2015...

Shit, säger det igen. Tiden bara springer iväg. Tänker ofta på bloggen, men hinner aldrig ta fram datorn och skriva :). 
Nu har jag gjort det, sitter och för över alla bilder från kameran och telefonen. Måste framkalla och sätta in i fotoalbumen snart. Sist jag gjorde det var hösten 2013, så har lite kort att gå igenom. Känns sådär faktiskt.
 
Vi har i alla fall haft en underbar jul och nytt år. För första gången på länge så har vi inte haft massa uppbokat varje dag, så vi har mest njutit av att ha Jocke hemma hos oss i 3 veckor. 
Vi har hunnit med att ta ut skotern på någon tur också. Så roligt, förra vintern blev det bara en tur för mig. Så har hunnit dubbla det nu. 
 
I onsdags åkte Jocke till Norge igen, så då var det tillbaka till rutiner igen. Rutiner som innebar att jag vakna upp med feber och världens förkylning. Kändes som en stor fet käftsmäll. Hillevie kom och hämtade Anton och tog hem honom. Så det var skönt, hade inte så mycket energi. Så jag och Benny var hemma och gjorde ingenting i 2 dagar innan vi hämta hem Anton igen. 
 
Finns så mycket att skriva, men då blir det en hel bok. Anton börjar på dagis på måndag, eller ja, inskolningen börjar då. Vi fick där vi ville ha och det blir 15 timmar i veckan. Jag hoppas så att hans tal ska få sig en knuff framåt då. För just nu så har han inte mycket tal alls. De som är 1 år yngre än honom pratar mera. Vi har i alla fall börjat med teckenspråk här hemma och det snappar han upp mer och mer med. Så då får han ett sätt att uttrycka sig på, det behöver han. Tror han kommer älska dagis. 
 
Benny går det framåt för, han blev "godkänd" i Falun. Vi var hos en neurologläkare och sjukgymnast och de kikade på honom. De tyckte han låg i fas nu och kommit ikapp. Så det var skönt. Annars så har han fått problem med magen när vi sluta amma och han fick ersättning och pure. Så nu får han laktulos varje dag och det funkar. Han är inte tyst, det skriks och prövas olika ljud hela tiden, han vänder sig åt båda hållen och på något sätt, jag vet inte hur, så rör han sig åt alla möjliga håll. Han är lång, jag har nu fått plocka bort 68 ur hans garderob. Lite sorgligt faktiskt, går för fort. Han blir 8 månader om en vecka. Helt sjukt. 
 
Jag har även bestämt mig för att jag ska plugga vidare. Jag ska ringa en studievägledare och kolla om det är något jag behöver läsa till för att kunna söka till sjuksköterska. Vill bli det och sedan specialisera mig inom barn. Har haft några år på mig att fundera och läst på, så nu känns det bra :). Om jag kommer in så ska det bli skönt att veta vad jag ska göra några år framåt. 
 
Nu väntar sängen på mig, imorgon kommer Jocke hem. Längtar så,har hunnit bli väldigt bortskämd med honom hemma. :)