Allmänt trött

Imorse när jag skulle gå upp så kom jag knappt upp :S. Jag gick ändå och lade mig itid igår kväll. Vet inte vad det är med mig. Jobbade mellan åtta och halv två idag. Direkt hem efter det och la mig i soffan.
Jag lyckades somna i soffan! Kommer inte ihåg när jag somnade mitt på dagen sist. Så trött är jag. Jocke väckte mig strax efter fyra för jag skulle iväg och träna hockeykillarna, men det kom ingen! Då vart jag fan piss, jag ska inte behöva åka till brottningen och sen kommer ingen!. Men de får betala i alla fall. Var bara att sitta där en timme tills jag skulle träna småbarnen. Tränade själv efteråt, var skönt. Men blir inga riktiga pass tycker jag, då tränaren sätter mig att träna de nya killarna hela tiden. Det är inget roligt. Tror jag fick matcha i sammanlagt två-tre minuter. Jag vill ju brottas mer. Men men. Nu blir det sängen så jag kommer upp imorrn, börjar jobba sju.




Jag och Fia tränade i Mora förra året.

-Annelie-

Veckans slut

Nu är det söndag, från och med imorrn jobbar jag i två veckor framåt, utan helgen då.
Vaknade vid åtta gjorde vi idag, så blev uppstigning då. Men vi förflyttade oss bara till soffan och såg på shrek. Bra film det där.
Nu sitter Klara och spelar data och Jocke ha precis kommit hem. Så medan hon spelar data så ska vi nog se lite cougar town.
Blir träning senare idag, har haft en vilodag, det räcker :D.
Just de, har även läst ut andra boken av shopaholicserien nu, helt sjukt hur bra dom är. Då går det fort att läsa. Började läsa den igår eftermiddag och har redan kommit till sidan 30 i tredje boken :P. Trodde de tre böckerna skulle räcka några veckor, men får väl beställa hem de andra tre böckerna nu i veckan så jag har mer att läsa :D.

-Annelie-

Myskväll med Klara

Vart badhuset idag, var riktigt roligt. Klara träffade en kompis på badhuset så hon skötte sig själv. Jag och Jocke njöt i vattnet bara och hade koll på henne. Jag åkte rutschekanan med henne några gånger, sen vågade hon åka själv :). Efter det så for vi hem och lagade lasagne, :P. Det är gott det :D. haha, tror inte vi äter något annat nästan :D.
Nu har Jocke åkt på kalas till Älvdalen, Nordin ska flytta så var utflyttningsfest. Han ska flytta till Kanada, så Jocke sover kvar där och kommer hem imorrn.
Jag och Klara är därför ensamma ikväll, så nu tittar vi på fångarna på fortet och efter det blir det promenad med Solo, bada honom och sen se en film. :).
-Annelie-

Lördag

Jag har vart vaken sen åtta. Inte gjort något.
Men snart kommer Klara som ska sova hos oss tills imorrn. Så lovade henne att vi ska åka till badhuset idag, det ska bli roligt. Jag älskar att bada. Plus att det blir träningen idag, simma lite :D.
Jocke åker på kalas ikväll så blir det bara jag och Klara som ska umgås. Blir roligt, barnfilmer och godis i massor :D. haha.
Sitter annars och kollar på jotex sida. Behöver nya mattor, sängöverkast och lite smått och gott. Så har kikat lite och ska nu fundera lite innan det beställs. Ska kolla vilket Jocke tycker bäst om och så :).

-Annelie-

Katterna har flyttat :(.

Idag fick kattungarna flytta också. Vi hittade ägare till alla tre, så jag fick inte behålla någon :(. Men kort, det har jag :P. Här är några jag tagit under den tiden de bott hos oss. :)























-Annelie-


Städdille :D

Det är något jag har från mamma alltså, det ska städas jämt, det får inte vara skitigt, då blir jag tokig :P. haha.
Dagen idag började med ett gympass, var skönt att ha det gjort på morgonen.
När vi kom hem så sattes det igång att städas, det blev en massa gjort. Skönt att ha det gjort innan helgen så man kan slappna av resten av helgen :).
För nu blir det att se lite mera cougar town, snart sett hela första säsongen igen, den är ju så bra :P. Sen ska Jocke se på handboll, så då får jag fortsätta läsa shopaholicboken, snart färdig med första.


Det bästa med dagen är att vi städade iordning denna hylla :D.

Såhär blev det efteråt, ni kanske inte ser sån stor skillnad, men jag gör det :D.

-Annelie-

Nu tar jag helg :)

Äntligen hemma från jobb och träning. Så skönt, ska nu ta mig något att äta då jag är riktigt hungrig.
Sen blir det nog att fortsätta se cougar town, Jocke laddade hem säsong 1 och 2. Har sett hela 1:an förut, men vill se igen. Är så bra :P.
Men som sagt, har tagit helg nu. Så hoppas på sovmorgon imorrn igen :P. Sov så dåligt inatt.
Vi sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare på fyran. Såg att man kunde göra ett test på om man skulle ha körkort eller inte. Titta på bilden så får ni svaret på om jag skulle ha det eller inte :P.


haha, där ser ni :P.

-Annelie-

Bokad i två veckor framåt :D

Nu ska jag snart åka och jobba. Blir en jobbig dag idag, inte så många timmar, bara 6, men slutar jobbet kvart i sex och ska börja träna tjejerna klockan 6. Så blir sressigt. Men det hinns nog med :). Direkt efter jag tränat tjejerna så ska jag träna själv.
Igår tränade jag bodycombat och jävlar vad roligt det är. Men känner mig inte pigg i kroppen, har huvudvärk till och från och känner mig allmänt slö :S Jag vill fan inte bli sjuk nu.
För jag har jobb i två veckor framåt. Utom imorrn och på måndag, men det hinner väl ändras. Det är så skönt nu när allting flyter på med jobb och så. Var länge sen jag jobbade såär mycket som jag gör nu.
Längtar till nästalön, då får jag något att hurra för :D.
Nej, nu måste jag åka till jobbet. Börjar tolv :P.

-Annelie-

Fjant

Har nyss kommit hem från jobbet :D Var sista dagen på Sollerön, men har fått jobb imorrn med, sovmorgon till och med :P. Ska äta rester till middag idag, jag ska ha lasagnen :D. haha, vi gjorde sten, sax och påse om den. haha. jag vann.
Annars så ska jag bara sitta i soffan innan vi ska och träna. Idag blir det bodycombat. Skönt att röra på fläsket igen :P.

Jag och älskling fjantade oss i camen :D







Vi är så snygga :D. haha

Sa ju att byxorna satt snyggt :P

-Annelie-

Shopping :D

Idag har det jobbats :D. Har även fått jobb imorrn och på torsdag, det flyter på nu :). Riktigt skönt.
Efter jobbet idag så for jag och älsklingen ner på Mora och fikade med Jennifer. Sen gick vi in på Stil och kollade om mina byxor hade kommit in. Och det hade de precis gjort :P. Så nu har jag shoppat ett par till jeans. Handlade även lite mera. Ska visa förra veckans shopping och dagens shopping.
När vi vart ner på Mora så for vi hem, väl hemma så ställde sig älsklingen och diskade, jag vek tvätt och hängde tvätt. Skönt att ha det gjort.
Sen fick jag sms om att jag hade paket att hämta ut :P. Så for och hämtade det, var även in på dollarstore och handlade lite saker.
När vi kom hem så åt vi mat. Fick sedan något ryck att börja rensa bland mina jeans, har inte så många, men slängde tre stycken. Rensade även bland mina underkläder, slängde två påsar :P. haha, hade underkläder kvar sen högstadiet. Måste ta tag i resten av garderoben, är inte roligt att ha saker som är för små eller som jag aldrig använder.
Bara jag skrivit klart det här inlägget så ska jag lägga mig i badet och göra mig fräsch :D. Det blev ingen träning idag, men får träna resten av veckan istället :).


3 par jeans har jag nu handlat, ett par beiga och ett par jeansfärgade höga. skitsnygga på :D
Och ett par röda låga stuprör, också jättesnygga på.

Såhär blir korten med mobilkamera :(.
Det är i alla fall ett brottarlinne och en långärmad tröja.

Ansiktsmasker, deo, schampoo, balsma, duschtvål, bodyscrub till ansikte och kropp.

Underkläder :D
Slängde så många så bra med lite nytt :P

I paketet jag hämtade var det de 3 första shopaholicsböckerna.
Så nu har jag lite att läsa i badet :)

-Annelie-

Hemma från jobbet :D

Imorse hade jag ställt klockan på sju, så var vaken efter det, var faktiskt pigg för en gångs skull. Skönt.
Hoppades på att jag skulle få lite jobb, så blev glad när det plingade till i telefonen. Först fick jag en förfrågan om jag vill jobba på utmelandsskolan mån-tors. Men det fick någon annan tyvärr :(.
Men plingade till igen om jag vill jobba på Sollerön idag och det jobbet fick jag :D. Så var bara att klä på sig och åka. Fick positiv respons när jag vart där, de tycker vikarierna är så dåliga på att ta reda på vad som gäller angående rastvakter, tider barnen ska ut och att hålla rent i klassrummet. Så de blev positiva och tyckte jag var väldigt framåt när jag började fråga dom frågorna. Och sedan tog jag telefonen och ringde till läraren jag jobbade för och ringde henne och frågade vad som skulle göras. Då sa hon att hon skulle vara hemma imorrn med, så fick jobba då med :D.
Det är roligt att få positiv respons när man är på ett jobb, då vet man att man gjort bra ifrån sig. Är de inte nöjda med en så säger de inget.
Har som sagt varit vikarie för en lärare idag, en såkallad extralärare. Så först var jag inne i ettan och hjälpte till, sen hade jag treorna själv (de sa att jag var den näst bästa fröken de haft!) och sist ettorna igen.
Imorrn ska jag ha treorna, femmorna och tvåorna olika lektioner. Ska bli riktigt roligt. Hoppas jag fortsätter få lärarjobb, det var riktigt roligt.
Nu är jag i alla fall hemma. Ska sitta i soffan och vika tvätt innan jag ska laga middag. Blir ett zumbapass på gymmet idag, det ska bli roligt.


Fick hem eclipse idag.
Och även säsong 6 av one tree hill.
Har de 5 första, har sett den 6:e förut.
Men vill ha alla!.
Finns en 7:e säsong med, men köper den när 6:an börjar ta slut :D.

-Annelie-

Pyjamasen på :P

Idag var det att kliva upp tidigt, vid sju började klockan ringa, men snoozade som vanligt :P. hehe.
När vi väl kommit upp så var det bara att ut och gå morgonpromenad med 3 hundar, gick långt så de alla fick göra sitt. Var skönt att gå en promenad direkt på morgonen.
När vi kom igen så blev det frukost. Så helt plötsligt var klockan halv nio och vi skulle åka. Jocke släppte av mig utanför brottningslokalen och for sedan vidare till mamma med hennes hundar och Solo.
Sen kom han tillbaka och hämtade mig, så for vi mot Falun. Vi hade fem brottare med oss och fyra tog guld och en silver. Hon som fick silver förlorade mot en klubbkamrat :D. Så var en rolig dag för alla tror jag.
När det var slut så for jag och Jocke till hans pappa och hälsade på och fikade lite. Åt även mat i falun.
Men nu är vi hemma och jag har krypit i pyjamasen och ska sitta i den resten av kvällen :).
Nu blir det snart en film, sen solsidan och sen en till film :D. Så ska en riktig söndagskväll vara :P.

-Annelie-

Inga måsten kvar

Igår hann jag inte med att skriva något mera. Jobbade som sagt till kvart i tre, for hem och tog det lugnt en vända. Björne kom en vända och medan vi satt och pratade så bestämde vi oss för att åka ner på Mora. En timme innan alla affärer stängde. Gick in på stil, de har haft höga jeans förut, och jag har haft koll på dom länge, men de har inte haft min storlek och inte en chans att jag kan trycka i mig i xs :P. haha. De har haft dem i 3 olika färger, svart, jeansfärgade och beiga. I beiga hade de min storlek, så jag testade dom och de satt så skönt, så fick lov att köpa dom :P. Nu väntar jag på att de andra två färgerna ska komma in så jag kan köpa dom med :D.
Annars blev det en sminkpaljett med massa ögonskuggor på, ett linne, en tröja.  Orkar inte ta kort för har ingen kamera förutom min mobil och den suger.
När vi kom hem så duschade jag, klädde på mig de snygga kläderna, på med högklackat, sen for vi och åt med 5 andra på china house. Och shit vad gott det var, var länge sen man åt mat där. Efter det så kikade vi in på sportbaren som öppnat i Mora och det var riktigt roligt att sitta där och snacka skit.
Men vi blev arga på hon som stod i baren, Jocke hade druckiten öl på china och en öl där, sen sa hon att han var för full och fick lov att dricka vatten(!). Det fanns folk som var tio ggr värre än han och jocke var som vanligt.
Jag däremot var nykter, är fortfarande 100% inställd på att vara det hela året.

Idag vaknade vi vid halv nio, tog mig upp från sängen nio ungefär. Så skönt att kunna ligga och dra sig. Men när vi väl kommit upp så var det bara att dra på sig träningskläderna och hämta Jennifer och fara till gymmet. Idag testade vi bodycombat och det var riktigt roligt, det ska jag försöka gå på minst en gång i veckan. De har det tre ggr, så jag borde ju kunna pricka in det en gång i veckan.
När vi kommit hem så började vi fixa lite, har vikt all tvätt, ställt in disk, tvättat en maskin (en kvar att tvätta), ätit lunch, bytt gardiner som vi fick av farmor :), gått med hundarna (har mammas två här tills imorrn)
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Sitta i soffan och mysa med Jocke.


Såhär dåliga kort blir det med min mobil :(.
Men dessa gardiner är i vårt sovrum, blev mycket finare än det ser ut.

-Annelie-

Det är för tidigt att gå upp...

Usch, klockan började ringa kvart över fem (!). Förstår ni vad tidigt det är för mig? Jag må vilja gå upp i tid, men inte såhär tidigt :P.
Men nu är jag uppe och har ätit frukost. ska snart fara och jobba mellan kvart i sju och kvart i tre. Hoppas dagen går fort..

Igår tränade jag, ett riktigt bra pass, mycket fys och lite brottning, men är tråkigt att göra saker på tid. När tränaren säger att vi ska göra te.x. situps i 30 sek. Då blir jag lat, för det känns som en evighet och är tråkigt. Men har kommit fram till att när vi ska göra saker på tid så ska jag te.x. göra 30 stycken istället för 30 sek. Så det blir bra.
Tänkte gå och lägga mig itid igår eftersom jag skulle upp och jobba, men kom inte isäng förrän strax efter tolv.

Jaja, bara bita i och åka till jobbet medan min man får ligga kvar och mysa i sängen :(.

-Annelie-

Nya gardiner

Idag vaknade jag äntligen i tid. Sisådärvid åtta redan :D. Så la oss i soffan en stund innan det var dags att äta frukost, sminka mig och fixa. Satte mig sen i bilen och for till Farmor, hon skulle köpa gardiner till mig och Jocke i bröllopspresent :). Så blev tre stycken kappor, två till sovrummet och en till datarummet :D. kommer bli så fint så. Först tänkte jag att jag skulle sätta upp dom på en gång när jag kom hem, men tar det nog till helgen eller imorrn.
Farmor bjöd mig även på fika i Orsa, på brödboden, riktigt mysigt ställe, så måste åka dit med Jocke och fika någon dag :).
Efteråt så hämtade jag Jocke och vi for och handlade en massa. Så har vi så det räcker till helgen :D. Hämtade även ut ett paket från bodystore som jag beställt.


Det blev en proteinshaker, lite provdrinkar,
lite vitaminer och sådant :D.

-Annelie-

Träffat Julia :)

Det blev inte en sån tråkig dag som jag trodde. Det blev att jag for till Ronja och hälsade på hennes dotter Julia, hon var så söt. Frågade om jag fick ta hem henne, men det fick jag inte :(. Får aldrig ta hem någon annans barn :P. Ullis var även där, var riktigt trevligt att sitta där och prata med dom.
Hoppas det blir fler gånger och inte så sällan.
Men nu har jag nyss kommit hem och fick sån fin post. Så ska sätta ner mig i soffan och kika på en film :).


Musses jul i ankerborg och prinsessan i grodan kom hem idag :D.
Plus veckorevyn och jotexkatalog :P.
Så nu har jag lite att göra.

-Annelie-

Onsdag

Ännu en tråkig dag. Har nyss ätit frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska göra resten av dagen.
Fan vilket tråkigt liv jag har alltså. Jocke är på arbetsförmedlingen nu och skulle träffa en handläggare.
Jag sitter framför teven/datorn och suckar.
Tänk om jag hade haft en liten bebis här hemma. Då hade allt vart perfekt, men det lär ju inte hända nu.
Jaja, det enda som händer är väl att vi ska träna idag och äta middag...

-Annelie-

Träning

Tog mig till brottningen idag, körde ett hårt pass. Riktigt skönt.
Så när jag kom hem så kände jag mig inte alltför fräsch. Bestämde mig för att ta ett bad, sagt och gjort. Blev med hårinpackning, ansiktmask, noppade ögonbryn, klippta naglar osv..
Så nu sitter jag i soffan och känner mig fräschast av alla :D.



Fick hem min nya mp3(4 stog det på, men vet inte vad skillnaden är?)
Perfekt att ha på gymmet :D
Ska ladda musik i den imorrn.

Ska nu äta jordgubbar och youghurt.
Helt okej kvällsfika enligt min mening :)

-Annelie-

Jobb :D

Nyss vart ute på en promenad med Solo, men innan det så ringde min telefon hela tiden :D.
Det bara haglade in jobb :P.
Så fick jobb på lillåhem på fredag. Vecka 6 ska jag vara på färnäs skola hela veckan. Måndag vecka 8 ska jag vara på färnäs skola och förhoppningsvis kommer det bara mer och mer jobb :D.

-Annelie-

En kopp the

Sitter här med en kopp the och funderar på vad man kan göra. Lägenheten är lika städad som alltid och en tvättmaskin är startad. Känns konstigt att inte ha något att plugga, men skönt :P.
Så får väl glo på tv fram tills jag ska laga middag, idag blir det makaroner, bacon och ostsås :D.


-Annelie-

God Förmiddag

Ja, nu var det tisdag, jag gick upp sju(!) imorse. Haha, snacka om att vara entusiastisk på att få jobba :P.
Strax innan åtta fick jag faktiskt ett sms om att jobba mellan åtta och fem. Men någon annan fick det :(. Så som det ser ut nu så har jag inget jobb idag :(.
Men kanske kommer mer imorrn och resten av veckan, brukar ju alltid vara segt ibörjan av terminen.
Annars idag så händer det inte så mycket. Ska väl träna brottning ikväll. Kör lika hårt med träningen nu också. Är så glad över att jag hittat motivitaionen (stavning??) till att träna som jag gör nu.
Min man var väldigt rolig nyss, han kommer upp med torr tvätt och säger: Här har du att vika, sen gick han ner och lämnade mig med att vika tvätten. haha, så ska väl göra det snart :).

-Annelie-

Träning

Det blev ingen långpromenad med Solo och Jocke idag, istället så började vi sortera alla våra papper som legat och skräpat i fyra månadet. Vi brukar vara ganska duktiga på att fixa det, så vet inte varför det blev som det blev den här gången, men nu är det fixat i alla fall :D.
Men en liten promenad blev det i alla fall, vi gick till willys och handlade lite. Det där med toapapper är ju lite svårt att komma ihåg att handla, men idag kom vi äntligen ihåg det :P. haha.
Som vanligt idag så har jag tränat hockeykillarna och blandgruppen. Och så tränade jag lite lätt själv. Nu sitter jag hemma i soffan och ska äta lite kvällsfika och se en film med älskling. Easy A blir det idag, den verkade bra :).

-Annelie-

Ännu en måndag

Så var det måndag igen, jag ställde klockan på flera larm imorse, allt mellan sju och åtta. Ville vara lite halvvaken ifall jag fick jobb, men fick inget idag :(.
Tråkigt, hade vart skönt att gå upp och få jobba lite. Tycker ju om att kunna lägga min energi på bara jobb och träning just nu. Det är skönt. Slippa sitta hemma och tänka.
Men upp ur sängen kom vi inte förrän efter nio idag, kom i säng sent igår.
Har i alla fall ätit frukost och gått en snabb promenad med Solo. Nu ska jag vika tvätt, Jocke står och diskar, annars så ska det väl skrivas närvaropapper till brottningen, dammsugas och tvättas lite idag.

Det känns som vi är i mars/april och inte i januari om man tittar ut på vädret, plusgrader och sol. Nu längtar man ju tills sommaren kommer och man kan gå ut utan att bylta på sig 20 kg extra kläder.
Så tror det blir en långpromenad med Solo och älskling idag :).

Jocke fick sina provsvar på hans prov han lämnade förut. Jaja, vad ska man säga..

-Annelie-

Inget gym :(

Klockan drog iväg så nu på eftermiddagen, så det blev inget gym. Men körde lite zumba här hemma istället. Blev i alla fall svettig och har gjort något. Imorrn börjar ju hårdträningen igen, så kommer köra lugnt på onsdagar och söndagar med vilodag på lördagar :).
Nu ska jag och Jocke sitta i soffan resten av kvällen, andra säsongen av solsidan börjar ju klockan åtta :D.

Nej, har inget roligt att berätta nu..

Eller min andra blogg är uppdaterad :).

-Annelie-

Söndag

Vaknade först efter nio idag, men håller på att mörda Jocke när han ligger bredavid mig, han har fått något ryck att ta täcker hela natten och ger jag honom ett eget täcke så  tar han ändå mitt, till slut fräste jag åt honom och då slutade han. Får se om han får sova på soffan inatt :P. haha.
Annars så har vi ätit frukost och sen ringde Jennifer och frågade om vi ville följa med till Nusnäs och släppa hundarna på sjön, så jag, Jocke och Emma for dit. Var roligt att springa runt där och bli som ett barn igen :D.
Nu har vi kommit hem och tittar på lite tv. Händer nog inte så mycket mera idag, ska och träna ikväll. 6:e dagen den här veckan. Är riktigt stolt över mig :D.


Emma som klappar Solo, han hade fullt sjå med att försöka springa i den djupa snön :D

Kalle, Bamse och Solo får godis av Busk,
därför de står samlade :P

Min bebis :)

Och ett sista på min bebis :)

-Annelie-

Ny design :D

Klicka på uppdatera så får ni se min nya fina design :D. Emma kan det där hon, så hon hjälpte mig och visade mig igår och så gjorde hon färdigt den idag. Nu har jag lärt mig lite så jag kanske kan försöka mig på det själv någon gång :P. Ska be Jocke ladda hem photoshop åt mig bara. Visst blev den snygg? Gå till henne och kika in vet jag :D. Här är den: Emma.
Nu ska vi snart ner på Mora och kika en vända. Har ju fortfarande inte handlat upp mitt presentkort jag fick av varken mamma eller Jocke :D.
Annars idag så ska vi spela pingis, äta mat och softa :D. Blir en lugn men rolig helg :).


Jag kommer vinna som alltid ^^

-Annelie-

Fredag=helg

Inte kan jag sova längre än halv nio på vardagar i alla fall, vaknade vid åtta idag, men lade mig i soffan en stund och kikade på tv. Jocke fick sova vidare tills jag tyckte han skulle komma upp framåt halv tio :P.
Vi tog det lugnt på morgonen med lite småplock här och där. Åt lite frukost och kikade lite.
Vi skulle till gymmet vid elva, men mamma ringde och frågade om vi kunde handla lite åt henne och som den snälla dotter som jag är ^^ så sa jag ja :D.
Så handlade först åt henne och sen lämnade vi det. Blev ett ganska hårt pass på gymmet idag, kommer nog ha träningsvärk på både ena och andra stället imorrn. Men är perfekt för imorrn är det vilodag som gäller.
Efter gymmet var vi och handlade. Nu har vi kommit hem och jag ska äta en sen lunch.
Jockes syster med pojkvän kommer hit närsomhelst också, de ska vara här i helgen. Så blir roligt.
Idag blir det inte så mycket mera, ska spela lite pingis och sen har de med sig sitt wii, så det kan bli roligt :D. haha, fast de blir rädda för mig när jag förlorar då jag är en väldigt dålig förlorare :D. haha.

-Annelie-

Brottning

Den här veckan har jag verkligen kommit igång med träningen, har tränat varje dag den här veckan, lite lättare i måndags och onsdags. hårt tisdag och idag. Är riktigt slut nu, har nyss kommit hem från träningen och sitter med en ansiktsmask på innan jag ska in i duschen.
Imorrn blir det gymmet på morgonen om jag inte får jobb.
Det känns så skönt att verkligen varar igång med träningen, ska försöka hinna med minst fyra pass i veckan, men förhoppningsvisfem eller sex. Men ska bara göra det jag tycker om, så jag håller kvar motivationen som jag verkligen hittat nu.
Känner mig redan piggare och gladare :).

-Annelie-

Torsdag

Vi tog oss till gymmet igår, valde mellan att handla en chipspåse och se på film eller åka till gymmet. Valde rätt :P. Men blev inget hårt pass, körde en halvtimmes kondition. Lite lagom sådär tredje passet i veckan.
Idag vaknade jag redan vid åtta, sover så dåligt på nätterna nu förtiden och fattar inte varför.. Säkert bara för att jag måste vänja mig vid att Jocke sover hemma 7 dagar i veckan nu och inte 4 :P.
Men har hunnit med mycket nu på förmiddagen i alla fall. Gått med sopor, diskat, dammsugit, ätit frukost, vart till mamma och gått med hennes hundar, plockat och donat. ja, Jocke har hjälpt till lite :D.
Nu ska jag slänga in en tvättmaskin och sen sitta i soffan innan tills det är dags att åka mot jobbet. Jobbar mellan halv ett och halv fem idag. Fyra timmar är perfekt.
Och ikväll ska det bli ett hårt brottningspass hoppas jag. Ska även träna tjejerna då :)

-Annelie-

Jobbdags

Igår spelade jag supermario nästan hela dagen, utom när vi gick och handlade eller lagade mat. På kvällen var jag iväg och tränade brottning. Riktigt roligt var det. Är så skönt att vara igång med träningen ordentligt nu. Nu känns det inte som det är ett måste, nu känns det roligt att åka på träning igen.
Kom upp vid åtta idag, så har nu ätit frukost och sminkat mig för första gången på x antal dagar :P. Ska snart ta en promenad till jobbet. Ska jobba mellan 10-18. Men vet inte riktigt om jag behöver jobba ända till 18. Ska stända fritids, så beror helt på när alla barnen går hem :).
Sen blir det kycklingsallad till middag idag och efter det gymmet. :)

-Annelie-

Måndag

Idag var det ju tänkt att vi skulle upp tidigt och tvätta täcken och kuddar, men det blev det inget av, vi valde att stanna i sängen :P. Får tvätta allt det en annan dag. Men var inte alltför viktigt, men allt annat i lägenheten är fint nu :). Annars idag så kom Helena och hennes tre barn hit och hälsa på. Var riktigt roligt. Blev träning efter det, tränade hockeykillarna och var med lite själv. Och sen tränade jag blandgruppen. Åt lite mat när jag kom hem och nu ska vi se på solsidan. :D.
Imorse hann jag även med att spela supernintendo, spelar supermario. Hade kommit hur långt som helst men det hakade upp sig på något sätt och allting som jag sparat försvann :(. Men har nästan spelat ikapp allting nu :P.
Tror jag ska kolla om vi kan beställa hem kinect till xboxet nu, så vi har något mer roligt att spela :P.


Vi fick den här fina blomman av Helena och hennes familj som bröllopspresent.
Så himla fin, nu ska vi bara försöka hålla den levande :P

Såhär har min frukost börjat se ut, den sämsta är väl oboyen,
men det är en bra början mot ett nyttigare liv.

Far och son :P. Ser ni vad lika de är :P

-Annelie-

Städhelg :D

Snacka om städhelg alltså, först ut med julsakerna i torsdags, sedan lite småplock under helgen.
Och nu på kvällen har vi verkligen städat, vi skulle ju "bara" tvätta mattorna idag, men när vi plockat undan alla mattorna så såg vi hur skitigt det var under dem, så då kunde jag inte låta bli, inte Jocke heller tror jag, utan vi dammsög allt och då menar jag allt. vi golvtorkade även allt. Så nu är golven fina och mattorna snart färdigtvättade :). Till middag idag blev det skinksås och pasta.
Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla film, imorrn är det uppstigning klockan 06:00 som gäller. Då ska täcken och kuddar tvättas. usch och fy. Men enda tvättiden som fanns på nästan hela veckan.

-Annelie-

Söndagstråkigt..

Gud vilken tråkig dag det är idag..
Vaknade vid tio, åt frukost framför en film idag igen och myste lite.
Städade kattlådan sen och donade lite.
Har nyss ätit en sen lunch, så får bli en sen middag idag.
Annars så väntar jag på att klockan ska bli sex. För då börjar städningen igen, haha, nej men vi ska tvätta mattor idag, så då ska golven dammsugas och torkas så man kan lägga på mattorna igen sen.
Imorrn ska vi upp klockan sex(!) för då börjar en annan tvättid, ska tvätta våra täcken och kuddar. Måste göra det ute i tvättstugan för där finns det torktumlare.
Annars idag så får det fortsätta bli en tråkig dag :(

-Annelie-

Min lördag

Jag mår som bäst när jag får saker gjorda, när allting flyter på och sker som jag vill. Idag har det verkligen varit en sådan dag :). En dag som började med filmtittande imorse medan vi åt frukost.
Dagen övergick sedan till en städdag, då det rensades och plockades i datarummet, så nu har vi ett datarum igen :D. Nu kan man gå därinne utan att vilja spy på allt, så nöjd så :)
Träning stod på tur, en vända på class gym och körde ett gympass, känner redan hur det värker i min mage och benen. Skönt.
När vi kom hem från gymmet (Jocke var självklart med) så började vi med att sätta upp ett bröllopsfoto i hallen och saker runt omkring, så nu är vår hall mycket finare. Slängde in en tvättmaskin, klippte Jocke och lagade mat. Lasagne blev det idag, nu ska jag krypa ner i soffan och inte göra något mer idag :).


Jag på gymmet

Hittade en katt såhär idag :P

Efter ett tag var de två i tvättmaskinen :P
Men de fick flytta på sig för tvätten.

Såhär fint blev det i hallen,
på skylten under står det:
Kärleken övervinner allt
Så nu är hallen nersläckt och ljusen lyser så fint så :)

-Annelie-

Fredag idag

Kom upp ur sängen sent idag, eller ja, så sent att jag hade två minuter på mig att äta frukost innan jag skulle och jobba :S. haha, men det funkade det med. Slutade i alla fall kvart i tre.
Älskling kom och hämtade mig så for vi till Kans och Cathrine och hälsade på en vända.
Hem och började stryka gardiner och fixa och dona. Nu är det tomt där granen stått, men tomt på ett bra sätt :).
Jag duschade efteråt, älskling lagade mat. Nyss ätit, nu sitter vi i soffan och ska se någon film eller så. Får se om vi får besök ikväll eller inte.

-Annelie-

Jobbat

Idag så trodde jag att vi bara skulle diska och tvätta lite innan jag skulle jobba, men det blev istället att vi började plocka bort julen :D Och gud vad skönt det var när allting var nerpackat och man bar ut det i förrådet.
Nu ska bara rena nystrukna gardiner upp och lite prydnadssaker som fick tas bort för julen. Men det fixar jag imorrn, det får se lite tomt ut tills dess i fönstrena.
Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och gud vad roligt det är att jobba igen när man kommit in i det :). Så nu blir det lite kvällsfika och en film innan sängen kallar.
Jag jobbar mellan kvart över sju till kvart i tre imorrn. Ett perfekt pass :).

-Annelie-

Falun-Svärdsjö-Säter

Så såg vår biltur ut igår, men ett tag trodde vi bara att vi skulle ta oss till Falun då bilen började krångla :S. Men Jocke fixade igång den igen och så gick den som en klocka sen :).
Så vi fixade det vi skulle i Falun och sen for vi till Svärdsjö och hälsade på Petra och hennes barn, var där och snackade ett tag innan vi satte oss i bilen och för mot Säter. Trodde vi bara skulle vara där en stund, men blev där hela dagen och kvällen. Jockes syster och hennes pojkvän bor där.
Vi spelade wii, åt pizza och kollade på Filip och Fredrik. Var en riktigt rolig dag då man inte hade några måsten så man kunde verkligen slappna av, visst, ibland kändes det som jag hade glömt något, men det var nog bara för jag inte är van att inte göra något. Halv tolv på natten satte vi oss i alla fall i bilen och for hemåt. Kom hem strax efter ett. Jag sov nästan hela vägen i bilen, så stackars Jocke fick köra hela tiden. Han berättade för mig att han försökt väcka mig i Rättvik för att se om jag kunde köra, men det har jag inget minne av, så han stannade och tog en paus istället :P. Slockande på en gång när vi kom hem, utom Jocke som såg på hockey.

Idag vaknade vi av att mamma ringde klockan tio. Vi brukar vara vakna då, men idag hade vi inte vaknat, men gör inget att hon ringde för då kom vi upp och sov inte för länge. Jocke har åkt till mamma för att hjälpa henne att ta bort snö från hennes altantak så det inte ska rasa in. Jag stannade hemma för att kunna diska och tvätta lite innan jag börjar jobba.

Det är så skönt att skolan är slut, då kan jag verkligen ta på mig mer jobb och jobba. Så fick jobb både idag och imorrn och hoppas det blir mer i helgen :). Nu kanske jag kan komma upp i mina gamla jobbspår, då jag tjänade ganska mycket :D

-Annelie-

Träning

Idag har det verkligen varit en soffdag till början, vi har tittat på både tre och fyra filmer.
Skön dag med andra ord :D.
Men tog tag i middag i alla fall, blev makaroner och köttbullar.
Och det bästa med hela dagen/kvällen är att vi vart och tränat på gymmet idag, var riktigt skönt och känner redan hur träningsvärken sätter sig i benen :).
Nu ska jag ta mig lite fil med frukt i och mysa ner mig i soffan med Jocke en vända till.
Lika bra att passa på medan jag har honom hemma, vet aldrig när han får jobb igen och får åka iväg.

-Annelie-

Veckohoroskop Jungfrun


Vecka 1

Det är bevisat att optimister är friskare än pessimister, och att de lever längre, också.
Det är goda nyheter för dig, eftersom ditt tecken är så positivt till naturen.
Men ibland måste du påminna dig om att du ska tänka konstruktivt.
Sådana tillfällen kommer att dyka upp den här veckan.
Se även till att tänka positiva tankar om andra.

-Annelie-



Nyårsdagen/Söndag/Måndag

Nyårsdagen vaknade vi framåt tio. Och fy fan vad bakis jag var rent ut sagt. Inget bra sätt att börja det nya året på, så har bestämt mig för ett nyktert 2011. Det är inte värt att vakna bakis och förstöra en hel dag.
Annars blev det lugnt hela dagen, vi var iväg och åkte icekart. Mycket roligare än gocart. Jag var enda tjejen som ville åka, men glad att jag åkte. Var skitroligt.
Vid fyratiden for jag och Jocke hem och lät de andra festa vidare. Vi var hemma vid halv åtta, då blev det pizza och mys resten av kvällen.
Skälet till att vi for hem var för att jag skulle jobba på söndagen.

Söndagen blev det att packa upp och börja tvätta, tror aldrig jag haft så mycket tvätt förut. Jag jobbade mellan 14:15 till 21:15. Skönt att jobba lite, var storhelg desstuom, så mycket pengar :D.

Idag har vi gjort ett ryck faktiskt. Var till Orsa och fick veta min nya lön, var riktigt fin höjning, tackar jag inte nej till. Tur man utbildade sig :D. Lämnade även timrapport i Mora. Var ner på Mora och fixade lite ärenden, köpte en ny almanacka, för när jag skulle skriva in när jag jobbade så märkte jag att året var slut i min gamla :D. haha.
Har även vikt typ 3 kg tvätt, men nu är tvättkorgen tom och lite som ska torka bara. Så skönt.
Nu sitter vi i soffan och myser, ska snart laga mat. Pannkakor står på schemat idag :D.


Nu börjar det nya året, förhoppningsvis ett bra år för alla.

-Annelie-

Nyårsafton

Tänker inte skriva så mycket om nyårsafton, sammanfattar den med skitroligt, nyårsmiddag, nyårsfest.
Lägger in några bilder, tar sån tid att ladda upp alla, så lägger upp några.


Nyårsmiddag

Charader efter maten, tjejerna vann :D

Tog festen ner till vår stuga sen.

Örjan var glad :D

Plötsligt vad klockan tolv och vi nyårskysstes

Gänget som for till Sälen, Örjan fick ta kort :)

Alla var glada

Jadu... :D
Slänger in lite fler bilder, men orkar inte skriva under dom..

Bästa nyåret jag haft :D.

-Annelie-