Ojojoj

Shit vad mycket jag hinner med på dagarna alltså :D. Idag innan jobbet så rev jag ner hatt/klädhängaren. Rev ut allting ur hallskåpet och började fixa. På min lunchrast så for jag på Dollar Store och handlade nya klädhängare och tre ljuslyktor att ha på hallbyrån :). Efter jobbet for jag hemåt och målade skostället en gång till.
Cathrine kom och vi var ut och gick en vända. Regnet och åskan kom när vi gick, likaså haglet, var dyngsura när vi kom hem till mig igen. Men var skönt att gå, kände verkligen hur regnet tog bort lite pollen. Har verkligen var snuvig idag. Hade även ont i huvudet innan åskan, men direkt första åsksmällen vart så försvann även den.
När vi hade kommit in igen så sorterade vi allting som jag dragit ut i hallen, ut med saker och skor i förrådet och in med andra skor :D. hehe. Satte upp nya klädhängarna också.
Efteråt åt vi jordgubbar med grädde och såg DHW.
Är riktigt nöjd med hallen och badrummet faktiskt. Lite småsaker som behövs fixas kvar. Men kommer bli så fint så.

Nu ska jag gå och lägga mig, jobbar mellan 07-16 imorrn. Usch vilken lång och jobbig dag, lika lång som dessa två dagar. Men blir ju lite pengar i alla fall :).

-Annelie-

Fattar nada?

Jag har jobbat åtta timmar idag plus gjort en massa annat :D. Trodde inte det skulle bli något mer än jobba och springa idag, men oj så fel jag hade. Innan jag for till jobbet fick jag ju en massa gjort. På min rast så for jag hem och gick med Solo. När jag gjort det så hade jag halva rasten kvar, så istället för att åka till jobbet och lata mig så for jag och köpte färg och penslar.
Kom hem från jobbet vid sex, bytte om till träningskläder så jag var redo när vi skulle springa. Men visste ju att det var minst två timmar tills det skulle hända. Så hängde upp tvätten som jag startade innan jag for till jobbet. Så skönt att kunna hänga den ute nu. Tog sedan ut vårt skoställ och tvättade det och målade det vitt en gång. Kommer bli så snyggt :D. Det enda problemer är att jag hade planerat det på ett sätt och nu vet jag inte hur bra det kommer bli. Får se hur det blir i slutändan. Men ska känna efter lite och fundera.
Har även byggt upp den sista saken från IKEA.
Vid halv åtta fick jag sms om att ingen skulle med och springa, tappade lusten lite, men ville verkligen inte vila. Så blev en promenad/joggingtur med Solo.
Gjorde i alla fall något idag :). Sitter just nu i soffan och ska se på lite tv. Men tror jag ska ner och göra en kopp the och en smörgås.

-Annelie-

Jahaja

Blev bio igår, baksmällan 2, var faktiskt rolig. Skrattade som bara den. Innan bion så kom mamma med våra saker som hon köpte på Ikea åt oss. Jag ville ju skruva ihop allt på en gång. Men nej, vi skulle åka på bion då. Men när vi kom hem från bion, typ halv tolv så skruvade jag ihop ett skåp :P. haha. Sen tvingade Jocke mig i säng.
Skjutsade han och Björne halv sex imorse, var hemma till typ kvart över sex. Tänkte först sova lite till, men jobbar från halv elva till sex idag, så då ville jag ha lite gjort här hemma först. Så skruvade ihop andra skåpet till badrummet. Storstädade sedan badrummet och rensade bland alla sakerna.
Nu är det nästan klart i badrummet, behöver lite hjälp från Jocke först, så blir väl färdigt på onsdag eller torsdag. Men inte långt dit inte.
De ringde nyss från barnomsorgen också, jag fick fler timmar imorrn och onsdag, både bra och dåligt :P. Fick även jobb tre dagar nästa vecka. Så himla bra :D.
Tror jag ska äta lite tidig lunch snart (åt frukost vid sex), eller ja, äter nog frukost om en timme ca. Så jag klarar mig resten av dagen.
Blir nog en springtur ikväll också. Vill verkligen inte slappa av med det.

-Annelie-

Myyyys :D

Hade jätteroligt på crusingen igår. Var alldeles lagomt. Var hemma vid halv två och ingen var dyngrak utan det blev att åka runt och kika på alla bilarna och bli stoppade av polisen. Jag och Jennifer satt ut genom rutan och står i kön, helt plötsligt börjar det blinka bakom oss. Poppo som står där och ber oss gå ner. Haha, vi märkte inte ens att dom stod bakom oss. Undra när dom kom?
Vaknade vid tio idag, klädde på oss och ät frukost. Björne hade visst sovit hos oss. Jennifer och Busk kom och hämtade oss så for vi till Leksand och kollade på medeltidsmarknaden. Var trevligt, när vi kom hem handlade vi mat på Sibylla.
Nu har vi diskat och tagit reda på all mat från igår. Ska mysa ner oss i soffan nu och kika på något innan vi ska på bio. Antingen pirates i 3D eller baksmällan 2. Får se vilken det blir.

Hoppas på att mamma kan handla hem mina saker från IKEA jag vill ha :D. Får se ikväll. Då har jag lite att fixa med i alla fall :).

-Annelie-

Tråkigt

Blev en bra springtur på ca 40 min idag. Riktigt svettig var jag när jag kom in. Det enda negativa är nya skorna, det innebär skavsår och det fick jag när jag var halvvägs hemma. Inte skönt att springa i det sen. Men men, var bara att kuta på så man kom hem någon gång.
När jag kom hem så blev det jordgubbar till lunch. Duschning och sen började jag göra mig färdig för ikväll. Har kläderna på mig och lagt basen på sminket och plattat håret. Så slipper man bli helstressed efter vi kollat på balen.
Nu har jag nyss vart på systemet, vet inte om jag ska dricka eller inte, men köpte ifall att. Är så tråkigt om man ändrar sig och vill dricka men har inget hemma.
Så nu har jag tråkigt, Jocke är inte hemma än och jag har gjort allt som ska göras, utom att diska, men ska göra det lite senare tror jag.


Såhär blev det idag. Jag ser riktigt sur ut, men var inte beredd :P. haha

-Annelie-

Lördag igen

Så var det lördag igen, känns som det går så fort ibland. Har i alla fall vart vaken några timmar nu. Hunnit äta frukost, youghurt med linfrön i och en smörgås, var något solrosbröd jag hittade. Med skinka på. Tycker det är en ganska okej frukost. Och gott var det.
Har hunnit med att bädda sängen och plocka iordning lite efter allt katterna drar med sig när de springer runt överallt.
Sitter nu med träningskläderna på och ska snart ut och springa. Blir att springa till Färnäs och hämta Solo. Jocke tog honom med sig när han åkte och fixade med bilen. Så hämta honom och springa hem igen. Lär nog vara några km.
Bra lördagsträning.
Ikväll blir det att kika på balen som är i Mora idag, efter det grilla och fara till Orsa och kika på crusingen som är. Det är så man vet att sommaren börjar, det är Orsacrusingen och man grillar innan :D.

-Annelie-

Sprungit

Har ännu en kväll vart ute och sprungit, skönt att det verkligen är igång nu. Blev inte 5:an som det var tänkte utan 2,2 i berget. Ingen annan som ville ut på 5:an :(. Men imorrn, då blir det 5:an oavsett om någon ska med eller inte!. Fast jag är rädd för att springa i skogen själv :P. Körde lite magövningar med. Skönt. Mitt paket med easytoneskorna kom i alla fall idag :D. Så blev dom när jag sprang. Kände inte sån stor skillnad när jag sprang, men kanske inte kan gå imorrn :P. haha.
Nu har vi nyss ätit mat i alla fall. Ska nu bädda ner oss i soffan och se sista änglagårdsfilmen med popcorn och cola zero. Inget godis inte!. I alla fall inte förrän lördag. Och enbart lördagar. Tar Sofias grej med en ätardag. Tror inte jag skulle klara det annars.


Dags för mys i soffan :D

-Annelie-

Beställning

För säkert en månad sen så gjorde jag en beställning på nya springskor, de kom inte på två veckor. Så då ringde jag och frågade vart paketet var. Då hade min beställning inte ens blivit gjord sa dom. Det konstiga var att både jag och Cathrine såg när jag gjorde den!. Men men, så för två veckor sedan så lade jag en till beställning, då fick jag i alla fall en orderbekräftelse, och idag kollade jag. Det verkar vara på väg nu i alla fall. Det hade sorterats i Örebro inatt, så kanske kommer idag då. Hoppas på det.
För idag blir det att springa 5 km i Ötsnor. Värsta mördarbacken finns där och jag kommer vara heldöd. Men det ska gå!. Det ska bli skillnad nu.

-Annelie-

Kort pass :D

Har vart vaken i en timme nu, skönt med sovmorgon, inte för att jag sover längre utan för att jag kan ta det lugnt på morgonen :). Alltid skönt att kunna vakna i tid och bara vara. Har nyss ätit frukost och ska väl snart klä på mig och sminka mig lite.
Annars så blir det inte så mycket mera, jo gå med Solo om en stund, han ligger fortfarande och snarkar, så skönt med en morgontrött hund :D.
Jobbar mellan tio och ett idag. Inte så långt, skönt. Ska på banken med Jocke vid fyra, vi ska stänga av swedbank äntligen. Har ju inte gjort det än för vi väntade och såg så allting funkade först. Tur var väl det, för Jocke fick in pengar på swedbank igår.

-Annelie-

Fetto


Såhär fet är jag. Jag har kommit på det idag, är så fruktansvärt överviktig så det inte är sant.
Funderar på om jag bara ska lägga ner och bli sjuklig fet eller om jag ska vända på det.
Känns så jobbigt att försöka vända på det.
Varför ens försöka? Det går ändå inte..

-Annelie-

En natt kvar

Nu är det bara en natt kvar tills Jocke kommer hem. Jag längtar. Känns som det var flera månader sen han sov bredvid mig. Samtidigt så tycker jag veckan gått fort :P. Lite dubbelmoral kanske. hehe.
Jag var jättetrött när jag vaknade imorse, men var bara att bita ihop och äta frukost, gå med Solo och cykla till jobbet. Cathrine kom när jag slutat och kommit hem. Vi snackade skit och åt jordgubbar. Gott :D.
Hon har nyss åkt och jag ska snart cykla till mamma och hjälpa henne färga hennes hår. Det blir min träning idag. Cykeltur fram och tillbaka till mamma. Mina ben känns helt borta, inte träningsvärk, bara borta. Hoppas de kommer tillbaka imorrn.
När Cathrine varit här igår och idag så började vi sortera mina bilder, idag tömde jag papperskorgen, det var lite mer än 3000 bilder som jag kastat bort. Bara skitbilder. Och då har jag lika mycket bilder kvar minst. Haha, måste ta ut lite och sätta i album snart och fixa.


Cathrine har haft som prjektarbete med sina kompisar att göra och sälja armband.
Nu har de lagt ner företaget och är färdiga.
Så idag fick ajg 3 stycken :D.
Så fina så :)
Tack så mycket Cathrine :D

-Annelie-

Tränat

Först tänkte jag och Cathrine skita i att springa, det regnade, blåste och var kallt ute. Men så ringde Jennifer och såg till så vi följde med henne och Busk och sprang. Det blev att vi sprang i noret, jag frågade hur långt det var. Jennifer berättade att det var lite längre än 2,2 km. När vi väl kom dit så sa hon att det var typ 5-6 km. Snacka om att bli grundlurad. Men men, nu var vi där, så bara sätta igång. Gick ganska bra, men känner av mitt knä ganska mycket just nu. En bit av det vi sprang på var asfalt, inget bra.
jordgubbar (ovanligt) står på menyn nu innan DHW. :D

-Annelie-

Tränat

Först tänkte jag och Cathrine skita i att springa, det regnade, blåste och var kallt ute. Men så ringde Jennifer och såg till så vi följde med henne och Busk och sprang. Det blev att vi sprang i noret, jag frågade hur långt det var. Jennifer berättade att det var lite längre än 2,2 km. När vi väl kom dit så sa hon att det var typ 5-6 km. Snacka om att bli grundlurad. Men men, nu var vi där, så bara sätta igång. Gick ganska bra, men känner av mitt knä ganska mycket just nu. En bit av det vi sprang på var asfalt, inget bra.
jordgubbar (ovanligt) står på menyn nu innan DHW. :D

-Annelie-

Shopping :D

Var ner på Mora en vända med Cathrine idag. Trevligt var det, fick med mig lite nyttigt hem :)


Rosa shorts :D. Har tittat på dem så länge, så mjuka och sköna alltså :)

ringar, primer, solpuder, vanligt puder, borste, örhängen

Jumpsuit. :)

Handlade även ett nät som jag la över jordgubbslandet, om vi får jordgubbar så vill jag inte att kråkorna ska äta upp dom :D. Idag blev det gräddstuvad pyttipanna till middag. Riktigt gott. Nu har Jocke hela 5 matlådor tills nästa vecka och det är bara tisdag idag :P.

-Annelie-

Tisdag

Det blåser storm ute. Inte roligt alls. Solo höll ju på att blåsa bort när jag gick med honom :P. haha. Har vart vaken en stund nu, hunnit med att äta frukost. Blev lite jordgubbar, är ju så gott :D.
Nu sitter jag och tittar på all tvätt, blev aldrig av att jag vek den igår, men lär göra det nu, annars kan jag inte sitta i soffan snart. Ska även dammsuga. Sen får det räcka med städning. Gjorde ju en massa igår med. Skönt.
Blir att fara ner på Mora sen och kika lite med Cathrine, bara hon slutat skolan dvs.
Måste nog gå ner och ge katterna mat nu, de ropar så jag får ont i öronen. Och nu har de hittat upp på övervåningen och klättrar överallt. Snart åker nog både en och två blomkrukor i golvet och det gillar jag inte!.

-Annelie-

En fin med arg hund :)

Efter jobbet idag så cyklade jag hem och lagade mat på en gång. Det blev ris och krovstroganoff, Solo fick även en portion och det tyckte han om. Så mycket att han doppade hela ansiktet och pälsen i den. Lagom rosa och fin han blev. haha. Åt mat, diskade och tvättade en till maskin tvätt. Cathrine kom hit och vi pratade lite innan vi for till Hemus och sprang 2,5 km. Tog 16:12 idag, en minut längre än sist. Inget bra med vilodagar, blir ju sämre då :P. Eller så kan det bero på att jag precis ätit och fick hål fort.
När jag kom hem så duschade jag Solo, klippte klorna och klippte lite i pälsen :P. Så nu är han arg med väldigt fin :D. Han somnar nog snart, han brukar göra det efter han vart med ut och sprungit.
Jag har även duschat jag med, hängt upp tvätten utomhus och vattnat blommorna. Ska snart ta lite kvällsfika innan sängen kallar.
Imorrn blir det en ledig dag med städning, träning och kanske lite shopping :P. Behöver i all fall handla lite viktiga saker som ett nät till jordgubbslandet. :)

-Annelie-

Inte sovit ut

Jocke väckte mig halv sex, då skulle han fara, så sa hej då till honom och så. Däckade sedan några timmar till. Vaknade vid halv nio av att jag var dötrött fortfarande. Men kände inte för att sova något längre. Hela dagen blir ju förstörd då. Så tvingade mig upp ur sängen och in till soffan (så mycket bättre). Låg och kikade på tv medan jag sakta blev piggare. Klädde på mig och gick med Solo.
När jag kom in så skulle jag tömma kattlådan och göra rent den. Inser då att någon (Jocke) gjort slut på kattsanden utan att säga till. Så det sket sig.
Startade en tvättmaskin och bäddade sängen. Tänkte jag skulle handla efter jobbet idag, men kände att jag ville ha kattsanden så lådan kunde bli fin igen. Stank ju as ur den.
Så tog cykeln och handlade lite. Skönt att ha det gjort ändå. Kom nyss hem och väntar på att jag ska kunna hänga tvätten, ska även äta lite jordgubbar till lunch idag innan jag ska cykla till jobbet.
Jobbar mellan halv ett och halv fem idag, perfekt tid :D. Blir träning ikväll. Ska ut och springa igen.
Skulle gärna bara vara hemma och städa idag, behöver vika en massa och då menar jag en massa tvätt, behöver tvätta lite mera, dammsuga, damma lite och allmänt fixa till här hemma. Men blir väl efter jobbet eller imorrn då jag är ledig.

-Annelie-

Ångest

Jag har haft ångest hela dagen. Är det något jag har som krav på mig själv så är det att görabra ifrån mig på jobbet. Har alltid haft som krav att kunna gå hem efter arbetet och känna mig nöjd med det jag gjort. Jag ska kunna veta att personalen är nöjd med mig och att de ska veta att de kan lita på att jag gör mitt jobb.
Natten var inte så. Jag trodde det skulle vara en stökig natt, men mycket att göra, så trött skulle jag inte hinna bli. Det var tvärtom. Det var inte mycket att göra och efter att jobbat 15 timmar så var jag riktigt trött. Råkade blunda en sekund för länge och somnade!!. När jag vaknade skämdes jag så mycket. Pinsamt. Sovit på jobbet har jag aldrig gjort och nu vet jag att jag inte gjorde ett bra jobb. Spelar ingen roll hur trött jag var, jag skulle inte ha somnat!!. Jag har haft ångest för det hela dagen och kommer nog ha det flera dagar till. Jag gjorde inte mitt jobb, så enkelt är det. Finns inga ursäkter för att det hände. Undrar vad personalen tänker om mig nu, komma och jobba natt och sen inte sköta det. fy fan, och första natten var det med. Nej usch och fy var jag har ångest.


Annars idag, sov till halv åtta, la mig sex. Blev att följa Kans och Cathrine till Stockholm och köpa en 144:a. Tog sin lilla tid. For halv nio imorse, kom hem åtta ikväll. BLev ju frukoststopp, lunchstopp och stopp i Valbo för att köpa nå hängare åt mamma. Var en trevlig dag. Jag har typ sovit tre timmar efter jag kommit hem från jobbet.
När vi väl kommit hem så gjorde vi iordning matlådor åt Jocke, betalade räkningarna så de dras imorrn när lönen kommer in. Har nyss duschat och bäddat rent i sängen. Ska nu äta något och sen kallar sängen.

Två veckor framåt nu så ska jag jobba i Färnäs skola. Ledig på tisdag och imorrn är det bara mellan halv ett och halv fem. Så blir sovmorgon imorrn. SKÖNT!

-Annelie-

Najs

Skrev som sagt att jag skulle jobba delad tur idag. Sluta nio ikväll. Men så blev det inte. Var folk sjuka idag och natten behöver x-tra personal. Så jag tänker gå en långtur. Istället för att sluta nio ikväll så slutar jag sju imorrn bitti :D. Sammanlagt så blir det 20 timmars jobb på 24 timmar :D. Så jävla najs. Plus att jag blir ledig imorrn på dagen :P. Sover till tolv, sen har jag hela dagen framför mig. Kommer bli en jobbig natt då jag inte lyckats somna än nu på mitt hål. Men ligger bara i soffan och gör ingenting. Ska göra det fram till halv fyra. Har ställt klockan ifall jag somnar till, som jag hoppas jag gör :).

-Annelie-

Jobba

Är nu vaken på en lördagsmorgon. Jobbet kallar om en timme. Usch och fy säger jag bara. Är trött och vill fortsätta sova. Gillar inte alls att gå upp såhär tidigt när Jocke fortfarande ligger i sängen och sover. Ser ju sååå skönt ut. Men bara bita ihop. Ska jobba delad tur idag, börjar sju och slutar tolv. Sen börjar jag fyra igen och slutar nio. Jaja, tio timmars jobb sitter inte helt fel egentligen. Så tittar man ut och ser att det kommer bli sol idag med. Då är man glad att man har fyra timmar mitt på dagen att se den på. Ska även jobba imorrn och måndag. Ledig tisdag och sen jobb till fredagen. Nu börjar det bli lite jobb. Faktiskt ganska skönt. Och ingen bil hemma i vecka, det betyder cykelturer. Vilket också är bra, då får jag motion samtidigt.
Gud vad jag yrar. Nu ska jag äta frukost.

-Annelie-

Träning

Blev inget Älvdalen, vi for till Kans och Cathrine en vända istället. Var där och såg på när han byggde bar. Eller jag spikade lite spikar då och då :P. Jocke hjälpte väl till mycket mer än mig. Men trevligare att sitta i solen. :D
Nu snart ska vi ut och springa, blir hemus idag. Så istället för 2,2 km så blir det bara 2. Tror jag. Det är inte långt, men det är bra början på träningen :).
Annars ikväll så blir det nog att bara se en film eller något.

-Annelie-

Ledig

Idag fick jag min sovmorgon. Vi gick inte upp förrän halv tio. Var ganska skönt att sova ut lite. Men när jag väl insåg vad klockan var så studsade jag upp ur sängen. Vill ju inte sova bort hela dagen.
Åt lite frukost och myste på. Klädde på mig och så for vi till jobbet, skulle lämna lite papper. Vidare hem till mamma och lämnade pengar som jag lånat av henne.
ICA Maxi var nästa stopp, veckohandla. Det har blivit så mycket billigare för oss nu när vi börjat veckohandla. Vi gör det på fredagar för att Jocke kommer hem på torsdagar. Så då handlar vi det han ska ha med sig nästa vecka, vad vi ska äta i helgen och vad jag ska äta nästa vecka. Idag handlade vi för 250 kr. Bra och billigt. Vi hade det mesta hemma, så då blir det lättare att handla. Annars ligger det på 200-300 varje vecka. Sen handlar jag ju lite på veckorna som mjölk och färskvaror. Känns skönt att veta att det inte blir så dyrt.
Och idag kom det inte ens med något godis eller onyttigheter hem. Vi köpte jordgubbar och så har vi popcorn hemma.
Känner mig inte lika sötsugen längre, kan bero på att träningen är igång igen och då blir jag lite bättre på vad jag äter. Fast självklart äter jag det jag vill. Orkar inte hålla ett strikt matschema :P.

Nu ska vi ut på en biltur, tror vi skulle till Älvdalen, får se. Vill göra något innan jag ska jobba hela helgen.

-Annelie-

Jobb

Blev ingen mysig sovmorgon med Jocke imorse, sju ringde från jobbet och sa att jag fick jobba. var bara att klä på sig, äta frukost och stanna på statoil och köpa någon lunch. Var på jobbet, på lunchen såg jag framemot att sitta ner och äta och njuta. Men vad gör jag inte då, jo tappar den jävla maten i marken. Och hungrig som jag var så tänkte jag inte jobba utan mat i magen. Så for iväg till sibylla och köpte en korv. Det fick duga, var något i alla fall.

Slutade jobba två, så for hem till Jocke och vi såg färdigt en film vi började se på igår. Var sådär, inte så bra som jag trodde den skulle vara. Tror den hette Doomsday eller något. Lagade middag, blev pannkaka, gott var det :D.

När vi ätit färdigt var det bara att byta om till träningskläder. Jag skulle till brottningen och ha avslutning med barnen. Vi lekte lite lekar och fikade lite. Var en rolig avslutning. Tyvärr lite barn, men men, inget att göra åt. Nu är det slut med brottningen. Tror inte det blir något i höst, är less på att vara låst vissa dagar.

När avslutningen var klar så kom Jocke och hämtade mig, vi for och hämtade Jennifer och Busk. Vidare till Orsa och det var dags för ännu ett joggingpass. Första gången jag sprang var tiden 14:44, andra gången 13:47 och idag var den 13:12. Blir bättre för varje gång. Fast idag fick jag lägga mig ner i mitten, kunde inte andas. Får ju astma för all pollen på sommaren och det tycker jag inte om. När vi sprungit färdigt blev det backträning, första gången vi gjorde det sprang vi upp och ner 1 gång. Idag gjorde vi det 3 gånger. Det blir bättre i alla fall. Och sist så tränade vi mage, armar och lite mera ben. Bra träningspass allt som allt.

Nu har vi kommit hem och duschat, sitter i soffan och ska se en film och mysa. Ska äta lite jordgubbar som avslutning på dagen. Bra dag idag fast jag hade en negativ dag igår.

Imorrn ska jag vara ledig, blir sovmorgon med älskling och bara göra det vi vill imorrn. (eller ja, jag vill nog städa lite och då får Jocke lov :P)

-Annelie-

Schema

Kom hem från mamma vid tre, tulle kom förbi en vända och hälsade på. Vi pratade en stund om mary kay. Ska börja sälja det snart. Mycket billigare att skriva in mig nu. Så ska passa på att göra det.
Blir en långpromenad ikväll med Jocke och hunden. Ska inte springa, har sån träningsvärk i mina ben så det är inte klokt :P.

Fick hem mitt schema för sommarjobbet, är inte riktigt nöjd med det. Ledig varannan helg, innebär två eller tre dagars ledighet. Jättebra, men eftersom jag bara ska jobba 75% så tänkte jag att jag blir ju säkert ledig två dagar här och där. Men inte då, jag får en strödag här och där. typ jobba mån och tis, ledig ons och sen jobba en dag, sen ledig igen. Det gillade jag inte, men är väl bara att bita ihop. Kanske blir bättre när jag väl börjar på schemat. Har ju i alla fall en veckas semester (skulle vart 2 från början)

Nästa sommar tänker inte jag jobba något, oavsett om jag har barn eller inte. Då ska jag ta igen från alla andra sommrar som jag jobbat. Jag är less på att vara vikarie, jag vill ha ett fast jobb med 25dagars semester!.
ja, nu klagar jag bara och tänker fortsätta med det ett tag till!.

-Annelie-

Beloppsgräns

Verkar inte vara något fel på telia i alla fall.. Jag som nått min gräns, men det ska jag inte heller ha gjort tycker jag.. Jaja, bara betala fakturan när den kommer då så kan jag ringa sen igen.
Har nyss skjutsat bror min till tåget, han skulle och mönstra. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på min kurrande mage men vet inte om jag orkar gå ner och göra någon frukost.. Ska väl göra det till slut men klockan är ju bara halv sju. Usch och fy vad jag vill fortsätta sova. Men det är ingen idé, ska till mamma vid nio, ska vara där medan hon jobbar idag så Viktor slipper vara själv. Tar med bikinin, det ser ut att kanske bli en fin dag. Så en bok och bikini på en solstol låter inte hela fel.
Har en läkartid halv tolv också, usch och fy, har värsta mardrömmarna om vad de ska göra, kommer nog inte bli roligt, men då är det överstökat i alla fall.
Nej, frukost var det jag skulle försöka göra.. Om en stund.

-Annelie-

Fel på telia?

Blev ingen brottning idag, fick reda på att Orsa lagt ner för sommaren med. jaja, inget att göra åt. Tog med mig Jennifer och Cathrine ut och sprang. Blev 2,2 km idag också. Slog gårdagens tid med nästan en minut :D. Så skönt. Blev även backträning, en vända upp för pulkabacken och en ner, sen var mina lår döda :D. Så dåligt lårmuskler har jag. Skyller på att jag redan hade träningvärk. Blev även lite markträning för armar, rumpa och mage. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorrn, skönt :D.
När jag kom hem så blev det dusch och DHW. Nu har jag försökt ringa Jocke hur länge som helst, men går inte att ringa eller skicka sms från min telefon. Var in på telias hemsida och det stod något om driftstörningar där, så kanske det som är felet. Tur Jocke ringer mig snart :).
Nu blir det sängen, ska upp tidigt och skjutsa min bror till tåget.

-Annelie-

Regnig dag

Vaknade med solen i ögonen, hoppades det skulle bli en fin dag, men lika snabbt som jag tänkt tanken på en fin dag, lika snabbt kom molnen och regnet. Egentligen gör det inte mig något att det regnar i maj, då kanske sommaren blir fin istället.
Har som vanligt gjort mina sysslor på morgonen såsom diskat, tömt kattlådan, tvättat och donat på. skönt att ha det gjort. Det blir en innedag idag innan träningen ikväll. Ska åka till Orsa och se om de fortfarande tränar brottning där. Var sugen på att brottas igår och är fortfarande sur för dom lagt ner träningen och inte sagt det till oss andra.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se filmen life as we know it.
Det verkar vara en riktigt bra film, i alla fall bra och snygga skådespelare :P.
Sådär ska jag och Jocke se ut när vi är 30(+) med :D. haha.

-Annelie-


Regnig dag

Vaknade med solen i ögonen, hoppades det skulle bli en fin dag, men lika snabbt som jag tänkt tanken på en fin dag, lika snabbt kom molnen och regnet. Egentligen gör det inte mig något att det regnar i maj, då kanske sommaren blir fin istället.
Har som vanligt gjort mina sysslor på morgonen såsom diskat, tömt kattlådan, tvättat och donat på. skönt att ha det gjort. Det blir en innedag idag innan träningen ikväll. Ska åka till Orsa och se om de fortfarande tränar brottning där. Var sugen på att brottas igår och är fortfarande sur för dom lagt ner träningen och inte sagt det till oss andra.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se filmen life as we know it.
Det verkar vara en riktigt bra film, i alla fall bra och snygga skådespelare :P.
Sådär ska jag och Jocke se ut när vi är 30(+) med :D. haha.

-Annelie-


Tränat

Trodde detta skulle bli en väldigt seg dag idag, då vi inte gick och la oss förrän tre imorse. :S. Vaknade inte ens av att Jocke for iväg. Men hade ställt klockan, så halv nio var jag vaken och gick upp. Blev en frukost framför teven. For till mamma en vända för att säga hej och så.
Vidare och handlade kattmat åt alla katterna här hemma. Gud vad jag längtar tills i juli då de får åka iväg. Har sen spenderat mestadels av dagen i Orsa och varit barnvakt. For hem så jag var hemma till fem. Värmde lite mat och åt, bytte om till träningskläder för att åka och träna småbarnen och träna själv. Kommer inga småbarn, alla spelar fotboll. Och får även reda på att mora lagt ner brottarträningen, nu är det sommarträning på onsdagar som gäller. Jaha!? Bra man får reda på saker och ting här, blir så jävla less. Ska då inte ha något med att göra med brottningen i höst! (tror jag)
Jag var fortfarande träningssugen, så ringde Cathrine och tvingade med henne ut och springa. Och jag springer inte, jag hatar att springa. Men idag kände jag inte för att åka till gymmet, så blev faktiskt att vi sprang. Sprang bara 2,2 km, trodde det skulle ta en halvtimme att komma runt den banan :P. Men tog faktiskt bara 14 minuter. Funderade ett tag på om jag sprungit fel och sprungit för kort, men det fanns bara en väg. Jag sa att när jag kan springa den vändan på tio min, då ska jag springa den längre vändan på 3,någonting.
När vi sprungit så blev det lite magövningar. Riktigt lagomt träningspass, känner redan av benen, har inga benmuskler.
När jag kom hem så tog jag all min allergimedicin, kände att det behövdes, har gått med huvudvärk hela dagen och täppt i näsan. Nu när vi var ute och sprang så kunde jag inte andas, så dags att börja ta alla mina mediciner nu.


Körde plankan

Fällkniven.

Körde en tredje magövning med, men kameran dog som vanligt :P.

Nu sitter jag i soffan efter en skön dusch och ska se på lite one tree hill innan jag ska sova.
Solo var även med ut och sprang han, så han ligger utslagen i soffan nu med :D.

-Annelie-

Regn

Vaknar av att Jocke säger hej då imorse. När jag väl kommer upp ur sängen trodde jag han hade hunnit åka så jag inte fick prata med honom innan. Men som tur var så gick han bara med Solo. Så kunde prata lite med honom innan han for iväg. Han skulle följa en kompis till Borlänge och kika på en bil.
När jag väl släppt iväg honom så hoppade jag in i duschen och gud vad skönt det var. Vaknade till ordentligt då. Åt lite frukost och kollade på en fyra för tre. Men hade så tråkigt när jag satt här så bestämde mig för att jag ville göra något annat.
Tog en lite längre promenad med Solo i regnet, var bara att sätta på sig gummistövlarna och ta med paraplyet. Men var mysigt att gå i regnet. Svalt och skönt. Var fortfarande rastlös när jag kom in så satte mig vid Jockes dator och gjorde iordning min skiva som ska brännas nu. Tror den blir ganska bra.
Fortfarande rastlös efter det så gör lite fint hemma, diskar, tömmer kattlådan, går med soporna, rensar kylskåpet, tvättar och donar på.
Nu ska jag snart hänga tvätt, vika tvätt och bädda sängen. Sen kan det få bli vilodag. hehe.
Men bara Jocke kommer hem om en stund så ska vi bränna skivan och sen fara till Orsa med Viktor och spela lite pingis. Var ett tag sen, så blir nog roligt.

Nu börjar saker och ting hända. Läs min andra blogg.

-Annelie-

Lördag

Så var det lördag igen, gårdagen var lung och skön. såg en film på kvällen som var bra. Tror den hette the machine. Vaknade sent idag, så jag hade ångest :S. Jag hatar att sova länge. Dagen blir förstörd då tycker jag :P. Men kom i alla fall upp och åt frukost, såg ett avsnitt av SoS. Sen tvingade jag ut Jocke :P. Vi rensade rabatterna och klippte gräs. Eller Jocke fick klippa gräset så gick jag in :P. Känner redan hur det kliar i näsan på mig. Usch, har nog hatkärlek till gräs. Älskar att ligga i det och sola, hatar att jag är allergisk.
Nu har jag nyss bytt om och sminkat mig, Jocke sitter vid andra datorn. Funderar på vad man skulle kunna göra idag, vill göra något roligt, men finns ju aldrig något att göra i bondMora.

-Annelie-

14:40

Klockan är tjugo i tre, inte mycket har hänt idag, fast vi gick upp vid åtta. Jocke vaknade av att det ringde på dörren åtta, jag var redan vaken då. Snacka om förvånade vi blev när Björne stod där. haha. Han kom och skulle äta en sallad och fördriva tiden lite. Alltid trevligt med besök på morgonen.
Vi for iväg och handlade frukost när han åkte vidare. Hade ju ingenting i kylen. Men nu har vi :D. Väl här hemma så åt vi frukost. Satte tillbaka kattlådan där den ska vara, kattungarna är ändå över hela nedervåningen nu, så då får de gå på lådan där den ska stå. Fast det visade de på en gång att de ville de inte, utan de började pissa under databordet. Så när vi städat där så stängde vi igen den dörren och Mikaels dörr. Så nu har de hallen, köket och toan att vara på nere. Det räcker. Snart tar de sig nog upp för trappen också. :S. Så snart åker nog både en och två blomkrukor i golvet.

Annars idag så har vi tittat på sons of anarchy hela förmiddagen och eftermiddagen. Men nu tänker jag byta om, jag vill inte sitta i mjukisbyxor hela dagen. Och så ska jag få Jocke att göra något. Det här går inte. Ska nog baka en kladdakaka också :)

-Annelie-

Oops


Bara överdelen

Sjukt snygga

Är man deppig gör man dumma saker.. Hoppas allt är för litet, då är det bara att skicka tillbaka, gjorde förresten det med shortdressen från HM.

Har inte hänt så mycket idag, var uppe i tid och städade, snacka om pedant jag är alltså. Innan klockan tio imorse så var det färdigtstädat. Då åt jag frukost och gick med hundarna. Åkte sen till mamma för att lämna Ninja, blev kvar där och spelade kubb med Peter och Vikor. For hemåt och gjorde absolut ingenting fram till typ fem då jag gick med Solo och sen for på 1-årskalas för min lillkusin. Trevligt trevligt var det, blev att jag och Cathrine såg på tv medan alla gamlingar satt ute och pratade goja :P. Sedan jag kom hem så har jag suttit vid datorn och gått med Solo.

Är lite nervös, nyss blixtra det och åskade ute och det är bara mysigt om man är två. Och jag är ensam :S. Imorrn kan det regna, blixtra och åska bäst det vill på kvällen för då är min älskling hemma och då är det bara mysigt. :).


Saknar dig älskling, längtar tills du kommer hem imorrn ♥

-Annelie-

..


Bara för att läpparna ler och skrattar så betyder inte det att man är glad och mår bra



-Annelie-

Jobbat

Trodde jag skulle hinna städa idag innan jobbet, men tji fick jag. Klockan sex vaknade jag av att solen lyste mig rakt i ögonen. Drog ner persiennen och skulle sova två timmar till, fick jag det? Nej, Ninja tyckte hon skulle ut, så var bara upp igen och släppa ut hundarna på gården. När jag väl fått in dom igen var klockan halv sju, så ingen idé att sova längre. Började kolla på en fyra för tre istället i sängen. Tio över sju ringer min telefon, jobbet ringer och undrar om jag kan komma tidigare. Självklart kan jag det. Så var bara att äta frukost, gå med hundarna och skjutsa dom till Peter. Så åtta var jag på jobbet ombytt och klar. Jobbade till kvart över fyra, men på min lunch var jag ut i solen en vända.
Efter jobbet var det bara att åka och hämta hundarna, sen hem. Cathrine satt på min altan och väntade, det är ju tisdag idag, vilket betyder DHW!. Vi gick en promenad med hundarna, börjar bli orolig för Solo, han skiter inte som han brukar :S. Får ha lite koll så det inte är en inflammation igen.
Har tills nu legat på altan med Cathrine och pratat skit.
Men fyra bröllop har börjat och vi ville se det. Så nu blir resten av kvällen framför teven.

-Annelie-

SKOOOR!!

Mina kläder från HM kom idag, eller ja, shortsdress och ett par skor. Väntar på en till shortdress. Ni får bara se skorna nu, måste fundera på dressen lite, och vänta på den andra för att se vilken jag vill ha :)


Så snygga,  men man ska inte sätta på dom när man har svettiga fötter efter en promenad :P

-Annelie-

Varmt ute :)

Shit vad varmt det är ute, har nu gått in en vända för det var varmt. Men klagar inte, ska ut på altan snart igen med bikini på :D.
For i alla fall iväg med pappersinsamlingen tidigare idag, kom då på att jag skulle vattna mammas blommor. Så åkte dit och gjorde det på samma gång. Pantade burkarna och handlade lite.
När jag kom hem så gjorde jag lunch och åt ute.
Innan jag går ut igen så ska jag kika på lite bloggar tänkte jag.

Detta är vad jag handlade på kupolen i torsdags :)

Väskan jag köpte, bilden gör den inte rättvisa :D. Så snygg

Oversize linne, så snyggt på ryggen.

Underkläderna, blev också ett par vita trosor och ett par i samma beige
(toppen är beige fast den ser vit ut) färg som toppen :)

-Annelie-

Sol :D

Gårdagen spenderades i Solen medan Jocke var och fixade bilen, riktigt skönt var det att bara ligga där med min bok :). Läste över 200 sidor. Kommer läsa ut den idag känns det som. Då har jag inget att läsa sen, måste köpa fler böcker :D.
Blev att jag gick upp och skjutsade Jocke imorse, när jag kom hem sov jag vidare, men ställde klockan. Så kom upp vid halv tio, det blir så fel när man går upp och sen lägger sig igen. Men jag tog vara på tiden, så har hunnit duscha, gått med sopor, bäddat sängen, diskat, fixat kattlåda åt kattungarna och blivit bokad på jobb imorrn :).
Ska jobba mellan 11 och 16:15 imorrn. Tråkigaste timmarna på dagen, händer knappt något på jobbet då och inget OB heller :(. Men men, alltid några timmar.
Annars idag så ska jag vika tvätt och städa badrummet nere, ska även panta burkar och slänga pappersinsamlingen. Men det tar jag senare, för solen är framme idag igen och det tänker jag ta vara på :). Så ska snart ta med min bok ut och lägga mig och läsa och hoppas på att jag blir lite brun. Ska även visa min shopping från förra veckan :).
Vid närmare eftertanke åker jag nog med pappersinsamlingen nu så är det gjort :).

-Annelie-

Sol :D

Gårdagen spenderades i Solen medan Jocke var och fixade bilen, riktigt skönt var det att bara ligga där med min bok :). Läste över 200 sidor. Kommer läsa ut den idag känns det som. Då har jag inget att läsa sen, måste köpa fler böcker :D.
Blev att jag gick upp och skjutsade Jocke imorse, när jag kom hem sov jag vidare, men ställde klockan. Så kom upp vid halv tio, det blir så fel när man går upp och sen lägger sig igen. Men jag tog vara på tiden, så har hunnit duscha, gått med sopor, bäddat sängen, diskat, fixat kattlåda åt kattungarna och blivit bokad på jobb imorrn :).
Ska jobba mellan 11 och 16:15 imorrn. Tråkigaste timmarna på dagen, händer knappt något på jobbet då och inget OB heller :(. Men men, alltid några timmar.
Annars idag så ska jag vika tvätt och städa badrummet nere, ska även panta burkar och slänga pappersinsamlingen. Men det tar jag senare, för solen är framme idag igen och det tänker jag ta vara på :). Så ska snart ta med min bok ut och lägga mig och läsa och hoppas på att jag blir lite brun. Ska även visa min shopping från förra veckan :).
Vid närmare eftertanke åker jag nog med pappersinsamlingen nu så är det gjort :).

-Annelie-

Helgen slut nu?

Jaha, idag är första dagen jag sitter vid datorn sedan i torsdags. Har faktiskt inte haft lust med det. Tror jag tappat suget med att läsa en massa bloggar. Så skummade igenom de viktigaste bara.
Helgen har bestått av att vi i fredags for en vända till Rättvik och kikade på marknaden, men inte så länge för var skitväder och jag jobbade kväll.
Lördagen jobbade jag förmiddag, och sen var det överraskningsfest för Busk, var riktigt roligt, vi grillade, spelade brännboll och lekte lekar. Blev en tidig kväll för jag fick huvudvärk.
Idag vaknade vi inte förrän tio(!), for till mamma och hämtade hundarna, skjutsade Peter till Noret och sen släppte Jocke av mig i Noret också så gick jag hem och Jocke och Alvärn for till Vikarbyn för att fixa bilen.
Jag ska snart ut och sätta mig i solen och läsa en minishopaholic i mamma fotspår. Hoppas Jocke kommer hem snart, för hade velat åka till Rättvik en vända idag med när solen är framme. Är mysigt att gå där då. Men ska kolla upp hur länge de har öppet på marknaden idag först.

-Annelie-

Tur och retur borlänge igen

Sex imorse gick jag upp, inte roligt, men ändå skönt. Fixade mig och åt frukost. Gick med hundarna och for med dom till Hillevie, vidare och hämtade Peter. Så for vi mot Orsa och hämtade Petter. Sen mot Borlänge igen, Peter gjorde lasergrejen igår och idag var första kollen. Följde med idag med, ville in på Gina och kika :P. Peters koll tog fem min. Så halv tio var vi på Kupolen, de öpnnade tio. Jaja, bara vänta då. Men passade på att gå in på ICA och handla till middagen idag. Var in på Gina och handlade en väska, linne, bh och 3 trosor. Gud vad jag vill ha Gina här i Mora :D. Älskar den affären. Kanske tur den inte finns här :P.
For hem och var hos Hillevie strax innan tolv, då ser vi Solo och Ina (Hillevies hund aka Solos dotter) sitta ihop!!. Fan då, Ina ska inte ens löpa nu och de är för fan släkt. Jaja, Hillevie ska ringa veterinären på måndag så Ina får sprutor och så delar vi på kostnaden.
Tog mina hundar och Peter skjutsade hem mig. När jag kom hem så kom pappa, då kom även Peter och Petter in och fikade lite. Och så kom Mikael och Sandra. Fullt hus med andra ord. Fick min försenade födelsedagspresent av pappa (jag fyller i september). Så nu kan jag gå på marknaden i helgen :D.
När de hade åkt så städade jag kylskåpet, diskade, skrev timrapporter, gick med soporna och donade på lite.
Nu sitter jag här i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Klockan är bara halv tre, ingen idé att börja med maten nu för när Jocke kommer hem så ska han iväg och lämna mina timrapporter och hämta bildelar. Så kan börja med maten då först. Idag blir det ris och kycklinggryta. Längtar tills middagen :D.

-Annelie-

Borlänge

Sitter nu i väntrummet på Memira, Peter är inne och gör sin laseroperation nu. Lär nog få sitta här och vänta ett bra tag. Tur jag tog datorn med mig :D. Så jag kan fördriva tiden med En fyra för tre :P.
Hann att åka till Biltema innan vi skulle hit så nu är sakerna tillbakalämnade och jag har fått pengarna. Så imorrn ska jag köpa min väska jag suktat efter så länge :D. hehe.
Har inte så mycket mer att skriva.

Har uppdaterat min andra blogg.

-Annelie-

Onsdag

Vaknade vid halv åtta idag, gick ut med hundarna och åt frukost. Använde förmiddagen till att städa lite. Så det är fint tills Jocke kommer hem. Hade kunnat fått jobba ikväll, de ringde och frågade, men tyvärr så kunde jag inte det för ska följa min bror till Borlänge. :(. Synd på de pengarna.
Nu ska jag in på free-time och lägga in mig då jag kan jobba de närmsta två veckorna. Så får jag hoppas att jag får lite dagar.
Annars så tänkte jag att jag skulle söka ett assistentjobb idag, men det går inte för mitt word funkar inte så kan inte skriva ett nytt cv. Så får vänta tills Jocke kommer hem imorrn.
Väntar på posten, vill att mina easytoneskor ska komma idag. Vill ha dom till min långpromenader med hunden. Men lär väl inte komma idag.
Igår beställde jag lite nytt från HM, blev en shortsdress och lite annat fint. Tror inte jag kommer kunna ha just något, men kanske en sak, eller två :).
Snart blir det en långpromenad med hundarna också, de ska vara själv några timmar medan jag är i borlänge och innan Hillevie kan komme hit och ta hand om alla. har just nu tre stycken hundar här hemma. Värsta hund och kattdagiset. tur kattungarna är lugna än så länge. Men inom en vecka så är det nog full fart här hemma.

-Annelie-

Sovdags

Nu kallar sängen på mig, ligger och pratar med Jocke och säger godnatt till honom. Önskar han var här hos mig, har lite Jockelängtan. ♥ Men om två nätter kommer han hem. Längtar.
Hittade två jobb som jag ska söka, hoppas man får något av dem. Vill så gärna ha fast jobb nu.
Innan jag sover så ska jag nog se på en fyra för tre.
Imorrn måste jag ladda datorn så jag kan se en fyra för tre medan jag är med Peter i Borlänge. Passar även då på att åka in till Biltema och lämna igen lite bildelar som vi (läs Jocke) köpte fel sist vi var där.

-Annelie-

Vill ha fast jobb!

Vaknade första gången vid fem för Ninja ville ut. Så släppte ut hundarna på gården en vända och fick en chock. Snö!? I maj? WTF!? Men men, gick och lade mig igen och sov vidare. När jag vaknade var snön nästan helt borta. Skönt det. Min förmiddag har bestått i att ligga i soffan och se på en fyra för tre, första säsongen avklarad nu. Har ätit lite frukost. Ska ta mig ett mellanmål snart. Jag har inte ens satt på mig riktigt kläder, har min ziperall på mig och under har jag trosor. Det är inte likt mig. Men har ju inget jobb förrän fredag, så blir lat då.
Jag vill ha ett fast jobb, men fast tider. Inte hålla på att vikariera hela tiden. Så nu ska jag in på arbetsförmedlingens hemsida och kika lite innan jag ska tömma kattlådan och vika tvätt och diska. Blir nog gymmet med Cathrine när hon slutat skolan.

Det är min händelserika dag det.

-Annelie-

Träning

När Cathrine kom idag så bestämde vi oss för att åka ner till badhuset och sola lite. Så blev en 16minutare. Efteråt for vi hem till mig och lagade lite mat och åt innan hon skulle hem och jag skulle och träna barnen i brottning. Verkade inte vara någon träning för de stora efteråt, för dök inte upp några i alla fall. Tråkigt att de inte berättar för oss andra. Blir så piss på dem. Men for hemåt och dansade zumbai 20 min istället. Blev lagom svettig och så. Nu har jag nyss duschat och ska se på mamma byter bo. Det kan vara ganska roligt att se det, en del är helt störda. haha. Jag tycker om de som har disciplin och struktur i livet :D. Pedant som jag är :).
Håller även på att ladda hem serien en fyra för tre. Riktigt bra serie som jag såg på efter varje tisdagsträning om jag hann. Var bara fyra säsonger med typ 13 avsnitt, så går nog fort att se på den. Efteråt tänkte jag gå igenom rederiet, skilda världar och tre kronor. Det lär nog ta sin lilla tid det. Är ju hur många avsnitt som helst av de säsongerna.

-Annelie-

Dagen

Måndag idag igen. Jocke väckte mig vid halv sex och pussade mig hej då. Fyra dagar och tre nätter utan honom nu :(. Längtar redan tills på tordag. Jag sov i alla fall vidare till halv nio innan jag gick upp och gick med hundarna. Tänkte ta en riktig vilodag idag, men blev inte alls så. Fick sådant ryck på att baka. Så bakade kanelbullar och scones. Det var riktigt gott med nybakade scones till mellanmål.
Har även hunnit med att diska efter mig, gått och handlat, tvättat två maskiner, dammsugit lite och plockat undan lite. Nu snart kommer Cathrine och smakar mina bullar. Kom du med Fia :D.
Annars idag så ska jag till brottningen ikväll och träna småbarnen. Nu ska jag se på lite tv och sen kolla i lite klädeskataloger :D.


Mina bullar, blev ca 70 stycken, så nu kommer jag ha i frysen ett tag :).

Nybakta scones :)

Godast med marmelad på :).

-Annelie-

SkiRock

Som sagt så var vi i Sälen på SkiRock i helgen, det var en rolig helg med allt möjligt. Vi var på afterskin och såg dead by april i fredags, de var riktigt bra. Efter det for vi hem och åt mat och festade vidare. Lördagen bestod först av att bada på experium, jag hade kunnat vara där tills de stängde :P. Men Jocke lovade att vi skulle åka till Borlänge snart :). När vi kommit hem från badet blev det att laga mat och äta. Vid fem-sex fick vi bädda ner Björne i sängen för han hade fått i sig för mycket att dricka medan vi andra var på badet. hehe. På kvällen kom det fler Jonas, Emelie, Dennis och Dick också och bodde med oss, men Dennis for visst hem på natten märkte vi på söndagen när vi vaknade :P
Fortsatte festandet nere hos Kans syster och dom som bodde där. Vid elva tog vi taxi till Högfjällshotellet. När vi kom hem därifrån så blev det korv med bröd. Söndagen bestod av dusch, städning och åka hemåt :). Så rolig helg. Orkar inte skriva något mer av det, utan visar lite bilder bara.



































-Annelie-

Sälen

Kom hem från Sälen vid två idag, har haft en riktigt rolig helg. Skriver kanske om den imorrn om jag orkar och har lust. Har hunnit med mycket sen vi kommit hem, var till mamma och hämtade Ninja som ska vara hos oss medan mamma och Viktor är i Göteborg. Tror det blir minst en och en halv vecka i alla fall.
For hem och packade upp och städade lite, dammade, dammsög, diskade, tvättade. Skönt att ha det gjort. Till middag blev det chinamat :D. Istället för pizzan :P.
Annars så har vi bara legat i soffan och kollat på Sons of Anarchy. Så himla bra serie :D. Tråkigt att Jocke jobbar borta, för då kan vi bara se på det på helgern.
Nu ska vi se lite mer av den serien, sen ville Jocke se BB, men det vill inte jag :P. SoA är mycket bättre :).

-Annelie-