Tiden går för fort framåt...

Idag är det verkligen inte en vanlig dag. För idag fyller vår underbara son 1 år. Tänk vad fort det går. För 1 år sedan vid denna tiden lår jag och krysta för att han skulle komma:). Och det gjorde han. Detta har vart det bästa året i mitt liv. Att en sådan liten människa kan betyda så mycket för en. Skulle göra allt för honom.
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANTON
120428 14:18
 

Vaccination

Tänk att min pojk blir 1 år på söndag :). Idag var det dags för vaccination, liten kille jag har. 8980gram och 76 lång. Trodde han skulle vara över 9kg nu, men inte då :). Sprutorna gick bra, han grina när han fick dom, men sluta ganska snabbt. Han vart godkänd i alla fall, så det var ju bra :).
Jennifer hade tid strax efter mig, så vi gick dit och efteråt gick vi ner på Mora och fika på kaffestugan och var på systemet åt hennes karl.
Följde med hem till henne efteråt och var där ett tag innan jag for till mamma. Blev bjuden på middag där, pasta och baconsås. Gott var det. När vi var där så fick Anton feber och blev gnällig. Så for hem vid sextiden.
När vi kom hem så fick han välling innan han skulle sova. Då spyr han ner hela mig, hoppas det inte är magsjuka, för det lukta as alltså!! Bytte om på honom, gav honom vatten och la honom i sängen. Han grinar efter ett tag, då har han kräkts i sängen, bara lite, men bytte örngott åt honom och gav honom vatten och Alvedon. Så nu sover han fint i sin säng. Jag hoppas det är biverkan av vaccinationen, lär väl märka det inatt och imorgon bitti.
Så jag sätter mig i soffan en stund och sen går jag och lägger mig ifall det blir en jobbig natt :).
 
-Annelie-

Saga utan lyckligt slut...

Missfall... missfall... missfall.. Om jag upprepar det för mig själv högt så kanske det går in. Det kanske går in att det plus vi fick den 3:e mars är borta. Bebisen vi trodde vi skulle få träffa i november inte kommer komma då. Att det försvann, dog i magen. Att vi överhuvudtaget blev gravida på naturligt sätt är så stort. Att sedan mattan under oss skulle ryckas undan lika fort räknade vi inte med. Livet är orättvist, vi fick kämpa för att få Anton, Anton som är vårt allt, vårt liv. Han vi älskar mest av allt.
Vi trodde han skulle få ett syskon, någon att växa upp med. Perfekt ålder mellan dom med.
Ja, som ni läser så hade man redan börjat drömma om bebisen som skulle komma. Den som vi aldrig kommer få träffa. Jag skiter i att det var väldigt tidigt i graviditeten som jag fick missfall.
Har alltid velat ge Anton ett syskon, någon att leka med, någon som finns där. Visst, det kanske kommer sen. Men glädjen när vi fick ett plus utan att behöva vänta flera år, utan hormoner och allting.
 
Vet att många får missfall, vet att många som läser detta tycker jag ska vara glad att vi har ett barn. Jag är det, vet inte vad jag gjort om vi inte haft Anton.
 
Men jag vill ha fler barn, alla säger, nu vet ni att det går på naturligt sätt. Ja visst, men chansen att det ska gå igen, hur stor är den? Vi höll på tre år innan vi fick hjälp med Anton. Så ca 4,5 år gick det innan vi blev gravid på naturligt sätt. Ska jag vänta så länge igen?
 
Det värsta är att jag är ensam med mig själv på kvällarna, då kommer tårarna, då sjunker det in, att det hänt, att det är borta. Att jag ska ringa Mvc på måndag och säga det, att jag inte ska dit något mera. Nu ska jag bli ogravid, den som ser alla andra få syskon och önska att det var vi...
 
-Annelie-

Det är över nu

Det blev som jag ställt in mig på. Tråkigt och ledsen blev jag. Men samtidigt så är det skönt att veta. Slippa gå runt och oroa sig och fundera. Tyvärr går inte livet alltid son man vill.
Förhoppningsvis går det bättre nästa gång.


Väntan äter upp mig inifrån

Tårarna rinner och klockan står fortfarande stilla. Blev inget idag, imorgon blir det. Vet inte vart jag ska ha händerna. Kryper i hela mig och rädslan ökar.
Ont i huvudet, mår illa.


Klockan går med tiden står ändå stilla

Idag har tiden stått stilla, väntan på morgondagen har funnits i mig hela dagen. Nu ligger jag rastlös i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag får gå upp och ringa samtalet.
Sedan bara hoppas allt går som det ska.
Vet inte vad jag gör om det inte gör det :(.


En stund innan middagen.

Jaha, så satt man framför datorn igen, öppnar knappt den längre. Har fullt upp med en krypandes Anton som är överallt där han inte får vara :P. Men tror han börjar förstå ordet nej nu, han grinar jämt när vi säger det. Haha, vet inte var han fått det ifrån.
Just nu står maten i ugnen, håller på med köttfärslimpa, var länge sedan nu, så ska bli gott. Får hoppas Anton tycker om det med.
Jocke åker imorgon, eller inatt rättare sagt. Då blir det jag och Anton ensamma igen. Tror det kommer bli bra, har massa som ska göras. Måste börja baka, Anton fyller liksom 1(!) den 28:e, vart tog tiden vägen? Födelsedagspresent är redan inhandlat :). Så bakandet kvar och måste fundera på tårtorna, han ska få barbapapa tårta tänkte jag.
Den 23:e börjar jag på mama bootcamp, utomhusträning för mammor där barnen följer med. Kan inte bli bättre. Ska faktiskt bli roligt att träna igen. Och snön håller på att smälta för fullt. Ser ut som en pool på åkern utanför oss. Köpte regnkläder åt Anton förra veckan, kanske skulle dragit på dom och sett hur täta dom är? Så har jag ett skäl att hoppa i vattenpölarna också, ser ju så roligt ut :P. Han har även fått sig ett par skor, jättefina är dom :). Ska införskaffa ett par regnstövlar nu, det lär behövas. Är det något jag kan lägga pengar på så är det ytterkläder och skor åt Anton. Han ska vara ordentligt klädd och så ute. Så stövlar behöver han. Även en annan jacka som han kan leka med ute. De han har nu är inte så bra för det. Så det ska kikas på :).
 
Några fina kort jag fick på vår pojk imorse:
 
 
Nu börjar middagen bli klar. Dags att göra brunsås :).
 
-Annelie-
 

April

Tiden bara rinner iväg, hinner inte med att uppdatera :P. Just nu håller jag på med alla anmälningar inför wasacupen som ska vara i helgen. Har bara lite kvar nu, sen är jag förhoppningsvis klar. Bara det inte kommer inte tusen ändringar, men det borde det inte göra. Anmälningstiden gick ut igår. Men Fia, du får gärna anmäla dig i sista sekund :D.
Annars så var jag, mamma, Anton och Felicia till Falun idag, Anton kollade hörseln, den blev inte godkänd. Men de kollade hans öron och han har vätska bakom dom, så kan vara dom som är orsaken. Så nu ska det opereras in rör så det kommer in luft istället för vätska :). Så får hoppas det blir bättre då.
Hittade även tillbaka till gymmet idag, var ganska skönt. Jocke hade lagat mat när jag kom hem, han är snäll han :).
Nu ska vi lägga Anton och sen se Walking dead :D.
 
-Annelie-