Jobb

Blev ingen mysig sovmorgon med Jocke imorse, sju ringde från jobbet och sa att jag fick jobba. var bara att klä på sig, äta frukost och stanna på statoil och köpa någon lunch. Var på jobbet, på lunchen såg jag framemot att sitta ner och äta och njuta. Men vad gör jag inte då, jo tappar den jävla maten i marken. Och hungrig som jag var så tänkte jag inte jobba utan mat i magen. Så for iväg till sibylla och köpte en korv. Det fick duga, var något i alla fall.

Slutade jobba två, så for hem till Jocke och vi såg färdigt en film vi började se på igår. Var sådär, inte så bra som jag trodde den skulle vara. Tror den hette Doomsday eller något. Lagade middag, blev pannkaka, gott var det :D.

När vi ätit färdigt var det bara att byta om till träningskläder. Jag skulle till brottningen och ha avslutning med barnen. Vi lekte lite lekar och fikade lite. Var en rolig avslutning. Tyvärr lite barn, men men, inget att göra åt. Nu är det slut med brottningen. Tror inte det blir något i höst, är less på att vara låst vissa dagar.

När avslutningen var klar så kom Jocke och hämtade mig, vi for och hämtade Jennifer och Busk. Vidare till Orsa och det var dags för ännu ett joggingpass. Första gången jag sprang var tiden 14:44, andra gången 13:47 och idag var den 13:12. Blir bättre för varje gång. Fast idag fick jag lägga mig ner i mitten, kunde inte andas. Får ju astma för all pollen på sommaren och det tycker jag inte om. När vi sprungit färdigt blev det backträning, första gången vi gjorde det sprang vi upp och ner 1 gång. Idag gjorde vi det 3 gånger. Det blir bättre i alla fall. Och sist så tränade vi mage, armar och lite mera ben. Bra träningspass allt som allt.

Nu har vi kommit hem och duschat, sitter i soffan och ska se en film och mysa. Ska äta lite jordgubbar som avslutning på dagen. Bra dag idag fast jag hade en negativ dag igår.

Imorrn ska jag vara ledig, blir sovmorgon med älskling och bara göra det vi vill imorrn. (eller ja, jag vill nog städa lite och då får Jocke lov :P)

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback