Underbar dag

Det har vart en underbar dag idag med massa sol och städning. Tog sovmorgon imorse, gick inte upp förrän halv nio. Då åt vi frukost tillsammans medan vi kikade på big brother. Helt seriöst, de har stoppat in världens tråkigaste människor i det nu. Den snyggaste är tjejen som föddes som kille :P. Vart är alla biffiga killar? Alla dumma blondiner?

När vi ätit frukost så satte vi igång att städa. Det blev en liten storstädning. Bäddade sängen, vattnade blommorna, dammade hela lägenheten, dammsög allting, städade båda badrummen, gick ut med soporna, plockade undan alla småsaker, vek all torr tvätt m.m. Så nu är det fint här hemma igen.

När jag kollade ut och såg solen så visste jag bara att jag ville gå ut och göra något. Så valet mellan att stänga in oss på ett gym och träna eller ta en långpromenad var enkel. Vi tog promenaden ner på Mora och kikade lite, gick även till gymmet. Vet inte om jag skrivit det, men Jocke har vunnit ett års träning på gymmet och idag skulle de intervjua honom. Så då gick vi dit. När vi var färdiga där så gick vi ner på Mora igen. Men Jocke blev lat och hade fått ont i fötterna, så blev bussen hem. Men var en fin promenad i alla fall. Är glad att jag fick med honom :).

Har även hunnit skicka iväg mina jobbansökningar om sommarjobb, så nu hoppas vi att jag får något :). Men det tror jag nog. Två veckors semester bestämde vi oss för i sommar, blev inget mera eftersom vi ska utomlands i slutet av augusti. Turkiet står på schemat då :D. Längtar.

Nu har vi nyss ätit middag, Jocke lagade maten. Han börjar bli riktigt duktig. Idag stekte han hamburgare, kokade korv och kokade upp vattnet till moset :P (jag fick göra själva moset sen). haha.

Sovhäng resten av eftermiddagen kvällen tror jag. Synd att snön är så hård, annars hade jag skottat bort den från altanen så man kunde sitta i solen på dagarna :P.


Såhär såg jag ut idag, men knähöga stövlar till (utan klack).
Trivdes bra i det då det blev lite färg :).

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback