Midsommaren lider mot sitt slut...

Haft en väldigt bra midsommar. På fredagen var vi till Orsa, först bröllop, mammas kusin gifte sig. Dom var så fina, nästan så jag ville gifta om mig. När det var klart i kyrkan så for jag, Viktor, Anton och min kusin Therese upp till Skattungbyn och kikade på midsommarfirandet innan vi for till Hansjö bygdegård för att fira brudparet mera :). Mamma och Anders var också med :) Det blev mat, tårta, presentöppning, de hade lekar för paret. Var så roligt, skratta så jag dog ett tag tror jag :P.
Åkte hem i världens spöregn vid tio, det gick inte fort då. Anton däcka på en gång.
Lite bilder från midsommarfirandet i Skattungbyn. De andra bilderna är på min telefon från bröllopet.
 
 
Igår så grillade vi hemma hos mamma, jag har ju flyttat hit igen nu när Jocke är borta igen. Så altanen har vi bosatt oss på hela dagarna :).
 
Anton utvecklas hela tiden, efter öronoperation så har han börjat ljuda massa. Han skriker aaa, mmm osv. Och idag sa han mama :D. Så roligt, han mena inte mig. För när han vill till mig så skriker han nana. Och så stpr han själv längre och längre. För en och en halv vecka sedan så började han även gå mellan mig och Jocke. Visserligen bara 3-4 steg, men det är underbart att se :). Han har även börjat intressera sig för Solo, jagar honom och Solo verkar tycka det är roligt för han leker med honom tillbaka :).
Jag hoppas ju han börjar gå när som helst. Ska bli så roligt att se honom springa runt och runt överallt. Och otroligt jobbigt kommer det säkert bli. haha, han är vild nu, så lär väl bli tio gånger värre när han kan gå. Känns som man både vill och inte vill att han ska gå.
 
Nu blir det att försöka hitta att se gossip girl säsong 6 någonstans, måste se hur det slutar :D.
 
-Annelie-

Tankarna som går..

Jag har alltid haft tankar på många barn, minst tre. När vi började skaffa barn så var det ingen av oss som funderade på att det kunde vara svårt. Tre år senare står vi framför läkaren som berättar att hon skickat remiss om att vi ska börja med IVF. Chansen att bli gravid på vanligt sätt var väldigt låg. Sagt och gjort, fler koller, hormoner, sprutor, koller igen. En dag ett plus på stickan. Glädjen som infann sig då kan man inte beskriva. Ett tag gick tankar att det inte skulle bli någon bebis. Men han kom, Anton föddes och vi var så lyckliga. Vi är så glada över Anton och han är det bästa som hänt oss.
Men ändå, jag vill ha fler barn, Jocke med. Vi vill inte vara nöjda för att vi redan fått hjälp med ett barn. Vi vill att han ska få ett syskon att leka med. Någon att växa upp med.
Så en dag, från ingenstans så kom det ett plus på stickan. Glädjen över pluset kanske var lite större denna gången, för vi hade klarat det själva. Det var vi två som gjort det, inget labb. Sen kom raset igen, missfall. Ingen glädje. Inget syskon till Anton. Gå tillbaka till dom gamla tankarna. Hade ju hunnit börja fantisera, börjat längta. Vecka 12 fick jag missfallet, fostret hade dött redan vecka 7.
Nu får man höra, "nu vet ni att det går". Ja, det gick, en gång. Vad är det som säger att det kommer hända igen? På dom 5 åren vi inte skyddat oss så har det hänt 1 gång. Jag vill inte vänta 5 år till på att det kanske ska gå. Så bara börja planera IVF igen, göra om allting.
Det är inte det värsta. Det jag tycker är värst just nu är att se alla som lägger upp ultraljudsbilder på olika forum, bloggar som skriver om det, de ska ha syskon. Alla ska ha syskon inom en snar framtid, någon har redan fått. Men inte vi. För vi ska inte ha det så lätt. Vi ska kämpa och bli nerslagna gång på gång, månad efter månad. 
Och samtidigt höra "det kommer, ta det lugnt, ni har ju Anton". Ja, vi har Anton, min älskade älskade prins. Han som får mig att ha hopp. Han kom ju till oss till slut, då borde hans syskon komma någon gång också. Men när? 

Och så for han igen...

Jocke for vid tio imorse. Så nu är det jag och Anton igen. The dreamteam :D. Men kommer som vanligt längta ihjäl oss efter Jocke. Så dessa två veckor får gärna gå fort. För när han kommer hem så bär det av på semester. Först Power meet i Västerås. Sen Eskilstuna och gå på parken zoo innan vi kanske rullar mot Stockholm för lite shopping, gröna lund och Mamma mia museet. Men Stockholm är inte klart än. Det bestämmer vi då:).
 
I lördags var Anton hos sin farmor, så vi följde med min bror och hans tjej till Särna för att kolla på vattenfallet. Och gud vad mäktigt det är. Man förstår inte hur högt det är, har liksom inget att mäta mot. Var väldigt fint i alla fall. Kikade på en massa annat på vögen dit och hem med. Så var borta i elva timmar och när vi väl kommit hem så däcka vi i sängen på en gång.
 
Så vackert
 
I fredags så var vi i Mora hela dagen, började på lekkompaniet :). Det tyckte Anton var jätteroligt så dit ska vi fler gånger.
 
Anton ligger nu och sover. Jag sitter med orange hår. Blekte det så jag kan slänga i en brun färg. Vill ha bort det röda nu. Sen vill jag klippa mig igen. Har vart så i valet och kvalet om jag ska spara eller bli kort igen. Och nu har jag bestämt mig för att det ska klippas av.
 
-Annelie-
 
 

Inte långt kvar nu :D

Anton står knappt själv än, eller jo, när han inte tänker på det :P. Men så fort han kommer på det så blir han rädd och sätter sig ner igen. haha. Men idag fick han gå emellan mig och Jocke lite, då släppte vi honom, då stod han ett tag och tog ett steg framåt innan han slängde sig i min famn :P. Så roligt att se, snart kommer vi ha en vilde som springer runt här hemma. Vill inte ens veta allt bus han kommer göra då, han gör ju allt han inte får nu :P. Idag så hade jag glömt ett glas med cola på vardagsrummet och Anton kröp in dit själv, efter ett tag går jag in, då står han och slickar cola från bordet, allt är urtippat. Han tyckte det var gott i alla fall. Så glömmer nog inte något mer glas på ett tag.
Nu på eftermiddagen skulle jag vara duktig, gör ju ett vanligt fotoalbum, en första året bok åt Anton och sedan ska jag göra ett scrapbooking album om Antons första år. Men har haft slut på fotopapprena ett tag. Tog tag och köpte det idag. Så ska sätta mig ner och fixa med det, då krånglar skrivaren, det går inte att få upp alla inställningar. Så letar på internet i en timme innan jag hittar felet. Har ju köpt ny dator med windows 8, så då behövde jag även uppdatera drivrutinerna, så gjorde det och det funkade. Letar bilder, börjar skriva ut. Hann skriva ut 5 bilder innan det står att bläcknivån är låg :P. haha. Så jävla typiskt. Så får fortsätta imorgon. Nu står allt på bordet och väntar på mig i alla fall :).
Annars så njuter vi av att sommaren verkar vara här, eller försöker i alla fall. Inte så lätt när man inte har någon gård. Men är klart vart vi ska flytta nu, så tiden får gärna gå fort så vi får gård och allt vi vill ha :D.
Jocke åker till Norge om en vecka, den helgen tar jag mitt och Antons pick och pack och far till mamma. Så har vi gård och allting :).
 
 

90% bra dag :D

Underbar dag, började med att jag fick sovmorgon. Så skönt att gå upp när jag vill. Vi tog det lugnt på förmiddagen, men efter Anton sovit och ätit lunch så ville vi inte sitta hemma. Så satte hos i bilen och for till Kalle och Jimmy en vända. Efter det var vi ner på Östäng och åt mjukglass, så gott med årets första mjukglass. Tyckte Anton med. Vidare upp mot Rämma och kikade lite i skogen. Såg inte så mycket, men mysigt att bara åka. For hem och lagade middag. Vi ville fortfarande inte vara hemma, så satte hos i bilen en vända till. Denna gången mot skjutfältet, vi såg mycket fint och olika vägar vi vill kolla på. Så får ta en längre vända en annan dag, fanns mycket slogbodar att grilla vid så ska ta en riktig utflykt någon dag. Idag har det regnat och åskat så vi höll oss i bilen för det mest. Denna gången fick jag faktiskt med mig kameran, så blev lite bilder :).
 
Här är några :)
 
Mysig biltur och längtar redan till nästa gång :)
 
Varför dagen bara vart bra till 90% skriver jag inte här. Nu har i alla fall Anton somnat så jag och Jocke ska lägga oss i soffan och kolla på en film :). Just de, beställde nyss ett egendesignat mobilskal, så hoppas det kommer snart:D
 
-Annelie-