Mariebergsskogen och Barnmässan

Helgen har vart sådär underbar som den borde vara varje vecka :D. I fredags så packade vi en väska och tog bilen till Karlstad, en natt på hotell och barnmässan stod på schemat. Vi kom fram till Karlstad mitt på dagen i fredags, så vi for till Bergviks shoppingcenter och kikade lite, åt middag där också. När vi var färdiga där så var klockan inte så mycket,så vi åkte till Mariebergsskogen, en stor park med lekparker, djur och massa mera. Vi kikade på lite djur och Anton lekte av sig i lekparken :). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar att se glädjen i min sons ögon när han leker i lekparken.
Just nu är ju inte jag ute med honom så mycket,
men om 8 veckor är jag beräknad så då blir det ändring på det :)
 
Och så kom lördagen, dagen jag väntat på. hehe. Har efter att vart hemma i ett x antal månader av illamående och ont i benen så var det så skönt att få komma hemifrån och göra något annat. Så dags för barnmässan. Vi kom dit och ställde oss i kö redan halv tio, och tur var väl det, för tio i tio så blev kön hur lång som helst. Så när de öppnade kl 10 så kom vi in på en gång :). Vi gick runt därinne i ca 3 timmar innan mina ben verkligen skrek av smärta och magen blev hård av sammandragningar, mina första den här graviditeten dessutom. Men en rolig dag hade vi och lite saker fick vi med oss hem,
Vill lätt dit nästa år med :D.
 
 
 
 
 
Anton träffade mumintrollet och lilla my :)
:)
 
Hattens förlag som hittat på babblarna var där
så Anton fick självklart figurerna.
Helnöjd var och är han :). 
En gratispåse med saker man fick :)
Leksak, mugg, tidning med rabatter i, tandkräm m.m.
De delade även ut babybag gratis där, däri var det blöjor, våtservetter,
2 par strumpor, duschtvål, tidning, rabatter :)
Köpte 2 såna här böcker, men vet inte om jag ska skriva i dom eller ge bort dom,
har ju redan en till Anton och en till bebisen. 
Men var så fina, kanske fyller i dom också :P
Köpte formar och kulor,lika bra attbörja förbereda, ska snart börja
baka till Anton. Han blir ju 2(!) om en månad.
Och sist men absolut finast så sålde dom kläder från snoozy i en monter.
De var så billigt, hade velat köpa upp allt, men dåligt med storlekar,
men blev 1 tröja och 1 byxa åt Anton. Och så 2 bodysuit till bebisen.
Och som ni ser så kan Anton och bebis matcha varandra i sommar :P. 
 
Sen fick Anton massa småsaker gratis, det var godis, ballonger, såpbubblor och massa småplock. Tror alla montrar hade något de gav bort gratis till barnen. Så han var nöjd fast han fick sitta i vagnen flera timmar. 
 
Bilresan dit och hem klara han galant också, när vi hade 1 mil kvar hem så blev det lite gnälligt, men inget farligt. 
Det var vår minisemester tillsammans. Även fast den var kort så betydde den mycket. Den kan jag njuta länge på :). 
 
-Annelie-
 
 
 

Söndagsångest

Det är något speciellt med söndagar, då åker Jocke igen. Denna dagen känns bara som en väntan på att han ska åka. Det ska packas, handlas, tankas och donas. Och vips så är klockan sex och han åker och Anton lägger sig. Då sitter jag ensam hemma och bara längtar tills torsdag. 
De andra dagarna rullar på fint, men just söndagen, det är något ångestladdat med den. Var bättre när han jobbade rotation, då åkte han oftast på någon natt eller typ måndag, tisdag. Mycket bättre, då fick man hela helgen tillsammans. Men men, förhoppningsvis så börjar han på rotation igen när bebisen kommit. Gör inte mig något att vara själv i två veckor om jag vet att han är hemma minst två veckor sedan. 
 
Helgen då, vad har vi gjort. Ingenting egentligen, i fredags var vi till Älvdalen och åt mat, Anton blev kvar där och sov hos sin farmor. Vi for hem och jag la mig tidigt. Hade sådan seperationsångest från Anton, han blev så ledsen när vi lämna kvar honom :(. Och nu är han så mammig så jag får ju dåligt samvete, särskilt som vi inte skulle göra något speciellt, men hon ville träffa sitt barnbarn och skönt för både mig och Jocke att få vila. 
Lördagen kom Kans och Cathrine förbi och sa hej och fikade en vända. Annica kom ner med Anton vid femtiden, så då var det full fart igen tills han skulle lägga sig. 
Och idag har jag bara legat i soffan och mått dåligt hela dagen, känt mig allmänt trött och seg. När Jocke åkte så tvinga jag mig in i duschen, så nu känner jag mig lite piggare. 
 
Ska nu lägga en beställning på partylite och ta hem sommarkatalogen så de som vill kan lägga en beställning :). Sedan blir det farmen innan sängen ropar. Imorgon är det tillbaka till rutinerna och öppna förskolan :). 
 
Några kort på den vackraste jag någonsin träffat <3
 

Vecka 30+0

Veckan jag väntat på, denna som jag trodde skulle göra så allt känns bättre. Men nej, känner mig mer illamående och tröttare än någonsin. Är en evig väntan detta. 
Just nu så testar jag akupunktur mot illamående och foglossning, funkar inte något vidare. Ska testa igen på fredagen blir det inget bättre så lägger jG ner det. 
 Denna vecka så skippa vi öppna förskolan, igår var vi till Älvdalen och träffa tre andra mammor och deras barn. Vi var ute i solen och grillade korv och myste på. 
Idag var vi till Linnea och Henry och hälsade på :). Imorgon får vi se vart det bär av, eller om vi bara är hemma och väntar på Jocke. Är ju så fruktansvärt trött hela tiden. 

Längtar tills näst helg gör jag också, pratade med Jocke igår och sa att jag villeka till Karlstad på barnmässan, så verka som att vi ska göra det. Då blir det hotell en natt och sen kika på mässan hela dagen innan vi rullar hemåt :). Kan inte bli annat än mysigt.

Nu ska Anton få middag och sen ska vi gå ut en vända så han får springa av sig lite.