Min lilla sjukling

Alla hjärtans dag var det igår. Vi spenderade den med Björne och gick och såg die hard på bio. Var trevligt :). När vi kom hem så vaknade Anton och var som en bastu. Tog tempen på honom och han hade 39,9. Var lite gnällig och kom inte till ro att sova igen, så han fick en alvedon och efter ett tag så somnade han igen. Sov hela natten och gick upp först halv tio. Då åt han lite, han hade då 39 i temp. Men somnade om och sov till halv tre. Tog tempen och den hade gått upp, så han fick alvedon och lunch. Somnade om och sov till alldeles nyss, Nu verkar han vara  piggare, för kryper runt på golvet och leker lite. Så ska snart ge honom lite mera mat. Han är matglad fast han har feber, har även börjat dreggla, så tror det är en tand på gång.
Jocke har åkt iväg och handlat, ikväll blir det en myskväll med film och onyttigheter. Måste ta tag i träningen igen, har minskat 6 cm i midjan och vill gärna se det fortsätta ditåt. Det får ta den tid det tar, men ska klara det.
Annars så händer det inte så mycket, helgen som var så var Anton hos son farmor en natt, så vi spenderade lördagen och söndagen på skotern.
Har vart till Mora i tisdags, tog nytt cellprov, passade på att handla lite då med. Nytt soffbord, nya gardiner till vardagsrummet, ny duk. En liten soffa till hallen, nya muggar och skålar. Så Jocke var till tippen med det gamla här i veckan. Nu känns allt snyggt här hemma, förutom högen med tvätten som ska vikas. Har vikt hälften, ska väl göra resten imorgon. Då blir det jag och Anton, Jocke åker till Sälen med kompisar och leker med skotrarna.
Längtar tills alla serier och filmer som vi beställt kommer också. En massa nytt att titta på :D.
 
Anton går mer och mer med gåvagnen också, han får riktigt bra fart på den, men endast framåt och ibland tippar han bakåt :P. Några kort med nya kameran får ni också, fina bilder va? :) Sedan måste jag byta en stycke blöja, luktar illa i hela vardagsrummet just nu :P.
 
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback