Turkland :D

Har vart vaken sen sex, eller ja till och från från fem. Men har inte kunnat sova. Har nog resfeber. För idag åker vi till Turkland. Allt utom datorn är nerpackat. Lite synd för nu har jag inget att göra tills vi ska åka.
Åker mot Falun vid tio, sedan mot Arlanda och flyget går vid sex tror jag det var.

Annars igår så var Jennifer här och vi myste på med hans son Isac :D. Så söt så, måste vara en av de sötaste bebisarna jag träffat.

Nu ska jag kika på Buffy och äta ett äpple. Tycker klockan kan gå mycker fortare.

-Annelie-

Tagit bort

Jag har nu lagt ner min andrea blogg då jag känner att den ger mig inget mera.
Är färdig med den och det är ett avslutat kapitel. Stod inte så roligt saker i den så valde att ta  bort den istället för att sitta ochh älta sådant som jag skrvit förut. :)

-Annelie-

3 dagar :D

Nu är det bara 3 dagar kvar till Turkiet :D. Fy fam vad jag längtar. Efter jobbet var jag till Ronja och lånade en väska av henne. Tack så jättemycket :).
Så nu har vi fixat väskor och bara packningen kvar, och bara det är ett problem i sig. Vad har man med sig? Jag har ingen aning. Vill inte ha för mycket liksoim.. Men får väl se, packar på fredag kväll och lördag morgon så blir nog det bra. Imorrn ska jag i alla fall se så det inte ligger något i tvätten som jag vill ha med mig. Då blir det att tvätta.

Annars så är jag dyngförkyld, snorar och hostar stup i ett. Jobbigt att jobba idag var det. blev i alla fall inget vik för mig då det blev lite problem. Eller problem och problem. Jag och Jocke pratade om hur långt det faktiskt är och så. Sen vet jag ju att jag har jobb på skolor inne i Mora i höst i alla fall.

LÄS MIN ANDRA BLOGG NU!!

-Annelie-

Kanske dags att skriva?

Har faktiskt inte haft en tanke på att blogga de senaste dagarna.
I fredags häll vi på att baka och dona här hemma, i lördags var vi på bröllop.
Igår hade vi kalas eftersom det fylls år när vi är i Turkiet.

Idag jobbade jag första dagen på nya jobbet :D.
För i fredags fick jag veta att jag fått ett vikariat på 100%. Kommer jobba i Venjans skola fram tills jul.
Ska städa skolan på förmiddagarna och på eftermiddagarna är jag på fritids. Ska bli riktigt roligt.

Kom hem från jobbet med massa energi, så har fixat disken, startat en tvättmaskin, tagit upp all torr tvätt och donat på. Nu ska jag åka och handla innan all tvätt ska vikas. Det är det tråkiga, hatar att vika tvätt!

I alla fall så är det bara fem((!) dagar kvar tills vi far till Turkiet, fy fan vad jag längtar alltså. Så bra start på jobbet, jobbar fem dagar och sen semester i en vecka :D. haha.

Har inget mera att berätta.

-Annelie-

Wiho

Efter mycket krångel så kom sakerna igång :P. Jocke beställde kabel och trädlöst tangentbord+mus så vi kan koppla ihop datorn med teven. Det enda han inte kollade var ljudkabel. Och det visade sig när jag kopplasde in det att det inte gick med ljudkabeln vi hade utan vi behövde en med 3,5mm på varje sida. Och det hade vinte, och inte Mikael heller. Ringer Johan, han var i Orsa, men han trodde han hade. Jag suckade bara. Ville ju ha den nu. På en gång, inte imorrn eftermiddag utan NU! Men han kom på att jag kunde hämta nyckeln till honom hemma hos mamma och hämta sladd. Så gjorde det. Och han hade :D. Så nu funkar det, både bild och ljud. Snacka om stor skärm jag skriver blogg på nu.
Det bästa är att mina ensamma dagar kommer inte vara så ensamma lkängre utan jag kommer ha one tree hill och buffy på en 50-tumsskräm istället för en 11-tums :D. Så bra. Har faktiskt vart jobbigt att kolla på min lilla dator.

Annars idag så har jag jobbat på Färnäs fritids, så roligt att vara där. Alla blir så glada av att jag kommer :). Riktigt roligt att få ett varmt välkomnande. Pratade med henne som fixar vikarier förra veckan och hon hade bara hört gott om mig. Då blir man glad. Roligast var det att två stycken frågade mig en sak på en gång. Fick även mer jobb innan jag knappt börjat för dagen. Visserligen i september först, men i alla fall.

Efter jobbet hämtade jag Solo och sen for jag hem och gjorde ugnspannkaka, riktigt gott och Jocke får två matlådor.
Nu ska jag skeriva en lapp på viktiga saker som måste göras imorrn innan jag gör en kopp the och myser ner mig i soffan med one tree hill. :).

-Annelie-


...

-att 8 dagar kan kännas så långt borta-

-Annelie-

Ny vecka

Så var det måndag igen. Jag har så fint ställt klockan på halv sju för att jag skulle kunna komma upp i tid för att vara på familjecentrum klockan åtta. Men nej, jag vaknade fem över åtta. Har aldrig haft sån panik tror jag. Men tio över åtta var jag där. Skulle ta ett nytt cellprov, tog ett i mars och det var förändringar på det. Så tog ett nytt idag och hoppas på att det ser bra ut.
Väl hemma så tog jag täcket med mig ut i soffan och la mig där. Åt frukost och bara tog det lugnt. fick ett ryck vid tio och var och handlade så det var klart. Hem och började baka igen. Min kära bror har ju ätit upp nästan alla mintrutorna, så fick lov att göra fler. Sen har vi haft folk på besök som har fikat upp nästan alla syltgömmorna :P. haha. Så det enda som fanns kvar var sockerkaka och mockarutor.
Så hela förmiddagen har gått åt till att baka. Men mellan det så har jag satt igång en tvättmaskin med. Så nu ska jag sitta i soffan ett bra tag innan jag ska göra något mera :).


Nya mintrutor

Nya syltgömmor

Och så bakade jag dumlekakor.
Så nu har vi fikabröd så det räcker.
Eller ja, jag ska baka bullar någon dag också.
Och på fredag gör jag marängbotten.

-Annelie-

Musik och Motor

Helgen har spenderats till och från i Bynn. Har vart musik och motor där, så var dit och kikade i fredags och igår. Mer har det inte blivit :D. Orkar inte dra hela historien om vad vi gjort och när. Mestadels så har det vart roligt.

Väckte Jocke vid halv elva idag, tyckte det var dags att gå upp och fixa. Så in i duschen med båda två. Snacka om levande man blev då. När vi duschat klart så blev det att åka och hämta Solo och handla det Jocke skulle ha med till Norge och en del som fattades här hemma.
Så nyss har vi ätit frukost och dammsugit lite nere. Håller på att tvätt köksmattorna, är en del fläckar som blivit på dom som jag stört mig på nu. Men snart är det fixat.
Annars idag så blir det att fortsätta tvätta, vika tvätt och bara ta det lugnt och se film.

-Annelie-

Torsdag

Har haft en städförmiddag nu. Har dammat varenda hylla och tavla som bara går. Dammsugit, tvättat, diskat, bäddat rent och bara donat med allt. Har även städdat tvättstugan och haft ut en massa skit i förråden. En låda under sängen hade vi gardiner och sådant i, det åkte ner till den tomma garderoben i tvättstugan och sen tog jag upp alla mina pumps till lådan under sängen. Då blev garderoben i hallen tom och där hamnade alla mina stövlar och höstskor :D. Har längtat så efter att få använda dom. Nu har jag "bara" en låda med skor ute i förrådet och det är vanliga skor och sandaler som jag nog inte kommer använda något mera nu :).
Jocke har precis åkt till Orsa för att fixa med bilen och jag ska duscha och klä på mig innan det blir iväg en vända.

Läs min andra blogg :D.

-Annelie-

Skitdag :D

Usch vilken dag. Nej, har faktiskt var väldigt bra nästan hela dagen. Började i alla fall med att mamma kom och fixade mina avlopp. Var inget riktigt stopp i dom, men skönt att ha dom rensade nu i alla fall. När hon åkt så åt jag frukost och bäddade sängen, duschade lite så man blev lite fräsch. Jennifer kom förbi en vända och vi fikade av det goda fikabrödet :D. När hon åkte så skulle jag iväg och handla. Jocke hade ju tagit med sig både min och hans husnyckel till Norge igår. Så jag har använt altandörren till att komma in och ut. Men när jag skulle åka och var ute, stängde dörren till altan. Och då gick den sönder :P. Så kom fan inte in. Ytterdörren var låst. Så Jocke fick ringa en kompis som hade den sista nyckeln. När han ringde upp mig så skulle jag ta bilen och hämta den. Men då hade jag glömt stänga av lyset på biljäveln. Så var bara att in och ta cykeln och hämta nyckeln.
Var och handlade efter det. Hem och städade, fixade badrummen, dammsög lite och donade på. Har även bakat mockarutor idag. Skulle även ha gjort bullar, men orkade inte :P. Så nu sitter jag i soffan och kikar på unga mödrar. Någon som vill komma och laga altanhandtaget åt mig? :P. När jag skulle gå ut så lossna hela handtaget. Jockes fel alltihopa :P.


Mockarutor :D.

-Annelie-

Hemmafru :)

Från och med nu är jag hemmafru, eftersom vi ska till Falun på onsdag så blir det inget mer schemalagt jobb för mig. Onsdag till fredag skulle jag ha jobbat sista dagarna på schemat. Men blev som sagt inget. Så hemmafru blir väl fint jobb? haha. Nej, men ska väl börja inom skolan och även jobba extra där jag vart under sommaren.
Idag gick jag upp vid sex och åt frukost, vaknade och var så hungrig. Gick och la mig igen vid sjutiden. Kände jag fortfarande var trött. Vaknade upp en timme senare och gick upp. Första timmarna satt jag nog bara i soffan och kikade innan jag cyklade och handlade lite jag behövde till bakningen. Väl hemma så fixade jag till mig lite innan jag tog bilen till jobbet och pratade med chefen en vända.
Vidare till China house och handlade lunch, friterad kyckling och sötsur sås :D. Så gott. Tog med det hem till mamma och åt där. Skulle låna pepparmyntsolja av henne till bakningen.
Emilie följde sen med mig hem och vi bakade syltgömmor och mintrutor. Eller ja, jag bakade det mesta, hon fick ha i lite :P. haha.
När jag skjutsat hem henne så for jag vidare till Anneli och hämtade hem Solo :). Så nu är min bebis hemma igen. Tror han blev glad för det, springer runt med sin leksak och är efter mig hela tiden.
Har även hängt tvätt och diskat. Men diskmaskinen är det något fel på, är fullt med vatten i botten. :(. Så hoppas mammas karl som är rörmokare kan komma och titta på det.
Är nöjd med mitt fika jag bakat idag, blev lite till frysen. Ska baka mera imorrn :). Måste göra nya bullar då mina andra blev brända en del av det. Resten glömde jag lägga i påsar så de stelna :P. Ska även göra mockarutor tror jag. Måste bara handla lite mera.

Nu ska jag ta mig något att äta och vika tvätt. Eller äter efteråt så jag känner att jag inte har några måsten kvar sen. Imorrn blir det att städa badrum, baka och göra mig själv levande igen :). '


Mintrutor

Syltgömmor

Sockerkaka jag bakade igår :).

Min fina man som kommer hem redan imorrn kväll då vi ska iväg på onsdag :)

Världens finaste

-Annelie-

Mycket som händer.

Det händer saker hela tiden den senaste veckan. Har jobbat först och främst. Men har även vart till Rättvik på Classic Car Week. Var först dit och kikade på lördagen, sen måndagen och sa hej till pappa och kikade lite innan jobbet. Tisdagen for jag dit och kikade med. Rolig kväll. Onsdagen åkte jag Impala med Emma och hade skitroligt. Har aldrig haft så roligt tror jag :D. haha, fy fan vad vi höll på. Kan ju saga att kvällen sluta med att vi lifta hem för att chaffisen hade åkt hem. :P. Roligt var det i alla fall. Tänk om alla kvällar kunde vara så.
Igår körde jag en Bel Air. Kvällen började bra, slutade dåligt.
Idag var jag och Jocke till Falun. Det gick bra tror vi. Nu har vi ett besök kvar där, sen blir det att vänta. Funkar det inte så blir det att börja om.
Innan vi for därifrån så var vi och åt pizza i Falun. Tänkte fara direkt hemåt. Men var in till Rättvik en vända. Slutade på travbanan och kika på bilutställningen och så. Åkte pappas galaxi dit och nu har vi fått låna hem den. Han och Lotta hade redan två bilar till att ta hem och en husvagn. Så vi får ha den tills imorrn i alla fall :D.
Vi kom hem för en stund sedan och ska se en film nu och äta varma mackor. Klockan åtta ska vi se postkodskampen, Sandviken gick vidare förra veckan. Så hejar självklart på dom :D.
Annars så har jag väligt ont i magen efter att de grävde runt i den imorse. Får se om det förhoppningvis lugnar ner sig. Blir nog att åka en vända med galaxin i alla fall, behöver bara sitta i en bil ikväll i alla fall :).
Så för 6:e dagen så blir det Rättvik :).

-Annelie-

Falun

Har en massa bilder på min telefon som ni skulle ha fått sett. Men orkar inte lägga in dom just nu.

Idag gick jag upp när Jocke for till jobbet. Vid halv sex tror jag det var. Lite tidigt, men jag skulle själv upp halv sju, så ingen idé att somna om. Låg i soffan tills det var dags att åka till Falun. Gick väl bra. Såg ut som det skulle. Det tog en kvart i Falun. Nödvändigt men ändå lång vända dit för en kvart.
Påvägen hem stannade jag till i Rättvik, träffade på pappa och Lotta en vända. De hade ställt upp sig med husvagnen för att bo där i veckan. För er som inte vet så är det Classic Car Week där i veckan.
Pratade med dom en vända innan jag for mot Mora.

For direkt in på jobbet och pratade med chefen. Måste säga att i början av sommaren var jag lite rädd för henne, min chef liksom, klart man har respekt för henne. Men när jag pratade med henne idag så vet jag att jag kan vara hemma utan dåligt samvete. Jag förklarade för henne om allting vi håller på med nu. Berättade att jag inte vet hur denna veckan ser ut, att jag har problem med huvudvärk och mår rent ut sagt skit just nu.
Hon gjorde klart för mig att jag får vara hemma när jag behöver det, för det ska gå först och jag ska inte vara orolig för jobbet. Vikarie fixade hon. Så skönt, hon frågade även om jag behöver vara hemma efteråt och vila. Behövde jag det så skulle jag vara det. Så nu är jag lite lugnare.
Men har ingen aning om hur denna vecka ser ut, vad som händer när eller så. Får ta dagarna som de kommer. Men det vet vi alla att jag har svårt med. Mitt liv består av planerande. Planerar allt liksom.

Nu ska jag inte göra så mycket, ta det lugnt och hoppas min huvudvärk försvinner innan jag börjar jobba klockan fyra i eftermiddag.

-Annelie-