trim. Efter jobbet ska jag skynda mig ner på st:mikaels skolan och lämna in min ansökan om skola i höst. Så hoppas vi jag får plugga till usk. =) Sedan ska jag hem och hämta min väska och sen hoppa på första bästa buss till Bynn.=) Verkar bli en bra dag, ser ut att bli finväder oxå. =)

Dags att cykla till jobbet. =)

// A

090528 - Torsdag -

Igår bakade jag bullar efter jobbet för skulle bjuda klassen jag jobbar i eftersom det är min sista dag imorrn. Bakade även scones som jag och älks mumsade i oss på kvällen. =) Det var gott. Blev inte så mkt mer än det, lr jo, jag handlade ett bord till balkongen och lite småsaker som fattades i lägenheten. Inte mkt kvar nu innan den är så fin som jag vill ha den. =)

Idag jobbade jag till klockan två, for hem till mamma och hämtade Solo, sen hem och satte mig på balkongen, men det är synd att de inte är ngn riktig värme i luften än. Vid halv fem hämtade Jocke som sen skjutsade hem mig. Så åkte han och Solo till Bynn för han ska till tandläkaren imorrn, men jag tar bussen dit när jag slutat imorrn. När han åkt så satte jag igång och diskade, bäddade sängen, städade vardagsrummet och sen satte jag mig på balkongen igen med lite jordgubbar. =) Nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska göra resten av tiden.. Vid åtta tänkte jag träna lite i alla fall. Sedan ta en dusch och efter de sova i tid för en gångs skull. Har sovit dåligt den här veckan eftersom jag lyckades bränna mig i solen i måndags. Ska även packa lite tills imorrn, träningskläderna måste med, för jag och älsk ska ut och springa när jag kmr till Bynn. =)

Är i alla fall ganska glad att jobbet slutar imorrn, det är fan jobbigt med dom där barnen vissa dagar.. Men andra dagar är de skitkul. Men nu ska jag vara på Macken hela sommaren utom tre veckor, då jag ska vara ledig en med älsk och jobba på fritids de andra två. Löneförhöjning har jag fått oxå. =) hehe.

Nej, nu ska jag läsa lite andra bloggar och sen se vad som händer. =)

// A

090526 - Tisdag -

Igår jobbade jag från halv tio till kvart i fyra, blev en lång dag.. Men vid elva åkte vi till vasaliden med sexorna för de hade fotbollsturnering, jag trodde inte det skulle bli så varmt som det blev, men jodå. Så när jag kom hem så insåg jag hur varmt det var, för självklart hade jag bränt mig som vanligt. Så nu hädanefter jag ska ut i solen så blir det solkräm. =D Sen hämtade jag Jocke vid halv fem och då for vi hem och lagade mat, sedan åkte jag med Ronja på hundkurs, och det måste jag säga, att fan vad roligt det är alltså. =) Kommer sakna det när det är slut, men då har jag mkt att träna med Solo hemma. =) Kom i alla fall hem vid halv tio, då var det in och lägga sig i sängen och sova med älskling.

I morse gick jag upp vid kvart i sex, skjutsade Jocke till jobbet, sen hem och åt frukost, gick med Solo och vaknade till lite. For till mamma med Solo, hämtade cykelstället och sen hem igen och hämtade min cykel. Vidare till jobbet där vi skulle cykla till siljanssågen och kika lite. Så det gjorde vi. Kom tillbaka vid elva och då var det lunch. Slutade jobba två och for med bilen och lämnade den vid Jockes jobb. Tog min cykel och cyklade till mamma. Skulle hämta Solo snabbt, men slutade med att vi gick ut med valparna i skogen en vända. Sen tog jag Solo och cyklade till ICA och handlade lite. Sedan hem och bytte om, skulle ju träna, men var ingen där. Tråkigt men sant. Måndag var nästa träning. Så jag for hem i hopp om att jag skulle få med älsk ut och springa, men då började regnet ösa ner istället. =( Men men, jag har ju haft en träningsvideo hemma i ett par år nu, så nu tänkte jag att det var dags att använda den. Och jävlar vad jobbig den var, tränade den i typ 50 min och sen fick jag en magtränare av mamma för ett x antal jular sen. Tänkte att det var dags att använda den med, så gjorde det. Känner redan av magen. Men men, blir fint om några dagar.

Har bestämt mig för att när jag blir godissugen så ska jag köpa 70% choklad, för den äter man typ bara ngn bit av, sen vill man inte ha ngt mera. Och det är ju bra. Sen imorgon eller så, så skulle jag och älsk göra en fruktsallad på kvällen. =)
Funderar även på att göra kycklingsallad till middag imorrn med ngt grovt bröd till. Vet att det här låter värsta nyttigt just nu, men nu ska jag bara klara av att hålla mig till det oxå =P Men tro inte att jag tänker sluta med vanlig husmanskost, det ska jag inte. Och ibland ska det unnas saker och ting, men på senaste tiden har jag unnat mig för mkt. Men det ska bli bra det här. Imorrn blir det även att springa och köra med magtränaren och sen fanns det ett snabbt träningsprogram för magen på dvd:n jag har oxå. Nu jävlar ska magen bli platt. =)

Nej, dags att duscha innan dhw och min kopp the. =) Ska även hämta syrran vid tåget halv tio, men ska försöka fjäska så kanske älskling vill göra det åt mig.=) För pill i håret så gör han allt. =D

// A

090524 - Söndag morgon -

Vi var i Bynn från i onsdags tills igår, var meningen att vi skulle vart där tills idag, men jag kände att jag behövde komma hem lite och fixa i lägenheten så det blir lite finare. Så sagt och gjort, kom hem vid sex och då satte vi igång och städa. Vi skakade alla mattorna, la ut dom nya som jag fick ta från mamma, dammsög hela lägenheten, dammade, städade spisen och sen gjorde rent vardagsrumsbordet, så nu är det vitt igen. =) Sedan plockade vi lite smått. Tog även två av stolarna av mina och Jockes utemöbler och ställde på balkongen, blev bra det. La ut en matta på balkongen oxå. Så nu ser det riktigt mysigt ut i lägenheten. Det som ska fixas i veckan är att det ska köpas ett bord som ska hängas på balkongen och blomlådor ut dit. Sen ska jag även köpa lite blommor till lägenheten, ska även få två blommor av Ampe idag när hon kommer med Solo. Det var två blommor jag och Jocke hade när vi bodde ihop, så de tyckte hon att jag kunde få ta. =) Snäll hon är. Sen ska det fixas lite tavlor och sängskåpet ska fixas, men det tar jag lite senare. Men min lägenhet är så snygg och snyggare kommer den bli. Ska även hämta en till vägghylla hos mamma som ska upp i veckan. Så får jag undan lite mer småplock som jämt ligger och dräller. Så det kommer bli en topp lägenhet det här. Men kort kommer först när jag känner att jag är nöjd med hela lägenheten. =)

Idag vaknade jag vid åtta, gick upp och kikade lite på tv, älsk sover fortfarande, men han ska upp snart han med. För snart vankas det frukost innan jag ska iväg och jobba lite. Har vart ledig i tre dagar nu så ska bli skönt att jobba lite idag. Sedan har jag bara fem dagars jobb kvar på Nusnäs skola. Efter det har jag två veckor då jag inte vet vad jag ska göra. Midsommarveckan ska då jag och älsk vara lediga tillsammans. Så imorrn ska jag nog sätta mig och ringa till de ställena jag jobbar på så kanske jag får någon mer dag att jobba på. Det hoppas vi. =)

Nej, dags för frukost.

- Väx upp flicka lilla, allt handlar inte om dig -
// A

090521 - Torsdag -

Idag är det torsdag för er som inte visste det.

Blir en lugn dag idag, sitter och kikar på en film just nu med Emma och Elina. Jocke och Fredrik hittade tvspelet nere. hehe. Ska nog hälsa på Jockes mormor snart så vi kommer ut lite idag i alla fall. Hehe.

Imorrn blir det kanske att följa med Emma, Elina och Fredrik till Falun och Borlänge och kika lite. De hade ingen bil så de tog sig, men då sa vi att vi kunde kanske följa så hade vi ngt att göra med. Blir inte att shoppa ngt, för har inte världens ekonomi till det tyvärr. Men roligt att bara göra ngt i alla fall.  Då blir det nog att åka så man är i Falun tills affärerna öppnar för att sedan åka vidare till Borlänge. Jaja, märks vad som händer. Tror det behövs att man åker till Borlänge/Falun i alla fall, så det kmr dit lite vettigt folk ngn gång.

// A

090520 - Onsdag -

Dålig uppdatering de senaste dagarna, jag vet. xD

Måndags så jobbade jag från åtta till två, sen for jag hem till mamma, hämtade Solo. Sedan var det hem och fixade lite innan det var dags för hundkurs med Solo, det är skitroligt att lära sig hur man ska göra och se hur han utvecklas. Sedan var det hem och sovdags.

Igår var det oxå jobb från åtta till två. Sedan hem till mamma, häntade Solo. For hem och började städa och gick och handlade. Skalade lite potatis innan jag hämtade Jocke. När vi kom hem så gjorde han färdigt maten och jag plockade lite. =) Efter det var det mys i soffan som gällde. Såg desperate housewifes på kvällen där, fy fan säger jag bara. Edie dog :O.. Dåligt säger jag bara. Efter det packade vi och städade det sista innan det var sängdags.

Idag gick jag upp sex. Skjutsade Jocke till jobbet och for sen hem och sminkade mig och packade det sista. Sedan med Solo till mamma och sen till jobbet. Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Slutar två idag, då ska jag till Orsa och hämta min lön om den är färdig. Det hoppas vi. =) Sen blir det mamma och lägga ut annons på valparna innan det blir att hämta Jocke och åka till Bynn.

Mycket planer i helgen tror jag, men skriver om det imorrn lr senare idag.

// A

090517 - Söndag -

Gud vad fort helgen har gått alltså. Igår gjorde jag inte så mkt, var och kika lite snabbt på Jocke när han spela innebandy, det gick sådär för dem, de kom 5:a av 9 lag. Så var verkligen ett medellag =P... Haha.
Var även på djurmagasinet och fick en hundbur av Jocke till Solo. Han ska sitta i den när vi åker bil och sen är det hans nya sovplats, han verkade då tycka om den. =)
Jocke kom hem vid sex igår och då åt han mat och sen packa vi och for till Bynn. Kollade på melodifestivalen, var roligt. Fast Jocke la sig vid elva då han var helt slut efter att ha spelat hela dagen. Men jag tyckte Norge som vann var väldigt bra. =) Trodde Sverige skulle placera sig bättre, men men..

Idag gick vi upp vid halv tio, åt lite frukost och tog det lugnt. Sedan for vi ner på Bynn och handla lite glass och saker vi skulle ha till grillningen. Ska grilla med hans mamma idag. Ska bli gott. =)
Sedan for vi tillbaka till Rot och gick och hälsa på hans mormor, var där en stund. Efter det blev det lite kubbspelandes och så. Nu sitter jag här, vi har börjat grilla, lr ja, Göran har börjat =P..
Ska väl äta lite och sen kommer Jockes syskon och Fredrik hem, då ska vi spela lite kubb och så innan jag och Jocke far till Mora för att sova där inatt.

A.Rosenson <3 J.Åsberg

//A

090515 - Förresten -

Mickan utmanande mig att skriva fem saker som jag ska göra 2009, så här kommer dom.

* Försöka få fast anställning någonstans.
* Idreyran (ett måste varje år).
* Få klart lägenheten.
* Gå ner de sista kg.
* Få bort min skuld till mamma. (HAHA)

Det är väl de jag ska försöka med i år, får väl se nästa år vad som hänt och inte hänt. Hehe.

// A

090515 - Fredag -

Igår var det en hektisk dag, därfö det inte blev ngt skrivande. Jag åkte hemifrån halv sju på morgonen, till mamma för att kolla valparna innan jag skulle på jobbet. Åkte ifrån mamma vid halv åtta, vidare till jobbet. Jobbade till två och sen vidare till Jockes jobb, lämna husnyckeln. Sedan åkte jag till Orsa och lämnade lägenhetsnycklarna, så skönt att vara av med den lägenheten nu. Sedan for jag till Kim och hämtade Klara och vidare hem till Helena. Satt barnvakt från tre till typ sju till Klara och Johan. Vi hoppade studsmatta och gick promenad och såg på tv. Vill oxå ha en liten en- =) Sedan åkte jag hem till Monika och hämtade pengar för ett skrivbord hon köpt av mig. De pengarna behövdes. =D Sedan vidare hem till mig, plockade upp Jocke. Sen for vi till Bynn och hämtade kläder han beställt. Han hade även beställt åt mig. Snäll han är alltså. <3 Vi åkte även hem till hans mor och hälsade på innan vi satte oss och för hem till mig igen. Så kom jag äntligen hem, vid elva på kvällen. Då städade vi undan lite snabbt för att sedan verva ner i soffan och sen sängen.

Idag gick jag upp sex, klädde på mig och för till mamma. Var med valparna en stund och sen vid halv åtta for jag till jobbet. Kort arbetsdag idag, slutade halv tolv. Då for jag och posta paket och sen hem till mamma igen och var med valparna till klockan tre. Då for jag hem till mig och städade det sista, lr ja, det ska vikas tvätt och diskas oxå med det gör jag nog imorrn när jag är ledig. Har oxå hunnit med att sola mkt i det fina vädret som är idag. Somnade en stund i solstolen hos mamma. xD. Ska snart byta lite kläder för när Jocke kommer så ska vi ner på Mora och köpa skor åt honom. Han ska vara med på någon innebandyturnering imorrn och han hade inga skor. Hoppas de vinner. hehe. Han tror i alla fall det, men har ni träffat ngn med bättre självförtoende än han? Inte jag i alla fall. haha. Ikväll ska jag och Ronja på hundkurs igen, ska bli roligt. Man lär sig mkt. Hoppas bara Solo kan lära sig det oxå. Men det kommer nog. hehe.

Är ledig i helgen så blir en lugn helg med massa film och mys.

Ngn som läser? Lr ja, det ser jag ju att det är några stycken som läser, men kommentera så jag vet vilka ni är. =)


Du suger med än aldrig förr!!

//A

090513 - Kväll -

Nu är det onsdag kväll. imorrn ska jag jobba. Ska bli skönt. Ska bli roligt att höra om barnen haft roligt på sin praktik. Fyra stycken har även vart i Sthlm på Skansen eftersom de är med i Friends, hoppas dom hade det roligt. =) Jag vet inte om jag får vara kvar på jobbet nästa vecka, jag hoppas det. Vad de sagt så vill de ha kvar mig, men rektorn vet inte om de har råd med att ha mig kvar med alla nedskärningar och denna lågkonjuktur. Fast å andra sidan så har ju skolan aldrig råd med att sätta in resurser där det behövs och så... Men men, märks vad de säger imorrn.

Nej, nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och dricka lite the och se på lite desperate housewifes. Ja, jocke har blivit fast i den serien med när han fick se från början, så nu får jag inte kolla utan honom. xD


So long mother fucker!!

// A

090513 - Onsdag & fortfarande ledig =( -

Ja, jag hatar lediga dagar, i alla fall då alla andra jobbar eller går i skolan. Idag vakna jag först vid halv åtta, då gick jag ut med Solo och sen blev det sängen igen, gick upp vid tio på riktigt. Lr ja, jag förflyttade ut mig till solstolen då solen lyste så fint ute. =) Men när jag legat den till typ halv tolv så forsvann solen. Så då klädde jag på mig träningskläderna och började städa, dammsög, vek kläder, och dammade lite. Vid kvart i ett hämtade jag Milena och vi for till mamma. Medan Milena var hundvakt åt valparna så tog jag, mamma och Annelie (mamma kusin) Solo och Ninja med oss ut i skogen för en springrunda på fyra km. Imorrn blir det vilodag för nu är mina vader helt slut. Har fruktansvärd träningsvärk, men är stolt över mig själv som sprungit i tre dagar nu och idag klarade jag till och med att springa upp för mördarbacken. hehe.
Kom hem vid tre, slängde mig in i duschen och sedan blev det soffan och nu sitter jag här. Ska snart diska lite och börja lite smått med maten. Lr om jag ska gå och handla lite först.
Imorrn blir det jobb igen. Fan vad skönt. !!

// A

090512 - Ledig -

Vi börjar med måndagen då:

Jag jobbade från åtta till två, sen direkt efter det for jag på ICA och handlade lite mat och frukost som fattades. Sedan skjutsade jag hem mamma och sen for jag hem och tog fram träningskläderna för att sedan gå till Synsam och kolla min syn, då det visade sig att jag missat tiden och skrivit upp fel. Snacka om pinsamt, men men, sånt som händer. Fick en ny tid i alla fall. Sedan gick jag hem och bytte om och satte mig i bilen till mamma och var ut och sprang med henne. Kom före henne och slog min tid med en min! Det blir bra det här. hehe. Sedan var jag hem och då hade älskling lagat mat. Så jag slängde mig in i duschen och sen satte jag mig och åt. Strax efter det kommer Ronja och hämtar mig och vi for på hundkurs. Var riktigt roligt.
Fick lära oss hur vi ska prata med hundarna och sen fick vi läxa på att träna att träna på allting vi gjorde.

Idag i alla fall så gick jag upp vid tio, klädde på mig och gick ut med Solo. Nu sitter jag här och gruvar mig för allting jag ska göra. Är ju ledig idag och imorrn, men tkr inte om det, blir så rastlös. Men det som ska göras idag är i alla fall att vika tvätt, dammsuga, städa badrummet, och sen ska jag på synundersökning klockan ett och sen blir det att springa med mamma vid tre. Efter det lär det väl bli hem och duscha för att sedan laga mat till mig och älsk.

palla skriva ngt mera.

Du suger stort. Är så jävla less på dig så det är fan inte sant!!

// A

090510 - Söndag -

Jaja, ännu en helg förbi. I fredags kika vi på film och så då. Och åt gott och myste. Igår gick vi upp vid åtta och kika lite på desperate housewifes och åt lite frukost. Sedan for jag till jobbet och Jocke till Bynn. Fy fan vad det är tråkigt att jobba om det inte kommer ngn och äter. Då går dagen så himla segt och så. Men dagen gick i alla fall mot sitt slut vid fyra, då for jag till Mora och träffa Ida en stund, sedan skjutsade jag hem henne till Orsa och sedan for jag till Bynn. Hem till Älsk och åt lite mat och spelade lite kubb med hans syster och hennes kille. Sedan blev det robinson och början på se upp för dårarna. Men jag var så trött så det blev tidig säng för mig, medan Jocke spela ps2 till två inatt. =P
Imorse gick vi upp vid åtta, gjorde lite frukost och såg på en film. Jag for till jobbet vid tio och jobbade till fyra. Jocke var och tatuerade sig vid två och jädrar vad snygg den blev. Tror han vart nöjd. =)
Efter jag slutat for jag till mamma dit Jocke kom samtidigt oxå. Jag hade med mig mat till oss oxå. Så vi åt lite och sen har vi vart ute med valparna och lekt lite, och nu sitter vi och kollar på hockey. Hoppas Sverige kan vinna det här nu. Lr ja, de kommer ju trea om de vinner idag, men det är ju bättre än fyra =P. haha.
Blir väl att åka hem till mig vid nio och fixa lite och mysa innan sängen.
Imorrn blir det först att jobba, sen synundersökning, sen springa med mamma och sen valpkurs med Ronja. Ska bli roligt att gå valpkurs och ändå roligare att Ronja ska gå samtidigt. =) hehe.



Jag är så himla less på det här nu så det är fan inte sant,
Varför ska det bara gälla mig för?
Varför kan inte du fundera och tänka om lite med?
Det är väl inte bara jag som ska bete mig hela tiden?
Har inte jag en gräns oxå?
Jo, det har jag och den är på väg att nås.
Snart pallar jag inte ngt mer med dig!

// A

090508 - Matdags strax -

Snart kommer älsklingen min hem, hoppas jag i alla fall, för maten är färdig om typ en kvart xD.
Jag håller på med potatisgratäng, kött, bea och pepparsås. *mums*
Sen efter maten lägger vi nog oss i soffan och kikar på ngt bra,
då har jag köpt jordgubbar till oss =)
Det är ju lite nyttigare än allt godis som man kan ha en tendens att stoppa i sig. =)

Nu kom älskling hem, dags att äta snart. =)

//A

090508 - Tråkigt -

Fy fan vad tråkigt jag har, har bara tvätten kvar, men tiden går så sakta, vill att älsk ska komma snart så vi kan äta gott och bara mysa, men lär väl bli hockey ikväll eftersom det är SWE-Canada. Men får se om jag lyckas får honom att glömma bort det =D Men det lär ju inte hända... Ska snart börja laga mat till mig och älsk. Han skulle ha gjort de, men jag orkar inte vänta så länge. =) Så det blir en fin överraskning tills han kommer hem. xD

- Jag blir så himla less på det här så det är fan inte sant -

// A

090508 - Fredag -

Vaknade tidigt imorse, lr Jocke väckte mig rättare sagt. =) Han skulle ge mig ögondropparna eftersom jag inte kan ta dem själv utan jag missar bara. =P
Han åkte till jobbet vid sex, jag gick upp vid halv sju, klädde på mig, och sen satte jag mig i soffan och kika på lite one tree hill eftersom desperate housewifes får jag inte se på utan Jocke för han är oxå helt inne i det nu xD.
Sedan skulle jag åka till jobbet, fast först till mamma och lämna Solo, på vägen dit upptäcker jag att jag inte har min plånbok med mig, så då lånar jag pengar av mamma så jag kan tanka. Så far jag till statoil, men jag ville se hur långt jag kom på bensinen jag hade i tanken, så jag tanka bara dunken. Åker ifrån statoil, kommer typ till Torino då jag upptäcker att min telefon är borta, stannar bilen, och letar. Men hittar den inte, ska då åka tillbaka till statoil och kolla om den är kvar där. Och då får jag bensinstopp på bastubacksbron, haha. Så får tanka i dunken jag tankade och då ser jag telefonen på golvet därbak. Lyckad morgon.
Jaja, shit happens tänker jag, åker till jobbet, hinner inte mer än komma till noretskolan (6:orna i Nusnäs har slöjd där på fredagarna) så går brandlarmet. Min morgon kunde fan inte ha vart värre. haha.
Jobbade i alla fall till klockan halv tolv typ, åkte hem till mamma och hämtade Solo. Vidare till återvinninsgrejen och lämnade min kläder som jag inte ska ha kvar för de är för stora. Så blev jag av med dom oxå.
Hem och ner till tvättstugan och slängde i första maskinen tvätt. Sedan dammsög jag hela lägenheten, stoppade undan alla sakerna. Ställde in disken i skåpen och bäddade ihop sängen.
Ställde mig sen i duschen och gud vad det var skönt att duscha idag. Klädde på mig och ner i tvättstugan för andra omgången.
Sedan satte jag mig här framför datorn. Ska strax vattna min blommor och sen sminka mig lite, tvätta färdigt och vänta på älsklingen. <3



A.Rosenson <3 J.Åsberg

- En del fattar ju inget, vad är det som är så svårt? Psyket nästa!! -


// A


haha, undrar om de funkar xD



TJÄNA PENGAR SNABBT OCH ENKELT!
För en tid sen surfade jag bland nyhetsgrupper på nätet precis som du gör nu och hittade en artikel liknande den som du läser nu och där stod det att man kunde tjäna tusentals kronor inom några veckor genom att investera enbart 60 kronor. Metoden kallades system 60.
    Så jag tänkte att det måste vara lurendrejeri men nyfiken som man är fortsatte jag att läsa och då stod det att man skulle skicka 10 kronor till var och en av dom sex namnen och adresserna som stod med i artikeln. Sen placerar du dig längst ner på listan på plats #6 och postar den i så många nyhetsgrupper som möjligt (det finns tusentals) det var det, ingen hake. Så det kan inte vara skadligt att prova tänkte jag. Vad har jag att förlora förutom 60 kronor och frimärken eller hur? Så jag investerade dom futtiga 60 kronorna. OCH gissa vad? Inom 7 dagar började jag få pengar på posten, jag var helt chockerad. Jag trodde att det skulle sluta snart men pengarna bara fortsatte att komma. Den första veckan hade jag tjänat 250 kronor, men i slutet av den andra veckan hade jag tjänat 5 000 kronor den tredje veckan hade jag tjänat 50 000 kronor och det fortsatte att komma pengar. Pengarflödet varierade men det var definitivt värt 60 kr plus frimärkerna.
    Nu skall jag berätta hur det fungerar och viktigast av allt VARFÖR det fungerar. också var säker på att du skriver ut en kopia av denna artikeln NU! Så du kan få information om du behöver. Jag lovar att om du följer instruktionerna till punkt och pricka så kommer du tjäna pengar så snabbt och enkelt som du inte trodde var möjligt!
Förslag: Läs hela denna texten noga (skriv ut den eller ladda ner den) följ instruktionerna och bara se pengarna komma in! Det är enkelt, lagligt och framför allt du behöver bara investera 60 kronor + frimärken
VIKTIGT: Det är inte en bluff, det är inte ohederligt, det är inte olagligt och det är 99 % ingen risk - det funkar verkligen VAR UPPMÄRKSAM PÅ: Var snäll och följ dom här instruktionerna TILL PUNKT OCH PRICKA, och 100 000 eller mer kan bli dina inom 60 dagar. Det här programmet fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som är med.
Var snäll och hjälp till med den lyckade framgången genom att följa instruktionerna. Du kommer nu att bli medlem i Mail Order Business. I det här företaget är din produkt en service. Du jobbar med att ta fram mailing listor. Många stora företag är villiga att betala stora pengar för kvalitets listor.

Här är dom tre stegen till framgång:
STEG A: Ta 6 separata bitar av papper som du skriver "SNÄLLA LÄGG TILL MIG PÅ DIN MAILING LISTA" Nu tar du och skaffar dig 6 st svenska tio - kronor och lägg en i varje kuvert (Du behöver 6 st kuvert) Nu skall du ta och placera ett utav dom papperena som du skrev på förut och lägga i varje kuvert (du skall nu ha 6 förseglade kuvert med en lapp med "Snälla lägg till. och ditt namn och adress och med en svensk tia). Vad du skapar nu är en service. DETTA ÄR ABSOLUT LAGLIGT. Du begär en laglig service och du betalar för den!

#1 Marie Jakobsson, Naglarby 31, 783 50 Gustafs
#2 Christian Shaitosa Skallbrovägen 8, 184 91 Åkersberga
#3 Pontus Österlindh, Bromsebyvägen 70, 184 91 Åkersberga
#4 Yegane Nejad, Sätraängsvägen 2, 2 tr, 182 36 Danderyd
#5 Arvid Andrén, Frodevägen 5, 182 55 Djursholm
#6 Annelie Rosenson, Vasagatan 56B, 792 31 MORA

STEG B: Nu skall du ta bort #1 på listan du ser ovanför, och sen flyttar du upp dom andra (6 blir 5, 5 blir 4 osv.) och sen lägger du till ditt namn som nummer #6 på listan.
STEG C: Ändra vad du vill, men försök att ha kvar artikeln så nära artikeln som möjligt. Nu skall du posta artikeln på så många nyhetsgrupper som möjligt. Behåll en kopia-stegen för dig själv och när du behöver pengar kan du använda den igen och igen. VAR SNÄLL och kom ihåg att den här "affären" fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som deltar och deras lyhördhet till stegen. NOTERA: att det kan vara bra att behålla lapparna du får och deras adresser för att kunna bevisa att det verkligen är en service du tillhandehåller. Skicka pengarna nu och posta detta brevet. (Fast modifierat med ditt namn) i så många nyhetsgrupper som möjligt, FÖR JU MER NYHETSGRUPPER JU MER PENGAR !!! Försök att posta i så många nyhetsgrupper/sajter som möjligt för då kommer det att ”rulla” in desto mer pengar. Lycka Till !!!!

090507 - Filmdags & hockeydags -

Ja, det blev korv med bröd till middag idag =P Orkade inte laga ngt bättre. Hehe. Lr jag, Jocke fick laga. Sedan har jag plockat upp påsarna som följde med hit från förrådet och Jocke var snäll och söt och diskade. Nu har jag hittat en hemsida som man kan se gratisfilmer på, så det är vad jag tänker göra medan Jocke kikar på hockey.

- Lev ditt liv och sluta försöka ta över mitt -

// A

090507 - Dåligt med uppdatering -

Ja, vart dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Men kan skriva lite nu.

I måndags jobbade jag först till två, sen for jag hem och fixa lite snabbt innan jag for till mamma för att vara hundvakt åt valparna. Erica kom dit en vända oxå. Var trevligt att träffa henne lite. =) Vid sex for jag upp till träningen och tog lilla träningen och sen for jag tillbaka till mamma, duschade och kika på valparna. For hem vid halv tio och pratade med älsklingen min i telefon och sedan la jag mig och sov.

Tisdags jobbade jag till två då med, for sedan hem, bytte om till träningskläder och tog det lugnt framför en fin tv-kväll med dhw. La mig vid tio. =)

Onsdags morse kom älskling till mig vid sex på morgonen, han vill vara hos mig och vara sjuk. =P Jag for till jobbet, kom hem därifrån vid tre. Då åkte jag och älsk till Orsa och städade ur mitt förråd så nu är lägenheten i Orsa helt färdigurplockad. Är så skönt. Sedan for vi till mamma och spelade lite klockan med Peter och Viktor. Självklart vann jag =P.. Handlade lite sen och köpte pizza till middag, ingen av oss orkade laga mat. =D

Idag gick jag upp i tid och klädde på mig och fixade. Hade cykeln med till jobbet för de hade slöjddag, så sammanlagt har jag cyklat typ 2,5 mil idag, så det får bli min träning. Ska snart duscha lite snabbt och klä på mig. Älsk kommer vid fyra, då ska vi fara och handla och laga lite mat, fast vet inte vad ännu.. Märks sen.. Hockey på tv ikväll. Så det lär vi nog ska se på.

Dags att fixa lite för mig tror jag.

- Du suger, skaffa dig ett liv för i helvete -

// A

090503 - Back together -



Jag älskar Dig Joakim Åsberg.
Du & Jag genom Allt.