090131 - Tankarna & Känslorna kmr & Går! -

Vet inte om jag har så mkt att berätta om de senaste dagarna.. Har jobbat, jobbat och åter jobbat... Kom nyss hem från lillåhem, har jobbat sen halv åtta i morse. Lr var ledig i två timmar mitt på dagen.
Blir störd som fan på min telefonjävel oxå, kasta den i väggen nyss. Ena displayen lever sitt egna lilla liv. Så ska väl leta fram den där grejen, vad det nu heter, och lämna in den på måndag. Men fan ta OnOff om de är lika sega som förra gången.
Kom nyss på att jag inte ätit på hela dagen heller, har druckit en kopp the bara. Inte bra, inte bra, men glömmer helt enkelt bort och matlusten har försvunnit igen.
 
Tankarna försvinner inte,
dyker upp nya frågor hela tiden.
Vad kmr hända?
Vad vill du?
Hur länge kmr jag orka denna gången?
Ju mer prat,
ju mer frågor.
Saknaden är så stor och ju mer jag får,
ju mer vill jag ha.
Men stänger in känslorna och tårarna så gott det går.
Visar fin fasad utåt,
är det inte så det ska vara?
Tilliten, finns den där?
Vågar jag lita?
Vågar jag tro igen?
Kmr jag ngnsin få svar på alla frågorna?

Jag har förändrats så mkt på den senaste tiden,
fått upp ögonen för mig själv,
känner mig mkt lugnare i mig själv,
kan nu se och göra saker jag aldrig ens kunnat föreställa mig förut.
Känns både bra och dåligt.

Jag såg en sak jag inte skulle ha sett, en sak som får mig att undra, går det att lita på dig? Talar du sanning? Vågar inte fråga dig om det heller. För då vet jag vad du kmr tro och det är inte så. Inte ngt mera.

090129 - Dröm Eller Verklighet? -

Har hänt mkt de senaste dagarna,
men inget jag vill dela med er.
Men har just nu ganska mkt tankar om vad
som komma skall och så..
Frågorna mal på och det finns ännu inga svar på dem.
Men jag tror att allt kmr bli på det bästa sättet...

Idag i alla fall så jobbade jag till tio över två,
sedan for jag till mamma, hämtade Solo
och sedan vidare till kommunhuset och
träffade Ullis. Hjälpte henne att fixa lite.

Sedan kom Ampe och hämtade Solo,
hon ringde mig igår och då frågade jag
om hon ville ha Solo i helgen och det ville
hon. Fick en jättefin lampa av henne oxå.
Var riktigt roligt att träffa henne igen och
hon var så glad över att få ha Solo i helgen.

Sedan for jag och Ullis till donken och tog
en hamburgare. Det var Gött. Hem till mig i
Orsa för hon skulle kolla på lite kläder, väskor
och skor jag inte skulle ha kvar så hon fick lite
nytt med sig hem. Skönt att kläderna kommer till
användning.

Nyss har jag vart och hyrt en film som jag ska se på.
Hoppas det går fort till nästa helg då jag är ledig och
får sova igen. Men hatar fortfarande att sova ensam.

- Vad kommer att hände nu? -

// A

090126 - Frihet -

Fråga mig inte vad som hänt, men känner mig så fri helt plötsligt, som att jag kan göra allt jag vill. Behövde verkligen ha en helt underbar kväll med min vänner en kväll kände jag =P Vet inte vad jag ska skriva. Började på nya jobbet idag, var roligt. Ska snart iväg och träna, ska bara byta om först.

Du suger!

// A

090125 - Gårdagen & Dagens Händelser -

Igår så åkte jag till Mora då, hamna i Färnäs på förfest, skitroligt. Sedan blev det Wasa, jag ville först inte dit för tycker det är ett fjortisställe, men jag belv nerröstad så följde väl med dit då =) Vilket jag inte ångrar, träffade skitmkt roligt folk man inte sett på ett tag. Hade skitroligt faktiskt, fast i Färnäs blev jag kanske lite för full, men jag kommer ihåg allt i alla fall. Men nyktra till lagom till Wasa. Är fan pinsamt att vara för full. Men jag klarade mig fint. Var den roligaste kvällen jag haft på länge, kunde verkligen slappna av, pratade inte om dig, tänkte inte på dej överhuvudtaget. Var faktiskt riktigt befriande..

Kom hem vid halv tre tror jag, fick sms av en kompis som tyckte han och hans kompisar skulle komma på efterfest, jag svarade ja, men tror jag han somna innan de kom =D haha. Vaknade med sprängande huvudvärk vid nio, men är ju självförvållat, klädde på mig, efter att jag fräschat till mig lite, gick till sporthallen där det var dalaserie i brottning, så jag blev domare. Bakfull och eländig, men klarade det bra. haha. Gick hem därifrån vid ett. Gick hem, då hjälpte Monika mig att starta fin volvon =P Så nu hoppas vi den startar fint imorrn bitti. Hann sedan in och byta till torra kläder, har snöat ganska mkt, så vart blöt att gå runt i snön. Käkde en macka och sedan gick jag till jobbet. Jobba från halv tre till tio. Så kom nyss hem.

Jobbar nu i 13 dagar framåt innan jag kanske är ledig igen, men är pengar i alla fall. Så nu ska jag väl fixa lite, sedan krypa ner i sängen.



Vrf utsätter jag mig själv för de sakerna som jag gör,
går igenom bilder,
ibland har jag lust att radera allt som har med dig att göra,
men vet att jag kommer ångra mig.
Hoppas på sömn inatt,
behöver energin känner jag.
Kan bara hoppas på att du en morgon vaknar upp och inser att det är Du & Jag som hör ihop.

// A

090124 - Utgång -

Idag har jag inte gjort så mkt faktiskt, gav upp sömnen vid åtta, visste att jag inte skulle få ngn mera sömn då. Så lamig i soffan och kollade på lite one tree hill efter morgonpromenaden med Solo. Sedan gick jag ut och gick en längre promenad med honom framemot tolvtiden. Tittade på mera tv, vid typ två ställde jag mig i duschen, blev stående där en timme :D Var riktigt skönt. Sedan ut från duschen, mamma ringde, så ska åka med henne till Mora sen. De skulle till Orsa och lämna fåtöljer till Monika. Så nyss har jag sminkat mig och fixat håret, men har inte bestämt mig om jag ska ha min mössa lr inte idag =) haha. Älskar verkligen den mössan. Så nu sitter jag bara i väntans tider på min mor.
Ska blir riktigt roligt att bara kunna slappna av med vänner ikväll och inte ligga hemma och fundera för mkt.


- Saknaden är stor, vaknade tusen ggt med tårarna rinnandes inatt -


// A

090124 - ? -

Sakna
Hata
Ta
Älska
Förlora

Förlåt
Behöva
Ge
Dödförklara
Kom Tillbaka
Alla orden
Löften
Brytna löften
Förlova
Orkeslös
Skräckfylld
Tankar
Ord
Bokstäver
Datum
Saker
Dagar
Gåvor
Veckor
Frågor
Månader
År
Konstanterat
Gråten
Skrattet
Ångesten


090123 - Duktiga jag -

Måste bara säga först att jag bara blir smalare & smalare =) Förra veckan tog jag upp alla mina kläder från förrådet, de som vart för små förut, varav jag kunde ha ett par jeans som jag inte kunnat ha på över två år =) Vadå roligt :P Sedan rensade jag även min garderob, typ sju par jeans som var för stora. haha, varav jag inte använt alla.

Idag har jag vart duktig, trots att jag inte sovit inatt heller. Gick upp vid elva, då jag kommit underfund med att det inte blir ngt mera sova. Vid ett hade jag klätt på mig, sminkat mig och fixat håret, lr rättare sagt satt upp luggen i hårspännen och sedan satte jag på mig mössan. Den mamma tyckte var så ful när jag använde den förra året, men denna vinter har hon inte sagt ngt xD. Tog mammas bil till Mora, satte på min telefon igen eftersom jag var så duktig igår och slog in fel pinkod tre ggr. xD Men har märkt att nu när jag sover så dåligt så har jag fått jättedåligt minne :( Så jag har fortfarande inte kommit på den gamla pinkoden. Men förhoppningsvis kmr jag komma ihåg den nya.

Sedan tog jag bussen till Orsa med min kära Solo :P Gick från busstationen till ICA, handla lite mat och onyttigheter. Så gick jag hem. Så Solo har fått en lite längre promenad idag så nu är han trött, ligger i soffan och gosar. Så söt så. Men tror han saknar en viss person :(. Nu ska jag städa min lägenhet, diska, lägga undan lite kläder, bädda sängen, kanske dammsuga, rensa kylskåpet, och lite småplock. Ska faktiskt göra middag idag, soppa och baguette. Kanske inte så nyttigt, men är ngt i alla fall. Har inte ätit ngt idag.

Senare kanske Ida kmr, då blir det filmkväll, så jag har köpt lite chips idag. Måste ju få unna mig lite gott. På måndag börjar jag jobba i skolan igen :D De ringde igår och sa att jag får vara där i två veckor till att börja med, det ska bli roligt. =)

Jag som skjuter med Jockes. Vi var på skjutbanan och testa, var fan ganska svårt, men kul.

Saknar detta så mkt,
var riktigt roligt denna dagen,
sköt för första gången i mitt liv,
trodde det skulle göra så ont,
men det gjorde det inte =)
Skoterturerna är oxå ngt jag saknar,
kmr ihåg den gången vi var ute och åkte,
och skulle upp på ngt berg,
skotern tippade,
jag satt bak och blev jätterädd,
så slutade med att jag gick upp
och ner för den värsta delen xD
Men var riktigt roligt,
grillade korv.

- Saknaden är så stor efter dig,
Jag behöver dig forfarande. -


Ska bli skönt att gå och prata med en på onsdag,
kanske kan rensa ur mig en massa som gör att  
jag inte kan sova på nätterna.                                    


Nej, dags att gå och fixa lite tror jag.


// A


090122 - Hmm -

Ringde vårdcentralen idag då, de ringde upp och jag sa att jag inte kunde sova på nätterna. Han som ringde frågade om jag visste vrf jag inte kunde sova. Och jag svarade att det kunde ligga lite i allting som hänt och så förklarade jag lite. Det fanns inga tider och det spelade ingen roll om jag träffade en läkare lr inte, för läkaren skulle bara säga samma sak som han sa till mig i telefon. Att jag skulle träffa och prata med ngn. Så jag fick en tid på onsdag, då jag skulle träffa en och prata. Så får väl se vad det blir av det här. Jag vill bara sova en hel natt igen. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist. :S


Drömde inatt igen, som vanligt..
Vrf ska jag drömma om dig?
Kan inte drömmarna ta slut snart?
Önskar bara att du kunde komma och säga att allt kmr bli bra.
Att mina drömmar talar sanning med allting.
I drömmarna är vi tillsammans igen,
önskar det kunde vara verklighet.



090121 - Assistent igen -

Har vart i noretskolan idag med brottningen, kom hem typ kvart i tre, har nyss duschat, ska äta en smörgås nu och sedan bege mig till jobbet. Jobba till nio ikväll och sen hem och försöka sova.

På vägen hem ringde rektorn från en skola mig och han ville kolla om jag var intresserad av att bli assistent igen, =) Självklart sa jag. Så han skulle kolla lite och höra av sig imorrn. Så nu hoppas vi på det bästa.

Mamma ringde även och kollade om Monika fått tag på mig för jag fick jobb imorrn oxå =)
Då kom vi in att prata om det här med att jag inte kan sova på nätterna, jag blir ju alltid så orolig på kvällarna och drömmer så mkt just nu. Så hon tyckte jag skulle ringa läkaren och se om jag kunde få ngt att sova på, så ska kanske göra det framöver ngn dag.

Drömmarna kommer om och om igen.
De tar aldrig slut och känns så verkliga.
Ibland önskar jag att jag aldrig skulle vakna upp.
För det känns som att det är i drömmarna jag lever just nu.
Det är där allting händer, allting är bra där.
Kan fortfarande bara hoppas på att det kommer bli bra en dag.

Jag vet då vem jag vill ha bredvid mig den dagen mina drömmar besannas.
Och det är dig =)

090120 - Förstår inte -

Har inte sovit ngt inatt.
Jag förstår inte hur du kunde spela på mina känslor för dig,
 på det viset dom du gjorde.
Det trodde jag aldrig du skulle göra.

Jag har legat hela natten i tårar och funderat & funderat.
Tankarna försvinner inte,
inte frågorna heller.
Vet inte hur allting ska bli bra..
Vrf försvinner inte allting för?
Jag önskar att jag bara en dag ska vakna upp och alla minnen,
allting vi gjorde bara ska försvinna..

Jag skulle offra allt för dig,
verkligen allt..

Men det finns inget jag kan göra.
Bara fortsätta hoppas.

- Dödförklarad -


090119 - Drömmarna tar aldrig slut -

Hatar att vakna upp på morgonen utan dig bredvid mig,
Jag saknar dig så himla mkt så jag vet inte vart jag ska göra av alla dessa tankar,
tankar som kommer igen hela tiden,
tankar om dig, om mig, om vad jag ska göra med alla känslorna.

Och alla dessa drömmar sen då,
jag drömmer om dig varje natt den senaste tiden,
vrf kan jag inte komma underfund med,
och just det att drömmarna känns så verkliga,
det är precis som att när jag vaknar upp,
då tar det ett tag innan jag fattar att det var bara en dröm som vanligt,
Jag önskar att det inte var en dröm.

- Saknaden är stor, Jag behöver dig. -

090117 - Längtar -

Längtan efter dig är så stor.
Jag vet inte vart jag ska göra av alla mina tankar.
Jag drömmer om dig,
drömmer att vi är tillsammans igen.
Värsta delen är när jag vaknar och inser att det bara är en dröm.
Jag orkar inte mera, orkar inte drömma om dig,
vill inte känna så som jag känner...

Har man minsta lilla tvekan, ska man verkligen göra det då?
Ska man ta en chansning fast att det kanske går åt skogen?
Eller ska man stanna upp och fundera över vad man ger sig in i?
Kanske fundera en dag x-tra än att slänga sig in i det på en gång?
Varför ska det vara så svårt för!?

090114 - Tomt -

Det är så tomt utan dej vid min sida,
jag sitter ensam hemma och kollar tv,
men hade vart roligare med dig bredvid.

090113 - Jag bara vet -

Ja, jag bara vet att en dag, en dag,
då kommer vi ha hittat tillbaka till varandra,
kanske inte idag, kanske inte imorgon.
Men en dag, ja en dag kommer vi hitta tillbaka..

090113 - Önskan -



Önska något, lägg det i ditt hjärta.
Vad du vill. Allt du vill.
Har du det? Bra.
Tro nu att det kan bli sant.
Du vet aldrig varifrån
nästa mirakel kommer, nästa leende,
nästa önskning som blir sann.
Men om du tror att den är bakom hörnet
och du öppnar ditt hjärta och ditt sinne
för möjligheten att den slår in,
för säkerheten att den gör det...
Så kan du få precis det du önskar.
Världen är full av magik,
du måste bara tro på det.
Så önska något.
Har du det?
Bra. Tro nu på det.
Med hela ditt hjärta.

090112 - Drömmar -

En dag, när jag når mina drömmars mål,
då vet jag att jag kmr att ha dej vid min sida =)
Det är det hoppet som inte dött ännu.
Men mina drömmar är ngt jag håller för mig själv,
i alla fall ett tag till,
det är ngt som jag bara kmr dela med mig till mannen,
som jag kmr leva med tillsammans.

090111 - Hoppet -

Mina dagar blir bara bättre och bättre,
Men hoppet för Dig och Mig har inte dött ännu.

090111 - Vem? -

Vem är det du vill ha bredvid dig dagen dina drömmar besannas?
Jag vet då vem jag vill ha bredvid mig den dagen & det är du.

- Jag Älskar Dig -

090110 - It´s all coming back to me -

There were nights when the wind was so cold
That my body froze in bed
If I just listened to it
Right outside the window

There were days when the sun was so cruel
That all the tears turned to dust
And I just knew my eyes were
Drying up forever

I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made

But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit
That it's all coming back to me
When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe but
It's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things I'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than any laws allow
Baby Baby

If I kiss you like this
And if you whisper like that
It was lost long ago
But it's all coming back to me
If you want me like this
And if you need me like that
It was dead long ago
But it's all coming back to me
It's so hard to resist
And it's all coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now
But it's all coming back

There were those empty threats and hollow lies
And whenever you tried to hurt me
I just hurt you even worse
And so much deeper

There were hours that just went on for days
When alone at last we'd count up all the chances
That were lost to us forever

But you were history with the slamming of the door
And I made myself so strong again somehow
And I never wasted any of my time on you since then

But if I touch you like this
And if you kiss me like that
It was so long ago
But it's all coming back to me
If you touch me like this
And if I kiss you like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things we'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than all your laws allow
Baby, Baby, Baby

When you touch me like this
And when you hold me like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
Then we see what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now

If you forgive me all this
If I forgive you all that
We forgive and forget
And it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
We see just what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall but it's all coming back to me now

090110 - Tomt, bara tomt -

Känns som att jag behöver spärras in ngnstans,
och aldrig mera släppas ut.
Jag vill bara att du ska komma och krama mig och säga att allting ordnar sig,
att allt blir bra tids nog.
För just nu känns det inte som att det ngnsin tar slut,
denna smärtan som bor inuti mig.
Det har gått fyra månader, vrf är den kvar?
Vrf kan jag inte bara släppa den och gå vidare..
Vill inte sova själv fler nätter...

090109 - I mina drömmar lever du och jag sida vid sida -

Vad vill du att jag ska säga?
Att jag inte vill vara med dig?
Att jag inte vill leva med dig resten av livet?
Jag kan inte säga det för då skulle jag ljuga.
Från den första stunden jag såg dig, var jag fast.
Sen fick jag se in i dina vackra ögon och kyssa dig.
Det är det enda jag vill göra nu.
Jag kan kyssa dig för evigt.
Men jag vet att jag inte duger.


090108 - Minnen -

- De bränner innanför pannan och de vill inte försvinna -

090107 - Everything I Need Is You -

Can´t you see that!?

090106 - Frågorna mal i huvudet på mig -

- Och jag vet inte vad svaren är  -

090105 - Denna låten går på min dator dygnet runt -

It’s amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don’t say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There’s a truth in your eyes saying you’ll never leave me
The touch of your hand says you’ll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd (the crowd)
Try as they may they can never define
What’s been said between your heart and mine

Chorus x 2

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let’s me know that you need me..

Chorus

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let’s me know that you need me..

090105 - The first cut is the deepest -

I would have given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And he's taken just all that I had
But if you want I'll try to love again
Baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest
Baby I know the first cut is the deepest
But when it come to being lucky he's cursed
When it come to loving me he's the worst
I still want you by my side
Just to help me dry the tears that I've cried
And I'm sure going to give you a try
And if you want I'll try to love again
Baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest
Baby I know the first cut is the deepest
But when it come to being lucky he's cursed
When it come to loving me he's the worst

I still want you by my side
Just to help me dry the tears that I've cried
But I'm sure gonna give you a try
'cause if you want I'll try to love again
Baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest
Baby I know the first cut is the deepest
When it come to being lucky he's cursed
When it come to loving me he's the worst

090104 - Söndag

Varför drömmer jag om dej för? 4 månader har gått och jag vet inte varför jag fortfarande drömmer om dej? Jag vill inte det ngt mera, men är nog för att jag har så svårt att släppa taget om dig.. Varför? Kan vara för att tryggheten fanns hos dig och du fanns alltid där för mig.. Släpper jag taget om dig helt och hållet så kanske jag inte vet vad jag ska göra.. Jag saknar ngn att vakna upp bredvid, ngn att prata med innan jag somnar, ngn som ligger och håller om en och som man kan prata om allt med.. Frågan är om det är dig jag saknar lr om jag bara saknar ngn? Det visar sig väl till slut.

Det har vart riktigt bra dagar nu, säkert bara för att jag faktiskt haft sällskap varje natt av mina underbara vänner som finns. Men natten som vad sov jag ensam och nu ska jag göra det ett tag. Men behövs nog, är så det kmr att se ut ett tag framöver nu.

Ikväll ska jag i alla fall på bio med syrran, ngn komedi som går i Orsa. Allting flyter lr ngt sådant heter den. Verkar bra på trailern.

Har vart hos Helena och hjälpt henne lördag, söndag. Träffat lilla Ida som kom till världen den 17:e december. Gud vad söt hon är. Har glömt att de var så små. Vi låg i soffan och hon somnade på min mage =) Gud vad jag längtar tills jag får en egen. =) Men det kommer nog tids nog det oxå.

Imorrn ska jag jobba igen, det är då jag mår som bäst, ska nog även in till Mora och handla på Cubus, har presentkort där som jag fick i julklapp. =)

Nej, nu ska jag fortsätta titta på desperate housewifes innan bion. =)

// A

090103

Everything I need is you.. Can´t you understand that?

1/1-2009, nytt år, ny början..

Ja, då var det 2009 då, ska bli kul att se vad detta året innebär.

Har inte uppdaterat på ngn dag för internet har krånglat och jag har haft fullt upp, åkte i alla fall hem från Ida i tisdags, Linus kom med tåget från Borlänge. Han skulle till Orsa ngn dag och vila upp sig och frågade om han hade sovplats hos mig. Självklart sa jag :D Så han har vart här över nyår. I alla fall så jobbade jag igår och idag, mkt pengar i Januari, klå det om ni kan :D Men det tråkiga är att jag går in i det nya året sjuk.. Jobbade sjuk igår och idag, går på panodil.. Men men bara bita ihop.

Pratade även med dej ett tag igår, var ett trevligt samtal, fler såna tack :)

Nyss har jag och Linus kikat på en långfilm, blir sängen snart. Bägge är ganska trötta.

Du är en blick, och den är mörk, och den är varm
Å jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol
Du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles å Leila K
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch
Jag kan diska laga mat, va i tid och aldrig sen
Å jag tycker de e jättekul att lyssna på problem

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig... Carina Berg
Carina jag tror vi två passar bra ihop
Häng me mig hem till Götet å gör slut med Kristian Luuk
Carina du är änden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i

Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få
Du är bättre än Die Hard 2
Du e Jane å jag e Tarzan
Gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik
Min pappa e rik
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet
Du kan ta mitt nummer utav Kristian efter programmet
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Kristian Luuk bli ihop med mej

Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös jag är evigt din
Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn
Du kan maila mig och tacka, eller om du tänker om
[email protected]
Jag vet att vi skulla passa bra ihop
Så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk

Min nya ringsignal :P Så jävla kung han är alltså.

Godnatt!!

// A