090228 - Tomt -

Fy fan vad tomt det är i mitt huvud, har sovit i två timmar inatt, lr i morse rättare sagt.. Vi var ju på hockey igår då, jag, Jocke och Stefan. Jag fick köra för Jocke ville dricka så då gjorde jag väl det. Men väl där började jag må illa, men var roligt i alla fall. Leksand vann i straffar, då var Malmö helt skogstokiga och började kasta klubbor och skrika på domarna, jag trodde fan det skulle bli värsta slagsmälet där ett tag. Sedan efter matchen skjutsade vi hem Stefan och sedan skjutsade jag Jocke till Bynn. Klockan var ett innan jag var hemma och då vette fan vad som hände, jag kunde inte somna. Jag fick sån ångest och reagerade på minsta ljud. Så låg och pratade med Jocke i telefon och smsade med honom. Gick oxå upp mitt inatten och satte mig i bilen och körde lite. Så vid fem, då tyckte Jocke att jag kunde hämta honom så kunde han sova hos mig så jag kunde sova lite. Så då for jag till Bynn och hämtade honom. Vid sex var vi hemma hos mig igen och då la vi oss. Men kunde inte riktigt slappna av och sova i alla fall. Men tror jag sovit i typ två timmar i alla fall. Gick upp klockan tio, Jocke åkte och handlade lite och kom tillbaka till mig. Lämnade av en dricka och sedan åkte han till Bynn. Han hade mkt att göra idag och jag ska in i duschen nu, börjar jobba klockan tolv. Och ska jobba hela dagen sen, blir roligt så trött som jag är.. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får ta kvällen som den kommer helt enkelt.

// A

090226 - Helt sjukt! -

Ja, var ju i Falun igår och kikade lite, hittade mina jeans leggings, =) Glömde bort vad det hette i förra inlägget och skrev då tajts =P haha. Åkte hem från Petra vid tretiden, var hemma halv fem. Då kom Jocke och vi for och köpte pizza och hyrde tre filmer. Kollade på Patrik 1,5 och Step Brothers, lr step brothers såg inte jag så mkt av, sov mig igenom typ hela filmen =D. Sedan gick vi och la oss, Jocke på soffan för er som undrade =D. Vaknade imorse, då var Jocke kvar, han var inte riktigt frisk så han blev hemma från jobbet. Tittade på den tredje filmen som jag inte kommer ihåg vad den hette. Sedan duschade jag, klädde på mig och sminkade mig. Jag och Jocke åkte sedan till Mora, in till mamma med kläder jag lånat av henne och hälsade på Viktor. Såg då en annons om en lägenhet som mamma fick ringa på åt mig, för jag våga inte =D. Så då åkte jag och kikade på den och ville ha den, så på måndag flyttar jag =). Ska bli roligt, men tråkigt med två hyror i tre månader. =( Men mamma ställer upp och hjälper mig som vanligt =). Sedan åkte i till Orsa igen och då gick Jocke en vända med Solo och jag tog mitt hyreskontrakt och åkte till Monika på jobbet och faxade iväg min uppsägning på nuvarande boendet. Sedan for jag hem och då åkte Jocke till Bynn. Han tog Solo med sig, för Solo ska vara i Bynn hos Ampe i helgen. Imorrn blire jobb på förmiddagen och sedan blir det hockey på kvällen med Jocke och ngn kompis till honom. Blir säkert roligt. =) Sedan på lördag och söndag blir det jobb på Macken. Ska ta på mig nästan allt jobb som finns nu med tanke på flytten och så. Lite tråkigt oxå med tanke på att jag ville försöka vara ledig lite på helgerna och så. Men men, shit happens. Nu ska jag nog göra mig en smörgås och en kopp the, har inte ätit så mkt idag. Men ringer nog Ida först, så får jag lite med sällskap. =) haha.

// A

090224 - Falun -

Ja, nu är jag i Falun, lr Enviken rättare sagt, åkte till Petra en vända.
Blir här inatt. Imorrn ska vi in till Falun och shoppa lite på stan.
Ska bli roligt =). Jag ska då till Vero Moda en vända och handla tights.

- Kiss my fucking as! -

// A

090223 - LEDIG!! -

Ja, kan ni tänka er, efter att ha jobbat i 15 dagar irad så är jag ledig i hela 5 dagar! Fan vad skönt det ska bli alltså. Riktigt skönt. Bara jag slutar ha så ont i fötterna. Delade ju tidningar imorse, och det har snöat hela dagen igår och så, Så var ju snö ute som fan inatt. De hade inte hunnit skotta överallt och jag delade tidningar i gympaskorna, duktig som man är. Så i en och en halv timme dela jag med dyngsura skor och ännu blötare fötter. Jag lovar, det var en bassäng i mina skor. Så kom jag hem och då ställde jag mig i en varm dusch och nu har jag skitont i fötterna!
Lr hem, jag mena till mamma, har sovit här inatt och tagit hand om hundarna eftersom ingen var hemma. Ska hämta min bror nere på Mora sen, han har åkt öppet spår den idioten, nej, han är duktig.
Och mamma och Viktor kommer hem idag oxå, ska hämta dem på tåget tjugo i sex.
Sedan ska jag iväg med brottningen vid sex, vi ska äta lite mat. Ska bli roligt.
Sov till ett idag efter att jag delat tidningar, gick sedan upp och åkte ner på Mora och hämtade ngt till Viktor på apoteket. Sedan hem till mamma igen och tog reda på efter hundarna på gården. Har nyss hängt lite tvätt som jag tvätta undan. Ska även dammsuga så det är fint när mamma kommer hem.
Sedan ikväll blir det inte så mkt, bara vara hemma och ta det lugnt tror jag. Kan vara skönt det med.

I veckan blir det att åka till Borlänge/Falun och shoppa, ska även till Grönklitt och åka lite. Och på fredag blir det hockey. =) Ska bara hitta ngn att shoppa med. Ida skulle med till Grönklitt och jag och Jocke ska på hockeyn på fredag. Så kanske blir en bra ledig vecka,. Bara ta hand om mig själv lite. Behöver det tror jag efter allt jobb. =)

Nej, nu ska jag titta på lite tv innan dammsugningen.

// A

090222 - Hatar Dig Så Mkt -



Jag hatar dig mer än det går att förklara just nu,
ändå kan jag inte sluta tänka på dig,
jag kan inte bara glömma bort dig,
kan inte glömma allt vi hade tillsammans..
Det går bara inte..
Det känns som att jag håller på att bryta ihop psykiskt.
Jag vet inte vad det är,
men jag vill ha ngt att se framemot igen,
ngn att längta efter...
Ngn att vakna upp bredvid,
ngn jag vet alltid finns där vad som än händer..
Jag önskar bara...

090220 - Flicka möter Pojke -

Flicka möter pojke. Flicka och Pojke blir kära. De blir mer och mer kära,
de flyttar ihop, de flyttar två gånger till. De sätter ringar på sina fingrar.
Sedan händer ngt så pojken och flickan går isär.
Pojken lovar att de ska förbli vänner.
Pojken skaffar ny, pojken dissar flickan totalt.
Flickan går in i depression, flickan går ner i vikt.
Hon får bygga upp allt från början igen.
Pojkens nya kan inte låta flickan vara,
det slutar med två polisanmälningar.
Pojken gör slut med nya och kommer tillbaka till flickan.
Flickan blir gladare och gladare.
Pojken krossar flickans hjärta igen och säger att de bara ska vara vänner.
Flickan tror på det.
Sedan ljuger pojken hela tiden,
flickan får reda på det.
Pojken gör strular med flickan fast de bara ska vara vänner.
Hoppet tänds för flickan.
Pojken dissar flickan igen.
Nu sitter flickan ensam och känner sig fullkomligt värdelös.
Flickan är rädd om han kommer igen,
klarar flickan att säga nej eller slänger flickan sig i armarna på honom...

Pojken krossade flickans hjärta flera gånger.
Nu ger flickan upp.

090219 - Det är över nu, han är borta -

Jag älskar honom så mkt, han betyder allt.
Men jag vill inte vara med ngt mera om allt ska handla om lögner.
Allt jag vill är att kunna lite på honom.
Fast att man bara ska vara kompisar så ljuger man väl inte.
För det sårar så mkt mera än om man berättar sanningen på en gång.
Jag vet att han är min själsfrände, jag bara vet det.
Men uppenbarligen så funkar det inte.
Så då får det vara, för jag klarar inte av alla lögnerna.
Jag har känt på mig att han ljugit,
igår tog jag reda på det oxå.
Och det kändes för jävligt.
Jag fattar det inte,
visst jag gjorde fel igår.
Men det hade vart bättre om han talat sanning på en gång.
Jag har känt han i snart fyra år,
jag vet när han ljuger och inte.
Men uppenbarligen så klarade han inte av att tala sanning.
Men sex, det funkade bra.
Han sa att han inte ville utnyttja mig,
men jag känner mig fan utnyttjad efter att jag fick reda på att han ljög.
Nu känns allt som en lek för honom.
Som att han ska ha kakan och äta upp den.
Han kommer inte må ngt dåligt över det,
han kommer vinna på det i längden.
För han kan ta vad han vill ha och sen komma till mig när det duger.
Men nu är det slut på de.
Kan jag inte få hela, vill jag inget ha.
Jag klarar inte de.
Jag vill inte ha alla lögnerna ngt mera.
Vrf ska det vara så svårt att tala sanning för?

090218 - Sjuk -

Var några dagar sen jag uppdatera, så gör en snabb uppdatering innan jag ska sova igen. Söndags, då jobbade jag och sedan blev det bio med Jocke. Vi såg Valkyria. Riktigt bra. Sedan blev det hem och sängen. Vaknade i nåndags morse utav att Monika ringde och väckte mig. Åkte till jobbet och kollade på telefonen hela dagen.
Viktor opererades ju då i käken, men det hade gått bra. De har inte fäst käken för gummisnoddarna gick bara sönder. Men de ska göra det ngn dag. Åkte iväg och tränade lite på kvällen, men orkade inte mkt. Var helt slut, gick med feber och hosta hela tiden. Igår åkte jag oxå till jobbet fast jag var helt slut, fick åka hem en timme tidigare för jag inte mådde ngt bra. Men dum som man är så åker man och tränar fast man mår skit.
Men tänkte jag skulle träna ur mig lite feber och så. Men funkade inget bra utan orkade i  45 min till och från, sen gav jag upp och åkte hem. Fick ännu mera feber och har legat inatt i feber. Ena sekunden har jag svettats och nästa frysit som en gris. Så blev hemma från jobbet idag, men hatar att vara sjuk, får så dåligt samvete av det. Får för mig att folk inte tror på att jag är sjuk och att jag ljuger för att jag inte vill jobba.
Men så skulle jag aldrig göra, men min fantasi som spelar mig spratt hela tiden. Så idag har jag bara sovit. Ska snart sova mer och sen ta mig en dusch så jag kanske bli lite piggare, för imorrn ska jag jobba oavsett hur jag mår. Mamma ringde även igår och Viktor har kanske fått lunginflammation så han får inte komma upp på avdelningen förrän han mår bättre. Men han är stark, han klarar det.
Orkar inte skriva ngt mera. För lite besök i eftermiddag sen, Jocke skulle komma förbi en vända och hålla mig lite sällskap. Jag hatar att vara ensam när jag är sjuk och så. Det är då alla tankarna kommer och det är inget bra.

// A

090215 - Dags -

ja, dags att uppdatera lite då. Har inte hänt så mkt, jobbat som vanligt. Börjar om en timme igen. Men sitter med en massa tankar om jobb däremot. Alla vill ha jobb just nu och jag känner tvärom, jag vill ha mindre jobb. För får jag vara kvar i Nusnäs på skolan där så kommer jag upp till ca 75%. Men sen är jag ju på Macken oxå och på Lillåhem och de vill ha mig att jobba helger. Macken vill boka upp mig ett x antal helger. Och jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill liksom vara kvar i Nusnäs, för då såg jag min chans att få vara ledig på helgerna, men kna jag göra så? För jag har ett problem, jag kan inte säga nej när de frågar om jag kan jobba. Och sen känns det som att jag inte kommer ha ngt liv kvar om jag bara ska jobba hela tiden. Jag såg liksom min chans att få göra ngt på helgerna, om jag ens får vara kvar i Nusnäs vill säga. Men ändå, jag har såna kluvna tankar just nu. Så jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag har för mkt jobb och ändå inget jobb just nu..

// A

090213 - Hoppet dog till slut -

Jag har gråtit nog med tårar för dig. I över 5 månader har tårarna runnit för dig. Hoppet att det skulle bli vi två igen har allid funnits där, men det hoppet dog igår. OCh fast att jag skulle göra allt för dig, fast att jag skulle offrat vad som helst för dig så känns det meningslöst. Jag älskar dig så mkt, men alla tårar som runnit, alla sömnlösa nätter, det får vara slut nu. Jag har vart deprimerad, jag har mått skit. Trodde jag det verkligen skulle funka? Trodde jag verkligen att du skulle hitta känslorna igen? Ja, jag trodde verkligen det. Jag hoppades på det. Men hoppet dog igår. Nu slutar jag hoppas, nu slutar jag tänka, nu slutar jag känna.



- Inte ens du är värd alla tårar längre -

090213 - -

- Jag förtjänar helt enkelt inte att vara lycklig & må bra -

- Jag Älskar Dig -

090212 - Färdigt -


Så här blev det i min lilla tv/dator hörna. Riktigt nöjd faktiskt =).




Och här är jag efter att jag färgat håret.
Så glad att jag kommer i mina byxor jag inte kunnat ha på över två år =)

// A



090212 - Torsdag -

Försov mig i morse igen, typiskt mig, jag tar mig fan inte upp på morgonen. Plus att det var punktering på bilen när jag skulle ta den till jobbet oxå!! Fick ringa min moster som kom så jag fick låna hennes bil. Tack gode gud för att hon bor nära och har jobbet nära. Kom en kvart försent till jobbet för jag gick upp så sent. Men imorrn ska både mamma och moster ringa och väcka mig. Då lär jag väl ska ta mig upp!

Efter jobbet åkte och till mamma, hämtade Solo och mitt skrivbord som stått där ett tag. Åkte sedan vidare till Dollar Store och köpte en låda att förvara saker i. Kom hem strax innan fyra, gick upp och fixade en massa då. Sedan kom Jocke med ett tv-bord vid fem. Han hjälpte mig bära in det och sedan bar vi iväg en byrå till min moster. Så pratade vi en stund och sedan for han hem.

Så nu känns det som att det är mkt större i min lägenhet när jag fick bort byrån och in med tv-bord och skrivbord. Riktigt bra blev det oxå =).. ska nu snart sätta mig i soffan med en kopp the och mysa där resten av kvällen. Ska även ringa min syster snart..

Ääh, finns tamefanimig inte ett jävla skit att skriva. Njut av denna läsning!!

// A

090211 - Onsdag -

I morse hade jag stora problem att ta mig upp som vanligt =/.. Är inte bra det här. Men imorrn bitti ska jag upp när klockan ringer. Hoppas jag i alla fall =). Kom i alla fall till jobbet och var dyngtrött där fram till klockan två, for vidare till mamma och hämtade Solo. Sedan hem och skulle fixa alla kläder som ligger på golvet, kom ju aldrig så långt igår. Och ar fortfarande inte gjort de, hamna i soffan och somnade fram tills nu nästan. Fan, fattar inte varför jag är så trött jämt för.. Inte bra det här. Men ska fixa alla kläderna idag i alla fall.

Imorrn kommer Jocke med tv-bordet vi hade när vi bodde ihop, jag ska köpa av honom det så jag kan göra om lite i lägenheten, ska bli skönt att få ut en byrå och in med tv-bort och ett skrivbord. Ska se om det finns ngt mer roligt man kan göra. Men får se vad som görs och inte eftersom jag vill flytta till Mora inom en snar framtid. =)

Nej, orkar inte skriva ngt mera nu.

// A

090210 - High tech -

Tisdag idag, för er som inte visste det. =D Gick upp halv fem i morse för att skjutsa Ida till tåget som gick 05.20. Var inte alltför glad, men är inget ovanligt med mitt morgonhumör. =) Kom hem vid halv sex och bestämde mig för att sova en timme till. Sagt och gjort, somnade, du ringer och väcker mig 06.20. Jag sa jag skulle gå upp då, men jo,det hände ju *not*. Mamma ringde även vid kvart i sju, gick jag upp då? Nej, jag gick upp 07.15, stressad som fan då. Skulle ju ha friluftsdag i Gopshus med skolan som jag jobbar på. Så fick ju lov att göra matsäck och fixa en massa.

Kommer till skolan i tid i alla fall, får då veta att friluftsdagen är inställd, var -27 i Gopshus och det var alldeles för kallt för barnen. Så då blir vi i skolan, det blev en kort dag med filmtittande och shackturnering. Vid tolv fick barnen gå hem och då fick även jag sluta =).

For vidare till mamma, hämtade Solo, ner på onoff och lämnade in min telefon, den är ju helt cp nu. Så nu är man high tech, har tagit fram min gamla 3310:a. Haha. Men har ju snake 2 på de =P Klå de om ni kan. haha. Telefonen skulle ta typ tre veckor att laga, men sist tog det två månader, men glöm att jag tänker vänta så länge igen.

Åkte sedan och tankade Monikas bil, eftersom jag lånat den. Sedan hem. Så nyss har jag vart ner i förrådet med lite saker, ska snart fixa med kläder som ligger över hela lägenheten. Sedan duscha lite och mysa ner mig i soffan med en kopp the. Ska även slå en signal till min Sofia =) Saknar henne.

Ha en bra dag på er nu. Fint väder är det ju, lite kallt, men med rätt kläder kan man ju gå ut =)

// A

090210 - Du får inte -

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
 du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
 för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro.

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

090209 - Måndag -

Ja, haft fullt upp så har inte tid att uppdatera, men tänkte göra det nu =).

Lördag: På kvällen kom Ullis och Anna till mig, var riktigt trevligt, vi kollade på melodifestivalen och sedan satt vi och snackade skit fram till ett lr ngt. Pratade även med dig några ggr. =) Hoppas du hade en rolig helg.

Söndag: Vaknade först vid tio, då gick jag från sängen till soffan och lade mig och tittade på tv. Sedan vid två plockade jag ihop lite saker och sedan gick jag och la mig och sov i två timmar. Var riktigt skönt att bara ha en vilodag. Men vid fyra ringde Monika och då bjöd hon på mat, spagetti och köttbullar =) Gött var det. Sedan vid sju gick jag hem därifrån. Då kom Ida och höll mig sällskap. Vi kollade på tv och sedan blev det Beck. Men såg inte färdigt. för vid nio fick jag mer sällskap. Då kom du =) Jag och Ida åkte och handlade mat åt dig medan du duschade och sedan åt vi lite. Tack för pizzan vi fick =). Skjutsade hem Ida vid halv elva-elva. Kom tillbaka hit och då lade vi oss och sov.

Måndag: Gick upp vid sex och for till jobbet. Jobbade till två, for sedan hem. Sedan kom Jocke och hjälpte mig upp med min bil till Mikael, den startar ju inte =/.. Sedan åkte vi hem till mig och väntade på Ampe som skulle lämna Solo och hämtade Jocke. Medan de tittade vi på Björn Gustavsson. Och nu sitter jag framför datorn. Ska snart ner i tvättstugan och tvätta lite. Kanske träna idag, får se om jag tar mig. Men är jävligt sugen på de alltså.. =)

Nejnej, dags att ta tag i livet lite och promenera till Monika =)

// A

090207 - Lördag -

Hade inte tiden att skriva ngn blogg igår, hade mkt för mig =) Började med att jag på morgonen vaknade, mådde relativt bra, tror det var bra för mig att inte jobba i några dagar. I alla fall så duschade jag, sminkade mig, fixade iordning lite. Åkte och tankade bilen lite och fyllde dunken, sedan for jag och hämtade Mikael, vi for och hämtade lite saker i Born. Sedan till Mora, bytte bil, vidare till Nusnäs och hämtade Ullis. Sedan for vi till Gagnef, lr ja, det var dit vi trodde vi skulle. Mikael skulle köpa en bil, men sedan när vi var i Gagnef så skulle vi visst till Mockfjärd, ja, var bara att köra en-två mil till. Sedan tog det att bra tag innan vi hittade vart vi skulle dit. Mer och mer trötta så hittade vi slutligen rätt. Mikael kollade på bilen och skulle köpa den, när vi såg att det stod på reg-beviset att den var ju lastbilsreggad.. Fan vad besviken Mikael blev, men han ringde Anders, så Anders skulle ha den. Men de får hämta den nästa vecka. Men fan vad arg vi blev på idioten som skulle sälja bilen, för han skulle ju sagt att den var lastbilsreggad..

Vi kom hem vid fem i alla fall, då åkte vi till mamma och jag väntade på Ida som kom med tåget, vidare hem till henne där hennes föräldrar bjöd på mat. =) Klyftpotatis och karré. Jättegott. Efter det for vi till hennes kille och sa hej en vända. Vidare till henne igen och hämtade saker hon glömt. Sedan skulle vi till mig och kolla på film, men hinner bara hem i tio minuter, för MIkael fråga om inte vi ville följa med ut, lr ja, om jag ville köra. Men det kunde bli roligt tänkte vi. Så vi hämtade Mikael, Erica och Putte i Mora. Men på vägen fick vi bensinstopp strax innan OK i Orsa, så vi puttade bilen i tio meter innan det blev nerför, då Ida hoppade in i bilen i farten och vi rullade sakta men säkert till pumpen. =D

Var meningen att vi skulle på ngn fest i Orsa, men var bara bjudet folk så vi orka inte våldgästa. Mikael ringde då Jocke som skulle ut i Bynn. Så slutade med att vi for dit, åkte till hans mormor och skulle hämta baslådan som jag ska köpa av Jocke. Men den fick de tyvärr inte att funka. Så blev fest utan musik. haha. Gick in till Ampe och sa hej en vända, slutade med att Solo stannade kvar, ska väl hämta honom imorrn. Vidare till Åsen en vända, men var dött där, så blev Jimmy. Men då ville de till Orsa, så då skulle vi dit. Slutade med att Jocke följde med, men på vägen till Orsa så ändrade de sig, så det blev Donken och äta lite. Var väl hemma halv tre inatt. Men hade skitkul. Snacka om att man saknat bilfesterna..

Idag vaknade jag vid åtta, skjutsade en kompis en vända, fast min bil startade inte, så fick lov att ringa Monika och låna hennes bil. Hatar att ringa och väcka folk på morgonen. Efter jag skjutsat så åkte jag till statoil och köpte lite saker så jag och Ida kan äta frukost. (Ja, jag hade fullt hus här inatt =D) Sitter och kollar på en film just nu, ska snart äta och sedan duscha. Massa planerat idag, men ändå inget.. hehe..

// A

090205 - Haha -


090205 - Lägenhet? -

Idag har jag gått in på Morastrand och satt upp mig på en etta i Mora. Har tänkt att jag vill bo i Mora där jag har mina vänner, familj och så. Sedan finns allting där, träningen, affärerna och sådant. Och jag kan ju fortsätta jobba i Orsa fast jag bor i Mora liksom. För jag trivs fortfarande inte 100 procent här. Det är inte storleken det är fel på, det är nog de att jag inte bara kan gå till en kompis för de bor i Mora, och resten av Dalarna. Så får väl se vad det blir av de. Ska även kolla lite med privatställen och så. =) Men jag vill fortfarande ha en etta, inget mera. Men då vill jag ha kokvrå så jag får en ordentlig spis. Jaja, det märks vad som blir av det här. Blir ingen flytt förrän Maj/Juni i alla fall. =)

// A

090205 - Torsdag -

Inget jobb idag eller imorrn, mår inget bra. Sprungit på toa fram till två inatt och sedan i morse hela tiden. Så vet inte om jag håller på att få magsjuka, lika bra att ta det lugnt då, för jag ska då fan inte bli liggandes i flera dagar. Hatar det!! Så har sovit fram till tolv, var nyss ut med Solo på en lite längre promenad, blir inte så mkt mera idag. Sova lite och ta det lugnt bara.

Igår var det mysigt, sov inte själv. Så himla skönt att ha ngn bredvid sig igen =) Gjorde världens största misstag bara, kommer aldrig göra om det. Vet inte ens varför jag gjorde det, behövde kanske bara veta. Men det hade jag inte behövt om jag litat på dig från första början. Men aldrig igen, aldrig. Vill inte förstöra ngt. Vill verkligen inte det.

I helgen var det meningen att jag skulle till Borlänge och kikat på brottartävling, men blev inget, var för få anmälda =(. Jag som såg framemot det. Så nu är det till att göra nya planer.. Men men, sånt som händer. Så ska ringa lite kompisar sen och höra om de är sugna på att ta en helkväll med melodifestivalen på lördag. Hade vart riktigt trevligt.. Så får väl se vad som händer och sker..

- Hoppet för oss har fortfarande inte dött -

// A

090203 - Imorrn kommer min Älskling hem -

Ja, har nyss kommit hem från jobbet då, lr ja, för över en timme sen =) haha.
Ska se klart på andra avenyn och sen sova. Ska bli skönt.
Efter jobbet imorrn ska jag hämta min Älskling.
Då kommer Solo hem igen =)
Har saknat honom så mkt när han vart i Bynn hos Ampe.
Men imorrn får jag hem honom igen. Min lilla söta älskling.

// A

090203 - Tisdag -

Igår då så skulle jag och Mikael till Bynn och sladda. Innan det hjälpte Monika mig att starta min bil. Sedan for jag upp och hämtade Mikael, tyvärr hittade vi inget slutsteg som funkade =/. Men men, shit happens. På vägen till Bynn fick Mikael mess av Putte och han ville följa så då for vi till Mora och hämtade honom. Sedan i Bynn så ville Jocke följa oxå, så då plockade vi även upp honom. Var skitroligt att ut och sladda igen. Var så länge sedan. =) Sedan skulle vi försöka sladda ner en varningstriangel och då stannade Jocke bilen för det var Mikaels tur att köra, och då såg de att jag inte hade ngn luft i framdäcket. haha. Skitnervösa blev alla och vi började sakta köra ner på Bynn, vi tog oss dit, pumpade däcket. Skjutsade hem Jocke och sedan för vi andra till Mora. När vi kom till Mora så åkte vi och kollade luften i däcket och det var fullt, så var inte punka i alla fall. Snacka om glad man blev då. Så skjutsade hem Mikael och Putte och sedan för jag hem.. Satte mig vid datorn en stund och sedan lade jag mig och sov.

Klockan började ringa vid sex i morse, kvart över sju tog jag mig upp. Haha,. Fan vad jag hatar att gå upp på morgonen. Men men, jobbar man så gör man. Så jobbade till två och efter det for jag till mamma och lämnade tvätt, hon kunde tvätta den åt mig så jag kom i kapp, snäll som hon är. För alltid när jag har tvättid så får jag jobb och knappast att jag säger ifrån mig jobb för en tvättid liksom. Så då kunde mamma tvätta den åt mig =) Så nu har jag nyss kommit hem och ska snart vidare till nästa jobb. Börjar fyra och slutar åtta. Kort pass, men alltid ngn x-tra krona. =)

Nu ska jag titta på tv så tiden går så jag kan komma hem sen. Ikväll blir det nog lite toast, köpte ost och skinka igår liksom =P

// A

090202 - Bynn & Sladda -

Blev ingen bio idag =( Tråkigt. Men men, shit happens. Idag har jag jobbat i alla fall, kom hem vid tre. Så nu sitter jag med färg i håret, fick nå ryck på ICA och köpte hårfärg. Får la se hur det blir. Hoppas det blir bra i alla fall. Vid fem kommer Mikael till mig, då ska vi åka och leta slutsteg och se om vi får igång ngn musik och sedan far vi till Bynn och åker lite på isbanan. Ska bli roligt. Är ngt jag längtat länge efter =).

Måste bara skriva om hur underbar min mamma är och hur mkt hon ställt upp för mig dessa månader. Inte för att hon inte jämt ställer upp, men hon behöver lite uppskattning oxå och jag vet ju att hon läser detta. Hon är en som alltid finns där, jämt, vad som än händer. Under dessa månder har hon ställt upp med pengar, med skjuts, med bil och tusen saker mera. Hon kan man alltid ringa till, dag som natt, vad det än är. Och det är det bästa med henne. Hon är världens bästa =) Och jag älskar verkligen henne.

// A

090201 - Hjälp mig ut ur mörkret -

Som jag skrev sist så skulle jag fixa lite och sedan hänga tvätten, inget av det blev av för jag somnade i soffan. =D haha. Så kom nyss hem från jobbet, hamnade framför datorn, men ska väl strax ta tag i de där sakerna. Kom på att jag just inte ätit ngt idag heller, typ två knäckebrödsmackor och lite saft. "/ Inte bra alltså, inte bra. Men men, shit happens, blir ju smal i alla fall =P haha. Nej om man skulle ta tag i de där sakerna nu då?

Kom, kom och hjälp mig ut ur mörkret,
kom tillbaks och hjälp mig hem igen,
djupt inom mig hörs den,
ta mig hem.

// A


090201 - Söndag -

Jag sov hos mamma inatt, orkade inte vara ensam hemma. Kände mig så ledsen, men kunde inte komma fram till varför.. Så hon kom och hämtade mig. Jag hade ju tvättid i morse, men tog med mig det viktigaste till mamma och då tvättade hon åt mig snäll som hon är =) Vid tio vaknade jag och gick upp. Sedan hjälpte jag min bror att ändra lite i hans rum med att byta ut sängramen och så. Efter det var två maskiner tvätt färdiga, så då tog jag med den och mamma skjutsade hem mig. =) Så nu har jag nyss kommit hem, ska väl hänga upp den blöta tvätten snart och fixa lite. Inte är jag ngt hungrig heller så äter kanske lite på jobbet sen.

Imorrn så ska jag kanske på bio. Pratade med Ullis om den, och hon och Robert ville se den. Så ska väl försöka få med mig dem två redan imorrn =P På valkyria, den verkade så bra.

Jobbar till tio ikväll och sen blir det nog raka vägen hem till sängen. Var då skönt att sova ut i morse. Kände mig riktigt utvilad och pigg. Har börjat sova ordentligt på nätterna igen och det är då guld värt.

Längtar tills nästa gång =)


Rädslan finns där, den där rädslan om att det kommer bli som sist. Snälla, visa mig fel. Jag vill inte ha rätt denna gången, jag vill verkligen inte det..

// A