!?

Andra bloggen uppdaterad...

-Annelie-

Måndag

Idag var det bara att gå upp i tid. Skulle ta något cellprov och tiden var åtta imorse. Så nu är det gjort. Så när vi kom hem så blev det frukost. Min frukost bestod av naturell youghurt med bär och en smörgås.
Trodde jag skulle hinna med ganska mycket idag. Men huvudvärken slog till som bara den. Så somnade på soffan i flera timmar. När jag vaknade var huvudvärken borta och det var dags att laga middag. Den bestod av pasta med skinksås.
Som tur var höll sig huvudvärken borta sedan, så vid fyra gick jag och Jocke till Willys. Skulle handla lite. Jocke fick ta hem sakerna så gick jag mot brottningen. De var ojämnt idag, så jag var med och tränade med hockeykillarna. Det var riktigt roligt :). Stannade kvar en stund efteråt och pratade med föräldrar,
Jocke kom och mötte mig på vägen hem så gick vi en lite längre promenad och pratade :). Riktigt mysigt. Har nu duschat och tagit bort vinterpälsen från benen :P.
Kvällsfikan bestod av äggröra och ett glas vatten. Sängen snart, ska jobba imorrn.


Saknar denna frisyr lite, men vill inte ha så kort igen.
Men kanske något liknande uppe på huvudet.
Men jag ska inte klippa mig på ett tag, måste fundera lite mera på hur jag vill ha det :P.

-Annelie-

Slaget om Siljan :(

I lördags var vi på hockey i Leksand, det var slaget om Siljan. Utomhusmatchen vi väntat på sedan i september då biljetterna köptes. Det började bra, Leksand gjorde första målet. Sen gick det utför... Leksand förlorade med 1-4 till Mora. Fy fan vad surt det kändes. Här har Leksand fixat en utomhusmatch, det var 17319 personer som kollade på matchen på plats. Så spelar de sin sämsta match jag sett. Men var ändå roligt att vara där och kika :)


Ena sidan med publik

Andra sidan

Mittemot, till höger stod moraklacken.. Var inte så många, men glada var dom..

Min man :).

Var även lika mycket folk i klacken. HAr inte några kort just, för batteriet tog slut i kameran :(. Men men, rolig dag i alla fall. Och vi hade satt på oss lagom med kläder också, för vi varken frös eller svettades. Det var något som jag verkligen var rädd för då jag hatar att frysa.

När vi kom hem var vi till Busk och Jennifer och hälsade på en vända. Sen hem och sov.

-Annelie-

Fredag :D

Igår orkade jag inte skriva något, men var en rolig dag. Jobbade först till ett på dagen. Jocke kom och hämtade mig, så for vi till Orsa. Han skulle och hjälpa Kans i huset en vända. Och jävlar vad snyggt det är i det huset. Give me :D. haha.
Medan de fixade i huset så for jag till Cathrine som var i huset de bor i just nu. Vi satt och kikade på tv och snackade skit. När de var färdiga i huset så for vi på donken och åt mat. Och efter det var det dags att åka och träna småbarnen. Efter det var det sovdags :D.

Idag skulle jag jobba mellan halv åtta och fyra. Men slutade redan klockan två :D. Men innan jag slutade jobba så ringde rektorn mig. Det är en assistent som blir sjukskriven efter sportlovet, och gissa vem som får börja på hennes schema :D. Jo, jag :D. Fan vad najs, det är "bara" 50%, men så jobbar jag upp det genom timvikariat inom fritids och så. Då blir det perfekt :D. Fan vad skönt det känns. Det kunde vara ett vikariat allt från två-tre veckor till hela terminen. Det känns så skönt att veta att jag har lite jobb ett tag framöver :D

Jocke hämtade mig i alla fall klockan två, då for vi till mamma och hämtade Viktor. Han ska vara hos oss tills imorrn. Och fy fan vilken kö det är in till Mora. Ska jag in dit något i helgen eller nästa vecka så blir det cykeln. For och handlade efter det. Nu är vi hemma och Viktor hade med sig kinect, så har spelat det ett bra tag :D. Det är väl så kvällen ser ut. Får se om Kans och Cathrine kommer en vända senare och spelar med oss :).


Var på ICA Maxi och handlade idag, när vi var där (eller vi åkte dit för det)
så delade de ut goodie bags till tjejerna som kom :D.
Självklart såg jag till att jag fick en :D.
Det var riktigt bra goodie bag, det var mascara, schampoo, olika tester,
bodylotions, lypsyl, hungercontrol, listerine, hårspray, hårskum, tandkräm.
Ja, nii ser ju :D. Har säkert glömt skriva något, men snacka om glad jag blev för allt :D
Gratis är gott :D

-Annelie-

One tree hill

Nu har jag bytt om till myskläder och ska sätta mig i soffan och kika på one tree hill. Jocke har åkt iväg och kikat på innebandymatch med Busk. Först tänkte jag om jag skulle följa med. Men nej, stannade hemma istället. Jocke är bara hemma med mig nu förtiden när han inte har något jobb. Så kan vara skönt för han att slippa mig någon timme :P. haha.
Jag har snart kollat klart på sjätte säsongen av one tree hill, men Jocke har fixat sjunde åt mig med. Så det är ju bra :). Då har jag något att göra ikväll :D

-Annelie-

Onsdag

Tog ledigt från allt jobb idag. Hade en massa annat som skulle fixas. Imorse var jag på gymmet klockan åtta och träffade pt:n. Vi pratade mest mat, vad man bör äta, hur mycket och vad som är bra. Så nu har jag mycket mera kött på benen. Skönt. Så på måndag sätts det igång. Måste vänta tills jag får lön så jag kan handla. Så i helgen blir det att göra matlista och handlingslista. 
Därför passade jag på att äta en semla idag :P. haha, bra start.
Medan jag pratade mat med henne så passade Jocke på att träna. Jag ska nog träna på söndag om jag är pigg. Vill inte börja träna för tidigt.
Efter vi var klara på gymmet så for vi till Falun och fixade en sak. Var hemma därifrån tolv. Handlade lite saker så vi kan laga lasagne till middag.
Och nu har vi nyss sett på big brother, Jocke laddar hem avsnitt efter varje dag eftersom vi inte har tv11. Men det går bra det med.
Nu ska jag snart laga mat så den hinner bli klar innan Jocke ska iväg. Han ska och kika på innebandy ikväll. Tror jag stannar hemma.
Har även tvättid ikväll, ska tvätta två täcken åt mamma. Två dagars jobb kvar sen, sen  ledig i tre dagar. Har faktiskt fått en arbetsdag nästa vecka med, trodde inte det då det är lov och sådant. Men behovet verkar finnas i alla fall av vikarier :D. Tur man är på LAS-listan så man får mer jobb :D

-Annelie-

Tunga

Idag när jag borstade tänderna så kollade jag på min tunga i spegeln. Och det fick mig att fundera. Hur ska en tunga se ut egentligen? Ska den vara hela rosa? Eller ska det vara vitt på den? Min är inte helt rosa, det får mig att fundera på om det är något fel. Samtidigt som jag var hos tandläkaren för inte så länge sedan. Borde inte hon sagt något om det var något fel på den?
Eller är det vitt på den för att resten av kroppen inte mår bra? Kan det ha med maten att göra? Varför börjar jag fundera på detta nu för?

Imorrn ska jag till min pt och prata mat i alla fall. Så när jag lägger om kosten så kanske min tunga ser bättre ut efter ett tag?

-Annelie-

Idag, idag, idag..

Idag har det inte hänt mycket. Har jobbat mellan tolv och fyra. Innan det så bäddade jag sängen, kikade lite på one tree hill, slängde in en tvättmaskin. Efter jag slutat så hämtade jag Jocke och vi lämnade pappersinsamlingen, pantade burkar och handlade lite. Kom hem, lagade lite mat, satte oss i soffan. Nyss var vi till brottningen och lämnade lappar om föräldramötet som ska vara.
Nu har jag bytt om och sitter i soffan igen. Vill gå och lägga mig för jag är trött, men Jocke sa att klockan var knappt sju, så jag fick inte sova något ännu. Får väl lov att hålla mig vaken en stund till :P.


Vill ha min onepiece nu!.
Den ska komma i veckan.
Den rosa skulle inte komma förräns i slutet av mars, men det gör inget så länge jag får den svarta :D

-Annelie-

Måndag

Gårdagen var mycket givande i Borlänge. Var på tränarkurs, steg 1 i brottning. Lärde mig mycket nytt. Dels hur man lägger upp en träning, i vilken ordning man ska träna sakerna och så. Greppen och det vi gick igenom kunde jag redan. Men det sa han som hade kursen också att det var steg 1 och de som hållt på ett tag med träningen kan redan en massa. Men som sagt, jag lärde mig mycket nytt i alla fall.

Nu har jag precis gått upp. Ska och jobba på färnäs skola idag. Känner mig inte riktigt 100 än. Men skönt att jobba lite i alla fall. Har jobb idag och på fredag denna vecka. Så alltid något. Kan säkert få fler dagar också. Får se hur det blir med det. Tar en dag i taget.

Annars idag ska jag träna hockeykillarna och blandgruppen i brottning. Ska inte träna själv, vill bli riktigt frisk först. Och som min kropp ärnu så är jag inte det.

Nej, frukost på det här.

-Annelie-

Hahaha, jag snodde denna av Fia, alla måste ju se den :D



-Annelie-

Det blev fest..


Det blev fest ikväll, tog fram mitt "lilla" vinglas :P. haha.
Jag som ska upp tidigt imorrn :D

-Annelie-

Fest?

Har vart en icke händelserik dag idag. Gick inte upp förrän tio, eller jo, vaknade vid åtta första gången, men bestämde mig för att sova några timmar till. Vaknade till lite, duschade, fixade mig. Så for vi ner på systemet, vi är festsugna, men vet inte riktigt om vi ska festa eller inte. Verkar som Jocke vill ha hemmafest, så får väl se om det blir någon fest eller inte. Mer har jag inte att skriva..

-Annelie-

Bakning

Har nu bakat färdigt, blev ca 70 stycken sammanlagt, så ska ner i frysen med de flesta. Därför jag bara la på sån där gegga på några :P. Så jobbigt att frysa in annars.

Det blev vanlijmuffins med krossad choklad i.

Chokladmuffins :)

Och vanliga vanlijmuffins.

Gjorde med sån där gegga också, har mer gegga i kylskåpet så det bara är att lägga på ifall vi vill ha fler :D.

Idag är det den 18/2. Det betyder att jag och Jocke vart gifta i 2 månader redan. Shit vad fort det går och det är fortfarande folk som inte ens vet om det :P. haha. Alltid lika roligt att se deras miner när man nämner det :P.
Nu ska vi se på lite film. Ska äta china mat med Jocke och Björne idag. Orkar inte laga något och vi har ju faktiskt varit gifta i 2 månader :P. haha, alltid något att skylla på.
Annars står vi i valet och kvalet om fest ikväll :S. Jag ska inte dricka, men hade vart roligt att ut och träffa lite folk en vända. Ja, får väl se.

-Annelie-

Sängen :D


Såhär ser vår nya sängram och gavel ut :D. Så jävla snygg.
Ser bättre ut med sängöverkastet och prydnadskuddarna :)

Tappade min vattenflaska i golvet :(.
Måste köpa en ny likadan. Tyckte om den.

-Annelie-

Fredagsfix

Vakna lika tidigt idag, men orkade inte göra något så la mig i soffan och kikade på tv. Vid tio kom Milena en vända. Snacka om liten mage hon har alltså. (Hon ska ha barn). Det ser inte ut som hon gått länge med den magen. Vi åt i alla fall frukost tillsammans och snackade lite skit.

Vek även all tvätt medan hon var här och bäddade sängen och satte igån en tvättmaskin. Så nu är tvättkorgen tom igen. Vid tolv for vi, jag släppte av henne vid Willys, hon skulle iväg på några möten. Så for jag och handlade på ICA. När jag kom hem så hade Jocke åkt och tränat med Kans.

Men innan så hade han dammsugit och vattnat blommorna. Så var bara för mig att fortsätta. Hängde tvätten och diskade vårt berg med disk. Men nu är det gjort. Så nu är allting städat och fint igen. Äntligen, har inte gjort något hemma på hela veckan, så skönt att det är färdigt.
Jag blev baksugen, så har planer på att baka en massa muffins idag. Så när de är färdigbakade kan någon komma och fika?.

Milena kanske skulle komma tillbaka efter sina möten, så får väl se om hon dyker upp igen eller inte.

-Annelie-

Vägra vara hemma!

Idag vaknade vi tidigt som vanligt, har man bara legat hemma i 3 dagar och inte gjort något och sen blir lite piggare så blir man (i alla fall jag) tokig. Så sa det till Jocke imorse med, att idag vägra jag vara hemma.
Så blev att vi for till Bynn och hälsade på hans kusin Emelie och henns lilla familj. Satt där i några timmar och blev även så att vi åt pizza med dom. Måste göras om snart. Har skrattat som bara den när vi började prata minnen.
Vi for hem därfirån vid fyra, då blev det raka vägen till Ica och hämta ut Solos öronmedicin. Handlade även lite smått hem som behövdes.
Annars när vi kom hem såg jag att jag hade fått pengar från hockeyn, så passade på att betala några räkningar så försvann någon i alla fall. Usch, fasar redan för räkningarna den här månaden :P. Det är dags för tremånadersräkningarna :(.
Har nyss kommit hem från brottningen, alla är sjuka, så tränade två tjejer idag. Och själv var jag inte pigg, orkade knappt göra en kullerbytta. :(. Men ska vila resten av veckan så börjar jag träna lite lätt nästa vecka.
Ikväll blir det svenska maffian om jag orkar vara vaken. Annars ser sängen ganska skön ut redan nu :P

Jag vill flytta, jag vill bli rik, jag vill bli gravid, jag vill få fast jobb, jag vill plugga, jag vill... jag vill.. Det är så mycket jag vill, men kan inte bestämma mig för vad? Men brottningen blir nerlagd till sommaren. För en sak som jag inte vill är att vara fast någonstans med något måste när jag ändå inte har fast jobb.

-Annelie-

Onsdag? Torsdag?

Fy fan vad dagvill jag har blivit av att inte göra något på dagarna.. Men nu är jag mycket piggare.
Vaknade vid åtta idag, kan verkligen inte sova längre. Men börjar bli så ljust på morgonen nu också. Och sen vi byggde upp nya sakerna i rummet så blev allt så mycket ljusare på något sätt tycker jag. Måste ta ett kort på vår nya sängram och gavel så nu får se hur snyggt det blev också :D.
Annars idag så blir det ännu en lugn dag, ska snart äta frukost och se på film. Såg aldrig step up 3 igår, så blir den nu. Ska även på tjejkväll på gymmet med Cathrine ikväll. Tur jag är någorlunda frisk :D.
Jag har inget bättre att skriva, jo, jag vill att mina onepiece ska komma!. Men de kommer lagomt till 14 mars eller vad det stod :(.
Men den som väntar på något gott... Eller nej, den väntar ALLTID för länge. Jag hatar att vänta på saker och ting!

-Annelie-

Piggare :)

Jag är piggare nu, riktigt skönt. Kanske kan vara vaken lite längre ikväll. Vi har bara kikat på filmer och one tree hill sen Jocke kom hem från veterinären.
Jocke däremot har blivit sjuk, han har feber, ont i huvudet och hosta. Men han säger att han mår bra. Får hoppas att det inte blir värre. Nu vill vi bli friska.
Och till råga på allt så har Solo öroninflammation :P. haha, tar det aldrig slut?
Nej, nu ska vi se på mean girls 2.
Har även step up 3 på gång och streetdance. Hoppas dom är bra. Älskar de två första step up filmerna. De står så fint i min filmhylla :D.


Såg trassel igår, var så rolig :P

Rånarna var en helt okej film, ganska förutsägbar.

Piranha, jadu, copy från en annan film, bytt ut hajarna mot pirayor.
Kommer bara inte ihåg vad den andra filmen heter.
Men ser ni den här filmen och har sett den andra så vet ni vad jag menar :).

-Annelie-

Veterinären

Jocke har precis åkt med Solo till veterinären. Dags för hans årliga spruta, de ska även kolla tandsten på han, stinker så ur hans mun. Sen ska de kolla så vi kan få ett friskintyg på honom så vi kan ta bort en reservation på hans försäkring. Jocke skulle även fråga vad som kan vara orsaken till varför han kliar sig så mycket. Han kliar bort stora tussar med hår och biter sig i tassarna. Hoppas inte han har löss. Usch!.

Jag fick inte följa trots att jag är pigg som bara den just nu. Hoppas jag får fortsätta vara såhär pigg nu. Läste på netdoktorn att influensa håller i sig i ca 3-5 dagar och jag har vart däckad i tre dagar nu. Så förhoppningsvis så är jag frisk tills imorrn :D

Jocke däremot har börjat hosta som bara den istället, han hade lite ont i huvudet och var lite varm. Får hoppas på att det är falskalarm. Han behöver inte vara sjuk. Men han brukar klara sig faktiskt. Men blir han sjuk så får jag väl ta hand om honom :).

Nu ska jag se lite one tree hill medan Jocke är borta. Vi började se en film som hette rånarna innan Jocke åkte, men jag fick inte se klart på den själv :(.


Jag just nu, har inga planer på att klä på mig idag :P
Det är tur jag har jobbat 3 veckor i streck så jag kan vara sjuk med gott samvete.

-Annelie-

12 timmars sömn

Har nu sovit i tolv timmar. Nu vet vi att det inte är en vanlig förkylning. Låg med 39 graders feber igår också. Så Jocke googlade på influensa, han läste någonstans att det var influensatider nu. Och eftersom jag jobbat i skola de senaste veckorna och känt mig hängig redan i förra veckan så kollade han upp det.
Dessa är symtomen för influensa:
  • Huvudvärk.
  • Svår torrhosta.
  • Feber omkring 38-40 grader.
  • Ömmande muskler och leder samt bröstsmärtor.
  • Dålig aptit.
  • Trötthet och svaghet.
  • Rinnande näsa och ont i halsen.
  • Frossa och frysningar.
  • Orolig mage, antingen kräkningar eller diarré.
Jag har alla utom dålig aptit och kräkningar eller diarré, men orolig mage har jag. Så nu har vi kommit fram till att det är influensa jag har. Jippie, inget jobb för mig denna vecka i alla fall.
Jocke ringde även sjukrådsupplysningen för att fråga vad han skulle göra med mig. Så slutade med att han bäddade ner mig med ett täcke och ett öppet fönster igår. Snacka om att det var kallt.

Men har sovit bra i alla fall, har sovit i tolv timmar, så det var väl bra. Nu har jag inte lika hög feber, men har svettats ur allt inatt. Jocke sa han hade vänt täcket många ggr för det var alldelesblött efter mig.
Idag kommer jag inte få göra något för Jocke då jag gjorde en massa igår när jag var pigg. Därför jag blir så dålig på kvällen säkert. Jocke har laddat hem ett x antal filmer så jag ska ha något att göra idag. :P. haha, jag är inte van att ligga stilla :D.

-Annelie-

39 graders feber :(

Igår när vi kom hem så mådde jag inte bra, men som jag är så ville jag bygga upp sängen. Så tvingade Jocke att bygga med mig :P. Vi började bygga, jag mådde sämre och sämre. Men fick ihop sängen. Vi hann börja med sänggaveln innan Kans och Cathrine kom och hämtade Jocke. De skulle och träna. Jocke förbjöd mig att följa, tur var väl det. När de åka så fortsatte jag bygga sänggaveln så långt jag kunde själv. Efter det la jag mig i soffan. Mådde verkligen skit. Började kolla på tv, men fick ont i huvudet av ljudet, så stängde av ljudet och läste texten bara. Fick ont i huvudet av det med. Så satte på ett svenskt program och kollade bara på bilderna. Mådde ännu sämre. Så stängde av teven, var för ljust i rummet. Men kunde inte förmå mig att gå upp ur soffan. Så slutade med att jag drog en filt över huvudet och blundade och försökte sova.
När Jocke kom hem så hjälpte han mig in i sängen, då tog vi tempen på mig, 39,1!. Inte undra på att jag mådde skit. Och inga värktabletter hemma heller. Men snäll man som man har så for Jocke iväg och handlade åt mig.
Vet inte hur många gånger jag vaknat inatt för jag svettats ena sekunden och frysit andra.
Vid åtta imorse var jag hungrig sådå gick jag till soffan och Jocke gjorde frukost till mig.
Nu går jag på halstabletter, huvudvärkstabletter, nässpray och hostmedicin. Det håller mig uppe. Jocke har byggt färdigt sänggaveln så nu har vi en fin säng. Det blev så bra.
Tänkte jag skulle försöka fixa iordning lite i alla fall. Blir inte piggare av att bara ligga i soffan och veta att det ser ut som hej kom och hjälp mig här hemma.
Har även ringt till jobbet som jag skulle jobbat på imorrn och sjukanmält mig, finns inte en chans att jag kan åka dit imorrn om jag mår såhär. Bättre vara hemma så jag blir ordentligt frisk.
Ska bara försöka få någon som tar hockeykillarna och lilla gruppen idag så jag slipper åka dit.

Grattis till din 2:a plats Fia :D.

-Annelie-

Sjuk :(

Igår när jag skulle till brottningen så mådde jag inte bra, jag kände mig hängig. Men åkte dit i alla fall. Så när jag kom dit tryckte jag undan alla förkylningssymtom och hade det roligt. Det gick bra för våra brottare.
När det var slut kom Jocke, Emma och Fredrik och hämtade mig så for vi mot Ikea. Jag däckade i bilen och när jag vaknade så mådde jag piss. Förkylningen hade slagit till, men bara bita ihop och gå in på Ikea. Vi hittade vår säng som vi köpte. Och Emma och Fredrik köpte sin säng och lite annat. Jag fick feber medan vi gick därinne och mådde skit. Men men, när vi handlat färdigt och hämtat ut våra saker så for vi till en pizzeria och åt mat. Jag mådde ännu sämre. Efter det for vi hemåt, jag frösökte sova i bilen, men kunde inte, hade feber och frös och svettades.
När vi äntligen kom till Emma och Fredrik så gick jag in, tog två ipren, drack en kopp the och sen la jag mig och sov.

Nu är jag vaken, febern har gått ner tror jag. Men ska inte träna något idag i alla fall. Orkar inte det känner jag. Vi åker hemåt lite senare och då ska vi bygga säng :D

-Annelie-

Glad :D

Tog oss till gymmet idag, haha, fan vad roligt det var. Jag och Cathrine tränade balans på pilatesboll. Så helt plötsligt ramlar jag och är på väg att dra ner cathrine med, men hon åker som tur inte med. Men jag ramlar rakt ner på golvet, slår foten i en plastvägg så det låter i hela gymmet. Haha, kom en gubbe och frågade om det gick bra. Fick knappt fram ett ja då vi låg på golvet och asgarvade :D. På söndag blir det ett boxpass :D.

Efter gymmet for vi till mamma och skulle hämta Johans bil som vi skulle åka med till han. När vi kommer dit så säger hon att de har en present till oss :D. Jag bara jaha, vart är den då? Så gick in i köket och fick ett kuvert av Hillevie. I det låg det PENGAR ;D. Det var en bröllopspresent till mig och Jocke från mamma, håkan, pappa, lotta och syskonen. Pengarna ska gå till en säng. Så imorrn när vi ska på IKEA så ska vi handla sängen vi kollat så länge på. Ingen kan vara gladare än oss nu :D.

Nu sitter vi i bilen på väg till Borlänge, märks att sportloven har börjat, för nu kommer det bilar hela tiden. Men tar det lugnt så vi kommer fram :).

-Annelie-

Finväder :)

Imorse när jag for till jobbet så tänkte jag isch vilken deprimerande dag. grått och blåsigt ute. Men så fel jag hade, det har ju blivit riktigt fint nu :D. Tyvärr är posten försenad så jag vet inte om jag får mina skor eller inte idag :P. haha, men det gör inget.
Annars så har jag nyss kommit hem från jobbet, har jobbat med en jättego tjej i veckan, vi skulle höras av och ta en fika eller något någon dag. Det kan bli roligt.
Ska snart iväg och gymma med Jocke, Kans och Cathrine. Senare idag så far vi till Borlänge och blir där hela helgen. Brottartävling imorrn och sen följa Jockes syster och kille till Ikea. Gud vad jag vill handla min säng där. Men får göra det någon annan gång. Inte en chans att jag åker med släpvagn hela vägen med all denna snö.
Jag älskar faktiskt snön som har kommit, är det sånt här fint väder så har jag inget emot det. Skulle bara haft en skoter med nu så hade det vart perfekt. Sommaren och våren hinner komma tids nog i alla fall :).

-Annelie-

Gymmat

Har nu jobbat klart för idag, har även hunnit med att gymma :D. Så nu ligger jag hemma i soffan och ska laga mat så jag hinner äta innan brottningen. Tror jag ska vara med på träningen ikväll, vet inte. Vill vara hemma och mysa med Jocke oxå :D. hehe.


Har fått hem Robin Hood nu :D. Bara 45 kvar innan jag har alla klassiker :P. haha

-Annelie-

Två dagar kvar

Nu har jag två dagars jobb kvar, sen blir det tävling på lördag. Efter det får jag äntligen sova ut :D. Snacka om att jag längtar. Har inte energi till något just nu, känns som jag håller på att bli sjuk och det vill jag inte. Jag vill vara frisk och må bra.
Har haft ont i näsan i några dagar nu, har trott att jag vart på väg att bli förkyld, men igår kikade jag in i näsan, jag har värsta såret där. Det gör asont och jag vet inte vart det kommer från?..
Annars idag blir det jobb, träna tjejer och träna själv.
Men tror det blir gymmet efter jobbet, hoppas brottningsträningen ikväll så jag får sova.. Eller om jag kör dubbla pass, men det tvivlar jag på :P. hehe.

-Annelie-

tvtime :D

Har skjutsat mamma idag, hon skulle till nå byggställe och ha lite saker, så jag och Jocke körde dit henne. På vägen hem fick jag sitta i skuffen med bakluckan öppen för att hålla i brädorna som var så långa :D. Tur det var skönt väder ute och det var en kort bit hem till mamma :).
Nu sitter jag hemma i soffan, Jocke ska åka och handla mat. Ska bli gott. Annars händer det inte mycket mera idag, ska sitta i soffan och kolla tv bara :D.
Just det, beställe en till onepiece i rosa oxå :P Måste passa på när det är billigt :P.

-Annelie-

Jobbdags

Jag vill inte jobba idag :(. Mår inget bra, är trött, sliten och helt slut. Vet inte varför. kan knappt träna utan att börja må illa :(. Vill inte bli sjuk, varken förkyld eller magsjuk. Men är väl något på gång säkert.
Men får bita ihop, bara tre dagars jobb kvar. På söndag får jag sova igen. För på lördag är det brottartävling och jag lär väl ska åka dit. usch och fy, vill ju sova. Längtar tills på söndag.


Den här är beställd :D

Funderar även på den här då det är halva priset på dem tills på måndag :D

-Annelie-

HM

Det här var vad jag fick från HM. Längtar till våren kommer så man kan börja använda allt och springa runt i klänning och snygga skor :D.


Jeansshorts och ett par svart slimfit jeans.

Underkläder och en bikiniöverdel :)

2 enkla linnen och ett träningslinne.

Skitsnygg klänning, solglasögon och en ring.

Nu fattas bara min onepiece så är min garderob komplett :D.

-Annelie-

Tisdag

Var på väg att skriva onsdag som rubrik. Helt fel med andra ord, men längtar tills veckan är slut, så får jag sovmorgon :D.
Jobbade inte så länge idag, men ändå några timmar. alltid bra. Jag hämtade Jocke när jag slutat så for vi och handlade tillsammans, och hämtade ett paket från HM :D. haha, älskar att hämta ut paket. Visar i ett annat inlägg vad det var.
Vi handlade semla på ICA, så när vi kom hem så fikade vi tillsammans. Sen var det bara att sätta igång att vika tvätt. Så har nyss vikt färdigt den, var inte så lite tvätt att vika.
Annars så ska vi och träna ikväll, jag ska köra ett corepass, det är bara en halvtimme, så efter det ska jag ställa mig på crosswalken en stund. Jocke ska gymma.


Liten del av allt tvätt :D. Men nu är tvättkorgen tom i alla fall :P

-Annelie-

--



-Annelie-

Träning

Hemma från träningen nu, var riktigt roligt att träna hockeykillarna idag. Så körde ett stenhårt pass med dom :D. Efter det så tränade jag småbarnen, tre nya som kom, alltid roligt när det kommer nya. Klockan sju var det meningen att jag skulle träna själv, men sträckte nacken på något konstigt vis, så kunde knappt röra den. Så hoppade träningen idag, tror jag är sliten efter skoterturerna i helgen :).
Så istället var jag hem och hämtade Jocke, sen for vi till Alexandra en vända, Hillevie var där och ville ha skjuts hem. Så var där och snackade lite. Nu är vi hemma, jag har nyss duschat och ska göra mig en kopp the och lite kvällsfika. Jocke har laddat hem glee till mig med, så blir antigen att se ett avsnitt på det eller att fortsätta titta på one tree hill :).

Jag vet vart den anonyma bloggaren bor, så har mina aningar om vet det är ;).

-Annelie-

Kommentarer

Kommentarer utan namn kommer hädanefter tas bort. För vågar man inte stå för vem man är så ska man inte säga något alls. Fegis är det jag tycker du är.
Så du som kommenterade,  fråga gärna igen, men med ditt riktigt namn och en mejladress så kanske jag kan svara :). Annars fuck you!!

-Annelie-

Chokladpudding m. grädde :D

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, vart inte många timmar idag :P. haha, men alltid något.
Händer inte så mycket mera idag än en film, lite chokladpudding med grädde :D, träna hockeykillarna, träna småbarnen och sist träna själv. Lär ju träna bort chokladpuddingen på en gång :P.

Jag vill vara gravid, jag vill känna den där lyckokänslan som alla pratar om, jag vill ha illamåendet, fan, jag kan till och med bli sängliggandes i 9 månader bara jag får bli gravid. Snälla, jag vill :(

-Annelie-

Okbodarna

Allt som allt var det trevligt i skogen. Det var roligt och mysigt att bara åka skoter, snacka skit och ha allmänt trevligt. :) Jag visar i bilder. Orkar inte skriva så mycket.


Kom dit, vad -3 grader i stugan, bara att elda :)

Björne hittade min veckorevyn :P

Jag var glad :D

De andra kom, vi for ut och visade dom in.

Jag åkte ut i leggings, höga stövlar, jacka och glasögon, så sexig outfit :P

Cathrine, Kans och Björne

Busk och halva Jocke

Vår sovplats :D

Björne pigg och vaken på morgonen :P

Kans sov och Jock tyckte det var mysigt att krypa ner bredvid honom :D haha

Blrjade med lite fastkörningar :D

Lite bättre skoterkläder idag :D

Björne körde in i ett träd och styret blev snett :P

De hittade "ludd" i Kans skoter

Var ute på en myr och körde lite :P

Kans och Cathrine

.

Jag försöker svänga, var en lång svängradie på den där skotern :D

Älskling

Cathrine och Kans

Det var superfint väder som ni ser :)

Vi stannade för korvgrillning

Elden tog sig till slut

Cathrine och Björne

Busk och Kans

Älskling

Jag körde fast :D

Körde fast riktigt ordentligt :D

Vi försökte dra lös den med Kans skoter, men funkade inte :D
Till slut så lyckades vi lyfta loss den,
jag, Jocke och Kans fixade det :D.

Sen blev det inget mera korttagandes, men när vi väl lyckades få lös skotern så for vi tillbaka hem till stugan.
När vi var i stugan bytte vi om, for ner på Bynn och köpte pizza. Sen hoppar vi några timmar framåt. Kom hem vid tio gjorde jag, Jocke kom vid tolv då han och Björne tagit skotrarna till Rot :).

-Annelie-

Söndag

Idag vaknade jag första gången vid åtta, men valde att sova lite mera, är ju trots allt söndag idag :D. Så vi gick inte upp förrän tio. Men förflyttningen var inte stor, utan vi gick från sängen till soffan och kollade på cougar town.
Har vart till Bynn idag med och lämnat tillbaka nycklar, skoterkläder, skoterstövlar och släpvagn. Jag har vart sugen på lappskojs till middag hur länge som helst, men har inte gjort det. Förrän idag, fast då var det inte lika gott som det brukar vara :P. haha. Tji fick jag. Annars så blir det en lugn kväll med solsidan, cougar town och mys.
Imorrn börjar jobbveckan igen.
Ska även skriva om de roliga stunderna i stugan, var väldigt roligt fram tills igår kväll. Kommer kanske ett inlägg om det senare ikväll eller imorrn :).

-Annelie-

..

Jag ångrar att du var med på mitt bröllop, jag ångrar att jag lärde känna dig..
Jag hatar allt med dig just nu..
-Annelie-

Förbannad

Jag är rikigt förbannad nu, kom hem från stugan nyss. en dag för tidigt, blev tjafs. Mitt fel som vanligt, för säg något som inte är mitt fel?

Vi var i stugan och skulle elda för att få upp värmen ordentligt i stugan till natten. De klagade på att det var för kallt. Jocke, som är världens snällaste, jag har aldrig träffat någon som är så snäll som han. Han försöker alltid göra allt för alla. Han vill att alla ska vara nöjda. I alla fall så bad han att de inte skulle sitta i en ring runt elden, för då kom inte värmen ut i överallt och då skulle det inte bli varmt till natten. Jag håller fullkomligt med honom. Så skulle han gå ut och hämta ved (bara han och en till som hämtat ved hela tiden), och då ber han dom igen. Och ingen bryr sig. De bara kör över honom!!.

Det blir jag riktigt piss på, så när han gick ut så började jag ifrågasätta det, jag frågar varför de inte kan sätta sig runt bordet när han ber dom och jag säger ärligt att jag tycker de är taskiga som inte kan lyssna på honom.
Då är det en person som tar åt sig bara, och börjat tjafsa, vi hade tjafsat innan helgen och var väl inte världens bästa vänner just nu. Men det var riktat till alla som satt där och inte bara den personen. Men det fattade inte denne. Utan började bli skitsur och sa att jag enbart sa dennes namn. Då började jag ifrågasätta varför den ens var här.. Då blev det ännu mera tjafs och den personen bestämde sig för att åka hem.
Det enda var väl att de var fyra som kom tillsammans i bilen, så det var ju bara för alla de att packa ihop och åka hem. Då ville inte Jocke heller vara kvar, så vi for hem vi med.

Det gör mig förbannad, varför i helvete ska en person ta åt sig för när jag ifrågasatte alla?. Och jag gjorde det för jag tycker så jävla synd om Jocke, det är han de kör över. Han är så jävla snäll och vill vara alla till lags hela tiden och när han ber dem om EN sak så bryr de sig inte. Varför inte? Vad är det som är så jävla svårt att tänka en extra gång. Det var inte jag som bad som för att jag ville jävlas med en person. Den personen skiter jag fullständigt i och hade jag velat säga något till den så hade jag sagt det rakt till den personen istället!!

Hoppas de tänker på att det Jocke de sårar, han hade så jävla roligt med sina kompisar och trivdes verkligen med att åka skoter och sitta och snacka. Hoppas de fattar det. Han säger att det inte spelar någon roll, men jag ser på honom att han blir ledsen och besviken.

-Annelie-

Gymmat

Vart vaken sen sex, var meningen att jag skulle ha sovmorgon idag, men blev inte så.
Åkte därför och gymmade vid sju, eller ja, så gott som det gick. Jag var ganska trött och slut, så tänkte att jag kör på crosswalken i 45 minuter. Men när jag stått där i ca en halvtimme så börjar jag må så illa och får ont i magen. Springer på toaletten och spyr :S. Jag är inte magsjuk, för mår bra nu. Tror det var för jag inte hade ätit så mycket under dagen igår och inget imorse, så min kropp sa nog ifrån. Måste komma igång med maten. Men hur? Någon som har något förslag? För istället för att gå ner så har jag gått upp 3 kg :S. Fan, nu börjar jag bli lika fet som jag var för något år sedan. Och det vill inte jag.. Men vet inte hur jag får stopp på det..

Nu blir det frukost, dusch och sen jobb.

-Annelie-

Längtar

Efter jobbet idag så for jag och älsklingen och handlade det som skulle handlas till helgen.
När vi kom hem så bakade jag muffins snabbt, går ju så snabbt att göra :D.
Nu ligger jag i soffan och har ångest för att jag måste packa :S. Ska iväg och träna tjejerna snart och efter det träna själv. Blir inte så mycket mera idag.
Imorrn jobbar jag, har stägningen på fritids, så börjar inte förrän halv tio, lite skillnad då jag börjat sju och halv sju de senaste dagarna.
Direkt efter jobbet imorrn åker jag hem och hämtar sakerna och sen bär det av till okbodarna. Ska bli så jävla roligt att ägna en hel helg åt bara skoteråkning.
Kommer inte ha något internet så får väl se om jag hinner skriva något imorrn eller om jag skriver igen efter helgen :)

-Annelie-

!?

Har inte hunnit skriva tidigare. Har jobbat mellan sju och fyra. Skönt att det är slut.
När jag kom hem så hade min man lagat middag, potatis och fiskpinnar. Med ketchup till så blev det perfekt :D
Vårt paket från jotex kom även idag, så efter maten blev det att packa upp det. Blev så bra med nya gardinstänger i vardagsrummet, har inte satt upp gardinerna än, väntar med det ett tag. Fixade även i sovrummet. Blev så snyggt :D.
Har tränat idag med, blev ett bodycombatpass. Var så skönt att träna ur sig. Men började må illa mitt i passet och sitter med magont nu, vill inte bli magsjuk!. Har fått skicka hem flera barn från skolan idag för de har kräkts och mått dåligt. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu när jag äntligen kommit igång med träning och jobb.

I helgen blir det skoter för hela slanten. Är några som ska åka till Jockes pappas stuga och åka skoter och vara där hela helgen :D. Så jävla roligt ska det bli.


Såhär fint blev sovrummet :D.
Nu fattas bara sängramen och så ska det målas om.
Men det dröjer nog ett tag.
Så nu har vi två sängöverkast till dubbelsäng som ska säljas.
Ett är svart och ett är rödorange med något på.
Sugna?

Såhär hittade jag Tussa en dag :D haha

Haha, så söta :D

-Annelie-

Sovdags

Var inte en sån jobbig dag att jobba idag :D. haha, fyra timmar gick fort.
När jag kommit hem från jobbet så packade jag och älskling väskan och for till gymmet.
Jag älskar känslan när jag sätter hörlurarna i öronen, träningsmusiken strömmar in i kroppen och jag sätter igång med gympasset.  Svetten rinner nerför ryggen och man tar i det sista för att verkligen bli helt slut.
Så underbart efter man duschat och vet att man gjort sitt bästa och hoppas på resultat.

Har även hunnit med att handla, lämna timrapporter till både Mora och Orsa. Har tripplat mina timmar sen december. Haha, det visar ju bara hur lite jag jobbat förut när jag pluggade. Men annorlunda nu :D.

Nu ska jag ner och se om det finns något att tugga på, sen lite mer cougartown och läsa min bok innan sängen kallar på mig :).

Jag och Jocke har beställt lite vårkläder nu och även saker till vardagsrummet och sovrummet, där försvann min lön jag får i februari, men det är det värt :D.

-Annelie-

Rubrik?

Vaken sen sex, snart dags att åka till jobbet. Jobbar mellan 7 och 11 idag. Så är bara fyra timmar.
Blir perfekt, för då hinner jag åka och lämna in alla mina timrapporter idag så är det gjort. Blir faktiskt glad att lämna in dom den här månaden. Är ju lite mer timmar än förra månaderna :D.
Nej, tro om jag ska hinna äta en macka innan jag åker :).

-Annelie-