3 dagar!!!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills min man kommer hem. Men det känns som många fler. Hoppsa dessa 3 dagar går fort. Tycker i alla fall att helgen rullat på snabbt. Har spelat spel med folk hela helgen och idag var jag på en till barnprylsförsäljning, köpte inte så mycket, någon body och pyjamas i strl 74, han har redan så mycket i 62-68 :P. Och om ett tag lär han ska ha 74 :S.. Usch vad snabbt det går. I fredags blev han 5 månader. Känns som det var igår man hom hem från bb.
Annars så i veckan har jag tränat en dag, skulle ha tränat i torsdags också, men var helt trött och helt slut så orkade inte. Även fast att Anton är världens snällaste och världens bästa så blir jag trött av att inte kunna gå på toa utan att lyssna på honom :P. haha.
Världens sötaste och underbaraste ♥
 
Nu ska jag läsa lite bloggar och beställa en namnnapp åt Anton :P. De är ju så söta så vill ha en :D.
 
-Annelie-
 
 

Det är bara måndag :(

Usch ja, en och en halv vecka kvar tills Jocke kommer hem. Snacka om att jag längtar. Men vi klarar oss så bra så jag och Anton ensamma. Tur man har en sådan snäll och underbar kille. Vet inte vad jag skulle gjort om inte Anton kommit till oss. Han betyder verkligen allt. När man var mitt i allt med IVF och så så trodde jag aldrig jag skulle klara det. Men är så värt det, så värt flera års väntan på honom :). Men sen är jag som jag är, längtar redan till syskon, så bara börja spara pengar och hoppas på det bästa. :).
 
Idag bestämde sig herrn i huset att vakna halv sju, usch sa jag. Men var bara att gå upp klockan sju och ge honom mat, strax efter det så somna han om. Men jag kände inte för att sova så åt frukost framför andra avenyn. Sedan satte jag igång med att damma, dammsuga, vika tvätt, städa under diskhon (som för övrigt måste göras oftare) och plocka på här hemma. Halv tio var jag klar och dags för Anton att vakna igen. Klädde på honom och la han i gymmet och mig i soffan. En timme senare ville han ha mat. Kände inte för att sitta hemma så ringde Peter som kom, vi skulle gå och handla men kom bara till Bvc, hade glömt min jacka där förra veckan. Efter det gick vi hem igen och tog bilen :P. Ville på expert och kika. Dit ska jag tillbaka, de sålde disneyklassiker för 50:-, men visste inte vilka jag hade eller inte så köpte inga idag.
For och handlade och sen hem. Gav Anton gröt som han för övrgit spotta ut mer än han svalde idag :P.
Anton somnade och sov två timmar, jag la mig i soffan, allt var ju redan gjort så hade inget bättre för mig. När han vakna så fick han mat innan jag lagade till mig.
Och nu på kvällen så har jag vart ute och gått, la Anton i vagnen så han somnade när vi gick och vaknade lagom tills vi kommit hem. Nu ligger han bredvid mig och luktar bajs, så ni kan ju räkna ut vad jag ska göra nu. :)
Sedan så blir det soffmys resten av kvällen :).
 
-Annelie-

Tråkiga dag!

Nej usch vilken tråkig dag. Började med att Anton vakna sju, han brukar sova till åtta minst. Men upp och ge honom mat, sen sov vi till tio. Så det var ju skönt.
Mamma ringde och väckte oss, hade säkert sovit längre annars :P. Gick i alla fall upp och åt frukost, skulle ju börja med dieten som innebar en svart kopp kaffe och en sockerbit till frukost. Men fy fan säger jag bara. Efter första klunken kaffe så trodde jag att jag skulle spy. Så blev en kopp the med knäckebröd till. Sa ju det, karaktär är inte mitt andranamn. Men har i alla fall ätit frukost och lunch idag, ska laga middag sedan.
Klara som jag suttit mycket barnvakt åt förut var hos sin farmor som bor två gator bort, så hon kom förbi och sa hej en vända.
Anton fick mat vid elva, vid tolv däcka han, så la han på mage i sängen, när jag kolla till honom sen så låg han på sidan och sen låg han och prata när han vakna, så gick in dit och då låg han på rygg och kolla på sängmobilen. Så nu vänder han kanske på sig snart :P. Trodde det skulle ta ett tag till. Nu ligger han på mage i gymmet och jag ska strax ner och göra gröt åt honom.
Annars så funderar jag på om vi ska till Antons mormor och hälsa på idag. Älskar att skriva mormor :p. haha.
 
-Annelie-

Ett tag sedan.

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men har inte haft så mycket att berätta. Dagarna rullar på. I onsdags for Jocke till Norge, till Bergen rättare sagt. Så han blir borta i två veckor, sen hemma två veckor osv. Så han ser vi först 3:e oktober igen. Längtar redan.
Idag var det barnprylsförsäljning på Skeer, så for dit en vända med Hillevie, hittade en massa saker till Anton. Han har så mycket kläder i 62 och 68, så köpte bara lite i den storleken och resten i 74, ett tag kvar till han ska ha det, men lika bra att passa på när man får så mycket för pengarna. Köpte för 310kr. Så var en billig shopping :D.
 
For hit sedan och åt lite innan Hillevie fick lov att åka hem med Lotta (en tjej hon sitter barnvakt åt). Jag gav Anton mat och la honom en stund, passade på att titta på andra avenyn då. När Anton vaknade sedan så fick han ligga i gymmet och jag tänkte fortsätta se på andra avenyn, men Anton har kommit på hur man "pratar" så han överrösta teven vilken ljudvolym jag än hade :P. haha.
 
Nu har Anton gått och lagt sig, jag ska gå med hunden och sen blir det andra avenyn tills sängen kallar på mig med.
 
Lite bilder på allt som handlades idag:
 
Allt detta för 310:-, det är väl bra?
 
Bilder på prinsen sista tiden:
 
 
Jag är nyklippt:
 
 
Imorgon ska jag börja på äta rätt, tänkte börja på en diet men då den innehåller kaffe och jag avskyr kaffe så plockar jag bort den delen och går bara efter lunch och middagstips. Ska träna också så måste ha näring, finns ingen i dieten och med rätt träning och mycket mindre onyttigt så ska bebisfettet bort!!
 
Nu ska jag dricka upp den sista powerkingen och sen se andra avenyn och ladda upp inför imorgon, ska dricka kaffe (blääää), men vad gör man inte för att testa.
 
Saknar min man.
 
-Annelie-
 
 

Snart helg igen.

Så har snart en vecka till gått. Inte så mycket som hänt, ätit onyttigt och vart allmänt lat. Fy på mig. Men nästa vecka ska jag träna, känner mig pigg igen :D. Ska bli roligt. Är ju fyra pass i veckan nu, men ska satsa på två. Är så otränad så lika bra att börja lugnt.
Annars så sover jag urkasst på nätterna, vet inte varför. Hoppas det går över snart. Gick upp vid halv åtta idag, myste på i soffan med Anton och Jocke tills Anton somna om igen, då passa vi på att äta frukost och plocka lite. När prinsen vakna igen så fick han mat och vi myste på golvet. Han älskar när man sjunger för honom, så lika bra att passa på innan han kommer på vilken kass röst man har :P. haha.
När det var dags att sova för prinsen igen så la vi honom i vagnen och gick ut och gick. Gick ca 6km sammanlagt, finns en runda som går via maxi och willys, så passa på att hämta paket och handla samtidigt :).
Väl hemma igen så blev det inte så mycket. Björne kom hit och Peter kom med glass :P.
Nu har Jocke och Björne åkt iväg en vända och jag sitter med ansiktsmask och hårinpackning, har blivit så torr i hårbotten och kliar, så frågade Jennifer vad man skulle göra. Fick tipset om hårinpackning, så testar väl det och då var det lika bra att göra en mask också :P. Vill duscha av mig det nu, men Anton ligger i gymmet så vill helst ha hem Jocke först. Så får väl se om de dyker upp snart.
 
Imorrn ska vi på möte om kontaktfamilj, inte åt oss, utan om vi ska ha ett barn här varannan helg. Så blir tidigt morgon för oss alla :). Men det är vi väl vana vid nu :P.
 
-Annelie-

Gnällig bebis :P

Förkylningen börjar nu släppa, så förhoppningvis så kan jag börja träna snart. Men hostan sitter i. Så väntar någon dag till. Annars så har vi börjat med smakisar åt Anton, han har fått gröt i två dagar nu och det verkar ha gått bra med magen. Han äter så bra så. Hälften utanför såklart, men det hör väl till :P. Men nu på kvällen så blev han jättengällig och grina och var allmänt gnällig. Vet inte varför, men tror det är magen som spökar som alltid. Hoppas bara det går över snart.
Mamma var här en vända med, jag har försökt gjort pure av morötter och majs, men blev inget bra, kom fram till att min stavmixer var urkass :P. Så slängde den och körde med mixern istället. Så nu vet jag hur man gör.
Nyss tittat på ung och bortskämd och gud vilka jävla snorungar, dom kan ju inte vara friska i huvudet :P. eller, nja, de har väl bara blivit fel uppfostrade av föräldrarna tyvärr. Så ska inte Anton bli :P.
 
Nu blir det Svenska hollywoodfruarna och sen kanske en film eller sängen.
 



Så vacker när han äter :D
 
-Annelie-

Det är dags för lördagsmys :D

Jocke har nu också blivit lite förkyld, hoppas på att Anton får klara sig. Igår så var Anton med sin moster Hillevie. Jag och Jocke skulle på bio, mysigt att gå med bara honom. Anton sov kvar hemma hos Hillevie. Så efter bion blev det en skogstur, var skitroligt, så roligt när man bli räddare och räddare och man skrämmer upp varandra i bilen :P.
Vi gick och la oss i tid, men när jag vakna vid halv åtta imorse så var jag bara upp på toa och sen kände jag att jag ville sova mera. Nästa gång jag vaknar så är klockan halv tolv(!). Jocke hade också precis vaknat då :P. Så klädde på oss och åt frukost innan Hillevie kom med prinsen. For ner på Mora en vända och kikade lite, var även förbi Busk och Jennifer en stund innan vi for hem och lagade mat. Idag blev det hamburgare med mos :). Anton har nu gått och lagt sig, vi har tittat på en film och ska snart se nästa. Myskväll med andra ord, men skönt det så man kanske piggnar på sig mera.
 

Annars så längtar jag ihjäl mig efter flytten, tycker inte om att man ska få lov att vänta, är en sån person som vill flytta på en gång. Känns ju så onödigt att göra något i denna lägenhet nu när man vet att man ska flytta :P. Men med två månader kvar så kommer jag fortsätta hålla det rent och fint ett bra tag till. Kommer inte börja packa förrän ca två veckor innan flytten går. :).
 
Nej. nu dags att sätta på filmen.
 


Äkta kärlek ♥
 
-Annelie-

Lista när jag har tråkigt :P.

Allmänt...
 
1. Ditt namn? Annelie.
2. Ålder? 24.
3. Vart bor du? Mora.
4. Bor tillsammans med? Min man Jocke och vår son Anton.
5. Husdjur? Ja, hunden Solo och katterna Flisan och Tussa.
6. Färg på ditt hus? Rött.
7. När är du född? 1 september.
8. Jobb? Är mammaledig just nu, annars så jobbar jag som vikarie inom barnomsorgen.
9. Studier? Gått Barn och fritid på gymnasiet och utbildat mig till USKa efteråt.
10. Bil? En passat och en polisbil :P.
 
Dagens...
 
11. När gick du upp i morse? Halv 12 :P.
12. När ska du sova? När jag blir trött, så inte alltför sent.
13. Duschat idag? Nej.
14. Kramat någon idag? Ja.
15. Pussat någon idag? Ja.
16. Vad har du ätit idag? Smörgås och youghurt till frukost och hemmagjorda hamburgare m. mos till middag.
17. Dagens klädsel? Leggings, linne, tröja och sjal.
18. Dagens filur?
19. Dagens sötnos? Anton :)
20. Dagens roligaste? Anton när han försöker bajsa och tar i så han nästan grinar, ja, det är väldigt synd om honom, men han ser så söt ut :P.
 
Vem...
 
21. Har du många vänner? Nej.
22. Hur många har du kysst? Vet inte.
23. Vem kramade du senast? Anton.
24. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen.
25. Har du pojk-/flickvän? Ja.
26. Vem pratade du med i telefon senast? Hillevie.
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Hillevie som skrev jävla sömntutor :P.
 
Bästa...
 
28. Film? Kommer inte på någon nu :P Finns många bra.
29. Låt? Vildsvin - saga utan lyckligt slut. ( bara för jag läste på din blogg Fia så börja jag lyssna på den igen :P, så just nu är det den)
30. Mat? Husmanskost
31. Dryck? PowerKing just nu (måste sluta, alldeles för beroendeframkallande och onyttigt)
32. Färg? Svart
33. Stad? Ingen aning
34. Land? Sverige såklart :D.
35. Ämne i skolan? Gymnastik var det bästa :D
36. Människa? Min man :)
 
Senaste...
 
37. Personen du tänkte på? Mamma faktiskt :P
38. Personen du pussade? Anton
39. Gången du spydde? Under förlossningen och under hela graviditeten
40. Gången du grät? För någon dag sedan.
41. Pizzan du åt? I tisdags
42. Gången du var i Göteborg? Förra sommaren.
43. Gången du var i Stockholm? Kommer inte ihåg.
44. Gången du var hög? Har aldrig vart hög.
 
Antal...
 
45. Personer du älskar? Min man, Anton och min familj :).
46. Personer du hatar? 1 jag verkligen verkligen hatar, annars tror jag bara att jag tycker mindre om dom.
47. Antal barn du vill ha? Minst 2, men det får vi väl se.
48. Glassar du ätit på en dag? Typ tio tror jag, några år sen jag köpte en massa glassar på Willys och dom tog slut :P.
49. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen.
50. Gånger du haft minnesluckor? Några gånger efter någon fylla tror jag :P.
51. Gånger du varit hög? Aldrig.
52. Personer du saknar just nu? Ingen.
53. Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång, men som tur var så blev det helt igen :).
 
Vem...
 
54. Vill du krama nu? Jocke.
55. Ska du träffa imorgon? Ingen speciell vad jag vet.
56. Sjöng du senast för? Anton älskar Imse Vimse Spindel, så den sjunger vi dygnet runt :D.
57. Hade du senast en msn-konversation med? Jocke när han var i Norge.
58. Spelade du tvspel med senast? Jocke tror jag, eller själv, blir så arg när han gör fel, så ingen som vill spela med mig :P.
59. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Jocke.
60. Vill du kasta en sten i huvudet på? Några stycken kanske.
61. Förtjänar att dö? Många.
62. Är söt? Anton.
63. Vill du sova med inatt? Jocke.
 
Vad...
 
64. Gör dig glad? Roliga saker.
65. Gör dig ledsen? Mycket.
66. Vill du helst göra nu? Flytta, men är två månader kvar :(.
67. Önskar du att du slapp göra? Snora.
68. Vill du ha nu? Nässpray och panodil.
69: Önskar du dig i födelsedagspresent? Vet inte, pengar som vanligt, eller i alla fall att släkten kommer ihåg det. (ja, några glömde).
70. Längtar du till? Flytten, att få göra mysigt i huset, att få förändring.
71. Tycker du om dina betyg? Helt okej.
72. Ångrar du i ditt liv? Nja, ångrar och ångrar, gjort är gjort, men skulle säkert vilja ändra en massa.
73. Är det bästa som hänt dig? Anton :)
74. Hur mycket är klockan? 20:03


-Annelie-


Så fucking surt så det är inte sant!!

Denna vecka blev Jocke hemma från Norge, så då såg jag framemot att få en massa fixat, jag skulle träna brottning 3 gånger denna vecka och verkligen komma igång. Vad händer? Jo, i måndags sa det pang och jag blev smällförkyld. Så ingen träning för mig denna vecka och dagarna spenderas i soffan och jag försöker piggna på mig med nässpray och panodil. Så det suger ju.
Och även om jag och Jocke kan gå varandra på nerverna när båda är hemma 24/7 så är det skönt att ha honom hemma varje dag, för han hjälper mig med Anton. Så behöver inte jag vara uppe i honom hela tiden. Vill verkligen att han ska slippa bli förkyld, så hoppas han klarar sig.
 
Nu ligger han och sover, Jocke har åkt iväg med Björne, hoppas lite på att han hinner hem innan Anton vaknar, ska lägga mig i soffan och vila. Är trött för vaknar av hostattacker på nätterna :(.
 
Bilder på min underbara prins.
 



 
-Annelie-

24 år idag

Igår vad vi på Ikea med Björne och i Sandviken hämta vi bästa Fia :D. Har haft skitroligt hela dagen. Handlade lite smått och gott, dels en matstol till Anton :). Annars så slänger jag in en massa bilder som får tala för sig själv :P.
 


 
Idag gick jag upp vid åtta, Jocke tog Anton på morgonen. Så morgonen börja med en tårtbit och presenter av Jocke :D. Fick ett fotspa och en filt med armar och ficka på. Jättefina presenter. Sedan myste vi på i soffan medan Anton sov. Duscha, åt frukost och fixa på lite., När Anton vakna så gav vi honom mat innan vi tog en promenad till willys och handla inför grillningen ikväll.
Nu sitter vi i soffan och kikar på Ronny och Ragge lite.
 


Presenter och tårta jag fick av älskling :)
 
-Annelie-