100103 - Söndag -

Igår gick vi upp tidigt, vi skulle till Arboga och lämna saker och hämta saker med Mikael. Vi åkte vid nio på morgonen och var hemma tio på kvällen. Men var en fin och trevlig dag faktiskt. Fast jag sov mig igenom mesta av dagen :D. Kom i alla fall hem vid tio som sagt, då kom Jennifer med Solo till mig och efter en stund dök Busk upp, så kollade vi på en film. Busk åkte hem vid två och Jennifer blev kvar över natten.

Gick upp vid nio eller tio idag, följde Jennifer en bit på vägen, sen gick jag hem och satte igång med städningen. Tog ju bort julen i fredags som sagt, men hade inte satt upp gardiner och lagt ut dukar och sådant än. Så gjorde det idag och satte fram lite ljus och sådant så det blev hemtrevligt. Väckte Jocke vid elva, så gick han upp då. Så jag kunde bädda sängen, och han tog fram dammsugaren och fixade lite. Jag torkade även lite golv och städade badrummen. Så snacka om snygg lägenheten är nu. Jag måste bara beställa hem nya gardiner till köket. Behöver en kappa till ett fönster, ser inget bra ut annars. Men det duger väl som det ser ut just nu. Blev nyss klar med städningen, nu håller Jocke på att sätta upp tre till lampor, så får vi lite mer ljus. Då fattas det tre lampor sedan bara. Men Jennifer frågade om vi ville följa på IKEA någon helg, så kan ju hitta resten av lamporna då.

Nu ska jag åka och handla med Jennifer, så man kan laga mat sedan. Dags att komma igång med rutinerna igen nu, Jocke börjar jobba imorrn, jag med, men han behöver matlådor då, så idag ska jag göra potatis, köttbullar och sås. :) Mums.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback