090630 - Tisdag -

Började jobba halv sju imorse,
stressad som bara den när jag vakna.
Klockan vad då fem över sex,
men jag hann både lämna Solo och packa badkläder,
och var ändå på jobbet två minuter i halv sju. xD
Stressade dit som bara den och första barnet kommer först tio i sju.
Roligt, lr inte. haha.

Slutade jobba vid två,
for till ICA Maxi och handlade lite.
Till mamma och hämtade Solo,
hem och hängde upp badkläderna,
sedan kom Ronja och Ullis och hämta mig,
så for vi och badade med hundarna.
Jag var den enda som badade.
Så hade badat hela två ggr idag.
Men är ju så skönt i vattnet.

Kom hem vid fem och då duschade jag Solo,
han blev så smutsig efter allt sandrullande.
Sedan tog jag på mig träningskläderna och satte igång och träna.
Idag blev det mage, ben och armar.
Var riktigt skönt.
Har nyss kommit ut ur duschen,
ska strax klä på mig och borsta Solo lite innan det blir soffan resten av kvällen.

// A

090629 - Måndag -

Gick upp klockan sju imorse.
Åt frukost och tog det lugnt innan jobbet.
På jobbet blev det bad, sol och mer bad.
Slutade halv fyra, fast har timmar till halv fem,
så skriver det på lönerapporten. =)
Åkte till mamma och hämtade Solo,
sen hem och tog det lugnt.

Min bror Johan ringde när jag var hemma,
så gick dit och åt jordgubbat med mjölk.
Det var gott, och inte alls så onyttigt.
Lr mjölken är väl inte världens bästa,
men man ett ganska okej mellanmål.

Kom hem igen och la mig i soffan för det är för varmt ute.
Sedan bytte jag om och tränade mage.
Kommer garanterat ha träningsvärk imorrn.
Men det är bra, nu har jag kommit igång igen.
Ska börja skriva träningsdagbok och vad jag äter med.
Skulle ha vägt mig imorse, men det glömdes bort,
så ska göra det imorrn istället.

Men nu ska jag gå ner i vikt. Det bara är så.
Ska ha platt mage och väga 72 när jag är färdig.

En annan rolig sak hände idag,
när jag kom hem hade jag ett brev från Mora Kommun,
det var svar på om jag fick plugga till USKA lr inte i höst.
Självklart är man så bra så man börjar den 24:e augusti. =)

Men saknar min älsk, han kom hem tio igår kväll,
och for sju imorse. =( Han ska jobba i Sälen några veckor nu,
men det blir pengar för honom i alla fall.
Fick i alla fall en fin väska och ett diadem från honom igår. =)
Kommer kort sen.

Nej, nu ska jag ta min middagsdrink, duscha,
sen göra mig en kopp the och se på långfilm som börjar klockan nio.

// A

090627 - Lördag -

Jag har vaknat hela natten inatt, vet inte varför. =/ Men lyckades sova ett litet tag i alla fall. Gav upp vid åtta och gick upp och ut med Solo. Har sedan jag kommit in, tagit ut soporna, bäddat ihop sängen, ska snart vika all tvätt som tvättades i onsdag. ja, jag vet, jag är lat när det gäller att vika tvätt, men det är ju så tråkigt. Vill ner på Mora en vända idag oxå och gå till stranden och lägga mig, men inget roligt när man är själv.. Så ngn som vill följa? Hör av er.

På måndag börjar jag med min diet igen. Och träningen, nu har jag bestämt mig. Då ska jag äta frukost och lunch. Till middag blir det en drink som mamma köpte åt mig förut, men som jag aldrig drack. Men nu är det dags. Ska även träna, vet ej om det blir bara springträning, men det tror jag inte. Det är så jädra tråkigt. Nu ska jag bli smal igen. Har gått upp 4 kg nu. Så dags att gå ner dom igen. Men det ska nog gå bra med lite vilja och vaselin. Jag får helt enkelt avstå från allt det goda i sommar. Men det ska gå! Det bara är så. Är less på att känna mig fet vare morgon jag vaknar.


// A


090626 - Fredag -

Sitter på min balkong efter en rolig arbetsdag, det är fan kung att jobba på fritids, det är verkligen ngt jag skulle kunna göra. Eller dagis. Det känns som jag har semester dom här två veckora. Det är fint väder, vi tar med barnen ner till sjön och badar och solar med dom. Kan det bli bättre?

Fast just nu har jag väldigt tråkigt, sitter ensam hemma och har smsat alla möjliga människor, vill umgås, bada.. Ha roligt. Men de jag skickat till kan inte eller så svarar dom inte. Är väl meningen att jag ska sitta ensam hemma. Trodde det skulle bli skönt att vara ensam en hel helg, men har redan tröttnat på det.

Saknar Jocke jättemkt, på söndag kväll kommer han hem igen. Det är ju långt till dess. Men pratade med honom idag. Han hade köpt presenter till mig, tre stycken. =) tror det är kläder, men han säger inte vad för ngt. =( Men blir en rolig överraskning på söndag kväll.

Men nu orkar inte jag skriva ngt mera. Ska nog fortsätta se på tv och tråka.. Hoppas ni andra har en bra helg i alla fall. =)

// A

090625 - IdreYran -

Ja, snart är det IdreYran, men jag vet inte om jag ska dit. Vet inte om jag orkar med en massa fylla en hel helg. Får väl se vart det slutar. Det brukar vara årets höjdpunkt, men i år ser jag inte framemot det. Varför vet jag inte. =/

090625 - Torsdag morgon -

Ja, klockan är åtta på morgonen och jag är vaken, börjar jobba först halv tolv. Men nu har jag tid att duscha och städa lite i lugn och ro. Skönt det.
Älsklingen åkte till Göteborg nyss med Nordin. Och Gud vad jag kommer sakna honom.
Är ledig hela helgen oxå, vet inte vad jag ska göra då heller. Hoppas i alla fall på fint väder så man kanske kan ligga på stranden och ta det lugnt =).

Nej, orkar inte skriva ngt mera nu.

// A

090623 - Kväller -

Kom hem från jobbet vid halv fyra idag, då satte jag igång och städa databordet och sortera alla papper. Skönt att ha det gjort. Skulle även har satt upp tavlor och dammsugit idag men det orkade jag inte. Är skittrött, så jag la mig på soffan och lyckades somna. men men, får städa resten imorrn då. Då har även vi tvättid så älsk kan få med sig lite rena kläder till Gbg på torsdag. =) Sedan är min lägenhet i topp trim och allt är snyggt och fint. Bara sängskåpet kvar nu, men det är inte färdigmålat. Mamma sa att jag och Jocke skulle måla det och så, men ändå har hon gjort det. Hon är väl underbar. =) Ska snart sätta på ugnen, älsk är på väg hem från jobbet och jag lovade honom baguetter och the när han kom. <3. Så då ska han väl få det. Och bara sängskåpet är färdigt så kommer det komma finfina kort på min lägenhet. =)

- Leker man med elden blir man tillslut bränd -

- Letar man efter orsaker att inte vara med någon så hittar man dom,
ibland måste man sluta tänka och låta hjärtat säga sitt istället. -

Två fina citat jag hörde idag. =)


Är så glad att det är Du & Jag igen älskling. <3

// A

090623 - Tisdag morgon -

Inatt har jag inte sovit mkt, men kan bero på att jag började jobba halv sju imorse och är inte van vid det och var väl rädd att försova mig kanske. =/ Jag vet inte riktigt. Men nu är jag i alla fall på jobbet, ett  stackars barn som kommit, så snart ska vi äta lite frukost. Hoppas jag får sluta tidigare idag så jag kan hem och städa lägenheten. Lr fortsätta städa den kanske man ska säga. Började med badrummet igår, gjorde rent från tak till golv, snacka om fint det blev. Älsklingen städade köket, oxå från golv till tak. Så nu är de två rummen fina. =) Ska försöka göra resten idag, sen ska två tavlor upp på väggen som jag köpt. =) Nej, nu ska jag börja duka fram lite frukost. 

Jag hade skrivit värsta långa inlägget om en viss person, men jag radera det. Hon är inte värd det utan jag väljer att stå över. Jag är bättre än det och inlägget jag gjorde igår var en stund av svaghet. Men ta inte som att jag är rädd för henne, det är jag inte. Men jag är bättre, bättre än att smutskasta folk via internet, plus att jag tror allt kommer tillbaka på en senare i livet.
 
// A

090621 - Denna kväll/natt sög -

Ja, det här sög ju. Godnatt. !!!

090619 - Midsommarafton -

Idag blir det fest, kommer lite folk hit verkar det som, vi ska grilla lite och umgås. Ska bli roligt, nu fattas det bara att Fia säger att hon kmr. =)

Gick upp vid, ja, jag kommer inte ihåg vad klockan vad. =P Men har spelat guitarhero sen vi gick upp och suttit framför datorn, jag och älsk har rensat hans dator på bilder. Fanns en jävla massa fula bilder på den i alla fall, men nu är dom borta och de enda snygga bilder kvar är på mig xD haha. I alla fall vad han sa.

Ska spela lite guitar hero till nu, Jocke ska elda så vi kan duscha lite idag oxå. Ska se om Fia kommer oxå så vi kanske ska ringa och se om vi hittar lite alkohol till henne med.

Nej, orka skriva om allting här på bloggen.

Den som kommentera om min förlovning kanske kan skriva namn oxå? Eller är den för feg för det? Jag börjar liksom bli jävligt trött på kommentarer utan namn i min blogg.. Fattar inte vrf man håller på så.. Jaja, en del vågar inte stå för det dom tkr och tänker i alla fall..



Vill ha tillbaka dom här byxorna, men dom blev ju för stora, synd nog..
Det är nog det värsta med att gå ner i vikt,
så mkt kläder som bli förstora=(



090619 - Finaste av alla är Du -

Loggade in på bdb idag, såg att älsk laddat upp en bild och där var det värsta dikten om mig. Men för er som inte orkar gå dit och se vad han skrivit så har jag kopierat den. =)

Dagarna kommer
dagarna går,
jag älskar bara dig
och jag hoppas du förstår
Det finns en dröm
och vi lever i den.
Jag tackar dig för
att du står vid min sida,
kärleken mellan oss
kan ingen riva.
Dina ögon av kristaller
och ditt hjärta av guld,
jag hoppas du vet
att jag gör allt för din skull.
Jag hoppas du vet
att du är allt för mig,
förstå älskling
jag skulle dö för dig.
Jag säger alla
världens vackra ting
Jag ska alltid
för alltid vara din...


Så fin den var. =) Och jag är så glad att det är vi två. Det är så det ska vara. Nu och för alltid.

090615 - Förlovad -



- Nu har det hänt, ring på fingret igen -

Annelie Rosenson <3 Joakim Åsberg

Always and forever

090615 - Semester -

Måndag morgon och första semesterdagen med regn.. Ja, skitroligt. Not! Men men, är med min älskling och bara det är ju ett stort plus. =) I morse gick jag upp klockan sju och gick ut med Solo, ringde Fia samtidigt, men hennes mamma var där så vi skulle höras lite senare så hon kunde vara social hemma. hehe. Kom in efter en halvtimme ca, började duka fram frukosten medan älsk låg och sov. Väckte sedan honom så vi åt en mysig frukost med tände ljus och så. Nyss har jag bäddat ihop sängen och tagit reda på lite saker. Jocke står i duschen. Bara han är klar så ska vi åka till mamma och ta hand om valpen tills Viktor vaknar. Sedan är det full fart hela dagen, vi ska köpa blommor, diska, vika tvätt, besikta bilen, sista gången på hundkursen, sen oxå köpa lite nagelsaker så jag får naglarna fina. Ska göra fransk manikyr på dem tänkte jag nu när jag lyckas fått dem lite längre =) Nej, dags att leta fram lite saker som ska med till mamma.

// A

090613 - Lördag -

Orkar inte skriva allt jag gjort dem dagar jag inte uppdaterat. Men om vi säger det så här. jobb, jobb, crusing, sova.. Så har det typ sett ut. Och även idag har jag jobbat. Skutade halv fyra, åkte och hämtade husnyckeln som Jocke hade, han jobba med idag och vi visste inte vem som sluta först, så då fick han ta den. Nu så sitter jag hemma och ska snart lägga mig i soffan tills älsk ringer och vill bli hämtad. Efter det blir det nog bara film och lite mys ikväll. Ska även jobba imorrn, så orkar inte göra ngt mera. Men det gör inget, för imorrn är sista dagen jag jobba xD Sen är jag ledig en hel vecka med min älskling. då ska vi göra ganska mkt. Det ska byggas sängskåp, köpa lite fler blommor, sätta upp tavlor. Och sen om det är fint väder så ska vi nog till leksand sommarland =) Min bror fråga om vi ville till kupolen ngn dag, så kanske ska dit oxå. Sen på midsommar så ska vi vara i Bynn och grilla med Jockes syster och hennes pojkvän. Kanske går till Sara där det kommer vara några stycken och hälsar på med. =)

Kommer även komma upp kort på min lägenhet inom en snar framtid, har inte velat lägga upp några kort förrän det i stort sett är klart, men det ska nog vara klart lagom till midsommar. =)

Grattis till studenten Fia, har velat vara där, men hoppas du haft det roligt. =) Älskar och Saknar dig. Kan inte Du och Daniel komma till midsommar då? =)

// A

090611 - Dålig uppdatering jag vet -

Jag har inte uppdaterat på ett tag, har jobbat en massa och cruisat lite. I alla fall så orkar jag inte skriva ngt mera idag.

Men däremot så kan jag skriva att jag inte kan smsa lr ringa just nu, ifall ni undrar varför jag inte hör av mig. Men det är lika dött från andra hållet med just nu och det är faktiskt inte bara jag som ska höra av mig hela tiden. Ta åt er om ni vill!

// A

090601 - Ny månad. -

Börjar med fredagen då, jag slutade jobba vid halv elva, cyklade ner till st Mikaelsskolan och lämnade in min ansökan om skola i höst, sen cyklade jag hem, tog mina saker och gick till bussen. Träffade Jockes syster Emma där, hon skulle med samma buss. Och fy fan säger jag bara, var några stockholmare på bussen som satt i närheten och de fick för sig att ta av sig sina svettiga kängor och fy fan, det stank fotsvett i hela bussen alltså. Man tar fan inte av sig skorna i en buss sådär när det stinker om dem.
Kom till Bynn i alla fall, gick till Jockes farmor/farfar där Jocke var och tvättade bilen, men han var så seg så medan jag väntade på honom så gick jag och Emma till Östäng och köpte glass. Sedan när Jocke var färdig så åkte vi till Rot, tog det lugnt och sen blev det pizza på kvällen och lite brännboll med lite folk vi lyckades få ihop på kort varsel.
Efter det så sa Johan att han ville åka vattenskidor och jag kunde ju inte vara tyst, så jag sa att jag oxå ville. Då sa han att jag fick testa det just då om jag ville. Klart jag ville, så sagt och gjort, hem och byta om till badkläder och så åkte vi. Jag var den enda som testa, de andra tyckte det var för kallt i vattnet. xD Men jag testade fyra ggr innan jag insåg att jag skulle vara en isbit om jag inte la av. =) Men det var roligt, sen for jag och älsk hem till honom och kikade på en halv film och jag somnade så han fick dra mig in i sängen. =)

Vaknade vid tio lr ngt sådant på lördag, då gick vi ut och la oss i solen ett tag innan vi åt frukost och packade ihop. For sedan till Mora och fixade lite hemma, sedan ringde Mikael, då for vi till mamma och hämtade honom och Putte och vidare till Orsa för att städa ur 144:an och fixa ljudet. Så det gjorde vi. Sedan hem med dom två och jag och Jocke hem till oss. Duschade och åt lite mat innan det blev dags för cruising i Orsa. Och fy fan vad roligt det var. Plockade upp lite folk här och där och det var riktigt jävl roligt. Och mamma, till slut satt vi i bilen, visst skuffen, men det var i alla fall i. =P
Vi kom hem vid två tror jag och då däcka jag i sängen på en gång.

Väckarklockan ringde halv åtta på söndagen, jag vakna med världens huvudvärk, men var bara att ta panodil och en dusch. Sedan fick Jocke skjutsa mig till jobbet för jag våga inte köra bil riktigt då. Och det bästa med allt på jobbet var att min bror börjat där och då fick jag köra med honom. xD Halv fem var vi i alla fall färdiga för dagen, då åkte jag med Peter till Mora. Jag, Jocke, Mikael och Putte for då till pappa och hämtade ngn bil Mikael fått av ngn. Sedan blev det Mora igen och äta lite glass. =) Sedan for jag och älsk hem och kika tv och sen blev det sängen. =)

Idag åkte älsk och jobbade, jag var ledig. =) Men jag gick upp klockan åtta i alla fall. Började tvätta, diska, dammsuga, plocka iordning lite. Och massa mera. Vid halv tolv var jag färdig och for till mamma för att gå ut i skogen med valparna. Shit vad snabba de blivit. Sedan vid ett for jag och mötte Ampe för att hämta hem Solo. Då tog jag med Mysan som hon ska köpa på fredag. =) Då blev hon glad. Sedan for vi hem till mamma igen. Och sen fick jag, Mikael och Putte för oss att vi ska sänka 144:an och färga den svart idag och imorrn. Så då fick vi åka och handla lite till det. Köpte även en massa glass på affären så man har lite i frysen. =) Sedan till mamma igen. Sedan följde Mikael och Putte med hem till mig, där Jocke var och väntade. Så då åt vi lite och sen for de tre till Orsa och är kvar där ännu. De sänker 144:an idag och så fixar vi resten imorrn om vädret tillåter, det var ingen idé att jag följde med idag, finns inte så mkt för mig att göra. Men imorrn, då ska jag med och hjälpa till. Shit vad snygg den kommer vara alltså. =)

Just de, de finns bilder på bdb, orkar inte lägga upp här. =)
 
Nu så ska jag kika på tv och se om de kommer snart, så jag och älsklingen kan mysa lite. =)
//A