Torsdagar går så segt!

Usch vad segt torsdagar går, det är bara för att man går och väntar på att Jocke ska komma hem. Men snart så kommer han. Annars så tycker jag den här veckan gått ganska fort, i tisdags så shoppa jag nya kläder till Anton (ovanligt va?), och skor till mig :D.
Igår var jag på kalas för min lillebror och idag har jag skrivit ut en massa foton och satt i ramen, fotoalbumet och Antons första år :). Så fint så.
Ska snart gå ner och laga lite middag till oss, Jocke åkte nyss från Kättbo, så han är snart hemma :). Ikväll ska jag antingen träna, eller så ska vi till Älvdalen och skriva på kontraktet på huset vi ska hyra :).
Imorgon blir det Ikea, då ska Fia med :D. Har spenderat den senaste timmen (timmarna?) med att prata i telefon med henne :).
Och på lördag ska vi grilla med kompisar eftersom jag fyller år då :). Det ska bli roligt :).
 

Shopping:
 


Utekläder, han har en overall som han fått av sin mormor också,
men bra med både och :)
 
 
Jeans, tröja, body, byxor och strumpor,
rensa ur en massa kläder nyss, så fyllde på lite också :P
 
 
Skorna till mig :D. Så snygga.
 
-Annelie-

Ännu en ny vecka

Så var det måndag igen, imorse när vi vakna så blåste det storm ute och var iskallt. Nu lyser solen och det är ganska skönt ute.
Vakna fem imorse, taskig tid tycker jag, men inte prinsen. Så upp och ge honom frukost. Han somna om vid sju och jag tänkte gå och lägga mig men började med disken och sen var klockan halv åtta och då ville inte jag sova, då hade ju halva dagen försvunnit. Så jag började städa, vattna blommorna, damma, dammsuga, duschade, gick med Solo och åt frukost.
Jennifer kom och följde med mig, vi har nu sagt upp lägenheten, så i november flyttar vi till Älvdalen, ska hyra ett hus där. Blir så bra så. Ska bli roligt och jag längtar. Vill redan packa och flytta :P. Var även in på banken och satte in Antons pengar på hans sparkonto.
Hem och åt lunch innan Jennifer for. Sedan dess har jag gett Anton mat och lagt honom att sova, hängt tvätt och nu sitter jag i soffan. Har en hög med torr tvätt bredvid mig som ska vikas, men jag hinner nog.
Annars så har jag en lista på saker som ska göras, tänkte göra allt idag för att bara mysa imorrn och jobba på onsdag. Men nu blev det inget jobb på onsdag, så nu kändes det inte så viktigt att göra allt på en gång :P. Ska ju typ bara ringa något samtal, beställa tackkort och skruva fast benen på köksbordet. Ska även skriva ut bilder och sätta in i fotoalbumet och i en ram Anton fick på dopet :).
 
 
Nu ska jag nog bara sitta i soffan, äta middag och vika tvätt idag.
Och självklart mysa med prinsen när han är vaken.
Resten gör jag imorrn :).
 
-Annelie-

Dop

I lördags så döptes Anton i Hornberga Kapell, jag hatar att stå framför folk sådär, men det gick bra :). Anton var snäll, lite gnällig bara under själva dopet. Fikat sov han sig igenom :P.Han vakna när vi hade öppnat lite presenter, men han hade en jobbig dag tror jag. Jag och Jocke hade det trevligt i alla fall. Roligt att så många kom, och att dom faktiskt hitta dit :P. Anton fick jättefina presenter. Vet inte vad jag ska skriva om dopet, så slänger in bilder. Kolla prästen förresten, en riktig raggarpräst :P.
 
Bilderna i slutet är presenter han fått :P.
Han fick även en massa pengar på sitt sparande.
Och längst ner är dopklänningen, den sydde min mamma till mig när jag döptes,
så är roligt att Anton hade den med :)
 
-Annelie-

1 natt kvar, sen är längtan över :D

Sov gott inatt, la mig redan tio, och vakna fem av mig själv. Gick på toa och la mig sen i sängen igen, men kunde inte somna om. Så låg och vred och vände på mig till strax innan sex, då vakna min prins. Så tog honom till sängen och myste på lite innan han blev otålig och ville ha frukost. Sagt och gjort, var bara att masa sig upp.
Han somna om för en stund sedan, så jag har klätt på mig.
Men idag har jag haft väldigt ont i nedre delen av magen :S. Vet inte vad det är, men kom som en brännande smärta och kan knappt hosta utan att det gör ont. Det enda jag tänker på är om det blivit något fel efter operationen förra veckan. Blöder efter den också, det kunde man göra sa dom när skorven släppte, men man skulle inte blöda mycket. Men då är frågan, vad är mycket och vad är lite? Får avvakta tills imorrn och se om det släpper i magen eller inte. Annars får jag ringa dom och höra.
Annars idag ska jag försöka baka minst en tårtbotten till. Känns som jag måste komma ikapp med saker och ting nu, allting gick fel igår när jag bara låg hos mamma hela dagen.
 
-Annelie-

Fucking jävla skitdag!!

Jag hatar den här dagen från morgon till nu. Började med att Anton vakna sex, gick upp, gav honom mat och så. När han la sig igen så tänkte jag också sova vidare. Fick sova en liten stund innan han vakna igen, stoppa in nappen och han ligger och rör sig och gnyr hela tiden. (Har för övrigt gjort det hela natten) Så jag gav upp och gick upp, då tyckte han att han skulle bli lugn och sova. Tack för den liksom!. Han sov till tio.
Märkte även att jag sovit konstigt, har nu skitont i höger nacke och det strålar ner i axeln. Inte skönt. Jaja, tog tag i bakningen och skulle göra första maränbotten, man ska ha sex äggvitor till det, tror jag använde typ elva innan jag lyckades. När den var färdig så rasa ena sidan när jag tog ut den, inte mycket men ändå. Men den får se ut så.
Anton vakna och jag skulle ge honom mat, klä honom och så. Det gick bra, skulle sedan åka och tanka för jag skulle hämta min bror och så skulle vi åka till farmor och prata om dopet på lördag. Kom en liten bit och fick bensinstopp!!!. Så går det när man inte tankar i tid. Jaja, min andra bror kom med bensin, åkte till Ok och skulle tanka, där var två pumpar trasiga, ställer mig i kö och skulle tanka, då står jag på fel sida, tanklocket är på andra. Så skiter i tankningen (smart va?) i bilen, tankar bara dunken åt brorsan.
Vidare till mamma och ska hälsa på och hämta plåtar till tårtorna. När jag sitter där får jag världens huvudvärk, trodde jag skulle dö. Så har spenderat eftermiddagen med att ligga och gråta hemma hos mamma för allt suger. Tur jag var där i alla fall, då fick mamma och Anders bära på Anton lite :P. Anton somna för sin middagslur och då ligger jag i soffan och vilar. När han vaknar så mår jag lite bättre, så vi far hemåt. Lyckades komma ihåg att tanka, så nu har vi full tank.
Åker på willys och ska handla, ska föra över pengar till kortet via mobilen, funkar efter typ tre gånger. Kommer hem och går in med Anton, lägger honom i babygymmet, går ut och ska hämta lite mera saker i bilen. (som jag för övrigt inte vet om jag låste när jag gick in), då börjar det regna. Men där har jag tur och hinner in innan det verkligen regnar.
Så nu sitter jag i soffan efter att ha betalat räkningarna. Anton sitter i babysittern och försöker bajsa, går inte så bra :(. Stackarn. Men ska ge honom mat nu så kanske det blir bättre sen. Det var min dag och jag längtar tills imorrn faktiskt och hoppas den blir bättre.
Ja och när jag ligger i soffan och vilar så har jag telefonen på ljudlös, tror ni inte jag missar samtalet från prästen då!? Får ringa upp honom imorrn.
 
Nej, nu måste jag ta min son :). Han gör mig glad i alla fall ♥
 
-Annelie-

Det känns som en evighet tills du kommer hem

Och så var det måndag igen. Igår städade jag hela lägenheten, skönt när det är rent och snyggt. Hatar damm och skit på golven.
Anton var vaken länge igår, han la sig halv tio. Det ska han få fortsätta med :P. För nu är klockan snart nio och han sover än :P. Jag vakna halv sex och trodde jag inte hört honom, men han sov då så fint så. Vid åtta vakna jag igen, han sov än. Men jag gick upp, vill inte sova bort hela dagen.
Men vad jag ska göra idag, det är inte bestämt än. Bara en sak, jag ska laga mat åt min bror. Och då måste jag handla, så nu är det två saker :P.
Annars så blir det nog bara mys, för imorrn börjar jag baka marängtårtorna och det tar typ två-tre timmar per tårta och ska göra fyra stycken. Så lär ju inte kunna åka iväg något just. 
Ska passa på att äta frukost nu innan Anton vaknar. (gissar jag hinner smöra mackorna innan han vaknar).Eller nej, inte ens de. Nu hör jag honom börja låta :P. 
Så slänger in lite bilder på min prins innan jag ska mata honom och så :).
 
 
-Annelie-
 

Från den stunden du föddes började jag leva för dig ♥

Här i veckan så fixade jag med tavlor till Antons rum, blev riktigt bra tyckte jag :).
 
Var till Borlänge igår med Jennifer. Shoppa som aldrig förr :P. Nej då, men fick med mig en massa hem. När jag kommit hem så gav jag Anton mat. Sen fick jag sitta i soffan med honom i några timmar, han var så ledsen för han inte kunde bajsa. Det är så synd om honom då. Men till slut så fixa vi så han bajsa. Sen la han sig och sov i sängen, men var inte bekväm med det, han vakna hela tiden så sluta med att han sov på mig :P. Men det var mysigt det med.
På kvällen så for jag ner på campingen och träffa bästa Sofia :D. Hon skulle springa vasastafetten, och är hon här, då måste jag träffa henne.
 
SHOPPING :D

Nu är allting fixat till dopet i alla fall, hittade alla kläder som fattades åt Anton.
Bara skjortan som jag hoppas ska hinna hem.
 
Såhär låg vi och mysta i soffan igår ♥
 
Idag har jag bara gjort det dagliga som att hänga tvätt och vika en massa tvätt, bäddat sängen, matat och bytt på Anton. Han har sovit sen åtta, så snart väcker jag honom så han kan äta och vi kan åka. Tänkte gå till mamma och hämta Solo och ner på Mora en vända. Men regnet kommer till och från, så idag tar jag bilen.
 
Smsa lite med Jocke idag också. Vi funderar på att flytta. Han har alltid velat flytta tillbaka till Älvdalen och i de tankar jag går i nu så spelar det ingen roll. Är mammaledig just nu och efter det tänker jag plugga, så då spelar det ingen roll vart man bor känns det som. Har nog mer umgänge där än här hemma. Känner fler personer där. Men just nu pratar vi bara, så får vi se hur det blir. Om det blir så, så vill jag bo på liknande sätt som vi gör nu, på bottenplan med uteplats eller så vill jag hyra ett hus. Jaja, får väl se sen. Mina tankar kan ju ändras från dag till dag också.
 
-Annelie-

Ensamheten tär på mig

Idag har vart en bra dag. Anton väckte mig klockan fem, precis som jag trodde, men myste i sängen till halv sju innan vi gick upp :P. Gav han frukost och så fick han ligga i gymmet tills jag märkte han höll på att somna. Därefter åt jag frukost och kika på tv innan det var dags att klä på sig.
Hillevie kom en vända på förmiddagen, vi gick med hundarna innan hon for till jobbet. Jennifer kom och höll mig sällskap några timmar också. Vi har suttit ute och snackat skit hela dagen :P. Eller jag var in och gjorde botten till godismuffinsen, det går ju så fort.
När hon åkte hem så gjorde jag toppen av godismuffinsen. Peter ringde och fråga om vi skulle grilla, så det gjorde vi. Mikael, Sandra och Tobbe kom också. Så satt ute och hade det trevligt. De for strax innan åtta, då gick jag in och la Anton.
Idag började lyxfällan, så satt och tittade på det samtidigt som jag beställde kläder åt Anton :P. haha. Hittade en skjorta som han ska ha på dopet. Nu ska jag handla svarta strumpor, svarta byxor, vit body och vita strumbyxor till honom bara. En väst har han ju redan. Han kommer vara så snygg på dopet :D.
Annars så har jag väl som vanligt städat och tvättat. F*n vad tvätt det blir sen Anton föddes :P. Han kräks på sig själv, mig och allt i hans närhet. Men så värt det, vet inte vad man gjorde innan man fick barn.
 
Nu ska jag gå ner och se om jag kan bygga ihop godismuffinsen, allt måste kallna först. Annars får jag göra det imorrn bitti. Men hade vart skönt att slippa det, för imorrn åker jag, Anton och Jennifer till Borlänge och kikar på kupolen. Roligt roligt.
 

Tiden går så fort, nyss var du såhär liten,
nu är du såhär stor :D.
Mamma och pappa kommer alltid älska dig :).
Du är det bästa som hänt oss,
allt var så värt det.
 
-Annelie-

Inte så mycket att säga.

Operationen i måndags gick bra. Var inga problem och hade inte ens ont efteråt, blöder inget heller så är ju perfekt. Fråga om jag fick åka hem på en gång, men det fick jag ju inte. Skittråkigt att sitt i ett sjukhusrum och ha tråkigt ensam. Fick även röda hund sprutan. När jag var gravid så såg dom att jag inte var immun mot det, är inte säkert jag blir det nu heller, men tog den för säkerhetsskull. De berätta att jag inte fick bli gravid på tre månader (som att det skulle hända) efter jag fått sprutan. Chansen att jag blir det är ju inte så stor, men bättre ta det säkra före det osäkra, har förstått att barnet kan bli väldigt skadat OM jag skulle bli det.
Fick även order om att inte träna på två veckor, suger fetpung nu när man äntligen var igång igen. Men men, promenader får jag ta (precis som jag inte gått nog efter förlossningen).

Annars så har det inte hänt så mycket, bakar för fullt till dopet. Fortfarande inte hört av någon präst, börjar bli lite nervös för det :P. Men ska ringa och höra imorrn så de inte glömt bort oss, skulle ju inte bli förvånad om de gjort det.

Nu på kvällen så gick jag 4 km med Emma. Var skönt att röra på sig i lugn takt, då var jag gjort något i alla fall. Imorrn skulle Jocke ha kommit hem, men tyvärr så blir han borta i en vecka till :(. Bara att stå ut.

Jag ska bädda ner mig i sängen nu och sova, har en känsla av att Anton kommer vakna tidigt imorrn då hans mage spökar, han har inte bajsat på hela dagen och var jätteledsen hos mamma idag :(. Stackars barn att inte kunna berätta vad som gör ont.


Jag HATAR HATAR HATAR söndagar!!!

Jag hatar söndagar, man ser bara klockan segla förbi, helt plötsligt är den sju och du ska åka. Jag hatar känslan av att veta att det är fyra nätter kvar innan vi får sova bredvid varandra. Den här gången är det elva nätter. Det betyder elva dagar i ensamhet.
Jag hatar att du ska vara borta, jag hatar att vara ensam utan dig att prata och skratta med. Jag hatar att vi nästan varje söndag börjar bråka för jag beter mig illa, vet inte varför jag gör det. Känslan av att veta att jag kommer vara ensam kanske? Jag gör det inte lättare för dig att åka, jag vet att du hatar det lika mycket som mig, du vill jobba hemma. Men om det inte finns några jobb hemma, vad ska man då göra?
Jag hatar att du ska vara borta från både mig och Anton.
Jag hatar att du inte får vara med oss varje eftermiddag och natt. Jag hatar att vi inte får vakna upp med dig varje morgon, att du inte får se Anton med sitt leende varje morgon. Jag hatar att jag via telefon och sms får berätta att han ler, att han har hittat sina händer. Jag hatar att du är hemma tre nätter och borta fyra. Det hade väl åtminstone kunnat vara tvärtom?
Det känns som jag är ensamstående på veckorna.
Jag vet att jag sa att det inte skulle vara några problem, att det skulle gå bra. Det gör det också, jag älskar att vara hemma med Anton, jag önskar bara att vi fick umgås så mycket mera och inte stressa igenom helgerna för att du ska åka på söndagen. Jag älskar dig, jag älskar Anton. Familjelivet är det bästa som hänt, det är så här jag drömt att det ska vara.

Och jag ljög, jag är nervös inför imorgon. Jag önskar du kunde vara kvar hemma och följa med. Har inte kunnat slut tänka på cancer sen de börja prata om cellförändringar, vet att det inte är cancer, det kan bli det, men det var sällan sa dom. Det kan ta lång tid att utveckla cancer, men det kan väl även gå snabbt? Jag tänker på cancer, men mest på om jag skulle få det, skulle jag inte kunna få fler barn då? Jag vill ge Anton syskon, jag vill ge Jocke fler barn. Jag går långt fram nu, imorrn är förändringarna borta och allt är lugnt. Men har ingen som är hemma och säger dom sakerna till mig. Och alla har väl hört talas om hjärnspöken? Såna som kommer när man minst anar det och får tankarna att sväva iväg.
Jag är skitnervös, jag är rädd att få ont, att de ska göra fel och jag ska bli steril. Läste att man blöder efteråt och kan göra det i några veckor? Det vill jag inte. Jag vill inte ligga i gynstolen alls.
Men det jag helst vill är att du ska vara hemma efteråt och hjälpa mig om det gör ont, om man är öm.


Helgen spenderades i Älvdalen

I fredags packade vi in sakerna i bilen (shit hur mycket som ska med till en liten bebis!) och for till Älvdalen. Var Musik och Motor där, så vi bodde i husvagnen på Jockes mammas gård. Var skönt att sova i den, då är man ensam ändå, man behöver inte fundera på alla runtomkring en.
I alla fall så i fredags blev det att sitta hos Jockes mamma och umgås en vända. På kvällen for vi ner på Bynn och kikade, Anton fick vara kvar hos sin Farmor och sova.
Jag körde, de andra drack, så var väl full fest i bilen. Kom hem och la oss vid två.
 
Lördagen spenderades på flygfältet och kika på bilar där, de hade även en modevisning och min syster var med i den. Så de är de enda korten som togs på hela helgen. Tillbaka till Rot på eftermiddagen och åt middag innan vi for ner på Bynn och kikade igen. Har nog aldrig sett såhär mycket folk på musik och motor någon gång., var bilar överallt. Tur det var Jocke som körde :P. 
 
Idag när vi vaknade så packa vi in allting i bilen innan vi åt frukost. Efter frukosten så åkte vi hemåt på en gång. Känns skönt att komma hem i tid. Så nu har vi duschat och packat upp, Jocke har även pakat igen då han ska till Norge. Ska vattna blommorna nu och sen blir det inget mera än att äta middag och handla åt Jocke innan han far. Nu blir han borta i 11 dagar och jobbar. Så han kommer hem torsdagen innan dopet. Det suger tycker jag, men dom ville jobba över och tjäna lite mera pengar så då får dom väl de då. Det som är bra är att jag kommer ha fullt upp med att baka inför dopet i alla fall, ska även handla kläder åt Anton han ska ha då. Så har något att göra. 
 
 
Imorrn kommer mamma hit till halv åtta, hon ska vara barnvakt. Jag ska och operera mig (låter så stort för ett sånt litet ingrepp :P). Jag ska ta bort cellförändringar, fatta det som att det tar typ en kvart att göra det och man får lokalbedövning, så är inte ett dugg nervös och hoppas jag får åka hem på en gång. Stod på lappen att man typ ska vara kvar några timmar, men det vill inte jag.
 
Nej, nu ska jag mysa med min man innan han far till Norge.
 
-Annelie-
 
 

En riktig mysdag

Klockan 5(!) fick min kära gosse för sig att vakna. Ska inte skriva vad jag kallade honom när jag prata med mamma, hon sa att det är för tidigt för att ge honom öknamn :P. haha. Men jag ville inte gå upp då och jag är envisare, så i med nappen, då låg han i sin säng en halvtimme till. Lyfte över honom till min säng och så myste vi till klockan sex. Det är tur han är så mysig på morgonen och vaknar upp med ett leende, för då glömmer man bort hur trött man är egentligen :P. Han somna om efter han ätit och då sov jag en timme till.
 
Ville inte väcka honom när jag gick upp, så la mig i soffan och kika på tv ett tag. När han väl vaknade igen så fick han ligga i gymmet medan jag bäddade sängarna och gjorde mat åt honom. Är så skönt att han inte måste ha mat direkt han vaknar. Då behöver man inte stressa ihjäl sig.
 
Annars så har vi inte gjort så mycket idag, bara myst på lite. Gick till Ica en vända och hämta mina nya träningsskor, var riktigt mjuka och sköna, så tror jag kanske slipper skavsår denna gång :D.
 
Snygga va? Blev genast sugen på att ut och gå :P.
 
Var meningen att jag skulle ha bakat idag igen, men hade inga ägg och klockan blev så mycket nu på eftermiddagen. Så får baka imorrn istället.
 
Nu har Anton lagt sig i sängen för att sova, vi hade lite mys i soffan först. Älskar när man lipar åt honom, då lipar han tillbaka (om han är på humör) och sen storflinar han. Försöker få med det på kort, men går inte, för så fort man tar fram kameran så försvinner leendet nästan. Fick något kort ikväll på ett litet leende.
 
Så underbart söt :D
 
Han har fått nya sängkläder, de har fått in på HM, så kunde inte låta bli :P
Blev även lite andra kläder åt honom, men de kommer nog imorrn.
Även två nappar, likadana som sängkläderna :P.
Så underbart söt när han sover. Ser så liten ut.
 
Nu ska jag bara sitta i soffan och mysa innan jag ska smyga ut med Solo så han får kissa. Sängen kallar nog ganska tidigt ikväll. Är bara skit på tv, har kollat på OS-brottningen idag, men tyvärr så åkte Henna ur på återkvalet. Imorrn är det Sofia Mattsson och Jenny Fransson, hoppas det går bra för dom :D
 
-Annelie-

Underbara måndag

Vaknade igår och gjorde inte mycket innan vi satte oss i bilen och åkte mot Rättviks Go-cartsbana. Hade samlat ihop ett gäng som skulle åka sånt där tävlingssaker. Först åkte dom 5 uppvärmingsvarv, sen åkte dom 8 placeringsheat och efter det 10 finalvarv. Jag stod bredvid med Anton och kika. Men var bra sugen att åka, så snart dags att åka igen :D. Tror alla hade roligt i alla fall och alla kom med på bäst tider idag, vet att Busk var på 2:a plats efter dom åkt 8 varv, kanske var han på 1:an efter finalen. Kommer inte ihåg. Men det jag vet är att min karl kom då sist :P. Han skyllde på att han körde av hela tiden, men vet inte om jag tror på det riktigt, det var en kurva man inte såg och det var där alla sa att de körde av :P. 
              
 
Igår var det även slut på Jockes semester, det innebar att vid halv sex så for han mot Norge. Jag har haft ångest för att han ska börja jobba hela helgen, har vart skitledsen, känner mig ensam och har haft många tankar, inte bara att Jocke skulle åka och jobba utan en massa andra med. Så var nog därför jag var extra ledsen igår, ville i alla fall inte vara kvar hemma när han åkte. Så jag plocka ner Anton i vagnen, tog Solo i kopplet och så gick vi till mamma och hälsade på. Var där och gav Anton mat och så innan vi vandra hemåt igen. Tycker det är så fuskigt att Anton får åka vagn hela tiden och Solo, ja när han blir trött, då får han åka under vagnen. Men jag, jag måste då gå hela tiden :P. Blev i alla fall en promenad på 1,1 mil. Så det var ju bra.
 
När jag kom hem så orkade jag inte duscha, utan gick och la mig på en gång. Anton väckte mig halv sex imorse, var bara att ge honom mat och vara uppe med honom. Tur han somnar om igen, så vid åtta la vi båda oss i sängen och sov till tio :P. Men då kände jag verkligen att nu var det dags att ta tag i dagen. Så prinsen fick mat igen och sen fick han lägga sig och leka i gymmet medan jag bädda rent i sängen och duschade. Efter det gick vi en promenad, blev att gå förbi Bvc och skriva upp mig på föräldragruppen, vidare till Willys och handla strösocker och jäst innan vi gick hemåt. Blev 3 km idag, kändes fortfarande i benen sen igår så var helt okej.
 
Självklart så vakna prinsen direkt vagnen stannade. Och då ville han ha mat igen, så de fick han väl. Blev att leka lite med honom efteråt. När han somnat igen så började jag baka bullar. Ska ju baka till dopet, så tänkte försöka göra två-tre saker den här veckan, två-tre saker nästa, så har jag bara tårtorna kvar sista veckan. Anton vakna mitt i bullbaket, så då fick han sitta i babysittern medan jag gjorde klart. Han var så nöjd så.
 
Förstår inte vad min bror har för luktsinne egentligen, så fort jag tagit ut första plåten bullar ur ugnen så kom han inklampandes genom dörren. Så bjöd han på bullar innan han åkte hemåt. När allt var klart så ville Anton ha mat igen, då passa vi på att byta till pyjamas. Så myste vi på i soffan innan han la sig vid halv åtta. Sedan dess så har jag hängt all tvätt som jag tvättat idag, diskat efter bakningen och bokat tvättstugan tills imorrn. Ska tvätta sängkläder och handdukar, ute i tvättstugan som man bokar finns torktumlare och då försvinner allt hår katterna och hunden lämnar efter sig.
 
Nu har jag nyss duschat en gång till idag, vart svettig när jag gick och har vart varmt idag, vill krypa ner i sängen sen och känna mig fräsch. Men först ett glas juice och en bulle.
 
Självklart så kommer det kort på min prins:
 
 
-Annelie-

Björnparken :)

Igår var vi till Björnparken i Orsa och kikade. Det var jag, Jocke, Anton, Jockes mormor och syster. Gick runt där i flera timmar och kika. Såg allt jag ville se utom vargarna, dom gömmer sig alltid :(. Jag som aldrig sett någon.
Efter vi vart där så blev det mat på toppstugan. Mer finns inte att skriva, lägger in foton på alla djur istället :).
 
 
Idag fick jag sovmorgoon av Jocke och Anton. Men drömmer så konstiga drömmar så känns inte som man blir något utvilad i alla fall. Men skönt ändå. Vi började dagen i soffan innan det blev frukost. Har blivit sugen på havregrynsgröt så åt det och knäckebröd till frukost. Gott var det.
Jag vek tvätt och donade inne och Jocke klippte gräset ute. Städa som vanligt på lite här hemma.
Anton har sovit dåligt hela dagen idag, max två timmar. Så nu på kvällen var han lite grinig, men efter lite mys så somna han så gott så.
Vi har även grillat idag, Björne var här. Var riktigt gott och det underbara vädret som var idag så vi kunde sitta ute gjorde det ju inte sämre. :)
Nu har vi nyss tittat på en film och ska väl snart mysa ner oss i sängen :).
 
Mina träningsskor kom idag, men hade kollat fel på storleken (hatar när det är 7,8,9 på strl), så dom var för små. Fanns inga fler i min storlek heller, men hitta ett par andra. Hoppas dom är lika snygga, annars skickas dom tillbaka med tills jag hittat mina. Anton har även fått nya nappar, mjukisbyxor och sängkläder :).
 
-Annelie-