Sommarjobb

Har inte haft tid att skriva måndag och tisdag, men har bara jobbat och tränat i alla fall.

Idag gick jag upp klockan halv sju, skulle låna mammas bil, som min bror har lagt beslag på. Och han började jobba halv åtta i Orsa, så då åkte jag med honom dit och tog sedan bilen därifrån. Ska hämta honom halv tolv.
Åkte direkt hem efter det och började med att byta kläder och fixa mig.
Bäddade sängen, satte på en tvättmaskin. Sen satte jag mig i soffan framför vänner och vek tvätten samtidigt.
Sedan for jag till mamma och hämtade hundarna och tvätt som jag ska tvätta åt henne. Bara två saker, så går fort. Efter det till spanskgården för att prata med en om sommarjobb. Fick veta att jag får jobba på hemtjänsten v. 30, 31, 32 och 33. Jättebra, då slipper jag oroa mig för jobb i sommar. Skönt.
Kom nyss hem från det och har hängt tvätten. Bara disken som står och väntar på mig nu. Men den tar jag senare.
Ska snart iväg och hämta Peter, sen ska jag vara på helmers konditori klockan ett. Vi ska göra färdigt ett grupparbete, så träffas där för att ta en fika.
Efter det blir det att åka hem och tvätta mammas saker och diska.

Ska kanske börja packa lite inför imorrn med, åker ju till Sälen med Jocke, Kans, Jennifer, Cathrin, Busk och Björne imorrn. Blir där tills på söndag, blir nog en rolig helg tror jag :) Vi ska bada på experium, åka skoter och ha det roligt :D

Ska träna ikväll som vanligt, wasacupen närmar sig och jag har fortfarande 3 kg att gå ner, så inget påskgodis för mig i helgen. Hur det nu ska gå :S.

Nej, dags att åka tror jag.


Låter inte som att det ska bli sånt här väder i helgen,
skulle visst regna på fredag :(

-Annelie-

Snacka om rolig helg :D

Har haft en skitrolig helg. Fredags blev det en lugn filmkväll.
Men igår då, ja, då händer det grejer :D
Vi började hos mamma och fikade för Mikael som fyllde 18, efter det tog vi 144:an, Jocke körde. Ja, den lever igen, Mikael har fixat den :D Vi hämtade upp Jennifer och Björne. Sen for vi ut och ragga på Mora, men var dött, så åkte till Bynn för att kika där, men var inte just något mer där.
Då for vi tillbaka till Mora igen, åkte till hindriksheden för det var fest där fick vi höra. Och fest, nja, det vet jag inte om jag tyckte. Men en jävla massa bråk, så för att jävlas med dem och för att det såg ut som de skulle slå ihjäl varandra så gick vi in i Björnes lägenhet och ringde polisen. De kom ganska fort och så var den festen slut. haha
Innan vi gick in till festen så stoppade polisen oss, vi var inte för många i bilen som tur var. Men de frågade vems bil det var och var vi gjorde och så. Vi sa att det var pappas bil och så talade de om för oss att ena bakljuset var trasigt, det visste vi, för det blev jag stoppad för i höstas med, men vi sa att vi inte visste om det. Då sa dom åt oss att laga det imorrn så var det lugnt :D Det räcker att vara trevlig mot poliserna så slipper man böter :D
Vi kom väl hem vid tjugo i fyra (efter vi dragit fram klockan)

Gick upp vid tio idag och städade lite och fixade. Sen for vi och åt mat, hem och väntade på Leif som skulle hämta mammas fåtölj och stol. När han kommit så for vi till Orsa med 144:an och hämtade forden. Handlade lite, sen hem och lagade matlådor åt Jocke. Han åkte vid halv åtta. Då lämnade han även Solo hos mamma eftersom jag jobbar två heldagar nu och har ingen bil hemma utan jag får använda cykeln :).
Jag har nyss duschat, ska vänta på att Jocke ringer så jag vet att han kommit fram, sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorrn.

-Annelie-

Onsdag, börjar sent. :)

Trots att jag börjar jobba halv ett idag så vaknar jag sju. Ingen idé att sova bort förmiddagen tycker jag, så jag gick glatt upp. Men jag gjorde mig en kopp the och satte mig framför tv3play. Jag gick och la mig tidigt i måndags kväll, så missade hollywoodfruarna. Så såg på det imorse. När jag sett det så klädde jag på mig. Efter det satte jag igång att städa. Det jag gjort är:

- Tvätta 2 maskiner
- Hängt tvätt
- Diskat
- Dammsugit
- Tömt kattlådan
- Bäddat sängen
- Gått ut med soporna
- Lagt ut mer anmälningar på hemsidan till wasacupen

Det jag har kvar att göra idag är:

- Vika den torra tvätten
- Jobba
- Träna

Börjar som sagt jobba halv ett, det är jag som stänger idag. Men tror sista skulle gå hem vid halv fem, så är inte så många timmar att jobba. Men jag har tid till sex. Så märks hur det blir när jag kommer dit. Efter det så ska jag träna, kör ett expresspass idag, börjar halv sju. Så är hemma till åtta ca, då blir det duschen och sen blir det att sova. Det är hela min dag det :D
Roligare än så blir det tyvärr inte.

Igår kväll kom Jennifer och hälsade på lite, vi pratade om påsk, verkar som det blir Sälen med en massa roligheter att göra. Ska prata med i helgen med alla som ska med och så. Jocke hade pratat med Kans igår, så blir att vi bor i hans stuga då.


Glömde visa mina skor jag fick hem förra veckan.
Här är de, snygga va?
Längtar som den till våren och sommaren.

-Annelie-

Träningsvärk

Vaknade upp utav att Jocke ringde idag, eller ja, han ringde för 3:e gången. De 2 första gångerna har jag inte hört. Och att väckarklockan ringt hade jag inte heller märkt. Det är tur han finns så han kan ringa och väcka mig fast han är 30 mil bort. Vem vet hur länge jag sovit idag annars, jag brukar inte ha svårt att ta mig upp när jag är ensam hemma, det är värre när jag sover bredvid Jocke, för då är det så mysigt att ligga och kramas på morgonen. Men inatt så hade jag kunnat mörda, jag har en katt som har kommit i ansiktet hela natten för att kela, jag har puttat bort henne, jag har tagit ur henna ur sängen, jag har skrikit och gjort allt för att hon skulle gå iväg, men inte då. Däremot så när jag gick upp i morse, då var hon som borta. Bäst för henne. Nejdå, jag släppte nyss ut dem, för de ska få röra sig lite. De kommer komma in när jag åker till jobbet, och då blir de inne till ca fem.
Jag börjar jobba 8.00 idag och slutar 16.30, samma som igår.
Igår efter jobbet så skulle jag bara träna ett zumbapass på gymmet var det meningen, för är fortfarande förkyld, så pratade med min tränare och han tyckte jag skulle starta försiktigt. Men efter zumbapasset så startade pilates, så då blev jag med på det med. Så blev två pass igår i alla fall. Men det var skönt. Vaknade med träningsvärk i mage och rygg idag och det gillar jag. :) Då vet jag att jag gjort något på träningen igår.
Idag när jag slutar jobba så blir det hem en snabb vända innan träningen börjar, det blir ett boxpass idag, ingen brottning, orkar inte det. Kommer vara så slut efter boxen i alla fall, för det är stenhård träning. Så kommer kanske kunna gå ner mina kg till wasacupen, vill så gärna tävla. Så godis och pizza och allting som blir på helgerna när Jocke är hemma är bara att glömma. Det blir sallad och frukt för mig. Men det ska gå.
Nu ska jag se på lite tv innan det är dags att gå ut i snövädret och skrapa rutorna.


Söta Solo när 1 månad efter vi hämtat hem honom :)

-Annelie-

Dags för ännu en jobbvecka..

Har vart vaken sen sex nu, alltid skönt att gå upp på morgonen när solen lyser in i sovrummet, idag gjorde den inte det, men det var i alla fall ljust ute och det hjälper oxå till. Sen att älskling ringde och väckte mig var väl det största skälet till att jag gick upp.
Har nyss läst igenom lite morgonbloggar. Ska snart gå och fixa håret, orkar inte sminka mig idag. Men ska ändå jobba 8.00-16.30 idag, så känns bara onödigt.
När jag slutat jobba halv fem, då ska jag raka vägen till träningen, ska träna första klockan 17.00-18.00 på gymmet, och klockan 19.00 börjar brottningen, så nu är jag igång igen efter en vecka med förkylning och ingen träning. 4 kg på tre veckor ska gå. Det sätter jag igång med idag.
Ska nu göra mig en kopp the och sätta mig framför teven och se lite vänner tror jag.

Ha en bra dag.

-Annelie-

Ensamkväll



Såhär ser jag ut varje söndag när älskling åkt och jag har gjort allting.
Då är det en varmdusch följt av hårinpackning och ansiktsmasks om gäller.
Efter jag sköljt av det är det insmörjning av hela kroppen,
sen dyker jag ner i sängen med en bra bok :)
Tänkte jag skulle börja om med twilightböckerna ikväll,
men har en bok att läsa först, ska skriva recension om den i skolan.
Nej, nu ska jag skölja av mig det här. :)

-Annelie-

Söndag

Fredags var jag och jobbade, när jag kom hem vid tolv, så blev det fullt upp på en gång, vi ringde sponsorer och fixade och donade hemma. Var iväg och handlade och hämtade ut mitt paket med kuddarna och filten som kommit, men sängöverkastet hade glömts bort. Och när jag skulle beställa ett nytt, då skulle inte det komma förrän i maj och så länge väntar inte jag. På kvällen kollade vi på en innebandymatch, och såg film och spelade poker med ett gäng. Jag bakade även muffins.

Lördagen gick vi upp vid tio, Dennis och Björne hade sovit kvar. Dennis for vid elva, vi åt frukost och sen åkte vi ner på Mora, skulle kolla tv till Björne. Efter många om och men så hitta han sig en tv. Då kollade vi sängöverkast, vi hittade några snygga, men det kostar ju så mycket, så ska fundera lite.
Vi for hem till oss sedan, åt lite mat och donade lite. Sen blev det Älvdalen och hämta bil. Var hemma vid nio, skjutsade hem Björne, sen for jag och älskling hem och la oss i soffan, kollade på lite vänner. Vid halv elva la vi oss.

Imorse gick jag upp halv åtta, skulle på Dalaserien i Orsa, det var riktigt roligt att åka dit, de två tjejerna som tränar i min grupp, de kom etta och tvåa. Var roligt för att vara deras första gång och de har inte tränat så länge. Alltså måste jag vara en bra tränade :D haha.
Kom i alla fall hem vid halv två, då for jag och älskling och handlade det han skulle ha med sig. Sen hem och la oss i soffan och myste. Vid sex for vi och tankade bilen, fyllde på olja och lämnade Solo hos mamma, han ska vara där i veckan för jag har fullt upp med jobb och träning.
Innan Jocke åkte så la vi ut vår soffa på annons på blocket, hoppas det är någon som vill köpa den så vi kan köpa en ny, vi la även upp anmälningarna som kommit in till wasacupen på hemsidan, så lite gjort har vi fått.

Nu har älskling åkt och jag är ensam igen. :( Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin och fräsch, imorrn börjar en ny jobbvecka och träning och plugg. Har en massa som ska göras.
Längtar till nästa helg, då ska vi kanske måla om vårat sovrum :)

I miss you already

-Annelie-

Sjuk

Trodde jag skulle till skolan idag, men blev inget av med det.
Vaknade och var förkyld, men tänkte det var inga problem,
har ju jobbat hela veckan i alla fall. Men när jag nästan ska åka,
då får jag ont i magen och huvudvärk, trodde jag skulle svimma på plats,
blev alldeles yr och illamående.
Så stannar hemma idag, måste fixa att gå till jobbet imorrn.
Det som jag ska göra idag är att hämta Solo och träna småtjejerna.
Det måsta jag göra idag, för de ska tävla på söndag,
så måste berätta vad som gäller och så.
Nu ska jag gå och sova någon timme till.

-Annelie-

Hemma från jobbet

Kom hem från jobbet vid fem, sista barnet gick hem vid halv fem. På vägen hem från jobbet var jag in på ICA Maxi och hämtade ett paket från HM, en myspyjamas som jag beställt. Den fanns inte i butiken, så då beställde jag hem den. 79 kr kostade den, så var inte farligt.
Efter jag vart i skolan idag, så for jag hem och duschade, ville känna mig lite fräschare på jobbet. Sen fick jag nå ryck, så diskade, tvättade en maskin, sorterade all post och donade lite. Skönt att ha fått det gjort.
Kom även på att jag ville göra om i sovrummet, så ringde älskling och pratade med honom, jag fick göra vad jag ville bara jag inte drog in honom i det :D. haha.
Jag kollade lite på jotex och där hittade jag ett vitt sängöverkast, det beställde jag hem tillsammans med två par röda kuddar och en röd pläd. Blir fint att lägga på överkastet.



Det här hämtade jag ut idag, shorts och ett linne, blir mysigt att ha på sig på kvällarna. :)



Nu ska jag sätta mig framför teven och vika all tvätt.
Sedan ska jag göra en kopp the och bädda ner mig i soffan,
ska läsa dessa tidningar och kolla i katalogen som jag fick hem i lådan idag. :)

Just det, det är ett par nya skor på väg hem till mig i brevlådan med :)

-Annelie-

Jag är vaken

Men fortfarande dyngförkyld, har ont i halsen och mår inte bra. Ont i näsan har jag fått med för jag snytit mig så mkt. Men har i alla fall jobbat hela veckan, vilket är duktigt gjort av mig när jag stupar i säng på kvällarna med feber. Idag börjar jag jobba halv ett såg jag, trodde det var tidigare, men inte. Men är vaken nu för ska till skolan och göra grupparbete. Så roligt fick jag på min sovmorgon. Men men, bara bita ihop. Tycker det inte är så farligt att gå upp tidigt just nu heller, är ju ljust och solen lyser in på mig när jag vaknar. Det enda som fattas i sängen är min kära sambo. Men imorrn kommer han hem, så det är inte lång tid kvar nu.
Idag blir det heller ingen träning, tror inte jag ska träna på hela veckan faktiskt. Tror inte det är så bra när jag är så förkyld.
Nu ska jag göra en varm kopp the och se om det släpper lite i halsen.

-Annelie-

Förkyld

Fredag: Jag jobbade från 8.00-12.00, när jag kom hem så gjorde jag och älskling inte så mycket, tog det lite lugnt och myste på. Senare handlade vi lite och så lagade vi mat. Det blev potatis, köttbullar och sås. Var mycket gott. Björne åt med oss också. Efter det åkte jag och hämtar Liam, skulle sitta barnvakt. Jocke och Björne åkte till innebandyn, de skulle spela match, när jag hämtat Liam så for vi och kollade när de spelade. Hem efter det och satte på en film och kikade lite, Kans och Cahtrin kom också och hälsade på. La mig vid halv ett tror jag.

Lördag: Vaknade vid halv nio, hoppade in i duschen, gav Liam frukost och sedan åkte vi och började kika på soffor. Vi skulle ha lagt ut vår soffa på annons med i helgen, men det glömdes bort. Nu ska vi fundera lite och mäta, hittade några soffor som vi går och funderar på nu. Efter det for vi till Älvdalen, skulle hämta min dricka som vi glömt i stugan, efter det träffade vi Jockes mormor. Innan vi åkte till Älvdalen så lämnade vi tillbaka Liam förresten. När vi kom hem från Bynn for vi till Jennifer och pratade lite. Hem och åt mat och fixade iordning oss. Efter det tillbaka till Jennifer och sedan till Robert och hälsade på. Tog oss därifrån till bowlingen i Orsa och bowlade. Efter bowlingen hem till oss och hade det trevligt. Tror sista personen gick hem vid tre. Kvällens stjärna var då klart Jennifer som lyckades kasta ett bowlingklot på min fot och sedan började hon dansa i skogen :D

Söndag: Upp vid tio och sås atte vi igång, det stor vårstädning på schemat. Vi höll igång hela dagen nästan, eller ja, vid tre var allting klart. Då kom Alexandra en vända och hälsade på. När hon åkte hem så myste jag och älskling lite i soffan innan han skulle åka till Karlstad, då for jag till mamma med Solo, han ska vara där i veckan för jag ska jobba och träna. Jag gick och la mig vid halv tio.

Måndag: Idag vaknade jag upp dyngförkyld, snorig och ont i halsen, tror jag haft feber till och från med. Men åkte i alla fall till jobbet, har vart helt slut hela dagen. Skulle ha jobbat till halv fem, men fick åka hem tidigare. Ska inte träna ikväll heller, utan det blir en soffliggardag/kväll. Måste vara pigg tills imorrn, har fått mycket jobb nu, så vill verkligen jobba när jag får jobb.

I helgen skulle jag och Jocke ha börjat kika lite på det här med bröllop oxå, vi skulle ha kollat lite på vad det kan kosta och allting som behövs göras och datum och lite sådana saker, men det hanns inte med, så får göra det i helgen som kommer.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite.

-Annelie-

Usch och stön

Ja, allting känns bara jobbigt just nu, men imorrn är det helg, då ska jag och älskling åka och kolla på lite soffor för skojs skull. Vi vill sälja den vi har och köpa en ny. Så tänkte ta tag i det nu och åka och kika lite. Får se om vi lägger upp vår soffa på blocket i helgen med. Kan ju vara roligt och se om det finns intresse för den.
Idag jobbade jag från 8.00-12.00. Direkt jag slutat på jobbet åkte jag till skolan och var där till två, vi fick sluta tidigare, för läraren skulle bort. Ganska skönt, så när jag kom hem så satte jag mig framför datorn och kollade på unga mödrar.
Nu ska jag plocka iordning lite så det är fint när älskling kommer hem vid sju. Sedan ska jag gå till träningen, ska träna tjejer och sen ska jag träna själv.
Letar en skinnjacka gör jag med, en billig, gör inget om det är fejk, för har hellre 10 jackor än 1 svindyr, roligare att kunna variera sig lite. :D

-Annelie-

Expresspass

Nyss hemkommen från träningen, eller ja, för en timme sen. Tränade ett expresspass idag, var skönt men drygt, har träningsvärk sen igår i axlarna. Men är skönt att veta att man gjort något.
Idag fixade jag en massa här hemma, städade och donade, det som är kvar är att rensa bort vinterkläderna, eller en del av det i alla fall och sen dammsuga och damma hyllorna, allting syns nu när solen börjar lysa. Ska även hacka loss en massa snö från gården och göra gången fin i helgen.
Idag fick jag hem mina mary kay produkter, det var roligt. Så sitter nu nyinsmörjd, är så len och fin så. Ska fixa mina fötter också, de är inte världens finaste.


Jag har fått mina första böter, är lite stolt ^^
300 kr är de på och jag fick dem för jag stod på en gästparkering istället för "min" plats.
Jaja, bara le och betala.

Nu ska jag se andra avenyn.

-Annelie-


Jag är trött

Ja, jag är trött som ett as, vet inte vad det är men sen Jocke åkte i söndags så har jag sovit skitdåligt.
Men imorrn kommer han hem, då sover jag säkert bättre.
Jag har nyss gått upp, ska snart hoppa in i duschen, ska väga mig först bara och se hur många kg jag har kvar att gå ner, hoppas det inte är alltför mycket.
Jag är ganska stressad just nu, är mycket som ska göras. Det ska ringas sponsorer till wasacupen, jag ska träna, gå ner 5 kg, jobba, gå i skolan, ta hand om Solo, hålla lägenheten snygg. Ja, allting är stressande för mig just nu och är jag stressad så gör jag fan inget. Men ska försöka ta tag i lite idag när jag är ledig.
Igår tränade jag i alla fall två pass, först ett boxpass och sen ett brottningspass.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sen ska jag ringa lite sponsorer, diska och fixa allting som behövs göras.

-Annelie-

?


Den här är väl fin?


Och dom här?

Helgen som varit

Fredag: Gick vi upp vid halv åtta, klädde på oss och fixade det sista inför helgen. Vid nio åkte vi mot Bynn, släppte av Jocke vid hans farfar, åkte och hämtade en hjälm till Jocke och sedan till Rot där Björne och Dennis väntade. Jag och Jennifer gick till Jockes mormor, skulle lämna Solo och låna ett par skoterstövlar. När vi gjort det så kom Jocke till Rot med en skoter och kunten. Vi packade in den och så for vi mot Okbodarna. Vi åkte vid halv elva eller något sådant och det tog oss ca fem timmar att komma fram. Det var fastkörningar med kunten hela tiden, och med andra skotrar :P Vi fick lov att vända på en led som vi inte tog oss fram på. Snacka om att det är drygt att vända på tre skotrar och en kunt. Björne tog sig fram med sin skoter, så han åkte runt och kom tillbaka från andra hållet. När vi äntligen tagit oss till stugan så var det bara att sätta igång och elda, det var - 5 grader i stugan, vid tolv på natten var det 21 grader.

Lördag: Vaknade vid åtta, gick jag och Jennifer upp och började elda igen, var nu bara 8 grader i stugan. Varmt och skönt. hehe. Vi åt frukost och packade ihop allting. Städade och gjorde fint. packade in kunten så allting var klart. Sedan tog vi en skotertur, den började bra i alla fall, första åkern så lyckades alla skotrar köra fast. Först jag, medan jag väntar på hjälp så kör Jennifer fast med Björnes skoter, sedan Jocke och sist Dennis. Så var bara att börja ta loss en skoter och sedan nästa. Men var ett roligt skratt. Sedan tog vi oss iväg i alla fall. Åkte och kikade lite och så. Jag lyckades till och med hoppa lite med skotern :D Vi for hemåt vid ett, kom hem vid tre och började packa ur kunten och körde ner skotrarna till Jockes farfar. Var hemma vid halv sex, tur var att vi åkte hem för på kvällen fick jag sådan mensvärk så jag inte kunde stå raklång. Så var bara att gå och lägga mig.

Söndag: Sov dåligt hela natten, vid sju väckte jag Jocke, snäll som han är så åker han iväg och köper Ipren till mig. Han kommer tillbaka vid halv åtta, då lägger vi oss och sover igen. Vid nio vaknar jag och går upp. Börjar tvätta och dona. Vid tio kommer Jocke och Dennis upp. Björne dyker upp han med. Vi kollar färdigt på vasaloppet och äter frukost. Sedan sätter vi på en film, efter den åkte jag och älskling till Bynn och hämtade en bil. Hem och lagade spagetti och köttfärssås till Jocke, så han får med sig lite matlådor. Han åker vid halv sju. Jag åker hem till Jennifer, hämtar henne, vi åker till Orsa och lämnar in min timrapport. Sedan hämtar vi Björne, åkte ner på Mora, kollade lite på de sista vasaloppsåkarna. Hem till mig efter det och kollar en film. Skjutsar sedan hem dem, går ut med Solo, ringer Jocke och säger godnatt.

Måndag: Det är idag det, vaknade vid sju, började tvätta på en gång, så bara den är färdig så är tvättkorgen tom. Det är skönt. Idag ska jag ringa sponsorer till wasacupen, plugga och träna. Blir inte så mycket mera.

Igår började Jocke prata om att vi ska gifta oss. :) Vet inte när eller var, men det lät som det inte var alltför långt borta. Spännande, får se vad som händer.


Vi hade inte kommit långt när vi den här kom och skulle förbi,
den körde för nära kanten, sen åkte den bara längre och längre ner i diket.

Påväg hem på lördagen, var underbart väder båda dagarna. :)

-Annelie-

En dag kvar :D

Imorrn blir de skotertur, vi blir borta tills på lördag kväll.
Så idag har jag mycket att stå i :S.
Usch och fy, men men, bara jag sätter igång så går det fort.
Jag har redan vart iväg och handlat med Jennifer, och tankat bilen.

Det som är kvar att göras är:

- Diska
- Vika tvätt
- Skriva och lämna timrapporter
- Tömma kattlådan
- Bädda sängen
- Packa tills imorrn
- Hacka grönsaker och göra färdigt maten som vi ska ha med oss.

Och en massa mer småsaker som jag ser på vägen som behövs göras.
Det ska vara färdigt så fort som möjligt. Orkar inte dra ut allting på hela dagen, men det lär jag väl göra. Men då går i alla fall klockan fort, för ikväll kommer min älskling hem. Det gillar jag ;)

-Annelie-

Onsdag

Igår vaknade jag vid åtta, satte mig vid datorn och tog det lugnt.
Sedan blev det badhuset med Anneli och hennes barn,
och lite solning efter det.
Kom hem vid halv fem och tjugo över fem åkte jag igen och hämtade Anneli.
Då blev det att träna ett boxpass och efter det hem.
Var säsongspremiär på DHW igår :D Fan vad bra.
Efter det blev det cougar town, en ny serie som började,
var riktigt bra.

Snart ska jag åka och sola, vill bli lite brun.
Sedan blir det pulkaåkning och träning ikväll.
Så ser min dag ut.
Ska även köpa ett till underställ, har 2 lager 1 underställ.
Så ska köpa ett lager 2 underställ. Vill inte frysa i helgen.
Ska även inhandla ett par vantar till, så man inte fryser.

Hoppas mina skor kommer snart också, de svarta jag beställde var för små,
så bytta mot en annan storlek och färg. Så nu blev det ett par cerise :)
Hoppas de kommer snart.

Imorrn kommer min älskling hem med :)

-Annelie-

Måndag

Så var det måndag igen. Har inte skrivit något i helgen, har haft fullt upp med annat.

I fredags var jag ner på Mora med Alexandra och Liam, vi kikade i affärer och handlade lite. Var en rolig fredag, när Jocke kom hem på kvällen så fick han hämta upp mig på ICA Maxi, för jag hade handlat lite. Så for vi hem och tog det lugnt ett tag innan vi åkte till Busk och såg på film. Kans och Cathrine var där med. Hem och sov vid ett.

Lördags vaknade jag vid halv tio. Gick upp och duschade. Väckte älskling så han kunde duscha, han skulle klippa sig vid tolv, så skjutsade ner honom på Mora, när jag gjort det så åkte jag hem till Alexandra, vi åkte till ICA Maxi och jag storhandlade och hon handlade med. For hem till henne. Sedan satt jag barnvakt till Liam, han blev kvar tills söndagen. Var så mysigt så. Längtar så tills jag får en egen. På lördag kväll så kom Kans, Cathrine och Björne, vi åt mat och spelade spel och hade det trevligt. Liam sov.

Söndagen gick jag upp halv sju, började jobba halv åtta, men jobbade bara i tre timmar. Behövdes x-tra personal på morgonen. Åkte hem och gav Liam lunch efter det. Björne hade sovit kvar han med och vid tolv kom Jennifer, så åkte vi till Bynn, skulle upp till stugan och kika hur det såg ut. Kom hem till Mora vid halv fem, åkte till Alexandra med Liam. Hem och lagade mat efter det, Jocke och Björne var hungriga. De fick pasta och skinksås. Busk, Kans och Cathrine kom på kvällen, så blev ingen myskväll för mig och Jocke, men var lika trevligt i alla fall.

Jocke åkte vid sju idag, då gick jag upp, ingen idé att lägga mig igen, för då vaknar jag så sent och tycker inte om att sova bort halva dagen. Så nu har jag kikat på unga mödrar, ska nu ut med Solo, sen duscha, diska, vika tvätt, tvätta lite mera, tömma kattlådan, gå ut med sopor, frysa in mat, bädda sängen och en massa småsaker mer. Ska även till Dollar Store idag och handla lite småsaker till lägenheten, är ltie saker som måste ändras på. Man ser verkligen sånt mer och mer ju längre man bor här. :)

Nej, nu ska jag ringa upp Hillevie, hon ringde, men jag ville skriva klart här först.

-Annelie-