Ipad 4 :D

I tisdags hade jag ljusparty, var roligt, det kom fler än jag trodde. Men det bästa var efter, då kom min man hem :D. Onsdagen spenderades i Mora. Besiktade bilen, jag och Sandra bakade tårta till min bror som fyllde år (min syster fyller också, men bor lite för långt bort för att få tårta) och fikade hos mamma. Anton fick somna hos mamma, för klockan nio var vi på bio. Fast and furious 6. Var så bra :D.
 
Igår så var vi mest hemma, tränade på förmiddagen, till Emelie på eftermiddagen. På kvällen klickade jag hem en ipad 4 (om den heter 4, vet jag inte, så 4th gen så antar) :D. Så nu längtar jag tills min leksak kommer :).
 
 
Idag har det vart en utedag. Finväder så bäst att passa på. Nu blir det jordgubbar framför en film med min man.
 
-Annelie-

Älvdalen

Då var man hemma i huset igen då. Det första jag gjorde var att packa upp allting för att sedan damma och dammsuga. Hatar damm och det verkar föröka sig snabbt om man inte rör sig i huset på några dagar. När det var gjort var klockan halv nio och Anton var fortfarande vaken, så pyjamas på honom och lite välling så somnade han fint i sängen :).
Igår var jag och Anton till Orsa och kikade på cruisingen, träffade folk och raggade i Mikael och Sandra raggarbil, Anton har inte riktigt förstått det här med att kolla på bilar och njuta, han var mer intresserad av Sandras solglasögon :P. Vi var inte där så länge, var hemma runt elva. Då la sig Anton fint i sängen och sov ända till åtta imorse. Det är så bra med Anton, man han ha med honom överallt och han är glad och med. Aldrig gnällig och grinar. Utan blir han trött så somnar han och sover en stund.
Imorse däremot så sov han ikapp lite på förmiddagsluren, han sov från kvart i tio till kvart i ett. Så det behövde han väl.
När han fått lunch så for vi till Skattungbyn och grillade med mina syskon, mamma, hennes karl och hans föräldrar.
 
Nu är det även klart att vi flyttar till Mora, förhoppningsvis inom ett halvår. Så skönt och ingen längtar mer än mig :D.
 
Sängen kallar på mig nu, skulle ha sett ett avsnitt gossip girl, men fastna framför datorn och blev så trött. Plus att sover jag nu går det fortare tills min man kommer hem på tisdag natt :D.
 
Första gången Anton satt i denna raggarbil var hos mamma en dag,
han satt still i kanske två sek innan han började med massa annat :P.
Jag i lördags.
 
-Annelie-

4 dagar

I onsdags så tog jag och Anton vårt pick och pack och for till Mora. Vi har bosatt oss hos mamma till söndag eller måndag. Hon ska vara i skattungbyn och vi bor då i mammas hus med Viktor. Här finns altan med tak, riktig gård och annan frihet än i Älvdalen. Längtar så tills vi flyttar tillbaka till Mora. 
Idag for jag ner på Mora en vända, fick med mig lite hem :). Igår var jag på Kappahl och handlade med :P. Nu är sommaren här, då vill man ha nytt. Resten av dagen idag har vi spenderat på altan. Anton leker så fint och jag får sitta och läsa en tidning i lugn och ro. Jennifer och Melvin kom förbi en vända med.
När hon åkt så dök Mikael och Sandra upp. Åkte även till dom en vända innan Anton skulle hem och sova. Nu på kvällen så har jag spelat tv-spel med Viktor. Om en timme tänker jag gå och lägga mig, har lagt mig så sent sista kvällarna nu, så har vart med död än levande när Anton velat upp.
 
Ute på altan med min älskling :)
Anton fick 4 pyjamasar med korta ärmar och ben. En dress att ha nu i sommar.
Och så en skinnjacka jag kollat på i evigheter :D
Jag fick leggings, en randig långklänning och en tunika :P.
Och underkläder som inte är med på bilden.
 
Nu längtar jag till vi ska åka till Uppsala den 5 juni. Min kusin tar studenten, men ska inte var hos honom förrän fyra. Så vi åker tidigare och shoppar lite först :P. Hade kunnat köpt en massa mera nere på Mora, men vill kolla i Uppsala först, finns säkert annat där :).
 
Nu är det bara 4 dagar kvar till min man kommer hem :D. Jag längtar som bara den att få kramas igen :).
 
-Annelie-

Eurovision contest

Igår var vi till Falun, var dags för Anton att få rör i öronen. Trodde det skulle ta tid och vi skulle vara där länge. Åkte hemifrån halv sex, hämtade Jennifer och Melvin i Mora. Även Sandra liftade med oss till skolan. Hade tid i Falun halv åtta och Anton skulle opereras på förmiddagen någon gång. Hör och häpna, knappt hade vi satt oss i väntrummet förrän vi fick träffa läkaren, vidare upp på rummet, bytte om på Anton, gav han tablett. Då var klockan kanske åtta, kvart över kanske. Ner på operationen, fick komma in på en gång. Strax efter nio var vi uppe på rummet igen. Då hade jag suttit med Anton på uppvaket en stund innan. Uppe på rummet så fick han äta och klä på sig. Han var pigg och glad hela tiden. Tio i tio fick vi rulla hemåt. Så gick väldigt snabbt. Tror både jag och Jennifer var chockade :P.
Det hade gått bra att sätta in rören, de hade sugit ur vätska ur ena örat för det var så mycket och trögflytande, i det andra örat så var det inte så mycket, så fatta det som att det skulle försvinna av sig självt nu.
 
Väl hemma så stannade jag hos Jennifer en stund innan jag for till mamma. Hade lovat Peter att köpa pizza, så gjorde det. Anton var lite gnällig så var hemma fyra. Då var vi på bron och lekte tills han skulle sova för kvällen :).
 
Före operationen, minsta tröjan de hade till honom :P.
 
Anton gick och la sig tidigt igår, så han vaknade redan tjugo över fem imorse. Var bara att gå upp då, men var ganska pigg :). Bestämde mig för att åka till Mora och shoppa lite. Så när Anton sovit igen så for vi. Först till mamma och lämnade Solo, gav Anton lunch där också. Så for vi ner på Mora, gick en vända till mammas jobb och se hej. Var väldigt skönt att gå själv på Mora, kunde verkligen kika på bara det jag vill, pröva kläder i lugn och ro. Så spenderade två timmar där. Hittade lite smått och gott faktiskt :).
När jag var klar så for vi till mamma. Satt på hennes altan, Anton lekte på golvet och jag njöt av en tidning i soffan :). Åt middag där, klockan hann bli sex innan vi rullade hemåt. In på Ica och handlade. Anton somnade i bilen, så väl hemma så var han pigg. Så han la sig först vid halv nio, tjugo i nio. Kanske han sover till åtta imorgon (drömma kan man ju). Känns som det gör inget om han somnar senare nu på sommaren, man kommer vara ute och göra en massa i alla fall och det är varmt :).
Nu ska jag väl se eurovision finalen med Mikael och Sandra, trevligt med sällskap :).
 
Anton fick shorts, byxor och bodys. Sommarkläder behövs nu :)
Och ett par sandaler, han kan ju inte gå i gympaskor hela sommaren :).
Till mig köpte jag två tunikor, en klänning, billiga baslinnen,
en t-shirts och smink :).
Nu behöver jag bara någon kjol, långklänning och shorts.
 
-Annelie-

Och så var det bara 2 kvar..

Inatt åkte Jocke till Norge, denna vända var han bara hemma 2 veckor. Men är bra att han åker nu, visserligen blir han borta över midsommar, men han kommer hem samma vecka vi ska till Västerås på Power meet, självklar kommer han hem om 2 veckor också, men vändan efter det pratar jag om nu. Så det är skönt att han kommer hem till Västerås, vill dit i år igen. Ska bli roligt att se om Anton är något mer intresserad i år :).
 
Jag har haft en riktig fixardag, när Jocke åker så städar jag. Innan träningen hann jag köra två tvättmaskiner och elda. Var iväg på träning, handlade på vägen hem. Väl hemma var det byte av tvättmaskiner och torktumlare, allt som allt blev det 4 eller 5 maskiner idag. Men nu är tvättkorgarna tomma :). Har även dammsugit, tog soffan då med. Våra djur lossar hår, men nu ska det vara borta. Hatar att ha hår överallt. Vattnat blommorna, diskat, duschat, ätit jordgubbar, städat Antons rum. Lagat middag, pannkakor blev det idag. Så nu har jag en massa torr tvätt som väntas på att vikas i soffan, men det orkar inte jag göra idag. För när Anton lagt sig så satte jag mig i soffan och somnade nästan. Så ligger nu i sängen och ska sova.
 
Vart väldigt förvånad idag, gav Anton lunch vid tolv, då var han trött efter det så bytte blöja på honom och tjugo över tolv så la jag han i vagnen. Han somnade på en gång och sov till tjugo över två. Vart hur chockad som helst, han brukar sova max en timme fast han sover dåligt på förmiddagen. Hoppas han sover så varje dag, han verkade då behöva det idag.
 
Jag känner att jag skriver osammanhängande och hoppar hit och dit.
Så avslutar med ett kort på min älskling.
Han tänkte följa med pappa till Norge, men jag höll honom hemma :).
 
Godnatt!
 
-Annelie-
 

Och tiden räcker inte till

Tiden räcker som vanligt inte till för att jag ska sitta framför datorn och appen till bloggen suger ju så den tog vi bort. Men nu har jag en stund över.
Vi har hunnit med att titta på majkase den sista april, Anton var så fascinerad av elden, han kunde inte sluta titta på den :). Det var jag och Anton som tog en promenad till elden och träffade Jimmy, Ida och deras Kalle. Jocke var på väg hem, han kom hem vid tolvtiden på natten. Så då låg vi och sov :).
Sedan har vi haft kalas för Anton, då släkt och vänner kom och firade honom :). Han fick mycket fint, kläder, uteleksaker som bestod av allt möjligt, gunga, bord, stolar och parasoll i barnstorlek, skottkärra, hink och spade. Pengar fick han, skor, handduk, sängkläder. Allt möjligt, lite inneleksaker. Säkert mer som jag inte kommer ihåg nu. Det var ett lyckat kalas. Jag bakade tårtor, en egen till honom självklart, fyller man 1 så ska man ha egen tårta. Han åt inte så mycket, kladda mest, sen blev han trött mitt i kalaset och lade sig och sov. Det får man när man är liten.
Har inte några bilder på datorn, de sitter på kameran fortfarande, så tar ett från instagram nu.
 
En av tårtorna jag bakade och bjöd på.
Hallonmousse i ett lager och dumlefluff i andra.
Var riktigt god :).
 
I söndags hann vi med en tur till marknaden. Blev lite smått och gott därifrån med. Mest till Anton, dels mössan har på sig på kortet längst ner:). Riktigt fint väder, först marknad där Anton skötte sig exemplariskt. Stolt över min kille!. Sedan varma mackor på kvällen innan det blev en film och sist sängen.
 
Igår så blev det riktigt sommarväder ute, så efter jag gjort läxan som vi fick förra veckan på träningen så var vi var faktiskt ute hela dagen och kröp runt i gräset och lekte. Anton stoppa stenar i munnen hela tiden som han fick spotta ut. Så nu förstår han vad spotta ut betyder, men han verkar inte förstå att det inte ska fortsättas stoppas in. På eftermiddagen så testkörde vi min nya cykel som vi även satte på cykelstolen på :). Jag tror han tyckte det var roligt, lite läskigt ibland, men han blir nog van snart.
 
Min fina cykel och Anton i stolen, där var vi på väg hem igen.
Då somna han i cykelstolen, det lär väl vara godkänt då?
 
På förmiddagen idag var jag iväg och tränade, det lär kännas imorgon. Känns redan nu. Resten av dagen spenderades ute, blåste lite och solen gick i moln ibland. Men ska inte klaga, var riktigt skönt att vara ute. Vi satte även upp gungan på bron så Anton fick gunga. Det tyckte han var roligt :).
 
 
Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Gossip Girl innan jag lägger mig. Jocke är i garaget och fixar med bilen. Han dyker väl upp till slut han med. Nu fick ni lite uppdaterat i alla fall.
 
-Annelie-