Plugga eller tv?

Idag behövde jag inte gå upp förrän sju då jag börjar åtta, men så blev det inte. Pratade med Jocke och sa godnatt igår kväll, då bad jag honom ringa mig halv sju-sju. Det skulle han göra, klockan sex ringde han, han glömde bort vilken tid det var. Jaja, bara att gå upp då.
Åkte till jobbet så jag var där till åtta, jobbade till fem, sen hem. Nu sitter jag här, funderar på om jag ska plugga eller inte. Tror jag gör det imorrn, sista dagen som alltid. hehe.
en rolig sak idag var i alla fall att jag fick förlängt på jobbet till 21 maj :D Bättre kan det inte bli, men tror jag kommer få lov att vara i skolan en del torsdagar. Men det vet de om.
Sen fick jag tre veckor till på fritids, så det var ju skönt.
Nu blir det att duscha solo och mig själv och sen göra naglarna framför teven :)

-Annelie-

Han är för underbar ♥

Igår då överraskade älsklingen mig verkligen.
Han hade skrivit världens gulligaste brev till mig och köpt tio vita rosor till mig.
Hur gulligt är inte det?
Glad blev jag i alla fall.
Det stod en massa i det, men jag tänker inte skriva ut det här.
Längtar tills på torsdag när han kommer hem i alla fall.
Saknar honom redan och då åkte han igår :(
Men i helgen blir det en massa mys och så ska vi städa förråd och tömma ett rum.
Där gästsängen stod tidigare är det fullt med saker som inte skulle in i data/gästrummet.
Så där ska det rensas och sen fundera ut vad vi ska göra med det rummet.
Förslag?


Och han är bara min ♥

-Annelie-

Störd AB!!

Jag hatar att göra grupparbeten i skolan, det är det absolut värsta!
Jag försöker få tag på en hälsoplan som vi ska läsa igenom, den får inte vara i rättvik, mora, orsa eller älvdalen. För de har andra grupper. Jag har ringt till Malung och de hade ingen, nu försöker jag få tag på en i Örebro. Men hon var på sammanträde, men när jag ringer en i min grupp och ber om hjälp (i torsdags när alla i gruppen pratade så sa vi att alla skulle hem och kolla) så säger hon att hon har då inte tid att göra något, men det jag hittade, det dög då inte! Nej, men då kan de för fan göra det själva då!! Idioter! Och inte har jag hört av någon av de andra i gruppen. Störd AB!! Ska mejla min lärare och fråga om jag får göra det själv för jag är sjuk och har så mycket just nu. Hata hata hata grupparbeten!

När jag ändå håller på att skriva kan jag klaga lite till på min grupp! Vi ska göra ett studiebesök någonstans som vi ska välja tillsammans, men får jag vara med och välja? Nej, de körde över mig totalt!

Och jag är den enda som jobbar just nu, men kan de anpassa sig efter hur jag jobbar när vi ska träffas? Nej, det kan de inte, jag ska åka till dem på min lunch och se vad jag hinner med!

Nu skiter jag i det här grupparbetet!!

-Annelie-

Ångest

Idag har jag ångest, inte lite ångest.
Har legat hela natten med feber och inte sovit något,
max två timmar.
Åkte till jobbet med feber kvart öveer sex,
frös så jag skakade, men jag öppnade,
så fick lov att vara där till halv sju,
men sju kom nästa personal, så då skicka dem hem mig.
Men nu har jag ångest, hatar att vara sjuk, får så dåligt samvete.
Men bara jag sovit lite idag och vilat så ska jag ta mig till jobbet imorrn.
Det har jag bestämt! Jag vill inte vara hemma och vara sjuk,
särskilt inte när jag var hemma två dagar förra veckan och var sjuk med :S
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och sova några timmar.

-Annelie-

Träning

Sitter och har en lugn stund innan jag ska iväg och träna.
När jag slutat jobbet idag så åkte jag till ICA och hämtade ut ett paket med kläder och skor. Men ska skicka tillbaka 4 av 6 saker. Satt inget bra. Så då blev jag inte så mkt fattigare :D haha
Efter det for jag hem och hämtade Solo, sen till mamma och se om Solo var sugen på Ninja, men det var han inte. Hämtade Jennifer innan det förresten, sen när vi vart hos mamma for vi och åt lunch. När jag skjutsat tillbaka henne till hennes jobb så for jag förbi Alexandra och sa hej, hon och Kajsa skulle ner på Mora, de fråga om jag ville följa, men kände att jag inte hade tid. Fick lov att komma hem för att fixa.
Fick i alla fall Liam med mig hem :) Jag sa att han kunde lika gärna följa med mig hem och leka med hunden och katterna så fick hon vara ledig i några timmar.
När jag kom hem så hitta Liam Solo och katterna, då blev det full fart på honom. Så jag satte igång att fixa, det jag gjorde var:

- Sorterade alla skorna och la ut hälften i förrådet (de som används på vintern)
- Hängde ut vinterjackorna och mössor och vantar i förrådet
- Tvättade två maskiner
- Dammsög hela lägenheten (där man kom fram vill säga)
- Städade båda badrummen
- Vek tvätt
- Tömde kattlådan
- Gått med Solo
- Gett Liam mat
- Diskat
- Ställt in den rena disken i skåpen
- Sorterat posten

Och lite mer småsaker.
Känns skönt att ha fått så mkt gjort idag. Då behöver jag bara plugga imorrn och skicka in de sakerna.
Nu ska jag ringa Alexandra och fråga vart de tagit vägen, ska och träna snart ju :D


Sååå fint :D

-Annelie-

Fullt upp

Idag skulle jag gå upp klockan sex, Jocke ringde för att väcka mig, men när han ringde så sa jag att jag skulle gå upp halv sju, kvart i sju tog jag mig till slut upp. Klädde på mig, åt frukost. Kalaspuffar blev det till frukost, världens onyttigaste, men godaste frukost :D Efter det sminkade jag mig och fixade håret, satte mig framför datorn en vända. Kom precis in efter en promenad med Solo, så då är det klart. Nu alldeles strax ska jag ta på mig skorna och åka till jobbet. Slutar tolv idag, efter det har jag en massa saker att göra innan träningen.


Nyklippt och nyfärgat,
är supernöjd med hur det blev :)

-Annelie-

Nyklippt :)

Efter jag vart på jobbet åkte jag hem till Jennifer, hon var hemma på lunch och så gick vi med hundarna. Hon hade inga fler klippningar idag, så vi boka om min från imorrn tills idag, så nu sitter jag här nyklippt och nyfärgad :) Färgade håret gjorde jag när jag kom hem. Jag är supernöjd med håret nu, var länge sen jag var så här snygg :D haha.
Har inte gjort så mkt mera idag, kom hem och färgade håret, och suttit framför datorn, känns som jag inte orkar ta tag i något som ska göras, är för mkt.
Men någon dag lär jag väl göra det.
Imorrn efter jobbet ska jag till mamma och gå ut med hundarna och se om Solo är sugen på Ninja, ska para dem igen. Efter det ska jag hem och plugga och städa har jag bestämt mig för!
Sen får vi väl se hur det blir med den saken.
Nej, nu ska jag ut med hundarna innan det blir träning :)
Kommer kort på klippningen imorrn under dagen någon gång.
Saknar min älskling gör jag med. Vill att han ska komma hem nu..

-Annelie-

En pigg måndag :)

Första gången på länge som ja är pigg en måndag. Riktigt skönt faktiskt.
Allt tack vare att det blev en lugn helg. Behövs det med ibland. Igår var vi till Falun på dalaserien en vända, sen borlänge. Kom hem vid halv fem. Då ställde jag mig och lagade mat åt Jocke, han diskade. Sedan plockade vi ur mitt skoskåp, de ska komma och fixa något idag. Men då kan jag passa på att rensa så lite kommer ut i förrådet. Efter det gick vi ut i det fina vädret och fixade på gården. Klippte bort buskar, rensade en massa, krattade och vände på jorden där vi ska plantera lite sen. Älskling åkte vid halv åtta till Karlstad, men fick sällskap av Jennifer istället, vi såg på en wallanderfilm - Mastermmind, den läskigaste utav alla, så det slutade med att hon sov kvar :)
Nu har hon åkt hem, hon tog Solo med sig, det blev jag glad av, för hade ju glömt bort att de ska komma och fixa, så vill inte ha honom här när jag jobbar då.
Nu ska jag åka till jobbet, när jag kommer hem ska jag plugga så allt det blir klart tills på torsdag.

-Annelie-

Taco och filmkväll :)

Igår hade jag ingen tid till att skriva, var i skolan hela dagen, sen hem till Jennifer och så tog vi en promenad med hundarna. Iväg och tränade tjejerna, sen hem och väntade på älsklingen. Blev inte så mycket mera igår.

Idag gick jag i alla fall upp halv sju, fick lov att duscha håret innan jobbet. Älskling skjutsa mig till jobbet, för han skulle iväg lite. Slutade jobba tolv, då kom han och hämtade mig. For hem, gjorde inte så mkt, Jennifer kom, så for vi iväg och kikade på lite saker. Nu på kvällen blev det tacos med kompisar och lite kubbspelande och en wallanderfilm. De har åkt hem nu och jag sitter med datorn i knät och älskling ligger och kikar på tv :)

De har i alla fall tapetserat klart vårat datarum nu :) Det blev jättefint. Så nu har vi pratat igenom om lite planer med det rummet. Vill inte ställa in en massa skit i rummet nu när det blivit fint. Så ska kika på det lite. Så länge så är vårt kök belamrat med saker. Så får äta i vardagsrummet så länge :)

Nu ska jag mysa med min älskling.


-Annelie-

Allting färdigt och klart :)

Sitter nu i soffan efter ännu en dag.
Efter jag skrivit imorse så åkte jag och handlade lite till bakningen. Sedan kom jag inte längre. Gjorde en kopp the och mackor till frukost, sen satte jag mig ute i solen och åt lite, Jennifer ringde och kollade om jag var hemma, så kom hon förbi på sin lunch. När hon var här så bakade vi muffins. Gott blev det. När hon åkt så bakade jag knäckkakor, de blev perfekta dem med. Sedan tog jag tag i all disk, gick ganska snabbt att diska faktiskt. Dammsög lite och sorterade all post. Duktiga jag :)
Sen ringde de och berättade att de kunde komma och tapetsera om vårt datarum imorrn, så då ringde jag Björne och frågade om han kunde hjälpa mig plocka ur rummet, det kunde han, som tack fick han mat och fika efter det :) Jennifer kom förbi vid sex, då tog vi en långpromenad med hundarna. Riktigt skönt att ut och gå istället för att vara på gymmet och slita.
Nu är Jennifers hundar här, hon skulle iväg en vända, så jag tar hand om dem så länge. Båd Basse och Solo har hunnit pissa inne. Hatar när de gör det. Men bara att torka upp.
Björne är är oxå, han skulle lifta med Jennifer hem ikväll.
Nu blir det att slappa i soffan tills jag ska sova och upp i skolan imorrn.


Såhär blev våra muffins :)



Det här åt Jennifer och jag idag. Mmm, vad gott det ser ut.



Det här är från sportlovet, men tycker om bilden,
så den fick komma med den oxå :)

-Annelie-

Ledig dag :)

Har inte haft tid att skriva efter helgen, men helgen som var så var det wasacupen, jag fick gå två matcher, vann dem båda. Det var roligt att vara på brottarmattan igen, men lite synd att vi fick lov att slå ihop vikter. Så sofia fick lov att gå upp 8 kg och möta mig. Men var roligt i alla fall :)

Veckan som hittills varit så har jag jobbat i måndags, sen suttit ute i det fina vädret med Jennifer resten av dagen/kvällen. Gick en långpromenad med hundarna oxå. Det var min enda träning den dagen, var så slut efter helgen så tog en vilodag.

Igår jobbade jag med till tolv. Åkte hem och satte mig i solen igen och började med ett skolarbete. Tog det lugnt fram till klockan halv sex, då for jag iväg och tränade två pass, ett boxpass och ett brottningspass. Skönt. Ska hålla igång med träningen nu fast det inte ä någon tävling. Vill inte slappa av nu när jag börjar komma iform igen. :)

Idag vaknade jag vid åtta av att solen lyste rätt i ansiktet, ganska mysigt faktiskt. Tråkigt att vakna själv bara. Idag är jag ledig, men ska ändå fixa en massa. Måste diska, vika tvätt och tvätta. Och plocka iordning en massa. Ska snart åka och handla, tänka baka lite idag.

Blir lite störd på en kompis, som ringer innan klockan ens är nio, skickar sms om att hon var hit innan klockan nio. Som tur var sttod jag i duschen, så hörde henne inte. Lite elakt, jag vet. Men vill ha mina onsdagsmornar för mig själv att fixa och dona när jag är ledig. Hon får hemskt gärna höra av sig och komma och hälsa på, men man kan i alla fall vänta tills efter elva.

Nej. nu ska jag sminka mig och gå med Solo innan jag ska handla.

-Annelie-

Fredag och stressad

Idag är det fredag, jag vaknade vid sju, kände inte för att sova mer, så lämnade min man i sängen och gick upp. Har vikit all tvätt nu, ska snart hänga tvätt och starta en till tvättmaskin. Är så stressad av allting som ska göras idag. Det måste städas. Blir tokig på allt grus som kommer in med katterna och Solo. Men snart är all snö borta och det blir finväder. Det längtar jag till som bara den.
Det som ska göras idag är i alla fall:
- Diska
- Dammsuga
- Skaka mattor
- Tvätta
- Byta sängkläder
- Fixa kuveren till wasacupen
- Gå igenom högen med post
- Rensa kattlådan
- Städa badrummena
- Gå ner 2 kg tills imorrn ( lycka till med det)
- Och en massa mer småplockandes
Så det är lika bra jag går ifrån datorn och sätter igång.
Om en timme ska jag väcka min man med. Han behöver inte sova bort hela dagen :D haha.


Måste handla lite saker idag med kom jag på.
Hundmaten är slut och kattmaten likaså.

-Annelie-

Avundsjuk

Jag längtar så mycket efter ett barn så det är inte sant.
Jag vill vara gravid, jag längtar efter att vara illamående på morgonen.
Det känns som det är det enda jag saknar just nu.
Jag har Jocke, det har aldrig känts bättre, visst vi bråkar och tjafsar ibland.
Men det gör väl alla. Det behövs tror jag.
Men nu går jag bara och längtar efter illamåendet, efter ömmande bröst,
efter känslan att något växer inom mig.
Jocke vill oxå ha barn, vi har pratat mycket om det och funderat fram och tillbaka,
det vi kommit fram till är att vi vill ha barn.
Jockes kusin är med barn, hon är två månader yngre än än mig,
hon ska ha barn i augusti, och jag är avundsjuk, riktigt avundsjuk.
Visst, jag är glad för hennes skull och hoppas allting går bra.
Men innerst inne önskar jag att det var jag som bar det där barnet, inte hon.
Är jag egoistisk? Ja, det är jag säkert, men det är min längtan.
Och jag står för den, jag står för att jag är avundsjuk på henne och på alla andra.
Jag står för att varje gång jag ser någon vara gravid eller ha en liten bebis så önskar jag att det var jag och inte hon.
Det står en jädra massa jag i den här texten och ni kanske undrar vad Jocke vill och var han står,
men det skrev jag däruppe, han vill med.
Men något annat skriver jag inte om honom, han får stå för sina egna känslor och ord.
Men som sagt, avundsjuk är jag, jag önskar jag var en av alla dem som var gravida och fick känna sparkarna i magen, illamåendet på morgonen.
Jag vet inte om jag kommer säga samma sak den dagen jag är i den sitsen, men just nu finns det inget hellre som jag önskar mig.
Jag är bara ärlig..

-Annelie-

Jag lever :D

Ja, jag lever fortfarande, har bara inte haft tid att skriva.
Påsken har vart, var en jätterolig helg med skoteråkning, grillkorvning, badning, festande.
Mer orkar jag inte skriva om helgen. Helt fantastisk var den i alla fall.

Kom hem i söndags kväll. Blev bara att packa upp och så, sen sängen i stort sett.
Det enda problemet var att jag inte kunda sova. Tittade på klockan halv fyra på morgonen,
sen måste jag ha somnat.
Igår vaknade jag vid halv tio sen, var inte så pigg, men gick upp. Dagen gick åt till allt möjligt med wasacupen och anmälningar m.m.

Idag gick jag upp halv åtta och tränade mage, sen var jag ut och sprang. Måste bli i form tills helgen då jag har planer på att vinna wasacupen i år igen.
Resten av dagen gick åt till att fixa anmälningar, handla lite och städa. Jockes mamma och syskon kom förbi på besök en vända oxå. Tränade brottning på kvällen, har nyss duschat mig själv och Solo, och borstat Solo. Så nu är han så fin så.

Nu ska jag se färdigt på DHW och sen cougar town. Och vänta på Jocke, han har vart på hockey med Busk och Pettan. Leksand vann på förlägning :D

-Annelie-