Lördag

Åkte till arboga igår då. Kom fram vid tvåtiden ngn gång. Började tvätta :D Hade ju all min tvätt med mig. Men känns skönt att inte behöva komma hem till en massa tvätt. Riktigt skönt. Vi åkte på systemet, och sedan till Köping, handlade lite. Sedan for vi tillbaka till lägenheten. Där fixa jag och Hillevie iordning oss, sedan gick vi till en fest. Riktigt roligt. Men nu är det slut med alkohol för min del. Min kropp klarar inte av det känner jag. Började må illa efter ett par cider. Men men, vem behöver alkohol när man kan ha lika roligt i alla fall :P

Gick och la oss vid halv tre. Gick upp vid tolv. Käkade frukost, jag försökte få chokladpudding till frukost, men det fick jag inte. Taskigt nog. Klädde på oss och borsta tänderna. Sedan for vi ner till Centrum. Gick i en affär, hittade ett par jeans och ett linne. :D Så nu har jag äntligen ett par jeans som passar. Skönt eftersom alla andra är för stora för mig. Åkte hem och sedan lagade Hillevie mat till oss. Hamburgare och bröd. Gott.. Sak nu sanrt duscha och sedan på en inflyttningsfest. Kanske kan bli roligt.

Imorrn blire hemfärd ganska tidigt, så man hinner hem och bara ta det lugnt lite. Har inte vart hemma på ett x antal helger nu. Så nästa helg kanske det blir lugna puckar. Men märks, man vet aldrig vad som händer :D

I mitt förra inlägg så skrev jag om en person. Men det verkar som att fel person tog åt sig av det. Och  det var inte meningen. Men det kan inte jag göra ngt åt. Upp till var och en vad de tror och inte tror. Jag vet vad jag menade och sen är det upp till varje person att tolka det.

// A

Nothing to say

Jag har inte skrivit på ngn dag nu för har jobbat så mkt. Men blir pengar det med. :)

Idag har jag vart duktig fast jag har sådan ryggvärk, var ju en liten incident på jobbet igår :S men men. Shit happens. Jag åkte till jobbet i alla fall och har skrivit både tillbudsrapport och skaderapport idag.

Slutade ett, då for jag hem till mamma och skjutsa henne på jobbet. Efter det hem, tänkte ja skulle vila lite i soffan, somnar och vaknar två timmar senare.. Men men.. Går ut med Solo en vända och sedan in och satte mig i soffan och tänkte.. Ja, nu ska jag packa, städa och fixa tills imorrn.

Så nu har jag städat lite.. Ska dammsuga, diska, packa och göra lite smått och gott. Men men, kommer hem till den fin lägenhet på söndag i alla fall. Skulle ha tvättat oxå.. Men är ju så svårt med tvättider här.. Jag tar med mig tvätten till Arboga imorrn istället :D Syrran får boka tvättid åt mig där. Hehe.

Jag ställde en fråga: Om du fick önska dej vad du ville, bara idag, vad skulle du önska dig?
Jag fick svar, men inte på det sättet jag trodde.. Trevligt att veta att man inte kan få gå vidare med sitt liv i alla fall.. Att man alltid ska ha dej efter sig. Jag får inte in i mitt huvud vad jag gjort? Mer än varit kär i fel person. Just de, varit kär.. Kan du inte inse det.. Att det är så det är.. Jag var kär, är inte det längre.. Och vill bara gå vidare med mitt liv.. Men jag verkar inte få det.. Det misstaget jag gjorde verka ska hänga efter mig för alltid.. Att du inte kan släppa det och bara vara lycklig med det du har nu.. Ta vara på det istället för att vara efter mig hela tiden och tjafsa..

Sedan har jag ett annat problem :S Sedan jag gått ner 15 kg så har mina bröst krympt.. Det är inte roligt.. Tyckte ju om dem :D haha. Tur man fick lön idag så man kanska kan shoppa ngt nytt... haha.

// A

Träning

En kvart innan träningen började idag så bestämde jag mig för att jag skulle dit. Kom dit en kvart sent för var träning i Mora. Men var ganska skönt att träna idag. De som var där blev i alla fall chockade att jag kom :P För har ju jobbat några dubbla pass förra veckan och kunde inte träna då. En av mina tränare blev i alla fall skitglad över hur smal jag blivit, han sa att han blev nykär :D haha. Han är så frän. Fast lite för gammal och gift :P. Sen frågade han om jag åt ordentligt, jag orkade inte ta ngn diskussion, så självklart sa jag :D. Men ska snart, när jag orkar ta tag i maten. Om ingen känner sig riktigt snäll och vill komma och laga mat till mej :P Ni är så välkomna så :D Imorrn märks det om jag tränar ett lr två pass. Märks om jag hinner. Känner att träningen måste vara prio ett nu eftersom jag ska tävla i april och ska då förhoppningsvis gått ner mkt mera då. Men känner i alla fall att snabbheten börjar komma tillbaka. Så nu ska jag fräscha upp minnet på tekniken och sen konditionen måste fixas oxå. Längtar som fan i alla fall..

Tankarna far bara runt, runt i mitt huvud. Känns som att jag inte kommer ngnstans med alla dessa funderingar hit och dit. Vet i alla fall att jag vill härifrån. Vill inte bo i Orsa i alla fall.

Och nej, Mora spelar inte i Orsa. :D
Och vet ni en till sak, det finns inga myrslokar i skogarna i Sverige :P.
Och en till sak, det är måndag idag.

// A


...

Jag vet fan inte vad det är med mej, jag känner mig alldeles nere hela tiden.. Men sköter jobbet i alla fall.. Sitter just nu och tittar på one tree hill, måste se igenom alla säsongerna jag har för får snart hem den femte :P. I alla fall så önskar jag att jag levde i en tv-serie, för då hade jag vetat att inget man gör lr säger är sant och allt går att ändra med omskrivningar i manus... Inte för jag vet vad jag skulle ändra, framtiden kanske? För det som har vart har vart och det finns inget där jag vill ändra på.. Men jag känner att jag inte har ngt att se framemot just nu.. Vill bara att dagarna ska gå så jag får lägga mig att sova igen, och det är väl de skönaste som finns.. När man väl sover så går man in i sin drömvärld och slipper tänka på en massa annat.. Önskar det fanns ngt jag kunde göra för att veta vad som komma skall i mitt liv. Jag vet att jag kan styra det lite själv, men vet inte vad jag vill.. Har tamefanimig inte en jävla aning om vad jag ska göra med mitt liv.. Fötterna sparkas bara undan för en i slutändan i alla fall så står man där ännu en gång..

Vill prata med ngn.. Ngn som inte känner mig, ngn som inte kan välja sida, ngn som bara kan säga vad jag ska göra efteråt.. Ngn som inte dömer en för de dåliga val och dumma sakerna man gjort..

// A

-Söndag-

Har inte haft tid att skriva på några dagar nu, vet att ni saknat mig :P.

Torsdags så jobba jag från 09.00-20.00, med en timmes rast då jag tog mig från ett jobb till ett annat, så blev ingen träning.. Men men, shit happens. Kände inte för att träna i alla fall..

Fredags så besikta vi 144:an 7.00 :P Den får vi köra med i en månad nu i alla fall :D., Var tre saker som ska fixas.. så känner du dej manad, så säg till. Började jobba 09.00 och skulle sluta 13.00, men då ringer de från lillåhem, finns inga vikarier som kunde vara på just den avdelningen och eftersom jag är en av de få som kan vara på hela huset så hoppade jag in oc jobbade till 21.00. Blir pengar i alla fall :). Efter jobbet åkte jag till bowlingen, hämtade pengar som en var skyldig mig. Sedan bar det av till Övertänger, kom fram till dem vid elva, då hade Linus gjort pizzasmörgåsar till mig och honom. *Mums* (Fast tror det var ngn som hjälpte honom?) Blev tidig säng i alla fall, lr jag och Linus låg och babbla ett tag först.. Men men, är ju så när han inte kan vara tyst.

Lördagen så väckte de mig vid sju, för jag skulle passa Petra och Urbans barn medan Petra jobba och Linus och Urban fixa med hundgården. Vid ett kom Petra tillbaka, blev att baka chokladrutor, var inte så gott.. Men desto godare mat :D Åt hemlagad mat för första gången på en vecka lr ngt.. Lr, åt riktig mat för första gången på ett tag, jag lagar aldrig mat hemma.. Värdelöst med tid bara.. Sedan åkte Petra tillbaka jobbet, hon kom tillbaka vi åtta.. Då blev det att göra sig iordning och sedan bar det av till Falun. Eftersom jag lagt ner alkoholen ett tag så körde jag :D Vi åkte till etage, var ganska roligt, men jag kände mig inte i form. Sliten och trött och satt på helspänn hela tiden.. Etage stängde två, då bar det av till Bjursås på efterfest.. Kom i säng halv fem-fem på morgonen.

Tre timmar sedan känner jag hur det står folk runt mig och pratar med mig.. Och jo, då var klockan åtta och vi skulle gå upp.. *Jippi* lr inte.. Trött som fan så satte jag mig bakom ratten igen, vi for till Falun. Var dalaserien i brottning. Jag trodde jag skulle kunna gå undan och ligga och titta på.. Men då kmr deras tränare och ber mig ta tid.. Snäll som jag är så sa jag ja :D Längtar tillbaka till mattan. april, då jävlar.. Allt var slut där vid två, då satte jag mig bakom ratten igen, for hem till Mora, ¨åkte till min mor och hämta min brors saker, till bonäs, hämta min bror, till Orsa hämta saker.. tillbaka till Bonäs, lämna min bror och hans saker.. Sedan får jag äntligen åka hem. Lägger mig direkt i soffan och håller på att somna.. Har nyss tagit mig i kragen och städat lägenheten och ska nu ut med Solo och sedan hoppa in i duschen.. Sedan blire Säääängen.. Ska bli skönt..

Whatever.. Jag vet inte vart jag står i dagens läge, jag vill inte vara såhär ovetande om min framtid.. Jag har ingen aning om vad jag vill lr vad jag ska göra.. Visst har jag saker jag funderar på, men vet inte vart jag ska börja.. Hjälp mig..

// A


Onsdag

Jag känner mig fan förföljd.. Folk som bett mig fara och flyga, de säger att de inte vill veta av mig, aldrig mera se mig.. Men ändå snokar de runt på mina internetsidor, följer varje bild, varje inlägg jag skriver.. Vadå läskigt? Ja, det börjar faktiskt bli det.. Jag menar, vill de inte ha ngt med mig att göra, vrf kollar de då upp varje steg jag tar?

Annars så känner jag mig väldigt sliten.. Vet inte vad det är, men känner att jag inte återfår ngn kraft längre.. Den bara försvinner från kroppen och jag vet inte längre hur jag ska göra för att orka med allt.. Kanske börja äta ordentligt, men jag pallar inte laga mat och jag har inget matsug.. Men men, blir ju smal i alla fall..

Det finns vissa människor i min närhet som gör att jag orkar med dagarna just nu, som gör att jag står på fötterna, för jag vet inte vad det är.. Men det känns som att så fort jag står upp igen så sparkas fötterna undan på mig igen av olika skäl.. Just nu tror jag att det är för maten, men vet inte säkert.. Vet bara att jag vill ligga i sängen och sova så mkt som möjligt..

Men i helgen blire kanske Övertänger (dvs. om de fortfarande bor där :P Kmr inte ihåg om de flyttat till ngn annan by :D) igen. Hoppas 144:an går igenom besiktningen.. Hade vart så himla roligt. Mikael ska ha ett stort tack som fixat och donat med den åt mig :D.

Fia: älskar din blogg, är min morgonläsning :).
Petra, Fimpen, alla ni från Falun: Längtar redan tillbaka till er för en lika rolig helg som den vi hade :P

// A

Tråkigt AB

Har tränat idag, var inte fokuserad för fem öre.. Men men, blir väl bättre de andra dagarna kanske.. Imorrn jobb, tråkigt.. Önskar jag bara kunde ligga i min säng och sova dygnet runt hela tiden.. Hade vart så skönt.. Men men, räkningarna ska betalas..

Ska snart gå och sova, men är så fruktansvärt tråkigt att ligga ensam i sängen..

// A

Hmm..

Jag får kommentarer från olika namn, men från samma IP.nr.. Och det betyder ju att det är samma dator och samma person som skriver..

Nu ska i alla fall jag gå och sova.. Är ganska trött nu.. Ska jobba imorrn, men måste ta bussen in, för ska låna brorsans bil och den är i Mora. Så ska med andra ord gå upp tidigt.. Blä på det.. Men men.. Shit happens.

Godnatt.

// A

Som sagt :DBlir bara smalare och smalare :D

Sträck på er så mkt ni kan,
 en del av er kommer aldrig komma upp till min nivå i alla fall!

Smal :)Dagens kläder :) (Checka de snygga sängkläderna :D)


Känner bara hur jag blir smalare och smalare :)
Gladare och gladare.
Piggare och piggare, lr ja, bara förkylningen går ur kroppen så..

Ska i alla fall ut och gå med Solo nu, sen in och beställa en ny dator, tror den kmr vara vit denna gången, lr ja, dvs. om Mikael säger att den är bättre. Har två att välja på så märks vilken det blir. Den blir bättre än denna dator i alla fall.

Har tittat på filmen jag fick hem idag oxå, var riktigt bra. Ska göra lite pannkakor när jag kmr in. Jag vet, inte världens nyttigaste mat, men är glad bara jag äter. har ju svältit mig själv i ca två månaders tid nu, men nu snart så ska jag börja äta ordentligt. Kommer att bli snyggare än jag ngnsin vart :P

Nej, so long suckers :D

// A

Filmtittande

Ska nu titta på en film jag fick hem, de skicka ju hem en fel film till mig i förra veckan, så idag fick jag rätt. Krångel de ska vara jämt.. Men men, nu har det blivit rätt i alla fall :D.

Orka skriva ngt mera.

// A

Hemma

Nu är jag hemma igen, lite sorgligt faktiskt.. Hade det underbart trevligt i Övertänger med mycket skratt. Längtar redan till nästa gång :D.

I alla fall så igår så flytta vi hela dagen, lr jag och två till hann även in till systemet en vända :P. Men jag drack inget, körde bara. Tror jag var den enda som var nykter med körkort på hela helgen :D. Så jag fick leka chaffis, men var riktigt roligt fast jag inte drack.

Jag och Petra sitter och planerar in för vår kryssning i december :D. Längtar tills den :).

Nu ska jag titta på Andra Avenyn och sen duscha och slipper förhoppingsvis sova ensam inatt :D

// A

Lördag

Är ganska så trött, men inget med hur slitna de andra är :P? Tur att man är smart och har lagt ner det där med alkoholen :D. Var chaffis igår på kvällen, vi kom väl i säng vid tre-tiden. Sedan kom de och väckte mig genom att tippa omkull sängen.. Trevligt uppvaknande :) haha. I alla fall så är jag lättlurad har vi kommit fram till :D.

Hållt på att flytta hela dagen, håller fortfarande på. Men blir kanske inte alltför länge idag hoppas jag. de ska bara ha dit de viktigaste nu.

Får reda på mer och mer och blir bara besviknare och besviknare. Men men, ett svin, kommer alltid vara ett svin!

// A


haha

Slå dig ner och känn dig nerslagen.
Håll din käft och tala ut om dina bekymmer..

Jag går aldrig vilse på fyllan,
jag vet bara inte vart jag är.

Om jag ändå söker svar på min väg,
kollar jag ner på mina fötter och konstaterar att jag är här.

Citat av Linus Grip/Fimpen!!

// A

Övertänger

Ja, nu har jag vart här i ngn timme, kul att komma hit och ser framemot en rolig helg :) Just nu är jag inne med yngsta dottern medan de andra är ute och fixar en massa. Men hon är så glad och trevlig så.
De håller på att leka med elden och då är det nog säkrast att jag inte är där så som jag kan hålla på :P. haha.

I alla fall så har jag dumförklarat mig själv efter träningen igår. Min tränare sa att vi skulle springa moturs och då fråga jag, vilket håll är det då? han svarade, det är klockan åt fel håll. jaha tänkte jag, men vilket håll går klockan åt då? var mitt smarta svar :P Då frågade min tränare mig vilket håll solen går åt och jag med mitt ännu smartare svar: den går väl uppåt :P haha. Sen i alla fall så sa han att jag fick försöka springa uppåt och de andra skulle springa rätt. Jag började springa efter de andra och då var det ngt smartskaft som sa att jag sprang åt fel håll och vem går på det om inte jag :D Det var min fina dumförklaring :P.

nej, nu ska jag se hur det går för dem.

// A

Trött

Har inte sovit ngt inatt igen.. Vaknade hela tiden och när jag väl sovit har jag drömt om saker och ting. Fan va jag hatar drömmar alltså.. Känns så jävla verkligt.. Men men..

Idag ska vi i alla fall till badhuset, känns inte bra med min förkylning, men måste ju. Jaja, vi badar bara i ca två timmar i alla fall, sedan efter när jag slutat ska jag hem snabbt, packa och sen bär det av till Falun. De längtar säkert jättemkt efter mig där :D haha.

Så kommer inte skriva ngt i helgen, kmr ha fullt upp med annat.. men men, skitsamma. Ni kommer sakna mig på denna bloggen, så besatta som ni är av denna dagliga läsning :). haha.

Nej, om man skulle göra sig en kopp te och slänga ihop lite badkläder nu då.

See you.

// A

Torsdag

Idiot som man är, så tränade jag idag oxå :P Mår inte vidare bra och kroppen mår ännu sämre.. Men men, ska man vara fin får man lida pin :). haha. Snacka om skäll jag kmr få..

Idag i alla fall så var jag lika trött som alltid, mådde illa och ont i halsen.. Men men, upp till jobbet och jobba. Dålig dag idag där.. Men men, bara bita ihop och le..

Kom hem och såg på två filmer.. Riktigt bra var dem. Men vill fortfarande titta på skräckfilm, men ingen jävel som vill ställa upp för de vet hur rädd jag blir :P. haha.

Nyss tränat, ska snart duscha och sen försöka sova.. Har inte sovit ngt denna veckan, är nog nervös för turken som är efter mig :P.

I alla fall så har jag på dessa två dagar fixat två saker, känns riktigt skönt att kanske få ett slut på detta nu :)

// A

Onsdag...

Idag är jag lika trött och sjuk som alla andra dagar, men har fått hem ett x antal filmer som jag kan ligga i soffan och kolla igenom :D Så har jag ngt att göra tills jag kanske somnar ikväll.. Har inte sovit just ngt allt inatt heller, och hostan sitter fortfarande i.

Träning är det idag oxå, men ska skippa den idag, får bara skäll om jag tränar när jag är sjuk... Hehe, men imorrn ska jag i alla fall träna igen, oavsett hur jag mår, blir bara träning två dagar denna vecka då, vilket är lite synd med tanke på att jag håller på att komma tillbaka igen.. just därför som ingen sjukdom ska få stoppa mig.. För då blir jag bara seg och slö igen. Och det ska inte hända..

Nej, nu ska jag ta täcket till soffan, göra en kopp te och lite mat (smörgåsar med andra ord, har fortfarande inte lagar mat i denna lägenheten :P) och sätta på en ny film. frågan är bara vilken jag ska börja med.

// A

-True-oavsett om du ligger ensam med honom i sängen,
så är det alltid någon som har legat där innan och
det kommer alltid vara någon efter dig, oavsett vad
han säger & vad han gör,du kan lika gärna inse att han
har sagt samma sak till alla dem som var där innan dig,
han kommer alltid att säga att du är finast och att du är den
enda, och för tillfället ljuger han inte, han kommer alltid att
säga exakt det du vill höra, men man faller för det han säger
endå glöm inte att han spelar ett spel.
men satsa aldrig allt,
för det kommer han aldrig att göra


// A


Jag erkänner mamma..

Det var nog inte så bra att träna idag, sluta med att jag fick såna hostattacker så jag fick gå att kräkas :S.
Men samtidigt var det skönt att träna, för nu är jag kanske så pass trött att jag somnar på en gång.. I alla fall så känner jag hur min spänst börjar komma tillbaka. Sätter en flickflack nästan perfekt nu :). Riktigt roligt, sa även till min tränare att vi måste satsa på konditionen nu så jag kommer igång ordentligt...

Ska nu lägga in alla mina kläder jag vikit som ligger i min säng så jag kan gå och sova sen.. Känner mig inte pigg alls..

// A

-People Always Leave-


Det var vi två genom vind och vatten,
hittade förlovningsringen idag,
gjorde mig lite deprimerad,
men det är den som påminner mig om allt bra vi hade,
om alla fina stunder och alla sorgliga.
Vi hade våra motgångar och så,
men det fanns inget vi inte klarade av då.
Nu blev det som det blev, men denna ringen ska alltid finnas kvar,
som en påminnelse genom livet om min första och största kärlek.
För det vi hade, det kommer jag aldrig få igen.
Men det gör inget.
För idag mår jag bra i mig själv och känner att jag kan stå på egna ben.
Saknaden efter dig är i alla fall stor.
Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta.

// A


Tisdag

Har inte sovit ett skit inatt, kunde fan inte somna, har kanske sovit i typ två timmar till och från.. Vaknade upp lika dyngförkyld som vanligt.. Fan att det inte kan gå över.. Har nyss druckit en varm kopp te och ätit en mandarin. Det var min frukost.. Ska snart fara till jobbet, skönt att man bara jobbar i fyra timmar varje dag.. Sedan ska jag bara hem och dra täcket över huvudet igen och se om jag kan sova.. ska även träna ikväll, då kanske jag blir lite trött och somnar lättare ikväll..-It´s true, nobody stays-

Förkylt..

Vaknade i morse och var lika pigg som alltid, med andra ord, jag höll inte på att ta mig upp ur sängen och det är värre nu när jag är så himla förkyld.. Men upp tog jag mig och for till jobbet, var och badade idag och bara kände hur krafterna försvann.. Är så trött och slut och har ont i halsen och jag vet, jag tkr synd om mig :P. haha. Nej, det gör jag inte, men vill fan inte vara förkyld..

Åkte hem till mamma och skulle hämta Solo efter jobbet, men vi kom fram till att Solo får vara kvar där eftersom jag är så förkyld och då kunde han lika gärna vara kvar. Så jag for hem och satte mig vid datorn ett tag.. Pratade med Fia, så planerar in en resa till Sandviken snart igen :D. Längtar redan. Har även beställt hem en massa filmer så jag har ngt att titta på..

Vill även se en riktigt läskig skräckfilm, men jag får ju inte se på de själv, för efteråt är jag alltid så rädd så jag kan inte sova och då ska inte jag vara ensam med min fantasi :P. Så ngn som känner sig manad att ta hand om mig efter vi sett en skräckfilm, hör av er :D.

Somnade sedan ett par timmar i min varma sköna säng, fick med andra ord inte ett skit gjort idag. Vaknade vid fem och satte mig vid datorn igen, pratade med Petra och sedan gick jag till sporthallen och kollade på när de tränade.. hehe. Men imorrn ska jag träna oavsett hur förkyld jag är.

Nu sitter jag efter många om och men hemma igen, orkade knappt gå hem. Ska snart dra täcket över huvudet och sova med lite panodil. För ska ju jobba imorrn, hatar att sjukskriva mig så de kmr inte hända. Hoppas jag är piggare i alla fall.

I helgen ska jag som sagt hjälpa Petra att flytta och de ska bli roligt, hoppas bara jag är piggare, men hostan lär väl sitta i som vanligt.. Men det överlever jag välla.

Satt och fundera över det här med rasism, nazister och kommunister, var ju en som försökte lära mig skillnaderna en gång, men jag fatta inte så mkt.. Kom upp så många nya ord jag aldrig hört och så hela tiden.. Men kom i alla fall fram till att jag inte är ngt av dem.. Lr vad är kommunist? Varför ska det finnas så många konstiga ord för? Det är ju helt sjukt alltså.. Så ngn som kan förklara lite bättre, hör av er :)

Nu fick jag ett sms. Höres..

Kommentera, vill veta vilka som läser...

// A

I´m Back & I´m Better :)

Var som sagt ett tag sen jag skrev, men fick lov att få ordentlig ordning på mitt liv igen. Nu har jag fått det och fy fan vad bra jag mår :). Vad som hänt är det en del som vet och de som inte vet, nej, ni har inget med det att göra heller. Men jag tror det kommer sluta bra i alla fall.

Har fått jobb ett tag i alla fall, är personlig assistent igen, jobbar 4 timmar mån-fre. Perfekt. Då kan jag även ta på mig andra jobb oxå och nu fick jag lite mera. Så har jobbat 7 dagar nu och ska jobba 5 till innan jag är ledig. Men nästa helg ska jag till Övertänger och hjälpa en kompis att flytta. Det ska bli roligt.

Idag har jag vaknat upp med värsta förkylningen och höll knappt på att ta mig till jobbet, men dit kom jag i alla fall och har jobbat till klockan 13.00. Håller just nu på att tvätta och ska diska och städa badrummet sen. Ska få lite iordning på denna lägenheten nu.

Sen har jag lite fotoalbum och tavlor som ska ner i förrådet, alla minnena ska bort nu. Mår så himla bra att vara singel och fri just nu. Kan göra vad jag vill och behöver inte säga till ngn lr planera in så det blir bra för en annan oxå. Ganska ironiskt va? Det var därför det tog slut, för du ville vara singel och fri och nu är det tvärtom. Men men. Den som mår bäst i slutändan, det visar sig väl.

Ska nu sätta på musiken på högsta volym och sedan diska lite så jag får det gjort.

// A