Shopping :D

I fredags jobbade jag som sagt till tolv, älskling kom och hämtade mig efter jobbet, så for vi hem så jag kunde byta om och sminka mig lite. Sedan for jag, Björne och älskling ner på Mora. Vi skulle lämna tillbaka bilen som Jocke lånat av sin mormor. Så fikade vi med henne också. Sedan kikade vi affärer. Hittade lite saker jag visa här nere. En riktigt rolig och mysig dag. Efter vi vart nere på Mora så åkte vi och handlade blommor och jordgubbsplantor och donade lite här hemma.
Lördags var det inte så mycket på dagen, fixade lite och donade. Sedan for vi till Orsa på cruising, jag körde. Var en rolig kväll/natt. Kom hem vid halv två tror jag.
Så gick upp tidigt på söndagen, redan vid åtta. Diskade och dammsög lite. Sedan kom det folk hit och vi for och handlade lite, sen grillade vi. På kvällen när älskling åkt och så, så gick jag och Jennifer och så Sex and the City 2. Men den var inte lika bra som ettan, det var för lite city och sex i den :D haha.
Idag vaknade jag vid åtta, trodde jag försovit mig, men kom snabbt på att jag började halv två. hehe. Gick i alla fall upp då, Jennifer kom med Kalle vid halv nio. Då tog jag hundarna med mig och gick en långpromenad. Riktigt skönt att göra det direkt på morgonen. När jag kom hem åt jag jordgubbar till frukost och läste en bok i solen.
Vid ett cyklade jag till jobbet och var ute hela jobbdagen, så nu har jag börjat fått färg på axlarna.
När jag kom hem vid fem så tog jag det lugnt, värmde lite mat och satte mig i solen igen. När Jennifer kom så for vi och handlade. Nu sitter jag här, har nyss satt igång en tvättmaskin och plocka undan lite. Ska göra mig lite jordgubbar igen och sätta mig i soffan och mysa resten av kvällen.
Kanske ska jobba imorrn, får se om de ringer eller inte.
Annars blir det en pluggdag imorgon, ja, på förmiddagen då, för ska ner på Mora och leta efter 2 studentpresenter på eftermiddagen.

Min shopping:


Skitsnygga jeans


2 linne och 1 läppglans


Skitsnygga skor, men syns dåligt på kortet


Rosa klocka :D

Vår fina plantering:

Älskling planterar jordgubbar och smultron


Jag planterade blommor, men ser tomt ut,
så ska köpa några fler och sätta dit.

Såhär hjälpte Björne till :D
Senare på fredagskvällen:


Älskling gungade :D

Då ville jag och Jennifer gunga med :D
Men tillsammans som när man var liten :)

-Annelie-

Till mamma på mors dag

När mammorna kom till var till var tanken ganska klar,
att mammor har något i sig som ingen annan har.
Dom har en hand som hjälper, stöttar och förstår,
dom viker inte undan när många andra går.
Så därför vill jag fira min mamma och just nu,
för ingen i hela världen är så underbar som du!



(Kom upp försent för bloggen krånglade)

-Annelie-

Inflammation i axeln.

I onsdags var jag och ett gäng och spelade fotboll.
Det var jätteroligt som alltid. Men på något sätt gjorde jag illa axeln,
ont som fan gjorde det, tänkte inte mer på det utan fortsatte spela.
Men fick bara ondare och ondare. Så igår morse när jag vaknade kunde jag inte röra axeln utan att nästan börja grina. Men fick till slut på mig kläderna och cyklade till jobbet, det tog sitt lilla tag med en hand på styret och i varje gupp höll jag på att skrika. Men tog mig till jobbet och öppnade fritids. Vid tolv cyklade jag till Alexandra.
Kom dit och så gick vi ner på Mora, jag skulle byta mina stövlar som läckte.
Sedan tog vi bussen till lasarettet, trodde det skulle gå fort, men det gjorde det inte. Det gick fort att komma in till läkaren och att få röntga axeln. Men sen gick röntgenpersonalen på möte och sket i att kolla mina bilder och skicka upp dem. Så från två till halv fem väntade jag bara. Snacka om arg jag var.
När bilderna kom så var det inte något på dem, men läkaren sa att det var en inflammation i axeln, det var något med de mjuka vävnaderna. Han såg på en gång när jag satt där att axeln var svullen och att jag hade ont. Så jag fick smärtstillande tabletter. Och så skulle jag vila och inte överanstränga axeln, hur det nu ska gå till? Det är ju jag.
Efter jag vart på lasarettet så gick Alexandra och Liam hem till sig och jag var hem en vända och bytte om för att sedan gå och ha sista träningen med tjejerna.
När den var slut kom Jocke och hämtade mig, sen for vi toll Alvärn och han tatuerade mig, den är inte riktigt färdig, gjorde så ont. Men han ska göra färdigt den om två veckor. Riktigt snygg blev den i alla fall.
Har inte sovit så mycket inatt heller, för så fort jag vänt på mig så har det gjort ont.
Duschade när jag vaknade och snart ska jag åka till jobbet. Jobbar till tolv och efter det ska vi nog ner på Mora en vända och kika lite. Jocke behövde nå nya jeans. Och jag vill ha skor :D hehe.
Sedan måste jag plugga, jag måste bli klar och lämna in mina uppgifter nu alltså. De skulle vart inne för länge sen. Undra om jag ens kan klara den här kursen nu?
Tur allting börjat lugna ner sig för mig så jag kan fixa det här.
Nu ska jag få skjuts till jobbet av älskling, en på jobbet förbjöd mig att cykla med min axel, då skulle hon hellre komma och hämta mig. haha.



Såhär kunde jag inte göra igår :P
-Annelie-

Utvilad.

Gick och la mig riktigt tidigt igår kväll. Redan vid nio.
Så det resulterade i att jag vaknade halv fyra imorse och var pigg.
Men vägrade gå upp då, så låg kvar och halvsov till sex, då gick jag upp.
Skönt att vakna utvilad för en gångs skull. :)
Igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem bytte jag om och for till träningen.
Riktigt skönt att köra slut på mig. Har träningsvärk i axlarna idag,
lär nog få i benen sen med.
Nu snart ska jag cykla till jobbet, slutar tolv, då ska jag hem och betala räkningarna för att sedan åka och handla lite.
Lugn dag med andra ord.
Måste skicka in ett skolarbete med.
Nu blir det att borsta tänderna och sen cykla till jobbet.

-Annelie-

Ensam igen :(

Söndag idag igen, jag hatar söndagar! Jag ska snart gå och diska innan jag ska sova.
Jobbar mellan 6.30-16.30 imorrn. Usch och fy säger jag bara.
Men men, pengar.
Imorse gick vi upp klockan sex, vid sju for vi mot Uppsala, min kusin konfirmerade sig idag,
så var framme där tio och var i kyrkan och kollade, sen for vi vidare hem till dom och fikade.
Vi for hem därifrån vid tre och kom till Mora halv sju.
Tog en timme längre hem, råkade svänga åt fel håll så vi hamnade på den gamla vägen mot Gävle.
Och regnet öste ner, det gjorde inte saker och ting lättare. Men vi kom hem.
Satte oss i soffan och myste en timme. Sen for min älskling.
På torsdag kommer han hem igen och då får jag äntligen veta.
Jag är inte gravid som alla tror, jag ska tatuera mig igen :D hehe.

Det ska bli ett svärd med en banderoll runt där det står tro, hopp och kärlek. Kommer bli skitsnyggt, ska sitta på ryggraden. :D

Nu ropar disken på mig.

-Annelie-

Vacker dag :D

Vaknade tidigt idag trots att jag är ledig. Jag vaknade tio i åtta och då var älskling redan upp. Ingen idé att gå och lägga oss igen, då blir hela dagen förstörd, det vill vi inte. Så vi la oss i soffan och tittade på en film, det blev shutter island, den var över två timmar lång och inte alls så bra som man hoppades på. Sedan klädde vi på oss, bäddade sängen, hängde tvätt, diskade, dammsög och donade lite. Vek lite tvätt och så. Eller medan jag gjorde allt det där så rensade älskling avloppet i badrummet och till handfatet, duktiga han :D Jag tycker det är för äckligt för att göra, jag kan ju om jag vill. Men om Jocke nu ville göra det så är det väl klart han ska få det :P
Nu snart ska vi till Alexandra och hjälpa henne koppla in hennes tvättmaskin och umgås med henne. Sedan ska vi till Bynn och hämta en bil som Jocke ska ha till Karlstad imorgon.
Ikväll blir det på kalas för Björne, han fyller år imorgon. Men vi ska vara nyktra, för imorgon ska vill till Uppsala, min kusin ska komfirmera sig.
Det bästa är att solen lyser idag :D.

- Kan det inte gå en vecka nu då-

-Annelie-

Tillbaka :D

Jag har inte orkat blogga på ett tag då det vart lite stresigt runtomkring mig med skola, jobb och träning. Men nu har det lugnt ner sig, så nu är jag tillbaka. Får se om jag hinner skriva något i helgen. Mycket som ska fixas då med.
Idag har jag i alla fall jobbat från 6.30 till 8.00. Efter det for jag hem en vända innan skolan började. Har vart i skolan tills nu, men har ingen ordinarie lärare, för hon har brytit armen. Så en lugn dag och så fick vi veta att en del uppgifter har flyttats fram till hösten och så. Så ska göra mina sista uppgifter i helgen och efter det har jag sommarlov från skolan. Skönt. Bara att jobba i lugn och ro då.
Har nyss kommit hem som sagt, tänkte jag skulle gå med Kalle och Solo en vända, men grannflickan kom och frågade om hon fick gå med dem, så då har jag tid att sitta här en vända innan jag börjar med annat. Ska diska, slänga in en tvättmaskin och dammsuga lite innan jag ska iväg till tjejerna som jag tränar och presentera dem för Ogge som ska träna dem idag. Jag ska iväg på ett introduktionsmöte inför sommarjobbet. Så hinner inte träna dem idag. Och nästa vecka är det sista gången för dem med. Ganska skönt. Behöver ha en lugn tid nu så jag kan ladda batterierna.
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen å och fixa.

-Jag hoppas och längtar så mycket så jag dör snart :D -


-Annelie-


Äntligen :D

Igår hade jag ingen lust att blogga, men var en rolig dag. Det började med att att jag åkte till jobbet till klockan sju, usch vad tidigt det är att börja alltså. Skulle ha jobbat till halv fem, men fick gå hem halv tio :D Blev jätteglad för det. Så då for jag hem och bytte kläder och sminkade mig lite, sedan kom Jennifer och vi åkte iväg och fixade en massa ärenden, det bästa ärendet var när vi skaffa gymkort till henne.
Hon började jobba tolv, då hämtade jag hundarna hos mamma och sen hämtade jag Alexandra och Liam så for vi hem till mig. Där hjälpte Alexandra mig att sätta upp nå grönt galler runt gården, så nu är gården hundsäkrad. Perfekt. Så låg vi på altanen och snackade skit och umgicks. Vid fem åkte hon hem och jag hämtade Jennifer på hennes jobb, lämnade även hundarna till mamma. Vi åkte hem till Jennifer, hon skulle byta om för vi skulle träna zumba, hon startar stort när hon börjar träna. Jag vet inte hur många pass vi bokat upp oss på. haha. I alla fall, så när hon bytte om så sa hon en del väldigt roliga saker. Jag skriver några.
- Mina tuttar blev ju små nu
- Ska jag sminka mig?
- Ser håret bra ut?
- Kan jag verkligen gå så här?
- Får man träna i jeans?
Haha, jag skratta så jag höll på att dö. Men som tur var så skojade hon bara. Men det var roligt i alla fall.
Efter att vi tränat och var helt slut så for vi hem till mig och duschade. Sen blev det andra avenyn, först ett program på datorn och sen det sista på teven. Min serie är nu slut :( Efter det åkte Jennifer hem och jag ringde älsklingen och sa godnatt.

Idag gick jag upp fem, kunde inte sova längre. Klädde på mig och fixade, sen for jag till jobbet, började halv sju. Men jobbade bara till åtta, för har vart i skolan hela dagen. Pratade med Jennifer på en rast snabbt, hon hade träningsvärk i hela kroppen. haha.
Nu ska jag byta om till träningskläder, ska iväg och träna tjejerna och sen ska jag och Jennifer träna ett MRL pass. Sen när jag kommer hem så kommer älsklingen vara hemma :D
Förhoppningsvis blir han hemma ett tag, de ska ut i strejk på måndag om de inte blir avblåst :D *hoppas inte*

-Annelie-

Effektiv dag

Idag trodde jag inte jag skulle få mycket gjort, var stressad redan när jag gick upp imorse, skulle gå upp vid sex för att kunna äta frukost i lugn och ro innan jag börja, men gick upp tio över sju, så var bara att stressa till jobbet.
Väl där så blev det en sulldag, men fick hjälp av en med min läxa, hon räddade min dag, tror inte jag skulle haft den kvar idag annars.
Kom hem vid kvart över fem idag, då bytte jag om till träningskläder och for sedan till mamma och gick med hundarna. Iväg till träningen, blev ingen brottning idag, körde ett boxpass istället. Helt underbart pass, känner redan av träningvärken :D.
Kom hem vid sju, satte mig vid datorn en stund och beställde en överraskning till Jocke :D
Efter det in i duschen och ut ur duschen, på med kläderna, och sedan satte jag mig vid datorn och skrev rent alla min skolarbeten. Hade några stycken då jag inte hade lämnat in förra veckans uppgifter. Men nu är förra veckans och den här veckans uppgifter inlämnade. Jag har nu en uppgift kvar som ska vara klar till nästa vecka. Men ska försöka få den klar redan i helgen. Om det finns tid till det vill säga.
När jag skickat in mina uppgifter så hängde jag tvätt och ställde in alla torr disk.
Gjorde mig en korv med bröd och satte mig framför teven till DHW. Nu har det börjat igen, för nu under reklamen så diskade jag snabbt och satte mig här.
Så nu ska jag vara framför teven resten av kvällen. Känns som jag fått mycket gjort idag trots en lång arbetsdag.

Just det, min älskling ska kanske ut i strejk nästa vecka :D Det betyder att jag får ha honom hemma lite. Så nu hoppas vi han går ut i strejk i en vecka eller två :P

-Annelie-

Har börjat tänka i andra banor

Jag har verkligen inte haft tid eller lust att blogga den senaste veckan, får se hur det blir med det i veckan. Idag började jag jobba halv sju, usch, tycker inte om att börja så tidigt. Men men, slutade i alla fall halv tre.
Fick lov att åka ifrån jobbet för att möta min studiegrupp och gå på sudiebesök på BVC, jag längtar tills den dagen jag ska gå dit med en egen bebis :).
Nu har jag i alla fall ännu mer skolarbete att göra. Så ska sätta mig och göra det nu, ska göra en kopp the till det och knapra på morötter. Har börjat om med det nyttiga nu. Har blivit alldeles för mycket onyttigt på senare tid. Så igår kväll handlade jag morötter och slängde allt onyttigt i skafferiet och kylskåpet. Till middag idag blir det en sån där drink. Palla laga mat.

Jag har börjat tänka i andra banor med min utbildning igen nu :S Jag vill bli sjuksköterska och jobba på typ BVC eller något sådant. Så till jul, då är jag undersköterska, då ska jag kanske på våren där läsa matte B, måste ha det om jag ska bli sjuksköterska. Sen ska jag kika på om jag ska bli sjuksköterska eller inte, kommer nog ändra mig många gånger till. Men jag vill inte jobba med gamla eller vuxna, jag vill jobba med ungdomar och barn.

Nej, dags att göra te och hämta skolböckerna.

-Annelie-