Fullt upp känns det som!

Igår for Jocke till Norge igen. Så upp klockan fem och fara till Mora halv sex. Släppte av Jocke på tågstationen och sa hej då till honom. Jag åkte vidare till mamma och gav Anton frukost. När han somnade om vid åtta så somnade jag i soffan. När vi vaknade så fick han lunch och jag bytte om så man kände sig lite fräsch i alla fall.
For sedan till Noret och hämtade pepparkakor från brottningen innan jag for ner på Mora och handlade lite julklappar. Spenderade några timmar där, träffade även Jennifer en vända innan det var dags att åka på Bvc och höra om tandhälsa. På Bvc fick Anton en liten tanborste, så nu är det dags att borsta hans små risgryn till tänder.
Åt middag med Sandra innan jag rullade hemåt. Väl hemma var Anton trött, försökte få i honom gröt, men han var bara ledsen. Gav honom välling och han somnade.
Så satt jag i soffan en vända innan jag la mig också. Vid tre var det dags att gå upp, Anton vakna och ville ha mat. Visste nästan det då han åt så dåligt på kvällen. Men så fort han ätit så somna han om :).
 
Var in på röda korset en vända och hittade lite söta kläder åt Anton.
Strumbyxorna kommer från HM, de är så bra för honom att mysa runt i hemma.
Min mamma har även vart på Kanariöarna en vecka.
Så hon kom hem med en cool t-shirt åt Anton.
 
Idag vaknade vi av att min bror stod utanför ytterdörren och ville komma in. Klockan var visst halv nio :P. Så var bara att gå upp. Åt frukost, klädde på oss, gav Anton mat och sen hjälpte jag min bror med hans CV. När han åkte så började jag plocka lite, elda och ta fram alla städsaker som ska med imorgon då jag och mamma ska städa lägenheten, ska bli så skönt att lämna tillbaka nycklarna så man kan släppa den någon gång. Känns som den hänger som ett svart moln över huvudet just nu.
Ska även på Bvc imorgon och väga och mäta Anton, alltid lika roligt och se hur mycket han växt :).
Annars så borde jag diska och vika tvätt, men har ingen som helst lust. Känner mig jättetrött faktiskt.
Fick nyss hämta Anton också, han ville inte sova länge inte. Så snart vill nog han ha lunch.
 
Får se om han ser ut såhär efteråt, han har kommit på att han ska ha en sked och kladda med själv :P.
 
Innan Jocke åkte så köpte vi en juldräkt till Anton som han ska ha i jul. Men kunde inte låta bli att sätta på honom den nu och ta lite kort. Inte det lättaste att knäppa på, Anton tar inga direktiv och lyssnar inte alls :P.
 
Världens sötaste :D.
 
Nu blir det lite mera soffmys med Anton, tur vi har fler kanaler så nu finns det faktiskt något att titta på ibland.
 
-Annelie-

Rubrik!?

Är så duktig på att skriva märker jag. Blir så ibland.
I lördags var vi på badhuset med Anton för första gången och han älskade det. Vi tog upp honom ur vattnet med jämna mellanrum för att han skulle värma sig, då blev han jättegnällig och grinig. Så fort han kom ner i vattnet igen så blev han lugn. Mammas älskling det :). Det sötaste var när vi ställde han på botten och han fick ha händerna på en groda, då började han gå runt med den. Allt blir visst lättare i vattnet. Nu ska vi köpa en badring åt honom som han kan sitta i.
Så dit ska vi fler gånger, hade velat i veckan, men nu är vi snoriga igen här hemma. Anton har även fått en hemsk hosta så blir att ta det lugnt.
 
 
Idag gick vi upp tidigt, skulle till Mora och fixa min rygg hos naprapaten. Det gick bra, han fixade till den på tre ställen. Och så fick jag en ny tid så han skulle kika på den igen för det kunde hoppa tillbaka. Men kände jag inget så var det bara att ringa och avboka på förmiddagen :).
Efteråt så träffade vi på Jennifer och Björne så åt vi lunch på China och gud vad gott det var. Jennifer gick tilllbaka till jobbet och vi for till vår lägenhet och kikade. Har beställt städning till den nu, så de ska dit och städa badrummen, köket och tvättstugan. Då behöver inte vi göra alltför mycket nästa vecka :P.
Passade på att storhandla på maxi också när vi ändå var i Mora.
Björne hoppade av hemma hos sig efter vi ränt över hela Mora, och vi for till mamma och hälsade på, eller ja, vi hälsade på Hillevie och Viktor då mamma just nu befinner sig på kanariöarna med 28 grader varmt. FUSK! Inte avundsjuk alls. När vi var där i alla fall (hos mamma alltså, inte kanariöarna) så gick strömmen, då passa vi på att leka mörkerkurragömma.:P. Man blir som barn ibland alltså. hehe.
Duschen väntar nu på mig och sedan blir det att se en film innan jag ska ta nässprayen och lägga mig.
 
Lite kvällsmys igår kväll ♥
 
-Annelie-

Wiho INTERNET!

Vi har äntligen fått internet till huset. Det roliga var att Jocke prata med Boxer idag och då sa de att det skulle bli inkopplat på måndag, men helt plötsligt började det lysa om modemet och nu funkar det :D. Så nu håller min man på att ladda hem alla serier och filmer vi missat :P. haha.
Annars så kom Jocke hem i måndags kväll, då har vi så fina vänner så Jennifer och Busk bjöd oss på middag hos dom, tacos blev det och sedan såg vi en Johan Falk film innan vi for hem och sov.
Tisdagen städade vi undan all skit här hemma och Jocke fixade det sista i datarummet med alla kablar och så.
Annars så har det inte hänt så mycket nu i veckan, vi var på nattbio och såg sista twilight i tisdags natt också och shit vad bra den var. Tur jag läst böckerna så jag redan visste vad som skulle hända :P.

Idag vaknade Anton fem och ville ha frukost, som tur var så somna han om igen och så sov vi till halv tio. Åt frukost och då fick Anton lunch, igår fick han testa spagetti och köttfärssås och idag ris och korvstroganoff och han tyckte om både. Bara slänger sig efter skeden :P. Nu har han nyss vaknat och vill ha mat. Så dags för mig att bli mamma igen och ge honom det han vill ha.

Tror även han började krypa när som helst, han vet vad han ska göra med benen, det är armarna som ligger efter :P. haha. De kommer nog de med snart. Han har slagit i huvudet två gånger när han försökt krypa och tappat armarna. Han blir ledsen men det går över fort. Lilla älsklingen har även fått två tänder. Ser så gulligt ut när han ler och man ser dom sticka upp. Han tränar även på att hålla nappflaskan själv, går bättre och bättre, men han tuggar nog mest på den när han håller i själv. Världens sötaste älskling är det.

Idag ska vi bara se på film och se ikapp allting. Kyckling till middag och fruktsallad till fredagsmys.
 
Här kläderna Anton fick i paketet,
är en mössa med också. Så fint så.
Lite stort än så länge men då har han något att växa i :).
Såhär vacker var Anton igår (de översta korten)
och så här ser han ut idag (nedersta korten).
Han kämpar på med flaskan som ni ser.
 
Nu blir det soffmys för nu är han arg på mig och vill ha mat ♥
 
-Annelie-

5 dagar och nätter kvar :D.

5 dagar kvar att vara ensam hemma. Gud vad vi saknar Jocke nu. Vill kramas och mysas för fullt nu. Men bara att stå ut de sista nätterna och dagarna. Tur vi har fullt upp hela tiden :P.
Idag blev det en tur till Mora, dags för Anton att gå till ortopeden och kolla hans fötter. Dem var det inget fel på i alla fall som läkaren tyckte. Han trodde fötterna stod lite utåt för att han sover på mage hela tiden, så nu skulle vi variera sovställningen lite. När vi var klara hos läkaren så for vi och hämtade Peter innan vi for ner på stan och kikade. Hittade mycket man vill ha, men handlade inget. Duktiga mig :D.
Däremot så hämtade jag ut tre paket :P. Det mesta med julklappar visserligen, Anton fick lite kläder (ovanligt va?). Tur han är så liten så han inte vet om det, för sen får han då inga kläder när han vill. haha.
Men köper bara i större storlekar nu, för han lär väl vara på väg att få 74. Lite 68 är i fortfarande för stort, men vem vet när det säger pang. Även gardiner till tvättstugan och vardagsrummet blev det.
Peter körde hem Hillevie och jag väntade med Anton i vagnen då han ändå sov. Vi gick till mammas jobb där han fick lite mellanmål och berättade vad läkaren sa om hans fötter.
Sedan fick vi vänta på Sandra i en timme, vi skulle äta tillsammans, när hon äntligen kom så blev det äta och sedan åka hemåt. Var så trött efter maten.
Nu sitter jag i soffan, Anton sover (på sidan nu, med en filt bakom ryggen, för rullar han över på rygg så vaknar han). Bara jag skrivit klart detta så ska jag också gå och sova. Helt slut efter dagen. Känns som man suttit i bilen hela dagen och åkt fram och tillbaka. 
Kanske uppdaterar imorgon med om jag har lust :P. vet att det inte blir mycket skrivet just nu men har bara bärbart internet just nu och det går ju sååå segt. Vill ju visa vad Anton fått :D.
 
 
-Annelie-