Allergi.

Inatt har inte jag sovit något, det har vart varmt och svettigt att ligga bredvid Jocke inatt. Hade de haft en soffa här hade jag tagit täcket och lagt mig i den. Och till råga på allt känner jag av min allergi som bara den. Är snorig, kliar i halsen, kliar överallt, ont i huvudet och trött.
När Jocke åkte till jobbet sov jag lite till, vaknade vi åtta och mådde ännu sämre, så bestämde mig för att ta en sängdag, men kunde inte sova, vaknade till och från hela tiden, så när mamma ringde tolv gav jag upp och steg ur sängen.
När jag pratat med mamma gick jag till ICA och handlade lite. Hem och drack en drink, satte mig i en fåtölj och satt där till tre. Tog ett bad och proppade i mig dubbel allergi medicin. Sen teven igen, nu är jag dyngtrött igen, för tabletterna jag äter, en biverkan på dem är trötthet och med tanke på att jag tod dubbel dos så lär jag nog sova gott när jag lägger mig sen.
Just nu väntar jag bara på att Jocke ska komma hem och kramas med mig, men dröjer två timmar till.
Så länge får jag ta täcket och kuddarn och lägga mig på mattan i vardagsrummet, den är tjock och mjuk, så det får duga som soffa.
Skitväder är det här också, så kan inte ens vara ute i solen, men tror det skulle bli bättre imorrn. Får hoppas på det då.


I brist på annat :D

-Annelie-

Shopping

Idag vaknade jag vid halv tio, Jennifer ringde och vi pratade lite skit :D
Vi längtar så mycket båda tills på måndag när vi ska åka.

Jag sminkade mig, klädde på mig och sen gick jag ner på stan en vända och kikade lite, inte bra, för i alla fönstren lyste det av rea-skyltar.
Så kom därifrån med lite saker:


Skitsnygga jeans från Gina tricot,
låg midja och stuprör, precis vad jag letat efter.


En lite längre tröja från BikBok,
inte så tjock, blir skön svala sommarkvällar.


2 enkla linnen från HM.


Var in på akademibokhandeln en vända med,
hittade 2 böcker, Inspärrad och Jag är 15 år och jag vill inte dö.
De är sanningsbaserade, har jag något att göra i en vecka.

Sen handlade jag 2 prydnadssaker,
men de är inslagna så de inte ska gå sönder. Visar det kanske någon annan gång.
Allt jag handlade idag var det 50% på, så allt kotade under 500:-


Såhär roligt har jag när Jocke jobbar :D


Ninja fick valpar i söndags, så nu är Solo 8-barnspappa :D

När jag kom hem så bytte jag om till bikini och tog en handduk och la mig i solen och solade. Gick in och har inte gjort så mycket sen dess. Jocke och Alvärn kom nu, så de ska duscha sen ska vi åka och äta något innan vi ska på bio. Vi ska se Späck, hoppas den är bra. :)

-Annelie-

Karlstad

Följde som sagt med Jocke till Karlstad igår, kom fram vid halv tolv, tolv tror jag. Jag vet inte riktigt. Var så trött så gick som en zombie in i lägenheten och däcka i sängen på en gång. Vaknade imorse av att Jocke sa hej då, han ska ju jobba fyra dagar till. Somnade om och vaknade vid halv tolv, shit alltså, man blir trött av att jobba natt. Men gick upp då i alla fall.
De har badkar i sin lägenhet här i Karlstad, så jag la mig i badet en timme och bara njöt med min veckorevyn. Efter jag badat klädde jag på mig och fixade håret och så.
Packade upp datorn, vi köpte ett bärbart internet kontantkort igår så vi har när vi ska åka iväg och så. Så jag kopplade in det och fixade så vi fick en veckas gratis surf. Internet går riktigt fort faktiskt. Skönt så man slipper vänta i 100 år innan det laddat färdigt.

Nu ska jag sätta mig ute och läsa lite, har läst ut mina twilight böcker för en tredje gång nu, så ska börja på den sista boken nu. Vet ju hur den slutar, men det gör inget. Är nog bra i alla fall.

Vid sju kommer Jocke och Alvärn och hämtar mig, så ska vi åka på IKEA, behöver lite nya glas. Och får säkert med oss lite annat med :D

Det jag längtar mest till nu är nästa vecka, då åker jag, Jocke, Björne och Jennifer till Göteborg och har det roligt.

Nej, solen kallar.

-Annelie-

Semester!

Nu är jag ledig i tre hela veckor :D

I fredags blev det att städa lägenheten, fixa utomhus och sätta in ljud i bilen. På eftermiddagen blev det att grilla och umgås med vänner, satte oss i bilen och kikade runt lite. En rolig och trevlig kväll.

På lördagen försökte jag sova så länge som möjligt, skulle börja jobba halv tio på kvällen sen, så blev inte mycket på lördagen. Vilade och tog det lugnt.

Jobbade från halv tio igår till halv sju imorse, for hem och sov till ett, för länge och är fortfarande trött, vaknade till och från hela tiden, har svårt att sova när det är så fint väder ute. Vi gick i alla fall upp och såg klart på en film som vi inte hann se färdigt igår. Har sen inte gjort mycket, duschat och suttit i solen, Jocke har lagat sina matlådor så det är färdigt. Skönt att jag slapp.

Nu ska vi snart åka och handla lite som ska med i veckan. Jocke har en arbetsvecka kvar innan han får semester, så jag följer med honom till Karlstad, Solo ska få vara hos mamma. Skönt för honom att slippa vara i lägenheten hela veckan med mig.

-Annelie-

Idag kommer han hem ♥

Igår hände det inte så mycket, jobbade mellan tolv och fyra, innan det fixade jag en massa och på kvällen såg jag och Ida på film.

Imorse gick jag inte upp förrän halv tio. Hoppade in i duschen och sen kom Jennifer. Vi åt frukost tillsammans och sen dammsög och donade lite.
Vi for även och handlade så vi har maten klar till midsommar. Då blir det grillning här med kompisar och sen har vi ingen aning om vad vi ska göra.
Jobbade mellan halv två och fem idag.. När jag åkte hem for jag in vid donken och köpte mat. Blä! Det var inte så gott efteråt. Så nu ska jag började dricka drinkar igen, måste ner mina kilon och det nu. Vill vara snygg i bikini.
Har suttit ute på altan och läst tills nu. Ska väl ringa och se om jag kan hälsa på någon tills Jocke kommer hem, för när han kommer ska vi åka till Bynn på en gång. Vi ska lämna tillbaka hans mormors bil så det är klart.

Nej, orka sitta inne när det är så fint väder ute..

-Annelie-

Min dag

Min dag har varit seg, så otroligt seg att jag bara väntar på att gå och lägga mig.
Vaknade i alla fall vid åtta, gick upp och tog en långpromenad med Solo. Behöver röra på fläsket nu.
Sedan åt jag frukost när jag kom in och satt ute på altan med min bok. Har blivit en riktig bokmal igen.
Duschade, rakade mig, smorde in mig, klädde på mig. Sket i smink och hår idag. Är så fruktansvärt trött.
Satte igång en tvättmaskin, tittade mot disken och glömde sen bort den. Orkade inte vara duktig.
Åkte till jobbet klockan tolv, slutade klockan fyra, for och handlade lite. Hem och gick med Solo.
Hälsade på Jennifer en vända.
Hem och åt en macka.
Har nyss målat både tånaglarna och fingernaglar. Så fint så. :D
Nu funderar jag på om jag ska diska och hänga tvätten eller om jag ska göra det imorrn? Har ingen energi till något idag. Tror jag gör det imorrn istället. Och äter lite jordgubbar och grädde nu istället.

Just de, vi har köpt bil nu, en blå 945:a. Så fin så. :D

Och om exakt två veckor tar jag, Jocke, Jennifer och Björne vårt pick och pack och åker mot Göteborg i en vecka. Ska bli så skönt. Förhoppningsvis blir det att ha husvagn med oss och bo på camping. Liseberg, uteställen, sola, bada, danmark, shopping. Så mycket vi ska göra. :D

-Annelie-

Söndag

Helgen har varit lugn, gjorde färdigt min tatuering i torsdags, ni får se kort på den nu, men den är snyggare när den är läkt och fin. Men den blev skitsnygg.
Har shoppat lite i helgen med, inte så mycket.
Annars har det varit en lugn och skön helg med mycket filmtittandes och mys. Har ju regnat så har inte vart så mycket att göra.
Eller vi var ner på Mora och kikade på cruisingen en snabb vända igår med.



Precis nygjord.



Handlade ett par shorts, två vanliga linnen och
en stor skön tjocktröja till svala sommarkvällar.



Jag idag.

Nu snart ska vi till Älvdalen en vända, Jocke ska hämta några saker. Resten av dagen blir lugn. Hoppas jag.

-Annelie-


Tatuera mig

Igår hade jag världens tråkigaste dag, jag var på en intrduktionskurs inför sommarjobbet. Vi gick igenom allting som jag redan hört på i skolan och även i Orsa. Men fick i alla fall betalt. Men jag tror jag var den enda som lyckades somna, efter lunchen så skulle de prata om insulin och han som pratade var som ett sömnpiller, så jag blundade lite och sen somnade jag :D När jag vaknade kände jag att jag fick lov att gå ut och få luft så jag inte börjar snarka, så gjorde det. Kom i alla fall hem vid fem, då trodde jag att jag skulle hjälpa Jennifer och flyttstäda, men hennes kompis hade redan gjort de.
Ida kom på kvällen sen, så kollade vi på en film och åt glass, jag köpte glass från glassbilen för första gången sen jag flyttat hemifrån, så vi smällde i oss tre glassar var. haha, vadå tjocka?
Jag gick och lade mig vid halv tolv igår kväll.


Väldigt gammalt kort, men såhär såg nog jag ut igår :D

Jag vaknade vid kvart över sex imorse, men vägra gå upp!! Så jag somnade om och vaknade vid tio av att Jocke ringer och tror att jag glömt bort att ringa honom när jag vakna. Han fick sig en chock av att jag sovit så länge. Och jag fick ångest för det. Hatar att sova bort hela dagarna. Men gick upp och klädde på mig, sminkade mig och fixade håret. Sedan åt jag frukost, jordgubbar med grädde blev det. Sen fick jag mig den dummaste idé idag, jag gick till mamma, usch, när jag kommit halvvägs var jag på väg att vända för att hämta bilen. Hehe Var ju så varmt och jag hade gladiatorsandaler på mig bara. Men kom i alla fall fram, då tog jag med mig min bror och gick ut i mammas garage och så fixade vi lite där. Sen orkade jag bara inte gå hem, utan jag tvingade Mikael komma och skjutsa ner mig på Mora, så det gjorde han (inte gratis, han fick 40 kr). Därnere träffade jag Jennifer en snabb vända innan hon skulle tillbaka till jobbet. Jag handlade lite smått och gott på H&M, det blev en bodylotion som man får färg av, ett vax, strumpor, underkläder. Sen tog jag bussen hem med Solo.

Nu sitter jag här och är ändå nöjd över att jag gick till mamma, lite träning i alla fall. Just de, jag lämnade även en klänning till min syster, hon skulle hjälpa mig att byta dragkedja på den så jag har något snyggt att använda på midsommar. :)

Jordgubbar ska jag äta nu tror jag och sätta mig i solen lite. Jocke är på väg hem och när han och Alvärn kommer så ska jag fara till Alvärn, han ska göra färdigt min tatuering idag =D

-Annelie-


Tisdag

Idag vaknade jag sent, skönt med sovmorgon, legat och tittat lite på MTV movie awards på tv.
Nyss ringde mamma, ska till henne och hjälpa henne att riva ett rum i garaget.
Men innan så ska jag dona lite här hemma.
Behöver dammsuga lite och bädda sängen, blir inte så mycket mera faktiskt.
Ganska skönt när man håller rent hela tiden, då behövs det inte göras så mycket varje gång.
Ska snart ut och gå med Solo en vända med. 

-Annelie-

Flyttkvinnor + en karl

Idag har jag agerat flyttkvinna med Ullis, Jennifer och Mikael. Jennifer skulle flytta idag, så har varit igång sen nio imorse, vart på banken och hämtat hennes nyckel, hämtat släpvagnar, packat dem, lastat av dem, vart på tippen, ätit god mat.
Var även iväg och kollade på en bil idag, men den var inget att ha, så ska kika på en ny till helgen.

Nu ska jag hänga tvätt, vika tvätt, se på en film eller sova.

-Annelie-

Lugn helg.

Har faktiskt varit en väldigt lugn helg, i fredags var vi till Arboga och firade min syster som tog studenten, kom hem därifrån vid halv elva, ja, då hade vi vart i Älvdalen och lämnat tillbaka bilen Jocke haft under veckan. Vi la oss i soffan och kollade på lite vänner och åt varma mackor innan sängen kallade.

Lördagen vaknade vi vid tio, regnet öste ner, så vi gjorde inte så mycket mer än att städa och donade lite. Sedan for vi och handlade, plockade upp Liam efter det, vi har suttit barnvakt till honom. Hem och lagade middag, pasta och skinksås. Gott. Jennifer, Busk och Björne kom senare på kvällen så kikade vi på lite mera film.

Idag vaknade vi vid halv elva, Liam med. Skönt. Gick upp och ät frukost, for till mamma och klippte ihop en säng åt Ninja med kartonger. Hon ska ju ha bebisar om ca två veckor. Hoppas de blir söta. Sugen på en hund? Säg till mig, blandning mellan volpino italiano och japenese chin. Småhund med andra ord. Efter det åkte vi hem och Jocke klippte gräset och jag rensade bland blommorna och jordgubbarna. Nu sitter jag här, Jocke diskar, ska fråga honom om vi ska äta en sen lunch eller en tidig middag, jag är hungrig. Ska även lämna tillbaka Liam snart.

Skönt med en lugn helg faktiskt :)

-Annelie-

Onsdag

Vaknade vid halv åtta idag, gick upp och la mig i soffan en stund, somnade lite till och från där. Vid halv nio ringde mamma och sa att jag inte behövde åka till henne och släppa ut hundarna, Viktor var ledig idag.
När vi lagt på så ringde jag veterinären, Solo har ju vart dålig i magen hela veckan, så nu går han på diet. Idag får han inte äta någåt, och vilken blick jag fick när jag tog bort maten för honom. Imorrn ska jag börja ge honom kokt ris och kokt fisk. mmm, vad äckligt. Men han har ätit det förut, så han tycker om det.
Har nyss beställt lite skor från skopunkten :D.
Ska väl snart sminka mig och se om min bror vaknar idag eller inte så jag får tag på honom. Han ska hjälpa mig kolla på lite bilar på blocket :)
Nu ska jag sminka mig lite så jag ser lite levande ut.



Gammalt kort :)
Mina skor gick inte att ladda upp bilder på, hata blogg.se!!

-Annelie-



Karlstad + Ikea

Helgen var rolig med skogsstur i fredags på tre timmar, såg en massa djur. :) Utom varg och björn som vi verkligen ville se. Kom hem på kvällen och gjorde varma mackor och såg på twilight. På dagen i fredags var vi ner och firade jockes syster Emma som tog studenten.

Lördagen gick vi upp i tid, fixade och donade lite hemma. Sedan var vi till Orsa och hämtade pappas 142:a som vi skulle ha till Vansbro, medan Mikael och Jocke kopplade in ljudet fick jag och Jennifer för oss att gå en promenad, och vilken promenad sen då ;D haha.
Var till Vansbro på kvällen, inte lika roligt som föregående år, men trevligt i alla fall. Börjar bli för gammal för sånt där nu :D Åkte i alla fall karavann på tre 140:or till Vansbro, pappas, Mikaels och någon annans.

Söndagen vaknade jag av att Jocke väckte mig, han skulle åka till Bynn och hämta bilen han skulle ha till Karlstad, så han åkte och jag la mig i soffan och kollade på vänner. När han kom hem så kom folket oxå, vi grillade och hade det trevligt. Jag och Cahtrin tyckte det var så varmt så vi fick för oss att bada, så fixade badkläder åt henne, sen for vi till gäsen i Orsa och tog första doppet, var inte alltför kallt när man väl doppat sig.
När vi kom hem så duschade jag och Jocke och han lagade mat för att ha med sig till Karlstad.
Vid halv åtta, en halvtimme innan han ska åka så ringer Mikael och frågar om Jocke åkt än och om jag jobbar på måndagen. Jag svarade på nej på båda och då berättade han att han skulle åka med Sandra till Karlstad och hem
på måndag kväll, så om jag ville kunde jag följa med Jocke till Karlstad och åka med dem hem, sagt och gjort, jag packade en väska och följde med :D

På måndagen vaknade jag vid nio, gick upp och skickade mess till Mikael att de skulle hämta mig, vi skulle på IKEA :D. Sprang där i säkert två timmar, hittade ett nytt vardagsrumsbord. Skitsnyggt var det och mörkt, så nu åker det vita bort. Vi for hem vid åtta på kvällen, kom hem vid halv tolv. Tolv gick jag och la mig.

Idag vaknade jag vid nio, gick upp och åt frukost medan jag tittade på tv, sen satte jag igång, har haft fullt upp idag.
Jag har:
- Bäddat rent sängen
- tvättat 2 maskiner
- tvättat alla mattor i grovtvättstugan
- dammsugit
- dammat
- torkat golv
- diskat
- ställt in disk
- en massa mer småplock.

Det jag har kvar att göra nu är att vänta på mattorna så de torkar. Vill lägga ut dem på de rena golven :D
Och sen ska jag duscha solo ikväll och borsta honom. Jennifer ska komma förbi sen också så ska vi ta en långpromenad med hundarna.

Jag längtar till i helgen, då blir det nog bara jag och Jocke som umgås, vi pratade om det idag. Att vi ska ta en helg för bara oss två och fixa och dona. Förhoppningsvis köpa en ny bil oxå :D

Nu blir det unga mödrar och laga lite mat.

-Annelie-

En natt kvar.

Idag gick jag inte upp förrän nio, var så trött, sover ju knappt något på nätterna för hur jag än vänder och vrider på mig så gör det ont i axeln, så inatt tänker jag ta en tablett innan jag lägger mig.
När jag gått upp så kom Jennifer med Kalle och vi snackade lite innan hon skulle åka till jobbet. Jag hoppade då in i duschen, klädde på mig och åt frukost. Eller först gick jag en promenad med hundarna. Riktigt skönt var det.
Sedan har jag mest tittat på vänner och suttit i solen med en bok.
Vill få bort mina vita ränder efter bränna jag fick i måndags, hatar när det blir så. Men tror de är på väg bort nu.
Men kommer då få en röd/brun framsida och en vit baksida, kan ju inte sola ryggen på säkert en månad till då jag nyss tatuerat mig och ska tatuera mig igen om en vecka.
Nu snart ska jag byta kläder och göra mig klar för jobbet. Jobbar mellan halv två och halv fem idag, funderar på om jag ska ut och ta en långpromenad med Solo ikväll eller om jag ska åka till gymmet. Måste ta tag i träningen nu, blir ju bara fetare och fetare.


Jag saknar honom så mycket när han är borta,
trodde jag inte skulle sakna honom mer och mer,
utan att saknaden skulle försvinna sakta men säkert,
men saknar honom bara mer och mer för varje vecka.
Men imorrn kommer han hem,
jag längtar. ♥

-Annelie-