...

Jag tror jag förlorat en av mina bästa vänner..
Jag orkar inte med det här..
Det har vart för mycket i helgen med allt som hänt..

-Annelie-

Måndag

Har nyss gått upp, älsklingen har ju fått jobb, så han åkte iväg nyss till sitt jobb. Han kommer hem på torsdag igen. Saknar honom redan, har ju haft honom hemma länge nu. Men det blir nog bra.
Funderar på vad jag ska göra tills på torsdag bara..
Ska i alla fall baka och gå till mamma och ta hand om valparna idag och imorgon. Annars blir det att kurera mig tror jag.
Mikael är ju inte heller hemma, så jag blir helt solo.
Nu ska jag hoppa in i duschen så kanske jag blir lite piggare, Är så förkyld, täppt i näsan och har snytit mig så mycket att jag blöder :S.

-Annelie-

Fotobomb

Igår hade vi en riktigt mysig dag, vi gick upp vid sju, åkte hemifrån vid nio. Då for vi mot Borlänge, kom fram till typ halv elva, då började shoppingen, brände hur mycket pengar som helst, Jocke brukar vara den som får ångest närvi gör slut på pengar, men inte igår, då var det jag som började få ångest :D. Men en underbar dag, det behövdes.
Vid tre var vi påväg hem, fick ett samtal och allting ändrades. Så allt som allt kom vi hem vid tio igår kväll. Men kan inte skriva om det här. Så då gör jag inte det.
På vägen hem kände jag hur jag började snora också, så idag när jag vaknade så hade jag feber, snorig och mådde skit. Bara att börja kurera sig, jag börjar jobba klockan tre idag, och innan det ska det göras matlådor åt Jocke och fixa och donas.
Ska ringa Alexandra och kolla när hon kommer hem också, så man vet ungefär.
Nu ska ni få se på lite shopping.


Smycken, armband, halsband och örhängen.


Underkläder och strumpor


En stickad kofta med huva, underbar kalla dagar :)


En kjol och jeansleggings


Självklart fick jag med ett par skor hem, så snygga :D


Älskling kom hem med jeans.


En massa kalsonger.


En tjocktröja


Och ett par skitsnygga skor :)

Nu ska jag kurera mig en stund till för att sedan göra ett ryck :)

Är det såhär det kommer vara nu?
-Annelie-

Besvikelse..

Ibland känns det som att det spelar ingen roll vad man gör, för man gör alltid någon besviken, man försöker göra alla glada och vara alla till lags, men någon blir alltid besviken/ledsen/sur.
Jag har gjort det igen och det blir väl ingen förvånad över.
Så nu vet jag inte vad jag ska göra, om jag bara ska skita i allt och inget göra, eller försöka göra alla glada igen.
Men varför kan ingen förstå ibland?
Ska det alltid vara jag som ska backa och må dåligt?
Har tänkt på det här ett tag, alla tror att jag alltid är stark och inte låter någon sätta sig på mig, men det jag är mest rädd för är att svika mina vänner, att göra dem besvikna..

Kände bara för att skriva av mig lite, är mycket tankar och funderingar i mitt huvud just nu, har vart det länge.
Inte bara om det här, om en annan sak med, men inget jag kan skriva här..

-Annelie-

Ny dator, storhandlat, barnvakt, myskväll

Var ett tag sedan jag uppdaterade, men det ska bli bättre.
Ska försöka i alla fall.
Har hänt mycket nu under veckan, jag och älskling har gjort matschema, så vi har uppskrivit vad vi ska äta i tre veckor framåt, eller ja, en vecka har snart gått, har hållt det hittills i alla fall.
Idag gick vi upp i tid, åkte och storhandlade, hande för 3000:-, har nästan ångest för det, men det hamnade inte en godisbit i påsen, eller chips, eller läsk. Inget som inte stod på lappen kom i, så himla stolt :D
Vi kom hem, packade upp det och frös in en massa, så nu finns det.
Har ju en frys i förrådet nu, en stor en, så har allt där nu.
Vi har nyss ätit, idag blev det kött, potatisklyftor och sås. Gott.
Har även Liam den här helgen, blir roligt.
Snart ska vi till Willys och handla lite som vi glömde, jag behöver hårspray och vi ska ha en myskväll med lite gott. Ja, på fredagar får man äta gott :D Annars skulle jag gå under.

I veckan fick jag även hem en minipc, älskar den. Sitter vid den så fort jag får möjlighet.Och passa perfekt att jag fick den i veckan. För Jocke har fått jobb idag, han börjar på måndag, så då åker han iväg och jobbar. Men ajg blir ju inte ensam i alla fall, Mikael bor ju här med, så mitt matschema ska fortsätta, då slipper man stå och laga matlådor som en tok på helgerna.

Nu ska vi nog åka tror jag, ska lämna Solo hos min mammas kusin och hennes barn idag, vi ska ju ut på äventyr imorrn :D


Hade valparna hemma två nätter förra helgen med, var så söta
så när de flög på Jocke :)




Min nya dator, en rosa hp :) Älskar den, Mikael var och hämtade en
router i Orsa med, så jag har internet hela tiden med, slipper sladdar.



Såå fin :)

-Annelie-

Bakdag.

Idag gick vi upp vid nio, duschade och sen satte jag mig i bilen till mamma. Hämtade Liam hos Bea och sen skjutsade jag mamma till hennes jobb så hon kunde visa upp valparna. Efter det skjutsa jag hem henne, sen for jag och Liam hem till mig och Jocke. Liam somnade i bilen på vägen hem, så jag fick bära in honom och lägga han i soffan, han hade vart vaken sen halv sex, så vi lät honom sova.
Medan han sov åt jag och Jocke frukost och myste på i soffan lite.
När Liam vaknade for vi och handlade ingredienser. Sen hem och baka. Björne och jag bakade till en början, då gav Jocke Liam lunch och lekte med honom.
Sedan tog Mikael Liam ut i lekparken och lekte med honom lite och jag satte mig framför datorn medan Jocke och Björne bakade lite :D
Sen fick de lov att ropa på mig, Jocke skulle knåda ihop en deg på diskbänken, men allt fastnade på hans fingrar, så jag fick hjälpa honom. haha.
Lotta kom och hämtade Liam vid fem och vi andra åt mat. Nu väntar vi på Jennifer och Busk, så ska vi fyra se på en film.
Jag har ångest för vad jag ska göra tills på onsdag, då börjar skolan, och jag har inget jobb denna vecka. Jag har skolarbeten som ska in, men jag jobbar bäst under press, så det lär väl inte hända något med det innan det ska lämnas in. Ska beställa tre nya böcker oxå, men vet bara en vi ska ha. Måste ta reda på det på något sätt också. :S
Nu tror jag att jag ska sortera lite bland mina papper innan de kommer. Såg även nu att jag måste sortera mina foton på datorn igen.


Jocke med mer deg på fingrarna än på bordet :D



Allt färdigbakat. (Några påsar syns inte på bilden)
Det blev: knäckkakor, chokladkakar, muffins, vanilj och kanelbullar och en sockerkaka.

-Annelie-

Målar

Idag gick jag och Jocke upp vid nio. Klädde på oss, bäddade sängen och slängde i en tvättmaskin, sedan for vi till Djurmagasinet och köpte valpmat till valparna och lämnade av det hos mamma. Efter det for vi till Noret och köpte slippapper. Handlade även en ny tvättställning då den gamla gått sönder, och en stång till duschdraperiet då jag ryckte sönder den andra efter jag duschat förut :D haha. Handlade lite annat smått också.
När vi kom hem så åt vi frukost och kikade på lite tv.
Sen satte vi igång, Jocke började slipa utemöbler och jag målade det som var färdigt. Så nu har vi 2 stolar som snart är helt färdigmålade :D
Ska hänga lite tvätt snart, diska och dammsuga hallen.
Börjar jobba kvart i fyra idag, min sista jobbvecka med schema, sen är det tillbaka till att vara timvikarie. Usch vad det är tråkigt.
Jag vill ju ha ett fast jobb med schema.

-Annelie-

Händer inte så mycket

Just nu händer det inte så mycket som är värt att skriva om, jag jobbar, myser med Jocke och tar det lugnt.
Det roligaste som hänt hittills är att vi köpt en ny soffa :D
Börjar jobba kvart i fyra idag.
Sen är jag ledig i två dagar :D Jobbar tre dagar och sen ledig igen, soft vecka :D
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Jocke och se klart en film vi började se på.

Grattis Emelie till pojken, hoppas allt gick bra :)

-Annelie-