Skitväder

Usch vilket äckligt väder det är ute. Blött och eländigt. Har nyss vaknat för andra gången, var upp när Jocke åkte vid fem, men gick och la mig igen. Känns redan nu som jag hade kunnat lägga mig och sova några timmar igen. Men tycker inte om att sova bort hela dagarna. Så lägger mig i soffan och kikar på film och äter frukost istället.
Idag blir det inte så mycket, ska till mamma en vända och lägga i färg i hennes hår. Det är det enda inplanerade. Så blir lugnt sista dagen på semestern annars.
Jag och Jocke hade gärna velat ha fler veckor semester. Nu måste vi vänta till nästa sommar innan vi kan ha fyra veckor. För det ska vi ha nästa sommar, då ska vi verkligen ha sparat pengar så vi kan ha det utan dåligt samvete. Vi hade kunnat ha det denna sommar med, men det visste vi inte i våras tyvärr. Och jobbet har jag redan tagit på mig så är bara att jobba.
Men vi åker ju till Turkiet 27 augusti tror jag det var, så får en vecka där och sen kanske vi blir hemma veckan efter också. Får se hur vi gör.
Nu ska jag i alla fall göra frukost, är så nöjd med mitt bröd jag bakade :).

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback