090324 - Länge sen -

Ja, nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men nu är jag på gång igen. =) Trevligt va? Har inte haft ngn ork att uppdatera så har helt enkelt lålit bli. Har haft både roligt och tråkigt under veckan som vart, har festat, jobbat, tränat och städat.. Men orka skriva om det..

Idag i alla fall så jobbade jag från åtta till två, sen åkte jag hem till mamma och hämtade Solo, tog med mig Mikael ner på Mora, hämtade upp Erica och sedan vidare till banken, Mikael skulle göra ngt. Sedan till mammas jobb och lämna tillbaka hennes bil. Efter det gick vi hem till mig och såg på lite tv tills mamma slutade och då hon kom och hämtade Mikael och Erica, men jag hade sagt till henne att hon inte fick komma in, för det var så stökigt. =P haha. Men när de åkte så diska jag, torkade av borden, tömde kattlådan, bäddade och hade upp sängen, gick upp med saker i förrådet, la ut ngn matta, och sedan dammsög jag. Och nu sitter jag här. Ska till mamma sen och hämta en matta jag ska få och sedan blir det träning. Ska bli skönt att träna bort lite tankar och så. Om jag kan träna vill säga, har så ont i ryggen just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. =/ Men men, kanske kan träna bort det med. Sedan blir det hem till duschen, och sedan dhw. =) Ska även komma ihåg att ta en tvättid, ska se om det kanske finns en nu, så kan jag stoppa in kläderna innan jag far på träning och sedan stoppa in dem i torktumlaren när jag kmr hem från träningen. Var en bra idé tyckte jag. =)

Fia, kommentera så jag vet att du kmr in på min blogg när du hade så problem med det förut. =)

// A

090315 - Det är över nu, han är borta -

Jag satt igår när jag kom hem och kikade lite på bdb och tänkte och tänkte och tänkte, då jag kom fram till att jag orkar inte ha ngn mera kontakt med honom.. Jag orkar inte vara den där vännen som trånar efter honom längre. Då kan jag lika gärna sluta träffa honom och umgås med honom.. Det kanske gör att jag mår bättre eller sämre.. Vem vet, nu kommer jag inte ha ngn kontakt med honom alls i alla fall och det kmr vara svårt att inte ringa, att inte smsa, men jag har inget val.. Jag måste försöka gå vidare och leva mitt liv nu.. Men jag vet inte hur jag ska orka släppa honom och gå vidare..

090314 - Ensam hemma -

Ja, igår kom Tommy på kvällen då, och på ngt sätt så kändes det direkt han kom att det var fel, jag ville inte ha honom där och jag blev bara uttråkad.. Så jag började skicka sms till Hillevie och Petra för att komma på ett sätt att få honom att åka hem tidigt idag. Snäll som man är, men känns det fel på en gång så gör det.. I alla fall så kom Hillevie på den smarta idén att hon skulle ringa på hemligt nr och låtsas vara lillåhem så jag fick lov att jobba från tolv idag till tio ikväll och från sju imorrn bitti.. Hehe.. Sagt och gjort så gjorde hon det. Men vi kollade på en film igår kväll och han var ju trevlig och så, men mjäkig på ngt sätt och absolut inget för mig.. Sedan imorse när vi vaknade så sa jag att jag skulle åka vid halv tio-tio för fick lov att fixa en massa före jobbet. Så vid tio åkte han hem och jag handlade lite, sedan för jag hem igen och nu sitter jag här.. Vad snäll man är ibland alltså.. Men men, shit happens, det var fel bara..

Såg hockeyn igår oxå, fan att Leksand losa.. Jag satt spänd som fan de sista minuterna.. Men men, shit happens där oxå..

Nu ska jag snart äta lite frukost och sedan åka och jobba. Kommer nog hem vid fem, så är det ngn som är sugen på att se film med mig då, hör av er =)..

// A

090313 - Fredagen den 13:e -

Ja, idag är det fredag.. Igår kom Jocke och vi käka lite och sen somna jag i sängen =P... Jocke kika på hockey och så.. Sen vakna jag till. Då värmde vi lite baguetter i ugnen och sen sov vi.

Idag har jag jobbat, sen kom jag hem vid tolv och däcka i soffan, halvsov till typ fyra då telefonen ringde. Var Tommy som berätta att han slutade nyss och att han skulle käka och sen kommer han till mig =). Han skulle ringa när han var i Mora så ska jag möta upp honom..

Imorrn blir det jobb och likadant på söndag, men blir pengar i alla fall.. Sedan ska jag jobba hela veckan och nästa lördag, så nästa söndag är jag ledig igen.. Men funderar på om jag ska vara ledig på lördagen oxå.. Nu när jag blivit av med lägenheten så vill jag liksom vara ledig ngn gång.. Känns som att jag bara jobbar och jobbar...


// A

090311 - Borta -

Ja, min lägenhet försvinner den sista, alltså den i Orsa. Så jag slipper dubbla hyror i två månader, bättre kan det inte bli =) Idag har jag inte gjort så mkt, Jocke kom förbi med sin dator så jag får låna den och se lite filmer.. Vem vet vad han har laddat hem =P.. Sedan åkte han och jag gick med Solo en vända. Han skulle komma en vända imorrn oxå, och se på lite film med mig.. ska bli roligt att få lite sällskap. Men allra helst längtar jag tills på fredag. Då kommer Tommy och hälsar på. Han är från Gävle, så det ska bli roligt. =) Men nu ska jag droppa ner arslet i soffan och kika på lite tv innan det blir sängen.

Förlåt för hur jag gjorde inatt, jag var deppig.. Jag vet inte vad som hände, allt kom som en våg och jag mådde skit och grät och grät och grät.. Men vaknade upp imorse och mådde bra. =)

Godnatt!!

// A

090310 - Lek för Dig -

Allt är en lek för dig, jag fattar inte ens varför vi förlova oss när vi ändå inte höll ihop genom vått och torrt. Visst, det kan ta slut, men ett halvår efter vi förlovat oss? Då känns det som att det inte var värt det. Visst, vi kanske behövde en paus, men varför kan vi inte bygga upp det igen? Vi pratade till och med om barn, betyder inte det något? Det känns som att du leker med mig, vi gör slut, du skaffar ny och allt bråk börjar... Sedan gör du slut med henne och kommer till mig. Jag blev överlycklig, för du kom till mig onsdagen efter ni gjort slut. Du sa att du saknat mig så mkt, att du saknat min kropp, mitt skratt, att du saknat allting och att du inte aldrig riktigt kommit över mig. Jag kunde inte bli gladare. Vi skulle gå sakta fram och det förstod jag efter allt du vart med om.. Men det känns som att du inte fattat vad jag gick igenom under den tiden, för två veckor senare kunde du komma bara så där och berätta att du helt plötsligt kommit över mig, jag fatta det inte, inte efter att du sa allt det där till mig.. Vad gjorde jag för att du skulle dumpa mig igen efter två veckor? Du krossade mitt hjärta igen.. Du kommer när du vill... Du vet att jag älskar dig och inte kommer komma över dig i första taget, mår du bra av det? För jag förstår inte hur du kan komma ena dagen och säga att du saknar mig och nästa att du kommit över mig? Gör du det för att jag jämt finns där? Är det därför? För att du vet att jag kommer finnas där ett tag till oavsett vad du gör? Jag vet inte vad jag ska göra snart.. Vi pratade om så mkt, så mkt drömmer, så mkt planer om framtiden... Helt plötsligt räknas jag inte med någonstans...
Jag är din leksak du gör vad du vill med känns det som...

090309 - Missfoster -

Det är vad jag är, ett psyksiskt stört jävla missfoster som håller fast i det gamla så hårt jag kan och lyckats inte släppa och gå vidare.. Jag hatar detta och vill inte ngt mera.. Jag är inte värt ett skit och det är inte mer än rätt.. Jag gör allt jag kan för att gå vidare men jag kan inte.. Jag klarar inte av det.. Jag önskar jag gjorde det.. Jag vill inget mera än att bli så stark så jag kan be dig fara och flyga och säga att jag glömt dig.. Att jag aldrig mer vill ha dig.. Jag önskar det så mkt, men jag klarar inte det.. Då tar jag hellre det jag kan samtidigt som jag drömmer drömmar om dig, om hur du skaffar ngn annan och det blir som förut.. Men denna gången mår du inte dåligt över det, denna gången står du och skrattar mig rätt upp i ansiktet och säger att jag var ett stort misstag och om du kunde så skulle du göra det ogjort.. Jag hatar rädslan för att det ska bli som förut, jag hatar rädslan om hur allt kommer bli sen...

090309 - Jag hatar detta -

Jag vill inget mera, jag vill inte känna denna saknaden efter ngt..
Jag vill bara somna in..
Jag vill bara sova i flera nätter...

Var och tränade tills jag spydde idag, inte bra,
men känner att jag måste pressa mig så mkt som möjligt för att bli bättre..



090309 - Lösenord -

Ja, jag har nu valt att lösenordskydda min blogg, för vem som helst ska inte kunna läsa den, jag är less på det. Dels så ska inte barnen jag jobbar med komma in på den, för de har inget med mitt privatliv att göra. Och likadant Jockes ex. Jag är så less på att hon ska kunna läsa allt om mig och vad jag gör och hur jag mår. Eftersom att ju sämre jag mår, desto bättre mår hon och det nöjet vill jag inte längre ge henne. OCh har gjort likadant på min bdb av samma skäl. Så fan ta den som får lösenordet och sedan lämnar ut det!

Nu till helgen händelser då. I lördags vakna jag vid sju första gången, gick då upp och ut med Solo, men när jag kom in så la jag mig och sov igen. Gick upp nästa gång vid elva och då var det dags för Solo att ut igen. Kom in och satte mig framför teven och kolla på andra säsongen av one tree hill. Är ju så bra. =) Sedan blev det dags att duscha och fixa en massa, sminkade mig och fixade håret. Jocke kom vid halv sex och då for vi till mamma och hämtade en vinöppnare för jag hade ingen och skulle dricka vin xD. Sedan åkte vi och köpte pizza till mig så jag skulle få i mig lite mat, men sluta med att Jocke åt upp typ halva pizzan för jag fick inte i mig ngt mera. =P Sedan vid sju kom Ida, Mickis och Viccis till mig. Ida fyllde ju 18, så det blev en kväll med singstar och förfest. Jag var inte alltför pigg på att festa, men hade ju lovat. Men var ganska roligt.. Vid tio kom Johan förbi en vända och lämnade lite abint till mig. Hehe, det är gott de. Synd att det inte går att köpa på systemet. Sedan tog han Ida och dem med sig och skjutsade dom till Wasa. Kvar blev jag och Jocke. Sedan kom ngn Jonas och Björne och ngn mera och hälsade på. Var roligt. Lite med singstar blev det då. När de åkte blev det att sova för mig och Jocke. Vi vaknade vid nio och då hade Jocke tagit med in dator och det blev filmtittande hela dagen lång. Vid elva gick vi och handlade lite för att kunna laga mat senare. Sedan hem till mig igen och såg på mer film. och med film. Och helt plötsligt var klockan fem. Då lagade vi hamburgare med bröd och åt medan vi kolla på mer film. Hehe. Sedan blev klockan åtta och då såg vi på wipeout, var riktigt bra program, lätt att jag hade velat vara med. =P Sedan såg vi mer film och vid elva däckade vi. Men var en helt underbar söndag, var länge sen jag tagit det så lugnt en hel dag. Behövs mer såna dagar känner jag. Men denna helgen jobbar jag hela helgen och nästa jobbar jag lördag. Så nästa söndag blir nästa dag jag bara ska ta det lugnt. Hoppas jag. =) Nu ska jag fixa lite innan träningen börjar. Måste bara stolt säga att jag nu gått ner 20 kg. Tänkte jag skulle lägga upp lite före och efter bilder sen så ni verkligen får se skillnaden. Man tror inte det är sann alltså. =)

// A

090306 - Fredag -

Hmm, I onsdag blev det inte mkt gjort, då jobbade jag från åtta på morgonen till nio på kvällen, men blir pengar. Lr jag var ledig en timme mitt på dagen och då åkte jag till Jysk och köpte gardinstång och åkte hem och satte upp den innan jag åkte vidare till jobbet.
Sedan igår så slutade jag två, då åkte jag hem till mamma, hämtade Peter och släpvagnen och så for vi till Orsa och hjälpte Monika hämta en soffa och åkte förbi mig och hämtade mina cyklar och posten. Sedan for vi till mamma, jag släppte av Peter, lånade mammas bil och for till Bynn och hälsade på Ampe och lämnade Solo. Satt kvar där ett tag och pratade, var trevligt. Sedan åkte jag hem till mamma igen och bytte tillbaka bil, jag var väl hemma hos mig vid sju. Då gick jag igenom all post och sedan duschade jag och lade mig tidigt. Men drömmer så hela tiden så blev inte mkt sova inatt.
Idag gick jag upp halv sju och klädde på mig och for och lämnade Solo hos mamma. Slutade jobba halv tolv och då for jag till mamma och hämtade Solo och mina cyklar. Åkte hem till mig och började städa. Har vikit all tvätt jag tvättat, tagit reda på disken, lagt mattor på golvet. Fryst in lite korv, köttbullar och skinka så inte det ska bli gammalt. Bädda sängen, sopade golven. (Min dammsugare är kvar i Orsa tills jag städat där). Slängt en massa sopor och sorterat alla Kalle Anka.
Gick ut med Solo via systembolaget och sedan hem. Har nyss duschat av Solo, han blev så grusig av att gå ute och sitter nu här.
Ska snart sortera alla veckorevyn och sedan göra en kopp the och bara ta det lugnt resten av dagen.

// A

090304 - Död -

Jag har flyttat, mamma hjälper mig med allt, jag borde må skitbra.
Jag trivs och allting..
Men ändå känner jag mig nere och deppig..
Jag vill inget, har ingen lust med ngt över huvudtaget och
det känns som att det aldrig kommer bli bra igen =(
Och jag kan inte hitta felet till det..
Men det känns som att det är ngt som fattas..
Ngt som skulle ha funnits här..
Men just nu känns det som att jag inte vill ngt mera..
Jag vill bara ligga i sängen och sova och dra täcket över
huvudet och ligga där i flera dagar utan att prata med ngn,
utan att få ett sms, utan att sitta vid datorn..
Men jag klarar inte ens av att sova..

090303 - Flyttat -

Vi börjar med att berätta om de andra dagarna innan idag, har vart så mkt så har inte hunnit med att uppdatera bloggen, men nu ska det bli lite ordning på det tänkte jag. =)

LÖRDAG: Efter att jag slutat jobba så åkte jag till Mora och hämtade nyckeln till lägenheten, åkte sedan till mamma en vända och kika lite. Efter det for jag till Orsa, hämtade Ida och sedan for vi till Niklas som hade förfest, blev att skjutsa lite folk till Wasa för de hade inte ngn skjuts. Sedan fick jag och Ida för oss ngn dum idé att vi skulle börja flytta åt mig. Så sagt och gjort, hem till mig och packade bilen full med saker och for till Mora. Men körde bara en vända. VI gick och la oss vid halv ett.

SÖNDAG: Då gick vi upp vid sju och fortsatte flytta, vi flyttade allting utom de stora sakerna innan tolv. För klockan tolv började jag jobba och sen jobbade jag till halv fem. Sedan åkte jag till Mora och började packa upp saker och så. Sedan kom Jocke och det var meningen att vi skulle hämta min säng och en massa sånt i Orsa. Men vi ville även gå på bio så det blev att vi bara hämta luftmadrassen och lämna av släpvagnen i Orsa. Sedan for vi till Mora och gick på bio. Sedan åkte vi till min lägenhet och sov.

MÅNDAG: Jocke åkte till jobbet på morgonen och jag fortsatte att sova. Jag gick upp vid nio och började packa upp allting. Sedan vid elva ringde jag mamma och då var hon på väg till jysk. Så då åkte jag dit. Där köpte hon ett köksbord och stolar till mig och dynor till stolarna. Sedan la hon ut pengar åt mig så jag kunde köpa ett hörnskrivbord. Sedan for jag hem till mamma och fick lite gardiner och så. Sedan hem till mig och fortsatte packa upp. Viktor kom sedan. Och jocke kom oxå vid halv sex, då åkte vi till Orsa och hämtade resten av sakerna, var färdiga vid nio. Då for vi till mig och jag gjorde spagetti och köttbullar. Och Jocke hjälpte mig koppla in teven och all sådan skit. Sedan åt vi mat och sen blev det teve och säng.

TISDAG: Jag gick upp fyra imorse, hade försovit mig, mamma ringde och väckte mig för jag skulle dela tidningar, så for till första jobbet. Var färdig vid sex, då kom Jocke med min husnyckel och så for han till jobbet. Jag åkte hem till mamma en vända och pratade lite och sedan hem till mig och duschade. Började jobba åtta igen. Slutade två i Nusnäs, då for jag hem och sedan dess har jag fixat nästan allting i lägenheten. Vid åtta kom Ullis och hälsade på mig. Det var trevligt. =) Hon har nyss åkt hem och jag ska nu gå och sova. Har vart vaken sen fyra imorse och ska upp halv sju imorrn bitti igen.

// A