090923 - Fy fan -

Igår var jag till skolan då, var trevligt, efter det gick jag, Anneli och Maria ner på Mora och tog en fika på kaffestugan. Det var gott de.
Efter det gick jag till arbetsförmedlingen och kollade upp det där med stämpling och de sa jag skulle ringa till a-kassan. Kommer hem och ringer, nej, de hade telefontid på förmiddagarna. Bara vänta då.
Fortsätter ringa för att se om det finns ngt jobb så jag kan jobba ngn mer dag denna månad.. Men nej, det fanns det så klart inte..
Jaja, lagar middag till mig och älskling, pasta med skinksås.
Sedan blir det träning, hem till mamma och hämta min räkning, hem till mig och dricka en kopp the för att sedan dumpa ner huvudet i kudden och sova.

Sov inget bra inatt, vaknade vid nio, gick upp och satte mig att ringa, ringde a-kassan, får reda på att jag inte får stämpla när jag studerar. Jippie, vad roligt.. Jag är ju för fan tillgänglig på arbetsmarknaden i alla fall.
Satte mig att ringa till Mora Kommun för att se om man kunde bli inskolad på ngt äldreboende i Mora, men nej, de tog inte in några nya vikarier just nu.

Jag vet inte vad jag ska göra snart, jag vill jobba och få ihop pengar, den här månaden har jag jobbat fyra dagar, det är för fan inga dagar alls.. Och så ska man inte få stämpla, nej men vart fan ska jag få pengarna ifrån då?
Kanske lika bra man lägger ner det här med skolan och försöker få jobb istället..

// A

090922 - Tisdag -

Jaja, nu var det dags för ännu en dag då. Jippie, eller inte. Mycket som ska göras idag.

Vaknade för en timme sen, inte roligt, är så trött på morgonen nu för tiden. Men men, bara göra det bästa av det. Nu snart ska jag äta frukost för att sedan bege mig till skolan för att träffa gruppen och plugga lite.

Sedan bär det nog av till arbetsförmedlingen. Jag ska se om jag får börja stämpla fast jag går i skolan, men jag jobbar ju samtidigt och pluggar på distans. Det har vart så lite jobb den här månaden så jag har ont i magen över hur min ekonomi ser ut nästa månad.
Men får en fin lön den här månaden tror jag, så får försöka spara lite.
Men det känns som det är så mycket x-tra utgifter som ska ut just nu, det är bilen som ska lagas, vi ska köpa tvätt och diskmaskin, och sen ska Jockes jakt betalas, det blir några tusen x-tra.

Igår tränade jag i alla fall och det var skönt. Känns verkligen att jag börjar ta i igen och börjar komma tillbaka lite sakta och säkert. =)

Dagens att göra är i alla fall:

* Diska
* Plugga
* Skola
* Arbetsförmedlingen
* Träna
* Laga mat
* Tömma kattlådan
* Handla

// A

090916 - Onsdag -

Idag har har jag och älskling vart på Morastrand och skrivit klart kontraktet på lägenheten, så nu längtar vi. =) Jag sitter just nu och väntar på Milena som ska komma, så ska vi gå och handla och köpa födelsedagspresent till Jocke som fyller år på fredag. Sedan ska vi hem till mig och baka. Idag ska det bakas bullar, sockerkaka och syltgömmor. Det blir nog bra. =) Det är riktigt roligt att baka tycker jag, men Jocke hatar det, så då tar jag Milena till hjälp istället. =)

Ska nog kika lite på arbetsförmedlingens hemsida nu först, ska läsa lite om stämpling och om jag får göra det fast jag pluggar. Det borde jag få tycker jag, för jag jobbar ju samtidigt och den dagen jag är i skolan behöver jag ju inte stämpla och pluggar gör jag ju på helgerna. Jaja, det märks väl vad dom säger.

// A

090914 - Ett tag sedan.. -

Ja, nu var det ett tag sedan igen, men jag har haft så mkt annat för mig.. Men orkar inte skriva sp mkt om det. Utan tar det från helgen som var bara. I fredags så kom Kans och Busk hit på kvällen, de och Jocke kikade på en film och jag gick och la mig.
Lördags så vakna vi vid åtta, Jocke åkte till Sveg halv tio för att kolla på innebandy, hur mkt nöje det nu är.. Men men, jag gick ut och handlade lite och sen hem och ät lite. Vid ett åkte jag till Orsa för att vara barnvakt. Var det till typ fem, åkte via Våmhus hem för skulle ju hämta min söta kattunge =) Så nu har jag en hund och en katt här hemma, och en katt som bor hos mamma. =)
Söndags så vakna jag vid sju utav att Jocke inte kommit hem, när jag ringt typ fem-sex gånger så svara han, då var han hos Busk. Jaja.. Han kom i alla fall hem vid nio och då fick han sova en timme, men sen skulle jag städa så då skicka jag upp honom ur sängen :P Inte mitt fel att han inte kom hem under natten. Städade, sen åtke vi och hämta Kans, Busk, Björne och hans bror. Sen blev det att äta pizza, alla utom jag och Björnes brorsa såg helt förstörda ut. Milena och Conny kom förbi pizzerian och sa hej oxå. Sedan hem och så spelade jag och Jocke bingolotto och sen sängen.
Gick upp fem imorse, skulle till mamma och se till att Viktor kom med taxin till Örebro och det gjorde han. For hem och lade mig och sov. Vaknade vid halv åtta och såg att Jocke var kvar hemma, han mådde inget bra så han blev hemma idag. Sov till och från fram till klockan ett och tur var det, för de ringde från lillåhem och jag ska jobba natt, från tio ikväll till sex imorrn bitti, så jag ska gå och sova en stund till sen innan middag och träning.

En annan rolig sak som hände förra veckan var att vi fick en lägenhet. =) Så den 1:a december så flyttar jag och älsklingen till rödmyren i Mora. En 4:a på 95 kvadratmeter. Jättefin var den. =) Så då ska Tussa flytta hem från mamma oxå, för då kommer katterna kunna gå ut, plus att det är staket på framsidan så vi kan släppa ut Solo lös med. Kan inte bli bättre. =) Längtar som bara den.

Ska även till IKEA den 29:e med Ullis och Ronja, Ullis ska ju flytta till lägenhet så hon ska handla och jag ska leta efter ett snyggt tv-bord. Och ngn hylla man kan ha ovanför. Vitt ska det vara. Älskling gav mig fria händer att fixa nya lägenheten så länge han slapp följa till IKEA och handla. För det är inte det bästa han vet. haha. Men men, fria händer är ju aldrig fel. =)



Tussa och Solo sover tillsammans. =)
Men nu bor Tussa hos mamma,
men jag vet att hon saknar mig och Jocke.



880901



050527 <3



Söta Fisan på mitt och älsklings nybäddade sängkläder. =)


Nej, dags att äta lite och sen sova och sen träna innan jobbet börjar. // A

090901 - 21 år -

Idag blir jag 21 år. Jippie, ett år närmare pensionen. haha. Vaknade vid nio imorse, hoppade upp ur sängen och in i duschen, sen var klockan halv tio och jag skulle gå. Skulle ju träffa studigruppen i skolan klockan tio och gå igenom gruppuppgiften som vi skulle ha gjort. Jag och en till hade gjort den, för de andra hade ingen bok. Hade inte jag heller, men tog mammas som det stog mycket i och sen sökte jag på internet så jag fick den gjord. Var där till klockan tolv, sen gick jag på ICA för då hade min bok kommit, så har hämtat ut den nu oxå. Skönt, kom även lite vanliga böcker som jag ska läsa. Så nu har jag att göra ett tag framöver. :)
Kom nyss hem och då satte jag mig framför teven med lite marängtårta som frukost. Fyller man år får man väl äta sånt till frukost? Eller?
Har nyss pratar med Helena så ska dit och vara barnvakt kanske på torsdag eftermiddag. Blir bra det.
Nej, nu ska jag göra ngt annat, vad vet jag inte. Men ngt annat än att sitta här i alla fall.

Har en stressfaktor som ropar högt just nu. Känner mig så stressad hela tiden, känns som jag har hur mkt som helst som ska göras och ändå inget. Det är jobbigt det för känner mig helt slut hela tiden alltså. Jaja, märks vart det bär av.. :/

// A