Funkar det?

Har vart iväg till Jennifer och Busk en vända nu. Tycker väldigt mycket om att jag orkade det :). Kanske går åt rätt håll? Nu är jac hemma igen med illamående och känns som jag ska spy snart. Men men, ska sova nu så kanske släpper snart. Följde i alla fall med din till deras nya hus :). Fy fan vad fint det var. Och stort. Sånt hus vill jag ha sen :). Nej, Godnatt.

-Annelie-


Jag lever :D

Inatt har jag drömt världens sjukaste dröm, drömde att jag hunnit bli gravid i typ åttonde/nionde månaden. Låg hemma en lördagsnatt och Jocke var inte hemma. För han var ute på dejt med en annan tjej, han hade ledsnat på mig och ville vara fri. I drömmen ringde jag honom och den andra tjejen svarade, jag frösökte få prata med Jocke men det fick jag inte. Hon sa att han inte ville prata med mig. Jag vaknade av att jag låg och sa, det är min man, jag ska prata med honom.
När jag vaknade så fattade jag inte vad det var för dag utan trodde verkligen på drömmen, så började ringa Jocke. Han svarade inte förrän jag typ ringt tre eller fyra gånger. Han blev nog ganska chockad när jag frågade honom om vi fortfarande var gifta och undrade vart han var. Till slut kom vi fram till att han faktiskt var i Norge och det var måndag natt. Sa godnatt och jag fortsatte sova. USch för drömmar. Skyller på mina hormoner.

Det är inte så många som läser min blogg, bra det, för då kan jag skriva öppet om det. Jag är gravid, vilket alla redan vet om. Inget som ska hamna på facebook, så den som ens tänker tanken på att skriva detta på facebook kommer dö. Bara så ni vet.

Och rykten går ju fort, alla jag träffar vet ju om det och det är dom som läser min blogg. Sen fattar alla i alla fall med tanke på att jag i stort sett bara ligger hemma och spyr. Jag mår inte bra, jag tar tabletter för att kunna stå upp varje dag, de funkar medan jag joibbar. Men när jag jobbar klart är det som att illamåendet kommer på beställning. Jag skulle kunna spy på beställning nuförtiden, men håller tillbaka det för är less på att spy. Det gör nästan att jag mår ännu illare(är det ens ett ord?) men jag pallasr inte att spy mera.

Imorrn ska jag till läkaren för att se om jag kan få andra tabletter. Hoppas på det, såhär ska det inte vara.

Nu ska jag försöka äta lite. Sen lite teve innan jag går och lägger mig vid åtta, ska jobba imorrn. Bara bita ihop.-

-Annelie-

Hur kan man både älska och hata det?

Under denna vecka så har jag inte stått upp mycket, det har vart väldigt mycket sovandes, gråtandes, ont i magen och uppkastningar. Har inte vetat varför, man har funderat och funderat. Efter mycket om och men så kom det fram till att det kan vara mjölken som är boven i dramat. Så har nu slutat med den och magen mår mycket bättre. Känner mig inte hundra än och lär inte göra det på ett tag heller. Men bara bita ihop och vänta.

Kan bara tacka Jocke för att han ställer upp för mitt gnäll hela tiden. Han hämtar saker, lagar mat, ja, han gör allt. Och det är guld värt.

Idag har jag faktiskt stått upp mestadels, vi var iväg och kikar på innebandy mitt på dagen en vända. Inte världens roligaste sport, men Jocke tycker om det, så får väl ställa upp ibland. :P. Kom hem och har inte gjort något mera. Vågar inte utmana ödet för mycket trots att jag står upp.

Det värsta är att dammet lagras på hög, tvätten likaså, inte disken för den kan Jocke klara själv :P, men allt annat bara står och väntar på mig och det gillar jag inte!!. Ska försöka ta tag i det imorrn.

För bara Jocke kommer hem så blir det lite mys med frukt och saft :). För imorrn blir det vanlig vecka igen, dvs, han åker till Norge :(. Vem ska nu ta hand om mig?

-Annelie-

Kupolen

De senaste dagarna har gått åt till att vila och dona på här hemma.
Men idag började det hända saker igen. Jobbade mellan nio och ett.
Direkt efter det var jag bara hem och bytte kläder. Jennifer kom och hämtade mig så for bara vi två iväg till Kupolen en vända. Ingen av oss behövde något, men vi ville bara göra något, inte bara sitta hemma. Var in på nya affären new yorker och kiikade. Var en rolig butik med mycket saker, men orkar inte testa något så blev inget idag därifrån. Kom hem med en stickad tröja och en halsduk. Inte mycket, men något i alla fall. Är nog första gången jag shoppade så lite :P Kom hem med en sak till, men kan inte säga vad här.

Vid sex var vi hos Jennifer och Busk, där var även Jocke. Så satt vi där ett tag innan det blev hemgång. Så har nyss duschat och nu sitter jag i soffan med pyjamas och äter kräm. Ska väl se på Robinson innan sängen kallar. Ska jobba imorrn med.

-Annelie-

Hemkommen

Har kommit hem från Turkiet nu, där var det sol och bad hela dagarna. Men tyckte det var för varmt faktiskt. Tycker bäst om hösten :P.
När vi var påväg till Älvdalen med Elina igår morse så voltade vi med vår fina bil :(. Bilen är totalförstörd men vi klara oss med lite skrapsår. Så det var ju tur. Så spenderade hela förmiddagen igår på akuten. När vi kom hem därifrån så gick samtalen varma med folk som ville kolla att allt var bra. Så tog det mest lugnt hela dagen igår och vilade. Plockade glassplitter ur håret hela kvällen innan jag kom in i duschen och fick ur det. Fick även lite ont i nacken, men haft värre ont när jag brottats :P. La oss vid tio och sov tolv timmar.

Idag så har vi vart och plockat ur bilen och kollat på den lite. Den var inte fin :(. Men men, inget att göra åt. Blir att försäkringsbolaget löser in den åt oss och vi får köpa en ny.
Har vart och hämtat timrapporter idag, men fick med mig fel, så får hämta nya imorrn. När vi kom hem så la vi oss i soffan och kollade ikapp på Robinson. fan vad jag hade velat vara med på det någon gång :D.
Fick ett ryck efter det på att packa upp, så har äntligen gjort det. Städade sedan hela lägenheten. Och då menar jag hela. Till och med kylskåpet och skafferiet fick sig en omgång. Men nu är det gjort, har bara en massa tvätt kvar och fixa :D.

Jocke blev hemma från jobbet denna vecka med för det som hände igår. Så nu får han hjälpa till :D. Någon dag ska vi ge oss på ute och ta bort blommorna och det. Förråden behöver sig en omgång med :P.


Såhär landade vi. Kröp ut ur bilen och fick rycka upp bakdörren åt Elina.

Efteråt.
Inredningen är inte så fin heller. Glas överallt verkligen och baksätet har flyttat sig.

-Annelie-