Vecka 34 (33+0)

I fredags var vi på ultraljud igen. Var fortfarande en pojk, så nu tror jag verkligen på det. Var helt underbart att få se honom igen, hur han låg och rörde på munnen och armarna. :). Så nu är längtan ännu större. Har aldrig längtat så mycket efter något tror jag. Inte Jocke heller, han är helt lyrisk, ligger och lyssnar på magen, känner på den så fort han får chansen och bara ligger och tittar på när han sparkar.
Jag har aldrig vart något fan av att Jocke tagit på min mage, men nu gör det inget. :)

Annars så har helgen bestått av bilåkning. Tog en tur i fredags kväll och bara ut och kikade. Var mysigt. På lördagen åt vi mysfrukost tillsammans innan Jennifer och Busk kom och hämtade oss. Bilfärden blev Örebro där en bil inhandlades till Jennifer. Hemvägen var inte riktigt lika mysig, strax utanför Örebro så hamna vi i värsta ovädret. Regnet bara öste ner och från ingenstans så kom värsta blixten som lyste upp hela himlen, alla blev bländade. Men ovädret försvann som tur var efter ett tag. När vi kommit hem så skjutsade Jennifer mig och hämtade Solo. Han fick vara hos mamma under dagen. Mamma hade även köpt två barnböcker åt bebis :D. en barbapapabok och sen som heter Charlie något :P. Har glömt just nu när jag sitter i soffan. Men ska ta lite kort på barnrummet sen så då får ni se.

Söndagen var en hel stor besvikelse utom middagen. Jocke åkte på förmiddagen för att fixa med 145:an, trodde det skulle vara en snabb vända. Men han blev borta hela dagen. Kom hem vid fyra, då handlade vi, sen var det till mamma och åt mat. Ris, kyckling och currysås :D. Finns det något godare än mammas mat? Jocke åkte vid sex sen och jag spelade bingolotto som varje söndag med Hillevie och Tobbe. :D. Vann faktiskt 2 sverigelotter :D.

Sängen blev det tidigt, men sov riktigt dåligt, vaknade hela tiden av halsbränna och inte lite sådan heller. Men gick upp vid sex, ingen idé att sova längre då. Börja ändå jobba klockan åtta. Dagen har bestått av att jobba, fixa det sista med 145:an och vart på Mvc. Allting såg så bra ut så. Järnvärdet låg på 116 nu, sist på 120 och innan det 103, så går upp och ner. Men 116 kan det stanna på. Hjärtat slog på 153 slag per minut. Tycker han kan kommer till oss nu.

Nu sitter jag i soffan, ska kolla på familjen annorlunda innan det blir sängen igen. Saknar min man, vill att det ska bli torsdag nu :).

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback