Sälen Ski & Rock

Håller på att göra iordning lite inför helgen, då det bär av till Sälen för en helg med festande och trevligt umgänge. Kommer nog bli en kanonhelg. Men som vanligt så har jag problem med packningen, tycker inte om att packa. Skulle vilja ha hela garderoben med mig dit. Men det ska nog gå bra till slut. Om en timme bär det av mot jobbet. Ska jobba mellan 11 och 15 idag. Bara fyra timmar, men bättre ön noll timmar. Tänkte jag skulle få färdigt vad jag ska ha med mig innan så kan jag packa i det när jag kommer hem.
Efter jobbet blir det att första handla det vi ska ha med oss till Sälen. Hem och packa i allting så jag slipper känna mig stresssad med det. Ska hjälpa Viktor med en massa låtar han ska ha med sig till göteborg på söndag. När Jocke kommer hem har jag ingen aning om, de kommer jobba längre idag, de måste få ihop 30 timmar innan de kan fara hemåt.

Det blir min dag idag, hoppas den går fort så Jocke kommer hem någon gång :D


Glömde visa mina nya jeans :D.
Jocke har tjatat på mig att köpa vita och igår hade de 30% på cubus,
så köpte ett par då :D.

-Annelie-

1 dag kvar :D

Den här dagen har faktiskt varit för lång, men händelserik. Började med att skjutsa Emilie till tågen sex imorse. For hem och sov lite halvt vidare. Gick upp vid tio. Skönt med sovmorgon. Fick ett ryck som jag kan få på morgonen och började städa. Skönt när det är fint här hemma. Pedant? Ja :D.
Cathrine kom på förmiddagen och vi la oss i solen och spelade skip-bo. Har ni aldrig spelat det så gör det, roligare spel får man leta efter. Vi for även ner på Mora och kikade lite, hon behövde ha en kuvertväska till studenten, men hon hittade ingen.
Väl hemma igen så blev det middag, kokkorv och bröd. Gott det. Vi var duktiga och for och tränade vid halv sex, blev ett pass zumba och shit vad roligt det var. Var ju med en annan instruktör förut och den var inget bra. Men hon som var idag var jättebra.
Efter träningen så mötte jag Johan och Elin på statoil och bytte bil. Johan har en automat och han ska övningsköra med Elin. Då lånade han vår och jag tog hans. Så blir att köra automat några dagar :D.

Kom hem och skulle gå med Solo, tänkte ta en långpromenad, men blev inte så. När jag gått kanske 100 meter så ser jag en gråhund kanske 50 meter framför mig. Utan ägare och utan koppel. Jag blev fan lite nervös, men det var ingen fara. Han kommer fram så snällt till mig. Jag ser ingen ägare, så jag höll fast i hans halsband som han hade på sig. Det kommer en annan hundägare som hjälper mig ringa polisen och då hade polisen redan pratat med ägarna. Så de kommer till slut och hämtar honom. Hunden var så snäll så :).

Går efter det hem och ska klippa Peter, han kom medan jag stod med den andra hunden och tog då med sig Solo  hem. Klipper Peter och tänker att jag då ska gå en långpromenad med Solo. Går en bra bit denna gången, men då kommer det två småhundar från en gård och går efter oss. Ägarna kom i alla fall ganska snabbt och hämtade in dom. Men då gav jag upp med långpromenaden och gick hem. haha. Solo hann i alla fall göra sina saker.

Nu sitter jag i soffan, ska ner och göra lite att äta tänkte jag. Sen se ikapp på BB. Blir nog att lägga mig i tid, ska gå upp i tid imorrn. Har mycket att hinna med plus att jag ska jobba :).

-Annelie-

Nyklippt :D

Hann med en massa i förmiddags, diskade, slängde in en tvättmaskin, tvättade och donade runt lite. Vid elva for jag ner på Mora till Jennifer och hon klippte mig. Och shit vad nöjd jag blev. Hon är duktig, men jag brukar alltid vara ovan när jag är nyklippt, men inte idag :D. Älskar det på en gång. Måtte hon aldrig byta yrke :).
Vi lunchade på china idag, riktigt gott var det. Hämtade ut lite allergimedicin till mig och kikade lite på Mora innan hon gick tillbaka till jobbet och jag for hemåt.
Nu sitter jag och väntar på att Cathrine ska komma och hålla mig sällskap en stund innan hon ska vara barnvakt. Annars blir det lugnt idag :).


Såhär fint blev det :).
Har längden kvar, klippte topparna, tunnade ur det och klippte upp :D
Är nog första gången jag vetat hur jag ville se ut i håret,
annars brukar hon få ganska fria händer :P

-Annelie-

Vardagen är tillbaka

Känns som måndag idag bara för att Jocke åkte imorse. När jag skjutsat honom så var klockan sju innan jag kom hem, ingen idé att sova igen då. Så satte igång med träning. Blev att jag körde 20 min zumba med inriktning på mage och sedan gick jag en promenad med Solo på 40 min. Riktigt skönt faktiskt. Nu har jag nyss ätit frukost och ska in i duschen så jag får känna mig fräsch igen.
Molningt ute idag, kan vara skönt det med faktiskt. Då får jag ju något gjort inne i alla fall. Har räkningar och sådant som ska betalas och sedan ska det diskas och städas som vanligt. Ska även iväg och klippa mig halv tolv :D.

-Annelie-


SOL :D

Jag har verkligen ingen lust att sitta framför datorn dessa dagar, solen lyser så fint och vi är ute nästan hela tiden.
Igår så hade vi vårstädning, vi gjorde det superrent här hemma. Nu kan jag njuta igen :). Var på marknaden i Orsa och kikade en stund, blev nya piercingar till näsan och tungan och en svambob t-shirt. For hem och lagade pannkakor. Var till Utanmyra och kollade på grodorna igår kvälloch shit, har aldrig sett så mycket grodor någon gång. Tyvärr blev det mörkt precis när vi kom dit, så blev inga kort. Funderar på att åka dit imorrn på dagen igen så man kan ta lite. Ni kommer inte tro era ögon hur mycket grodor det är :P.

Idag vaknade vi tidigt som alltid, såg på BB och myste i soffan. Vid halv tio åkte vi och handlade lite, hade inget bröd eller så hemma. Blev nya blommor då vi slängde några igår. Så nu är det fint i fönstrena igen. När vi kom hem så fixade vi våra utemöbler, vi limmade två stolar och oljade in en. Så nu är allting snyggt igen. Har nyss duschat och ska vänta på lite folk. Vi ska grilla ikväll (igen :P) och sen blir det nog wäsa på sommarfest. Får se, jag ska vara chaffis i alla fall. Tycker det kan vara roligt faktiskt.

Solen ropar på mig, men nu vet ni lite vad jag gör på dagarna :P

-Annelie-

Påskägg :D

Jag fick ett påskägg av Jocke i torsdags :D.


I påskägget låg en nallebjörn, vit choklad, geisha,
tio rosa avklippta rosor och en till chokladförpackning :D

Jag älskar min man :)

-Annelie-

Påskledigt :D

Nu har jag precis gjort färdigt min andra inskolningsdag, det går så bra så. Är roligt när ordinarie personal tycker man är framåt och vill lära sig och när de säger att det märks att jag jobbat inom det förut. Alltid roligt med positiv respons. Och nu ser jag framemot att få några dagar så jag kan jobba. Hade kunnat lägga in mig i helgen så jag får storhelgsob om någon blir sjuk. Men jag gör inte det, och inte nästa helg. För nu är Jocke långledig och jag tänker vara hemma och mysa med honom. Och nästa helg bär det av till Ski Rock i Sälen.
Imorrn har jag bestämt att vi ska fixa våra tre stolar till utemöblerna, de ska limmas ihop lite, i alla fall två av dem, sen ska en slipas och alla tre ska oljas in. Så blir dom lika fina som de andra sen.
Nu snart ska jag åka till brottningen och se om det är några barn som vill träna idag, det tror jag inte, men åker dit ifall det kommer någon. Synd om de ska komma någon och så är det ingen tränare där :P. hehe.
Efteråt när jag kommer hem så hoppas jag att min kära man har köpt ett stort påskägg till mig :D. Det är faktiskt påsk plus att jag har namnsdag idag :D. haha.

Nu ropar teven på mig en vända innan jag ska åka.

-Annelie-

Onsdag

Bara för att Jocke kom hem igår så känns det som fredag idag, är underbart när man kommer på att det bara är onsdag och han kommer vara hemma i flera dagar till ♥.
Vi har haft Liam här från igår tills idag, så han väckte oss halv nio imorse. Var bara att gå upp och ge honom frukost. Jag passade på att äta frukost med. När jag sen skulle sminka mig, bädda sängen och klä på mig så ville han bada. Perfekt, då visste jag vart jag hade honom.
Det var en lugn förmiddag, hände inte särskilt mycket. Gjorde korv med bröd till lunch åt oss så vi visste att Liam fick i sig mat. For sedan till någon bildelsaffär då det var en bildel kvar som Jocke skulle ha.
Hade ett möte på banken klockan två och tyckte det var onödigt att åka hem då, så for ner på Mora och gick runt lite. Blev lite shoppin, perfekt tyckte jag :D. Och till och med Jocke hittade sig något.
Var på banken och ändrade våra autogiro, så bara vi ser att allting funkar med lön och autogiro så ska vi ta bort swedbank. Middag blev på burgers bar idag. Åt faktiskt inte upp allting, utan åt tills jag kände jag var mätt.

Lämnade tillbaka Liam efter det och for mot Bynn. Var och hälsade på Jockes kusin Emelie och hennes kille Micke. Och självklart deras son Eddie. Var där till framåt halv sju innan jag kände att jag behövde åka hem. Kom hem för en stund sedan och ska nu se på gårdagens DHW. Eftersom jag slutade kvart över nio igår kväll så missade jag det och jag väntar inte tills på söndag då reprisen går, utan jag ska se det nu!.

Har tagit upp en matlåda tills imorrn med, min sista inskolningsdag, tyckte första dagen flöt på bra och jag ska nog lära mig deras arbetsrutiner snabbt, tur det ser ganska lika ut på de flesta ställen. Men jag vet inte hur sugen jag är på att skolas in till fyra, mellan två och fyra händer det ju inget i alla fall. Får hoppas de tycker jag sköter mig bra så jag får åka hem tidigt :D. haha.


Äntligen är mina kilklackar inköpta, har trånat efter dessa hur länge som helst :D.

Jättesköna shorts

Två slappa sommarlinnen

En lite mörkare foundation att blanda min ljusa med i sommar.
En ny mascara då min säkert är 1 år gammal :P

-Annelie-

Inskolningsdag 1

Har inte sovit mycket inatt, vaknade första gången vid fyra, andra gången vid sex. Sen tio i åtta, men det var en lagom till att gå upp på :). Gjorde mig lite frukost och såg på BB medan jag åt. Diskade, bäddade sängen, dammade, gick med soporna, startade en tvättmaskin, klädde på mig. Ja, typ det jag gjort nu på förmiddagen. Sen hade jag en hel hög med tvätt som behövdes vikas, så gjorde det samtidigt som jag såg på Oliver och gänget. Sån underbar film :). Nu har jag nyss ätit lunch och ska hänga tvätt innan jag ska på Ica och handla en sallad som blir min middag på inskolningen idag.

Innan inskolningen ska jag förbi Jennifer en vända också. Det ska bli roligt att skolas in på ett nytt arbete idag, det innebär fler arbetsdagar för mig :D. Större chans till mer jobb.

-Annelie-

Jockes kortvecka :D

Som vanligt de flesta måndagar så väckte Jocke mig tjugo över fem, han skulle ha skjuts till Var det nu heter igen. Så han kunde åka med sin arbetskamrat till Trysil. Var bara att gå upp då, när jag kom hem var klockan tjugo över sex och jag ville inte sova igen. Då sover jag bort hela dagen.
Åt lite frukost framför teven istället och bäddade sängen. Jennifer ringde vid sju, så for vi och tränade på gymmet. Och usch vad svettig jag blev. Kanske blir en till vända dit imorrn. Efteråt for jag hemåt, Peter kom och jag skulle hjälpa honom med hans cv. Så när det var klart ringde mamma och som den snälla dotter jag är (eller för jag hade tråkigt) så skjutsade jag syrran så hon fick handla, handlade även lite till mamma. När det var färdigt så var klockan halv tolv, tyckte det var onödigt att åka hemåt då. Mamma fick äran att bjuda mig på lunch då :D. Och tobbe och Viktor :P.
For ner på Mora och fördrev tiden en vända. Äntligen blev klockan två och jag for iväg till resursenheten för att skriva in mig och få mina användaruppgifter för att kunna lägga in när jag kan jobba.

Så kom jag hem för en stund sedan. Har satt på mig shorts nu när jag inte ska göra något spec. Är ju så varmt på vår övervåning, som en bastu. Har inga mer planer just nu, utom träningen vid sex. Så blir att vila lite.

Det bästa med den här veckan är att Jocke har kortvecka den här veckan eftersom det är påsk. Så han kommer hem redan imorrn kväll. Så efter min första inskolningskväll slutar kvart över nio åker jag och hämtar honom. Sen blir han hemma i hela 6 dagar. Så underbart :D.

-Annelie-

Solig helg

Det har vart en sådan solig helg, så har inte haft ork att uppdatera bloggen. Igår vaknade vi vid nio, då var det bara att äta frukost och klä på sig. för på schemat stod Borlänge. Vi skulle på biltema och handla saker till bilen. Usch vad mycket bildelar han handlade :P. Tänk om jag fått handla så mycket kläder på en och samma gång :D. Vi var in på kupolen en vända efteråt, tre butiker var vi in på. Först på Bikbok och kollade efter en klänning som jag sett på hemsidan, men tyvärr fanns den inte. Så var vi in på ginatricot en vända, skulle handla en onepiece åt Jennifer. Hittade lite smått där jag med :D. hehe. Jocke köpte en kepa på Stadium och sedan for vi hem.

Vi kom hem vid halv tre, var in på Ica och handlade lite så vi kunde göra lasagne till middag. Eftermiddagen/kvällen bestod av att sitta ute i solen och njuta, när det blev för kallt så la vi oss i soffan och kollade ikapp på BB som vi inte orkat sett på hela veckan. Sen kallade sängen.

Det har vart en skön och avslappnad helg fast vi fått mycket gjort ute.


Handlade denna, så snygg och skön

Underkläder, blev tre par i olika färger

Klänning, men en annan färg, min färg fanns inte på hemsidan

Och ett jätteskönt linne. Detta linne ska jag lätt köpa i alla färger :D

-Annelie-

Lördag

Sån underbar dag det vart idag. Vi började redan imorse och fixade det sista på gården, verkligen ramade in gården så Solo kan vara lös. Efter vi gjort det så städade vi av hemma lite. Jag klippte Jocke och vi duschade. Jocke skulle till Älvdalen på middag, jag gillar inte fisk så stannade hemma :P. haha.
Peter kom hit så cyklade vi till mamma och var där ett tag. Planerade grillning hemma hos mig. Så for vi och handlade framåt fyra, för hem till mig och satte igång. Så grillade kött, korv, gjorde pommes frites och sås. Riktigt gott var det :D. Vi satt ute och åt i solen, den värmde så skönt så. :). Spelade lite spel och kikade på datorn. Fick riktigt sommarkänslor. Tror jag satte på mig jackan framåt åtta. Nu har Viktor, Peter, Tobbe och Martin farit hem och Jocke kom nyss. Så nu planerar vi resten av kvällen. Jag har redan svept i mig tre cider :D. haha, såna sommarkänslor fick jag :). Så ska väl sätta på mig något varmare och sen tar vi nog en cykeltur. Kan bli trevligt :).

-Annelie-

Rubrik?

Har inte så mycket att säga förutom att vi hela dagen har hållt på ute. Vi har städat båda förråden, vart till tippen två gånger med saker som skulle bort. Har gjort fint på gården, både fram och bak. Krattat, klippt bort lite buskar och skit som inte ska vara kvar, plockat bort en jävla massa stenar som något pucko tyckte skulle ligga överallt.
Handlat och ätit mat. Nu ska jag, Jocke, Cathrine och Kans se på film. Sen kallar sängen, för blev ganska trött av att hålla på hela dagen. Men blir lite mera fix imorrn :).

Igår hände det inte mycket heller.

-Annelie-

Påskpynt :P

Idag har jag verkligen gjort något. När jag vaknade imorse så kände jag att jag behövde göra något. Så satte igång att städa badrummet från topp till tå. Diskade och donade en massa. Gick en promenad med Solo. Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra.  Men slutade med att jag åkte och handlade lite påskpynt. Sedan for jag, Jennifer och Cathrine med hundar ut i skogen och hämtade påskris. Var faktiskt roligt att fixa lite med det. Så slutade med att jag fixade duk, servetter och en prydnadssak i köket också. Nya ljus i vardagsrummet och ett STORT påskägg bredvid teven. Men finns inget godis i det. Det fixar jag nästa vecka när påskgodiset kommer :D. Blev riktigt fint faktiskt :).


Köket, står även en påsklilja i en fin gul vas på en byrå :)

Vardagsrummet, men ska byta ut till en gul duk där också.

Ute :D. Den blev jättestor. hehe.

Jag ska nog köpa en mindre hink och hämta lite mera ris och göra en som kan stå i vardagsrummet också. Det var ju riktigt roligt att påskpynta (en vecka för tidigt :P). Det gula blev så fint hemma hos oss tyckte jag.

Annars nu så ska jag göra mig något att äta. Måste duscha idag med, tvätta håret och noppa ögonbrynen. Imorrn blir det jobb i hela tre timmar :P. haha.

-Annelie-

Kattungar

Kom kattungar i måndags som sagt. Här är första korten på dom. :). Så söta så, tror den här kullen kommer bli finare än första :).






Så söta :)

-Annelie-

Buder

Helgen som var så var vi i Jockes pappas stuga. Det var riktigt skönt. Inga måsten, inga tider att passa. Det var jag, Jocke, Kans, Busk, Jennifer och Cathrine. De andra åkte hem på lördagskvällen, men jag och Jocke stannade tills på söndag förmiddag.En mysig helg som behövdes.






























Dagarna spenderades med att spela spel, gå promenad, grilla, sträckläste en bok och bara slappa. Så skönt :). Det enda negativa var att snön nästan var borta och det gick inte att åka skoter. Men blev en bra helg i alla fall. :)

-Annelie-

..


Drar täcket över huvudet och gråter mig till sömns som de flesta nätter utan Jocke.
Tänker inte jobba imorrn heller.. Mår inget bra, varför alla andra men inte jag?

Min andra blogg är uppdaterad

-Annelie-

Pinocchio

Dagen idag började inte bra, vaknade med huvudvärk, så sov vidare till halv nio. Då satte jag på datorn och spelade Skip-bo. Skitroligt spel :P. Tog mig upp ur sängen vid halv tio, kom på att det inte fanns någon frukost hemma, så for och handlade. Hem och åt frukost framför BB.
Huvudvärken ville inte ge sig, så la mig i soffan och bara tog det lugnt. Låg där i några timmar tills Cathrine frågade om jag ville följa med ner på Mora. Så for ner på Mora med henne och kikade i affärer.
Blev att hon följde med mig hem och vi lagade mat. Ris och korvstroganoff. Peter kom lagomt till maten var färdig, så han stannade och åt.
Nu sitter vi i soffan och ska se pinocchio och äta glass innan DHW börjar klockan nio :D.

-Annelie-

Måndagen

Måndagen var sådär, vi blev väckta av katten halv fyra på morgonen för då skulle hon börja föda. Så var i stort sett vakna från det. Skjutsade iväg Jocke så han kunde åka och jobba vid sex tror jag det var :P. Åkte hem och tänkte lägga mig i soffan tills jag skulle ringa lite samtal. Men det fick jag inte, för fick agera barnmorska åt katten :D. hehe. Sista ville inte komma ut riktigt, så fick hjälpa till där. Men gick bra, till slut så fick hon sista kattungen vid halv nio, det blev sammanlagt fyra stycken. De är så söta så. Ni får se kort sen.
Efter det så satte jag igång att ringa samtal, ringde veterinären så Solo fick salva mot skabb. Ringde vårdcentralen så de skrev ut nya recept till mig mot pollen. Klädde sen på mig och gjorde så jag såg fräsch ut, för var dags att åka ner på spanskgården och gå på arbetsintervju, den gick bra, har nu sommarjobb och skolas in redan nästa vecka så jag kan jobba extra fram till sommaren :). Det tycker jag om.
Efter det så träffade jag Jennifer och vi var och tränade, stod på crossen en stund och sen körde vi bodycombat. Var skönt att få träna lite. Åkte till Jennifers jobb där hon piercade mig. Blev näsan och ett till hål högst upp på örat. Blev så fint så.
For sedan hem och kikade till kattungarna. Lade mig i soffan för fick migrän, var på väg att spy några gånger och spydde en gång. Usch vad jag hatar migrän. Men gick över ett någon timme. Blev inte att träna några hockeykillar eller småbarn igår, utan blev mcdonalds till mat, kände jag behövde få i mig något för att migränen skulle försvinna helt. På mcdonaldsparkeringen träffade jag Marina, så vi snackade minnen och satt och garva :P. Jennifer kom även förbi hemma en vända och kikade på kattungarna. 
For hem och vilade en stund till efter maten, Cathrine och Mickan kom förbi en vända och kikade på kattungarna, vi spelade även ett spel och hade det trevligt.
Sedan blev det sängen för att få bort allting av migränen som hade övergått till huvudvärk.

Det var min måndag :D. hehe.


Här ser ni näsan :D. Blev så fint och har inte ett dugg ont som tur är :)
Örat syns inte så bra, men kollar ni noga så ser ni två prickar där uppe :P

-Annelie-

Söndag

Har haft en underbar helg i stugan. Men skriver om det senare. Idag kom vi hem vid tolv, lagom tid att komma hem vid. Och pedant som jag är så kunde jag inte låta väskorna stå ouppackade och se allt som behövs göras. Så Jocke fick åka iväg och handla det han ska ha med sig till Norge imorrn.
Medan han var iväg så packade jag upp, satte igång tvättmaskin och donade. När jag gjort det så gick jag ut på gården och krattade, skönt att få bort en massa skit, det kommer komma mer. Men har gjort lite nu i alla fall.
När Jocke kom hem så lastade vi på allt skräp på skottkärran och gick iväg med det, tog Solo på en promenad på samma gång.
Gick in och duschade sen, det behövdes :P. Har även diskat, bäddat rent sängen, dammsugit, vattnat blommor, hängt tvätt, startat en till tvättmaskin. Ja, vi har hunnit med det som behövdes på bara typ tre timmar. Jag har även gjort chokladcrisp :P. Blev så sugen på det. Så nu sitter vi i soffan och ska äta lite sådant och se fredagens big brother avsnitt :).

Skriver om helgen senare om jag orkar. Ska bara mysa med Jocke utan några måsten resten av dagen/kväll :).

-Annelie-

Jobba

Snart dags att åka och jobba, skönt med sovmorgon. Det behövdes efter gårdagen och allt som hände. Är faktiskt inte så sugen på att åka och jobba idag heller.. Och inte imorrn heller. Får se om jag ens behöver jobba imorrn.. Vette fan om jag vill det.. Som sagt, tappat lusten helt till att jobba. Men den kommer nog tillbaka snart. Är jag ledig två dagar så blir jag jobbsugen igen :P.
Jocke kommer hem idag, det tycker vi om :D. Blir nog gymmet idag istället, hinner det innan jag ska och träna småbarnen på brottningen.
Har inget roligt att skriva här.. Så enjoy!

-Annelie-


Träffat Bebis :D

Idag var en jobbig dag på jobbet, det känns som man ibland som vikarie blir totalt överkörd. Om jag har fått en uppgift av rektorn att backa upp en person som kan behöva åka hem när som helst och han säger att vi ska vara dubbelbemannade. Då tycker inte jag att en annan personal ska kunna komma och bestämma över mig. Okej om de frågar om jag skulle kunna göra något annat en stund, men att bli totalt överkörd. Det gjorde mig jätteledsen, så gick faktiskt och pratade med henne jag ska gå dubbelbemannad med. Hon förstod att jag blivit sårad och höll med om att den andra inte kan komma och bestämma över mig. Så vi gjorde upp andra planer för morgondagen. Det kändes skönt.

Annars så efter jobbet for jag hem och började städa. Hade altandörren öppen idag, var riktigt skönt och Solo kunde gå ut på gården och ligga och kika lite. Det tror jag han tyckte om. Milena ringde sedan, hon hade kommit hem från bb idag och ville jag skulle komma och hälsa på. Var meningen att jag och Cathrine skulle och träna idag, men jag var för deppig för det. Så for till Orsa och hälsade på henne och bebisen lite, guud vad söt den var.

Kom hem därifrån för kanske en timme sedan, så då diskade jag undan lite, dammsög och lagade mat. Så Nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag ska göra. Vill det ska bli kväll så jag får gå och sova snart. Blir snabbare till helgen då. Har fått hem min jacka idag, så längtar tills jag får använda de nya sakerna :D.

-Annelie-

TISDAG = DHW

Tack snälla Emma som hjälpte mig fixa stilen på texten på min blogg, kände den var för svår att läsa.
Var som sagt och tränade idag, gick riktigt bra :). Ska dit imorrn också med Cathrine, då blir det hela gympasset, idag stod vi på crossen en halvtimme och körde sen på en pilatesboll. Men imorrn blir det också ben och armar.
Efteråt var vi och hämtade ut mina täckbyxor, dom var så snygga :D. Nu hoppas jag bara att jackan kommer imorrn. Den jag längtar mest efter :P.
Har käkat dålig mat till middag idag, blev inte korv, inte för det är något bättre. Tänker inte ens skriva vad jag åt. Bara att det är slut med det nu.
Har rensat kylskåpet och skafferiet udag, slängt en massa skit. Nu ska jag försöka ännu en gång att låta bli sötsaker. Det lär väl hålla tills på fredag. Sån målmedvetenhet har jag. Men blir lätt så när man har så mycket annat i tankarna och saker som händer runt omkring en. Men tyvärr inget jag kan skriva i bloggen då man vet hur allt skitsnack går.

Måste säga stort grattis till Milena som fick en flicka idag, längtar tills jag får träffa dom :).

Annars så längtar jag efter min man, saknar honom. Har känt mig hängig i några dagar nu, och vill inte bli sjuk, men när jag känner mig hängig så vill jag att min man ska vara hemma och ta hand om mig :). Saknar faktiskt honom när han är borta på veckorna.

Snart så börjar desperate housewifes, mitt favoritprogram :). Finns inget som kan få mig att slita mig från teven en tisdagskväll.


Byxorna som kom idag, längtar till helgen då jag får inviga dom iskoterspåren :).

Det blev den här jackan till slut, hoppas den kommer imorrn bara.

Älskling, kom hem nu ♥

-Annelie-

Träning

Ska snart fara iväg till gymmet och köra igenom kroppen. Först tänkte jag bara stå på crossen och köra, men jag tror det lutar mot en genomkörare. Får se vad jag känner för när jag kommer dit. :P.
Annars har jag jobbat idag, seg dag, vill bara vara hemma och fixa känner jag. Var ju inställd på det redan igår och så fick jag jobb. När jag kom dit så fick jag jobb resten av veckan, och visst, det är alltid kul när löningen kommer. Men är inte roligt när mina planer försvinner. Jag blir så bitter då.
Hade behövt storstäda här hemma. Det får bli att jag försöker göra det när jag kommer hem från jobbet imorrn, slutar ju redan tio i ett då.
Annars så blir det en tvkväll med korv med bröd till middag :D. Hehe. Ska även hämta ut mina täckbyxor som kommit idag, hoppas dom sitter bra på. Och så måste jag lämna in mina timrapporter så jag får lön i slutet av april.

Nu får faktiskt Cathrine ta och komma så jag får träna, sitter ju med kläderna på och bara väntar :P

-Annelie-

Trodde jag ja..

Jocke väckte mig vid halv sex och sade hej då till mig imorse. Ännu en vecka för honom i Norge. Men bara två veckor till, sen är han ledig i en vecka :D. De gjorde så istället för att åka hem de enstaka röda dagarna som är i mitten av veckan. Så längtar tills jag får ha honom hemma i 10 dagar :D När han åkt så somnade jag om, sov till halv åtta sen vaknade jag tyvärr. Känner mig inte utvilad, men men.
Trodde jag skulle få vara ledig idag och bara fixa lite. Men nej, har ju vart på Färnäs skola i en månad nu, slutade där i fredags. Vid halv tio ringde hon jag vart vikarie för, hon var inte riktigt pigg. Så frågade om jag kunde jobba mellan halv tolv och halv tre. Det är bara tre timmar så jag sa självklart ja. Men kommer inte hinna med allting som jag skulle ha gjort idag. Får göra det imorrn istället.
När jag kommer hem från jobbet så är det bara att göra middag, byta om och fara till träningen för de tre passen som är idag.

Lär nog ta och äta lite frukost nu om jag ska orka med dagen.

-Annelie-

Wasacupen :D

Nu har wasacupen satt igång, var där idag och ställde ordning en massa. Kollade även ringormskontrollen på killarna :D. Kan det bli bättre? hehe.
Men i alla fall så kommer jag uppdatera efter helgen, hinner nog inte uppdatera under helgens gång. Lite mycket att göra. Mycket roliga saker :D.

Nu kallar sängen, Godnatt :)

-Annelie-