090730 - Torsdag -

Torsdag idag är det visst. Snart är helgen slut med och då är jag ledig i tre dagar. Men det bra i helgen är att älskling kom nyss hem, men han for på en gång. Han skulle hjälpa någon med ett tak. Men han kommer ju hem snart igen, får sova bredvid honom och det ska bli mysigt. Idag har jag jobbat till två, var till Monika och hämta Solo, sen fick hon hjälpa mig kolla på nå papper jag fått hem som jag fatta nada av. Sedan hämtade jag Milena och vi åkte till Mora, fixade lite, sen hem till mig och kollade simpson och åt mackor. Det var gott. Hon for hem och jag satte mig i soffan igen. Nu har älsk åkt igen som sagt och jag sitter i soffan igen. Men han kommer nog snart. Så när han kommer så ska vi nog kika på morafestivalen lite och sen se en film och mysa. <3



Att gå i dina fotsteg är det jag vill.
När jag faller vill jag falla in i dina armar.
Du är vacker och ger mig mod!
Dina ord glänser i mina ögon.
Att älska dig gör mitt liv mjukt och behagligt.
Du lämnar spår i mitt hjärta.


A. Rosenson <3 J. Åsberg

// A

090726 - Sovdags -

Blev ingen lugn kväll för oss, vi for till Rättvik med Mikael och Putte istället, så kom nyss hem. Älsk sitter och äter kyckling och jag sitter här. Men jag ska dra täcket över huvudet nu jag, för ska upp sju imorrn bitti, tvättiden börjar då, sen ska jag ringa agria och fråga om tussas försäkring. Sen ska jag till poilisen, fick hem ett papper från dom i veckan att jag skulle dit och träffa en. Så ska försöka hinna med allting jag ska göra imorrn när jag ändå är ledig.

Tisdag blir det jobb och rättvik på kvällen. xD

// A

090726 - Söndag -

Söndag idag, vart en rolig och händelserik helg. Började fredagen med att åka till Mora och kika lite, älsk köpte en tröja och en väska till mig. Bäst är han. <3 Han köpte även en tröja och t-shirt till sig själv. snygg blev han i det.
Sedan blev vi festsugna så drog ihop lite folk i 144:an och så. Det vart jag, Jocke, Jimmy, Kans, Busk och chauffören. Började med att hämta Jimmy, for till Mora på förfest hos Busk där även Kans var. Var trevligt. =) Sedan ragga vi runt i Mora lite och däreftr for vi hem till Kans och festa lite. Där fic jag Damp och flög på chauffören och slog honom tills Kans och Busk drog undan mig från honom. Men jag hade varnat honom hela kvällen att han inte skulle tafsa på mig, men han lade aldrig av, så då flög jag på honom. Men som sagt, jag varna honom först. Så för min del får han skylla sig själv och jag ska då aldrig mer ha honom till chaufför igen. Kom hem vid typ tre, la oss och sov.

Vaknade vid tio, gick upp, duschade, packade och fixade. Sedan vid sex for vi till Mora, åkte hem och packade upp, Mikael och Putte kom sen till mig. Då blev det fest igen. Kom mer folk och lite till, roligt var det. Vid tolv satte vi oss i 144:an och for ut på Mora. Kom till donken och de åt lite. Sedan fick vi för oss vid ett att vi skulle till Rättvik, så åkte dit. Var där till typ tre, halv fyra. Sedan åkte vi hem. Efterfest hemma hos mig, Jocke fick se till så alla gick hem, för jag gick och la mig. xD

Vaknade vid tolv idag, men gick inte upp ur sängen före ett. Duschade lite, for till mamma och hämtade min räkning och ett par jeans hon lagat åt mig. Vidare till våmhus och hämtade Solo. Sedan hem och åt mat. Har sedan dess inte gjort mkt. Ska snart göra fyra matlådor åt älsk så han har mat med sig till jobbet. Blir nog en film sen och tidig säng. Är helt slut.

// A

090721 - Tisdag -

Tisdag idag då, jobbat som vanligt, men inte på Macken, slutade där i lördags för vantrivdes så. Så nu har jag börjar på lillåhem igen. Skönt att vara tillbaka på mitt gamla jobb. Trivs som fisken i vattnet där och de verkade vara glada att jag började där igen. Roligt det. Och ännu bättre att Monika kan vara hundvakt åt mig när jag jobbar. Fast kan inte hon så får min kära mamma le och säga ja =).

I helgen som var så var jag i alla fall i lällhärdalen på träningsläger, dyngförkyld var jag oxå.Så redan första dagen så sa tränarna åt mig att jag inte får vara så envis och ta i så mkt utan att jag måste ta det lugnt. Men det är ju inget roligt, ville ju träna. På lördagen gick vi upp klockan sju och sprang, när vi nästan sprungit allting så föll jag ihop utav utmattning, så då fick jag en till tillsägelse. haha, första gången jag får tillsägelse för jag tar i för mkt. haha. Tränade ett till pass på förmiddagen sen, där en av föräldrarna som var med skulle hoppa på ett ben och lyckas ramla och få åka till lasarettet och operera hälsenan. Det var helgens grej. Ännu ett pass på eftermiddagen sen, och sen var det lugnt. De flesta gick till yran och kikade men jag orkade inte, följde med att gäng till värdshuset och prata lite bara. Sedan ringde Fia, då var dom på väg tillbaka så då gick jag och mötte dom för jag hade nyckeln. Söndagen bestod av två pass och sen städning och hemåkning. Rolig helg var det i alla fall, längtar redan till nästa år. =)
Men det absolut roligaste var då den 8-åring som var med och tyckte det var jätteroligt att ragga runt i 144:an och sjunga raggarlåten med Eddie Meduza.

Imorrn ska jag sova nästan hela dagen, ska jobba natten mellan onsdag och torsdag, men det ska bli roligt. Fin OB, så blir lite pengar. =)

Nu ska vi se film, Ice Age 3 och sen barnhemmet. =)

A.Rosenson <3 J.Åsberg
Giftermål & Barn?

// A



090717 - Long time ago -

Ja, var ett tag sen nu igen. Har för mkt för mig för att orka uppdatera. Men nu är det dags igen. Var till Idre förra helgen, var roligt. Orkar inte berätta om allt, men kan säga så här, fylla slagsmål och kallt, men samtidigt skitroligt.

Men inte lika roligt när jag kom hem, dyngförkyld med feber och ont i halsen. Så inget jobb denna vecka, har haft semester, hehe. Men kände jag inte orkade jobba ngt när jag var så förkyld. Har väl piggnat på mig lite nu under veckan, men har en eländig hosta som sitter kvar. =/ Men den försvinner nog snart.

Igår kom Sofia till mig, hon ska följa på träningslägret som är i helgen. Så vi kikade på ngn film och spelade supernintendo. Fy fan vad det spelet är roligt fast det är så gammalt. Jag vann =) Men så är man ju bäst oxå. Hehe.

Gick nyss upp, tvättid nu på morgonen, har ju träningskläder som måste tvättas. Sedan ska det packas, ätas frukost, bada och ska även klippa mig idag. Skönt med kort hår igen.

Vi åker kvart i fem idag, så har gott om tid till allting. Skönt det.

Jocke har även nyss åkt, han ska till en stuga med sin mamma och syskon i helgen, så han tog Solo med sig så han får springa löst i helgen. Det är bra det.

Nej, dags för frukost. So long suckers.

// A

090709 - Ingen vill veta var du köpt din tröja -

Bussen går halv nio men den brukar vara sen
har man otur blir det bråttom när man kommit fram
om man går genom tunneln kan man spara nån minut
men då får man räkna med rödljusen vid korsningen
jag har fått veta att november kan bli svårt
minst var fjärde samtal måste leda till ett köp
men alla verkar nöjda och vi har en ny bra chef
man kan allas namn och säger hej varenda morgon men...

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Ingen vill veta var du köpt din tröja...
Och fast du gjort allt som man ska, du är artig, du är glad
och du har tränat bort din dumma dialekt

Nästa lördag kanske vi ska titta på ett hus
det finns några nya som dom bygger vid stationen
Gör man lite själv så blir det inte farligt dyrt
och din man är händig han har redan byggt en bastu, Men...

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Ingen vill veta var du köpt din tröja...
Och fast du gjort allt som man ska, du är artig, du är glad
och du har tränat bort din dumma dialekt

Nej Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Ingen vill veta var du köpt din tröja...
Och fast du gjort allt som man ska, du är artig, du är glad
och du har tränat bort din dumma dialekt

Förra sommarn minns jag den var faktiskt riktigt fin
sol varenda dag vi hade hyrt ett torp i Värmland
hur vi gör i år igen är inte helt bestämt
men vi har jobbat bra så vi ska få extra semester
Lalalalalala lalalalalalala..
Lalalalalalalala lalalalalala..

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Ingen vill veta var du köpt din tröja...
Och fast du flyttat till ett hus, som är öppet, fräscht och ljust
så kommer inga gäster minnas var det låg
och fast du lärt dig varje låt och fast du har en härlig båt
så finns det ingen som vill röra vid din kind

nej Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Ingen vill veta var du köpt din tröja...

Lalalalalala lala......

090708 - Onsdag -

En arbetsdag idag igen då. Igår jobbade jag från halv tolv till kvart över sju. Så blev några timmar i alla fall. Sedan åkte jag hem till mig, Milena var här och väntade på mig, så vi sorterade alla mina kläder som jag ska försöka sälja på loppisen.
Sedan kikade vi på en film. Så himla bra var den, bästa jag sett på länge. La oss vid halv ett tror jag klockan blev.
Gick upp åtta idag, duschade håret, klädde på mig. Sedan har vi nyss ätit frukost. Börjar jobba halv tolv idag igen, så ska väl fara vid kvart i elva, ska köra hem Milena först. Hon ska bara hundvakt åt mig idag, för det passade bra med tiderna.
Efter jobbet ska jag hämta ett bord som jag ska ha imorrn.
Sedan ska jag gå på yran med brottarklubben, typ som "föräldrar på stan". Så kommer hem först vid två-tre inatt.
Jippie, eller inte. För ska upp vid sex imorrn och duscha, packa, och fixa. Klockan åtta ska jag ner på Mora och ta en plats för loppisen. Sedan far vi nog till Idre vid två eller ngt.
Jaja, tv-dags innan jobbet.

Sluta ta min ord och skaffa dig ett eget liv.
En gång Orsing, alltid Orsing. xD

// A

090706 - Måndag -

Var ledig idag, var skönt. Milena kom hit en vända, lr en vända, var längre än så, men det var roligt, inget badväder bara och det är tråkigt. =( Men men.
Helgen spenderades med älsklingen i alla fall. I Fredags när jag slutade så for vi till Bynn och var där lite. Hjälpte Ampe klippa klorna på Mysan oxå. Hon börjar bli så stor nu. =) Men kommer alltid vara lilltjejen.
Jag la mig tidigt, för har sån allergi just nu, så kan knappt öppna ögonen vid vissa tillfällen. Gör så ont, och hade glömt medicinerna hemma, så lyckat var det.
Så på lördagen var det bara att gå upp och åka till apoteket och köpa den bästa receptfria medicinen. Men den funka ju knappt, men jag överlevde till söndagen. Vid halv tre på lördagen åkte vi i alla fall till Okbodarna på släktträff, var roligt. Vi gick tipspromenad, då gick jag, älsk och hans farmor tillsammans. Och vi kom faktiskt tvåa. xD Ett poäng från ettan bara. Men det var roligt. Roliga folk, träffade ngn som hade barn som gick med min lillebror Viktor. Men det var både trevligt och någon som man önskat inte skulle varit där alls. Klippte även Jocke och hans pappa när vi var där. Så nu är min älskling så fin igen. =) Kom hem från Okbodarna vid nio, såg på lite tv, sen klarade inte mina ögon ngt mera, så somnade i sängen med en handduk över ögonen.
Vaknade vid åtta på söndagen med så ont i ögonen, men var bara att droppa med den kassa medicinen och hoppas på det bästa. For till Mora vid nio och då var det vara hem och duscha innan jobbet började. Kom hem från jobbet vid sex. Får då veta att älsklingen kört min bil från Orsa till Mora och på vägen tappa han ett däck. xD
Men det gick bra som tur var. De satte på däcket och fixa så nu går den att köra igen. =)

Idag som sagt har jag vart med Milena, hon åkte hem vid sex. Och då har jag legat i soffan sen dess, mår inget bra, kan bero på jobbet och att jag börjar känna stress för den här veckan, är så mkt som ska göras innan torsdag och då ska jag jobba imorrn och onsdag med. Hur fan ska jag hinna allt? Ajja, kanske löser sig till slut. =)

På torsdag ska jag i alla fall sälja kläder på loppis, har ju så mkt jag inte använder eller som är för stort eller smått, har ju fan kläder kvar sen sexan. Haha. Så måste fixa ett bord tills på torsdag, sen efter det ska vi åka till Idre på yran, men innan torsdag så ska det packas, diskas, handlas, hämta min förlovningsring, sen på onsdag är det första Orsayran oxå, då ska jag nog gå med klubben, typ ngt som är som föräldrar på stan, hur fan ska jag hinna allt? Men som sagt, kanske löser sig till slut. Ngn som har ett bord och en ställning för kläder att låna ut till mig?

// A

090701 - Onsdag och ny månad -

Onsdag idag då,
jag börjar jobba först kvart över elva.
Skönt det.
Trodde jag skulle vara duktig och gå upp tidigt idag och ut och springa.
Men nej, har nyss gått upp så känns inte som träningen hinns med just nu.
Men får ut och springa ikväll istället.
Blir nog lika bra det.
Är så jävla skönt att vara igång med träningen igen.
Måste säga att det går bättre när Jocke inte är hemma,
för då har jag ingen att mysa med,
så då blir det att träna istället.
Men nu när jag kommit igång med träningen så ska jag hålla i den,
vare sig han är hemma eller inte.
Så istället för träningen nu på morgonen så ska jag diska lite istället.
Ska snart äta lite frukost också.
Blir mörkt bröd med skinka och en kopp the tror jag.
Det där med oboý är då borta.
Då är The utan socker nyttigare.
Ja, nu är jag igång.
Så himla skönt.
Vägde mig i morse också,
hadå gått upp 5 kg.
Men nu ska dom bort igen.
Inte undra på man känner sig fet.

// A