Tisdag

Idag gick jag upp tidigare, strax innan åtta faktiskt. Men gick bara till soffan och åt frukost. Sen satt jag där och gäspade, fan att jag ska vara så trött hela tiden.
Men har i alla fall gått med Solo, startat en tvättmaskin som ska hängas nu och ska starta en till då. Sen har jag fixat med kattungarna, de kan nu gå ut ur kartongen, så har ställt dit kattlådan och visat dom den, så nu hoppas vi dom använder den. Sen har jag visat dem vattenskålen. Ska köpa mat och visa dom snart också. Shit, på söndag är de fyra veckor redan.
Jag har Kalle idag med, så ska snart gå ut med dom en vända, för sen ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på film. Händer inget idag just, ska träna hemma idag tänkte jag.

-Annelie-

Bildbomb

Idag vaknade jag haölv tio, fast jag lade mig nio igår kväll. Jag behövde kanske sova då.
Jocke åkte vid halv sedx imorse, saknar honom redan :(. Men bara tre nätter sen kommer han hem :).
Annars idag så ska jag snart ner på Mora och fixa lite, sen ska det städas och donas här hemma. Håller på att tvätta för fullt, så ska vänta på att jag kan byta tvättmaskin innan jag åker bussen ner på Mora. Jocke har bilen denna vecka, så jag får klara mig utan. Men det går så bra så.
Igår fick jag jobb så jobbade först på morgonen, sen så for vi och tränade. Var hem och duschade innan vi for ner på Mora och kikade på julskyltningen. Var mysigt att gå där bara jag och Jocke :). Sen for vi hem och spelade binglotto en stund. haha, vårat nya söndagsnöje. Tände första adventljuset gjorde vi med :).




Såhär mycket såg man framför sig när vi var på väg till Ikea i lördags :)

Det här handlade jag på Valbo köpcentrum, skön tröja och halsduk

Handlade även en svart lång tröja

Igår på julskyltningen så blev det nya underkläder och mysstrumpor,
Jocke köpte nya vantar :).

-Annelie-

Oj

Vad länge sedan jag skrev. Men har inte orkat.
Igår så hade vi en lugn dag faktiskt, jag gick upp vid åtta, Jocke kom inte upp förrän halv tolv. Då fick han äran att diska och dammsuga medan jag gick med Solo och bäddade sängen, bra uppdelning tyckte jag :D haha. Efter det så satte han sig och spelade dator en stund. Jag gjorde färdigt ett skolarbete och åkte med det till skolan.
Vi var och handlade på eftermiddagen sedan, skönt att ha det gjort. Nu räcker det en vecka.
Var även in på Dollarstore och handlade julpynt, så nu är det ännu mer julpyntat här hemma :D.
Mer ska det bli :P. Ni får se kort när det är helt klart.
Annars så var vi till Jennifer och Busk på kvällen och gjorde paj och kladdkaka och fikade.

Idag gick jag upp halv sju, så har sminkat mig och ätit en stadig frukost så nu klarar jag mig till lunchen. För nu ska vi fara till Ikea och vara borta hela dagen :D.

-Annelie-

Onsdagskväll

Kom hem från jobbet halv fem, fick sluta tidigare. Då satte jag igång att fixa lite, hänga tvätten som var klar och startade en till maskin. Sen gick jag igenom räkningarna så man har lite koll på hur mycket av lönen som försvinner. Men det såg ganska okej ut. Får se imorrn.
Sedan lagade jag mat, blev fiskpinnar och mos med en knäckebrödsmörgås till middag. Var riktigt gott.
Efter det satte jag igång att plugga. Så nu är jag färdig med alla arbeten som ska vara färdiga tills imorrn. Så nu kan jag ta kväller. Min kväll kommer se ut som så att jag ska snart lägga mig i ett skumbad och bara njuta med en ansiktsmask och nyaste veckorevyn :). Sen bäddar jag ner mig i sängen och läser en bok.
Klockan ska ställas på halv sju imorrn så jag kommer upp i tid och kan äta frukost och sminka mig i lugn och ro.
Just de, ska ta en promenad med Solo innan jag lägger mig i badet också.


På söndag är de 3 veckor gamla :).

Så söta så

De luktar och nosar på allt, nu har de börjat försöka klättra ur korgen de bor i.

Nu ville hon inte låta oss leka med dem mer :)

Försökte få  en fin svart/vit bild på Solo, men han kollade bara på bebisarna

Nu ska jag ta en promenad med världens bästa hund :)
-Annelie-

Veckan rullar på

Idag är det onsdag, shit, det känns som det går alldeles för fort. Vaknade till och från hela natten, känns som jag inte sövit något. Men vid åtta gick jag upp. Bäddade sängen, gick med Solo, åt frukost, vikt tvätt, stoppat in en tvättmaskin. Ska snart plocka in disken och sen plugga lite om jag hinner.
Börjar snart jobba, jobbar till halv fem idag. Perfekt med timmar.
När jag kommer hem ska jag plugga färdigt allting, jag ska inte halka efter! Det bara är så, ska klara den sista kursen nu så jag inte har något som ligger över mig.
Nej, nu ska jag fixa så jag hinner innan det är dags att åka till jobbet.
Längtar tills på lördag, då blir det ikea, plus att jag får äta godis, dricka läsk, äta pizza :D. Jag får med andra ord äta vad jag vill! Har klarat hela veckan utan godis och chips nu, ska klara mig tills på lördag. Lördagar är min äta vad jag vill dag.

-Annelie-

Plugga?

Vaknade sju imorse, men ville inte gå upp, tog mig upp ur sängen vid åtta.
Satte mig i soffan och åt frukost. Klädde sen på mig och ringde Jocke och pratade lite med honom. Efter det fick jag ett ryck och gick en långpromenad med Solo på en timme. Så har nyss kommit in och sitter och gör allting utan att plugga som jag borde. Men ska göra ett ryck nu, blir glad om jag får en uppgift gjord. Har som sagt ganska många uppgifter att göra tills på torsdag. Och jag ska inte halka efter nu när det är sista kursen! Är såhimlastolt över att jag faktiskt klarat det, då jag flera gånger funderat på att hoppa av, eller skita i det. Praktiken var värst, den var så tråkig och innehållslös så jag var så nära på att bara skita i det och få IG i den kursen. Men jag klarade praktiken, nu vet jag inte om jag fått G i kursen eller inte, men jag har gjort det jag kunnat i alla fall.
Nej, nu babblar jag bara för att slippa plugga. Börjar jobba halv ett till halv fem idag, så måste få lite gjort nu.



-Annelie-

!?

Klockan 05:00 imorse väckte Jocke mig, tio över fick han upp mig. Var bara att klä på sig och gå ut till bilen. Skulle skjutsa dem till wäsa så de kunde åka till Sälen och jobba. (Kans var med). Men Jocke fick köra dit, han väckte mig när jag skulle köra hem, det gick bra att komma hem som tur var trots tröttheten i mig.
När jag väl var hemma så motstod jag frestelsen att lägga mig i sängen igen, så jag satte igång att fixa. Så klockan sju imorse stod jag och strök julgardiner och satte upp dem. Bytte även sängkläder och slängde in en tvättmaskin. Tvättade två maskiner idag.
Var till skolan och hämtade uppgifter som ska vara inne tills på torsdag. Har nu sammanlagt 5 uppgifter som ska var inne. Så jag har att göra.
När jag vart i skolan så for jag till Jennifer och åt frukost och pratade lite. Sen hade vi mysdag, eller först plockade vi lite hemma hos dom. Bytte lite gardiner och så.
Sen var det mysdag då båda somnade i soffan och sov en timme. Jag vaknade i panik och trodde klockan var asmycket, men det var den som tur inte.
Innan jag skulle iväg på träningen så började jag diska, hann inte diska allt, får göra resten imorrn.
Har även fått jobb imorrn och onsdag, men sovmorgon båda dagarna då jag börjar halv ett. Nu ska jag gå och sova efter ha hållt i två träningspass och halvtränat ett själv, var inget pigg idag. Vet inte vad det är, men är helt slut.

-Annelie-

Julen närmar sig med storsmsteg

Helgen har vart bra på alla sätt, var på Harry Potter i fredags, var riktigt bra. Längtar tills tvåan kommer!
Igår var jag i Sandviken på brottartävävling, det gick bra för mina.
En 1:a, två 2:or, en 3:a och två 4:or. Så var nöjd med det.
Kom hem framåt sjutiden. Då hämtade Jocke mig och sen for vi till Jennifer och Busk och hälsade på en vända.
Men var ganska trött, så blev hem och tidig säng.

Idag gick jag upp vid åtta, var ganska pigg då, men vi gick till soffan och kikade klart på en film. Sen invigde jag badkaret som de var hit och satte in i fredags :). Var så mysigt. Frukost efter det och sen fick jag något ryck.
Så Jocke fick ta in julkartongerna och så satte jag igång att stryka gardiner och hänga upp det i köket,, satte upp en adventsstake och gjorde fint i köket. Där är det typ helt klart. I vardagsrummet kom det upp 2 adventsstjärnor, en filt och nå kuddar. Annars ska resten fixas i veckan. Imorrn ska det strykas gardiner som ska upp i datarummet och sovrummet. Tänkte ta kort och visa när allting är klart, så får ni se hur fint det är :).

Annars så var vi till Farmor och lämnade pepparkakor och lämnade tillbaka madrasser som vi lånat av henne förut. Hon bjöd oss på fika med. For hem efter det och lagade mat, hemmagjorde pannbiffar, potatis och gräddsås. Var riktigt gott.

Nu sitter vi framför teven, vet ni vad vi gör? Beter oss som 2 stycken 70-åringar. Vi sitter och spelar bingolotto. haha, fick något ryck när vi handlade. Så nu spelar vi:D.

Så skönt med lite julmys idag, blir ju så mysigt. Så nu när det är paus så ska jag passa på att byta om till pyjamas och krypa ner under en filt i soffan med en kopp varm oboy och pepparkakor :).

-Annelie-

Fredag

Nu har vi vaknat till, ska nu åka hem till mamma och gå med hundarna.
Sedan ska vi iväg coh fixa lite, handla och så.
Klockan 13:00 börjar jag jobba idag. Har jobbat fyra dagar den här veckan då :).
Hur bra är inte det?
Men är faktiskt inget sugen på att jobba, vill ju vara hemma med Jocke nu när han är hemma.
Är bara att bita ihop, sak bara jobba till 16:30 i alla fall. Så det går nog fort.
Jag längtar tills ikväll, då blir det bio, ska se Harry Potter :D. Äntligen :P.
En myskväll bara jag och Jocke ikväll.

-Annelie-

Skolk

Idag höll jag verkligen på att försova mig, tack och lov har jag en pojkvän som evt hur nervös jag är för att försova mig när jag ska öppna fritids, så han ringde mig klockan sex för att kolla om jag ver uppe, det vad jag inte.
Så jag studsade upp ur sängen och förbannade väckarklockorna för att jag inte hört dom. Men snabbt på med mjukisbyxor och tjocketröja, drack lite vatten och borstade tänderna. Släppte ut Solo på gården och sen sprang jag till bilen. Tjugo över sex var jag i skolan :). Snacka om duktig jag är :P. haha.
Jobbade i alla fall till åtta. Efter det var det meningen att jag bara skulle hem och gå med Solo och sedan åka till skolan. Men idag skolkar jag. (med giltlig frånvaro)
Jag satte istället igång med att städa, diska, vika tvätt, bädda sängen, slänga in en tvättmaskin, gå med soporna. Efter det gjorde jag ett skolarbete som skulle vara inne idag, men som jag inte gjort. Så nu är det inskickat.
Sen har jag bytt kläder, sminkat mig och fixat håret.
Nu ska jag snart åka till jobbet igen, ska jobba mellan 12:30 till 16:30.
Så nu ska jag hämta posten och sen gå med Solo :).

-Annelie-

Jag älskar att jobba :D

Tro det eller ej, men halv sex imorse gick jag upp och åt frukost :D. Så duktig är jag. hehe.
Satte mig framför teven en stund innan jag gick med Solo och sedan for jag till jobbet. Jobbade mellan 07:00-16:00. Var hem på min rast och gick med Solo bara.
Nu när jag kommit hem så har jag gått igenom posten, gått med soporna och granntjejerna gick med Solo.
Sitter och väntar på att Jennifer ska ringa så ska jag åka till henne och hjälpa henne packa lite i hennes gamla lägenhet.
Imorrn har jag en rolig dag framför mig :). Först öppnar jag fritids 06:30 och slutar 08:00. Sen åker jag till skolan mellan 08:30 och 11:30. Då får jag åka hem och gå med Solo och äta något. För att sedan ska jag vara på jobbet mellan 12:30-16:30. Efter det blir det hem och byta om, dricka middag och sen åka till träningen mellan 18:00-20:00. haha, vilket åkande :D. Men kan inte vara gladare för jag får jobba :D.

-Annelie-

DHW

Nyss tittat på DHW. Spännande det händer nu :).
Jag skrev förut ett inlägg om att nu händer det saker och ting. Spännande, nu skulle ni haft lösenordet till min andra blogg för att läsa vad det handlar om.

Och nej, jag är inte gravid och jag ska inte gifta mig :). Det handlar om en annan sak faktiskt.
Fast jag ska gifta mig med såklart, det har vi planerat länge, men det är långt ifrån färdigplanerat.

-Annelie-


Mera jobb :)

Hemma från jobbet, ska nu bara ta det lugnt ikväll. Känner mig trött och hängig. Så skippa träningen idag. Men fick i alla fall mera jobb, ska jobba mellan 07:00-16:00 imorrn. Och kanske några timmar på torsdag, och sen fick jag en dag i december :). Nu är jobbet äntligen igång igen. Gud vad skönt det var att jobba igen.
Nu ska jag ta en middagsdrink och sen sätta mig framför soffan igen.

-Annelie-

En utmaning

Jag fick en utmaning att svara på några frågor av Fia, så ska väl göra det nu :)

3 saker som skrämmer mig: Spöken, mörkret och att bli ensam när jag blir gammal.
3 saker som jag har på mig: Örhängen, armband och halsband
3 sanningar: Jag är livrädd för att jag aldrig kommer få barn, frossar godis så fort jag mår dåligt, älskar att sova bredvid Jocke.
3 saker jag verkligen vill ha: En bebis, ett jobb, fler skor :D
3 saker jag inte vill att folk ska veta: vilken klädstorlek och skostorlek jag har och att jag kan vara fruktansvärt svartsjuk ( jobbar på det, är stor skillnad nu mot då)
3 saker jag äter när jag är ledsen: Pizza, choklad och dricker cola.
3 saker jag äter när jag är glad: mandariner, allt :D
3 saker som jag upplever hälsosamt med mitt liv: Jag tränar, jobbar så mycket jag kan och har kommit igång med näringsdryckerna.
3 saker som jag upplever ohälsosamt med mitt liv: Jag äter för mycket godis, kakor och chips.

Den som känner sig utmanad kan ju göra av den här listan :)

-Annelie-

Jobb

Idag ställde jag klockan på 07:00. Ifall jag skulle få jobb, låg kvar i sängen och halvsov. När jag kollade på klockan halv åtta så tänkte jag att jag inte skulle få något jobb idag, men tji fick jag, tio i åtta fick jag sms om jag ville jobba på färnäs fritids mellan 10:00-18:00. Jag svarade ja på en gång. Så fick jag svar, jag hade fått det jobbet.
Så var bara att gå upp och äta frukost och fixa och dona. Så nu har jag gjort allting som behövs.
Ska ta en till promenad med Solo bara för han kommer få klara sig lite längre idag.
Jag får åka hem på min rast och gå med honom också. Och Mikael kommer hem i eftermiddag, då får han gå med honom också.
Nu ska jag se klart på en film innan det är dags att gå med Solo och sen åka och jobba.
Tänk om man hade haft jobb varje dag måndag-fredag, vilken lycka :)

-Annelie-

Målare?

Jag funderar jättemycket på min utbildning.. Jag vet inte om jag vill jobba som undersköterska, jag vill inte jobba kvällar och helger. Jag vill jobba mån-fre.
Så pratade med Emma på brottningen, hon är målare. Hon fick gå som lärling i 4 år och få betalt för det. Jag ska faktiskt kolla upp det, hon sa att man får testa 3 månader och se om man tycker om det eller inte. Sen får man fortsätta. Hon gjorde det via arbetsförmedlingen, men först var hon ner och pratade med en som jobbade med sådant för att fråga hur hon skulle göra.
Så jag ska nog byta karriär helt och hållet.
Jag är 22, jag vill inte plugga i 5 år till. Då går jag hellre som lärling i 4 år och får betalt för det.. Ska nog kika på det snart.

-Annelie-

Ännu en ny vecka

Så var det måndag igen, idag gick jag upp vid halv nio, inget jobb, ingen idé att gå upp för tidigt. Det här suger. Tänk om man hade haft en liten en istället, då hade det ju vart värt att gå hemma. Men har i alla fall sökt ett undersköterskejobb.
Dagen idag, det har inte hänt mycket, jag har ätit frukost, druckit lunch och middag. Ringt lite samtal och fått svar på lite frågor och ska ringa lite mer imorrn.
Annars så har jag mest spelat supermario :D. haha, skitroligt ju. Nu ska jag dricka min middag och sen åka och träna blandgruppen och sen träna själv.


Min lunch och middag. Till lunch blev det en banandrink och middag en jordgubbsdrink.
Det kommer se ut så nu under veckorna när Jocke är borta.
Jag tycker det är så tråkigt att laga mat själv så.

-Annelie-

Myssöndag

Efter vi pluggat klart och skickat in arbetena, så lagade jag mat. När den var färdig så bytte vi om och for och tränade. Var riktigt skönt att träna, nu vet jag att jag har gjort något.
När vi kom hem så åt vi, jag satt nere vid köksbordet och Jocke satt uppe och kollade på hockey. Riktig mysig söndagsmiddag :D. haha.
Nu har jag nyss duschat, jag gjorde ansiktsinpackningoch hårinpackning också. Och så rakade jag benen, snacka om lena de blev :D. hahaha.
Har inget mer att skriva förutom att det blir att kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik om en timme.

Slänger in lite bilder jag hade på mobilen :).


Ja, han sover i sängen :D haha

Han försöker få av folk kläderna med :D

Cahtrine letade mössa på Cubus en dag

Tussa sover med snusdosan

Självklart Kronan :D

Ser ni vad söt han är när han hjälper mig leta svar i boken :)

-Annelie-

Helgen :)

I fredags var vi och tränade efter städningen, var riktigt skönt att träna igen. Efter det for vi och handlade. Sedan blev det en lugn dag bara. Jag lagade älggryta och potatis till kvällen. Kollade även på film, det blev Dumbo. har fått hem mina första disneyfilmer nu :).

Igår gick jag upp tidigt, var iväg till Borlänge på Dalaserien i brottning. Mina barn gjorde riktigt bra ifrån sig. :).
När jag kom hem så lagade jag lasagne till oss, sen blev det bynn och kolla innebandy, hem och ut och sladdade med volvon :). Efter det en film igen.

Idag gick vi upp vid halv nio, satte oss i soffan med frukost och såg Aladdin. Låg kvar där ett bra tag sedan och sen klädde jag på mig. Har sedan bäddat sängen, slängt in en tvättmaskin, vikt tvätt. Nu sitter jag och ska göra skolarbete :). Älskling ska hjälpa mig, snäll han är. Efter det ska vi laga mat, pasta och skinksås blir det idag. Träna ska vi göra ikväll, då blir det ett boxpass.
Nej, nu tjatar han på om mitt arbete, så likabra att göra det :P.

-Annelie-

Ingen sovmorgon idag inte...

Irriterad till tusen, hatar folk som ringer och väcker en kvart i åtta! Man kan vänta till efter tio om det inte har hänt något. Nu vet du det!

Idag ska det:
- städas
- nu ska hela badrummet duschas uppifrån och ner
- det ska tvättas
- vikas tvätt
- diskas
- dammsugas
- bytas sängkläder
- vattna blommorna

Men nu är det lika bra att jag går och äter frukost.



-Annelie-

Mot skolan

Snart dags att ut och gå med Solo, sen åker jag buss till skolan. Orkar inte cykla i denna snö, skulle ta en timme då. Usch, jag vill inte till skolan, uppgifterna är inte inskickade heller. Ska skicka in dem imorrn. Så blir de bra.
Ska sitta i skolan till typ tre-halv fyra, klockan fyra ska jag och träffa en om jobb.

-Annelie-

Mera snö :)

Idag har det blivit promenader som heter duga, var ju ner på Mora och gjorde min ärenden och drack en kopp varm choklad på helmers. Fick sedan för mig att ta en promenad hem från Mora, var faktiskt riktigt skönt att gå i det här vädret.
När jag kom hem så satte jag mig framför teven en vända och sedan så tog jag ännu en långpromenad med Solo i ca 45 min.
Sedan har jag inte gjort så mycket mer än lagat mat och diskat. Har faktiskt inte haft ork till det.
Nu snart ska jag ta ännu en promenad, ska ta Solo och gå till Jennifer och Busk en vända. :).
Sen får Jennifer skjutsa hem mig ikväll :D.


Solo helt lyrisk i snön, fick inga fina kort på det synd nog

Hoppas det ser ut såhär hela vintern nu, gärna mer snö :)

-Annelie-

Snö!!

Det är snö ute, ska ta ett kort sen så ni får se hur fint det är :).
Idag gick jag upp klockan sju, ifall jag skulle få jobb, men det fick jag inte :(.
Men har fått en massa annat gjort istället, tagit en långpromenad med Solo och sköttat snö ute.
Solo är helt lyrisk i snön, han springer och rullar sig i den hela tiden, om han fick skulle han kunna vara ute och leka i snön hela dagen.

Har i alla fall ätit frukost, bäddat sängen, ringt lite samtal, fått svar på mitt jobbmejl, ska få komma och prata med dem, var in på deras hemsida och läste lite nu, det verkar som det var kvällar det handlade om också, och helger, men ska i alla fall dit och prata med dem och höra vad de säger, jobb som jobb just nu.

Fisan går ifrån sina bebisar mer och mer nu, har till och med vart ut en vända, men det var en snabb vända, och när de sover så går hon och äter och gör annat. Då är Solo där direkt de piper istället och tvättar och kollar på vad de gör.

Nu snart ska jag ner på Mora och göra lite fler ärenden, lika bra att passa på när jag har tiden. Hoppas på att det rasar in lite jobb snart, börjar få ångest.

Nu ska jag gå ut i snön med Solo igen så han får springa av sig lite innan han blir ensam hemma.

-Annelie-

Tisdag

Idag gick jag upp vid åtta, var skönt att vara upp så tidigt för en gångs skull.
Började dagen med att diska, dammsuga, tvätta, vika tvätt och bädda sängen.
Då blev det fint igen i alla fall.
Åt sedan frukost och klädde på mig och sminkade mig.
Vid elva tog jag bussen ner på Mora och träffade Jennifer, vi gick och fixade lite saker och hon spontanshoppade en ny mobil :D. haha.
Jag kom hem vid två och har sedan dess inte gjort så mycket. Ska ner och laga mat och hänga tvätt nu.
Ikväll blir det träning och DHW och cougartown.
Eller nyss så sökte jag ett jobb, letade efter ett undersköterskajobb, men lycka till att få det, de söker typ två i hela dalarna och det var i Falun.
Men hittade ett annat som kan vara intressant. Så får väl se.

-Annelie-

Nu händer det grejor och ni får inget veta
2005-05-27 ♥

Och nej, jag är inte gravid

-Annelie-

Måndag

Idag gick jag upp halv åtta, skönt att vara uppe i tid. Åt lite frukost och satte mig framför teven.
Sedan började jag plocka lite, bäddade sängen, tömde kattlådan, gav katterna rent vatten och mat. Klädde på mig och sminkade mig.
Var i skolan klockan tio och gjorde grupparbete. Det tog tre timmar, men blev ganska bra i slutändan. Cyklade dit och hem.
Nu har jag vart hemma en timme och har gjort en kladdkaka att mumsa på ikväll efter träningen och framför SHF.
Nej, ska städa lite nu, eller städa och städa, vika tvätt rättare sagt :).

-Annelie-

Kattbebisar 7/11-2010

Inatt när vi kom och skulle lägga oss, så hörde vi ett pip från en gardin, så kollade vi. Då hade Fisan fött en kattbebis som låg inlindad i gardinen. Fisan själv satt och kollade på bebisen. Vi lyfte i bebisen och Fisan i korgen vi gjort iordning, och strax därefter kom det en till gofis :).
Sedan satt vi vakna till halv fyra och väntade, men det kom ingen mera. Så vi trodde det var klart och gick och lade oss. På morgonen när vi vaknade så hade det kommit en till i alla fall, så tre bebisar fick hon. Allt verkar ha gått bra i alla fall, hon äter, de tuttar, de piper och så.


Första bebisen som kom :)

Här ligger två och snuttar inatt :)




Här är de alla tre idag, så söta så.

Solo är så nyfiken och beskyddande, Tussa får inte komma i närheten av katterna.
Så vi sa åt Solo att stanna utanför sovrummet, ja, han lyssnade faktiskt.
Så nu ligger han utanför och har stenkoll på vad som händer.

-Annelie-

Helgen :)

Igår sov vi länge, för länge och när vi väl gick upp så satte vi oss framför soffan och kollade film, the predators :). Var inte så jättebra, men bra att slötitta på.
Sen fick vi någon fix idé att vi skulle till wäsa på halloweenfest, så åkte och handlade biljetter och fixade dricka. Men kvällen där var inte så rolig, börjar verkligen bli för gammal för att gå ut där det är 18, är ju bara småfolk.
Kom hem vid tretiden, gick och la oss.

Idag gick vi upp vid nio, jag duschade och fixade, Jocke for och hämtade Solo. Annars har det varit en slapp dag.
Nu ska vi ha myskväll, ska se filip och fredrik klockan åtta. Men innan det blir det supermario :).

-Annelie-

Fredag

Idag vaknade jag första gången vid halv sju, men ville inte gå upp då, så sov vidare till halv tio.
När vi gått upp så åt jag lite frukost, vek tvätt och bäddade sängen. Jocke dammsög av lite och gick med Solo. När det var gjort så åkte vi och tränade. Skönt, stod 45 min på en crosswalk, orkade inte köra mitt gympass idag. Så när det var gjort for vi hem. Jocke åt frukost och jag drack lunch. Har börjat ta en drink till lunch nu, för då får jag i mig frukost, lunch och middag.
Jocke åkte sedan till Kans i Orsa, han skulle hjälpa honom sätta upp någon panel i hallen. Så när han åkte iväg så hoppade jag in i duschen, sminkade och klädde på mig. Sedan har jag spelat supernintendo hela tiden. Förutom ett stopp då jag gick med Solo.
Nu ska jag fortsätta spela, ska snart laga mat, spagetti och köttfärssås. Måste bara och handla först, ska verkligen komma ihåg ketchup idag!. Det måste man ha till den maten.


Lite kallare idag, så ingen skinnjacka,
men däremot min jätteskön halsduk :)

-Annelie-

Torsdag

Var i skolan, hem från skolan, ner med Cathrin och Mickan på Mora. Hämtade Jocke, myste med Jocke, gick och lade mig. Det var min torsdag det :)


Var sånt fint väder, så skinnjackan fick åka fram en sista gång :)

-Annelie-

Disneys klassiker

Är nu hemma från Sälen, vet inte vad jag ska göra nu.
Har packat upp och fixat det som skulle fixas.
En sak jag gjort idag är att beställt så jag var 3:e vecka får hem en disneyklassiker, det ska bli så roligt att ha dem på DVD. Har en hel hög ute i förrådet men på VHS. Så blir roligare nu :).
Annars har det inte hänt så mycket mer idag.

-Annelie-

Sälenväder

Man åker till Sälen för man tror man kommer få se lite snö, men inte då, bara regn och rusk. Inte roligt!!
Vaknade i alla fall åtta idag, gick faktiskt upp på toa på en gång, sen lade mig i sängen och såg ett avsnitt på gossip girl innan jag gick upp och åt frukost. Cathrine hade faktiskt vaknade hon med.
På förmiddagen blev det mest att kolla tv och slappa. Skulle ut och gå, men inget roligt i det här vädret. Så vi tog bilen till en affär och handlade middag och något gott att mysa till ikväll :).
Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag.


Påvägen hit igår så brann en släpvagn.

Min outfit idag, lite slappt sådär :)

Dags att börja plugga... Om en stund i alla fall :)

-Annelie-

Måndag

Gick upp redan klockan fem på morgonen idag, skulle skjutsa Jocke och Kans till Wäsa. Deras skjuts till jobbet gick därifrån. Och när jag kom hem orkade jag inte gå och lägga mig igen, då skulle hela dagen försvinna.
Så jag gjorde frukost och satte mig i soffan och kollade gossip girl. När jag suttit där i säkert lite mer än en timme så fick jag ett ryck och bytte gardiner i vardagsrummet och satte igång att bädda sängen, diska, tvätta, vika tvätt och en massa småplock. Så nu är det fint igen :).
Cathrine kom förbi på eftermiddagen och vi pratade om Sälen.
Kom fram till att vi skulle åka vid halv sex. Så vid fem åkte jag till min bror och hämta den lampa jag fick av honom. då sa han även att det fanns kläder hemma hos mamma han inte skulle ha. Så ska åka förbi där på onsdag på vägen hem från Sälen och hämta dem.
Åkte i alla fall vidare till Orsa och hämtade Cahtrine så for vi mot Bynn, lämnade Solo och sen åkte vi till Sälen.
Kollade tv när vi kommit fram till våra karlar och lade oss vid tio.

-Annelie-