Uppåt :)

Har en uppåtdag idag känner jag :).
Huvudvärken sitter kvar som alltid. Stackars dom som lider av migrän säger jag bara.
Förhoppningsvis så försvinner min snart och jag slipper den. Är hellre magsjuk än har huvudvärk.
Igår blev det en dag av fix ute och inne. Hann med att bada, grilla och åka runt i bilen med.
Lugn och skön dag. Så kommer hela helgen se ut. Har inga måsten som det brukar vara. Riktigt skönt känner jag.
Snart ska vi packa badväskan och åka och bada och sola lite. Är ju redan 25 grader ute, kan inte vara hemma och inne då inte.
Annars så får vi se vad dagen bjuder på :).

-Annelie-

Helt slut

Dom här hormonerna tar död på mig, har haft huvudvärk hela dagen och snart sprängs det.
Spyr snart med, inte roligt. Har bara vart hos mamma idag innan hon åkte till fjällen.
Var där och grinade lite som jag gör dessa dagar.
Orkar ni inte höra mitt gnäll så sluta läs.
För denna blogg har blivit en gnällblogg och det får den vara tills jag slutar med denna skiten och börjar må bra igen!.
Hela min mage har hål i sig efter sprutorna förresten.
-Annelie-

Tomt

Kan inte sova.
Tårarna rinner som de gjort de senaste dagarna.'
Kan inte någon bara ta mig ifrån den här skiten?
Orkar inte vara stark längre.

-Annelie-

Deprimerad

Har inte orkat skriva något om helgen, har inte haft varken tiden eller lusten.
Är ledig idag och likaså imorrn. Har vart till mamma och bakat med henne idag. Kommer inte ihåg var de hette, men var muffinsbotten, mjuk maräng på det och så vart de doppad i choklad. Var väldigt gott, men mättande.
Har nyss kommit hem och vet nu inte vad jag ska göra.
Är ledig imorrn med, tror det blir en hemmamysdag då.Har inte lust till något just nu faktiskt. Nervös för nästa vecka, har printat i mig att det inte kommer funka och tårarna kommer för minsta lilla.
Igår jobbade jag med migrän hela dagen, grinade på jobbet på morgonen för jag var så slut. Blir både fysiskt och psykiskt sltu av det här. Ibland vill jag bara skita i jobbet. Men då skulle det bara bli skitsnack. Fick förfrågan idag om jag ville ha mitt sommarvikariat förlängt med två veckor, men tackade nej då jag inte vet hur detta kommer sluta.

Vi pratar om flytt hit och dit, fördelar och nackdelar, om vi ska eller inte. Jag har min familj och släkt här. Jocke har halva här och halva i Falun/Borlänge. Jag vill komma härifrån, men samtidigt stanna. Tur vi inte ska bestämma det idag. Vi får helt enkelt se hur det blir.

-Annelie-

Fullt upp

Nu har vi ställt oss i bostadskö på annan ort.
Vet ej huruvida vi ska flytta eller inte, men lutar åt det :).
Ska i sådant fall blli roligt att flytta.
Testa något nytt och inte bli fast här :).

-Annelie-

Snabbt inlägg innan sängen kallar.

Idag blev jag hemma från jobbet, låg i huvudvärk hela natten och var ledsen. Tror jag grinade bort halva natten. Plus huvudvärken på det så kände jag att jag inte orkade gå till jobbet imorse. Men enda och sista dagen denna sommar jag är sjuk.
Så hela morgonen gick till att sova för att försöka bli piggare. Och det blev jag, framåt ett var jag helt okej igen. Ringde min chef och pratade med henne (hon hade ringt när jag sov). Förklarade läget för henne och sa sanningen helt enkelt, jag går på hormoner, hade jätteont i huvudet inatt som jag får ibland. Sa även att jag hade dåligt samvete för att jag var hemma då jag mådde bra nu. Hon förstod mig att jag var hemma och sa att det gjorde då ingenting. Hade henne som chef förra sommaren med, hade då inte en enda sjukdag. Så frågade hon om jag skulle jobba i helgen och självklart ska jag det.
Mådde ännu bättre när jag lagt på, hade inte lika dåligt samvete. Fattar inte varför man sätter jobbet framför sin hälsa ibland alltså. Så fort jag är sjuk/mår dåligt så är det inte att bli bättre jag tänker på i första hand utan det är vad de på jobbet säger och om de får någon vikarie. Helt sjukt, när ska man lära sig vara hemma med gott samvete?

I alla fall så mådde jag bättre och kände det var dags att duscha, men badkaret hade fått fläckar, så gjorde rent det först. Den duschen jag duschade idag var den skönaste någonsin tror jag. Jocke kom hem strax efter det, det tyckte jag om. Vi fick lov att åka och handla för hade ingenting hemma. Så gjorde det, tog även ut ett paket som väntade på mig. Hem och packade upp mit paket, var lite mattor, kuddöverdrag och gardiner, lagade sedan mat, pasta och skinksås. Jordgubbar till efterrätt. Gott :D. Lade mig sedan i soffan för huvudvärken kom tillbaka. Dock inte lika farligt. Hörde av mig till Jennifer och frågade om inte hon kunde klippa mig på kvällen istället och det kunde hon :P. Så nu är jag nyklippt och fin i håret, ska bara färga det imorrn :D. Kommer kort på fina sakerna och min frisyr imorrn eller någon annan dag :).

Nu kallar sängen, blev visst inte ett så kort inlägg i alla fall.


Stanna tiden

Låt tiden stå stilla en stund.
Låt oss få vara tillsammans och bara vara.
Bara andas och ta hand om varandra.
Utan kraven på arbete,
utan kraven på umgänge.
Utan alla krav.
Snälla hjälp mig att bara få vara?
Slippa tänka, arbeta och städa.'
Slippa känna att jag måste göra något hela tiden för att klara av detta.

-Annelie-

Så nära men ändå så långt borta...

Just idag har jag vart nere, har gjort allt för att sysselsätta mig, städat, bakat, jobbat osv..
Känner jag håller på att glömma allt vad det vanligt livet heter..
Tänker, pratar och känner inget förutom allt som har med det att göra.
Det är så nära nu, så nära att man nästan kan ta på det.
Då börjar tankarna komma, att det kanske inte kommer funka.
Att vi aldrig kommer få det där lilla livet.
Vi kommer aldrig bli föräldrar, kommer bli ett av dom paren som bara hoppas, hoppas och hoppas.
Har under hela denna resa vart så positiv, känt på mig att när dagen kommer så kommer det funka garanterat.
Varför fundera på allt som kan gå fel?
Det är ju inte värt det.
Men just idag funderar jag på om det kanske hade vart bättre att acceptera att saker och ting är som dom är och vi kanske förblir barnlösa resten av våra liv.
Vet att det är hjärnspökena som spökar för mig, men ändå, alla andra är gravida eller har fått barn.
Jag missunnar dem inte det, ingen ska behöva känna som vi gör just nu.

Det enda som fattas är det där lilla livet som ler mot en..



Funderar på vad jag gjort för fel i tidigare liv för att inte fått äran att redan blivit förälder

Dags att sova, det verkliga livet kallar på mig, imorrn innebära det att gå till ett jobb som jag inte alls har lust att vara på egentligen.

-Annelie-

Ont i hälen :(

Var ut på en kvällspromenad nu på kvällen, men kunde bara gå i en halvtimme innan jag fick skavsår igen. Har nu gett upp mina skor och inser att jag får lov att köpa nya för att kunna träna och ut och gå. Kan inte ha det såhär. Jag hade ett skavsårsplåster på nu när jag gick, men det funka inte, utan när jag kom in så fick jag lov att klippa lös strumpan för den fastnat. Så nu har jag pilla bort nästan hela plåstret och sitter och har ont. Kommer inte kunna gå i ett par vanliga skor på en vecka nu. Fattar inte varför jag inte lär mig någon gång.

Nu blir det iallafall jordgubbar med grädde :D

-Annelie-

Ge mig bensin någon?

Usch vad tråkigt jag har. Har varit hos mamma till typ fyra innan jag kom mig för att åka hem.
På vägen hem köpte jag jordgubbar som ska avnjutas lite senare.
Just nu vet jag inte vad jag ska göra.
Ingen som läser min blogg som kan tänka sig att tanka min bil så jag kan åka till min man i Norge för en natt?. Alla pengarna gick åt till teven, var liksom inte ett planerat köp. Men ett bra köp :D. Får ju lön på onsdag i alla fall :). Men hade så gärna velat åka till Jocke i Norge inatt.
Har fått ett sånt där ensamryck igen. Känner mig ensam igen, har ju haft Jocke hemma i en och en halv vecka nu.
Längtar redan tills nästa gång vi är lediga tillsammans.

Falun ringde idag, inte långt kvar tills det händer något nu snart.

-Annelie-

Skitväder

Usch vilket äckligt väder det är ute. Blött och eländigt. Har nyss vaknat för andra gången, var upp när Jocke åkte vid fem, men gick och la mig igen. Känns redan nu som jag hade kunnat lägga mig och sova några timmar igen. Men tycker inte om att sova bort hela dagarna. Så lägger mig i soffan och kikar på film och äter frukost istället.
Idag blir det inte så mycket, ska till mamma en vända och lägga i färg i hennes hår. Det är det enda inplanerade. Så blir lugnt sista dagen på semestern annars.
Jag och Jocke hade gärna velat ha fler veckor semester. Nu måste vi vänta till nästa sommar innan vi kan ha fyra veckor. För det ska vi ha nästa sommar, då ska vi verkligen ha sparat pengar så vi kan ha det utan dåligt samvete. Vi hade kunnat ha det denna sommar med, men det visste vi inte i våras tyvärr. Och jobbet har jag redan tagit på mig så är bara att jobba.
Men vi åker ju till Turkiet 27 augusti tror jag det var, så får en vecka där och sen kanske vi blir hemma veckan efter också. Får se hur vi gör.
Nu ska jag i alla fall göra frukost, är så nöjd med mitt bröd jag bakade :).

-Annelie-

Woho

Äntligen, efter att ha skrivit det i tre dagar nu så har jag sorterat alla recept och bakat bröd :D. Bröden blev jättegoda. Kommer inte ihåg vad de hette nu :P. haha.
Har även hunnit med att spela volleyboll och badat idag. Solen kom fram lite mera på eftermiddagen. Och självklart lagat mat, lasagne blev det idag :).
Nu när allting är färdigt så ska vi sätta oss i bilen och åka till Hornberga och fika för Hillevie fyllde år igår. Hon har bakat tårta, hoppas den är god :D. haha. Det är den garanterat, tror jag :P.

-Annelie-

Sista dagen för Jocke :(

Idag är Jockes sista semesterdag, men klockan är bara halv två och vi kan fortfarande njuta av hela dagen. Jag vaknade vid halv nio idag och Jocke kom nog upp vid nio. Första gången på några dagar vi vakna i tid. Riktigt skönt. Har hunnit med tusen saker nu i alla fall. Har äntligen fixat alla recept som jag sagt jag ska göra hela helgen. Såå skönt. Har som vanligt städat här hemma med. Men nu är det gjort och vi kan njuta som sagt. Ska nog snart ner på Tingsnäs och spela lite volleyboll och bada. Är ju ändå 25 grader ute fast det är molningt.

Ikväll blir det lasagne till middag, längtar faktiskt till att äta :). Ska även baka som jag också sagt att jag ska göra hela helgen :P. Det blir bröd, ska faktiskt bli roligt att baka bröd :).

-Annelie-

Blev inget

Igår blev det inget gjort med mina recept och bakning av bröd :P. Vi fixade och donade lite här hemma innan vi for till Bynn och skulle hämta Solo. Väl där så blev vi kvar någon timme och fikade innan vi rullade hemåt. På vägen hem så for vi ner på Mora och skulle in på OnOff för skojs skull och kolla nu när de gått i konkurs och allting var billigare. vi hade inga planer på att köpa något. Men vi kom därifrån med en tv :D. De sålde dem ju så billigt :P. haha, var 30% på allting i butiken.


Det blev en 50 tums plasma tv :D.
Så nu står våran tjocktv i stökrummet och vi har äntligen fått en plattv :D.
Trodde inte det skulle hända så snart.

Nu idag så vet jag inte vad vi ska göra, kanske åka till Falun eller Borlänge för att lämna in min telefon, den har redan fuckat upp sig, helt sjukt. Fattar inte vad det är med mig och telefoner alltså :(. Så jävla tråkigt.
Men men, ska vi inte åka och lämna in den så blir det att sortera mina recept och kanske baka bröd om vi har allting hemma, blev ju lite fattig igår så att säga.

-Annelie-

Snart slut :(

Snart är semestern slut :(. Jocke börjar jobba på måndag, jag på tisdag. Men bara fyra veckor kvar då, sen är det slut på sommarjobbet vilket innebär slutet för mig inom vården. Jag har kommit fram till att jag vill inte jobba inom vården, det är skola/fritids jag trivs bäst i. Så blir att jobba inom det i höst istället.

Det regnar ute idag, så får se vad vi ska göra. Hade behövt rensa alla mina receptpapper, har hur mycket som helst som ligger löst. Men har nu tre böcker som det ska skrivas in i och donas i. Ska nog göra det i eftermiddag. Men först ska vi till Bynn och hämta hem Solo. Kanske ska baka lite bröd idag med. Får se vad som hinns med.

-Annelie-

Orsayran

Igår när vi vaknade så tog vi det lite lugnt, plockade och donade på lite. Blev lite bad och sol på eftermiddagen. Middag hos mamma. På kvällen hade Jocke pratat med Kans, så vi for dit och hämtade dom innan vi for ner på yran och kikade. Hade en skitrolig kväll. Satt på strandserveringen och pratade hur länge som helst.
Däckade i sängen direkt vi kom hem.

Nu har jag vart vaken en timme, ska snart in och väcka Jocke. Ser ut att bli en fin dag, så efter vi städat :P så blir det nog sol och bad idag med. Ska ju regna hela helgen enligt vädret, så lika bra att passa på. Ska även tvätta bilen.

Har inget mer att skriva förutom att jag leker med min iphone hela tiden :P.

-Annelie-

Tisdagen var shoppingdags :)

När vi vaknade på tisdagen så gick vi direkt och åt frukost. Tillbaka till rummet, duschade och packade iordning allting. Vid elva checkade vi ut och tog bilen till Nordstan. Väl där så påbörjade vi shoppingrundan. När vi var färdiga i Nordstan så började vi fara hemåt. Helt plötsligt var vi i Karlstad och där fanns det ett köpcentrum :P. Så svängde in där också, men kikade bara lite snabbt på en timme. Var väl hemma i Mora vid halv tio. For direkt ner på bion och hämtade ut våra biljetter vi hade bokat. För klockan 23:59 så började sista Harry Potter filmen. Nu är den sista filmen gjord och det kommer inga fler filmer :(. Känns ju som man är uppväxt med böckerna och filmerna.

Min shopping:



Har nu äntligen skaffat mig en vit iphone 4.
Köpte även ett skal som passar ihop med datorn :D

Skor, var en butik där alla skor kosta 100:-

På en annan skobutik var det rea på dom här.
Köpte mitt tredje par :P

Kjol

Klänning, men ska fållas upp.
Var lite för lång.

Tröja

Linnen

En till kjol, men denna ska färgas om,
har inte bestämt vilken färg än bara.

När vi kom hem så hade dessa skor kommit från Nelly.
Köpte dom på deras stora rea.

-Annelie-

Måndagen var Lisebergdags :D

Har inte haft tid att skriva här något, har fullt upp med att njuta av semestern. Men nu har jag lite tid att skriva om de senaste dagarna :). Vi var säkert på Liseberg i minst tolv timmar. Var även och såg Lotta på Liseberg. Var jättekul. Jaja, slänger upp lite bilder, orkar inte skriva. hehe


Lisebergsbanan börjar man alltid med :)

Atmosfear, 143 m upp i luften, självklart åkte vi den :D

Eller nej, skoja bara, jag är inte självmordsbenägen.

Åkte stocken, jag vart dyngsur.

Jocke vart inte dyngsur

Lisebergskaninerna

Gick in i spegelhuset lite.

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Lotta på Liseberg

Var en riktigt rolig dag/kväll. Är glad att jag och Jocke åkte iväg ensamma. Efter Lotta på Liseberg åkte vi lite mer karuseller innan vi gick tillbaka till hotellet.

-Annelie-

Underbart

Igår så for vi till Västerås efter vi vart i Bynn på dop. Vi kom fram dit vid nio. Träffade på pappa och satt och kikade med dem en vända. Har tusen kort på alla bilar vi såg, men orkar inte lägga upp mer än typ fem :P. haha. Vi hade det skitroligt i alla fall och ska lätt dit en hel helg någon gång :D.











Vi var i Västerås tills typ tre på morgonen. Var ju meningen att vi skulle sova i bilen tills imorse. Men istället så for vi direkt till Skara. Var framme där vid typ halv sex och sov i två timmar :). Eller jag sov inget då, utan sov på vägen till Skara medan Jocke körde :P. När vi vaknade så såg det svart ut på himlen, fast vi kollat upp så det skulle vara fint. Men var ut på yr.no och kikade, det skulle bli fint vid tio. Så vi for ut till sommarlandet och väntade på att det skulle öppna och solen kom faktiskt fram medan :D.
Vi hade en skitrolig dag på sommarlandet, var riktigt trevligt och mysigt. Sol och bad hela dagen. Har bränt mig som vanligt, men blir ju brun till slut.


Dom hade planterat in en massa karpar i sjön dom hade där.



Såg värsta piratshowen, de hoppade och gjorde massa volter ner i vattnet.
De hoppade från en mast som var 25 meter i luften!.
De var så duktiga och både jag och Jocke satt och garvade.

Det var läskigt att åka den där, men roligt :D.
Jocke vågade inte. haha

När vi for ifrån Skara så satte vi fart mot Gbg. Kom fram vid halv fem och checkade in på hotellet. Det enda vi gjort sen dess är att ätit middag och duschat. Nu ligger vi i sängen och kikar på tv. Vi somnar nog ganska snart båda två, är riktigt slut nu. Men tidig kväll är bra, då kommer vi upp i tid imorrn. Då väntar hotellfrukosten och Liseberg :D.
Har aldrig haft en sån underbar semester någon gång. Bara jag och Jocke. Underbart.

-Annelie-

Fredag

Våran dag i bilder :). Eller ja, eftermiddagen och kvällen.


Badade i Gäsen, skönt för Solo som lekte för fullt med bollen.

Gäsen

For vidare till Storstupet och kikade lite.



Fega Solo, han fick vi lov att bära. Han är så höjdrädd :P

For vidare till Bynn, var boggberget, men vi gick inte in. Hamnade på Jockes mammas altan med folk och spelade kort och de förfestade innan vi skjutsade dem till boggberget :).







Det var en riktigt bra fredag :).

Nu håller vi på att packa. Vi ändrade planerna lite. Från början skulle vi åka imorrn bitti, men vi far efter vi vart på dop i Bynn. Vi tar en vända till Västerås och kikar där, är ju power meet. Så sover i bilen en natt innan vi fortsätter till Skara och Göteborg :). Kommer bli en underbar semester.

-Annelie-

Grillning

Skönt med sovmorgon, eller ja, vaknade sju första gången :P. inte så ovanligt, men sov vidare någon timme till. Väckte Jocke genom att putta ur honom i sängen :P. Han svarade med att putta ur mig i sängen. Gick inte på att jag gjorde det i sömnen tyvärr.
Kom upp och kom fram till att frukost hade vi ingen, så for iväg till Ica och handlade lite. Handlade även lite saker tills vi ska åka på söndag.
Snart ska jag äta lite frukost, sen ska vi grilla vid två med Jockes pappa och hans tjej. Hoppas på att solen kommer fram i eftermiddag så vi kan fara och sola och bada och bara njuta.
Imorrn ska vi på dop, Jockes kusinbarn som ska döpas, så måste fixa doppresent. Vad köper man i doppresent?.
Annars längtar jag som bara den tills vi ska åka :D.

Jag hann bara med att njuta av semstern i knappt en dag innan de ringer och frågar om jag vill jobba extra ikväll, men jag sa nej. Den här gången ska jag vara ledig alla mina dagar. Har aldrig hänt förut, men denna gång SKA jag vara ledig.

-Annelie-

SEMESTER

Fy fan vad skönt, det var med lätta steg som jag gick ifrån jobbet idag. Semester i elva dagar. Det är fan mycket det, för att vara mig i alla fall :P. Har tänkt ha tre veckor de senaste två somrarna, men har slutat med fem dagar :D. Mer än dubbelt så mycket i år. Det gillas :).
På vägen hem från jobbet så for jag in på Ica, handlade jordgubbar och hämtade ut ett paket. Sakerna var inget jag ville ha, eller jo, ett par skor, men de var för stora. Så ska byta dom.
När jag kom hem så har jag gjort de vanliga sakerna, bäddat sängen, dammat, vattnat blommorna ute och inne. Och donat på. Packeterat saker som jag sålt på tradera som ska skickas iväg. Nu sitter jag i solen och väntar på Jocke. Hoppas han kommer snart, solen kom just fram så ska nog försöka få med honom och bada :).

-Annelie-

Onsdag

Igår innan jag la mig så fick jag världens huvudvärk. Jag tog mig inte ifrån soffan för varje gång jag försökte resa mig upp så snurrade allt och jag trodde jag skulle spy.
Men när jag vaknade imorse så mådde jag bra, så klädde på mig och fixade inför jobbet. Jobbade mellan sju och tre idag, gick riktigt bra faktiskt. Dagen gick fort och det var skönt väder när jag slutade.
På vägen hem for jag in på ICA och hämtade ut ett paket. Var en ny kamera i den :D. När jag kom hem så kom min faster förbi och kikade. Hon bor i Uppsala, så hon hade inte sett vart vi bodde ännu. Vi fikade och pratade lite.
Innan hon kom hem så fick jag lov att fixa lite, som att starta diskmaskinen, bädda sängen, ta bort lite skit som låg överallt. Måste ju vara någorlunda fint när hon kommer :P.
När hon åkt så bytte jag om, for till Hemus och sprang med Peter. Snacka om dålig kondis jag har. Men ska bli bättre. Trodde jag skulle duscha direkt jag kom hem, men inte då. Tömde kattlådan, tog upp all torr tvätt och satt vid datorn. Men sen började den intorkade svetten klia, så var bara att duscha. Har även laddat kameran, så har testat tagit lite kort. Stor skillnad på denna och den gamla som lade av när som helst. Var glad om jag hann ta ett kort innan den la av.
Nu ska jag äta lite jordgubbar och sedan vika all tvätt så det är gjort. Skulle även ha behövts dammsugits, men det får Jocke göra imorrn :D. hehe.

Hoppas även bilen kan bli lagad innan vi ska åka, vet inte om vi kommer ta oss iväg annars :(. Då blir vi hemma, men vill verkligen komma iväg. Hade vart så mysigt att bara vara vi två i några dagar.

Sista arbetsdagen imorrn, sen semester i elva dagar!. JAG LÄNGTAR!!

-Annelie-

Ensam

Ibland känner jag mig bara så ensam. Jag har inga riktigt nära vänner, jo en, men hon bor flera många långa mil bort. Så henne träffar jag inte så ofta tyvärr. Hade det inte vart så att hon har planer på att flytta från sin ort så har jag kunnat flytta dit.
Här hemma så har jag bara ytliga vänner i alla fall. Ingen man verkligen kan prata med allt om. Det "gäng" vi umgås i, det känns som det håller på att delas. Dom och vi. Kanske bara är en känsla jag har. Men känns verkligen så.
Jag önskar jag hade en riktigt nära vän, en som jag verkligen kan prata med allt om, en som hade velat träna, en som hade velat bara, shoppa, göra saker den kanske inte alltid vill. Helt enkelt, en vän som hade offrat sig lite, som jag hade kunnat offra mig för.
Förut var jag en av dom som kanske utåt sett alltid gjorde det jag ville, var tuff och vek mig inte. Men egentligen är det tvärtom, jag gör oftast de jag umgås med till vilje för att de inte ska tycka att jag är dum eller för att de ska sluta umgås med mig. Värdelöst jag vet. Men samtidigt, jag har inga nära vänner, kommer nog aldrig få det i Mora heller. Så därför gjorde jag nog så.
Men nu har jag slutat att göra folk till viljes hela tiden, det märks genom att jag inte alls har samma kontakt med folk längre.'

Pratade med Jocke om det nyss, vad han sa skriver jag inte här. Ni får gissa helt enkelt. Men ni gissar säkert bara fel, så tänk inte ens på det. Jag sa i alla fall till honom att jag skulle kunna bryta upp här nästa år och bara flytta någon annanstans. Någonstans där det finns chans till ett fast jobb, någonstans där man kan skaffa sig riktigt vänner.

Om någon tar illa upp av detta inlägget så är inte det meningen. Det här är mina tankar och känslor, direkt ur hjärtat.

-Annelie-

3 pass kvar

Nu är det bara tre arbetspass kvar för både mig och Jocke. Jag slutar tre de resterande dagarna, stackars Jocke slutar sju imorrn och onsdag, men ett på torsdag. Men så jobbar han i Norge, har tolvtimmarspass för att kunna åka hem på torsdagar. Så det är ju skönt.
Jag fick mycket gjort idag trots att jag inte hade tänkt göra så mycket innan jobbet började. Men hann både med det ena och det andra. Så skönt.
Nu ska jag se på lite tv innan jag ska sova och fortsätta längta tills på torsdag :).

-Annelie-

Känns som en evighet :(

Jocke for imorse, vid fem rättare sagt. Jag la mig igen och sov vidare. När jag vaknade var jag fortfarande trött, men gick upp i alla fall. Solo behövde ut. Så tog en promenad till willys och handlade mjölk. Blev jordgubbar till frukost, då måste man ju ha mjölk.
Har bara legat i soffan fram tills nu. Ska väl ta mig upp ur den snart och fixa lite här hemma innan jobbet kallar.
Längtar som bara den tills på torsdag. Det innebär semester i elva dagar tillsammans med Jocke. Känns som en evighet dit.
Det blir ingen sista minuten i alla fall :P. Vi slog tärning om sista minuten och Göteborg. Tärningen visade Göteborg, så då blir det så :). Men då kommer vi hem på tisdag och får vara hemma några dagar innan jobbet kallar igen.

Så på lördag natt/söndag förmiddag tar jag och Jocke bilen och far mot Göteborg, eller rättare sagt Skara. Vi ska på sommarlandet där först. Var bara 36 mil härifrån till Skara.
På söndag eftermiddag så far vi in till Göteborg. Och där kommer vi bo på lisebergshotellet i två nätter :D. Så det innebär shopping och liseberg. Jag längtar :D. Känns verkligen som en evighet.

Måste beställa en kamera nu. Min är ju knäpp.

-Annelie-

Bättre och bättre :)

Har mått mycket bättre dessa dagar som har gått. Har fortfarande huvudvärk och humöret går upp och ner hela tiden. Men annars så är det ganska okej.
Dagarna har bestätt i jobb, träning, städning, sol och bad :). Riktigt trevliga dagar.

Idag for vi ett gäng till Leksand sommarland, inte toppenväder, men dög helt klart :). Har haft riktigt roligt, men var ju inte världens varmaste väder som sagt. Så blev gansak frusen ett tag. Vi var där i säkert 5 timmar innan vi packade ihop och for mot Leksand. Blev pizza på takeaway. Jag och Jocke delade på en, men blev proppmätt i alla fall :D. Hillevie den ungen vann en sån där stor chokladkaka på Leksand förresten :P. Snorunge säger jag bara. haha. När vi kom hem så gick jag in, var så frusen, behövde byta om och ta på mig lite varmare kläder. Jocke skjutsade hem Hillevie och hämtade Solo. Så jag packade upp väskan, satte igång en disk och tvättmaskin.
Jocke ska nu gå med Solo och jag ska sitta kvar i soffan med min sockor på fötterna och en varm kopp the :).

Senare ska vi till Orsa och grilla med lite folk. Blir säkert trevligt :). Hoppas på fint väder imorrn så det blir mera sol och bad. Plus att laga min bil. Behövs bytas hjullager och sen är det något med avgasröret, men bara det är gjort så går den ett tag till :).

Sålde även 945:an igår. Så blir semester för oss i år med utan att behöva nalla från sparpengarna :D. Ville ju till Göteborg som förra året, älskar ju den staden och allt därtill. Men nu har Jocke börjat prata om en sista minuten resa. Jag har alltid sagt att jag inte vill åka utomlands på sommaren för vill inte missa om det blir sådär fint väder som det kan bli helt plöstligt. Men hela juli skulle ju regna bort, så då kan jag väl offra mig och dra till solen :D. Får se, ska kika mera i veckan.

-Annelie-