Kom hem Jocke

Sådana här dagar önskar jag att min man jobbade 7-16 jobb på vardagar. Var på barnprylsmarknad i Älvdalen i förmiddags. Och sov när Anton sov idag, men är fortfarande trött. Och så slog illamåendet ner som en bomb. plus en trött och matvägrande son just nu. Perfekt dag känner jag. 
Får hoppas dessa 6 dagarna so. Är kvar går fort och jag blir lite piggare och Anton lite gladare :) 

Egentid

Egentid innebär att vika 15 kg tvätt, ta en snabbdusch för att hinna sätta sig i soffan och dricka en kopp the innan jag blir för trött och ska sova :)
 
just nu är jag trött hela tiden. Känner bara att jag vill ligga i soffan och sova bort hela dagarna. Men det går inte, har en pojk som behöver uppmärksamhet och klart han ska få den :). 
 
Har inte så så mycket mera att skriva ikväll utan sängen väntar. 

Huvudvärk, välkommen gravidsymptomen..

Knappt hunnit bli gravid och känner redan av det, halsbränna, tröttheten, huvudvärken, ibland lite lätt illamående. Men ska väl inte klaga, slipper jag spy så är jag nöjd. Det var typ nu som det kom med Anton, så bara hålla tummarna för att jag slipper det den här gången. ska imorgon köpa järntabletter och vitaminer, lika bra att börja med det nu, för har mitt järnvärde gått under 120 så är det välkommen huvudvärk. Och med en man i Norge i tolv dagar och jag ensam med Anton så gör jag allt för att må bra och känna att jag har ork till honom. 
 
Dagen började bra, gick upp vid sju och åt frukost. Vid nio tog vi en promenad till Noret för öppna förskolan. Anton älskar att vara där och leka. han fick lunch där innan vi gick och handlade. Anton tvärslockna i vagnen och sov den timmen det tog att handla och gå hem. Trodde han skulle sova längre, men det ville han inte. 
Så vid tre var han trött igen, la han i sängen men han låg mest och prata och lekte. så länge han var nöjd fick han ligga där, för min huvudvärk hade kommit och jag behövde få fem min. Middag åt oss sedan och efter det gjorde vi en eld i kaminen. Anton har nog lärt sig att man inte ska pilla på den nu, han har vart väldigt fascinerad av elden i den och gått fram och tillbaka och kikat. Gått närmare och vänt flera gånger. Idag kunde han inte hålla sig, så han sträckte fram ett finger och snuddade. Hela han ryckte till av värmen och vi fick skölja fingret i kallvatten och trösta lite, men sen var det bra. Nu går han inte så nära den längre. 
Han tvärslockna vid sex då han inte sovit så mycket idag och nu är det min tur att sova. 
 
Godnatt. 

Jag vet jag vet.

Ni som är in och läser vill veta hur det gick :) jo, vi plussade :D så förhoppningsvis så får vi en bebis i maj/juni :) ett ägg i frysen också, kan det det bli bättre? (Att det var gratis, då jag betalat fetaste räkningen jag haft ever, men sååå värt det). 
Jag har de senaste dagarna funderat mycket på mitt liv. Vad är värt att lägga ner tiden på och vad är inte det? Anton och Jocke kommer alltid komma först, men sen har jag nu börjat rensa, rensa bland negativa människor och sådant jag inte orkar lägga mer tid på längre. jag måste göra det för min skull, för att jag ska må bra. För den senaste veckan har tårarna kommit ofta. Nu ska jag må bra igen. 
Sa dags att sluta göra andra till viljes och hålla med bara för att det gör dom glada. Börja säga ifrån och stå upp för det jag tycker är viktigt. 
 
Så just nu mår jag skitbra. Har haft en underbar dag på äventyrsbadet i Borlänge med Anton, Jocke, Mikael, Sandra och Viktor. Efter det en vända på kupolen. Hittade lite snygga tröjor där. Nu behövs bara några snygga leggings i garderoben med :) väl hemma så hämtade mamma Viktor, så jag och Jocke fick en kväll för oss själva. Så bara Anton lagt sig så gjorde vi en middag tillsammans och nu ska vi mysa i soffan bara vi två :) 
 
Så nu mår jag bra :) imorgon kanske det blir en vända på barnprylsmarknaden i Skeer. 
 
Dom bästa 
Anton har hittat sin doppresent från mina syskon och han älskar den. 
Trots att han inte förstår att det är en trampcykel :P

Satsade allt på ett kort och nu väntar vi på utdelningen...

Allt klart. Äggens utplockade, de fick i torsdags ut fyra ägg. Tre befruktades och i lördags var vi dit och satte in ett ägg. De andra två får ligga på lagring några dagar till. De skulle ringa mig I veckan och berätta om de åker in i frysen eller slängs. 
Nu är det vara väntan kvar tills gravtestet ska göras den 16:e september. Och blir det ett plus så kan ingen vara lyckligare än oss :). 
Hade ingen annat att säga så håll tummarna för oss nu. 
 
-Annelie-