Torsdag

Har vart vaken sen tio i sex, gick upp i tid idag.
Har nyss betalt alla räkningar, skönt att inte ha det liggandes över sig.
Så mamma, om du läser de här, har satt över 500 till dig,
vet inte riktigt vilket konto det hamnade på, men har skrivit Annelie som avsändare.
Nu ska jag äta lite innan Peter kommer och hämtar mig.
Ska ha mamma bil idag och det har han annars, så ska skjutsa honom till jobbet,
så jag kan ta den till mig jobb och skola sen.
För idag jobbar jag till tolv, sen börjar skolan halv ett och halv tre ska jag hämta min bror.
Och fem ska jag träna småtjejer och sju tränar jag själv.
Vill mest bara att dagen ska ta slut någon gång idag.

-Annelie-

Beställda :D


Beställde nyss :D Kostar 799 egentligen, men jag fick hem rabatt i brevlådan,
så betalar 300 när jag hämtar ut dem :D
Kommer på fredag.

-Annelie-

Frisk och pigg.

Gick och lade mig tidigt igår kväll så jag skulle vara pigg tills idag och det var bra gjort, för idag är jag frisk och har så mycket energi över. :)
Det är bra de, så har vikt all tvätt idag, diskat, tömt kattlådan, dammsugit lite, och bara allmänt fixat. Så bra när lägenheten är snygg. Håller även på att göra en lista med allting som är slut här hemma som behövs handlas.
Så på lördag ska vi storhandla jag och älsklingen.
Skönt att veta att kylskåpet och skafferiet ska fyllas igen. :)
På fredag ska i alla fall jag ner på mora och handla till mig. Behöver ett till underställ och lite andra småsaker. En sak som jag måste handla är örhängen, ska ha småringar i riktigt silver. Har haft oäkta nu ett tag för har tappat bort de andra. Och känner hur det kliar i öronen och har fått sår. Inte bra, men fixar det på fredag, får gå utan så länge. Sen hittade jag mycket snyggt på Cubus, men det får vi se. Ska betala alla räkningar och sätta över pengar till mamma imorrn först.
Nu ska jag se på lite mer unga mödrar. Annelie kommer vid tre, då ska vi ta en långpromenad och plugga det sista.



Kärlek

-Annelie-

magsjuka..

Skulle vid det här laget vara på jobbet, men har legat hela natten i feber,
började igår på träningen att jag låg på mattan och hade ont i magen och trodde jag skulle spy.
Tog inte lång tid innan jag hade somnat innan det var dags att springa upp på toan.
Ja, resten kan ni räkna ut själva. Så nu har jag burit upp datorn till sängen och ligger och mår illa.
Och ingen sambo har jag hemma som kan ta hand om mig.
Måste ta mig upp ur sängen och gå ut med Solo snart också,
han kan inte vara inne hela dagen för att jag är sjuk..
Usch och fy, jag hatar att vara sjuk, det värsta är att jag mår dåligt över att vara hemma från jobbet.
Ja, hoppas jag mår bättre så jag kan åka dit på torsdag, onsdagar jobbar jag inte i alla fall så då behöver jag bara vara hemma en dag från jobbet som tur är..



-Annelie-

Tvättar

Kom hem från jobbet vid halv ett, satte genast igång med att hänga tvätt och stoppa in en till tvättmaskin, är lite gardiner som behövs tvättas och handdukar kvar nu bara. Skönt att det blir tomt i veckan, för nu när Jocke jobbar borta så blir det ju mycket tvätt på helgerna istället. Gick bra på jobbet idag i alla fall.
Ska nog inte göra så mycket mera idag, tänkte jogga till och från träningen idag, om det inte blir kallare än 20, för är det kallare än 20 så fryser mina lungor till is. haha.

Har även bestämt mig om SM, jag ska inte dit, det är fortfarande 4 kg kvar och jag orkar inte svälta mig. Jag ska ner till matchvikten, men inte på 4 dagar, för jag vill inte gå upp dem igen. Så ska tävla i april istället. Folk får bli besvikna på mig, men det är väl ändå mitt val och ingen annans? Det är jag som kommer ångra mig i slutändan, ingen annan. Men att jag ångrar mig bryr jag mig inte så mycket om, det är mitt val. Men att folk besvikna på mig, det är det som gör att jag mår dåligt.

Låg i sängen igår med Jocke och pratade en massa med, det var mysigt, kom fram till mycket saker, saker vi var ense om och oense om. Men allting löser sig, ingenting som ska hända just idag i alla fall. :)



Dagens bästa låt. :) Går på datorn hela tiden.

-Annelie-

Måndag morgon

Såg att gårdagens inlägg först kom upp för någon minut sedan, jaja, var ju krångel med blogg.se igår kväll.
Nyss gått upp,  ska snart sminka mig lite för att sedan ta en promenad till jobbet. Slutar tolv därifrån, då går jag hem och sover några timmar på soffan. haha.
Jocke har gått upp han med, han skulle se hockeyn, det är ju Sverige-Finland.

-Annelie-

Söndagsmys

Har inte haft tid att skriva något i veckan, så nu sätter jag mig här en snabbis innan sängen kallar på mig. :)

Har fått jobb fram till och med vecka 14 nu, 20 timmar i veckan, det är bra de, då hinner jag med skolan och träningen med. Så då blev jag glad.

Annars har jag mest tränat och jobbat hela veckan lång. Hade ont i halsen också, trodde jag skulle blir förkyld, men verkar som jag klarat mig ifrån det, tack och lov.

Igår var vi ner på Mora en vända och kikade lite, hittade jättemycket jag ville ha, bara för att jag inte har pengar till det nu. :( Men men, shit happens.
Var på fest hos Jennifer igår kväll, hon fyller 20 imorrn, grattis till henne. Var en rolig kväll som måste göras om. La oss vid två inatt, gick upp vid halv tio.

Idag har det verkligen inte hänt mycket, Jennifer kom hit och vi har legat i soffan större delen av dagen. En vända gick jag upp och startade en tvättmaskin och vek en veckas tvätt. Sedan soffan igen, när Jennifer åkte hem satte jag mig framför datorn och kollade på unga mödrar - Norge, kan inte bärga mig tills jag och älsklingen har en bebis. Jag skiter i alla som säger att jag är för ung, men jag blir 22 år i år, jag vill inte vara över 25 när jag får barn och sen får folk snacka vad de vill, det handlar ändå inte om ålder i slutändan, utan hur man tar hand om barnet och ger den vad den behöver.
Nu har jag nyss hängt tvätten och städat av badrummet snabbt.

Och nu kallar sängen på mig, Jocke ska åka imorrn eftermiddag och jobba, så ska mysa med honom lite.





Såhär fint var det när vi åkte skoter förra veckan.



-Annelie-

10 dagar kvar och 4 kg :S

Har fått jobb hela veckan, jobbade igår, jobbade idag, och resten av veckan. Så skolkar från skolan på torsdag, men vill hellre ha pengarna :D. haha.
I söndags åkte jag, älskling, Björne, Jennifer och Dennis och åkte skoter. Bilder kommer läggas upp på facebook så fort jag får tid. Lägger upp någon här kanske.
Om 10 dagar smäller det, och då ska jag ha gått ner 4(!) kg. Hur jag ska lyckas med det vet jag inte, och går jag ner 4 kg så ska jag basta bort minst 1 i alla fall :S. Så idag när jag slutat jobba så var jag och köpte måltidsersättning, så ska bara dricka det i 10 dagar nu och se vad som händer, hoppas det går bra. I 10 dagar ska jag väl klara mig till att hålla mig till det, sen funderar jag på att byta ut middagen jämt mot det när Jocke är borta. Men får se.. Ska klara den här veckan först nu.. Men det börjar jag med imorrn bitti, för har redan stoppat i mig mat idag, plus att mamma skickade och frågade om jag och Jocke villa ha semla, för det är trots allt fettisdagen idag, så ja sa jag. Men imorrn, då jävlar.
Skulle ha pluggat idag med, men gör det imorrn. För om en timme ska jag åka och träna först ett boxpass och sen brottning och efter det sova för att jobba från sju till halv fem imorrn.

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila en timme innan träningen.

-Annelie-

Varför?

Vet inte varför jag ens skriver ett inlägg nu, har inte lust med det alls, har totalt vaknat på fel sida idag. Det är Jockes fel, för han är borta på veckorna och jag saknar honom så mycket, det är elakt att vara borta såhär mycket. Så ja, idag är det hans fel, men han kommer ändå få en stor puss och kram imorrn när han kommer hem, bara för att han är som han är och han är min! ♥

Igår kom det i alla fall lite folk, hade ju marykayparty, var jätteroligt att se allting, man ville beställa allting som fanns, men vart finns pengarna till det? Det vart i alla fall något litet, men det får ni se när jag får hem det.

Idag har jag sovit till tio, ja usch, så länge ska man inte sova, hela dagen blir förstörd, hämtade i alla fall Emilie vid elva, hon följde med hit för att lära mig hur man gör om headern på bloggen, det är så man skäms, hon kan mer än mig.. Men nu vet jag hur man gör i alla fall, jag har inte haft tålamod att leta reda på alla sidor där det står och så.

Men älskar headern nu, Jocke är så fin på kortet, hans leende förgyller hela min dag (utom idag).
Jag kommer fortfarande ihåg när det kortet togs, Mikael hade fyllt år och vi hade fest, Jocke stod och kollade på mig och log, då knäppte jag kortet, det var även den kvällen han berättade att han fortfarande hade känslor för mig :)

I alla fall var jag i skolan mellan halv ett och halv tre idag, när jag kom hem så satte jag mig i soffan och nu sitter jag här. Ska snart byta om för att träna tjejer i brottning och efter det skjutsa Emilie till Orsa, sedan åker jag hem, ska inte träna något idag, har börjat fått ont i halsen, får ta en långpromenad imorrn för att kompensera det idag.

Har nu gått under 83 kg. Så nu är det bara ca 4,5 kg kvar och har sammanlagt gått ner 6 kg. Typ något sådant, orkar inte räkna i huvudet. Så bra :D

-Annelie-

Onsdag

Vaknade vid åtta idag med, har haft världens sjukaste dröm inatt. Började med att jag skulle tävla i brottning, var ute och gick för var soligt, då är det en brud som bränner en cigarett på min arm, då flippar jag totalt och typ slår ner henne, tar upp henne igen och kastar ner henne för en lastkaj, slutar med att jag slår hennes huvud i en sten och när jag ser blodet som kommer (hon är fortfarande medvetande), då börjar jag be om ursäkt för jag flög på henne och flippade. Undrar vad såna drömmar betyder? haha

Har ätit frukost och kollat på andra avenyn och gått en promenad med Solo nu på morgonen. Ska snart bädda sängen och vika lite torr tvätt. Efter det ska jag åka till skolan och prata med studievägledaren. Ska skicka in papper och ansöka om studiebidrag. Hade ju vart bra om man fick det i alla fall.

Ikväll ska jag ha marykayparty här hemma. Så kommer i alla fall några stycken. Kan ju bli roligt. :) Ska baka en kladdkaka tills det, så man har något att bjuda på. Ska även ringa min syster Emilie, så hon kan fixa min blogg som jag vill göra om. :)

Idag blir det ingen träning, måste vila kroppen lite, men har sammanlagt gått ner 5,4 kg nu. Bara 5 kvar :D

-Annelie-

Hemmarfixardag

I söndags var jag och Älskling och åkte skoter. :) Var jättemysigt, bara vi två. Tog typ bara tre kort, men satt ju på skotern hela tiden.


Älskling fick lov att kolla oljan :D


Såhär roligt tyckte jag det var att vänta :D

Idag har jag hunnit med mycket, gick upp klockan åtta och satte igång. Det jag har gjort är:

• Städat badrummet
• Tömt kattlådan
• Bytt sängkläder
• Diskat
• Dammsugit
• Sorterat all post
• Rensat på bänken där allting hamnar
• Tagit ut soporna

Det är skönt att klockan är bara 11.40 och jag har gjort det som behövs idag. Nu håller jag på att ladda hem filmen the notebook, ska se på den senare.
Ikväll ska jag träna och bara ta det lugnt.

Saknar min älskling gör jag med :( Vill att det ska bli fredag så han kommer hem.

Igår fick jag hem våra nya köksgardiner, men fattades en kappa och det var verkligen den jag ville få, så det kan bli snyggt i köket, men år väl sätta upp de andra först. Kappan skulle komma den 25:e februari.

Hoppas mina kläder kommer idag med :) Vill ha träningskläderna.

Nej, nu ska jag äta lunch och se på sjunde himlen.

-Annelie-

Lördag

Igår var jag, Jocke, Anneli och hennes tre barn iväg och åkte skridskor på kajen. Solo var självklart med oxå. Det var roligt och efter vi gjort det åkte vi hem till Anneli och drack varm oboy och fika lite.
När jag och älskling kommit hem så la jag mig i soffan och vilade. Sedan satte jag och älskling igång. Vi städade och fixade och donade. :) Så fint så blev det.
Idag gick jag upp sex, började jobba kvart i sju. Slutade kvart i två, åkte hem och la mig i soffan och tog det lugnt. Jag och älskling har nyss fixat resten, eller jag ska städa badrummet uppe någon dag. Men annars är det jättesnyggt, vill bara att mina gardiner ska komma nu.
Nu ska vi kolla på melodifestivalen och sen kanske till Jonas och Emelie och kika, de skulle ha inflyttningsfest idag.


Älskling på isen :)



Jag och Solo :)



En helt annan bild, var en dag här i veckan som Solo var ute i snön och lekte :)

-Annelie-

Tisdag

Har inte fullt så ont i min fot idag tack och lov. Brottades igår och lyckades sätta ner foten på något konstigt sätt, men lite is på den och sen var det full fart igen. Känner av den lite idag, men kan ju lätt träna ikväll. Hehe. Igår blev det ett spinningpass och sen ett brottningspass. Idag blir det ett boxpass och ett brottningspass. Bra det. :D

Vaknade vid åtta idag och gick faktiskt upp, åt lite frukost framför datorn medan jag kollade på annorlunda familjen. Sedan klädde jag på mig och gick ut och skottade snö, har ju kommit ganska mycket under natten, men det är bra, för på lördag ska vi ut och åka skoter :)

När jag skottat snö gick jag in och bäddade sängen, satte igång en tvättmaskin och plockade lite. Har nyss beställt ett par kläder från HM. :D Hittade äntligen att par vita jeansleggings, så det kommer hem snart. :)

Ska nu vattna blommorna, diska och sen göra mig en kopp the innan jag och Anneli ska plugga. Ska skicka in allting idag så det blir klart.

2 dagar kvar nu så kommer min älskling hem sen. ♥

-Annelie-

Hemma igen.

Ja, kom hem igår kväll vid halv tio. Mamma hämtade mig vid bussen och skjutsade hem mig. Det var skönt de, för var visst -28 grader ute. Usch, hoppas det blir varmare till helgen. Då har vi planerat in en skoterdag. Annars får vi väl vara hemma och se film eller något. När jag kommit hem igår så stupade jag i säng på en gång. Ringde Jocke och sa godnatt och sen sov jag till halv sex, då blev jag väckt av katten, och hon gav sig inte. Så vid nio gick jag upp och slängde ut dem två. Sedan la jag mig i soffan en stund. Har nyss packat upp och fixat. Så det ser snyggt ut. Ska snart ta tag i kattlådan och sedan gå och handla. Ska även hinna plugga lite idag och träna spinning och brottning. Jaja, Solo ska även komma hem idag eller imorrn, ska bara komma på hur. :D

En annan fundering jag har är skolan och jobb. Jag är less på att fundera på om jag får jobb den här veckan eller inte, jag vill kunna planera, vill kunna veta. Så mina tankar går just nu i stiduebidrag/lån. Om man ska fixa något sådant. Jocke sa att han jobbar ju bort aoch tjänar mer, så han tyckte jag skulle ta studiebidrag och sen koncentrera mig på skolan. Men då kommer jag leva på honom och det vill jag inte, visst, det gör jag till stor del nu också, men jag får ju i alla fall in lite lön. Mina tankar just nu går fram och tillbaka, tar jag studielån så löser det sig just nu för mig. Men sen ska det betalas tillbaka med. Så då får man betala av det i några år.. Och det vill man ju inte. Hur fan ska man göra för det ska bli bra, hoppa av skolan och bara jobba? Det vill jag ju inte.. Fuck this shit!

-Annelie-