Gårdagen

Det var en lika fin dag som alla andra dagar den här veckan. Men blev ingen promenad, utan vi åt frukost och fixade lite. Cathrine kom sedan hit, så for hon, jag och Jocke på gymmet och tränade lite. Kände av träningsvärk direkt efteråt. Underbart. Blev att duscha där på plats efteråt.
När vi kom hem blev det lunch :D. Korv med bröd, men bättre än inget. När vi började se på tv så la allting av helt plötsligt. Strömmen gick i delar av Mora och Orsa. Så fanns inte så mycket att göra.
Så vi for ner på Mora centrum, där fanns det ström :P. Cathrine hade hämtat Kans i Älvdalen, så de kom när de hade vart till Våmhus och lämnat hans saker eller vad de nu gjorde.
Vi for hem till Busk efter Mora, Jag släppte i stort sett bara av Jocke och sen for jag till brottningen, var knappt nå barn där, så vi lekte bara i en timme. Men var skitroligt med en sån träning också :D.
Åkte till Busk igen efter träningen, Jennifer hade kommit hem då. Så satt och pratade en stund innan vi kom på att Solo vart ensam hemma länge nu.
Så var bara hem och gå med honom. Men jag var rastlös och Jocke med, så vi stannade inte hemma, utan for till Orsa och umgicks med Kans och Cathrine. Och var Kans gjorde kan jag inte skriva här, men hahahahaha, han är som han är :P.


Det var rea på smink på Cubus igår, tio kr styck, så handlade lite nagellack och läppglans.
Anteckningsbok och armband hittade jag på guldfynd.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback