Fortfarande ensam :(

Bara tisdag idag, tråkigt. Vill ju att det ska bli torsdag så Jocke kommer hem någon gång. Eller ja, helst fredag så vi får se vår bebis :D
Efter jobbet idag for jag och handlade lite. Hem och tog reda på en massa och fixade fint. Åt mellanmål. Hillevie var här medan så fick lite sällskap. Vidare till gymmet, de har dragit för mycket pengar för oss den här månaden så det får dom fixa till. Var till mamma med Solo för imorrn och torsdag jobbar jag längre dagar, så då ska han inte behöva vara ensam hela tiden.
Nu sitter jag i soffan, lär väl bli lite unga mödrar som börjar snart och ska även vika lite tvätt. Annars så har jag inget att göra förrän åtta ikväll, då börjar kär och galen och efter det blir det DHW. Men innan dess? Ingen aning. Skulle haft vår skrikande bebis här nu :P.


Min mage i v19+0. Den börjar växa mer och mer nu.

Vårt vardagsrum. Blir så juligt med allt pynt :D

Älskar allt som har med julen att göra :). Så nu är ljusen tända, det enda som fattas är Jocke :(.
Har pyntat i köket och lite annat med, men det får ni se sen.

-Annelie-

Ensam

Har vart en helt underbar helg med Jocke. Det enda som fattas är vår bebis. Halva tiden kvar snart, känns som en evighet. Idag var vi ner på julskyltningen och kikade en vända. Tänkte bara ner och kika snabbt, men träffade på Sofie och Johan där så blev en vända på kaffestugan också. Fick med mig en mjukisdess och leggings hem. Hade kunnat vara kvar och kika där ett tag till, men ville samtidigt hem eftersom att Jocke skulle åka. Blev en film när vi kom hem, nu är det jul igen. Älskar julfilmer och lär nog bli en varje helg fram tills julafton :).
Jocke har nu åkt, jag for hem till mamma en vända men är hemma igen nu.

Känner mig ensam, lämnad i sticket, vill bara att han ska få ett jobb hemma så han kan sova bredvid mig varje natt. Nu sover han borta fyra nätter och hemma tre. Är hemma tre dagar och borta fyra. Eller ja, vi får två heldagar tillsammans, fredag och lördag, men nu blir det bara lördag för jag jobbar fredagar. Tycker det är riktigt tråkigt och saknar honom direkt han går utanför dörren.
Förut tyckte jag det var bra att han jobbade borta, men då åkte han måndagar och kom hem torsdagar. Nu försvinner liksom en hel natt till. Kanske för att vi väntar bebis som jag vill ha honom hemma. Men det är annat som spelar in med. Men vill inte gå in på det här då det bara blir massa snack på en gång.
Men bara att acceptera att han kommer jobba borta ett tag till.
Kommer fortsätta känna mig ensam och övergiven i alla fall.

-Annelie-

Julpyntat

Igår hade jag och Jocke en mysdag, vi handlade lite julklappar och så julpynta vi lägenheten. Så nu är det så mysigt så här hemma :). På kvällen blev det att se en film, vi såg smurfarna. Den var riktigt bra faktiskt. Hoppas det kommer flera.

Nu har vi nyss ätit frukost och ska fara mot Borlänge, träffa Jockes syster, fredrik, hans mamma och mormor. Så blir en dag på kupolen. Ska bli roligt. Annars så mår jag bra just nu.
Nedräkningen till ultraljudet är i full fart. Bara 6 dagar kvar nu tills vi får se bebisen :D. Hoppas de kan se könet på den. Efter att ha kämpat med att bli gravida så länge så kan jag inte vänta längre på att få veta om det är en tjej eller kille vi ska få.

-Annelie-

Snart halvvägs :)

Väldigt dåligt på att uppdatera bloggen just nu, men jag orkar verkligen inte ibland. Huvudvärken fortsätter komma ibland, men mer sällan så det tackar vi för :D. Trodde jag slutat spy, men inte då, igår så mådde jag illa helt plötsligt så var bara att gå och spy. Men som tur var så blev det inget mera efter det. Utan dagen kunde rulla på som vanligt.

Fick i alla fall jobbet fram till jul. Perfekt tycker jag. Men blev ledig onsdag, torsdag och fredag. Så igår for jag till Orsa och tog en långpromenad med Milena. Ritkigt skönt var det. Vi åt mat tillsammans och strax innan jag åkte hem så fick jag lyssna på vår bebis :). Har vart väldigt nervös att något vart fel då jag inte kännt något från bebisen, verkar ju som att jättemånga känner sin bebis i vecka 18 och att de känner sparkarna hårt som bara den. Jag vet inte vad jag kännt faktiskt, ibland får jag för mig att det är något som rör sig i mig, men kan inte riktigt veta vad. Men igår fick jag som sagt höra hjärtat och det lugnade mig som bara den då jag vet att bebisen lever i alla fall :).

Idag vaknade jag vid halv tio, eller ja, första gången vid fem. Men ville inte gå upp då utan sov vidare. Var pigg direkt faktiskt så hoppade in i duschen, gick med Solo och åt frukost. Efteråt så skrev jag en lista på allt som skulle städas, lättast att kunna bocka av en sak i taget. Så har bäddat sängen, städat badrummet uppe, tagit ut alla sopor, sorterat posten, tagit reda på en massa skit. Och så har jag nyss betalat räkningarna. Aldrig vart så kul att betala räkningar en månad och fortfarande ha en massa pengar kvar :D. Snacka om att vårt sparande just gick upp :). kan inte längta mer till IKEA.

Nu är det bara dammsugningen och damningen kvar innan vi kan julpynta. Jag älskar julen, allt som har med den att göra och i år så är vi nästan färdiga med alla julklappar faktiskt. Ska ut och handla lite fler imorrn. Har bara ingen aning om vad jag ska köpa till Jocke. Han säger ju att han inte vill ha något. :(.

Nu blir det lunch och en promenad med Solo till affären. :).

Hur räknar man egentligen? Imorrn är jag v19+0. Säger man att jag går in i vecka 20 då? Eller går jag in i vecka 19? Har ingen aning. Någon som kan svara på det kanske? Magen växer i alla fall, ni ska få se något mer kort sen. Tar ju inga :(. Måste bli bättre på att dokumentera min graviditet, fast att jag hatat vara gravid fram tills nu så vill man nog ha lite kort att kika tillbaka på. Kanske enda gången jag är gravid med. Man vet ju aldrig.

-Annelie-

Piggare

Har vart mycket piggare helgen igenom. Söndagen och måndagen kom huvudvärken tillbaka. Kom imorse på att jag inte tagit min järntablett som jag ska ta varannan dag, idag tog jag den och huvudvärken är i stort sett borta :D.
Så idag har jag jobbat exra på ett fritdids och ska äcen jobba imorrn. Sen ringde en rektor mig, så kanske får börja som assistent igen :). Roligt roligt. Han skulle ringa mer om schema och sådant på torsdag när han träffat läraren på skolan. Så det ska bli roligt. Har även fått jobb tisdag nästa vecka på eftermiddagen, men om jag ska börja som assistent måste jag se om tiderna passar så jag kan göra båda :). Och då blir det jobb ända fram till jul minst. Hoppas på mer efter jul då jag ska jobba ända fram tills början/mitten av april. Ser bara hur mammapenningen åker uppåt :D
Nu har jag nyss ätit, hängt tvätt, tagit upp ren tvätt och plockat lite. Så känner mig effektiv. Ska nu åka till Jennifer en vända och hälsa på innan jag ska hem och duscha och ta kväller med en kopp the.

Har även börjat skriva en massa listor på saker som behövs till bebisen, till mig, till lägenheten som ska göras om. Så längtar till jan/feb då det blir IKEA :D

Fortsätter det såhär så ska jag bara njuta :).

-Annelie-



Stamning på akuten

Igår hamna jag på akuten igen. Har ju haft huvudvärk i ett x antal veckor nu och den har bara blivit värre. Migrän de senaste två veckorna. Livet blir ju ganska förstört då. Man kan ju inte göra något. Så åkte in igår för det kan ju inte vara normalt att må så. Gick därifrån med morfinpreparat. Citodon mot huvudvärken. Och sen skrev läkaren ut mer lergigan comp mot illamåendet. Så nu hoppas jag det blir bättre. Och idag har faktiskt huvudvärken varit mycket bättre. Och då har jag bara tagit två tabletter mot illamåendet och en mot huvudvärken. Men börjar bli lite hängig nu så ska sova så det inte blir värre.

Annars idag så har vi vart nere på mora och kikat. Jocke och Björne har kikat på bebissaker. Dom tycker bebisen ska ha skinnjacka, jeansjacka, jeans med hängslen. Skjorta med flyga och en annan med slips. Ja, kort och gott vår bebis ska bli en raggare :P men roligt att se Jocke så entuastisk. Men han får köpa det så köper jag det praktiska son kanske blir lite mer bekvämt.

Men vi ska köpa julklapp till bebisen, en bilbana ska pyret få :D vi tänkte vi skulle öppna och leka med den först så den är inkörd när pyret väl kan leka med den :P roligt ska det bli :).

Nej, nu ropar sängen på oss :). Godnatt.

-Annelie-


Söndagsmyset kan äntligen börja.

Usch och fy för början på denna dagen. Var chaufför igår till folket. Kom hem vid två och kände mig redan hängig då. Så tänkte att söndagen kommer inte bli rolig. Och räött fick jag, vaknade vid tio och höll på att avlida. Det kändes verkligen som mitt huvud skulle sprängas. Fy fan vad illa jag mådde och ont i huvudet på det. Drack lite vatten, var bara och springa och spy på direkten. Men lyckades efter många om och men få i mig en smörgås. La mig sedan igen och vaknade vid halv tre(!) Men då mådde jag mycket bättre. Låter som jag vart ute och druckit igår och fått mig en rejäl bakfylla på det, men som sagt, jag var NYKTER! Är ju helt sjukt vad en bebis i magen kan göra med en. Och inte nog med det. mannen i huset som faktiskt var full, han mådde toppenfint han. Fy vad orättvist.

Vi fortsatte dagen med supernintendo tills Peter kom och vi kastade pil. Sedan for vi och MIkael till Orsa en vända, han skulle dit och göra något. Men nu är jag hemma och har gått en längre promenad med hundarna. Jocke skulle skjutsa hem de två och köpa mat till oss. Sen blir dte mys hela kvällen. :).  

Julen börjar närma sig med, och det innebär fest på juldagen, fest på nyårsafton men jag sa det till Jocke att ska jag må sphär av att vara ute och göra något så stannar jag hellre hemma. Så nu har vi pratat lite om julen och nyåret och tror att vi vet vad vi ska göra :). Kommer bli en riktigt bra jul i år. Snart får man julpynta med :D Jag längtar faktiskt. Ska bli riktigt juligt här hemma i år. Synd bara att bebisen inte tittar ut förrän i april. Kan julsakerna sitta kvar så länge? Så bebben får se också? :). hehe.

-Annelie-

Okej, var tjock innan men...

Men nu kan jag inte ens dra in magen. Så nu måste det ju kallas bebismage :D vecka 16 ska jag vara i nu. Ultraljudstid har vi fått också. Den 2:a december. Känns som en evighet dit, men är egentligen bara 3 veckor. Nu längtar man. Vill se vad det är som bor i mig. Och bra lär ju pyret må med tanke på hur pyret fått mig att må och dom säger att om jag mår dåligt så mår bebben bra :).

-Annelie-


Jobba

Idag vaknade jag redan vid sex, var upp på toa och satt sedan i soffan. Kunde inte somna om, så åt frukost framåt sju och kände mig pigg. Och bara därför har jag hunnit med mycket idag :).
Jag har diskat (eller startat maskinen), håller på att tvätta, vikt all torr tvätt, sorterat in alla mina papper i pärmar så man slipper se den fula högen ligga framme. Har gått en långpromenad med Diva, duschat och klätt på mig. Sen småplockat lite så det ser allmänt fint ut. Då mår jag mycket bättre.
Jag hoppas på att få fortsätta må bra resten av dagen, för halv ett börjar jag jobba, ska till Färnäs fritids idag, bara fyra timmar, men bättre än noll.
Har även fått hem papprena från min sjukskrivning så skulle fylla i dom, men får lov att skicka med ett arbetsgivarintyg så de vet hur mycket pengar jag får. Så när jag skulle ringa och få hem ett sånt så satt dom självklart i möte. Men ska ringa vid elva igen. Vill få iväg papprena så det inte ligger och väntar. Ska även lämna in min timrapport idag så man får någon lön i november.
Nu när jag är färdig med allt som behövs göras så tror jag det blir soffan ett tag innan jag ska äta lunch.


Har glömt visa er, jag är numera blond och korthårig igen :).

-Annelie-