En dag kvar

Det blev ingen damning och dammsugning igår. Orkade inte. Men rensade garderoben på fyra kassar :P. Men Jocke kom hem igår och han tyckte inte det var någon skillnad. Jag som var så stolt :(. Skyller på att han är man :D.
Idag var min näst sista arbetsdag på mitt vikariat. Hon skulle försöka komma tillbaka nästa vecka. Men man vet aldrig vad som händer. Nu snart ska vi åka iväg till Kans och Cathrine och hälsa på. Jag ska beställa vinterjackan senare tror jag. Ska testa Cathrines först, hon har beställt från samma sida som mig, så ska testa hennes storlek för att se vilken jag ska ha. Täckbyxorna ska jag i alla fall ha. Tror jag :P. Så ska nog klicka hem dem snart.

Imorrn blir det först läkaren, sen jobb, sen skriva invägningskort till wasacupen, plocka i ordning till wasacupen. Sen är helgen full med att titta på brottartävling och städa toaletter :D. hehe.

Längtar som fan tills på lördag, då kommer Fia hit :D. Hon ska tävla i helgen (om hon får någon match vill säga). På lördag blir det grillfest här hemma och sen vet man aldrig vad som händer. Eller jo, säger bara två saker, grädda och noblesse :D. haha.

-Annelie-

Vart börjar man?

Har hunnit med mycket efter jobbet idag, betalat alla räkningar, fixat staketet ute (igen) och donat på lite. Nästa steg är alla mina skor och kläder. Skorna ska rensas så det blir en låda med skor som behöver klackas om. Kanske slänga något par, har så många tygskor som ej används. Garderoben behöver minskas ner med typ hälften. Ska även åka iväg med allt skräp jag har i tvättstugan. Orkar inte ha det ståendes, eller kanske att jag tar det imorrn så slipper jag åka iväg mer idag. Ska även hinna med ett träningspass hemma, äta middag, dammsuga och dona lite mera :D. haha.


Tror jag börjar med dessa. De ska få stå i rummet, det är ändå tomt och lite roligt att ha de uppradade så man ser vad man har för något. Vill nog göra om det här rummet. Ha massa hyllor med bara skor i :D.

-Annelie-

Hjälp mig :D

Jag ska passa på att beställa lite nya vinterkläder nu. Dels för det är billigare nu, dels för vi ska åka skoter nästa vecka och dels för vi ska till Sälen på Ski rock :D Men har hittat mina täckbyxor. skitsnygga, men vilken jacka ska jag ha till? Har tre stycken. Men vet inte vilken som passa bäst :D. Jag vill ha alla. :P. Men ge mig förslag på vilken som är snyggast till byxorna.


Denna jacka? Byxorna är redan färdiga att jag ska ha :D.

Denna jacka?

Eller denna? Satte byxorna under varje så ni kanske ser lite bättre :P.

Tänk nu på att jag ska ha dom när jag åker skoter och skidor :D.

-Annelie-

Trött Annelie

Idag är jag trött, inte sovit något inatt :S. Hade jättesvårt att somna igår också. Så vid halv sex imorse så gick jag upp. La mig i soffan med täcke och två filtar men frös fortfarande. Kikade på lite bb och försöka få upp någon värme. Vid sju lyckades jag ta mig upp och klä på mig. Gick med Solo. Tog mig till jobbet och jobbade i alla fall.
När jag kom hem tog jag en promenad med Solo och nu sitter jag i soffan. Ska nog inte göra så mycket mera. Hade planer på att träna, men har ont i hela min kropp utan att jag tränat. Så tar det som varningstecken för att jag kanske håller på att bli sjuk och det vill jag inte.. Eller kanske, är inte så taggad för helgen. Förutom att Fia kommer då :D.

Fia, är för lat för att klicka mig in på din blogg och svara på kommentaren :P. Så svarar här. Jag har ingen aning om hur det blir med dig. Jag har inte fått in några fler anmälningar heller. Så vi får se hur dom löser det. Hur taggad är du för att tävla då? :)

-Annelie-

Shopping

Visar i bilder vad jag handlat  i lördags :D.


Underkläder :D

Två par jeans

Två helsvarta leggings och ett par lackleggings med dragkedja nertill.

Tre t-shirtar

Solglasögon, väska och svarta strumbyxor

Och ett par skor.

Det var inte så mycket, men gav mig ångest i alla fall :P.

-Annelie-

Vilken dag

Igår blev det inte mycket, var barnvakt, fikade lite, såg bb och sen sängen :P. haha vilken inlevelse jag skriver med :D

Idag var jag ledig, hade stora planer på dagen. Inget blev av :P. haha. Jocke väckte mig halv sex imorse för jag skulle skjutsa honom till garberg. När jag sen åkte hem så var planerna först att äta frukost och sen städa. Men så blev det inte. Jag höll på att somna när jag körde hem, så la mig och sov när jag kom hem.

Var så trätt så vaknade inte förrän halv elva så där försvann min planering :P. Gick i alla fall med Solo så han fick sig en till promenad. Kom in och plockade lite. Kändes som att hela dagen bara försvann. Tog tag i mig i alla fall och ringde Milena, så vi for ner på Mora och kikade en vända. Hittade två linnen på HM, två andra än dom jag tänkt. Billigare blev det med :D. haha.

När vi kom hem till mig så lagade vi mat, det blev ris och korvstroganoff. Jocke fick även tre matlådor. Så körde jag hem henne för jag skulle på träningen. Ogge var också med och tränade hockeykillarna idag. Så då var jag med på träningen istället. Är ju så roligt att spöa småpojkar :D. haha.

Nu har jag vart hemma ett bra tag. Såg på halv åtta hos mig och åt lite kvälssfika under tiden. Nu ska jag ut och gå med Solo, sen in och lägga in all min shopping här på bloggen :D. (om inget annat dyker upp).

-Annelie-

Ångest nästan :S

Haha, jag har nästan ångest för allt som handlades idag. Både jag och Jocke hittade en massa och om man slår ut det per person så är det inte mycket. Men ändå, inte ofta jag handlar så mycket på en gång :S. Och då hittade jag inte allt, finna lite på HM jag ska in och handla. Eller ja, typ två linnen och en jumpsuit beroende på hur den sitter. Ska in och kika på måndag tänkte jag. Ska även in på intersport och kolla jacka. Har ingen snygg :P. haha.

Vi kom hem vid halv sex, var meningen att vi var ett gäng som skulle grilla tillsammans, men Jennifer och Busk blev hemma för han var sjuk. Så blev jag, Jocke och Kans som grillar. Men blir bra det med :D. Vi har nyss börjat lägga på köttet på grillen, ska bli gott med årets första grillning :D. Sen middag idag, men gör inte så mycket. Har inte så stora planer ikväll i alla fall. Men Jocke och Kans verkar ha det. Då får de kanske åka själva :P.

Jag lägger upp min shopping imorrn om jag hinner. Ska vara barnvakt mellan halv tio och halv fyra ca. Sen ska vi ha kalas för Mikael här hemma. Han fyller år. Så ska försöka hinna :).

Nu ska jag gå och kolla till alla ljus jag tänt i lägenheten. Riktigt mysigt faktiskt. :). Sen ska jag kanske hjälpa till med maten :D. haha.

-Annelie-

Tredagarshelg :D

Fy fan vilken skön arbetsdag, riktigt skön. Var på skolbio i förmiddags, såg draknågonting.. En tecknad film som var riktigt bra. Blev fan rädd ett litet tag :P. Och gissa vad som åts till frukost? Jo, gröt :D. haha, jag är så stolt över mig själv.
När jag slutat jobba så for jag hem. Jag och Jocke åkte ner på handelsbanken och bytte visst bank :P. haha. Fan vad vuxen jag känner mig. Vi har nu skaffat ett gemensamt räkningskonto, korttidssparande, ett långtidssparande, livförsäkringar så det täcker upp om det händer oss något. Och varsitt allkortkonto. :D. Så nu väntar vi på bankomatkort och sen skulle vi tillbaka dit om någon vecka för att fixa med autogiro och se till så våra löner kommer in på rätt konto nästa månad :D. Har nog aldrig känt mig såhär vuxen. Bara pensionen kvar nu :P.

När vi kommit hem därifrån så fixade jag lite inför wasacupen, skrev in lite mer anmälningar på hemsidan, och skrev lite vägningskort. Och idag är det våffeldagen så blev självklart våfflor till middag. Med grädde och sylt, onyttigt jag vet, men jag äter gröt till frukost och då får man :D. haha.

Nu har vi diskat, fixat rent i sängen och donat lite. Ska se på big brother från igår strax. Och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag vill mest sova så det blir lördag för det betyder shopping i stora lass :D.


mm, gott :D

-Annelie-

Snart fredag

Började dagen med gröt idag också :D. Fan vad jag är duktig och det värsta är att jag faktiskt tycker det är gott :D. haha. Jobbade mellan åtta och två idag. Sedan for jag hem en vända, gick med Solo och satte mig och kollade på big brother. Jocke ringde och berättade att han nästan var i Älvdalen, så tog Solo och åkte dit och mötte honom. Vi stannade hos hans mormor och hälsade på. Var även in till hans mamma och blev bjudna på mat. Nudlar och kycklinggryta. Riktigt gött var det, vill också lära mig göra sån kycklinggryta.
På vägen hem så ringde Johan och frågade om vi kunde handla åt honom. Det kunde vi, så gjorde det innan vi far hem. Har nyss kollat igenom räkningarna som ska betalas imorrn, ser ganska okej ut. Längtar tills Jocke och jag får riktiga löner tillsammans, då kommer det se ännu bättre ut :).
Nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen och mysa med Jocke, har sovit så dåligt natten tills idag så är riktigt trött.

Så godnatt på er :).

Fia, väntar fortfarande på din anmälning. Har lagt in en massa på hemsidan idag, men inget från Sandviken :(.

-Annelie-

Gröt

Jag har ätit gröt till frukost idag! Fattar inte vad som hänt med mig, gott var det med :P. haha, ska försöka ha detsom rutin att äta gröt varje dag nu, tar ju bara två min i mikron :D.
Annars har jag jobbat idag, tagit det lugnt när jag kom hem. Så lungt att jag sov middag på soffan en timme.
Lagade mat idag, korv och makaroner, inte nyttigt, men med grönsaker så blev det lite bättre i alla fall.
Har vart och tränat nyss, blev ett combatpass. Riktigt skönt, har ont i axlarna efter passet i alla fall. Det är ju bra. Kom hem lagom till arga snickaren började, så nu tittar jag på det och dricker en proteindrink och en knäckebrödsmacka. Har även hittat en halv twix :P. Så ska äta den. Sen måste det bli ett slut på det här!. Jag blir bara fetare oc fetare och mår skit. Det funkar inte längre.

Imorrn blir det jobb och mys med älskling när han kommer hem :D. Längtar.

-Annelie-

Finfint :)

Snacka om skönt väder ute, att det blåser gör mig inget, det är varmt och skönt. Har skottat bort lite mer från altanen idag när jag kom hem från jobbet. Hackade lite mera is på gången också. Snart är den fin och ren :D.
Annars så har jag städat inne också, måste ta en riktig städdag snart, fönstren behöver göras rent med, gardinerna dammsugas. Men får göra det en mulen dag. Annars så har jag dammsugit som vanligt, vattnat blommorna, tvättat en maskin, vikt tvätt och donat på lite. Ska snart ner och göra middag. Spagetti med köttfärssås, eller göra, värma snarare, hade en matlåda i frysen. Och som Jocke sa, det räcker inte ens till en myra :P. Så blir lagom portion till mig. Jocke äter ju som en häst.
Ska även iväg och träna, ska köra lite cross och sen ett corepass. Blir perfekt pass idag. Och ikväll blir det DHW!. Fattas bara lite godis, men lönen kommer inte förrän på fredag :P. Tur är väl det, då kan jag inte handla allt det goda.

En tragedi har drabbat Orsa. Tänker på familjen i dessa stunder.

-Annelie-

Vill ha

Har nu vart in och kikat på kläder och skor. Hittade en massa jag ville ha :D. Här är en del av det :P. Men får inte beställa, ska kanske se om vi ska åka iväg och shoppa någon dag framöver istället. :)


Vill ha idag :D

Sjukt snyggt till jeans och linne

Har redan två par, ett par trasifa och ett par nya, men vill ha fler :P

Också fina

tygskor

SKOOOOR!

Ge mig :D

Bara för jag älskar Kalle

Sjukt snygg

Likaså denna :)

Dags att skaffa mig en jumpsuit :D

Vardagslinne

Bara för att :P

Att ha till stranden

Ge mig :D

Älskling, om du läser detta kan du väl ge mig allt det här? Du jobbar ju faktiskt i Norge nu :P. Och då skulle inte jag behöve kläder på flera månader sen :D Eller i alla fall en månad. Älskar dig och saknar dig. Bara tre dagar kvar tills du kommer hem :)

-Annelie-

Jag hatar måndagar

Jag hatar verkligen måndagar, det är inte min dag.. Usch, har vart trött hela dagen idag alltså. Men men. Fick i alla fall ett ryck när jag kom hem från jobbet. Började skotta av altanen, så nu tar man sig fram till grillen. Så i helgen blir det första grillningen för i år :D. Längtar. Höll säkert på i mer än en timme med altanen och den är inte färdig än. Ska fixa mera imorrn. Men det fick bli min träning idag.
Annars så har jag tvättat två maskiner tvätt, vikt lite tvätt, gått mer lite sopor och donat på lite. Skönt med en sån dag också. Imorrn lär det väl bli att vika lite mera tvätt och fixa ute.
Har även vart till mamma en vända och hämtat ett spett så jag kan hugga bort en massa is från gården. Eller jag och jag, tror Jocke får göra det när han kommer hem :D. haha.
Nu ska jag snart äta lite chokladpudding med grädde och bara vara resten av kvällen.

Fick i alla fall glädjebesked när jag fick veta hur mycket jag ska få tillbaka på skatten :D. Hoppas bara det inte blir några ändringar :D.

-Annelie-

Så var helgen snart slut..

Jag har haft så mycket för mig i helgen så har inte haft tiden eller orken att skriva. I fredags kväll blev det att vi for till Kans och Cathrine och hälsade på. De bjöd oss på mat, var mumma :D.
Vi var kvar där till framåt tolvsnåret, for sen hem och la oss. Jag var riktigt trött.
Vaknade ganska sent på lördagen, kändes helt fel, men som Jocke sa så hade vi absolut inget inplanerat för dagen. Var skönt det. Vid halv ett fick vi lov att åka och handla kattmat för den var helt slut. När vi gjorde det så pratade Jocke med Alvärn och då bestämdes det att vi skulle åka pulka. Sagt och gjort, hämtade Alvärn, hem och bytte om. Sen mot bjäkhill (backen kallas så). Var där och åkte en vända :D. Skitroligt :P. Ingen som skadades i alla fall. For sedan till Jennifer och Busk och sade hej. Väl där bestämdes det att vi skulle åka och sladda :P. Så medan de åt mat och barnvaktade klart så for vi tre och åt mat och kikade efter en bana på isen. Hittade ingen i Mora, så när vi hämtat Jennifer och Busk så satte vi av mot Vikarbyn, men den banan var inget bra och sladdsugna som vi var så gav vi inte upp. Utan vi för tillbaka till Mora och tankade. Nästa stopp blev Bynn. Och där fanns banan som den alltid gjort och väntade på oss. Vi hade skitkul ute på isen, åkte säkert tre-fyra mil :D. Kom hem vid elva och då var jag dyngtrött. Så däckade snabbt i sängen.

Vaknade tidigt idag, har hunnit med mycket tråksaker nu på morgonen. Och solen lyser så fint ute, så blir pulka idag med :D. Om det inte blir skridskor, får se vad vi kommer fram till :P. Så nu ska det planeras. Solo var med igår i pulkabacken och sprang av sig. Ska han även få göra idag.

Kanske kommer bilder sen :P. Om kameran får följa vill säga :D

-Annelie-

Fredagsmys

Jag skulle lätt kunna jobba med att träna högstadieelever i brottning. Fy fan vad roligt det är :P. De fattar snabbt och testar. Mycket skratt och man kan skämta med dom och visa. Visst, det är roligt med små barn också, men ibland blir man frustrerad då man inte riktigt vet hur mycket de förstår.
När jag slutat jobba så skulle jag sätta mig i bilen för att åka till brottningen, eller först hem och hämta mina träningskläder. Men bilen startade inte. Paniken bara vällde inom mig, jag skulle ju till brottningen i tid. Men den ville inte starta. Så ringde Jocke, bad honom packa en väska med mina träningskläder och komma till brottningen. Ha gjorde det och jag började gå så fort jag kunde mot brottningen. Var i Färnäs så visste det skulle ta ett tag med all snö som vräker ner. Men idag var turen på min sida, när jag gått en bit så kom en annan jag jobbade med och frågade om jag ville ha skjuts. Hon visste jag hade bråttom. Jag tror aldrig jag vart så glad över snälla och hjälpsamma människor. Så fick skjuts med henne och Jocke kom snabbt med kläderna :).
Jocke var till Färnäs och hämtade bilen sen, fick skjuts av min bror. Gissa vad, den startade på en gång då!. Blir knäpp på den där bilen alltså.
Jaja, efter jag tränat tjejerna skulle jag gå hem, men behövde inte det heller för Stig kom och skulle hämta posten på brottningen och då fick jag lifta med honom hem. Min dag idag :D.

Kom hem och bytte kläder. Mikael har även flyttat ut, så har fixat tillbaka gästsängen där den ska stå och ställt in andra saker i rummet han hade. Skönt att ha alla sina rum igen :P. Viktor kom och hjälpt mig med det, han skulle hämta ett spel vi beställt åt honom.

När han åkt så kom Jockes mormor och hälsade på. Vi fick en vattenkokare av henne då vår gått sönder, min lycka gjorde ännu en gång idag :D. haha. Nu kan jag göra the snabbt igen :).

Just nu sitter både jag och Jocke i soffan, vet inte riktigt vad vi ska göra, får se vad som händer ikväll.

-Annelie-

Fredagsjobb

Har som vanligt vart vaken sen halv sju. Faktiskt skönt att gå upp i tid och bara vara på morgonen. Jag börjar jobba om en halvtimme. Slutar tjugo över tolv idag. Perfekt fredagsjobb. Men tyvärr kanske jag bara har jobb en vecka till. Det tycker jag inte om, trivs ju på det jobbet. Plus att jag får väldigt positiv respons och det är alltid roligt :).
Nu på morgonen har jag inte gjort något, bara sminkat mig och klätt på mig. Jocke får städa medan jag är på jobbet. :P. Tänkte slänga in en tvättmaskin, men gör det när jag slutat, en del av kläderna jag har på mig ska tvättas och vill ha in dom i maskinen på en gång med.
Efter jobbet idag så ska jag till brottningen, jag och Jonte ska träna sjuor i brottning. De har haft flera klasser hela veckan, men jag har jobbat, så kunde bara idag. Men ska bli roligt, är bara tjejer med. Det gillar jag :D.
Nu ska jag gå och mysa med Jocke två minuter innan jobbet kallar :D.

-Annelie-

Hunnit med mycket

Nu på morgonen vaknade jag tidigt som vanligt, halv sju redan. Innan klockan som vanligt,  men tyvärr ingen sol idag :(. Kanske kommer lite senare, men tvivlar på det.
Men gick i alla fall upp och klädde på mig. Åt lite frukost framför teven. Har även hunnit med att bädda sängen, sminka mig, diska och fixa lite till.
Nu ser jag att klockan drar iväg och jag måste åka till jobbet snart. Slutar kvart över ett idag, bra tider. Sedan vid halv tre-tre ska jag fara till Garberg och hämta Jocke. Äntligen är han hemma snart :). Har faktiskt saknat honom mycket denna vecka.

-Annelie-

vaken

Nyss vaknat, usch, börjar inte jobba förrän om två timmar!. Så vet inte alls vad jag ska göra fram till dess. Förutom att äta frukost då. Funderar på att göra mig lite gröt idag. Kanske hade vart gott. Funderar på varför jag vaknar så tidigt jämt för, tror det kan bero på att morgonsolen lyser rakt in i mina ögon. Är faktiskt ganska mysigt att vakna utav sig själv varje morgon och inte av någon dum väckarklocka.
Nej, orka skriva mera. Får kika på lite glee innan frukosten kallar.

-Annelie-

Äntligen :D

Äntligen är det tisdagen den 15:e mars, kan det bli bättre? Det betyder att DHW börjar idag :P. gud vad jag har längtat. Fattas bara sällskap :(.
Har nyss kommit hem från jobbet, tänkte ta tag i lite städning innan jag ska på gymmet med Cathrine. Ska bli skönt att åka dit och gymma lite, var ett tag sedan och jag börjar känna mig lat. Inte bra!.
Funderar på vad som ska ätas till middag, har två matlådor, en med lax och en med kött, men är även sugen på pannkaka, korv och köttbullar xD. haha. Är sugen på allt just nu. Och godis, men det ska jag låta bli. Men tror det blir matlådan med kött.
Annars så har jag inget spec som ska göras. Vill shoppa, gå promenad och en massa mera, men har inget sällskap så det får vara.

-Annelie-

Hata måndagar

Måndagar är inte min dag alltså, jag var så trött när Jocke väckte mig imorse. Skulle skjutsa honom till Garberg så han kunde samåka med sin arbetskompis. Men han fick upp mig till slut. Kvart över sex var jag tillbaka hemma. Var bara att äta frukost och sitta i soffan tills jag började jobba.
Efter jobbar for jag ner på Mora och mötte Viktor. Skulle hjälpa honom lite. Men det gick fort, så var snabbt hemma och kunde börja fixa. Så har nu diskat, hängt tvätt och skrivit in anmälningarna på hemsidan till wasacupen. Eller ja, dom som har kommit. Lär komma många fler..
Nu sitter jag i soffan och ska snart åka och träna hockeykillar och efter det träna småbarn och sen träna själv. Är hemma framåt åtta ikväll. Då blir det middag :D. Hinner inte äta det nu, så ska äta en macka så jag i alla fall får i mig något :)

-Annelie-

Pulkaåkningen som slutade på akuten

Igår var det pulkaåkning på schemat, lägger upp några bilder. Kans hann tyvärr bara åka ett åk innan han gjorde illa sig. Det blev något med hans knä. Så han var på akuten hela kvällen igår. Vi var snälla och åkte dit med en varsin hamburgare åt han och Cathrine medan de satt och väntade där. Det var något med hans minisk som var problemet. Men ska man se glädjen ur detta så är det att han blev just ledig en vecka från sitt jobb xD.


Haha, Cathrine hade tagit med en "snowboard "

Jocke och Kans enda åk.

Kans landning. Shit hur han flög :D.

Jocke åkte stjärtlapp

Kans kyler ned knät

Jocke höll på att köra på Kans :D

Cathrine tog boben, jag tog pulkan

Full fart framåt :D

Ett sista åk tillsammans...

..som höll på att sluta i buskarna xD

Allt som allt så var det roligt. Synd på Kans knä såklart. Men annars så var det roligt :).

-Annelie-

Pulkaåkning :D

Igår blev det en tur till Orsa. Träffade på Kans, Cathrine och Busk där. Så kikade på speedweekend en massa och stod och pratade med folk. Var efter det och tog en pizza på bykrogen. For hem till Kans och Cathrine och hade nhl marathon. Jag blev skitgrinig då jag förlorade. Så lämnade wo på två matcher för var inget roligt att spela då :P.
Jag och Cathrine bestämde att alla skulle åka ut och åka pulka på kvällen, önskar jag hade en kamera med mig. haha. Vi orkade inte åka i täckbyxor, så tror alla var blöta ända in till skinnet efteråt. Jocke gjorde värsta vurpan så han har en lårkaka och brännmärke på handen. haha.
For och kikade på en fest och hälsade på lite efteråt, skjutsade lite folk på wasa. Men vi for hem och sov efter det. Var en skitrolig dag/kväll. :D Just de, Solo fick åka till Bynn igår också. Jockes mormor lånade hem honom lite. :).

Nu på förmiddagen har vi hunnit med att handla, lagat matlådor åt Jocke. Gjorde lax i ugn till honom, sparade en låda till mig också. Har slängt in en tvättmaskin. Så nu har jag inget att göra. Ska väl laga köttgryta till middag senare idag. Men nu vill jag veta om vi ska åka pulka idag eller inte :D. Hade vart så roligt, men med täckbyxor denna gång :P.

-Annelie-

Rubrik?

Fan vad svårt det är med rubrik.. Vaknade lika tidigt idag också, var uppe vid åtta. Men tycker det är skönt att gå upp tidigt, då kan man lägga sig i soffan och inte göra någonting en stund. Vid tio fick jag äntligen upp Jocke ur sängen.
Då for vi till mamma en vända och kika, hon är inte hemma. Men hälsa på Viktor och Hillevie. Var där en stund innan vi åkte och handlade lite.
Nyss så bäddade vi sängen, diskade och vek lite tvätt. Städade sen av balkongen, var så mycket skit där som kommit under vintern. Så nu är det gjort. Nu fattas bara gröna mattan på golvet och utemöbler. Det ska bli en riktig mysbalkong innan sommaren är här på riktigt.
Annars idag så vet jag inte vad som händer. Jockes mormor och syster kommer snart hit och fikar en vända. Sen får vi se vad som händer. Alla är väl i Orsa och ser på speedweekend. Vet inte hur sugna vi är på att åka dit. Får se.

-Annelie-

tjoho

Lugnt har nu lagt sig hemma hos oss. Från det att jag kommit hem från jobbet halv ett så har det vart full fart. Först kom Jocke pappa, tjej och barn och hälsade på en vända. Men jag kunde inte sitta still och vara social, hade så mycket spring i kroppen, så medan de pratade sprang jag runt och diskade, startade en tvättmaskin, tog upp torr tvätt. Fick även ett ryck och tömde ett skåp i tvättstugan. Alla handdukar, gardiner och sådant skulle upp i de tomma lådorna under sängen.
När besöket for hem så fick Jocke uppdrag att lägga in allt småplock som legat och skräpat i tvättstugan i det tomma skåpet. Jag gick upp och la i allt i lådorna under sängen. Sedan städade vi ett köksskåp som också såg ut som kom och hjälp mig. Har även vikt tvätt och hängt tvätt.
Jocke berättade stolt idag att han hade dammsugit och tömt kattlådan när jag var på jobbet. Han är så duktig :D
Jag tycker det är roligt att så lite som vi faktiskt har gjort idag (hade kunnat göra tusen saker till om det hade funnits något) kan göra så mycket. Nu är jag lugn och vet att allt är snyggt här hemma. Nästan tråkigt att det inte finns något mera att göra. :D
Nu ska vi strax ner och laga mat, blir tjockpannkaka idag, imorrn blir det lax.


Hämtade ut denna idag också :D. Så nu har vi två.
Snacka om snygga vi kommer bli bredvid varandra.
Tror Jocke får ta den rosa :P

Vid halv sex-sex kommer Cathrine hit också, vi ska fara ner på gymmet och träna. Skönt med lite fredagsträning. Så kan jag unna mig lite ostbågar och cola ikväll till big brother :D.

-Annelie-

Snart fredagsmys :D

Har vart vaken sen innan halv sju, kunde inte sova längre.  Har drömt så konstiga saker. Ska snart gå ut och se om bilen vill starta, den la av när jag skulle åka hem från träningen igår, så pappa och Mikael fick komma och bogsera hem den åt oss. När Jocke (han kom också), pappa och Mikael höll på och kollade om de kunde få igång bilen så fick jag och Sandra för oss att bygga en snögubbe :D. haha, den blev inte fin. Men roligt hade vi.
Kom i alla fall hem vid nio, då myste vi lite och sen la jag mig att sova.
Nu ska vi som sagt se om jag får åka bil till jobbet eller cykla. Det får turen avgöra. Jobbar bara till tjugo över tolv idag. Perfekta tider :D. För sen blir det gymmet i eftermiddag och efter det fredagsmys :D.

-Annelie-

Jocke kommer hem :D

Har jobbat idag, skönt att bara jobba max fem timmar om dan :D. haha, idag blev det fyra :P. Cyklade som vanligt till jobbet. Är faktiskt skönt att veta att det är dagliga motionen om det inte blir något annat.
När jag kom hem så diskade jag och plockade lite som vanligt. Har efter det legat i soffan och inte gjort något. Men snart kommer Jocke hem och då ska vi laga mat, blir hamburgare idag. Gott :D.
Träna tjejerna står på schemat idag, ska nog inte träna själv. Utan vill hem och mysa med Jocke och sova. Är ganska så trött.


Igår när jag gick med Solo så stannade han helt plöstligt och vägrade gå en meter till fast jag ropade på honom.
Gick och kollade varför han inte kom. Varför kan ni se på bilden ovanför, all den snön hade fastnat i hans framben.
Var bara att bära in honom sista biten och ta fram saxen och klippa bort det. Satt som berget.
Stackars min hund :(. Klippte bort ganska mycket hår så det kanske inte fastnat något mera.

Ska det här vara vår?
Snön vräker ner och det är mulet ute.
Vart är solen och det fina vårvädret?

-Annelie-

Inget liv :(

Jag har inget liv på veckorna utan Jocke, efter jobbet, träningen och när jag städat klart. Sitter hemma med Solo och försöker komma på något att göra, men finns ju inget. Allt är stendött hela tiden. Tycker så synd om mig just nu och längtar tills Jocke kommer hem imorrn :D. Saknar honom så mycket nu, har ju haft honom hemma i nästan tre månader. Så är lite ovant, men han verkar trivas på jobbet och det är ju bra att han fått ett jobb i alla fall :).
Nu ska jag ta mig i kragen och hänga tvätt och ta en promenad med Solo. Han är i alla fall mycket piggare idag.

-Annelie-

Vad göra nu?

Kom hem från jobbet vid två idag, tog en promenad till Willys och tillbaka med Solo. Satte igång och städade. Så har nu dammat, dammsugit, hängt tvätt, slängt i en till tvättmaskin och småplockat lite. Så nu kanske dammet håller sig borta någon dag till. Dammsög till och med soffan. Kände det var dags. Hatar att alla mina kläder är fulla med hår hela tiden. Hur gör man för att slippa det?

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen/kvällen. Usch vad tråkigt det är att inte ha råd att gå ner på Mora och bara shoppa en massa. Men snart så :P.

Ääh, får titta på gårdagens big brother för att underhålla mig med något.

-Annelie-

Stackars Solo

Har vart en härlig dag idag med. Först på jobbet så var det friluftsdag, så har vart ute hela dagen och åkt madrass och brottats i snön med barnen. Så roligt och tycker verkligen om mitt jobb just nu :). Kom tillbaka till skolan vid halv två och då slutade min arbtetsdag, for hem och hemma satt Hillevie och väntade, hon hade vart hos veterinären med Solo.

Han skulle ta bort tandsten, de drog även ut en tand på honom. Han var sövd när de gjorde det, så nu är han helt groggy och äter ingen hårdmat. Jobbigt att tugga säkert, så han fick lite spagetti och köttfärssås till middag. Det var populärt. Nu ligger han bara och sover, tittar upp ibland och slickar sig om munnen. Veterinären kollade även om hans öroninflammation försvunnit, det hade den inte. Så bara droppa tio dagar till och hoppas den försvinner då.

Annars så skjutsade Hillevie mig så jag kunde handla lite, blev frukt och semla :D. Är ju fettisdagen idag, då får man. Så när jag kom hem så blev det mitt mellanmål. For och tränade med Cathrine, körde bara lite kondition, helt slut efter friluftsdagen.

Kom hem och lagade mat till mig, åt och tittade på glee, har nu sett färdigt första säsongen, måste få tag på andra när Jocke kommer hem. Har även hunnit med lite städning, såsom bäddning av säng, vattnat blommorna, sorterat posten, gått med soporna. Ska vika färdigt tvätten nu och sen göra mig lite frukt för att sedan se en film. Bara skit på teven ikväll ju. Längtar till nästa vecka då DHW börjar igen :D.

Imorrn står det jobb, damma, dammsuga och lite mer fix här hemma på schemat. Kanske ska och köra bodycombat med. Får se om jag orkar.

-Annelie-

Tas bort

Som sagt, kommentarer utan namn och mejladress tas bort. Varför inte stå för den man är?
Skriver om min dag snart :)

-Annelie-

Rolig dag :)

Idag började jag mitt vick på 50%. Måndagar kommer ju lätt vara skönaste dagen att jobba :P. Jobbar mellan tio och ett då. Tre timmar på en måndag, kan det bli bättre? haha, börjar halv nio resten av dagarna utom torsdag då jag börjar nio. Slutar senast kvart över ett :D. Någon som vill ha mitt schema eller? :P. Men hoppas ju att jag får jobba lite på fritids när någon är sjuk och så :).
Annars så åkte (cyklade rättare sagt då Jocke tog bilen till NOrge) jag hem och gick med Solo när jag slutade. Lade mig i soffan och kikade på glee. Vid fem tog jag tag i maten, åt rester från igår med massa grönsaker.
Tog en promenad med Solo igen och sen gick jag till brottningen. Hillevie kom  och var med idag, jag säger bara såhär: Jag spöar fortfarande henne :D. Men hon var typ rädd för mig, så kunde inte göra nå dumma saker.
När träningen var slut så fick hon skjutsa mig till willys så jag fick handla. Hon fick skjutsa hem mig också :P. Gick med Solo. Och nu sitter jag i soffan med kvällsfikat. Ska snart ta en dusch.

Saknar min älskling redan, men bra att han har jobb i alla fall. Var typ tre månader sen jag sov själv sist :(. Men ska nog gå bra.
Tittar på en bebis i minuten på fyran, kommer börja gråta för det inte är jag som ligger och föder där :(.

-Annelie-

Negerbollar :D

Festen dog inte ut igår efter mitt sista inlägg, utan vi satte oss i bilen och for runt och kikade lite. Tror vi kom i säng vid tre. Var en lyckad kväll igår, nästa utgång blir nog wasacupen med Fia :D.

Vaknade så sent som halv tio imorse. Missade vasaloppsstarten, men skit samma :P. haha. Såg lite på vasaloppet medan vi åt frukost. Duschade lite snabbt och klädde på mig. Blev en promenad till Jennifer och Busk sedan, såg när svensken vann vasaloppet och när svenska tjejen vann. Väntade på att Jocke skulle skita klart och sen tog vi fyra en långpromenad ner på Mora med hundarna. Var riktigt skönt att ut och gå. Man ser hur solen börjar tina bort all snö och man bara längtar till sommaren :). Nere på Mora så var vi ni på tältet och kikade en vända, gick runt och kikade lite. Köpte en varsin korv på sibylla. Tog bussen hem efter det. Bra när bussen går gratis under vasaloppet :D. Väl hemma så började jag kika på glee, Jocke skulle fixa något på datorn.

Men fick så tråkigt, så drog ihop lite negerbollar snabbt :P. Nu står de i kylskåpet och kallnar lite, godast så. Kans och Cathrine har kommit en vända så Jocke tog en paus och killarna spelar nu lite nhl. Men vi ska snart putta bort dom från teven och kika lite på glee. Jag berättade för Cathrine vad som hänt, så nu vill hon fortsätta kolla :D.

Annars idag blir det spagetti och köttfärssås till middag och negerbollar till efterrätt. Och sen en myskväll med Jocke innan han ska åka fem imorrn bitti.

-Annelie-

Fest

Det kom folk hit idag, Kans, Cathrine, Busk, Jennifer, Alvärn, jag och Jocke :). Vi satt här och drack lite och hade det trevligt. For till Nusnäs en vända och hälsade på lite. Tillbaka hem och fortsatte. Vid ett for alla utom Alvärn hem, de blev trötta. För en gångs skull är inte jag trött :P. Men festen håller igång, det kom fyra killar till hit, så nu är det jag och sex killar :D. Så det ska vara :P. Haha, men jag har bara druckit typ en och en halv cider. Kan ha roligt utan alkohol och slipper bakfyllan. Kan inte bli bättre. Så lär väl hålla igång här ett tag till innan det blir sängen :)

-Annelie-

Lördag

Vaknade vid åtta idag för Jocke tog upp hela sängen, orkade inte ligga kvar bredvid honom, så gick till soffan och sov några timmar där :P. Så Jocke väckte mig halv tio när han skulle åka. Cathrine kom och det var meningen att vi skulle på gymmet och gå på bodycombat, men jag var helt död. Så vi kollade på glee istället och sen dansade vi lite zumba. Och nu har jag nyss duschat, sminkat mig och fixat håret. Så nu tittar vi på glee igen :P

Snart kommer Jocke hem från innebandyn han vart och kollat på. Då ska vi göra handlingslista och matlista för veckan. Så vet jag vad jag ska äta och så. Ikväll verkar det bli fest. Jocke var sugen, inte jag. Så jag håller mig nykter. Är inte så mycket för alkohol längre, så mycket kalorier.

Har däremot vart sötsugen hela förmiddagen, men ska klara mig har jag bestämt. Så ska handla lite frukt tills ikväll så försöker jag låta bli det onyttiga sakerna.

-Annelie-

Tjoho

Godisfri fredag idag, fattar inte hur jag lyckats med det. Men är så stolt över mig själv. Känner att nu har jag klarat mig nästan hela veckan och suget börjar försvinna. Visst, har inte ätit den bästa maten. Men även ett litet steg är ett steg i rätt riktining enligt mig. Så nu är jag stolt över mig själv.
Fredagan har bestått av att vi har umgått med Kans och Cathrine nästan hela dagen. Jocke åkte iväg vid fem och träffade sitt gamla jobbgäng och käkade pizza och drack öl. Kans for iväg och tränade. Så jag och Cathrine satt först hemma hos mig och kikade på Glee. Vi for sen till Jennifer och Kans kom när han var färdig. Så var vi där, jag hämtade Busk och Jocke när de var färdiga och skjutsade även hem Alvärn.
Jag, Jocke, Kans och Cathrine ville se big brother, så vi for hem till Kans och Catrhine (de enda som har tv11) och kikade på det.
Nu har vi nyss kommit hem och ska se om det är något på tv eller om vi ska krypa ner i sängen och mysa.

Jocke har fått jobb nu, så på måndag åker han till trysil och jobbar. Bara att fixa matlådor i helgen. Roligt för honom att han får jobba lite igen, han ahr gått hemma så länge nu. Så nu får jag städa i lugn och ro :P. Tycker bara han är ivägen när jag vill göra fint :P. Visst kommer jag sakna honom, men han vill jobba borta, så då får han göra det :). Mysigare när han kommer hem sen :D.

-Annelie-

ÄNTLIGEN!

Nu har den kommit :D. Fan var mysig den var :P. Ska bo i den på kvällarna hädanefter :D


Fan så jag längtat efter den :D

Jocke kunde ha den med :P.
Så vi lär väl slåss om den tills den rosa kommer om en månad så vi kan mysa med varsin :D.

-Annelie-

Fredag

Hoppas min onepiece kommer idag, annars blir jag fan arg. Vill ju ha den i helgen!.
Jaja, har vaknat nu, eller för en timme sen rättare sagt. Har hunnit klä på mig, sminka mig och ska nu äta frukost. Jocke ligger fortfarande i sängen, men inte länge till :P. Ska dra upp honom nu.
Annars idag vet jag inte vad vi ska göra, jag vill göra något roligt. Men först väntar disken och en tvättmaskin och lite annat småplock.

-Annelie-

Gårdagen

Det var en lika fin dag som alla andra dagar den här veckan. Men blev ingen promenad, utan vi åt frukost och fixade lite. Cathrine kom sedan hit, så for hon, jag och Jocke på gymmet och tränade lite. Kände av träningsvärk direkt efteråt. Underbart. Blev att duscha där på plats efteråt.
När vi kom hem blev det lunch :D. Korv med bröd, men bättre än inget. När vi började se på tv så la allting av helt plötsligt. Strömmen gick i delar av Mora och Orsa. Så fanns inte så mycket att göra.
Så vi for ner på Mora centrum, där fanns det ström :P. Cathrine hade hämtat Kans i Älvdalen, så de kom när de hade vart till Våmhus och lämnat hans saker eller vad de nu gjorde.
Vi for hem till Busk efter Mora, Jag släppte i stort sett bara av Jocke och sen for jag till brottningen, var knappt nå barn där, så vi lekte bara i en timme. Men var skitroligt med en sån träning också :D.
Åkte till Busk igen efter träningen, Jennifer hade kommit hem då. Så satt och pratade en stund innan vi kom på att Solo vart ensam hemma länge nu.
Så var bara hem och gå med honom. Men jag var rastlös och Jocke med, så vi stannade inte hemma, utan for till Orsa och umgicks med Kans och Cathrine. Och var Kans gjorde kan jag inte skriva här, men hahahahaha, han är som han är :P.


Det var rea på smink på Cubus igår, tio kr styck, så handlade lite nagellack och läppglans.
Anteckningsbok och armband hittade jag på guldfynd.

-Annelie-

Underbar dag

Det har vart en underbar dag idag med massa sol och städning. Tog sovmorgon imorse, gick inte upp förrän halv nio. Då åt vi frukost tillsammans medan vi kikade på big brother. Helt seriöst, de har stoppat in världens tråkigaste människor i det nu. Den snyggaste är tjejen som föddes som kille :P. Vart är alla biffiga killar? Alla dumma blondiner?

När vi ätit frukost så satte vi igång att städa. Det blev en liten storstädning. Bäddade sängen, vattnade blommorna, dammade hela lägenheten, dammsög allting, städade båda badrummen, gick ut med soporna, plockade undan alla småsaker, vek all torr tvätt m.m. Så nu är det fint här hemma igen.

När jag kollade ut och såg solen så visste jag bara att jag ville gå ut och göra något. Så valet mellan att stänga in oss på ett gym och träna eller ta en långpromenad var enkel. Vi tog promenaden ner på Mora och kikade lite, gick även till gymmet. Vet inte om jag skrivit det, men Jocke har vunnit ett års träning på gymmet och idag skulle de intervjua honom. Så då gick vi dit. När vi var färdiga där så gick vi ner på Mora igen. Men Jocke blev lat och hade fått ont i fötterna, så blev bussen hem. Men var en fin promenad i alla fall. Är glad att jag fick med honom :).

Har även hunnit skicka iväg mina jobbansökningar om sommarjobb, så nu hoppas vi att jag får något :). Men det tror jag nog. Två veckors semester bestämde vi oss för i sommar, blev inget mera eftersom vi ska utomlands i slutet av augusti. Turkiet står på schemat då :D. Längtar.

Nu har vi nyss ätit middag, Jocke lagade maten. Han börjar bli riktigt duktig. Idag stekte han hamburgare, kokade korv och kokade upp vattnet till moset :P (jag fick göra själva moset sen). haha.

Sovhäng resten av eftermiddagen kvällen tror jag. Synd att snön är så hård, annars hade jag skottat bort den från altanen så man kunde sitta i solen på dagarna :P.


Såhär såg jag ut idag, men knähöga stövlar till (utan klack).
Trivdes bra i det då det blev lite färg :).

-Annelie-

Spinning

Min dag har sett ut såhär:
- jobbat mellan åtta och fyra.
- pratat med Sofia i en timme i telefon
- följt med Jocke till Busk en vända
- Varit på spinning
- duschat
- lagat middag och ätit
- sovdags

Spinningen var riktigt rolig att gå på. Cathrine och jag åkte dit. Jocke tränade gym medans. Svetten har nog aldrig runnit så mycket på mig. Men det tråkiga var att jag kände att jag hade kunnat ge mer, men fick ont i fötterna, tror jag måte byta ut mina skor. Men annars så kommer jag nog ha träningsvärk i vaderna imorrn, men bra det. Då kommer de vara stenhårda sen igen :D.

Annars så längtar jag tills jag får min onepiece som fortfarande inte kommit. Men har fått sms om att den är skickad i alla fall.

Längtar även till wasacupen, då kommer Fia och det blir utgång på lördagen :P. Tur jag inte ska tävla.

Nu är jag trött. Så ska gå och sova. Kommer inte ihåg när jag var vaken längre än till tio senast :P. haha.

-Annelie-

Jobbdags

Vaknade halv sju och var ganska pigg. Skönt. Nu har jag nyss ätit frukost. Snart dags att bege sig till jobbet. Det dåliga med idag är att jag ska åka genom hela Mora för att komma till jobbet. Är nog inte så mycket vasaloppsmänniskor ute nu, men jag sluta fyra. Då ska alla som jobbat hem, plus alla som åkt öppet spår är på väg hemåt. Nej, usch. Hoppas jag får sluta tidigare så jag slipper lite av alla köer och sådant som uppstår under vasaloppsveckan.

-Annelie-