091031 - Korvätardagen -

Eller ja, skoterdagen som andra kallar det,
men vi kallar det korvätardagen,
för det är precis vad vi gjort, jag, älskling,
Björne och hans bror. Vi har åkt runt till skoterställen och ätit korv.
På det sista stället träffade vi Mikael med,
han ville oxå ha korv. xD
Nu sitter jag hemma en vända, Jocke städar bilen.
Vi ska snart hämta Kans och Glenn,
för att fara vidare till Älvdalen,
dom ska spela match och efter det ska dom festa.
Jag ska vara chaufför. Är inget festsugen.
Men det är väl lika bra det, för har fortfarande huvudvärk. :/
alvedon har jag i alla fall fått, fick två av Björne och sex av mamma.
Så nu räcker väl det tills imorrn kväll.
Nu ska jag spela lite playstation innan vi ska fara.

-Annelie-

091029 - Skitspruta! -

Jag hatar att jag tog den där förbannade sprutan, för inte fan är jag frisk idag heller!! Har nu haft konstant huvudvärk sedan i måndags, eller ja, med ett litet uppehåll på ca 2 timmar idag! Jag tycker det är skit, jag är hellre magsjuk än har huvudvärk, för när jag får huvudvärk, då är det fan som migrän, tror jag ska spy hela tiden och tuppa av. Så jävla ont gör det.

Nu har jag klagat klart, kan inte göra något åt det i alla fall, och jag ligger inte i sängen hela dagen för har fortfarande sysslor som måste skötas varje dag.
Så gick upp vid halv åtta imorse, duschade, klädde på mig kläder, sen dammsög jag, får göra det varje dag nu, för har tagit bort alla mattor, även vid ytterdörren, de ska tvättas och läggas undan till flytten. Så får stå ut med att dammsuga varje dag. Men då är det fint i lägenheten i alla fall.
Vid tio åkte jag till mamma och hämtade Viktor och Ninja, skulle hjälpa Viktor med nå musik. Men blev inte klar, så håller på att fixa med det när jag är piggare.
Älskling kom hem på lunchen idag, så då hade jag gjort korv med bröd till honom och Viktor. Dom åt, sen gick älsk till jobbet, Viktor spelade tv-spel. Skjutsade hem Viktor vid tre, sen hem, Jennifer kom hit på sin lunch idag, så vi snackade lite skit och så. Var trevligt fast jag inte är pigg. :/
De ringde från jobbet, så ska jobba söndag natt. Bra det!
Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och se på tv.

-Annelie-

091028 - 144:ans era är slut -

Onsdag idag, men tar dte från början.

Lördags gick jag och min kära sambo upp tidigt, han skulle och kolla på innebandy, det var företagscup, men han kunde inte vara med för han hade fortfarande ont i knät.. Det tyckte han var synd. Första matchen började halv tio och slutade kvart över. Då for vi till badhuset, ett tag efter det kom Milena och Conny. Så badade vi en stund. Kunde inte bada så länge, för kvart i tolv börjdae nästa match och Jocke skulle dit. Då gick vi andra upp med. Jag åkte hem och väntade på Ampe, hon skulle komma för jag skulle klippa Mysans klor. Hon kom vid halv två, klippte klorna och efter det så skjutsade jag min bror till Willys, för hans bil är trasig och han tog sig inte. Jag for sedan till Jocke och kollade på den sista matchen, sedan for vi och åt mat med Kans, Busk, Glenn och Björne.
Efter det for vi hem. Hade ingen aning om vad som hände på kvällen, men vi ville göra ngt roligt. Sluta med att vi hämta Ahlvärn och så förfesta vi lite här och sedan gick vi till Wasa, var den roligaste kvällen på länge. Min kära sambo blev alldeles lagom full så jag slapp ta hand om honom. Sådana kvällar gillar jag. :)

Söndagen gick vi upp tidigt, eller ja, tjugo över åtta. För nio skulle vi åka till aquanova med min bror Viktor och Milena och Conny. Kom hem därifrån vid fyra tror jag den var. Då blev det lugnt resten av kvällen för min det. Skönt. Jocke däremot åkte till Orsa med Mikael och fixade 855:in.

Måndagen trodde jag skulle bli lugn, men inte då. Men jag vakna först vid halv tio. Gick upp och fixade, tog det lugnt bara. Sedan ringer telefonen, jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan då, så skulle till Orsa, ringde MIkael, för han skulle med och Jocke likaså. På morgonen där fick jag för mig att skruva ihop den nya tv-bänken, så när dom kom då vi skulle till Orsa så lasta vi ut den gamla i bilen och for med den till återbruket. Så nu är jag av med den. Vi tog även med oss 144:an till Orsa, för den tiden är förbi nu. Kommer sakna den, för har bara bra minnen med den, förutom alla gånger den gått sönder då, men det kan man skratta åt. :D Vi åkte till pappa, lämnade 144:an, skjutsade mig till vårdcentralen, så åkte Mikael och Jocke vidare till verkstaden och kollade GPS:en. När jag vaccinerat mig så gick jag till dom. Då hade de släckt GPS:en. Så nu lyser det ingan lampor i bilen. :)
Väl hemma så blrjade vi kolla besiktningstid, fick en på tisdagen, var bra det.
På kvällen tyckte jag det såg förjävligt ut här hemma så jag började städa. Jocke kallade mig knäpp, men jag tycker han skulle sagt jag var snäll, för medan jag städade fick han ligga i soffan och glo :P Hur snällt är inte det?
Så vid halv elva så var lägenheten topp trim igen, hann till och med möblera om lite. :)

Igår besikta vi bilen, blev två tvåor, men fick i alla fall köra lagligt. Jag blev även sjuk, ont i huvudet och mådde skit rent ut sagt.. Men jag åkte ändå och tränade box klockan sex, men skulle nog inte gjort det, trodde jag skulle dö. Kom hem vid kvart över sju, då hjälpte Jocke mig i säng, men jag fick honom att lova att väcka mig till nio, då börja ju DHW, men halv tio vakna jag, då var han inte ens hemma. Haha, då hade han åkt vid åtta för att hjälpa Mikael ta en bil till Mora, men han hade ringt mig tre gånger vid nio, men jag vaknar inte ens av en jordbävning. :D Så då fick jag se andra halvan av programmet i alla fall. Sedan sängen.

Idag vakna jag vid halv åtta, pigg och alert. Gick upp på en gång då, så nu på morgonen har jag dammsugit och bäddat sängen. Sedan bara tagit det lugnt. Om en timme kommer Mikael hit så ska vi hämta escorten som han och älskling besikta imorse, hämta pappas tjej på tåget och åka till Orsa. För Mikael ska kolla på tvåorna som blev på 855:in igår. Så ska han fixa dem, sedan imorrn ska jag besikta den igen. Och sedan ska den säljas!

I helgen ska jag vara chaufför då, Jocke och Kans har redan börjat göra planer. Så Jocke uppdatera mig nyss. Jaja, det märks hur det blir med dem planerna, känner jag dom rätt så kommer det nya planer imorrn :D

Nej, nu ska jag kolla på DHW, betalade 19 kr för att få se det på datorn. haha, men jag kan inte missa ngt, så det är ju lätt värt 19 kr!!

-Annelie-

091023 - Fredag -

Och så kom äntligen den lugnaste dagen på hela veckan. Skönt :)
Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll.
Började med att jag jobbade från nio till fem, men fick gå från jobbet lite tidigare för klockan fem började jag träna tjejerna.
Mellan klockan sex till sju så satt jag på brottningen och väntade.
Sju började min träning och vid åtta åkte jag äntligen hem. Såg på mammas pojkar
och halva lyxfällan, sen la jag mig, var så trött.

En rolig sak var att där jag var och jobbade igår var att dom hade sagt att dom ville att jag skulle komma. Det är roligt att dom säger sådant och dom sa att dom tyckte jag var bra att jobba. För jag tog tag i saker om jag såg ngt som behövde göras. Det är roligt att höra. :)

Gick upp vid nio idag, skönt att sova ut lite.
Gick ut med Solo på en gång, och sedan in och hamna framför teven en stund.
Men har gjort ett ryck nu på morgonen,
diskat, bäddat sängen, tömt soporna, plockat i ordning alla papper som ligger.
Ska tömma kattlådan och duscha så jag själv ser levande ut.
Men när jag är hemma en dag så ett måste att se är sjunde himlen,
vet inte varför men tycker det är bra.
Men det börjar inte förrän tio i tolv, så hinner göra lite mer innan det. :)
Idag ska jag handla lite,
behöver kattgräs och lite leksaker till Fisan.
Hon äter upp alla blommor
och jag hade kattgräs till mina två andra katter jag hade,
och det funkade bra.
Och leksakerna har hon lekt sönder så nu sist jag såg henne leka med något,
så hade hon hittat en tanpong och leka med. :D
Jocke tycker det duger till henne,
men han är lite elak så jag passar på att handla medan han jobbar. :D

Nej, dags att fixa lite till.

-Annelie-

091021 - Onsdag -

Tidig dag idag med. Gick upp redan vid fem första gången, men la mig igen så jag fick sova till nio :D Så tidig var den dagen. haha. For till skolan för att kolla upp med studiebidrag, men det tänker jag inte söka. Var så krångligt. Jag vill inte behöva ha koll på hur mycket jag ska få tjäna. Efter det så åkte jag till Orsa, hjälpte Helena med hennes dotter, eller ja, hon har ju tre barn. Men en var i skolan och den andra på dagis. Så hon behövde bara hjälp med den yngsta. Men vid tre åkte vi till dagis och hämtade hennes son. Sedan till barnens mormor så Johan fick klippa luggen. Jag åkte hem vid fem tror jag. Kom och och lagade mat till mig och älskling. Nyss tittat på tv, ska gå och sova nu. Börjar jobba nio imorrn och har fullt upp, lär inte ens komma hemma förrän nio imorrn kväll. :( Men men, shit happens.
Kom just på att jag skulle ha skjutsat Solo till mamma ikväll, men har vart så mkt idag så helt glömt bort det. Men  men, får skjutsa dit honom innan jag börjar imorrn. Det blir bra det.



Bakade vanlijmuffins med krossad choklad i måndags,
så det blev mitt mellanmål i tisdags. :)



Min fina klädsel, så är det när man har tråkigt :D



Kjolen som jag köpte på HM igår. :)

"Annelie"

091020 - Jobb och träning -

Tisdag, vaknade vid fem imorse, tidigt jag vet,
men det var nog bara för jag la mig halv nio igår kväll,
om inte klockan var kvart över åtta till och med.
Men det var skönt för då var jag pigg imorse,
men när jag vaknade så vaknade även älskling,
och han hade ont i knät, han hade lyckats att
ramla på innebandyn igår och gjort illa det,
så han kunde knappt röra det. Stackars honom. :(
Men jag somnade i alla fall om vid fem och vaknade igen vid sex.
Då gick vi upp, min kära Jocke tyckte jag skulle köra honom till jobbet,
men när han insåg att det tog en halvtimme för honom att ens få på sig kläderna,
plus att han inte ens kom in i bilen så stannade han hemma från jobbet.
Men det fick inte jag göra, utan jag fick dricka min thekopp och sedan bege mig till jobbet.
Men jobbade bara till ett, så var ingen fara.
Gick hem efter jobbet, hämtade Jocke så for vi till mamma och hämtade Solo.
Vad han gjort där vet jag inte, men han har uppenbarligen hittat något att gräva i,
för han var alldeles jordig, men han var lika glad för det. :D
När vi hämtat Solo for vi ner på Mora, för jag hitta ett presentkort på HM,
det var på hela 200 kr! Vad glad jag blev då, hur kunde jag ha glömt det.
Undrar hur länge jag haft det? haha
I alla fall så blev det strumpor till älsklingen och en kjol som var på rea till mig,
har kort på den, men lägger upp den imorrn. Orkar inte nu.
Vi handlade mat och sedan for vi hem och städade lägenheten,
så nu är den fin igen. :)
Det blev potatis och fiskpinnar idag. Inte så gott, men äta lär man ju.
Vi vilade i soffan tills jag skulle fara och träna. Kom hem från träningen klockan nio,
tittade på dhw som är ett måste! Andra avenyn går ju tyvärr samtidigt,
men det ser jag på svt.se imorrn :D
Nu har jag nyss duschat och ska nu knoppa. :D

//A

091019 - Ny vecka -

Måndag idag, såg framemot en sön sovmorgon igår. Men då ringde det igår kväll så ska jobba idag och imorrn i alla fall. Men är korta dagar, mellan 08.00-12.50. Så inte så långa dagar i alla fall.
Gick upp halv sex idag, snabbt in i duschen, sen kläder på och så satte jag mig i bilen och åkte till mamma. Lämnade Solo och hämtade Viktor. Han skulle med ett tåg till Örebro, så skjutsade honom till tåget. Sedan hem och väckte älskling som låg och sov så gott i sängen. Jag åt frukost och Jocke for till jobbet. Nu ska jag snart fixa så man ser lite levande ut och sedan till jobbet. Funderar på om jag ska träna efter jobbet idag. Är skönt att veta att man tränar två gånger per dag nu. Ska fortsätta med det. Minst en gång per dag, max tre gånger per dag har jag sagt till mig själv. Utom söndagar, då är det vila som gäller.
Längtar tills min vinterjacka kommer också, beställde en från HM, har sett den i affären, men inte haft pengar att köpa den, så hitta jag den på hemsidan i en annan färg, så då beställde jag hem den. Hoppas den kommer snart.

En sak som jag stör mig på i dagens läge är fan det svenska rättsamhället, jag ska nog fan inte bli polis som jag tänkt mig. För fick hem papper om mina polisanmälningar, det har blivit nerlagt, ganska skönt för då slipper jag tänka på det och kan gå vidare med älskling. Men i alla fall, idag ska man då fan få bli hotad, trakasserad hur fan som helst på internet utan att det händer något. Vad fan skulle ha hänt då? Skulle jag ha blivit nerslagen som den personen sa innan det händer något? Helt sjukt, det borde fan inte spela någon roll om det är via mun, internet, sms eller hur fan man blir hotad, det borde fan ha gjorts något i alla fall. Inte att man får ett papper i brevlådan ett år efter allt där det står att brott inte kan styrkas, trots att man lämnat in allt utom mordhotet svart på vitt! Jaja, whatever. Dags att gå vidare. Fick bara lov att skriva av mig det.

// A

091018 - Svenska hollywoodfruar i Sverige -

Roligare blir det inte. haha


091017 - Lördag -



Jag har vart duktig denna veckan, i onsdag skaffade jag ju gymkort som sagt. I torsdag körde jag morgonspinning, kvart i sju på morgonen. Hur duktigt är inte det? Och inte nog med det, efter att jag tränat tjejerna i brottning så åkte jag dit och gick på en sådan där crosswalker eller vad det heter. Och klockan sju började min brottarträning. Stolt jag är över mig själv.
Igår jobbade jag från nio till tre och efter det var jag hem och sa hej då till Jocke. Han skulle till bynn och sova där för de ska jaga i helgen. När han åkte så åkte jag till gymmet och gick på den där crossgrejen igen. Hem och såg på tv tills jag la mig klockan halv tio. Tidig säng jag vet, men skulle ju upp nu på morgonen.
Klockan ringde åtta i morse, jag upp ur sängen halv nio. Ut med Solo och sen in och satte på mig träningskläderna. Gjorde iordning disken så jag kunde diska sen. Klockan tio var jag på gymmet igen för att köra bodypump. Skönt var det. Hem efter det och duschade och åt frukost. Städade lägenheten och fixade. Nu sitter jag här och väntar på att Milena ska ringa.



Nu är det höst ute i alla fall. Men jag vill att det ska bli vinter nu. Så man kan åka lite skoter :D Har inte åkt skoter en gång sedan jag skaffa skoterkortet, eller rättare sagt sedan Jocke gav mig skoterkortet för han var snäll. :D


Vår lägenhet vi flyttar in i den 1:a december. Men jag vill flytta idag. Längtar så mkt. Känns som man inte kan göra något i den vi bor i nu, för man ska ändå packa ner sakerna. Och har ju en tv-bänk och hyllor som bara väntar på att sättas upp. :D

Nej, nu ska jag ut med Solo.

// A

091014 -Gymkort -

Dagen började med att jag skjutsade älskling till jobbet, sedan for jag hem och hamna framför teven en stund. Klädde på mig och åkte till mamma. Där blev det att skriva rent och skriva ut min försdjupningsuppgift som ska vara inne senast imorrn. Så nu är den färdigskriven och ligger på mammas köksbord så hon kan läsa igenom den snabbt. Så åker jag förbi och lämnar in den imorrn.
Kvart i tolv träffade jag Anneli utanför morahälsan. Vi skulle träna bodypump, jag fick testa gratis en gång. skitroligt ju. Så nu har jag skaffat mig ett gymkort, så nu blir det brottning 2-3 ggr i veckan plus gym och olika pass. Det blir bra det. Skaffade kortet i ett halvår nu först. Så nu måste jag träna för att få valuta för pengarna. Bara det är en press för sig.
Nu sitter jag hemma, ska duscha, sen hem till mamma för att gå ut med hundarna igen. Klockan fyra ska jag hämta Jocke på jobbet för att sedan hem och laga mat och mysa framför teven.
Har jag otur blir det spinningpass kvart i sju imorrn bitti. haha.
Jaja, alltid skönt med en bra start på dagen och vad kan vara bättre än ett träningspass?

Nej, duschen nästa.

// A

091012 - All cred till min mamma ♥ -

Tur jag har en mamma som kan laga mat, så jag har någon att ringa till när jag behöver veta hur man gör, för jag har ingen aning om hur man lagar mat. haha.
Så idag ringde jag och frågade hur man gör köttfärssås och den blev precis klar och smakade underbart. :)
Jag lyckades.
Tur mamma lagar god mat så man vågar ringa till henne.
Förutom fiskgratängen som hon brukar göra, allt är gott på den utom själva fisken, men den lagar inte hon som tur är.
Nej, nu kan Jocke komma så jag får äta. :D

Har börjat plugga nu oxå, typ hälften kvar. Men ska fixa det innan torsdag, då den senast ska skickas in.

// A

091012 - ♥ -

♥ Först av allt måste jag skriva GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!

Tar det från början då.

I fredags efter jobbet kom Sofia och Daniel hit från Sandviken, det var roligt. :) Vi spela spel och kolladepå Idol och självklart var jag och Sofia ut och tog en massa kort som är tradition så fort vi träffas. xD

Lördags så var vi ner på Mora en vända och kikade. Jag handlade en mascara, var väl inte så viktigt men var rea. :D
Vi gick på helmers och fikade, hem och började se serien tusenbröder. Riktigt bra serie det. De for hem på eftermiddagen. Jag gick och lade mig, mådde inte bra.
Jocke började tvätta på kvällen där. Han är så duktigt.

Igår så vaknade vi i tid, Jocke gick ner i tvättstugan och hämtade den sista tvätten, gjorde en fuling och lät torktumlaren stå på på kvällen när man egentligen inte får tvätta.
Vi åkte till mamma och fikade. Hem och tog det lugnt resten av kvällen.

Idag har jag fått mycket gjort. Började städa när jag vaknade. Detta är vad jag gjort än så länge:

  • Vikt all tvätt
  • Städat badrummet, så luktar det citrus där.
  • Dammsugit
  • Städat köket, luktar äpple där nu
  • Handlat
  • Tömt kattlådan
  • Vattnat blommor
  • Pantat burkar
Det jag har kvar att göra är:
  • Plugga
  • Laga spagetti och köttfärssås.
Och nyss ringde de och frågade om jag ville jobba imorrn och självklart vill jag det. Så ska jobba på dagis imorrn från 9.00-17.00. Det är några timmar det. Så tur jag tog städningen idag. :)

Nu ska jag börja plugga lite. Måste bara lägga upp lite kort från helgen.


Sofia och Daniel ville leka turister, så blev en tripp till vasaloppsmålet.

I skogen och leker.

Så otroligt vackra kort. haha

De sista korten som läggs upp på denna blogg idag.
Titta på det sista kortet, det ser ut som hon flyger.
Det är självklart jag som är så duktig på att knäppa
som kan då det att se ut som det. :)

// A

091009 - Fredag -

Har vart en jobbig vecka, fick en förkylning som slog ner som en bomb i tisdag.. Men men, har fått lov att stå på fötterna i alla fall. Har börjat trilla in lite jobb nu. Det gillar vi. :)
I morse gick jag upp klockan sex för att duscha innan jobbet började. Det var skönt.
Jobbade från tio i åtta till halv tio först. Sen åkte jag hem, där jag sitter nu.
Börjar jobba halv ett till halv fem igen snart.
Bra med lite jobb.
När jag kommer hem så är Sofia och Daniel här och hälsar på en natt. :) Det tycker vi om.
Ska äta tacos till middag idag och ikväll blir det myskväll med film och lite ljus tända.
Det tycker vi om.
Ska även jobba på söndag dag. Om förkylningen blir bättre vill säga. Får nog inte jobba om jag låter som jag gör nu.
Det tycker nog dom inte om att jag ska komma dit och smitta en massa boende.
Det märks hur det blir med det.

Hmm.. Annars då.. Längtar tills vi ska flytta, inte långt kvar nu., :) Ska bli så bra.

Kollar på vinterjackor på hm och Ellos. Har hittat en på varje sida, men kan inte bestämma mig. :S



// A

091003 - Norrköping -

Sitter just nu i en korridor i Norrköping med min dator som sällskap. =) Kom hit igår med Frolle, han har tävlat idag. Gick inte så bra för honom, förlora första och andra. Men andra matchen gjorde han bäst, den skulle han vunnit, men så sträckte han sig mitt upp i allt. Jaja, shit happens.
Efter tävlingen så blev det träningsläger, så de tränar nu. Lat som man är så tog man inte med sig träningskläder, men det skulle jag ha gjort, för är skapligt sugen på att träna.
Skulle även ha bantat ner mig till vikten och tävlat, för hade ju lätt vunnit över de två som var med. Men men, lätt att vara efterklok.

Saknar min älskling så det är inte klokt. =( Men imorrn blir det mys med film och gottis när jag kommit hem. Har sett första filmen av Johan Falk men inte andra. Så ska se den. =)

Fick jobba i fredags med, vart en personlig assistent som blev sjuk så jag fick vika för henne. Hoppas hon är sjuk ett tag till så jag får lite jobb. elakt jag vet, men jag behöver jobb. hehe.

Nu är jag ledig från skolan i fyra veckor med, de andra är på praktik, men det behöver inte jag, för jag har redan jobbat inom äldreomsorgen ett tag. Skönt. Ska bara lämna in ett arbete så är det färdigt sen.

Nej, ska gå och kika lite mer på träningen nu.

Sträck på dig och dröm vidare att du kommer till min nivå!!

// A